Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:53 Ο Τάσος97 έγραψε: #481 07-02-13 22:53 Εγω δε θελω να σχολιασω βαθμους απο παιδια στην ταξη μου γιατι θα γινω πολυ κακος και ειδικα σε συγκεκριμενα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stelios1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 369 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:29 Ο Stelios1997: #482 08-02-13 13:29 Όλοι νοιάζονται για τον βαθμό και κανένας για την γνώση πλέον. Σήμερα πήρα βαθμούς και δεν πρόκειται να γράψω το Μ.Ο. μου καθώς συμμερίζομαι τα σχόλια μερικών από πάνω. Αυτό όμως που διαπίστωσα είναι ότι η αξία ενός μαθητή είναι ο Μ.Ο. του (δεν συμφωνώ με αυτό).Ήρθαν πολλοί γονείς να πάρουν τους βαθμούς και αντί να λένε καλημέρα ο ένας στον άλλο ρωτούσαν "Ο δικός σας πως πήγε;". Ναι ωραία έβγαλα καλό Μ.Ο. τι να το κάνω; εγώ διαβάζω επειδή μου αρέσει (εκτός απο 1-2 μαθήματα) και όχι για έναν Μ.Ο. Τέλος να πω (αν και θα πέσουν να με φάνε) να καταργηθούν οι έλεγχοι επίδοσης και να βρεθεί άμεσα ένας άλλος τρόπος αξιολόγησης των μαθητών. Αυτά, καλό μεσημέρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #483 08-02-13 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Τέλος να πω (αν και θα πέσουν να με φάνε) να καταργηθούν οι έλεγχοι επίδοσης και να βρεθεί άμεσα ένας άλλος τρόπος αξιολόγησης των μαθητών. Αυτά, καλό μεσημέρι Click για ανάπτυξη... Κάτι οπως γίνεται στη φινλανδια Κι εγω συμφωνω στην καταργηση των ελεγχων. Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: +1000000000 Click για ανάπτυξη... That's my boy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:33 Η ~Melania~: #484 08-02-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σορρυ,αλλα δεν γεμισε το ischool με καλους μαθητες,απλως αυτο το θεμα εχει εξ ορισμου δημιουργηθει ωστε να δινει βημα μονο στους καλους μαθητες. Γραφεις τους βαθμους σου,και τους βλεπει καποιος αλλος.Αμα εχεις καλους,τους ποσταρεις για να την δεις λιγο ψωνιο και να σου πουνε οι υπολοιποι ''μπραβο'',''τι γαματος που εισαι'' κτλπ,ενω αμα δεν εχεις και τους γραψεις,χανει την ''αξια'' του το Θρεντ Click για ανάπτυξη... Εγώ συγγνώμη κιόλας, αλλά αναφερόμουν στα άτομα που με ενδιαφέρουν -κυρίως- και που ξέρω ότι προσπαθούν πολύ και που αξίζουν να ανταμείβονται, άτομα στα οποία θέλω να πω συγχαρητήρια όχι για τον βαθμό καθαυτό αλλά για την επιμέλεια τους. Και φυσικά οι βαθμοί δεν θα δείξουν πόσο ''γαμάτος είσαι'' κι ούτε πρόκειται να έχει κάποιος από εδώ μέσα τέτοια άποψη. Spoiler Και κάτι οφτοπικ για σενα. The game is on Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:48 Ο mixalisbarca: #485 08-02-13 22:48 Συμφωνώ με τον Στέλιο. Ο τρόπος με τον οποίο μπαίνουν οι βαθμοί είναι απλά γελοίος και δε χρειάζεται να αναφέρω ούτε και να αναλύσω τους λόγους. Έτσι για την ιστορία 18.7 πήρα.Στα μαθήματα που με ενδιαφέρουν είχα καλούς βαθμούς.Τα άλλα απλά μου έριξαν τον γενικό, κάτι που μου είναι εντελώς αδιάφορο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:35 Η Nefeli Graf: #486 11-02-13 15:35 Αύριο γίνεται η κηδεία μου σας προσκαλώ όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:46 Η aggressive: #487 11-02-13 15:46 Να και οι δικοί μου βαθμοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα βθμ.jpg 198,1 KB · Εμφανίσεις: 233 fotini1999 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:48 Η fotini1999: #488 11-02-13 15:48 εγω περυσι εβγαλα γενικο Μ.Ο 20 και φετος στο α' τριμηνο εβγαλα 19 11/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:05 Η Nefeli Graf: #489 11-02-13 16:05 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:12 Η ~Melania~: #490 11-02-13 16:12 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... Μπράβοο! Νεφ εμείς που τους παίρναμε Παρασκευή λέγαμε μεταξύ μας <<Πάει το Σ/κ, μέσα θα μας κλείσουνε>>. Φαντάζεσαι απελπισία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Nefeli Graf: #491 11-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μπράβοο! Νεφ εμείς που τους παίρναμε Παρασκευή λέγαμε μεταξύ μας <<Πάει το Σ/κ, μέσα θα μας κλείσουνε>>. Φαντάζεσαι απελπισία Click για ανάπτυξη... μοιράζω κόλυβα αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:30 Η ~Melania~: #492 11-02-13 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: μοιράζω κόλυβα αύριο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggykast Νεοφερμένο μέλος Η peggykast αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:20 Η peggykast: #493 11-02-13 17:20 1o τετράμηνο, 19.6. Εννοείται ότι αυτοί οι βαθμοί δεν βγαίνουν εύκολα, χρειάζεται κόπος, αλλά όχι και όλη μέρα διάβασμα...σιγά! απαραίτητη προυπόθεση είναι η αντικειμενική βαθμολόγηση από μερους των καθηγητων και, ο κοπος απλα επιβραβευεται.! Αλλά γιατί δινεται τοση σημασια στους βαθμους?..χαζομάρες! σημασία έχει να περάσεις στη σχολή που θες και να βγεις σωστος στη κοινωνια! Στόχος λοιπόν, κατ' εμενα, δεν είναι οι υψηλες βαθμολογιες, αλλά το να καταφέρω να ασχολούμαι αυριο μεθαύριο με αυτό που πραγματικά θα με ικανοποιεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:29 Ο mixalisbarca: #494 11-02-13 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να αφήσεις και τον μέσο όρο του τμήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:32 Η Nefeli Graf: #495 12-02-13 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Click για ανάπτυξη... 17.5 έβγαλα....αλλά έχω στεναχωρηθεί πολύ με έναν βαθμό!!!δεν πρόκειται να κάνω Project με τις φίλες μου...ποτέ ξανά!!!!του χρόνου δηλαδή δεν ξανασυνεργάζομαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:51 Ο Alexl1996: #496 14-02-13 15:51 Εγώ έβγαλα 19,5 , με χειρότερο το 16 στα Θρησκευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:53 Ο infinity έγραψε: #497 14-02-13 15:53 18 εβγαλα με ενα 14 στ' αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini1999 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:55 Η fotini1999: #498 14-02-13 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... ουυ ειμαι σιγουρη πως θα τους παρεις!!!!!!! και αμα βγαλεις φτερα θελω να με πας μια βοτλα εις τα ουράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:58 Ο alexbz έγραψε: #499 14-02-13 21:58 19 και 6 χΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #500 14-02-13 22:27 Πωπωπω βαθμοι!!Μπραβο σε ολους παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Liberta_ Aris_PaP09 Ilma georgetherrr thepigod762 American Economist Helen06 Bing chilling giorgakiss Schlimazel Olakalamallon Lia 2006 stefan Κώστας 7708 StudyFreak04 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω δε θελω να σχολιασω βαθμους απο παιδια στην ταξη μου γιατι θα γινω πολυ κακος και ειδικα σε συγκεκριμενα μαθηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stelios1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stelios1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 369 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:29 Ο Stelios1997: #482 08-02-13 13:29 Όλοι νοιάζονται για τον βαθμό και κανένας για την γνώση πλέον. Σήμερα πήρα βαθμούς και δεν πρόκειται να γράψω το Μ.Ο. μου καθώς συμμερίζομαι τα σχόλια μερικών από πάνω. Αυτό όμως που διαπίστωσα είναι ότι η αξία ενός μαθητή είναι ο Μ.Ο. του (δεν συμφωνώ με αυτό).Ήρθαν πολλοί γονείς να πάρουν τους βαθμούς και αντί να λένε καλημέρα ο ένας στον άλλο ρωτούσαν "Ο δικός σας πως πήγε;". Ναι ωραία έβγαλα καλό Μ.Ο. τι να το κάνω; εγώ διαβάζω επειδή μου αρέσει (εκτός απο 1-2 μαθήματα) και όχι για έναν Μ.Ο. Τέλος να πω (αν και θα πέσουν να με φάνε) να καταργηθούν οι έλεγχοι επίδοσης και να βρεθεί άμεσα ένας άλλος τρόπος αξιολόγησης των μαθητών. Αυτά, καλό μεσημέρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #483 08-02-13 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Τέλος να πω (αν και θα πέσουν να με φάνε) να καταργηθούν οι έλεγχοι επίδοσης και να βρεθεί άμεσα ένας άλλος τρόπος αξιολόγησης των μαθητών. Αυτά, καλό μεσημέρι Click για ανάπτυξη... Κάτι οπως γίνεται στη φινλανδια Κι εγω συμφωνω στην καταργηση των ελεγχων. Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: +1000000000 Click για ανάπτυξη... That's my boy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:33 Η ~Melania~: #484 08-02-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σορρυ,αλλα δεν γεμισε το ischool με καλους μαθητες,απλως αυτο το θεμα εχει εξ ορισμου δημιουργηθει ωστε να δινει βημα μονο στους καλους μαθητες. Γραφεις τους βαθμους σου,και τους βλεπει καποιος αλλος.Αμα εχεις καλους,τους ποσταρεις για να την δεις λιγο ψωνιο και να σου πουνε οι υπολοιποι ''μπραβο'',''τι γαματος που εισαι'' κτλπ,ενω αμα δεν εχεις και τους γραψεις,χανει την ''αξια'' του το Θρεντ Click για ανάπτυξη... Εγώ συγγνώμη κιόλας, αλλά αναφερόμουν στα άτομα που με ενδιαφέρουν -κυρίως- και που ξέρω ότι προσπαθούν πολύ και που αξίζουν να ανταμείβονται, άτομα στα οποία θέλω να πω συγχαρητήρια όχι για τον βαθμό καθαυτό αλλά για την επιμέλεια τους. Και φυσικά οι βαθμοί δεν θα δείξουν πόσο ''γαμάτος είσαι'' κι ούτε πρόκειται να έχει κάποιος από εδώ μέσα τέτοια άποψη. Spoiler Και κάτι οφτοπικ για σενα. The game is on Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:48 Ο mixalisbarca: #485 08-02-13 22:48 Συμφωνώ με τον Στέλιο. Ο τρόπος με τον οποίο μπαίνουν οι βαθμοί είναι απλά γελοίος και δε χρειάζεται να αναφέρω ούτε και να αναλύσω τους λόγους. Έτσι για την ιστορία 18.7 πήρα.Στα μαθήματα που με ενδιαφέρουν είχα καλούς βαθμούς.Τα άλλα απλά μου έριξαν τον γενικό, κάτι που μου είναι εντελώς αδιάφορο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:35 Η Nefeli Graf: #486 11-02-13 15:35 Αύριο γίνεται η κηδεία μου σας προσκαλώ όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:46 Η aggressive: #487 11-02-13 15:46 Να και οι δικοί μου βαθμοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα βθμ.jpg 198,1 KB · Εμφανίσεις: 233 fotini1999 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:48 Η fotini1999: #488 11-02-13 15:48 εγω περυσι εβγαλα γενικο Μ.Ο 20 και φετος στο α' τριμηνο εβγαλα 19 11/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:05 Η Nefeli Graf: #489 11-02-13 16:05 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:12 Η ~Melania~: #490 11-02-13 16:12 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... Μπράβοο! Νεφ εμείς που τους παίρναμε Παρασκευή λέγαμε μεταξύ μας <<Πάει το Σ/κ, μέσα θα μας κλείσουνε>>. Φαντάζεσαι απελπισία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Nefeli Graf: #491 11-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μπράβοο! Νεφ εμείς που τους παίρναμε Παρασκευή λέγαμε μεταξύ μας <<Πάει το Σ/κ, μέσα θα μας κλείσουνε>>. Φαντάζεσαι απελπισία Click για ανάπτυξη... μοιράζω κόλυβα αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:30 Η ~Melania~: #492 11-02-13 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: μοιράζω κόλυβα αύριο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggykast Νεοφερμένο μέλος Η peggykast αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:20 Η peggykast: #493 11-02-13 17:20 1o τετράμηνο, 19.6. Εννοείται ότι αυτοί οι βαθμοί δεν βγαίνουν εύκολα, χρειάζεται κόπος, αλλά όχι και όλη μέρα διάβασμα...σιγά! απαραίτητη προυπόθεση είναι η αντικειμενική βαθμολόγηση από μερους των καθηγητων και, ο κοπος απλα επιβραβευεται.! Αλλά γιατί δινεται τοση σημασια στους βαθμους?..χαζομάρες! σημασία έχει να περάσεις στη σχολή που θες και να βγεις σωστος στη κοινωνια! Στόχος λοιπόν, κατ' εμενα, δεν είναι οι υψηλες βαθμολογιες, αλλά το να καταφέρω να ασχολούμαι αυριο μεθαύριο με αυτό που πραγματικά θα με ικανοποιεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:29 Ο mixalisbarca: #494 11-02-13 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να αφήσεις και τον μέσο όρο του τμήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:32 Η Nefeli Graf: #495 12-02-13 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Click για ανάπτυξη... 17.5 έβγαλα....αλλά έχω στεναχωρηθεί πολύ με έναν βαθμό!!!δεν πρόκειται να κάνω Project με τις φίλες μου...ποτέ ξανά!!!!του χρόνου δηλαδή δεν ξανασυνεργάζομαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:51 Ο Alexl1996: #496 14-02-13 15:51 Εγώ έβγαλα 19,5 , με χειρότερο το 16 στα Θρησκευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:53 Ο infinity έγραψε: #497 14-02-13 15:53 18 εβγαλα με ενα 14 στ' αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini1999 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:55 Η fotini1999: #498 14-02-13 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... ουυ ειμαι σιγουρη πως θα τους παρεις!!!!!!! και αμα βγαλεις φτερα θελω να με πας μια βοτλα εις τα ουράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:58 Ο alexbz έγραψε: #499 14-02-13 21:58 19 και 6 χΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #500 14-02-13 22:27 Πωπωπω βαθμοι!!Μπραβο σε ολους παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Liberta_ Aris_PaP09 Ilma georgetherrr thepigod762 American Economist Helen06 Bing chilling giorgakiss Schlimazel Olakalamallon Lia 2006 stefan Κώστας 7708 StudyFreak04 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όλοι νοιάζονται για τον βαθμό και κανένας για την γνώση πλέον. Σήμερα πήρα βαθμούς και δεν πρόκειται να γράψω το Μ.Ο. μου καθώς συμμερίζομαι τα σχόλια μερικών από πάνω. Αυτό όμως που διαπίστωσα είναι ότι η αξία ενός μαθητή είναι ο Μ.Ο. του (δεν συμφωνώ με αυτό).Ήρθαν πολλοί γονείς να πάρουν τους βαθμούς και αντί να λένε καλημέρα ο ένας στον άλλο ρωτούσαν "Ο δικός σας πως πήγε;". Ναι ωραία έβγαλα καλό Μ.Ο. τι να το κάνω; εγώ διαβάζω επειδή μου αρέσει (εκτός απο 1-2 μαθήματα) και όχι για έναν Μ.Ο. Τέλος να πω (αν και θα πέσουν να με φάνε) να καταργηθούν οι έλεγχοι επίδοσης και να βρεθεί άμεσα ένας άλλος τρόπος αξιολόγησης των μαθητών. Αυτά, καλό μεσημέρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:58 Ο Τάσος97 έγραψε: #483 08-02-13 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Τέλος να πω (αν και θα πέσουν να με φάνε) να καταργηθούν οι έλεγχοι επίδοσης και να βρεθεί άμεσα ένας άλλος τρόπος αξιολόγησης των μαθητών. Αυτά, καλό μεσημέρι Click για ανάπτυξη... Κάτι οπως γίνεται στη φινλανδια Κι εγω συμφωνω στην καταργηση των ελεγχων. Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: +1000000000 Click για ανάπτυξη... That's my boy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:33 Η ~Melania~: #484 08-02-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σορρυ,αλλα δεν γεμισε το ischool με καλους μαθητες,απλως αυτο το θεμα εχει εξ ορισμου δημιουργηθει ωστε να δινει βημα μονο στους καλους μαθητες. Γραφεις τους βαθμους σου,και τους βλεπει καποιος αλλος.Αμα εχεις καλους,τους ποσταρεις για να την δεις λιγο ψωνιο και να σου πουνε οι υπολοιποι ''μπραβο'',''τι γαματος που εισαι'' κτλπ,ενω αμα δεν εχεις και τους γραψεις,χανει την ''αξια'' του το Θρεντ Click για ανάπτυξη... Εγώ συγγνώμη κιόλας, αλλά αναφερόμουν στα άτομα που με ενδιαφέρουν -κυρίως- και που ξέρω ότι προσπαθούν πολύ και που αξίζουν να ανταμείβονται, άτομα στα οποία θέλω να πω συγχαρητήρια όχι για τον βαθμό καθαυτό αλλά για την επιμέλεια τους. Και φυσικά οι βαθμοί δεν θα δείξουν πόσο ''γαμάτος είσαι'' κι ούτε πρόκειται να έχει κάποιος από εδώ μέσα τέτοια άποψη. Spoiler Και κάτι οφτοπικ για σενα. The game is on Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:48 Ο mixalisbarca: #485 08-02-13 22:48 Συμφωνώ με τον Στέλιο. Ο τρόπος με τον οποίο μπαίνουν οι βαθμοί είναι απλά γελοίος και δε χρειάζεται να αναφέρω ούτε και να αναλύσω τους λόγους. Έτσι για την ιστορία 18.7 πήρα.Στα μαθήματα που με ενδιαφέρουν είχα καλούς βαθμούς.Τα άλλα απλά μου έριξαν τον γενικό, κάτι που μου είναι εντελώς αδιάφορο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:35 Η Nefeli Graf: #486 11-02-13 15:35 Αύριο γίνεται η κηδεία μου σας προσκαλώ όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:46 Η aggressive: #487 11-02-13 15:46 Να και οι δικοί μου βαθμοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα βθμ.jpg 198,1 KB · Εμφανίσεις: 233 fotini1999 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:48 Η fotini1999: #488 11-02-13 15:48 εγω περυσι εβγαλα γενικο Μ.Ο 20 και φετος στο α' τριμηνο εβγαλα 19 11/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:05 Η Nefeli Graf: #489 11-02-13 16:05 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:12 Η ~Melania~: #490 11-02-13 16:12 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... Μπράβοο! Νεφ εμείς που τους παίρναμε Παρασκευή λέγαμε μεταξύ μας <<Πάει το Σ/κ, μέσα θα μας κλείσουνε>>. Φαντάζεσαι απελπισία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Nefeli Graf: #491 11-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μπράβοο! Νεφ εμείς που τους παίρναμε Παρασκευή λέγαμε μεταξύ μας <<Πάει το Σ/κ, μέσα θα μας κλείσουνε>>. Φαντάζεσαι απελπισία Click για ανάπτυξη... μοιράζω κόλυβα αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:30 Η ~Melania~: #492 11-02-13 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: μοιράζω κόλυβα αύριο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggykast Νεοφερμένο μέλος Η peggykast αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:20 Η peggykast: #493 11-02-13 17:20 1o τετράμηνο, 19.6. Εννοείται ότι αυτοί οι βαθμοί δεν βγαίνουν εύκολα, χρειάζεται κόπος, αλλά όχι και όλη μέρα διάβασμα...σιγά! απαραίτητη προυπόθεση είναι η αντικειμενική βαθμολόγηση από μερους των καθηγητων και, ο κοπος απλα επιβραβευεται.! Αλλά γιατί δινεται τοση σημασια στους βαθμους?..χαζομάρες! σημασία έχει να περάσεις στη σχολή που θες και να βγεις σωστος στη κοινωνια! Στόχος λοιπόν, κατ' εμενα, δεν είναι οι υψηλες βαθμολογιες, αλλά το να καταφέρω να ασχολούμαι αυριο μεθαύριο με αυτό που πραγματικά θα με ικανοποιεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:29 Ο mixalisbarca: #494 11-02-13 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να αφήσεις και τον μέσο όρο του τμήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:32 Η Nefeli Graf: #495 12-02-13 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Click για ανάπτυξη... 17.5 έβγαλα....αλλά έχω στεναχωρηθεί πολύ με έναν βαθμό!!!δεν πρόκειται να κάνω Project με τις φίλες μου...ποτέ ξανά!!!!του χρόνου δηλαδή δεν ξανασυνεργάζομαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:51 Ο Alexl1996: #496 14-02-13 15:51 Εγώ έβγαλα 19,5 , με χειρότερο το 16 στα Θρησκευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:53 Ο infinity έγραψε: #497 14-02-13 15:53 18 εβγαλα με ενα 14 στ' αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini1999 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:55 Η fotini1999: #498 14-02-13 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... ουυ ειμαι σιγουρη πως θα τους παρεις!!!!!!! και αμα βγαλεις φτερα θελω να με πας μια βοτλα εις τα ουράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:58 Ο alexbz έγραψε: #499 14-02-13 21:58 19 και 6 χΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #500 14-02-13 22:27 Πωπωπω βαθμοι!!Μπραβο σε ολους παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Liberta_ Aris_PaP09 Ilma georgetherrr thepigod762 American Economist Helen06 Bing chilling giorgakiss Schlimazel Olakalamallon Lia 2006 stefan Κώστας 7708 StudyFreak04 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Τέλος να πω (αν και θα πέσουν να με φάνε) να καταργηθούν οι έλεγχοι επίδοσης και να βρεθεί άμεσα ένας άλλος τρόπος αξιολόγησης των μαθητών. Αυτά, καλό μεσημέρι Click για ανάπτυξη... Κάτι οπως γίνεται στη φινλανδια Κι εγω συμφωνω στην καταργηση των ελεγχων. Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: +1000000000 Click για ανάπτυξη... That's my boy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:33 Η ~Melania~: #484 08-02-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σορρυ,αλλα δεν γεμισε το ischool με καλους μαθητες,απλως αυτο το θεμα εχει εξ ορισμου δημιουργηθει ωστε να δινει βημα μονο στους καλους μαθητες. Γραφεις τους βαθμους σου,και τους βλεπει καποιος αλλος.Αμα εχεις καλους,τους ποσταρεις για να την δεις λιγο ψωνιο και να σου πουνε οι υπολοιποι ''μπραβο'',''τι γαματος που εισαι'' κτλπ,ενω αμα δεν εχεις και τους γραψεις,χανει την ''αξια'' του το Θρεντ Click για ανάπτυξη... Εγώ συγγνώμη κιόλας, αλλά αναφερόμουν στα άτομα που με ενδιαφέρουν -κυρίως- και που ξέρω ότι προσπαθούν πολύ και που αξίζουν να ανταμείβονται, άτομα στα οποία θέλω να πω συγχαρητήρια όχι για τον βαθμό καθαυτό αλλά για την επιμέλεια τους. Και φυσικά οι βαθμοί δεν θα δείξουν πόσο ''γαμάτος είσαι'' κι ούτε πρόκειται να έχει κάποιος από εδώ μέσα τέτοια άποψη. Spoiler Και κάτι οφτοπικ για σενα. The game is on Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:48 Ο mixalisbarca: #485 08-02-13 22:48 Συμφωνώ με τον Στέλιο. Ο τρόπος με τον οποίο μπαίνουν οι βαθμοί είναι απλά γελοίος και δε χρειάζεται να αναφέρω ούτε και να αναλύσω τους λόγους. Έτσι για την ιστορία 18.7 πήρα.Στα μαθήματα που με ενδιαφέρουν είχα καλούς βαθμούς.Τα άλλα απλά μου έριξαν τον γενικό, κάτι που μου είναι εντελώς αδιάφορο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:35 Η Nefeli Graf: #486 11-02-13 15:35 Αύριο γίνεται η κηδεία μου σας προσκαλώ όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:46 Η aggressive: #487 11-02-13 15:46 Να και οι δικοί μου βαθμοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα βθμ.jpg 198,1 KB · Εμφανίσεις: 233 fotini1999 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:48 Η fotini1999: #488 11-02-13 15:48 εγω περυσι εβγαλα γενικο Μ.Ο 20 και φετος στο α' τριμηνο εβγαλα 19 11/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:05 Η Nefeli Graf: #489 11-02-13 16:05 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:12 Η ~Melania~: #490 11-02-13 16:12 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... Μπράβοο! Νεφ εμείς που τους παίρναμε Παρασκευή λέγαμε μεταξύ μας <<Πάει το Σ/κ, μέσα θα μας κλείσουνε>>. Φαντάζεσαι απελπισία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Nefeli Graf: #491 11-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μπράβοο! Νεφ εμείς που τους παίρναμε Παρασκευή λέγαμε μεταξύ μας <<Πάει το Σ/κ, μέσα θα μας κλείσουνε>>. Φαντάζεσαι απελπισία Click για ανάπτυξη... μοιράζω κόλυβα αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:30 Η ~Melania~: #492 11-02-13 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: μοιράζω κόλυβα αύριο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggykast Νεοφερμένο μέλος Η peggykast αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:20 Η peggykast: #493 11-02-13 17:20 1o τετράμηνο, 19.6. Εννοείται ότι αυτοί οι βαθμοί δεν βγαίνουν εύκολα, χρειάζεται κόπος, αλλά όχι και όλη μέρα διάβασμα...σιγά! απαραίτητη προυπόθεση είναι η αντικειμενική βαθμολόγηση από μερους των καθηγητων και, ο κοπος απλα επιβραβευεται.! Αλλά γιατί δινεται τοση σημασια στους βαθμους?..χαζομάρες! σημασία έχει να περάσεις στη σχολή που θες και να βγεις σωστος στη κοινωνια! Στόχος λοιπόν, κατ' εμενα, δεν είναι οι υψηλες βαθμολογιες, αλλά το να καταφέρω να ασχολούμαι αυριο μεθαύριο με αυτό που πραγματικά θα με ικανοποιεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:29 Ο mixalisbarca: #494 11-02-13 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να αφήσεις και τον μέσο όρο του τμήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:32 Η Nefeli Graf: #495 12-02-13 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Click για ανάπτυξη... 17.5 έβγαλα....αλλά έχω στεναχωρηθεί πολύ με έναν βαθμό!!!δεν πρόκειται να κάνω Project με τις φίλες μου...ποτέ ξανά!!!!του χρόνου δηλαδή δεν ξανασυνεργάζομαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:51 Ο Alexl1996: #496 14-02-13 15:51 Εγώ έβγαλα 19,5 , με χειρότερο το 16 στα Θρησκευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:53 Ο infinity έγραψε: #497 14-02-13 15:53 18 εβγαλα με ενα 14 στ' αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini1999 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:55 Η fotini1999: #498 14-02-13 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... ουυ ειμαι σιγουρη πως θα τους παρεις!!!!!!! και αμα βγαλεις φτερα θελω να με πας μια βοτλα εις τα ουράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:58 Ο alexbz έγραψε: #499 14-02-13 21:58 19 και 6 χΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #500 14-02-13 22:27 Πωπωπω βαθμοι!!Μπραβο σε ολους παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Liberta_ Aris_PaP09 Ilma georgetherrr thepigod762 American Economist Helen06 Bing chilling giorgakiss Schlimazel Olakalamallon Lia 2006 stefan Κώστας 7708 StudyFreak04 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σορρυ,αλλα δεν γεμισε το ischool με καλους μαθητες,απλως αυτο το θεμα εχει εξ ορισμου δημιουργηθει ωστε να δινει βημα μονο στους καλους μαθητες. Γραφεις τους βαθμους σου,και τους βλεπει καποιος αλλος.Αμα εχεις καλους,τους ποσταρεις για να την δεις λιγο ψωνιο και να σου πουνε οι υπολοιποι ''μπραβο'',''τι γαματος που εισαι'' κτλπ,ενω αμα δεν εχεις και τους γραψεις,χανει την ''αξια'' του το Θρεντ Click για ανάπτυξη... Εγώ συγγνώμη κιόλας, αλλά αναφερόμουν στα άτομα που με ενδιαφέρουν -κυρίως- και που ξέρω ότι προσπαθούν πολύ και που αξίζουν να ανταμείβονται, άτομα στα οποία θέλω να πω συγχαρητήρια όχι για τον βαθμό καθαυτό αλλά για την επιμέλεια τους. Και φυσικά οι βαθμοί δεν θα δείξουν πόσο ''γαμάτος είσαι'' κι ούτε πρόκειται να έχει κάποιος από εδώ μέσα τέτοια άποψη. Spoiler Και κάτι οφτοπικ για σενα. The game is on Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:48 Ο mixalisbarca: #485 08-02-13 22:48 Συμφωνώ με τον Στέλιο. Ο τρόπος με τον οποίο μπαίνουν οι βαθμοί είναι απλά γελοίος και δε χρειάζεται να αναφέρω ούτε και να αναλύσω τους λόγους. Έτσι για την ιστορία 18.7 πήρα.Στα μαθήματα που με ενδιαφέρουν είχα καλούς βαθμούς.Τα άλλα απλά μου έριξαν τον γενικό, κάτι που μου είναι εντελώς αδιάφορο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:35 Η Nefeli Graf: #486 11-02-13 15:35 Αύριο γίνεται η κηδεία μου σας προσκαλώ όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:46 Η aggressive: #487 11-02-13 15:46 Να και οι δικοί μου βαθμοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα βθμ.jpg 198,1 KB · Εμφανίσεις: 233 fotini1999 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:48 Η fotini1999: #488 11-02-13 15:48 εγω περυσι εβγαλα γενικο Μ.Ο 20 και φετος στο α' τριμηνο εβγαλα 19 11/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:05 Η Nefeli Graf: #489 11-02-13 16:05 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:12 Η ~Melania~: #490 11-02-13 16:12 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... Μπράβοο! Νεφ εμείς που τους παίρναμε Παρασκευή λέγαμε μεταξύ μας <<Πάει το Σ/κ, μέσα θα μας κλείσουνε>>. Φαντάζεσαι απελπισία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Nefeli Graf: #491 11-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μπράβοο! Νεφ εμείς που τους παίρναμε Παρασκευή λέγαμε μεταξύ μας <<Πάει το Σ/κ, μέσα θα μας κλείσουνε>>. Φαντάζεσαι απελπισία Click για ανάπτυξη... μοιράζω κόλυβα αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:30 Η ~Melania~: #492 11-02-13 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: μοιράζω κόλυβα αύριο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggykast Νεοφερμένο μέλος Η peggykast αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:20 Η peggykast: #493 11-02-13 17:20 1o τετράμηνο, 19.6. Εννοείται ότι αυτοί οι βαθμοί δεν βγαίνουν εύκολα, χρειάζεται κόπος, αλλά όχι και όλη μέρα διάβασμα...σιγά! απαραίτητη προυπόθεση είναι η αντικειμενική βαθμολόγηση από μερους των καθηγητων και, ο κοπος απλα επιβραβευεται.! Αλλά γιατί δινεται τοση σημασια στους βαθμους?..χαζομάρες! σημασία έχει να περάσεις στη σχολή που θες και να βγεις σωστος στη κοινωνια! Στόχος λοιπόν, κατ' εμενα, δεν είναι οι υψηλες βαθμολογιες, αλλά το να καταφέρω να ασχολούμαι αυριο μεθαύριο με αυτό που πραγματικά θα με ικανοποιεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:29 Ο mixalisbarca: #494 11-02-13 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να αφήσεις και τον μέσο όρο του τμήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:32 Η Nefeli Graf: #495 12-02-13 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Click για ανάπτυξη... 17.5 έβγαλα....αλλά έχω στεναχωρηθεί πολύ με έναν βαθμό!!!δεν πρόκειται να κάνω Project με τις φίλες μου...ποτέ ξανά!!!!του χρόνου δηλαδή δεν ξανασυνεργάζομαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:51 Ο Alexl1996: #496 14-02-13 15:51 Εγώ έβγαλα 19,5 , με χειρότερο το 16 στα Θρησκευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:53 Ο infinity έγραψε: #497 14-02-13 15:53 18 εβγαλα με ενα 14 στ' αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini1999 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:55 Η fotini1999: #498 14-02-13 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... ουυ ειμαι σιγουρη πως θα τους παρεις!!!!!!! και αμα βγαλεις φτερα θελω να με πας μια βοτλα εις τα ουράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:58 Ο alexbz έγραψε: #499 14-02-13 21:58 19 και 6 χΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #500 14-02-13 22:27 Πωπωπω βαθμοι!!Μπραβο σε ολους παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Liberta_ Aris_PaP09 Ilma georgetherrr thepigod762 American Economist Helen06 Bing chilling giorgakiss Schlimazel Olakalamallon Lia 2006 stefan Κώστας 7708 StudyFreak04 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συμφωνώ με τον Στέλιο. Ο τρόπος με τον οποίο μπαίνουν οι βαθμοί είναι απλά γελοίος και δε χρειάζεται να αναφέρω ούτε και να αναλύσω τους λόγους. Έτσι για την ιστορία 18.7 πήρα.Στα μαθήματα που με ενδιαφέρουν είχα καλούς βαθμούς.Τα άλλα απλά μου έριξαν τον γενικό, κάτι που μου είναι εντελώς αδιάφορο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:35 Η Nefeli Graf: #486 11-02-13 15:35 Αύριο γίνεται η κηδεία μου σας προσκαλώ όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:46 Η aggressive: #487 11-02-13 15:46 Να και οι δικοί μου βαθμοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα βθμ.jpg 198,1 KB · Εμφανίσεις: 233 fotini1999 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:48 Η fotini1999: #488 11-02-13 15:48 εγω περυσι εβγαλα γενικο Μ.Ο 20 και φετος στο α' τριμηνο εβγαλα 19 11/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:05 Η Nefeli Graf: #489 11-02-13 16:05 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:12 Η ~Melania~: #490 11-02-13 16:12 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... Μπράβοο! Νεφ εμείς που τους παίρναμε Παρασκευή λέγαμε μεταξύ μας <<Πάει το Σ/κ, μέσα θα μας κλείσουνε>>. Φαντάζεσαι απελπισία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Nefeli Graf: #491 11-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μπράβοο! Νεφ εμείς που τους παίρναμε Παρασκευή λέγαμε μεταξύ μας <<Πάει το Σ/κ, μέσα θα μας κλείσουνε>>. Φαντάζεσαι απελπισία Click για ανάπτυξη... μοιράζω κόλυβα αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:30 Η ~Melania~: #492 11-02-13 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: μοιράζω κόλυβα αύριο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggykast Νεοφερμένο μέλος Η peggykast αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:20 Η peggykast: #493 11-02-13 17:20 1o τετράμηνο, 19.6. Εννοείται ότι αυτοί οι βαθμοί δεν βγαίνουν εύκολα, χρειάζεται κόπος, αλλά όχι και όλη μέρα διάβασμα...σιγά! απαραίτητη προυπόθεση είναι η αντικειμενική βαθμολόγηση από μερους των καθηγητων και, ο κοπος απλα επιβραβευεται.! Αλλά γιατί δινεται τοση σημασια στους βαθμους?..χαζομάρες! σημασία έχει να περάσεις στη σχολή που θες και να βγεις σωστος στη κοινωνια! Στόχος λοιπόν, κατ' εμενα, δεν είναι οι υψηλες βαθμολογιες, αλλά το να καταφέρω να ασχολούμαι αυριο μεθαύριο με αυτό που πραγματικά θα με ικανοποιεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:29 Ο mixalisbarca: #494 11-02-13 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να αφήσεις και τον μέσο όρο του τμήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:32 Η Nefeli Graf: #495 12-02-13 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Click για ανάπτυξη... 17.5 έβγαλα....αλλά έχω στεναχωρηθεί πολύ με έναν βαθμό!!!δεν πρόκειται να κάνω Project με τις φίλες μου...ποτέ ξανά!!!!του χρόνου δηλαδή δεν ξανασυνεργάζομαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:51 Ο Alexl1996: #496 14-02-13 15:51 Εγώ έβγαλα 19,5 , με χειρότερο το 16 στα Θρησκευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:53 Ο infinity έγραψε: #497 14-02-13 15:53 18 εβγαλα με ενα 14 στ' αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini1999 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:55 Η fotini1999: #498 14-02-13 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... ουυ ειμαι σιγουρη πως θα τους παρεις!!!!!!! και αμα βγαλεις φτερα θελω να με πας μια βοτλα εις τα ουράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:58 Ο alexbz έγραψε: #499 14-02-13 21:58 19 και 6 χΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #500 14-02-13 22:27 Πωπωπω βαθμοι!!Μπραβο σε ολους παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Liberta_ Aris_PaP09 Ilma georgetherrr thepigod762 American Economist Helen06 Bing chilling giorgakiss Schlimazel Olakalamallon Lia 2006 stefan Κώστας 7708 StudyFreak04 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αύριο γίνεται η κηδεία μου σας προσκαλώ όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:46 Η aggressive: #487 11-02-13 15:46 Να και οι δικοί μου βαθμοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα βθμ.jpg 198,1 KB · Εμφανίσεις: 233 fotini1999 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:48 Η fotini1999: #488 11-02-13 15:48 εγω περυσι εβγαλα γενικο Μ.Ο 20 και φετος στο α' τριμηνο εβγαλα 19 11/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:05 Η Nefeli Graf: #489 11-02-13 16:05 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:12 Η ~Melania~: #490 11-02-13 16:12 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... Μπράβοο! Νεφ εμείς που τους παίρναμε Παρασκευή λέγαμε μεταξύ μας <<Πάει το Σ/κ, μέσα θα μας κλείσουνε>>. Φαντάζεσαι απελπισία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Nefeli Graf: #491 11-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μπράβοο! Νεφ εμείς που τους παίρναμε Παρασκευή λέγαμε μεταξύ μας <<Πάει το Σ/κ, μέσα θα μας κλείσουνε>>. Φαντάζεσαι απελπισία Click για ανάπτυξη... μοιράζω κόλυβα αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:30 Η ~Melania~: #492 11-02-13 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: μοιράζω κόλυβα αύριο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggykast Νεοφερμένο μέλος Η peggykast αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:20 Η peggykast: #493 11-02-13 17:20 1o τετράμηνο, 19.6. Εννοείται ότι αυτοί οι βαθμοί δεν βγαίνουν εύκολα, χρειάζεται κόπος, αλλά όχι και όλη μέρα διάβασμα...σιγά! απαραίτητη προυπόθεση είναι η αντικειμενική βαθμολόγηση από μερους των καθηγητων και, ο κοπος απλα επιβραβευεται.! Αλλά γιατί δινεται τοση σημασια στους βαθμους?..χαζομάρες! σημασία έχει να περάσεις στη σχολή που θες και να βγεις σωστος στη κοινωνια! Στόχος λοιπόν, κατ' εμενα, δεν είναι οι υψηλες βαθμολογιες, αλλά το να καταφέρω να ασχολούμαι αυριο μεθαύριο με αυτό που πραγματικά θα με ικανοποιεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:29 Ο mixalisbarca: #494 11-02-13 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να αφήσεις και τον μέσο όρο του τμήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:32 Η Nefeli Graf: #495 12-02-13 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Click για ανάπτυξη... 17.5 έβγαλα....αλλά έχω στεναχωρηθεί πολύ με έναν βαθμό!!!δεν πρόκειται να κάνω Project με τις φίλες μου...ποτέ ξανά!!!!του χρόνου δηλαδή δεν ξανασυνεργάζομαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:51 Ο Alexl1996: #496 14-02-13 15:51 Εγώ έβγαλα 19,5 , με χειρότερο το 16 στα Θρησκευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:53 Ο infinity έγραψε: #497 14-02-13 15:53 18 εβγαλα με ενα 14 στ' αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini1999 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:55 Η fotini1999: #498 14-02-13 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... ουυ ειμαι σιγουρη πως θα τους παρεις!!!!!!! και αμα βγαλεις φτερα θελω να με πας μια βοτλα εις τα ουράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:58 Ο alexbz έγραψε: #499 14-02-13 21:58 19 και 6 χΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #500 14-02-13 22:27 Πωπωπω βαθμοι!!Μπραβο σε ολους παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Liberta_ Aris_PaP09 Ilma georgetherrr thepigod762 American Economist Helen06 Bing chilling giorgakiss Schlimazel Olakalamallon Lia 2006 stefan Κώστας 7708 StudyFreak04 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να και οι δικοί μου βαθμοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fotini1999 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:48 Η fotini1999: #488 11-02-13 15:48 εγω περυσι εβγαλα γενικο Μ.Ο 20 και φετος στο α' τριμηνο εβγαλα 19 11/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:05 Η Nefeli Graf: #489 11-02-13 16:05 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:12 Η ~Melania~: #490 11-02-13 16:12 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... Μπράβοο! Νεφ εμείς που τους παίρναμε Παρασκευή λέγαμε μεταξύ μας <<Πάει το Σ/κ, μέσα θα μας κλείσουνε>>. Φαντάζεσαι απελπισία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Nefeli Graf: #491 11-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μπράβοο! Νεφ εμείς που τους παίρναμε Παρασκευή λέγαμε μεταξύ μας <<Πάει το Σ/κ, μέσα θα μας κλείσουνε>>. Φαντάζεσαι απελπισία Click για ανάπτυξη... μοιράζω κόλυβα αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:30 Η ~Melania~: #492 11-02-13 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: μοιράζω κόλυβα αύριο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggykast Νεοφερμένο μέλος Η peggykast αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:20 Η peggykast: #493 11-02-13 17:20 1o τετράμηνο, 19.6. Εννοείται ότι αυτοί οι βαθμοί δεν βγαίνουν εύκολα, χρειάζεται κόπος, αλλά όχι και όλη μέρα διάβασμα...σιγά! απαραίτητη προυπόθεση είναι η αντικειμενική βαθμολόγηση από μερους των καθηγητων και, ο κοπος απλα επιβραβευεται.! Αλλά γιατί δινεται τοση σημασια στους βαθμους?..χαζομάρες! σημασία έχει να περάσεις στη σχολή που θες και να βγεις σωστος στη κοινωνια! Στόχος λοιπόν, κατ' εμενα, δεν είναι οι υψηλες βαθμολογιες, αλλά το να καταφέρω να ασχολούμαι αυριο μεθαύριο με αυτό που πραγματικά θα με ικανοποιεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:29 Ο mixalisbarca: #494 11-02-13 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να αφήσεις και τον μέσο όρο του τμήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:32 Η Nefeli Graf: #495 12-02-13 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Click για ανάπτυξη... 17.5 έβγαλα....αλλά έχω στεναχωρηθεί πολύ με έναν βαθμό!!!δεν πρόκειται να κάνω Project με τις φίλες μου...ποτέ ξανά!!!!του χρόνου δηλαδή δεν ξανασυνεργάζομαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:51 Ο Alexl1996: #496 14-02-13 15:51 Εγώ έβγαλα 19,5 , με χειρότερο το 16 στα Θρησκευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:53 Ο infinity έγραψε: #497 14-02-13 15:53 18 εβγαλα με ενα 14 στ' αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini1999 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:55 Η fotini1999: #498 14-02-13 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... ουυ ειμαι σιγουρη πως θα τους παρεις!!!!!!! και αμα βγαλεις φτερα θελω να με πας μια βοτλα εις τα ουράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:58 Ο alexbz έγραψε: #499 14-02-13 21:58 19 και 6 χΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #500 14-02-13 22:27 Πωπωπω βαθμοι!!Μπραβο σε ολους παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Liberta_ Aris_PaP09 Ilma georgetherrr thepigod762 American Economist Helen06 Bing chilling giorgakiss Schlimazel Olakalamallon Lia 2006 stefan Κώστας 7708 StudyFreak04 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω περυσι εβγαλα γενικο Μ.Ο 20 και φετος στο α' τριμηνο εβγαλα 19 11/13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:05 Η Nefeli Graf: #489 11-02-13 16:05 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:12 Η ~Melania~: #490 11-02-13 16:12 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... Μπράβοο! Νεφ εμείς που τους παίρναμε Παρασκευή λέγαμε μεταξύ μας <<Πάει το Σ/κ, μέσα θα μας κλείσουνε>>. Φαντάζεσαι απελπισία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Nefeli Graf: #491 11-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μπράβοο! Νεφ εμείς που τους παίρναμε Παρασκευή λέγαμε μεταξύ μας <<Πάει το Σ/κ, μέσα θα μας κλείσουνε>>. Φαντάζεσαι απελπισία Click για ανάπτυξη... μοιράζω κόλυβα αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:30 Η ~Melania~: #492 11-02-13 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: μοιράζω κόλυβα αύριο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggykast Νεοφερμένο μέλος Η peggykast αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:20 Η peggykast: #493 11-02-13 17:20 1o τετράμηνο, 19.6. Εννοείται ότι αυτοί οι βαθμοί δεν βγαίνουν εύκολα, χρειάζεται κόπος, αλλά όχι και όλη μέρα διάβασμα...σιγά! απαραίτητη προυπόθεση είναι η αντικειμενική βαθμολόγηση από μερους των καθηγητων και, ο κοπος απλα επιβραβευεται.! Αλλά γιατί δινεται τοση σημασια στους βαθμους?..χαζομάρες! σημασία έχει να περάσεις στη σχολή που θες και να βγεις σωστος στη κοινωνια! Στόχος λοιπόν, κατ' εμενα, δεν είναι οι υψηλες βαθμολογιες, αλλά το να καταφέρω να ασχολούμαι αυριο μεθαύριο με αυτό που πραγματικά θα με ικανοποιεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:29 Ο mixalisbarca: #494 11-02-13 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να αφήσεις και τον μέσο όρο του τμήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:32 Η Nefeli Graf: #495 12-02-13 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Click για ανάπτυξη... 17.5 έβγαλα....αλλά έχω στεναχωρηθεί πολύ με έναν βαθμό!!!δεν πρόκειται να κάνω Project με τις φίλες μου...ποτέ ξανά!!!!του χρόνου δηλαδή δεν ξανασυνεργάζομαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:51 Ο Alexl1996: #496 14-02-13 15:51 Εγώ έβγαλα 19,5 , με χειρότερο το 16 στα Θρησκευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:53 Ο infinity έγραψε: #497 14-02-13 15:53 18 εβγαλα με ενα 14 στ' αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini1999 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:55 Η fotini1999: #498 14-02-13 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... ουυ ειμαι σιγουρη πως θα τους παρεις!!!!!!! και αμα βγαλεις φτερα θελω να με πας μια βοτλα εις τα ουράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:58 Ο alexbz έγραψε: #499 14-02-13 21:58 19 και 6 χΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #500 14-02-13 22:27 Πωπωπω βαθμοι!!Μπραβο σε ολους παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Liberta_ Aris_PaP09 Ilma georgetherrr thepigod762 American Economist Helen06 Bing chilling giorgakiss Schlimazel Olakalamallon Lia 2006 stefan Κώστας 7708 StudyFreak04 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Spoiler Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:12 Η ~Melania~: #490 11-02-13 16:12 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... Μπράβοο! Νεφ εμείς που τους παίρναμε Παρασκευή λέγαμε μεταξύ μας <<Πάει το Σ/κ, μέσα θα μας κλείσουνε>>. Φαντάζεσαι απελπισία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Nefeli Graf: #491 11-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μπράβοο! Νεφ εμείς που τους παίρναμε Παρασκευή λέγαμε μεταξύ μας <<Πάει το Σ/κ, μέσα θα μας κλείσουνε>>. Φαντάζεσαι απελπισία Click για ανάπτυξη... μοιράζω κόλυβα αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:30 Η ~Melania~: #492 11-02-13 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: μοιράζω κόλυβα αύριο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggykast Νεοφερμένο μέλος Η peggykast αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:20 Η peggykast: #493 11-02-13 17:20 1o τετράμηνο, 19.6. Εννοείται ότι αυτοί οι βαθμοί δεν βγαίνουν εύκολα, χρειάζεται κόπος, αλλά όχι και όλη μέρα διάβασμα...σιγά! απαραίτητη προυπόθεση είναι η αντικειμενική βαθμολόγηση από μερους των καθηγητων και, ο κοπος απλα επιβραβευεται.! Αλλά γιατί δινεται τοση σημασια στους βαθμους?..χαζομάρες! σημασία έχει να περάσεις στη σχολή που θες και να βγεις σωστος στη κοινωνια! Στόχος λοιπόν, κατ' εμενα, δεν είναι οι υψηλες βαθμολογιες, αλλά το να καταφέρω να ασχολούμαι αυριο μεθαύριο με αυτό που πραγματικά θα με ικανοποιεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:29 Ο mixalisbarca: #494 11-02-13 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να αφήσεις και τον μέσο όρο του τμήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:32 Η Nefeli Graf: #495 12-02-13 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Click για ανάπτυξη... 17.5 έβγαλα....αλλά έχω στεναχωρηθεί πολύ με έναν βαθμό!!!δεν πρόκειται να κάνω Project με τις φίλες μου...ποτέ ξανά!!!!του χρόνου δηλαδή δεν ξανασυνεργάζομαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:51 Ο Alexl1996: #496 14-02-13 15:51 Εγώ έβγαλα 19,5 , με χειρότερο το 16 στα Θρησκευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:53 Ο infinity έγραψε: #497 14-02-13 15:53 18 εβγαλα με ενα 14 στ' αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini1999 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:55 Η fotini1999: #498 14-02-13 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... ουυ ειμαι σιγουρη πως θα τους παρεις!!!!!!! και αμα βγαλεις φτερα θελω να με πας μια βοτλα εις τα ουράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:58 Ο alexbz έγραψε: #499 14-02-13 21:58 19 και 6 χΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #500 14-02-13 22:27 Πωπωπω βαθμοι!!Μπραβο σε ολους παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Liberta_ Aris_PaP09 Ilma georgetherrr thepigod762 American Economist Helen06 Bing chilling giorgakiss Schlimazel Olakalamallon Lia 2006 stefan Κώστας 7708 StudyFreak04 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... Μπράβοο! Νεφ εμείς που τους παίρναμε Παρασκευή λέγαμε μεταξύ μας <<Πάει το Σ/κ, μέσα θα μας κλείσουνε>>. Φαντάζεσαι απελπισία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:22 Η Nefeli Graf: #491 11-02-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μπράβοο! Νεφ εμείς που τους παίρναμε Παρασκευή λέγαμε μεταξύ μας <<Πάει το Σ/κ, μέσα θα μας κλείσουνε>>. Φαντάζεσαι απελπισία Click για ανάπτυξη... μοιράζω κόλυβα αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:30 Η ~Melania~: #492 11-02-13 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: μοιράζω κόλυβα αύριο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggykast Νεοφερμένο μέλος Η peggykast αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:20 Η peggykast: #493 11-02-13 17:20 1o τετράμηνο, 19.6. Εννοείται ότι αυτοί οι βαθμοί δεν βγαίνουν εύκολα, χρειάζεται κόπος, αλλά όχι και όλη μέρα διάβασμα...σιγά! απαραίτητη προυπόθεση είναι η αντικειμενική βαθμολόγηση από μερους των καθηγητων και, ο κοπος απλα επιβραβευεται.! Αλλά γιατί δινεται τοση σημασια στους βαθμους?..χαζομάρες! σημασία έχει να περάσεις στη σχολή που θες και να βγεις σωστος στη κοινωνια! Στόχος λοιπόν, κατ' εμενα, δεν είναι οι υψηλες βαθμολογιες, αλλά το να καταφέρω να ασχολούμαι αυριο μεθαύριο με αυτό που πραγματικά θα με ικανοποιεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:29 Ο mixalisbarca: #494 11-02-13 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να αφήσεις και τον μέσο όρο του τμήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:32 Η Nefeli Graf: #495 12-02-13 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Click για ανάπτυξη... 17.5 έβγαλα....αλλά έχω στεναχωρηθεί πολύ με έναν βαθμό!!!δεν πρόκειται να κάνω Project με τις φίλες μου...ποτέ ξανά!!!!του χρόνου δηλαδή δεν ξανασυνεργάζομαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:51 Ο Alexl1996: #496 14-02-13 15:51 Εγώ έβγαλα 19,5 , με χειρότερο το 16 στα Θρησκευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:53 Ο infinity έγραψε: #497 14-02-13 15:53 18 εβγαλα με ενα 14 στ' αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini1999 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:55 Η fotini1999: #498 14-02-13 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... ουυ ειμαι σιγουρη πως θα τους παρεις!!!!!!! και αμα βγαλεις φτερα θελω να με πας μια βοτλα εις τα ουράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:58 Ο alexbz έγραψε: #499 14-02-13 21:58 19 και 6 χΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #500 14-02-13 22:27 Πωπωπω βαθμοι!!Μπραβο σε ολους παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Liberta_ Aris_PaP09 Ilma georgetherrr thepigod762 American Economist Helen06 Bing chilling giorgakiss Schlimazel Olakalamallon Lia 2006 stefan Κώστας 7708 StudyFreak04 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μπράβοο! Νεφ εμείς που τους παίρναμε Παρασκευή λέγαμε μεταξύ μας <<Πάει το Σ/κ, μέσα θα μας κλείσουνε>>. Φαντάζεσαι απελπισία Click για ανάπτυξη... μοιράζω κόλυβα αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:30 Η ~Melania~: #492 11-02-13 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: μοιράζω κόλυβα αύριο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peggykast Νεοφερμένο μέλος Η peggykast αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:20 Η peggykast: #493 11-02-13 17:20 1o τετράμηνο, 19.6. Εννοείται ότι αυτοί οι βαθμοί δεν βγαίνουν εύκολα, χρειάζεται κόπος, αλλά όχι και όλη μέρα διάβασμα...σιγά! απαραίτητη προυπόθεση είναι η αντικειμενική βαθμολόγηση από μερους των καθηγητων και, ο κοπος απλα επιβραβευεται.! Αλλά γιατί δινεται τοση σημασια στους βαθμους?..χαζομάρες! σημασία έχει να περάσεις στη σχολή που θες και να βγεις σωστος στη κοινωνια! Στόχος λοιπόν, κατ' εμενα, δεν είναι οι υψηλες βαθμολογιες, αλλά το να καταφέρω να ασχολούμαι αυριο μεθαύριο με αυτό που πραγματικά θα με ικανοποιεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:29 Ο mixalisbarca: #494 11-02-13 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να αφήσεις και τον μέσο όρο του τμήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:32 Η Nefeli Graf: #495 12-02-13 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Click για ανάπτυξη... 17.5 έβγαλα....αλλά έχω στεναχωρηθεί πολύ με έναν βαθμό!!!δεν πρόκειται να κάνω Project με τις φίλες μου...ποτέ ξανά!!!!του χρόνου δηλαδή δεν ξανασυνεργάζομαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:51 Ο Alexl1996: #496 14-02-13 15:51 Εγώ έβγαλα 19,5 , με χειρότερο το 16 στα Θρησκευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:53 Ο infinity έγραψε: #497 14-02-13 15:53 18 εβγαλα με ενα 14 στ' αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini1999 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:55 Η fotini1999: #498 14-02-13 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... ουυ ειμαι σιγουρη πως θα τους παρεις!!!!!!! και αμα βγαλεις φτερα θελω να με πας μια βοτλα εις τα ουράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:58 Ο alexbz έγραψε: #499 14-02-13 21:58 19 και 6 χΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #500 14-02-13 22:27 Πωπωπω βαθμοι!!Μπραβο σε ολους παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Liberta_ Aris_PaP09 Ilma georgetherrr thepigod762 American Economist Helen06 Bing chilling giorgakiss Schlimazel Olakalamallon Lia 2006 stefan Κώστας 7708 StudyFreak04 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: μοιράζω κόλυβα αύριο Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
peggykast Νεοφερμένο μέλος Η peggykast αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:20 Η peggykast: #493 11-02-13 17:20 1o τετράμηνο, 19.6. Εννοείται ότι αυτοί οι βαθμοί δεν βγαίνουν εύκολα, χρειάζεται κόπος, αλλά όχι και όλη μέρα διάβασμα...σιγά! απαραίτητη προυπόθεση είναι η αντικειμενική βαθμολόγηση από μερους των καθηγητων και, ο κοπος απλα επιβραβευεται.! Αλλά γιατί δινεται τοση σημασια στους βαθμους?..χαζομάρες! σημασία έχει να περάσεις στη σχολή που θες και να βγεις σωστος στη κοινωνια! Στόχος λοιπόν, κατ' εμενα, δεν είναι οι υψηλες βαθμολογιες, αλλά το να καταφέρω να ασχολούμαι αυριο μεθαύριο με αυτό που πραγματικά θα με ικανοποιεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:29 Ο mixalisbarca: #494 11-02-13 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να αφήσεις και τον μέσο όρο του τμήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:32 Η Nefeli Graf: #495 12-02-13 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Click για ανάπτυξη... 17.5 έβγαλα....αλλά έχω στεναχωρηθεί πολύ με έναν βαθμό!!!δεν πρόκειται να κάνω Project με τις φίλες μου...ποτέ ξανά!!!!του χρόνου δηλαδή δεν ξανασυνεργάζομαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:51 Ο Alexl1996: #496 14-02-13 15:51 Εγώ έβγαλα 19,5 , με χειρότερο το 16 στα Θρησκευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:53 Ο infinity έγραψε: #497 14-02-13 15:53 18 εβγαλα με ενα 14 στ' αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini1999 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:55 Η fotini1999: #498 14-02-13 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... ουυ ειμαι σιγουρη πως θα τους παρεις!!!!!!! και αμα βγαλεις φτερα θελω να με πας μια βοτλα εις τα ουράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:58 Ο alexbz έγραψε: #499 14-02-13 21:58 19 και 6 χΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #500 14-02-13 22:27 Πωπωπω βαθμοι!!Μπραβο σε ολους παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Liberta_ Aris_PaP09 Ilma georgetherrr thepigod762 American Economist Helen06 Bing chilling giorgakiss Schlimazel Olakalamallon Lia 2006 stefan Κώστας 7708 StudyFreak04 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1o τετράμηνο, 19.6. Εννοείται ότι αυτοί οι βαθμοί δεν βγαίνουν εύκολα, χρειάζεται κόπος, αλλά όχι και όλη μέρα διάβασμα...σιγά! απαραίτητη προυπόθεση είναι η αντικειμενική βαθμολόγηση από μερους των καθηγητων και, ο κοπος απλα επιβραβευεται.! Αλλά γιατί δινεται τοση σημασια στους βαθμους?..χαζομάρες! σημασία έχει να περάσεις στη σχολή που θες και να βγεις σωστος στη κοινωνια! Στόχος λοιπόν, κατ' εμενα, δεν είναι οι υψηλες βαθμολογιες, αλλά το να καταφέρω να ασχολούμαι αυριο μεθαύριο με αυτό που πραγματικά θα με ικανοποιεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:29 Ο mixalisbarca: #494 11-02-13 21:29 Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να αφήσεις και τον μέσο όρο του τμήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:32 Η Nefeli Graf: #495 12-02-13 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Click για ανάπτυξη... 17.5 έβγαλα....αλλά έχω στεναχωρηθεί πολύ με έναν βαθμό!!!δεν πρόκειται να κάνω Project με τις φίλες μου...ποτέ ξανά!!!!του χρόνου δηλαδή δεν ξανασυνεργάζομαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:51 Ο Alexl1996: #496 14-02-13 15:51 Εγώ έβγαλα 19,5 , με χειρότερο το 16 στα Θρησκευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:53 Ο infinity έγραψε: #497 14-02-13 15:53 18 εβγαλα με ενα 14 στ' αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini1999 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:55 Η fotini1999: #498 14-02-13 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... ουυ ειμαι σιγουρη πως θα τους παρεις!!!!!!! και αμα βγαλεις φτερα θελω να με πας μια βοτλα εις τα ουράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:58 Ο alexbz έγραψε: #499 14-02-13 21:58 19 και 6 χΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #500 14-02-13 22:27 Πωπωπω βαθμοι!!Μπραβο σε ολους παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Liberta_ Aris_PaP09 Ilma georgetherrr thepigod762 American Economist Helen06 Bing chilling giorgakiss Schlimazel Olakalamallon Lia 2006 stefan Κώστας 7708 StudyFreak04 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aggressive: Να και οι δικοί μου βαθμοί... Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να αφήσεις και τον μέσο όρο του τμήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:32 Η Nefeli Graf: #495 12-02-13 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Click για ανάπτυξη... 17.5 έβγαλα....αλλά έχω στεναχωρηθεί πολύ με έναν βαθμό!!!δεν πρόκειται να κάνω Project με τις φίλες μου...ποτέ ξανά!!!!του χρόνου δηλαδή δεν ξανασυνεργάζομαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:51 Ο Alexl1996: #496 14-02-13 15:51 Εγώ έβγαλα 19,5 , με χειρότερο το 16 στα Θρησκευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:53 Ο infinity έγραψε: #497 14-02-13 15:53 18 εβγαλα με ενα 14 στ' αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini1999 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:55 Η fotini1999: #498 14-02-13 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... ουυ ειμαι σιγουρη πως θα τους παρεις!!!!!!! και αμα βγαλεις φτερα θελω να με πας μια βοτλα εις τα ουράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:58 Ο alexbz έγραψε: #499 14-02-13 21:58 19 και 6 χΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #500 14-02-13 22:27 Πωπωπω βαθμοι!!Μπραβο σε ολους παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Liberta_ Aris_PaP09 Ilma georgetherrr thepigod762 American Economist Helen06 Bing chilling giorgakiss Schlimazel Olakalamallon Lia 2006 stefan Κώστας 7708 StudyFreak04 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχαχα μπορώ να πω σαν κορίτσι που έχει πάρει βαθμούς ότι δεν είναι τόσο φοβερά Και επίσης μην αγχώνεσαι Μια χαρά θα τα πας Click για ανάπτυξη... 17.5 έβγαλα....αλλά έχω στεναχωρηθεί πολύ με έναν βαθμό!!!δεν πρόκειται να κάνω Project με τις φίλες μου...ποτέ ξανά!!!!του χρόνου δηλαδή δεν ξανασυνεργάζομαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:51 Ο Alexl1996: #496 14-02-13 15:51 Εγώ έβγαλα 19,5 , με χειρότερο το 16 στα Θρησκευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:53 Ο infinity έγραψε: #497 14-02-13 15:53 18 εβγαλα με ενα 14 στ' αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini1999 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:55 Η fotini1999: #498 14-02-13 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... ουυ ειμαι σιγουρη πως θα τους παρεις!!!!!!! και αμα βγαλεις φτερα θελω να με πας μια βοτλα εις τα ουράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:58 Ο alexbz έγραψε: #499 14-02-13 21:58 19 και 6 χΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #500 14-02-13 22:27 Πωπωπω βαθμοι!!Μπραβο σε ολους παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Liberta_ Aris_PaP09 Ilma georgetherrr thepigod762 American Economist Helen06 Bing chilling giorgakiss Schlimazel Olakalamallon Lia 2006 stefan Κώστας 7708 StudyFreak04 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ έβγαλα 19,5 , με χειρότερο το 16 στα Θρησκευτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
infinity Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:53 Ο infinity έγραψε: #497 14-02-13 15:53 18 εβγαλα με ενα 14 στ' αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini1999 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:55 Η fotini1999: #498 14-02-13 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... ουυ ειμαι σιγουρη πως θα τους παρεις!!!!!!! και αμα βγαλεις φτερα θελω να με πας μια βοτλα εις τα ουράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:58 Ο alexbz έγραψε: #499 14-02-13 21:58 19 και 6 χΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #500 14-02-13 22:27 Πωπωπω βαθμοι!!Μπραβο σε ολους παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Liberta_ Aris_PaP09 Ilma georgetherrr thepigod762 American Economist Helen06 Bing chilling giorgakiss Schlimazel Olakalamallon Lia 2006 stefan Κώστας 7708 StudyFreak04 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
18 εβγαλα με ενα 14 στ' αρχαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fotini1999 Νεοφερμένο μέλος Η fotini1999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:55 Η fotini1999: #498 14-02-13 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... ουυ ειμαι σιγουρη πως θα τους παρεις!!!!!!! και αμα βγαλεις φτερα θελω να με πας μια βοτλα εις τα ουράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:58 Ο alexbz έγραψε: #499 14-02-13 21:58 19 και 6 χΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #500 14-02-13 22:27 Πωπωπω βαθμοι!!Μπραβο σε ολους παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss Liberta_ Aris_PaP09 Ilma georgetherrr thepigod762 American Economist Helen06 Bing chilling giorgakiss Schlimazel Olakalamallon Lia 2006 stefan Κώστας 7708 StudyFreak04 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: καλά αν πάρω ποτέ εγώ τέτοιους βαθμούς θα βγάλω φτερά από την χαρά μου Click για ανάπτυξη... ουυ ειμαι σιγουρη πως θα τους παρεις!!!!!!! και αμα βγαλεις φτερα θελω να με πας μια βοτλα εις τα ουράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:58 Ο alexbz έγραψε: #499 14-02-13 21:58 19 και 6 χΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #500 14-02-13 22:27 Πωπωπω βαθμοι!!Μπραβο σε ολους παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
19 και 6 χΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:27 Η Εχέμυθη έγραψε: #500 14-02-13 22:27 Πωπωπω βαθμοι!!Μπραβο σε ολους παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πωπωπω βαθμοι!!Μπραβο σε ολους παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.