Για να μη θεωρηθω ψευτης...
Οπως ειπα πιο πανω, εβγαλα 19 12/13... Δεν το λεω για να υπερηφανευτω, ουτε για να το παιξω καποιος... Ξερω οτι αυτος ο βαθμος δεν εχει καμια σημασια... Ειναι απλως μια υποκειμενικη ανταμοιβη της προσπαθειας μου...
Οσο για το βαθμο που εβγαλα, δεν ειπα ποτε οτι δε διαβασα. Καθε μερα διαβαζα γυρω στις 3-3,5 ωρες, και στις εξετασεις διαβαζα 5-6 ωρες την ημερα... Σας πληροφορω οτι πολλοι συμμαθητες μου διαβαζαν περισσοτερο απο μενα, και δεν εβγαλαν τον ιδιο βαθμο...Σημασια εχει αν διαβαζεις
προσεκτικα... Α και επισης δεν διαβαζω για τους γονεις μου (οι οποιοι παντα μου λενε οτι δεν τους πειραζει οτι βαθμο και αν βγαλω), διαβαζω μονο για μενα, επειδη εχω απαιτησεις απο τον εαυτο μου....
Και κατι ακομα... Κακα τα ψεματα, θεωρω οτι το ιδιο το εκπαιδευτικο συστημα μας κανει να σκεφτομαστε ως βαθμοθηρες και να κανουμε κοντρες ποιος θα παρει καλυτερο βαθμο... Ζουμε μες το αγχος και αυτο μας κανει να αγχωνομαστε για τα παντα... Προσπαθω οσο μπορω να μην ειμαι βαθμοθηρας, και νομιζω οτι δεν ειμαι σε μεγαλο βαθμο...
Συμπερασμα: Οι εξυπνοι δεν φαινονται απο τους βαθμους....