Giorgio-PD
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aparadektos
Νεοφερμένο μέλος
και τα καλητερα αγγλικα,πληροφορικη,μα8ηματικα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εύη Γλύπτη
Νεοφερμένο μέλος
notis96
Νεοφερμένο μέλος
αλλα πραγματικα σιχαινομαι τα θρησκευτικα:fss: (βαριεμαι) και η τεχνολογια:nono: (γιατι εχουμε μια στριγγλα {με τη πραγματικη ενοια της λεξης}που ολο φωναζει και μας λεει το γνωστο :readrules
zouzoula
Νεοφερμένο μέλος
aggel A4 forever
Εκκολαπτόμενο μέλος
Daisy
Δραστήριο μέλος

ντοντούλα
Νεοφερμένο μέλος
:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραια ομως ειναι και τα Αρχαια!
Και μπορω να πω πως μου αρεσει (φετος μονο)παραπολυ και η Ιστορια,γιατι εχουμε μια εξαιρετικη καθηγητρια!!!:no1:
Δε μου αρεσει η Ελενη!Καθολου...Ουτε τα κειμενα...
Η εκθεση μου αρεσει επισης...
Sotiris_Toumpa
Νεοφερμένο μέλος
Βασικα πιστεύω οτι η άλγεβρα ειναι χάλια αλλα αντιθέτος μ'αρέσει πολυ η γεωμερία...Καλα ίσως ειναι και ο καθηγητης που όταν μας κάνει άλγεβρα βαριέται τν ζωή του αλλα στην γεωμετρία το μάθημα το κάνει υπέροχο...θα πω κατι τώρα όμως για όλους τους μαθητές:Οκ δν διαφωνώ ότι κάποια μαθήματα ειναι βαρετά και περιμένεις πως και πως το κουδούνι να χτυπήσει....γτ όμως να μν αφήνεις τν αλλο να προσέξει???Όχι δν ειμαι φυτό αλλα ούτε σπασικλάκι απλα μου τη δίνει να βλέπω να παίζουν κάποιοι ¨μάγκες¨ με το κινητό μέσα στν τάξη ή να κάνουν ανοησίες όταν γιρνάει τν πλάτη ο καθηγητής.Άν θες να μν προσέξεις βγες έξω ή κοιμίσου που λέει ο λόγος...Και να κάνεις πως προσέχεις κάτι θα θυμάσε τν επόμενη δν έχεις να χάσεις κάτι...Αυτα από εμέν@!!!
xrisoulini
Νεοφερμένο μέλος

napstor
Δραστήριο μέλος
οσον αφορα τα μαθηματα.μαθηματικα,φυσικη,χημεια,πληροφορικη μου αρεσουν πολυ.στα υπολοιπα η θα κοιταω απ'εξω ή θα κοιμαμαι(αληθεια λεω πεφτω πανω στο θρανιο)ή θα μιλαω φυσικα με τον διπλανο
t1n@ki!
Νεοφερμένο μέλος
crazygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν μου αρεσουν θρησκευτικα, οικ οικονομια και ιστορια...
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
eirhnaki21
Νεοφερμένο μέλος
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
χειροτερο-αρχαια
iwannitca
Νεοφερμένο μέλος
Το μάθημα που σιχαίνομαι: Μαθηματικά. Τώρα τα έχω ψιλοσυμπαθήσει αλλά και πάλι δεν ξέρω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Το χειροτερο μαθημα που υπαρχει για μενα ειναι η λογοτεχνια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
λογοτεχνία?? Πω ρε φίλε...το πιο βαρετό μάθημα με διαφορά!Αγαπημενο μαθημα:Μαθηματικα
Το χειροτερο μαθημα που υπαρχει για μενα ειναι η λογοτεχνια.
αν δεν το έχει ο/η φιλόλογος, το μάθημα μπορεί να γίνει ανυπόφορο!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki