johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:09 Ο johnakoseco: #161 17-09-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Συγχαριτηρια... Αντε καλες σπουδες ... Μη φοβασαι παντως... Θα βρεις παιδια να σε βοηθησουν... Μη φοβασαι Click για ανάπτυξη... ναι εννοειται εκει ολοι οι φοιτητες(ευτυχως για εμας)μας βοηθανε να τα βρουμε ολα...παιδια ποτε εχετε προγραμματισει να πατε για την εγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:11 Η gr_maria έγραψε: #162 17-09-08 23:11 το μόνο πρόβλημα είναι ότι θέλω να τελειώσω τη δευτέρα για να φύγω μέχρι τις 14 ,που είναι το τελευταίο λεωφορείο για καβάλα.αλλιώς θα αναγκαστώ να μείνω άλλη μια μέρα σε ξενοδοχείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:12 Η Flying Monarch: #163 17-09-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ναι εννοειται εκει ολοι οι φοιτητες(ευτυχως για εμας)μας βοηθανε να τα βρουμε ολα...παιδια ποτε εχετε προγραμματισει να πατε για την εγγραφη? Click για ανάπτυξη... τη δευτερίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Ο johnakoseco: #164 17-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: το μόνο πρόβλημα είναι ότι θέλω να τελειώσω τη δευτέρα για να φύγω μέχρι τις 14 ,που είναι το τελευταίο λεωφορείο για καβάλα.αλλιώς θα αναγκαστώ να μείνω άλλη μια μέρα σε ξενοδοχείο... Click για ανάπτυξη... εγω θα ανεβω γυρω στις 24 και για εγγραφη και για φτιαξω και το σπιτι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasos1 Νεοφερμένο μέλος Ο tasos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Ο tasos1 έγραψε: #165 17-09-08 23:13 Ξέρετε μήπως πότε αρχίζουν τα μαθήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Ο johnakoseco: #166 17-09-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: τη δευτερίτσα Click για ανάπτυξη... ωραια πατε ολοι νωρις για να μην εχει κοσμο οταν θα παω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Η gr_maria έγραψε: #167 17-09-08 23:14 και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Ο johnakoseco: #168 17-09-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από tasos1: Ξέρετε μήπως πότε αρχίζουν τα μαθήματα? Click για ανάπτυξη... εγω ρωτησα καποια παιδια που σπουδαζουν εκει και μου ειπαν οτι δεν ξερουν... παντως παιζει γυρω στις 6 οκτωβριου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Η gr_maria έγραψε: #169 17-09-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ωραια πατε ολοι νωρις για να μην εχει κοσμο οταν θα παω εγω.... Click για ανάπτυξη... εσύ πότε θα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Η Flying Monarch: #170 17-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Click για ανάπτυξη... κοίτα εγώ θα είμαι με τον φάδερ μου αν δεν σας πειράζει ελάτε μαζί μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο johnakoseco: #171 17-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Click για ανάπτυξη... καλη ιδεα γιατι και εγω μονος μου θα ειμαι... αλλα εσεις θα πατε τη Δευτερα.... γμτ.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: εσύ πότε θα πας? Click για ανάπτυξη... μαλλον την Τεταρτη...θα ειμαι μονος μου οι γονεις μου θα βαφουνε το σπιτι μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η gr_maria έγραψε: #172 17-09-08 23:19 δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Flying Monarch: #173 17-09-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: καλη ιδεα γιατι και εγω μονος μου θα ειμαι... αλλα εσεις θα πατε τη Δευτερα.... γμτ.... ----------------------------------------- μαλλον την Τεταρτη...θα ειμαι μονος μου οι γονεις μου θα βαφουνε το σπιτι μου χαχαχα Click για ανάπτυξη... καλά εσείς θα το βάψετε το σπίτι;αυτός που σας το νοικιάζει δεν οφείλει να το έχει βαμμένο;εμένα ακόμα και καινούργιο θερμοσίφωνο μου έβαλε η γυναίκα το άναψα και μύριζε καμμένο και τα έκανα λίγο πάνω μου....αλλά την επόμενη φορά που το ξανάναψα δε μύριζε αν ακουστεί πάντως κανένα μπαμ να ξέρετε από το σπίτι μου θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Η gr_maria έγραψε: #174 17-09-08 23:21 που μένεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasos1 Νεοφερμένο μέλος Ο tasos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:22 Ο tasos1 έγραψε: #175 17-09-08 23:22 Και εμένα πάντως αυτός που μου το νοίκιασε το έβαψε το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Flying Monarch: #176 17-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: που μένεις? Click για ανάπτυξη... στην κεντρική πλατεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:24 Ο johnakoseco: #177 17-09-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Click για ανάπτυξη... ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Η gr_maria έγραψε: #178 17-09-08 23:25 η οποία είναι?η ζαλόγγου ή η 25ης μαρτίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο johnakoseco: #179 17-09-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στην κεντρική πλατεία Click για ανάπτυξη... σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η gr_maria έγραψε: #180 17-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...και εγώ ακόμη ούτε που το επίπλωσα.περιμένω μπας και μπω στην εστία και μετά δηλαδή καλόν οκτώβρη.το κακό είναι ότι δεν έχει καθόλου έπιπλα και θα αναγκάζομαι να μένω όποτε έρχομαι σε ξενοδοχείο.για αυτό θα έρθω αυθημερόν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Click για ανάπτυξη... σχετικά κοντά είμαστε.εγώ τοσίτσα(είναι παράλληλη με την ανεξαρτησίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Συγχαριτηρια... Αντε καλες σπουδες ... Μη φοβασαι παντως... Θα βρεις παιδια να σε βοηθησουν... Μη φοβασαι Click για ανάπτυξη... ναι εννοειται εκει ολοι οι φοιτητες(ευτυχως για εμας)μας βοηθανε να τα βρουμε ολα...παιδια ποτε εχετε προγραμματισει να πατε για την εγγραφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:11 Η gr_maria έγραψε: #162 17-09-08 23:11 το μόνο πρόβλημα είναι ότι θέλω να τελειώσω τη δευτέρα για να φύγω μέχρι τις 14 ,που είναι το τελευταίο λεωφορείο για καβάλα.αλλιώς θα αναγκαστώ να μείνω άλλη μια μέρα σε ξενοδοχείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:12 Η Flying Monarch: #163 17-09-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ναι εννοειται εκει ολοι οι φοιτητες(ευτυχως για εμας)μας βοηθανε να τα βρουμε ολα...παιδια ποτε εχετε προγραμματισει να πατε για την εγγραφη? Click για ανάπτυξη... τη δευτερίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Ο johnakoseco: #164 17-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: το μόνο πρόβλημα είναι ότι θέλω να τελειώσω τη δευτέρα για να φύγω μέχρι τις 14 ,που είναι το τελευταίο λεωφορείο για καβάλα.αλλιώς θα αναγκαστώ να μείνω άλλη μια μέρα σε ξενοδοχείο... Click για ανάπτυξη... εγω θα ανεβω γυρω στις 24 και για εγγραφη και για φτιαξω και το σπιτι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasos1 Νεοφερμένο μέλος Ο tasos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Ο tasos1 έγραψε: #165 17-09-08 23:13 Ξέρετε μήπως πότε αρχίζουν τα μαθήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Ο johnakoseco: #166 17-09-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: τη δευτερίτσα Click για ανάπτυξη... ωραια πατε ολοι νωρις για να μην εχει κοσμο οταν θα παω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Η gr_maria έγραψε: #167 17-09-08 23:14 και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Ο johnakoseco: #168 17-09-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από tasos1: Ξέρετε μήπως πότε αρχίζουν τα μαθήματα? Click για ανάπτυξη... εγω ρωτησα καποια παιδια που σπουδαζουν εκει και μου ειπαν οτι δεν ξερουν... παντως παιζει γυρω στις 6 οκτωβριου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Η gr_maria έγραψε: #169 17-09-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ωραια πατε ολοι νωρις για να μην εχει κοσμο οταν θα παω εγω.... Click για ανάπτυξη... εσύ πότε θα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Η Flying Monarch: #170 17-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Click για ανάπτυξη... κοίτα εγώ θα είμαι με τον φάδερ μου αν δεν σας πειράζει ελάτε μαζί μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο johnakoseco: #171 17-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Click για ανάπτυξη... καλη ιδεα γιατι και εγω μονος μου θα ειμαι... αλλα εσεις θα πατε τη Δευτερα.... γμτ.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: εσύ πότε θα πας? Click για ανάπτυξη... μαλλον την Τεταρτη...θα ειμαι μονος μου οι γονεις μου θα βαφουνε το σπιτι μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η gr_maria έγραψε: #172 17-09-08 23:19 δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Flying Monarch: #173 17-09-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: καλη ιδεα γιατι και εγω μονος μου θα ειμαι... αλλα εσεις θα πατε τη Δευτερα.... γμτ.... ----------------------------------------- μαλλον την Τεταρτη...θα ειμαι μονος μου οι γονεις μου θα βαφουνε το σπιτι μου χαχαχα Click για ανάπτυξη... καλά εσείς θα το βάψετε το σπίτι;αυτός που σας το νοικιάζει δεν οφείλει να το έχει βαμμένο;εμένα ακόμα και καινούργιο θερμοσίφωνο μου έβαλε η γυναίκα το άναψα και μύριζε καμμένο και τα έκανα λίγο πάνω μου....αλλά την επόμενη φορά που το ξανάναψα δε μύριζε αν ακουστεί πάντως κανένα μπαμ να ξέρετε από το σπίτι μου θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Η gr_maria έγραψε: #174 17-09-08 23:21 που μένεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasos1 Νεοφερμένο μέλος Ο tasos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:22 Ο tasos1 έγραψε: #175 17-09-08 23:22 Και εμένα πάντως αυτός που μου το νοίκιασε το έβαψε το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Flying Monarch: #176 17-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: που μένεις? Click για ανάπτυξη... στην κεντρική πλατεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:24 Ο johnakoseco: #177 17-09-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Click για ανάπτυξη... ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Η gr_maria έγραψε: #178 17-09-08 23:25 η οποία είναι?η ζαλόγγου ή η 25ης μαρτίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο johnakoseco: #179 17-09-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στην κεντρική πλατεία Click για ανάπτυξη... σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η gr_maria έγραψε: #180 17-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...και εγώ ακόμη ούτε που το επίπλωσα.περιμένω μπας και μπω στην εστία και μετά δηλαδή καλόν οκτώβρη.το κακό είναι ότι δεν έχει καθόλου έπιπλα και θα αναγκάζομαι να μένω όποτε έρχομαι σε ξενοδοχείο.για αυτό θα έρθω αυθημερόν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Click για ανάπτυξη... σχετικά κοντά είμαστε.εγώ τοσίτσα(είναι παράλληλη με την ανεξαρτησίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το μόνο πρόβλημα είναι ότι θέλω να τελειώσω τη δευτέρα για να φύγω μέχρι τις 14 ,που είναι το τελευταίο λεωφορείο για καβάλα.αλλιώς θα αναγκαστώ να μείνω άλλη μια μέρα σε ξενοδοχείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:12 Η Flying Monarch: #163 17-09-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ναι εννοειται εκει ολοι οι φοιτητες(ευτυχως για εμας)μας βοηθανε να τα βρουμε ολα...παιδια ποτε εχετε προγραμματισει να πατε για την εγγραφη? Click για ανάπτυξη... τη δευτερίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Ο johnakoseco: #164 17-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: το μόνο πρόβλημα είναι ότι θέλω να τελειώσω τη δευτέρα για να φύγω μέχρι τις 14 ,που είναι το τελευταίο λεωφορείο για καβάλα.αλλιώς θα αναγκαστώ να μείνω άλλη μια μέρα σε ξενοδοχείο... Click για ανάπτυξη... εγω θα ανεβω γυρω στις 24 και για εγγραφη και για φτιαξω και το σπιτι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasos1 Νεοφερμένο μέλος Ο tasos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Ο tasos1 έγραψε: #165 17-09-08 23:13 Ξέρετε μήπως πότε αρχίζουν τα μαθήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Ο johnakoseco: #166 17-09-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: τη δευτερίτσα Click για ανάπτυξη... ωραια πατε ολοι νωρις για να μην εχει κοσμο οταν θα παω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Η gr_maria έγραψε: #167 17-09-08 23:14 και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Ο johnakoseco: #168 17-09-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από tasos1: Ξέρετε μήπως πότε αρχίζουν τα μαθήματα? Click για ανάπτυξη... εγω ρωτησα καποια παιδια που σπουδαζουν εκει και μου ειπαν οτι δεν ξερουν... παντως παιζει γυρω στις 6 οκτωβριου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Η gr_maria έγραψε: #169 17-09-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ωραια πατε ολοι νωρις για να μην εχει κοσμο οταν θα παω εγω.... Click για ανάπτυξη... εσύ πότε θα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Η Flying Monarch: #170 17-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Click για ανάπτυξη... κοίτα εγώ θα είμαι με τον φάδερ μου αν δεν σας πειράζει ελάτε μαζί μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο johnakoseco: #171 17-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Click για ανάπτυξη... καλη ιδεα γιατι και εγω μονος μου θα ειμαι... αλλα εσεις θα πατε τη Δευτερα.... γμτ.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: εσύ πότε θα πας? Click για ανάπτυξη... μαλλον την Τεταρτη...θα ειμαι μονος μου οι γονεις μου θα βαφουνε το σπιτι μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η gr_maria έγραψε: #172 17-09-08 23:19 δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Flying Monarch: #173 17-09-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: καλη ιδεα γιατι και εγω μονος μου θα ειμαι... αλλα εσεις θα πατε τη Δευτερα.... γμτ.... ----------------------------------------- μαλλον την Τεταρτη...θα ειμαι μονος μου οι γονεις μου θα βαφουνε το σπιτι μου χαχαχα Click για ανάπτυξη... καλά εσείς θα το βάψετε το σπίτι;αυτός που σας το νοικιάζει δεν οφείλει να το έχει βαμμένο;εμένα ακόμα και καινούργιο θερμοσίφωνο μου έβαλε η γυναίκα το άναψα και μύριζε καμμένο και τα έκανα λίγο πάνω μου....αλλά την επόμενη φορά που το ξανάναψα δε μύριζε αν ακουστεί πάντως κανένα μπαμ να ξέρετε από το σπίτι μου θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Η gr_maria έγραψε: #174 17-09-08 23:21 που μένεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasos1 Νεοφερμένο μέλος Ο tasos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:22 Ο tasos1 έγραψε: #175 17-09-08 23:22 Και εμένα πάντως αυτός που μου το νοίκιασε το έβαψε το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Flying Monarch: #176 17-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: που μένεις? Click για ανάπτυξη... στην κεντρική πλατεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:24 Ο johnakoseco: #177 17-09-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Click για ανάπτυξη... ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Η gr_maria έγραψε: #178 17-09-08 23:25 η οποία είναι?η ζαλόγγου ή η 25ης μαρτίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο johnakoseco: #179 17-09-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στην κεντρική πλατεία Click για ανάπτυξη... σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η gr_maria έγραψε: #180 17-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...και εγώ ακόμη ούτε που το επίπλωσα.περιμένω μπας και μπω στην εστία και μετά δηλαδή καλόν οκτώβρη.το κακό είναι ότι δεν έχει καθόλου έπιπλα και θα αναγκάζομαι να μένω όποτε έρχομαι σε ξενοδοχείο.για αυτό θα έρθω αυθημερόν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Click για ανάπτυξη... σχετικά κοντά είμαστε.εγώ τοσίτσα(είναι παράλληλη με την ανεξαρτησίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ναι εννοειται εκει ολοι οι φοιτητες(ευτυχως για εμας)μας βοηθανε να τα βρουμε ολα...παιδια ποτε εχετε προγραμματισει να πατε για την εγγραφη? Click για ανάπτυξη... τη δευτερίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Ο johnakoseco: #164 17-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: το μόνο πρόβλημα είναι ότι θέλω να τελειώσω τη δευτέρα για να φύγω μέχρι τις 14 ,που είναι το τελευταίο λεωφορείο για καβάλα.αλλιώς θα αναγκαστώ να μείνω άλλη μια μέρα σε ξενοδοχείο... Click για ανάπτυξη... εγω θα ανεβω γυρω στις 24 και για εγγραφη και για φτιαξω και το σπιτι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasos1 Νεοφερμένο μέλος Ο tasos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Ο tasos1 έγραψε: #165 17-09-08 23:13 Ξέρετε μήπως πότε αρχίζουν τα μαθήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Ο johnakoseco: #166 17-09-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: τη δευτερίτσα Click για ανάπτυξη... ωραια πατε ολοι νωρις για να μην εχει κοσμο οταν θα παω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Η gr_maria έγραψε: #167 17-09-08 23:14 και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Ο johnakoseco: #168 17-09-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από tasos1: Ξέρετε μήπως πότε αρχίζουν τα μαθήματα? Click για ανάπτυξη... εγω ρωτησα καποια παιδια που σπουδαζουν εκει και μου ειπαν οτι δεν ξερουν... παντως παιζει γυρω στις 6 οκτωβριου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Η gr_maria έγραψε: #169 17-09-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ωραια πατε ολοι νωρις για να μην εχει κοσμο οταν θα παω εγω.... Click για ανάπτυξη... εσύ πότε θα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Η Flying Monarch: #170 17-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Click για ανάπτυξη... κοίτα εγώ θα είμαι με τον φάδερ μου αν δεν σας πειράζει ελάτε μαζί μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο johnakoseco: #171 17-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Click για ανάπτυξη... καλη ιδεα γιατι και εγω μονος μου θα ειμαι... αλλα εσεις θα πατε τη Δευτερα.... γμτ.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: εσύ πότε θα πας? Click για ανάπτυξη... μαλλον την Τεταρτη...θα ειμαι μονος μου οι γονεις μου θα βαφουνε το σπιτι μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η gr_maria έγραψε: #172 17-09-08 23:19 δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Flying Monarch: #173 17-09-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: καλη ιδεα γιατι και εγω μονος μου θα ειμαι... αλλα εσεις θα πατε τη Δευτερα.... γμτ.... ----------------------------------------- μαλλον την Τεταρτη...θα ειμαι μονος μου οι γονεις μου θα βαφουνε το σπιτι μου χαχαχα Click για ανάπτυξη... καλά εσείς θα το βάψετε το σπίτι;αυτός που σας το νοικιάζει δεν οφείλει να το έχει βαμμένο;εμένα ακόμα και καινούργιο θερμοσίφωνο μου έβαλε η γυναίκα το άναψα και μύριζε καμμένο και τα έκανα λίγο πάνω μου....αλλά την επόμενη φορά που το ξανάναψα δε μύριζε αν ακουστεί πάντως κανένα μπαμ να ξέρετε από το σπίτι μου θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Η gr_maria έγραψε: #174 17-09-08 23:21 που μένεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasos1 Νεοφερμένο μέλος Ο tasos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:22 Ο tasos1 έγραψε: #175 17-09-08 23:22 Και εμένα πάντως αυτός που μου το νοίκιασε το έβαψε το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Flying Monarch: #176 17-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: που μένεις? Click για ανάπτυξη... στην κεντρική πλατεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:24 Ο johnakoseco: #177 17-09-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Click για ανάπτυξη... ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Η gr_maria έγραψε: #178 17-09-08 23:25 η οποία είναι?η ζαλόγγου ή η 25ης μαρτίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο johnakoseco: #179 17-09-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στην κεντρική πλατεία Click για ανάπτυξη... σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η gr_maria έγραψε: #180 17-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...και εγώ ακόμη ούτε που το επίπλωσα.περιμένω μπας και μπω στην εστία και μετά δηλαδή καλόν οκτώβρη.το κακό είναι ότι δεν έχει καθόλου έπιπλα και θα αναγκάζομαι να μένω όποτε έρχομαι σε ξενοδοχείο.για αυτό θα έρθω αυθημερόν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Click για ανάπτυξη... σχετικά κοντά είμαστε.εγώ τοσίτσα(είναι παράλληλη με την ανεξαρτησίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: το μόνο πρόβλημα είναι ότι θέλω να τελειώσω τη δευτέρα για να φύγω μέχρι τις 14 ,που είναι το τελευταίο λεωφορείο για καβάλα.αλλιώς θα αναγκαστώ να μείνω άλλη μια μέρα σε ξενοδοχείο... Click για ανάπτυξη... εγω θα ανεβω γυρω στις 24 και για εγγραφη και για φτιαξω και το σπιτι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tasos1 Νεοφερμένο μέλος Ο tasos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Ο tasos1 έγραψε: #165 17-09-08 23:13 Ξέρετε μήπως πότε αρχίζουν τα μαθήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Ο johnakoseco: #166 17-09-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: τη δευτερίτσα Click για ανάπτυξη... ωραια πατε ολοι νωρις για να μην εχει κοσμο οταν θα παω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Η gr_maria έγραψε: #167 17-09-08 23:14 και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Ο johnakoseco: #168 17-09-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από tasos1: Ξέρετε μήπως πότε αρχίζουν τα μαθήματα? Click για ανάπτυξη... εγω ρωτησα καποια παιδια που σπουδαζουν εκει και μου ειπαν οτι δεν ξερουν... παντως παιζει γυρω στις 6 οκτωβριου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Η gr_maria έγραψε: #169 17-09-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ωραια πατε ολοι νωρις για να μην εχει κοσμο οταν θα παω εγω.... Click για ανάπτυξη... εσύ πότε θα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Η Flying Monarch: #170 17-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Click για ανάπτυξη... κοίτα εγώ θα είμαι με τον φάδερ μου αν δεν σας πειράζει ελάτε μαζί μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο johnakoseco: #171 17-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Click για ανάπτυξη... καλη ιδεα γιατι και εγω μονος μου θα ειμαι... αλλα εσεις θα πατε τη Δευτερα.... γμτ.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: εσύ πότε θα πας? Click για ανάπτυξη... μαλλον την Τεταρτη...θα ειμαι μονος μου οι γονεις μου θα βαφουνε το σπιτι μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η gr_maria έγραψε: #172 17-09-08 23:19 δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Flying Monarch: #173 17-09-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: καλη ιδεα γιατι και εγω μονος μου θα ειμαι... αλλα εσεις θα πατε τη Δευτερα.... γμτ.... ----------------------------------------- μαλλον την Τεταρτη...θα ειμαι μονος μου οι γονεις μου θα βαφουνε το σπιτι μου χαχαχα Click για ανάπτυξη... καλά εσείς θα το βάψετε το σπίτι;αυτός που σας το νοικιάζει δεν οφείλει να το έχει βαμμένο;εμένα ακόμα και καινούργιο θερμοσίφωνο μου έβαλε η γυναίκα το άναψα και μύριζε καμμένο και τα έκανα λίγο πάνω μου....αλλά την επόμενη φορά που το ξανάναψα δε μύριζε αν ακουστεί πάντως κανένα μπαμ να ξέρετε από το σπίτι μου θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Η gr_maria έγραψε: #174 17-09-08 23:21 που μένεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasos1 Νεοφερμένο μέλος Ο tasos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:22 Ο tasos1 έγραψε: #175 17-09-08 23:22 Και εμένα πάντως αυτός που μου το νοίκιασε το έβαψε το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Flying Monarch: #176 17-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: που μένεις? Click για ανάπτυξη... στην κεντρική πλατεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:24 Ο johnakoseco: #177 17-09-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Click για ανάπτυξη... ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Η gr_maria έγραψε: #178 17-09-08 23:25 η οποία είναι?η ζαλόγγου ή η 25ης μαρτίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο johnakoseco: #179 17-09-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στην κεντρική πλατεία Click για ανάπτυξη... σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η gr_maria έγραψε: #180 17-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...και εγώ ακόμη ούτε που το επίπλωσα.περιμένω μπας και μπω στην εστία και μετά δηλαδή καλόν οκτώβρη.το κακό είναι ότι δεν έχει καθόλου έπιπλα και θα αναγκάζομαι να μένω όποτε έρχομαι σε ξενοδοχείο.για αυτό θα έρθω αυθημερόν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Click για ανάπτυξη... σχετικά κοντά είμαστε.εγώ τοσίτσα(είναι παράλληλη με την ανεξαρτησίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξέρετε μήπως πότε αρχίζουν τα μαθήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Ο johnakoseco: #166 17-09-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: τη δευτερίτσα Click για ανάπτυξη... ωραια πατε ολοι νωρις για να μην εχει κοσμο οταν θα παω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Η gr_maria έγραψε: #167 17-09-08 23:14 και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Ο johnakoseco: #168 17-09-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από tasos1: Ξέρετε μήπως πότε αρχίζουν τα μαθήματα? Click για ανάπτυξη... εγω ρωτησα καποια παιδια που σπουδαζουν εκει και μου ειπαν οτι δεν ξερουν... παντως παιζει γυρω στις 6 οκτωβριου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Η gr_maria έγραψε: #169 17-09-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ωραια πατε ολοι νωρις για να μην εχει κοσμο οταν θα παω εγω.... Click για ανάπτυξη... εσύ πότε θα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Η Flying Monarch: #170 17-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Click για ανάπτυξη... κοίτα εγώ θα είμαι με τον φάδερ μου αν δεν σας πειράζει ελάτε μαζί μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο johnakoseco: #171 17-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Click για ανάπτυξη... καλη ιδεα γιατι και εγω μονος μου θα ειμαι... αλλα εσεις θα πατε τη Δευτερα.... γμτ.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: εσύ πότε θα πας? Click για ανάπτυξη... μαλλον την Τεταρτη...θα ειμαι μονος μου οι γονεις μου θα βαφουνε το σπιτι μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η gr_maria έγραψε: #172 17-09-08 23:19 δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Flying Monarch: #173 17-09-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: καλη ιδεα γιατι και εγω μονος μου θα ειμαι... αλλα εσεις θα πατε τη Δευτερα.... γμτ.... ----------------------------------------- μαλλον την Τεταρτη...θα ειμαι μονος μου οι γονεις μου θα βαφουνε το σπιτι μου χαχαχα Click για ανάπτυξη... καλά εσείς θα το βάψετε το σπίτι;αυτός που σας το νοικιάζει δεν οφείλει να το έχει βαμμένο;εμένα ακόμα και καινούργιο θερμοσίφωνο μου έβαλε η γυναίκα το άναψα και μύριζε καμμένο και τα έκανα λίγο πάνω μου....αλλά την επόμενη φορά που το ξανάναψα δε μύριζε αν ακουστεί πάντως κανένα μπαμ να ξέρετε από το σπίτι μου θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Η gr_maria έγραψε: #174 17-09-08 23:21 που μένεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasos1 Νεοφερμένο μέλος Ο tasos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:22 Ο tasos1 έγραψε: #175 17-09-08 23:22 Και εμένα πάντως αυτός που μου το νοίκιασε το έβαψε το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Flying Monarch: #176 17-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: που μένεις? Click για ανάπτυξη... στην κεντρική πλατεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:24 Ο johnakoseco: #177 17-09-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Click για ανάπτυξη... ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Η gr_maria έγραψε: #178 17-09-08 23:25 η οποία είναι?η ζαλόγγου ή η 25ης μαρτίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο johnakoseco: #179 17-09-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στην κεντρική πλατεία Click για ανάπτυξη... σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η gr_maria έγραψε: #180 17-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...και εγώ ακόμη ούτε που το επίπλωσα.περιμένω μπας και μπω στην εστία και μετά δηλαδή καλόν οκτώβρη.το κακό είναι ότι δεν έχει καθόλου έπιπλα και θα αναγκάζομαι να μένω όποτε έρχομαι σε ξενοδοχείο.για αυτό θα έρθω αυθημερόν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Click για ανάπτυξη... σχετικά κοντά είμαστε.εγώ τοσίτσα(είναι παράλληλη με την ανεξαρτησίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: τη δευτερίτσα Click για ανάπτυξη... ωραια πατε ολοι νωρις για να μην εχει κοσμο οταν θα παω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Η gr_maria έγραψε: #167 17-09-08 23:14 και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Ο johnakoseco: #168 17-09-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από tasos1: Ξέρετε μήπως πότε αρχίζουν τα μαθήματα? Click για ανάπτυξη... εγω ρωτησα καποια παιδια που σπουδαζουν εκει και μου ειπαν οτι δεν ξερουν... παντως παιζει γυρω στις 6 οκτωβριου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Η gr_maria έγραψε: #169 17-09-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ωραια πατε ολοι νωρις για να μην εχει κοσμο οταν θα παω εγω.... Click για ανάπτυξη... εσύ πότε θα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Η Flying Monarch: #170 17-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Click για ανάπτυξη... κοίτα εγώ θα είμαι με τον φάδερ μου αν δεν σας πειράζει ελάτε μαζί μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο johnakoseco: #171 17-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Click για ανάπτυξη... καλη ιδεα γιατι και εγω μονος μου θα ειμαι... αλλα εσεις θα πατε τη Δευτερα.... γμτ.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: εσύ πότε θα πας? Click για ανάπτυξη... μαλλον την Τεταρτη...θα ειμαι μονος μου οι γονεις μου θα βαφουνε το σπιτι μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η gr_maria έγραψε: #172 17-09-08 23:19 δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Flying Monarch: #173 17-09-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: καλη ιδεα γιατι και εγω μονος μου θα ειμαι... αλλα εσεις θα πατε τη Δευτερα.... γμτ.... ----------------------------------------- μαλλον την Τεταρτη...θα ειμαι μονος μου οι γονεις μου θα βαφουνε το σπιτι μου χαχαχα Click για ανάπτυξη... καλά εσείς θα το βάψετε το σπίτι;αυτός που σας το νοικιάζει δεν οφείλει να το έχει βαμμένο;εμένα ακόμα και καινούργιο θερμοσίφωνο μου έβαλε η γυναίκα το άναψα και μύριζε καμμένο και τα έκανα λίγο πάνω μου....αλλά την επόμενη φορά που το ξανάναψα δε μύριζε αν ακουστεί πάντως κανένα μπαμ να ξέρετε από το σπίτι μου θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Η gr_maria έγραψε: #174 17-09-08 23:21 που μένεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasos1 Νεοφερμένο μέλος Ο tasos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:22 Ο tasos1 έγραψε: #175 17-09-08 23:22 Και εμένα πάντως αυτός που μου το νοίκιασε το έβαψε το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Flying Monarch: #176 17-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: που μένεις? Click για ανάπτυξη... στην κεντρική πλατεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:24 Ο johnakoseco: #177 17-09-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Click για ανάπτυξη... ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Η gr_maria έγραψε: #178 17-09-08 23:25 η οποία είναι?η ζαλόγγου ή η 25ης μαρτίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο johnakoseco: #179 17-09-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στην κεντρική πλατεία Click για ανάπτυξη... σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η gr_maria έγραψε: #180 17-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...και εγώ ακόμη ούτε που το επίπλωσα.περιμένω μπας και μπω στην εστία και μετά δηλαδή καλόν οκτώβρη.το κακό είναι ότι δεν έχει καθόλου έπιπλα και θα αναγκάζομαι να μένω όποτε έρχομαι σε ξενοδοχείο.για αυτό θα έρθω αυθημερόν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Click για ανάπτυξη... σχετικά κοντά είμαστε.εγώ τοσίτσα(είναι παράλληλη με την ανεξαρτησίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Ο johnakoseco: #168 17-09-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από tasos1: Ξέρετε μήπως πότε αρχίζουν τα μαθήματα? Click για ανάπτυξη... εγω ρωτησα καποια παιδια που σπουδαζουν εκει και μου ειπαν οτι δεν ξερουν... παντως παιζει γυρω στις 6 οκτωβριου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Η gr_maria έγραψε: #169 17-09-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ωραια πατε ολοι νωρις για να μην εχει κοσμο οταν θα παω εγω.... Click για ανάπτυξη... εσύ πότε θα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Η Flying Monarch: #170 17-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Click για ανάπτυξη... κοίτα εγώ θα είμαι με τον φάδερ μου αν δεν σας πειράζει ελάτε μαζί μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο johnakoseco: #171 17-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Click για ανάπτυξη... καλη ιδεα γιατι και εγω μονος μου θα ειμαι... αλλα εσεις θα πατε τη Δευτερα.... γμτ.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: εσύ πότε θα πας? Click για ανάπτυξη... μαλλον την Τεταρτη...θα ειμαι μονος μου οι γονεις μου θα βαφουνε το σπιτι μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η gr_maria έγραψε: #172 17-09-08 23:19 δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Flying Monarch: #173 17-09-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: καλη ιδεα γιατι και εγω μονος μου θα ειμαι... αλλα εσεις θα πατε τη Δευτερα.... γμτ.... ----------------------------------------- μαλλον την Τεταρτη...θα ειμαι μονος μου οι γονεις μου θα βαφουνε το σπιτι μου χαχαχα Click για ανάπτυξη... καλά εσείς θα το βάψετε το σπίτι;αυτός που σας το νοικιάζει δεν οφείλει να το έχει βαμμένο;εμένα ακόμα και καινούργιο θερμοσίφωνο μου έβαλε η γυναίκα το άναψα και μύριζε καμμένο και τα έκανα λίγο πάνω μου....αλλά την επόμενη φορά που το ξανάναψα δε μύριζε αν ακουστεί πάντως κανένα μπαμ να ξέρετε από το σπίτι μου θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Η gr_maria έγραψε: #174 17-09-08 23:21 που μένεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasos1 Νεοφερμένο μέλος Ο tasos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:22 Ο tasos1 έγραψε: #175 17-09-08 23:22 Και εμένα πάντως αυτός που μου το νοίκιασε το έβαψε το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Flying Monarch: #176 17-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: που μένεις? Click για ανάπτυξη... στην κεντρική πλατεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:24 Ο johnakoseco: #177 17-09-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Click για ανάπτυξη... ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Η gr_maria έγραψε: #178 17-09-08 23:25 η οποία είναι?η ζαλόγγου ή η 25ης μαρτίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο johnakoseco: #179 17-09-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στην κεντρική πλατεία Click για ανάπτυξη... σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η gr_maria έγραψε: #180 17-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...και εγώ ακόμη ούτε που το επίπλωσα.περιμένω μπας και μπω στην εστία και μετά δηλαδή καλόν οκτώβρη.το κακό είναι ότι δεν έχει καθόλου έπιπλα και θα αναγκάζομαι να μένω όποτε έρχομαι σε ξενοδοχείο.για αυτό θα έρθω αυθημερόν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Click για ανάπτυξη... σχετικά κοντά είμαστε.εγώ τοσίτσα(είναι παράλληλη με την ανεξαρτησίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tasos1: Ξέρετε μήπως πότε αρχίζουν τα μαθήματα? Click για ανάπτυξη... εγω ρωτησα καποια παιδια που σπουδαζουν εκει και μου ειπαν οτι δεν ξερουν... παντως παιζει γυρω στις 6 οκτωβριου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:15 Η gr_maria έγραψε: #169 17-09-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ωραια πατε ολοι νωρις για να μην εχει κοσμο οταν θα παω εγω.... Click για ανάπτυξη... εσύ πότε θα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Η Flying Monarch: #170 17-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Click για ανάπτυξη... κοίτα εγώ θα είμαι με τον φάδερ μου αν δεν σας πειράζει ελάτε μαζί μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο johnakoseco: #171 17-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Click για ανάπτυξη... καλη ιδεα γιατι και εγω μονος μου θα ειμαι... αλλα εσεις θα πατε τη Δευτερα.... γμτ.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: εσύ πότε θα πας? Click για ανάπτυξη... μαλλον την Τεταρτη...θα ειμαι μονος μου οι γονεις μου θα βαφουνε το σπιτι μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η gr_maria έγραψε: #172 17-09-08 23:19 δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Flying Monarch: #173 17-09-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: καλη ιδεα γιατι και εγω μονος μου θα ειμαι... αλλα εσεις θα πατε τη Δευτερα.... γμτ.... ----------------------------------------- μαλλον την Τεταρτη...θα ειμαι μονος μου οι γονεις μου θα βαφουνε το σπιτι μου χαχαχα Click για ανάπτυξη... καλά εσείς θα το βάψετε το σπίτι;αυτός που σας το νοικιάζει δεν οφείλει να το έχει βαμμένο;εμένα ακόμα και καινούργιο θερμοσίφωνο μου έβαλε η γυναίκα το άναψα και μύριζε καμμένο και τα έκανα λίγο πάνω μου....αλλά την επόμενη φορά που το ξανάναψα δε μύριζε αν ακουστεί πάντως κανένα μπαμ να ξέρετε από το σπίτι μου θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Η gr_maria έγραψε: #174 17-09-08 23:21 που μένεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasos1 Νεοφερμένο μέλος Ο tasos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:22 Ο tasos1 έγραψε: #175 17-09-08 23:22 Και εμένα πάντως αυτός που μου το νοίκιασε το έβαψε το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Flying Monarch: #176 17-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: που μένεις? Click για ανάπτυξη... στην κεντρική πλατεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:24 Ο johnakoseco: #177 17-09-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Click για ανάπτυξη... ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Η gr_maria έγραψε: #178 17-09-08 23:25 η οποία είναι?η ζαλόγγου ή η 25ης μαρτίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο johnakoseco: #179 17-09-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στην κεντρική πλατεία Click για ανάπτυξη... σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η gr_maria έγραψε: #180 17-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...και εγώ ακόμη ούτε που το επίπλωσα.περιμένω μπας και μπω στην εστία και μετά δηλαδή καλόν οκτώβρη.το κακό είναι ότι δεν έχει καθόλου έπιπλα και θα αναγκάζομαι να μένω όποτε έρχομαι σε ξενοδοχείο.για αυτό θα έρθω αυθημερόν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Click για ανάπτυξη... σχετικά κοντά είμαστε.εγώ τοσίτσα(είναι παράλληλη με την ανεξαρτησίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ωραια πατε ολοι νωρις για να μην εχει κοσμο οταν θα παω εγω.... Click για ανάπτυξη... εσύ πότε θα πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Η Flying Monarch: #170 17-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Click για ανάπτυξη... κοίτα εγώ θα είμαι με τον φάδερ μου αν δεν σας πειράζει ελάτε μαζί μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο johnakoseco: #171 17-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Click για ανάπτυξη... καλη ιδεα γιατι και εγω μονος μου θα ειμαι... αλλα εσεις θα πατε τη Δευτερα.... γμτ.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: εσύ πότε θα πας? Click για ανάπτυξη... μαλλον την Τεταρτη...θα ειμαι μονος μου οι γονεις μου θα βαφουνε το σπιτι μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η gr_maria έγραψε: #172 17-09-08 23:19 δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Flying Monarch: #173 17-09-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: καλη ιδεα γιατι και εγω μονος μου θα ειμαι... αλλα εσεις θα πατε τη Δευτερα.... γμτ.... ----------------------------------------- μαλλον την Τεταρτη...θα ειμαι μονος μου οι γονεις μου θα βαφουνε το σπιτι μου χαχαχα Click για ανάπτυξη... καλά εσείς θα το βάψετε το σπίτι;αυτός που σας το νοικιάζει δεν οφείλει να το έχει βαμμένο;εμένα ακόμα και καινούργιο θερμοσίφωνο μου έβαλε η γυναίκα το άναψα και μύριζε καμμένο και τα έκανα λίγο πάνω μου....αλλά την επόμενη φορά που το ξανάναψα δε μύριζε αν ακουστεί πάντως κανένα μπαμ να ξέρετε από το σπίτι μου θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Η gr_maria έγραψε: #174 17-09-08 23:21 που μένεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasos1 Νεοφερμένο μέλος Ο tasos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:22 Ο tasos1 έγραψε: #175 17-09-08 23:22 Και εμένα πάντως αυτός που μου το νοίκιασε το έβαψε το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Flying Monarch: #176 17-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: που μένεις? Click για ανάπτυξη... στην κεντρική πλατεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:24 Ο johnakoseco: #177 17-09-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Click για ανάπτυξη... ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Η gr_maria έγραψε: #178 17-09-08 23:25 η οποία είναι?η ζαλόγγου ή η 25ης μαρτίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο johnakoseco: #179 17-09-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στην κεντρική πλατεία Click για ανάπτυξη... σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η gr_maria έγραψε: #180 17-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...και εγώ ακόμη ούτε που το επίπλωσα.περιμένω μπας και μπω στην εστία και μετά δηλαδή καλόν οκτώβρη.το κακό είναι ότι δεν έχει καθόλου έπιπλα και θα αναγκάζομαι να μένω όποτε έρχομαι σε ξενοδοχείο.για αυτό θα έρθω αυθημερόν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Click για ανάπτυξη... σχετικά κοντά είμαστε.εγώ τοσίτσα(είναι παράλληλη με την ανεξαρτησίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Click για ανάπτυξη... κοίτα εγώ θα είμαι με τον φάδερ μου αν δεν σας πειράζει ελάτε μαζί μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο johnakoseco: #171 17-09-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Click για ανάπτυξη... καλη ιδεα γιατι και εγω μονος μου θα ειμαι... αλλα εσεις θα πατε τη Δευτερα.... γμτ.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: εσύ πότε θα πας? Click για ανάπτυξη... μαλλον την Τεταρτη...θα ειμαι μονος μου οι γονεις μου θα βαφουνε το σπιτι μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η gr_maria έγραψε: #172 17-09-08 23:19 δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Flying Monarch: #173 17-09-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: καλη ιδεα γιατι και εγω μονος μου θα ειμαι... αλλα εσεις θα πατε τη Δευτερα.... γμτ.... ----------------------------------------- μαλλον την Τεταρτη...θα ειμαι μονος μου οι γονεις μου θα βαφουνε το σπιτι μου χαχαχα Click για ανάπτυξη... καλά εσείς θα το βάψετε το σπίτι;αυτός που σας το νοικιάζει δεν οφείλει να το έχει βαμμένο;εμένα ακόμα και καινούργιο θερμοσίφωνο μου έβαλε η γυναίκα το άναψα και μύριζε καμμένο και τα έκανα λίγο πάνω μου....αλλά την επόμενη φορά που το ξανάναψα δε μύριζε αν ακουστεί πάντως κανένα μπαμ να ξέρετε από το σπίτι μου θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Η gr_maria έγραψε: #174 17-09-08 23:21 που μένεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasos1 Νεοφερμένο μέλος Ο tasos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:22 Ο tasos1 έγραψε: #175 17-09-08 23:22 Και εμένα πάντως αυτός που μου το νοίκιασε το έβαψε το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Flying Monarch: #176 17-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: που μένεις? Click για ανάπτυξη... στην κεντρική πλατεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:24 Ο johnakoseco: #177 17-09-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Click για ανάπτυξη... ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Η gr_maria έγραψε: #178 17-09-08 23:25 η οποία είναι?η ζαλόγγου ή η 25ης μαρτίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο johnakoseco: #179 17-09-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στην κεντρική πλατεία Click για ανάπτυξη... σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η gr_maria έγραψε: #180 17-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...και εγώ ακόμη ούτε που το επίπλωσα.περιμένω μπας και μπω στην εστία και μετά δηλαδή καλόν οκτώβρη.το κακό είναι ότι δεν έχει καθόλου έπιπλα και θα αναγκάζομαι να μένω όποτε έρχομαι σε ξενοδοχείο.για αυτό θα έρθω αυθημερόν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Click για ανάπτυξη... σχετικά κοντά είμαστε.εγώ τοσίτσα(είναι παράλληλη με την ανεξαρτησίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: και εγώ τη δευτέρα λέω...δεν βρισκόμαστε να πάμε όλοι μαζί?τα τμήματά μας δίπλα είναι! Click για ανάπτυξη... καλη ιδεα γιατι και εγω μονος μου θα ειμαι... αλλα εσεις θα πατε τη Δευτερα.... γμτ.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: εσύ πότε θα πας? Click για ανάπτυξη... μαλλον την Τεταρτη...θα ειμαι μονος μου οι γονεις μου θα βαφουνε το σπιτι μου χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η gr_maria έγραψε: #172 17-09-08 23:19 δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Flying Monarch: #173 17-09-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: καλη ιδεα γιατι και εγω μονος μου θα ειμαι... αλλα εσεις θα πατε τη Δευτερα.... γμτ.... ----------------------------------------- μαλλον την Τεταρτη...θα ειμαι μονος μου οι γονεις μου θα βαφουνε το σπιτι μου χαχαχα Click για ανάπτυξη... καλά εσείς θα το βάψετε το σπίτι;αυτός που σας το νοικιάζει δεν οφείλει να το έχει βαμμένο;εμένα ακόμα και καινούργιο θερμοσίφωνο μου έβαλε η γυναίκα το άναψα και μύριζε καμμένο και τα έκανα λίγο πάνω μου....αλλά την επόμενη φορά που το ξανάναψα δε μύριζε αν ακουστεί πάντως κανένα μπαμ να ξέρετε από το σπίτι μου θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Η gr_maria έγραψε: #174 17-09-08 23:21 που μένεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasos1 Νεοφερμένο μέλος Ο tasos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:22 Ο tasos1 έγραψε: #175 17-09-08 23:22 Και εμένα πάντως αυτός που μου το νοίκιασε το έβαψε το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Flying Monarch: #176 17-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: που μένεις? Click για ανάπτυξη... στην κεντρική πλατεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:24 Ο johnakoseco: #177 17-09-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Click για ανάπτυξη... ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Η gr_maria έγραψε: #178 17-09-08 23:25 η οποία είναι?η ζαλόγγου ή η 25ης μαρτίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο johnakoseco: #179 17-09-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στην κεντρική πλατεία Click για ανάπτυξη... σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η gr_maria έγραψε: #180 17-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...και εγώ ακόμη ούτε που το επίπλωσα.περιμένω μπας και μπω στην εστία και μετά δηλαδή καλόν οκτώβρη.το κακό είναι ότι δεν έχει καθόλου έπιπλα και θα αναγκάζομαι να μένω όποτε έρχομαι σε ξενοδοχείο.για αυτό θα έρθω αυθημερόν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Click για ανάπτυξη... σχετικά κοντά είμαστε.εγώ τοσίτσα(είναι παράλληλη με την ανεξαρτησίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:19 Η Flying Monarch: #173 17-09-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: καλη ιδεα γιατι και εγω μονος μου θα ειμαι... αλλα εσεις θα πατε τη Δευτερα.... γμτ.... ----------------------------------------- μαλλον την Τεταρτη...θα ειμαι μονος μου οι γονεις μου θα βαφουνε το σπιτι μου χαχαχα Click για ανάπτυξη... καλά εσείς θα το βάψετε το σπίτι;αυτός που σας το νοικιάζει δεν οφείλει να το έχει βαμμένο;εμένα ακόμα και καινούργιο θερμοσίφωνο μου έβαλε η γυναίκα το άναψα και μύριζε καμμένο και τα έκανα λίγο πάνω μου....αλλά την επόμενη φορά που το ξανάναψα δε μύριζε αν ακουστεί πάντως κανένα μπαμ να ξέρετε από το σπίτι μου θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Η gr_maria έγραψε: #174 17-09-08 23:21 που μένεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasos1 Νεοφερμένο μέλος Ο tasos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:22 Ο tasos1 έγραψε: #175 17-09-08 23:22 Και εμένα πάντως αυτός που μου το νοίκιασε το έβαψε το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Flying Monarch: #176 17-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: που μένεις? Click για ανάπτυξη... στην κεντρική πλατεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:24 Ο johnakoseco: #177 17-09-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Click για ανάπτυξη... ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Η gr_maria έγραψε: #178 17-09-08 23:25 η οποία είναι?η ζαλόγγου ή η 25ης μαρτίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο johnakoseco: #179 17-09-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στην κεντρική πλατεία Click για ανάπτυξη... σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η gr_maria έγραψε: #180 17-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...και εγώ ακόμη ούτε που το επίπλωσα.περιμένω μπας και μπω στην εστία και μετά δηλαδή καλόν οκτώβρη.το κακό είναι ότι δεν έχει καθόλου έπιπλα και θα αναγκάζομαι να μένω όποτε έρχομαι σε ξενοδοχείο.για αυτό θα έρθω αυθημερόν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Click για ανάπτυξη... σχετικά κοντά είμαστε.εγώ τοσίτσα(είναι παράλληλη με την ανεξαρτησίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: καλη ιδεα γιατι και εγω μονος μου θα ειμαι... αλλα εσεις θα πατε τη Δευτερα.... γμτ.... ----------------------------------------- μαλλον την Τεταρτη...θα ειμαι μονος μου οι γονεις μου θα βαφουνε το σπιτι μου χαχαχα Click για ανάπτυξη... καλά εσείς θα το βάψετε το σπίτι;αυτός που σας το νοικιάζει δεν οφείλει να το έχει βαμμένο;εμένα ακόμα και καινούργιο θερμοσίφωνο μου έβαλε η γυναίκα το άναψα και μύριζε καμμένο και τα έκανα λίγο πάνω μου....αλλά την επόμενη φορά που το ξανάναψα δε μύριζε αν ακουστεί πάντως κανένα μπαμ να ξέρετε από το σπίτι μου θα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Η gr_maria έγραψε: #174 17-09-08 23:21 που μένεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasos1 Νεοφερμένο μέλος Ο tasos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:22 Ο tasos1 έγραψε: #175 17-09-08 23:22 Και εμένα πάντως αυτός που μου το νοίκιασε το έβαψε το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Flying Monarch: #176 17-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: που μένεις? Click για ανάπτυξη... στην κεντρική πλατεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:24 Ο johnakoseco: #177 17-09-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Click για ανάπτυξη... ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Η gr_maria έγραψε: #178 17-09-08 23:25 η οποία είναι?η ζαλόγγου ή η 25ης μαρτίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο johnakoseco: #179 17-09-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στην κεντρική πλατεία Click για ανάπτυξη... σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η gr_maria έγραψε: #180 17-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...και εγώ ακόμη ούτε που το επίπλωσα.περιμένω μπας και μπω στην εστία και μετά δηλαδή καλόν οκτώβρη.το κακό είναι ότι δεν έχει καθόλου έπιπλα και θα αναγκάζομαι να μένω όποτε έρχομαι σε ξενοδοχείο.για αυτό θα έρθω αυθημερόν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Click για ανάπτυξη... σχετικά κοντά είμαστε.εγώ τοσίτσα(είναι παράλληλη με την ανεξαρτησίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
που μένεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tasos1 Νεοφερμένο μέλος Ο tasos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:22 Ο tasos1 έγραψε: #175 17-09-08 23:22 Και εμένα πάντως αυτός που μου το νοίκιασε το έβαψε το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Flying Monarch: #176 17-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: που μένεις? Click για ανάπτυξη... στην κεντρική πλατεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:24 Ο johnakoseco: #177 17-09-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Click για ανάπτυξη... ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Η gr_maria έγραψε: #178 17-09-08 23:25 η οποία είναι?η ζαλόγγου ή η 25ης μαρτίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο johnakoseco: #179 17-09-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στην κεντρική πλατεία Click για ανάπτυξη... σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η gr_maria έγραψε: #180 17-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...και εγώ ακόμη ούτε που το επίπλωσα.περιμένω μπας και μπω στην εστία και μετά δηλαδή καλόν οκτώβρη.το κακό είναι ότι δεν έχει καθόλου έπιπλα και θα αναγκάζομαι να μένω όποτε έρχομαι σε ξενοδοχείο.για αυτό θα έρθω αυθημερόν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Click για ανάπτυξη... σχετικά κοντά είμαστε.εγώ τοσίτσα(είναι παράλληλη με την ανεξαρτησίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εμένα πάντως αυτός που μου το νοίκιασε το έβαψε το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Η Flying Monarch: #176 17-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: που μένεις? Click για ανάπτυξη... στην κεντρική πλατεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:24 Ο johnakoseco: #177 17-09-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Click για ανάπτυξη... ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Η gr_maria έγραψε: #178 17-09-08 23:25 η οποία είναι?η ζαλόγγου ή η 25ης μαρτίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο johnakoseco: #179 17-09-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στην κεντρική πλατεία Click για ανάπτυξη... σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η gr_maria έγραψε: #180 17-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...και εγώ ακόμη ούτε που το επίπλωσα.περιμένω μπας και μπω στην εστία και μετά δηλαδή καλόν οκτώβρη.το κακό είναι ότι δεν έχει καθόλου έπιπλα και θα αναγκάζομαι να μένω όποτε έρχομαι σε ξενοδοχείο.για αυτό θα έρθω αυθημερόν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Click για ανάπτυξη... σχετικά κοντά είμαστε.εγώ τοσίτσα(είναι παράλληλη με την ανεξαρτησίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: που μένεις? Click για ανάπτυξη... στην κεντρική πλατεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:24 Ο johnakoseco: #177 17-09-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Click για ανάπτυξη... ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Η gr_maria έγραψε: #178 17-09-08 23:25 η οποία είναι?η ζαλόγγου ή η 25ης μαρτίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο johnakoseco: #179 17-09-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στην κεντρική πλατεία Click για ανάπτυξη... σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η gr_maria έγραψε: #180 17-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...και εγώ ακόμη ούτε που το επίπλωσα.περιμένω μπας και μπω στην εστία και μετά δηλαδή καλόν οκτώβρη.το κακό είναι ότι δεν έχει καθόλου έπιπλα και θα αναγκάζομαι να μένω όποτε έρχομαι σε ξενοδοχείο.για αυτό θα έρθω αυθημερόν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Click για ανάπτυξη... σχετικά κοντά είμαστε.εγώ τοσίτσα(είναι παράλληλη με την ανεξαρτησίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: δεν μπορείς να το αλλάξεις?τι δευτέρα τι τετάρτη... Click για ανάπτυξη... ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Η gr_maria έγραψε: #178 17-09-08 23:25 η οποία είναι?η ζαλόγγου ή η 25ης μαρτίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο johnakoseco: #179 17-09-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στην κεντρική πλατεία Click για ανάπτυξη... σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η gr_maria έγραψε: #180 17-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...και εγώ ακόμη ούτε που το επίπλωσα.περιμένω μπας και μπω στην εστία και μετά δηλαδή καλόν οκτώβρη.το κακό είναι ότι δεν έχει καθόλου έπιπλα και θα αναγκάζομαι να μένω όποτε έρχομαι σε ξενοδοχείο.για αυτό θα έρθω αυθημερόν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Click για ανάπτυξη... σχετικά κοντά είμαστε.εγώ τοσίτσα(είναι παράλληλη με την ανεξαρτησίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
η οποία είναι?η ζαλόγγου ή η 25ης μαρτίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:25 Ο johnakoseco: #179 17-09-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στην κεντρική πλατεία Click για ανάπτυξη... σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η gr_maria έγραψε: #180 17-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...και εγώ ακόμη ούτε που το επίπλωσα.περιμένω μπας και μπω στην εστία και μετά δηλαδή καλόν οκτώβρη.το κακό είναι ότι δεν έχει καθόλου έπιπλα και θα αναγκάζομαι να μένω όποτε έρχομαι σε ξενοδοχείο.για αυτό θα έρθω αυθημερόν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Click για ανάπτυξη... σχετικά κοντά είμαστε.εγώ τοσίτσα(είναι παράλληλη με την ανεξαρτησίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: στην κεντρική πλατεία Click για ανάπτυξη... σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η gr_maria έγραψε: #180 17-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...και εγώ ακόμη ούτε που το επίπλωσα.περιμένω μπας και μπω στην εστία και μετά δηλαδή καλόν οκτώβρη.το κακό είναι ότι δεν έχει καθόλου έπιπλα και θα αναγκάζομαι να μένω όποτε έρχομαι σε ξενοδοχείο.για αυτό θα έρθω αυθημερόν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Click για ανάπτυξη... σχετικά κοντά είμαστε.εγώ τοσίτσα(είναι παράλληλη με την ανεξαρτησίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: ρε σεις στο σπιτι που νοικιασα θα μενει μια κοπελα μεχρι τις 23-24 και αυτη το σπιτι το εχει βαψει ΟΛΟ ροζ οποτε θελει αρκετη δουλεια για να φυγει η ροζιλα... θα την παρω τηλ. αυτες τις μερες για να το σιγουρεψω ποτε φευγει....και αμα φευγει Δευτερα θα ανεβω Δευτερα,αλλιως...... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα...και εγώ ακόμη ούτε που το επίπλωσα.περιμένω μπας και μπω στην εστία και μετά δηλαδή καλόν οκτώβρη.το κακό είναι ότι δεν έχει καθόλου έπιπλα και θα αναγκάζομαι να μένω όποτε έρχομαι σε ξενοδοχείο.για αυτό θα έρθω αυθημερόν ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από johnakoseco: σε ποια κεντρικη πλατεια?? σε ποιο δρομο μενεις? εγω στην αραβαντινου... Click για ανάπτυξη... σχετικά κοντά είμαστε.εγώ τοσίτσα(είναι παράλληλη με την ανεξαρτησίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.