Darkness
Περιβόητο μέλος
η αλλη ειναι απο τα τει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Darkness
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Darkness
Περιβόητο μέλος
NemesisRose
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως η πόλη είναι πολή ωραία
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Κανεις δεν ειδε τις φωτογραφιες?
Τις είδαμε
Ειδικά οι 3 τελευταίες με την λίμνη είναι πολύ ωραίες. :xixi:
Ωραία θα περάσουμε στα Γιάννενα!! :xixi:
Εγώ τις είδα!Ωραία τα Γιάννενα αλλά δεν μ'αρέσει που το Παιδαγωγικό είναι ροζ!Έπρεπε να είναι ένα φωτεινό λαμπερό μαύρο!
Μαύρο;
Flying Monarch
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο με το ροζ φουξ ειναι το παιδαγωγικο
η αλλη ειναι απο τα τει
Εγώ τις είδα!Ωραία τα Γιάννενα αλλά δεν μ'αρέσει που το Παιδαγωγικό είναι ροζ!Έπρεπε να είναι ένα φωτεινό λαμπερό μαύρο!
Τις είδαμε
Ειδικά οι 3 τελευταίες με την λίμνη είναι πολύ ωραίες. :xixi:
Ωραία θα περάσουμε στα Γιάννενα!! :xixi:
Μαύρο;
το φουξ είναι το μαθηματικό παιδιά...ο κόκκινος πύργος όπως τον αποκαλούνε οι φοιτητές του μαθηματικού!
σχετικά με τα σπίτια...ΟΧΙ μέσα ή κοντά στο κάστρο (είναι παλιά τα σπίτια), ΌΧΙ κατσικάδες και δεν ξέρω εγώ τι...αν θέλετε χαμηλό ενοίκιο προτιμήστε σεισμόπληκτα που τα ενοίκια είναι γύρω στα 250 ευρώ και τα σπίτια είναι σχετικά καινούργια και είναι και κοντά στο πανεπιστήμιο (5 λεπτά με το λεωφορείο)...το ίδιο ισχύει και για Αμπελόκηπους...αλλά είναι ακριβώς από την αντίθετη πλευρά που είναι το πανεπιστήμιο και είναι 40 λεπτά δρόμος με το λεωφορείο για να πάτε στο πανεπιστήμιο!αλλιώς κέντρο που θα τα έχετε όλα δίπλα σας αλλά θα πληρώνετε γύρω στα 350 ευρώ και όλες οι αποστάσεις εκτός του σινεμά και του πανεπιστημίου βγαίνουν με τα πόδια. Βέβαια να ξέρετε ότι αν προτιμήσετε σεισμόπληκτα τα χρήματα που δε θα πληρώνετε σε ενοίκια, θα τα πληρώνετε σε ταξί και λεωφορεία!
Συμφοιτήτρια μου τώρα στο πρώτο έτος ήτανε σε ολοκαίνουργιο σπίτι στα Σεισμόπληκτα με χαμηλό ενοίκιο, αλλά τώρα το καλοκαίρι μετακόμισε σε σπίτι στο κέντρο...για τους προφανείς λόγους...
Προσωπικά σας προτείνω κέντρο...μπορεί να πληρώσετε αρκετά σε ενοίκια αλλά αξίζει...Και αν θέλετε να βρείτε καλό σπίτι τότε να πάτε το συντομότερο δυνατό να ψάξετε!
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
elenidrama1
Νεοφερμένος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
κ εγω στο κέντρο θέλω...κατα παρασκευη-σαββατο έρχομαι γιαννενα να βρω σπιτι....θα δουμε...ελπιζω να περασουμε καλα
Φυσικά και θα περάσουμε καλά :xixi:
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
μαθηματικο κανενας ρε παιδια?
εγώωωωω!!!!!!!!!
μαθηματικό γιάννενα...
αυτό περίμενα, απλά ήθελα να σιγουρευτώ..
πόσα μόρια, τι σειρά...??
elenidrama1
Νεοφερμένος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
και να βρουμε κ κανενα καλο σπιτι..γιατι με εχει αγχωσει λιγο αυτο το θεματακι
Και μένα με έχει αγχώσει λίγο γιατί θα πάω αργά.
Αλλά τι στο διαολο κάτι θα βρω.
Ρε κανείς άλλος δεν θα είναι στο Χημικό, μόνη μου θα 'μαι;;
elenidrama1
Νεοφερμένος
nenaki
Νεοφερμένος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
και εγω περασα μηχανικων επιστημησ υλικων αλλα δν ξερω τι επαγγελματικη αποκατασταση θα εχει ..... η αληθεια ειναι πωσ δν εχω κοθραγιο να ξαναδωσω αν και εχω πολλεσ δυνατοτητεσ οι γονεισ μοθ επιμενουν να ξαναδωσω ...αλλα ειμαι πολυ μπερδεμενη
Άμα δεν σ'αρέσει/ ενδιαφέρει η σχολή και άμα μπορείς να αντέξεις αλλό ένα χρόνο διαβάσματος να ξαναδώσεις!
elenidrama1
Νεοφερμένος
nenaki
Νεοφερμένος
elenidrama1
Νεοφερμένος
01011001
Δραστήριο μέλος
τι να πω δεν ξερω..ωρεσ ωρεσ νιωθω αχρηστη ...μπαινουν και στο μυαλο μου διαφορεσ σκεψεισ που δεν ηθελα ποτε να κανω .........αυτο που μου την δινει και βλεπω και στουσ δικοθσ μου ειναι οτι οι αξιοι ειναι οι γιατροι ...
όταν νιώθεις άχρηστη, σκέψου πως φτιάχτηκες απ'το πιο γρήγορο σπερματοζωάριο.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Ποια ειπε οτι ηθελε νηπιαγωγων και περνα στη βρεφονηπιοκομια?
Εγω ηθελα νηπιαγωγων και περασα λογοθεραπεια στα Γιαννενα....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.