bkar1997
Νεοφερμένο μέλος

19.6 εγω.Για ενα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

να πω την αμαρτία μου τώρα στο λύκειο δεν τα υπολογίζω επειδή δεν μας τα δίνουν έτοιμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλα πηρα πριν 2 βδομαδες

Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

Απλα πιστευω ειλικρινα οτι οι βαθμοι δε μπηκαν αντικειμενικα ..μου φανηκαν λιγο φουσκωμενοι , οι δικοι μου τουλαχιστον...
Γιατι οκ δεν ειναι δυνατον να γραφεις πχ 12 απροοπτο διαγωνισμα Οικονομιας και ενω δε συμμετεχεις καθολου στο μαθημα σου βαζει παλι 19...
violitzou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

ΒΙΟΛΟΓΙΑ: 18.6
ΧΗΜΕΙΑ: 19.2
ΦΥΣΙΚΗ: 19.4
ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ: 19.2
ΑΛΓΕΒΡΑ: 17
ΝΕΑ ΕΛΛ. ΓΛΩΣΣΑ: 19
ΝΕΑ ΕΛΛ. ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ: 17.6
ΑΡΧ.ΕΛΛ.ΓΛΩΣΣΑ: 17.4
ΑΓΓΛΙΚΑ: 19.6
ΑΡΧΕΣ ΟΙΚ.: 18
ΙΣΤΟΡΙΑ: 17.4
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ: 13 (μουτζώστε με

Μέσος Όρος 18.7, αλλά έπρεπε να είχα διαβάσει και λίγο θρησκευτικά.

Έγραψα βέβαια καλά σε αυτά που με ενδιαφέρουν, οπότε νταξει.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Μη σε χαλάει. Και εγώ στα Θρησκευτικά ξέρω ότι έγραψα χαμηλά (not 13 but still...). Περιμένω μόνο να το δω. Συγχαρητήρια, ο βαθμός είναι αξιοπρεπέστατος. Ελπίζω να αντικατοπτρίζει και τις πραγματικες γνώσειςΠήραμε βαθμούς.
ΒΙΟΛΟΓΙΑ: 18.6
ΧΗΜΕΙΑ: 19.2
ΦΥΣΙΚΗ: 19.4
ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ: 19.2
ΑΛΓΕΒΡΑ: 17
ΝΕΑ ΕΛΛ. ΓΛΩΣΣΑ: 19
ΝΕΑ ΕΛΛ. ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ: 17.6
ΑΡΧ.ΕΛΛ.ΓΛΩΣΣΑ: 17.4
ΑΓΓΛΙΚΑ: 19.6
ΑΡΧΕΣ ΟΙΚ.: 18
ΙΣΤΟΡΙΑ: 17.4
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ: 13 (μουτζώστε με)
Μέσος Όρος 18.7, αλλά έπρεπε να είχα διαβάσει και λίγο θρησκευτικά.
Έγραψα βέβαια καλά σε αυτά που με ενδιαφέρουν, οπότε νταξει.

aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα σας πω μόνο τους βαθμούς μου στα μαθήματα που με ενδιαφέρουνε και συγκεκριμένα τους γραπτούς βαθμούς, γιατί πιστέυω πως είναι οι πιο αντικειμενικοί.
Άλγεβρα: 20
Γεωμετρία: 20
Φυσική: 20
Χημεία: 18,4
Βιολογία: 19
Έκθεση: 18

θρησκευτικα 17
αρχες οικονομίας 18,4
γαλλικα 20
αλγεβρα 18
γεωμετρια13,4
φυσικη 12
χημεια 15
βιολογία 18,4
ιστορία 17,6
αρχαία 19
ν.γλωσσα 19
κειμενα 20 πως σας φαιντονται?
Γιώργος00753684
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

8-15 ΦεβρουαρίουΕεεεε ξερει κανειε ποτε παιρνουμε βαθμους πρωτου τετραμηνου? Γενικα ποτε δινουν?

alaninikos
Νεοφερμένο μέλος

Mythik52
Νεοφερμένο μέλος

ΓΛΩΣΣΑ:
Εκθεση: Δεν το πηρα ακομη
Λογοτεχνια: 80
Αρχαια 80
ΦΥΣ.ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ:
Φυσικη:84
Βιολογια: 89
Χημεια:94
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ;
Αλγεβρα:100
Γεωμετρια:85
ΛΟΙΠΑ:
Ιστορια:79
Πολιτικη Παιδεια:95
Εφαρμογες Πληροφορικης:100 εργαστηριο/80 θεωρια
Γαλλικα:100
Θρησκευτικα:88
Και προφορικο εχω πολυ καλο σε ολα αυτα οποτε δεν ανησυχω
Γιώργος00753684
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πιστεύω καλα...Πως πιστεύετε τα πήγατε καλά στην πρώτη λυκείου;
Αααα πληροφορικη τι κανετε?? εμεις θεωρια 2 κεφαλαια και πραξη scratch και gimp
American Economist
Επιφανές μέλος

θρησκευτικα 20
μαθηματικα 20
φυσικη χημεια 20
γλωσσα κειμενα 18
αρχαια 19
project 20
ιστορια 20
αγγλικα 20
βιολογια 20
πολιτικη παιδεια 20
φυσικοι ποροι 20
μ.ο 19,8 / 11
α λυκειου πρωτο τετραμηνο
θρησκευτικα 20
μαθηματικα 20
φυσικη χημεια 20
γλωσσα κειμενα 18
αρχαια 19
project 20
ιστορια 20
αγγλικα 20
βιολογια 20
πολιτικη παιδεια 20
φυσικοι ποροι 20
μ.ο 19,8 / 11
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleanna pappa
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Α γυμνασιου 19,9/13
Β γυμνασίου 19,11/13
Γ γυμνασίου 19,9/13
Α λυκείου Α τετράμηνο 19,8/11
MitsosKaras
Νεοφερμένο μέλος

Θρησκευτικά: 20
Ιστορία: 20
Αρχαία: 20
Έκθεση: 20
Λογοτεχνία: 19
Άλγεβρα: 20
Γεωμετρία: 20
Φυσική: 20
Χημεία: 20
Βιολογία: 20
Πολιτική Παιδεία: 20
Αγγλικά: 20
Πρότζεκτ: 20
Εφαρμογές Πληροφορικής: 20
(Γυμναστική* εκτός μ.ο.) 19
Μ.Ο. 19,9 ή αν πάρω κοινά τα "Ελληνική Γλώσσα" "Μαθηματικά " Φυσικές Επιστήμες" 20άρι!
Το ξέρω
Α γυμνασιου 19,9/13
Β γυμνασίου 19,11/13
Γ γυμνασίου 19,9/13
Α λυκείου Α τετράμηνο 19,8/11
Δεν βγαίνει στο Λύκειο με ενδέκατα ο βαθμός καθώς δεν συμψηφίζεται η Φυσική με τη Χημεία και η Γλώσσα με τη Λογοτεχνία

American Economist
Επιφανές μέλος

α επισης ενα μεγαλο μπραβο για τους βαθμους σου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.