chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:54 Ο chris_90 έγραψε: #101 08-09-08 14:54 Πρεπει να παμε εμεις αυτο το πιστοποιητικο καπου, να κανουμε καποια διαδικασια μετα την εγγραφη; (στρατολογια, ΚΕΠ η δεν ξερω κι εγω τι; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. el_greco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Ο el_greco έγραψε: #102 08-09-08 15:36 Στη στρατολογία, το είπα πριν... από εκεί θα πάρεις την αναβολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Ο johnakoseco: #103 08-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από el_greco: Με την εγγραφή στη σχολή, σε όλους τους άρρενες θα δοθεί πιστοποιητικό για στρατολογικούς λόγους, το οποίο κατατίθεται στο στρατολογικό γραφείο και αυτόματα παίρνεις αναβολή. Αν δεν σας το δώσουν αυτόματα, το ζητάτε... Click για ανάπτυξη... δηλαδη παιρνω το χαρτι που μου δινει η σχολη και το παω στη στρατολογια και τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. el_greco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:43 Ο el_greco έγραψε: #104 08-09-08 15:43 ναιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:48 Ο chris_90 έγραψε: #105 08-09-08 15:48 Η ιδια διαδικασια μπορει να γινει και στα ΚΕΠ; (εκει εκανα και το περιοδευον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο johnakoseco: #106 08-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Η ιδια διαδικασια μπορει να γινει και στα ΚΕΠ; (εκει εκανα και το περιοδευον) Click για ανάπτυξη... δεν ξερω.....δεν νομιζω κιολας.....ε μωρε πηγαινε στη στρατολογια για να εισαι σιγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η Flying Monarch: #107 11-09-08 00:03 βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:45 Ο demerlad έγραψε: #108 11-09-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Click για ανάπτυξη... Nα'σαι καλα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Ο johnakoseco: #109 11-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Click για ανάπτυξη... ThnQ ρε συ και το εψαχνα αυτο....ειχα βρει μονο το περσυνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:14 Η gr_maria έγραψε: #110 15-09-08 15:14 πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:21 Ο demerlad έγραψε: #111 15-09-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Click για ανάπτυξη... Βασικα σε ενα κτηριο ειναι ολες οι γραμματειες το οποιο λεγεται Μεταβατικο κτηριο...Ρωτας καποιον στην πανεπιστημιουπολη και εισαι οκ :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Flying Monarch: #112 15-09-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Click για ανάπτυξη... 1ον) το λεωφορείο που πάει στη πανεπιστημιούπολη είναι το 16 2ον) πάρε ένα χάρτη της πανεπιστημιούπολης και τύπωσέ τον γιατί σίγουρα θα σου χρειαστεί (δίπλα δίπλα είμαστε παρεπιπτόντως) https://www.cs.uoi.gr/Department/Images/map.pdf 3ον) αν χρειαστείς τίποτα άλλο εδώ είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:55 Η Agnes έγραψε: #113 15-09-08 18:55 Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο 01011001 έγραψε: #114 15-09-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η άποψή σου για τον Καμπέρη? Και σε λίγο πιο σχετικό, το myhouse είναι ακριβό μαγαζί? (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Flying Monarch: #115 15-09-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Click για ανάπτυξη... που βρίσκεται καλέ αυτό και δε το πήρα είδηση; βασικά μη μου λέτε τέτοια γιατί θα φάω όλη μου την περιουσία εγώ ενδιαφέρομαι για τα ωραία rock μπαράκια που λένε ότι έχει επίσης αν μπορούσες να μας πεις τα δρομολόγια των αστικών!και τι καιρό έχει εκεί τώρα;είναι αλήθεια ότι παγώνει η λίμνη;πότε χιονίζει;στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η Agnes έγραψε: #116 15-09-08 19:33 Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:37 Ο Φιλιον_Τερας: #117 15-09-08 19:37 οταν ερθω λεω να κανω ενα μπανακι ζηλευω τα νυχακια του γουλβεριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:38 Η Flying Monarch: #118 15-09-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Click για ανάπτυξη... o καμπέρης ποιος είναι ρε παιδιά; ωραία μ'αρέσει η βροχή... και όλα αυτά που ανέφερες να φανταστώ είναι κέντρο ε; τηλεοράσεις;εγώ πλυντήριο χρειάζομαι...λες να βρω κανένα; και δεν μ'απάντησες στη πιο σημαντική μου ερώτηση στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω;θέλω να ξεκινήσω κωπηλασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η Agnes έγραψε: #119 15-09-08 20:21 Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η Flying Monarch: #120 15-09-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Click για ανάπτυξη... και μόνο που διαθέτεις το χρόνο να απαντήσεις στις δικιές μου χαζομάρες σου είμαι ευγνώμων αν περάσεις Θεσσαλονίκη σ'εμένα να'ρθεις!το καλύτερο σπίτι θα σου βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρεπει να παμε εμεις αυτο το πιστοποιητικο καπου, να κανουμε καποια διαδικασια μετα την εγγραφη; (στρατολογια, ΚΕΠ η δεν ξερω κι εγω τι; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
el_greco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Ο el_greco έγραψε: #102 08-09-08 15:36 Στη στρατολογία, το είπα πριν... από εκεί θα πάρεις την αναβολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Ο johnakoseco: #103 08-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από el_greco: Με την εγγραφή στη σχολή, σε όλους τους άρρενες θα δοθεί πιστοποιητικό για στρατολογικούς λόγους, το οποίο κατατίθεται στο στρατολογικό γραφείο και αυτόματα παίρνεις αναβολή. Αν δεν σας το δώσουν αυτόματα, το ζητάτε... Click για ανάπτυξη... δηλαδη παιρνω το χαρτι που μου δινει η σχολη και το παω στη στρατολογια και τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. el_greco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:43 Ο el_greco έγραψε: #104 08-09-08 15:43 ναιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:48 Ο chris_90 έγραψε: #105 08-09-08 15:48 Η ιδια διαδικασια μπορει να γινει και στα ΚΕΠ; (εκει εκανα και το περιοδευον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο johnakoseco: #106 08-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Η ιδια διαδικασια μπορει να γινει και στα ΚΕΠ; (εκει εκανα και το περιοδευον) Click για ανάπτυξη... δεν ξερω.....δεν νομιζω κιολας.....ε μωρε πηγαινε στη στρατολογια για να εισαι σιγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η Flying Monarch: #107 11-09-08 00:03 βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:45 Ο demerlad έγραψε: #108 11-09-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Click για ανάπτυξη... Nα'σαι καλα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Ο johnakoseco: #109 11-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Click για ανάπτυξη... ThnQ ρε συ και το εψαχνα αυτο....ειχα βρει μονο το περσυνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:14 Η gr_maria έγραψε: #110 15-09-08 15:14 πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:21 Ο demerlad έγραψε: #111 15-09-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Click για ανάπτυξη... Βασικα σε ενα κτηριο ειναι ολες οι γραμματειες το οποιο λεγεται Μεταβατικο κτηριο...Ρωτας καποιον στην πανεπιστημιουπολη και εισαι οκ :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Flying Monarch: #112 15-09-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Click για ανάπτυξη... 1ον) το λεωφορείο που πάει στη πανεπιστημιούπολη είναι το 16 2ον) πάρε ένα χάρτη της πανεπιστημιούπολης και τύπωσέ τον γιατί σίγουρα θα σου χρειαστεί (δίπλα δίπλα είμαστε παρεπιπτόντως) https://www.cs.uoi.gr/Department/Images/map.pdf 3ον) αν χρειαστείς τίποτα άλλο εδώ είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:55 Η Agnes έγραψε: #113 15-09-08 18:55 Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο 01011001 έγραψε: #114 15-09-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η άποψή σου για τον Καμπέρη? Και σε λίγο πιο σχετικό, το myhouse είναι ακριβό μαγαζί? (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Flying Monarch: #115 15-09-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Click για ανάπτυξη... που βρίσκεται καλέ αυτό και δε το πήρα είδηση; βασικά μη μου λέτε τέτοια γιατί θα φάω όλη μου την περιουσία εγώ ενδιαφέρομαι για τα ωραία rock μπαράκια που λένε ότι έχει επίσης αν μπορούσες να μας πεις τα δρομολόγια των αστικών!και τι καιρό έχει εκεί τώρα;είναι αλήθεια ότι παγώνει η λίμνη;πότε χιονίζει;στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η Agnes έγραψε: #116 15-09-08 19:33 Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:37 Ο Φιλιον_Τερας: #117 15-09-08 19:37 οταν ερθω λεω να κανω ενα μπανακι ζηλευω τα νυχακια του γουλβεριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:38 Η Flying Monarch: #118 15-09-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Click για ανάπτυξη... o καμπέρης ποιος είναι ρε παιδιά; ωραία μ'αρέσει η βροχή... και όλα αυτά που ανέφερες να φανταστώ είναι κέντρο ε; τηλεοράσεις;εγώ πλυντήριο χρειάζομαι...λες να βρω κανένα; και δεν μ'απάντησες στη πιο σημαντική μου ερώτηση στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω;θέλω να ξεκινήσω κωπηλασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η Agnes έγραψε: #119 15-09-08 20:21 Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η Flying Monarch: #120 15-09-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Click για ανάπτυξη... και μόνο που διαθέτεις το χρόνο να απαντήσεις στις δικιές μου χαζομάρες σου είμαι ευγνώμων αν περάσεις Θεσσαλονίκη σ'εμένα να'ρθεις!το καλύτερο σπίτι θα σου βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στη στρατολογία, το είπα πριν... από εκεί θα πάρεις την αναβολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:40 Ο johnakoseco: #103 08-09-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από el_greco: Με την εγγραφή στη σχολή, σε όλους τους άρρενες θα δοθεί πιστοποιητικό για στρατολογικούς λόγους, το οποίο κατατίθεται στο στρατολογικό γραφείο και αυτόματα παίρνεις αναβολή. Αν δεν σας το δώσουν αυτόματα, το ζητάτε... Click για ανάπτυξη... δηλαδη παιρνω το χαρτι που μου δινει η σχολη και το παω στη στρατολογια και τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. el_greco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:43 Ο el_greco έγραψε: #104 08-09-08 15:43 ναιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:48 Ο chris_90 έγραψε: #105 08-09-08 15:48 Η ιδια διαδικασια μπορει να γινει και στα ΚΕΠ; (εκει εκανα και το περιοδευον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο johnakoseco: #106 08-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Η ιδια διαδικασια μπορει να γινει και στα ΚΕΠ; (εκει εκανα και το περιοδευον) Click για ανάπτυξη... δεν ξερω.....δεν νομιζω κιολας.....ε μωρε πηγαινε στη στρατολογια για να εισαι σιγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η Flying Monarch: #107 11-09-08 00:03 βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:45 Ο demerlad έγραψε: #108 11-09-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Click για ανάπτυξη... Nα'σαι καλα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Ο johnakoseco: #109 11-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Click για ανάπτυξη... ThnQ ρε συ και το εψαχνα αυτο....ειχα βρει μονο το περσυνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:14 Η gr_maria έγραψε: #110 15-09-08 15:14 πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:21 Ο demerlad έγραψε: #111 15-09-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Click για ανάπτυξη... Βασικα σε ενα κτηριο ειναι ολες οι γραμματειες το οποιο λεγεται Μεταβατικο κτηριο...Ρωτας καποιον στην πανεπιστημιουπολη και εισαι οκ :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Flying Monarch: #112 15-09-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Click για ανάπτυξη... 1ον) το λεωφορείο που πάει στη πανεπιστημιούπολη είναι το 16 2ον) πάρε ένα χάρτη της πανεπιστημιούπολης και τύπωσέ τον γιατί σίγουρα θα σου χρειαστεί (δίπλα δίπλα είμαστε παρεπιπτόντως) https://www.cs.uoi.gr/Department/Images/map.pdf 3ον) αν χρειαστείς τίποτα άλλο εδώ είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:55 Η Agnes έγραψε: #113 15-09-08 18:55 Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο 01011001 έγραψε: #114 15-09-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η άποψή σου για τον Καμπέρη? Και σε λίγο πιο σχετικό, το myhouse είναι ακριβό μαγαζί? (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Flying Monarch: #115 15-09-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Click για ανάπτυξη... που βρίσκεται καλέ αυτό και δε το πήρα είδηση; βασικά μη μου λέτε τέτοια γιατί θα φάω όλη μου την περιουσία εγώ ενδιαφέρομαι για τα ωραία rock μπαράκια που λένε ότι έχει επίσης αν μπορούσες να μας πεις τα δρομολόγια των αστικών!και τι καιρό έχει εκεί τώρα;είναι αλήθεια ότι παγώνει η λίμνη;πότε χιονίζει;στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η Agnes έγραψε: #116 15-09-08 19:33 Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:37 Ο Φιλιον_Τερας: #117 15-09-08 19:37 οταν ερθω λεω να κανω ενα μπανακι ζηλευω τα νυχακια του γουλβεριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:38 Η Flying Monarch: #118 15-09-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Click για ανάπτυξη... o καμπέρης ποιος είναι ρε παιδιά; ωραία μ'αρέσει η βροχή... και όλα αυτά που ανέφερες να φανταστώ είναι κέντρο ε; τηλεοράσεις;εγώ πλυντήριο χρειάζομαι...λες να βρω κανένα; και δεν μ'απάντησες στη πιο σημαντική μου ερώτηση στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω;θέλω να ξεκινήσω κωπηλασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η Agnes έγραψε: #119 15-09-08 20:21 Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η Flying Monarch: #120 15-09-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Click για ανάπτυξη... και μόνο που διαθέτεις το χρόνο να απαντήσεις στις δικιές μου χαζομάρες σου είμαι ευγνώμων αν περάσεις Θεσσαλονίκη σ'εμένα να'ρθεις!το καλύτερο σπίτι θα σου βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από el_greco: Με την εγγραφή στη σχολή, σε όλους τους άρρενες θα δοθεί πιστοποιητικό για στρατολογικούς λόγους, το οποίο κατατίθεται στο στρατολογικό γραφείο και αυτόματα παίρνεις αναβολή. Αν δεν σας το δώσουν αυτόματα, το ζητάτε... Click για ανάπτυξη... δηλαδη παιρνω το χαρτι που μου δινει η σχολη και το παω στη στρατολογια και τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
el_greco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:43 Ο el_greco έγραψε: #104 08-09-08 15:43 ναιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:48 Ο chris_90 έγραψε: #105 08-09-08 15:48 Η ιδια διαδικασια μπορει να γινει και στα ΚΕΠ; (εκει εκανα και το περιοδευον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο johnakoseco: #106 08-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Η ιδια διαδικασια μπορει να γινει και στα ΚΕΠ; (εκει εκανα και το περιοδευον) Click για ανάπτυξη... δεν ξερω.....δεν νομιζω κιολας.....ε μωρε πηγαινε στη στρατολογια για να εισαι σιγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η Flying Monarch: #107 11-09-08 00:03 βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:45 Ο demerlad έγραψε: #108 11-09-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Click για ανάπτυξη... Nα'σαι καλα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Ο johnakoseco: #109 11-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Click για ανάπτυξη... ThnQ ρε συ και το εψαχνα αυτο....ειχα βρει μονο το περσυνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:14 Η gr_maria έγραψε: #110 15-09-08 15:14 πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:21 Ο demerlad έγραψε: #111 15-09-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Click για ανάπτυξη... Βασικα σε ενα κτηριο ειναι ολες οι γραμματειες το οποιο λεγεται Μεταβατικο κτηριο...Ρωτας καποιον στην πανεπιστημιουπολη και εισαι οκ :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Flying Monarch: #112 15-09-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Click για ανάπτυξη... 1ον) το λεωφορείο που πάει στη πανεπιστημιούπολη είναι το 16 2ον) πάρε ένα χάρτη της πανεπιστημιούπολης και τύπωσέ τον γιατί σίγουρα θα σου χρειαστεί (δίπλα δίπλα είμαστε παρεπιπτόντως) https://www.cs.uoi.gr/Department/Images/map.pdf 3ον) αν χρειαστείς τίποτα άλλο εδώ είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:55 Η Agnes έγραψε: #113 15-09-08 18:55 Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο 01011001 έγραψε: #114 15-09-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η άποψή σου για τον Καμπέρη? Και σε λίγο πιο σχετικό, το myhouse είναι ακριβό μαγαζί? (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Flying Monarch: #115 15-09-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Click για ανάπτυξη... που βρίσκεται καλέ αυτό και δε το πήρα είδηση; βασικά μη μου λέτε τέτοια γιατί θα φάω όλη μου την περιουσία εγώ ενδιαφέρομαι για τα ωραία rock μπαράκια που λένε ότι έχει επίσης αν μπορούσες να μας πεις τα δρομολόγια των αστικών!και τι καιρό έχει εκεί τώρα;είναι αλήθεια ότι παγώνει η λίμνη;πότε χιονίζει;στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η Agnes έγραψε: #116 15-09-08 19:33 Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:37 Ο Φιλιον_Τερας: #117 15-09-08 19:37 οταν ερθω λεω να κανω ενα μπανακι ζηλευω τα νυχακια του γουλβεριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:38 Η Flying Monarch: #118 15-09-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Click για ανάπτυξη... o καμπέρης ποιος είναι ρε παιδιά; ωραία μ'αρέσει η βροχή... και όλα αυτά που ανέφερες να φανταστώ είναι κέντρο ε; τηλεοράσεις;εγώ πλυντήριο χρειάζομαι...λες να βρω κανένα; και δεν μ'απάντησες στη πιο σημαντική μου ερώτηση στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω;θέλω να ξεκινήσω κωπηλασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η Agnes έγραψε: #119 15-09-08 20:21 Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η Flying Monarch: #120 15-09-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Click για ανάπτυξη... και μόνο που διαθέτεις το χρόνο να απαντήσεις στις δικιές μου χαζομάρες σου είμαι ευγνώμων αν περάσεις Θεσσαλονίκη σ'εμένα να'ρθεις!το καλύτερο σπίτι θα σου βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:48 Ο chris_90 έγραψε: #105 08-09-08 15:48 Η ιδια διαδικασια μπορει να γινει και στα ΚΕΠ; (εκει εκανα και το περιοδευον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο johnakoseco: #106 08-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Η ιδια διαδικασια μπορει να γινει και στα ΚΕΠ; (εκει εκανα και το περιοδευον) Click για ανάπτυξη... δεν ξερω.....δεν νομιζω κιολας.....ε μωρε πηγαινε στη στρατολογια για να εισαι σιγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η Flying Monarch: #107 11-09-08 00:03 βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:45 Ο demerlad έγραψε: #108 11-09-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Click για ανάπτυξη... Nα'σαι καλα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Ο johnakoseco: #109 11-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Click για ανάπτυξη... ThnQ ρε συ και το εψαχνα αυτο....ειχα βρει μονο το περσυνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:14 Η gr_maria έγραψε: #110 15-09-08 15:14 πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:21 Ο demerlad έγραψε: #111 15-09-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Click για ανάπτυξη... Βασικα σε ενα κτηριο ειναι ολες οι γραμματειες το οποιο λεγεται Μεταβατικο κτηριο...Ρωτας καποιον στην πανεπιστημιουπολη και εισαι οκ :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Flying Monarch: #112 15-09-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Click για ανάπτυξη... 1ον) το λεωφορείο που πάει στη πανεπιστημιούπολη είναι το 16 2ον) πάρε ένα χάρτη της πανεπιστημιούπολης και τύπωσέ τον γιατί σίγουρα θα σου χρειαστεί (δίπλα δίπλα είμαστε παρεπιπτόντως) https://www.cs.uoi.gr/Department/Images/map.pdf 3ον) αν χρειαστείς τίποτα άλλο εδώ είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:55 Η Agnes έγραψε: #113 15-09-08 18:55 Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο 01011001 έγραψε: #114 15-09-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η άποψή σου για τον Καμπέρη? Και σε λίγο πιο σχετικό, το myhouse είναι ακριβό μαγαζί? (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Flying Monarch: #115 15-09-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Click για ανάπτυξη... που βρίσκεται καλέ αυτό και δε το πήρα είδηση; βασικά μη μου λέτε τέτοια γιατί θα φάω όλη μου την περιουσία εγώ ενδιαφέρομαι για τα ωραία rock μπαράκια που λένε ότι έχει επίσης αν μπορούσες να μας πεις τα δρομολόγια των αστικών!και τι καιρό έχει εκεί τώρα;είναι αλήθεια ότι παγώνει η λίμνη;πότε χιονίζει;στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η Agnes έγραψε: #116 15-09-08 19:33 Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:37 Ο Φιλιον_Τερας: #117 15-09-08 19:37 οταν ερθω λεω να κανω ενα μπανακι ζηλευω τα νυχακια του γουλβεριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:38 Η Flying Monarch: #118 15-09-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Click για ανάπτυξη... o καμπέρης ποιος είναι ρε παιδιά; ωραία μ'αρέσει η βροχή... και όλα αυτά που ανέφερες να φανταστώ είναι κέντρο ε; τηλεοράσεις;εγώ πλυντήριο χρειάζομαι...λες να βρω κανένα; και δεν μ'απάντησες στη πιο σημαντική μου ερώτηση στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω;θέλω να ξεκινήσω κωπηλασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η Agnes έγραψε: #119 15-09-08 20:21 Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η Flying Monarch: #120 15-09-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Click για ανάπτυξη... και μόνο που διαθέτεις το χρόνο να απαντήσεις στις δικιές μου χαζομάρες σου είμαι ευγνώμων αν περάσεις Θεσσαλονίκη σ'εμένα να'ρθεις!το καλύτερο σπίτι θα σου βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η ιδια διαδικασια μπορει να γινει και στα ΚΕΠ; (εκει εκανα και το περιοδευον) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Ο johnakoseco: #106 08-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Η ιδια διαδικασια μπορει να γινει και στα ΚΕΠ; (εκει εκανα και το περιοδευον) Click για ανάπτυξη... δεν ξερω.....δεν νομιζω κιολας.....ε μωρε πηγαινε στη στρατολογια για να εισαι σιγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η Flying Monarch: #107 11-09-08 00:03 βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:45 Ο demerlad έγραψε: #108 11-09-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Click για ανάπτυξη... Nα'σαι καλα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Ο johnakoseco: #109 11-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Click για ανάπτυξη... ThnQ ρε συ και το εψαχνα αυτο....ειχα βρει μονο το περσυνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:14 Η gr_maria έγραψε: #110 15-09-08 15:14 πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:21 Ο demerlad έγραψε: #111 15-09-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Click για ανάπτυξη... Βασικα σε ενα κτηριο ειναι ολες οι γραμματειες το οποιο λεγεται Μεταβατικο κτηριο...Ρωτας καποιον στην πανεπιστημιουπολη και εισαι οκ :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Flying Monarch: #112 15-09-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Click για ανάπτυξη... 1ον) το λεωφορείο που πάει στη πανεπιστημιούπολη είναι το 16 2ον) πάρε ένα χάρτη της πανεπιστημιούπολης και τύπωσέ τον γιατί σίγουρα θα σου χρειαστεί (δίπλα δίπλα είμαστε παρεπιπτόντως) https://www.cs.uoi.gr/Department/Images/map.pdf 3ον) αν χρειαστείς τίποτα άλλο εδώ είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:55 Η Agnes έγραψε: #113 15-09-08 18:55 Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο 01011001 έγραψε: #114 15-09-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η άποψή σου για τον Καμπέρη? Και σε λίγο πιο σχετικό, το myhouse είναι ακριβό μαγαζί? (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Flying Monarch: #115 15-09-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Click για ανάπτυξη... που βρίσκεται καλέ αυτό και δε το πήρα είδηση; βασικά μη μου λέτε τέτοια γιατί θα φάω όλη μου την περιουσία εγώ ενδιαφέρομαι για τα ωραία rock μπαράκια που λένε ότι έχει επίσης αν μπορούσες να μας πεις τα δρομολόγια των αστικών!και τι καιρό έχει εκεί τώρα;είναι αλήθεια ότι παγώνει η λίμνη;πότε χιονίζει;στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η Agnes έγραψε: #116 15-09-08 19:33 Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:37 Ο Φιλιον_Τερας: #117 15-09-08 19:37 οταν ερθω λεω να κανω ενα μπανακι ζηλευω τα νυχακια του γουλβεριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:38 Η Flying Monarch: #118 15-09-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Click για ανάπτυξη... o καμπέρης ποιος είναι ρε παιδιά; ωραία μ'αρέσει η βροχή... και όλα αυτά που ανέφερες να φανταστώ είναι κέντρο ε; τηλεοράσεις;εγώ πλυντήριο χρειάζομαι...λες να βρω κανένα; και δεν μ'απάντησες στη πιο σημαντική μου ερώτηση στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω;θέλω να ξεκινήσω κωπηλασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η Agnes έγραψε: #119 15-09-08 20:21 Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η Flying Monarch: #120 15-09-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Click για ανάπτυξη... και μόνο που διαθέτεις το χρόνο να απαντήσεις στις δικιές μου χαζομάρες σου είμαι ευγνώμων αν περάσεις Θεσσαλονίκη σ'εμένα να'ρθεις!το καλύτερο σπίτι θα σου βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Η ιδια διαδικασια μπορει να γινει και στα ΚΕΠ; (εκει εκανα και το περιοδευον) Click για ανάπτυξη... δεν ξερω.....δεν νομιζω κιολας.....ε μωρε πηγαινε στη στρατολογια για να εισαι σιγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η Flying Monarch: #107 11-09-08 00:03 βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:45 Ο demerlad έγραψε: #108 11-09-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Click για ανάπτυξη... Nα'σαι καλα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Ο johnakoseco: #109 11-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Click για ανάπτυξη... ThnQ ρε συ και το εψαχνα αυτο....ειχα βρει μονο το περσυνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:14 Η gr_maria έγραψε: #110 15-09-08 15:14 πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:21 Ο demerlad έγραψε: #111 15-09-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Click για ανάπτυξη... Βασικα σε ενα κτηριο ειναι ολες οι γραμματειες το οποιο λεγεται Μεταβατικο κτηριο...Ρωτας καποιον στην πανεπιστημιουπολη και εισαι οκ :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Flying Monarch: #112 15-09-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Click για ανάπτυξη... 1ον) το λεωφορείο που πάει στη πανεπιστημιούπολη είναι το 16 2ον) πάρε ένα χάρτη της πανεπιστημιούπολης και τύπωσέ τον γιατί σίγουρα θα σου χρειαστεί (δίπλα δίπλα είμαστε παρεπιπτόντως) https://www.cs.uoi.gr/Department/Images/map.pdf 3ον) αν χρειαστείς τίποτα άλλο εδώ είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:55 Η Agnes έγραψε: #113 15-09-08 18:55 Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο 01011001 έγραψε: #114 15-09-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η άποψή σου για τον Καμπέρη? Και σε λίγο πιο σχετικό, το myhouse είναι ακριβό μαγαζί? (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Flying Monarch: #115 15-09-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Click για ανάπτυξη... που βρίσκεται καλέ αυτό και δε το πήρα είδηση; βασικά μη μου λέτε τέτοια γιατί θα φάω όλη μου την περιουσία εγώ ενδιαφέρομαι για τα ωραία rock μπαράκια που λένε ότι έχει επίσης αν μπορούσες να μας πεις τα δρομολόγια των αστικών!και τι καιρό έχει εκεί τώρα;είναι αλήθεια ότι παγώνει η λίμνη;πότε χιονίζει;στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η Agnes έγραψε: #116 15-09-08 19:33 Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:37 Ο Φιλιον_Τερας: #117 15-09-08 19:37 οταν ερθω λεω να κανω ενα μπανακι ζηλευω τα νυχακια του γουλβεριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:38 Η Flying Monarch: #118 15-09-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Click για ανάπτυξη... o καμπέρης ποιος είναι ρε παιδιά; ωραία μ'αρέσει η βροχή... και όλα αυτά που ανέφερες να φανταστώ είναι κέντρο ε; τηλεοράσεις;εγώ πλυντήριο χρειάζομαι...λες να βρω κανένα; και δεν μ'απάντησες στη πιο σημαντική μου ερώτηση στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω;θέλω να ξεκινήσω κωπηλασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η Agnes έγραψε: #119 15-09-08 20:21 Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η Flying Monarch: #120 15-09-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Click για ανάπτυξη... και μόνο που διαθέτεις το χρόνο να απαντήσεις στις δικιές μου χαζομάρες σου είμαι ευγνώμων αν περάσεις Θεσσαλονίκη σ'εμένα να'ρθεις!το καλύτερο σπίτι θα σου βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:45 Ο demerlad έγραψε: #108 11-09-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Click για ανάπτυξη... Nα'σαι καλα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Ο johnakoseco: #109 11-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Click για ανάπτυξη... ThnQ ρε συ και το εψαχνα αυτο....ειχα βρει μονο το περσυνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:14 Η gr_maria έγραψε: #110 15-09-08 15:14 πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:21 Ο demerlad έγραψε: #111 15-09-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Click για ανάπτυξη... Βασικα σε ενα κτηριο ειναι ολες οι γραμματειες το οποιο λεγεται Μεταβατικο κτηριο...Ρωτας καποιον στην πανεπιστημιουπολη και εισαι οκ :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Flying Monarch: #112 15-09-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Click για ανάπτυξη... 1ον) το λεωφορείο που πάει στη πανεπιστημιούπολη είναι το 16 2ον) πάρε ένα χάρτη της πανεπιστημιούπολης και τύπωσέ τον γιατί σίγουρα θα σου χρειαστεί (δίπλα δίπλα είμαστε παρεπιπτόντως) https://www.cs.uoi.gr/Department/Images/map.pdf 3ον) αν χρειαστείς τίποτα άλλο εδώ είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:55 Η Agnes έγραψε: #113 15-09-08 18:55 Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο 01011001 έγραψε: #114 15-09-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η άποψή σου για τον Καμπέρη? Και σε λίγο πιο σχετικό, το myhouse είναι ακριβό μαγαζί? (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Flying Monarch: #115 15-09-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Click για ανάπτυξη... που βρίσκεται καλέ αυτό και δε το πήρα είδηση; βασικά μη μου λέτε τέτοια γιατί θα φάω όλη μου την περιουσία εγώ ενδιαφέρομαι για τα ωραία rock μπαράκια που λένε ότι έχει επίσης αν μπορούσες να μας πεις τα δρομολόγια των αστικών!και τι καιρό έχει εκεί τώρα;είναι αλήθεια ότι παγώνει η λίμνη;πότε χιονίζει;στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η Agnes έγραψε: #116 15-09-08 19:33 Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:37 Ο Φιλιον_Τερας: #117 15-09-08 19:37 οταν ερθω λεω να κανω ενα μπανακι ζηλευω τα νυχακια του γουλβεριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:38 Η Flying Monarch: #118 15-09-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Click για ανάπτυξη... o καμπέρης ποιος είναι ρε παιδιά; ωραία μ'αρέσει η βροχή... και όλα αυτά που ανέφερες να φανταστώ είναι κέντρο ε; τηλεοράσεις;εγώ πλυντήριο χρειάζομαι...λες να βρω κανένα; και δεν μ'απάντησες στη πιο σημαντική μου ερώτηση στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω;θέλω να ξεκινήσω κωπηλασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η Agnes έγραψε: #119 15-09-08 20:21 Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η Flying Monarch: #120 15-09-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Click για ανάπτυξη... και μόνο που διαθέτεις το χρόνο να απαντήσεις στις δικιές μου χαζομάρες σου είμαι ευγνώμων αν περάσεις Θεσσαλονίκη σ'εμένα να'ρθεις!το καλύτερο σπίτι θα σου βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Click για ανάπτυξη... Nα'σαι καλα :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnakoseco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:23 Ο johnakoseco: #109 11-09-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Click για ανάπτυξη... ThnQ ρε συ και το εψαχνα αυτο....ειχα βρει μονο το περσυνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:14 Η gr_maria έγραψε: #110 15-09-08 15:14 πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:21 Ο demerlad έγραψε: #111 15-09-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Click για ανάπτυξη... Βασικα σε ενα κτηριο ειναι ολες οι γραμματειες το οποιο λεγεται Μεταβατικο κτηριο...Ρωτας καποιον στην πανεπιστημιουπολη και εισαι οκ :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Flying Monarch: #112 15-09-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Click για ανάπτυξη... 1ον) το λεωφορείο που πάει στη πανεπιστημιούπολη είναι το 16 2ον) πάρε ένα χάρτη της πανεπιστημιούπολης και τύπωσέ τον γιατί σίγουρα θα σου χρειαστεί (δίπλα δίπλα είμαστε παρεπιπτόντως) https://www.cs.uoi.gr/Department/Images/map.pdf 3ον) αν χρειαστείς τίποτα άλλο εδώ είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:55 Η Agnes έγραψε: #113 15-09-08 18:55 Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο 01011001 έγραψε: #114 15-09-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η άποψή σου για τον Καμπέρη? Και σε λίγο πιο σχετικό, το myhouse είναι ακριβό μαγαζί? (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Flying Monarch: #115 15-09-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Click για ανάπτυξη... που βρίσκεται καλέ αυτό και δε το πήρα είδηση; βασικά μη μου λέτε τέτοια γιατί θα φάω όλη μου την περιουσία εγώ ενδιαφέρομαι για τα ωραία rock μπαράκια που λένε ότι έχει επίσης αν μπορούσες να μας πεις τα δρομολόγια των αστικών!και τι καιρό έχει εκεί τώρα;είναι αλήθεια ότι παγώνει η λίμνη;πότε χιονίζει;στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η Agnes έγραψε: #116 15-09-08 19:33 Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:37 Ο Φιλιον_Τερας: #117 15-09-08 19:37 οταν ερθω λεω να κανω ενα μπανακι ζηλευω τα νυχακια του γουλβεριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:38 Η Flying Monarch: #118 15-09-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Click για ανάπτυξη... o καμπέρης ποιος είναι ρε παιδιά; ωραία μ'αρέσει η βροχή... και όλα αυτά που ανέφερες να φανταστώ είναι κέντρο ε; τηλεοράσεις;εγώ πλυντήριο χρειάζομαι...λες να βρω κανένα; και δεν μ'απάντησες στη πιο σημαντική μου ερώτηση στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω;θέλω να ξεκινήσω κωπηλασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η Agnes έγραψε: #119 15-09-08 20:21 Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η Flying Monarch: #120 15-09-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Click για ανάπτυξη... και μόνο που διαθέτεις το χρόνο να απαντήσεις στις δικιές μου χαζομάρες σου είμαι ευγνώμων αν περάσεις Θεσσαλονίκη σ'εμένα να'ρθεις!το καλύτερο σπίτι θα σου βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: βγήκε η ανακοίνωση για τις εγγραφές στο uoi.gr https://www.uoi.gr/site/students/admission.php Click για ανάπτυξη... ThnQ ρε συ και το εψαχνα αυτο....ειχα βρει μονο το περσυνο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gr_maria Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:14 Η gr_maria έγραψε: #110 15-09-08 15:14 πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:21 Ο demerlad έγραψε: #111 15-09-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Click για ανάπτυξη... Βασικα σε ενα κτηριο ειναι ολες οι γραμματειες το οποιο λεγεται Μεταβατικο κτηριο...Ρωτας καποιον στην πανεπιστημιουπολη και εισαι οκ :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Flying Monarch: #112 15-09-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Click για ανάπτυξη... 1ον) το λεωφορείο που πάει στη πανεπιστημιούπολη είναι το 16 2ον) πάρε ένα χάρτη της πανεπιστημιούπολης και τύπωσέ τον γιατί σίγουρα θα σου χρειαστεί (δίπλα δίπλα είμαστε παρεπιπτόντως) https://www.cs.uoi.gr/Department/Images/map.pdf 3ον) αν χρειαστείς τίποτα άλλο εδώ είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:55 Η Agnes έγραψε: #113 15-09-08 18:55 Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο 01011001 έγραψε: #114 15-09-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η άποψή σου για τον Καμπέρη? Και σε λίγο πιο σχετικό, το myhouse είναι ακριβό μαγαζί? (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Flying Monarch: #115 15-09-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Click για ανάπτυξη... που βρίσκεται καλέ αυτό και δε το πήρα είδηση; βασικά μη μου λέτε τέτοια γιατί θα φάω όλη μου την περιουσία εγώ ενδιαφέρομαι για τα ωραία rock μπαράκια που λένε ότι έχει επίσης αν μπορούσες να μας πεις τα δρομολόγια των αστικών!και τι καιρό έχει εκεί τώρα;είναι αλήθεια ότι παγώνει η λίμνη;πότε χιονίζει;στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η Agnes έγραψε: #116 15-09-08 19:33 Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:37 Ο Φιλιον_Τερας: #117 15-09-08 19:37 οταν ερθω λεω να κανω ενα μπανακι ζηλευω τα νυχακια του γουλβεριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:38 Η Flying Monarch: #118 15-09-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Click για ανάπτυξη... o καμπέρης ποιος είναι ρε παιδιά; ωραία μ'αρέσει η βροχή... και όλα αυτά που ανέφερες να φανταστώ είναι κέντρο ε; τηλεοράσεις;εγώ πλυντήριο χρειάζομαι...λες να βρω κανένα; και δεν μ'απάντησες στη πιο σημαντική μου ερώτηση στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω;θέλω να ξεκινήσω κωπηλασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η Agnes έγραψε: #119 15-09-08 20:21 Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η Flying Monarch: #120 15-09-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Click για ανάπτυξη... και μόνο που διαθέτεις το χρόνο να απαντήσεις στις δικιές μου χαζομάρες σου είμαι ευγνώμων αν περάσεις Θεσσαλονίκη σ'εμένα να'ρθεις!το καλύτερο σπίτι θα σου βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:21 Ο demerlad έγραψε: #111 15-09-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Click για ανάπτυξη... Βασικα σε ενα κτηριο ειναι ολες οι γραμματειες το οποιο λεγεται Μεταβατικο κτηριο...Ρωτας καποιον στην πανεπιστημιουπολη και εισαι οκ :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Flying Monarch: #112 15-09-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Click για ανάπτυξη... 1ον) το λεωφορείο που πάει στη πανεπιστημιούπολη είναι το 16 2ον) πάρε ένα χάρτη της πανεπιστημιούπολης και τύπωσέ τον γιατί σίγουρα θα σου χρειαστεί (δίπλα δίπλα είμαστε παρεπιπτόντως) https://www.cs.uoi.gr/Department/Images/map.pdf 3ον) αν χρειαστείς τίποτα άλλο εδώ είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:55 Η Agnes έγραψε: #113 15-09-08 18:55 Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο 01011001 έγραψε: #114 15-09-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η άποψή σου για τον Καμπέρη? Και σε λίγο πιο σχετικό, το myhouse είναι ακριβό μαγαζί? (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Flying Monarch: #115 15-09-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Click για ανάπτυξη... που βρίσκεται καλέ αυτό και δε το πήρα είδηση; βασικά μη μου λέτε τέτοια γιατί θα φάω όλη μου την περιουσία εγώ ενδιαφέρομαι για τα ωραία rock μπαράκια που λένε ότι έχει επίσης αν μπορούσες να μας πεις τα δρομολόγια των αστικών!και τι καιρό έχει εκεί τώρα;είναι αλήθεια ότι παγώνει η λίμνη;πότε χιονίζει;στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η Agnes έγραψε: #116 15-09-08 19:33 Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:37 Ο Φιλιον_Τερας: #117 15-09-08 19:37 οταν ερθω λεω να κανω ενα μπανακι ζηλευω τα νυχακια του γουλβεριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:38 Η Flying Monarch: #118 15-09-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Click για ανάπτυξη... o καμπέρης ποιος είναι ρε παιδιά; ωραία μ'αρέσει η βροχή... και όλα αυτά που ανέφερες να φανταστώ είναι κέντρο ε; τηλεοράσεις;εγώ πλυντήριο χρειάζομαι...λες να βρω κανένα; και δεν μ'απάντησες στη πιο σημαντική μου ερώτηση στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω;θέλω να ξεκινήσω κωπηλασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η Agnes έγραψε: #119 15-09-08 20:21 Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η Flying Monarch: #120 15-09-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Click για ανάπτυξη... και μόνο που διαθέτεις το χρόνο να απαντήσεις στις δικιές μου χαζομάρες σου είμαι ευγνώμων αν περάσεις Θεσσαλονίκη σ'εμένα να'ρθεις!το καλύτερο σπίτι θα σου βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Click για ανάπτυξη... Βασικα σε ενα κτηριο ειναι ολες οι γραμματειες το οποιο λεγεται Μεταβατικο κτηριο...Ρωτας καποιον στην πανεπιστημιουπολη και εισαι οκ :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η Flying Monarch: #112 15-09-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Click για ανάπτυξη... 1ον) το λεωφορείο που πάει στη πανεπιστημιούπολη είναι το 16 2ον) πάρε ένα χάρτη της πανεπιστημιούπολης και τύπωσέ τον γιατί σίγουρα θα σου χρειαστεί (δίπλα δίπλα είμαστε παρεπιπτόντως) https://www.cs.uoi.gr/Department/Images/map.pdf 3ον) αν χρειαστείς τίποτα άλλο εδώ είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:55 Η Agnes έγραψε: #113 15-09-08 18:55 Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο 01011001 έγραψε: #114 15-09-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η άποψή σου για τον Καμπέρη? Και σε λίγο πιο σχετικό, το myhouse είναι ακριβό μαγαζί? (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Flying Monarch: #115 15-09-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Click για ανάπτυξη... που βρίσκεται καλέ αυτό και δε το πήρα είδηση; βασικά μη μου λέτε τέτοια γιατί θα φάω όλη μου την περιουσία εγώ ενδιαφέρομαι για τα ωραία rock μπαράκια που λένε ότι έχει επίσης αν μπορούσες να μας πεις τα δρομολόγια των αστικών!και τι καιρό έχει εκεί τώρα;είναι αλήθεια ότι παγώνει η λίμνη;πότε χιονίζει;στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η Agnes έγραψε: #116 15-09-08 19:33 Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:37 Ο Φιλιον_Τερας: #117 15-09-08 19:37 οταν ερθω λεω να κανω ενα μπανακι ζηλευω τα νυχακια του γουλβεριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:38 Η Flying Monarch: #118 15-09-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Click για ανάπτυξη... o καμπέρης ποιος είναι ρε παιδιά; ωραία μ'αρέσει η βροχή... και όλα αυτά που ανέφερες να φανταστώ είναι κέντρο ε; τηλεοράσεις;εγώ πλυντήριο χρειάζομαι...λες να βρω κανένα; και δεν μ'απάντησες στη πιο σημαντική μου ερώτηση στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω;θέλω να ξεκινήσω κωπηλασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η Agnes έγραψε: #119 15-09-08 20:21 Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η Flying Monarch: #120 15-09-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Click για ανάπτυξη... και μόνο που διαθέτεις το χρόνο να απαντήσεις στις δικιές μου χαζομάρες σου είμαι ευγνώμων αν περάσεις Θεσσαλονίκη σ'εμένα να'ρθεις!το καλύτερο σπίτι θα σου βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gr_maria: πέρασα μαθηματικό...μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος στην πόλη και στο πανεπιστήμιο γιατί δεν έχω ιδέα από γιάννενα κα θα ανακαστώ να έρθω μόνη μου για την εγγραφή?:xixi: Click για ανάπτυξη... 1ον) το λεωφορείο που πάει στη πανεπιστημιούπολη είναι το 16 2ον) πάρε ένα χάρτη της πανεπιστημιούπολης και τύπωσέ τον γιατί σίγουρα θα σου χρειαστεί (δίπλα δίπλα είμαστε παρεπιπτόντως) https://www.cs.uoi.gr/Department/Images/map.pdf 3ον) αν χρειαστείς τίποτα άλλο εδώ είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:55 Η Agnes έγραψε: #113 15-09-08 18:55 Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο 01011001 έγραψε: #114 15-09-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η άποψή σου για τον Καμπέρη? Και σε λίγο πιο σχετικό, το myhouse είναι ακριβό μαγαζί? (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Flying Monarch: #115 15-09-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Click για ανάπτυξη... που βρίσκεται καλέ αυτό και δε το πήρα είδηση; βασικά μη μου λέτε τέτοια γιατί θα φάω όλη μου την περιουσία εγώ ενδιαφέρομαι για τα ωραία rock μπαράκια που λένε ότι έχει επίσης αν μπορούσες να μας πεις τα δρομολόγια των αστικών!και τι καιρό έχει εκεί τώρα;είναι αλήθεια ότι παγώνει η λίμνη;πότε χιονίζει;στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η Agnes έγραψε: #116 15-09-08 19:33 Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:37 Ο Φιλιον_Τερας: #117 15-09-08 19:37 οταν ερθω λεω να κανω ενα μπανακι ζηλευω τα νυχακια του γουλβεριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:38 Η Flying Monarch: #118 15-09-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Click για ανάπτυξη... o καμπέρης ποιος είναι ρε παιδιά; ωραία μ'αρέσει η βροχή... και όλα αυτά που ανέφερες να φανταστώ είναι κέντρο ε; τηλεοράσεις;εγώ πλυντήριο χρειάζομαι...λες να βρω κανένα; και δεν μ'απάντησες στη πιο σημαντική μου ερώτηση στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω;θέλω να ξεκινήσω κωπηλασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η Agnes έγραψε: #119 15-09-08 20:21 Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η Flying Monarch: #120 15-09-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Click για ανάπτυξη... και μόνο που διαθέτεις το χρόνο να απαντήσεις στις δικιές μου χαζομάρες σου είμαι ευγνώμων αν περάσεις Θεσσαλονίκη σ'εμένα να'ρθεις!το καλύτερο σπίτι θα σου βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο 01011001 έγραψε: #114 15-09-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η άποψή σου για τον Καμπέρη? Και σε λίγο πιο σχετικό, το myhouse είναι ακριβό μαγαζί? (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Flying Monarch: #115 15-09-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Click για ανάπτυξη... που βρίσκεται καλέ αυτό και δε το πήρα είδηση; βασικά μη μου λέτε τέτοια γιατί θα φάω όλη μου την περιουσία εγώ ενδιαφέρομαι για τα ωραία rock μπαράκια που λένε ότι έχει επίσης αν μπορούσες να μας πεις τα δρομολόγια των αστικών!και τι καιρό έχει εκεί τώρα;είναι αλήθεια ότι παγώνει η λίμνη;πότε χιονίζει;στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η Agnes έγραψε: #116 15-09-08 19:33 Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:37 Ο Φιλιον_Τερας: #117 15-09-08 19:37 οταν ερθω λεω να κανω ενα μπανακι ζηλευω τα νυχακια του γουλβεριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:38 Η Flying Monarch: #118 15-09-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Click για ανάπτυξη... o καμπέρης ποιος είναι ρε παιδιά; ωραία μ'αρέσει η βροχή... και όλα αυτά που ανέφερες να φανταστώ είναι κέντρο ε; τηλεοράσεις;εγώ πλυντήριο χρειάζομαι...λες να βρω κανένα; και δεν μ'απάντησες στη πιο σημαντική μου ερώτηση στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω;θέλω να ξεκινήσω κωπηλασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η Agnes έγραψε: #119 15-09-08 20:21 Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η Flying Monarch: #120 15-09-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Click για ανάπτυξη... και μόνο που διαθέτεις το χρόνο να απαντήσεις στις δικιές μου χαζομάρες σου είμαι ευγνώμων αν περάσεις Θεσσαλονίκη σ'εμένα να'ρθεις!το καλύτερο σπίτι θα σου βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Για οποιαδηποτε απορια για την πολη ρωτηστε με! Και για διασκεδαση και τετοια, πειτε μου τα γουστα σας και θα σας κατατοπισω! Καλη διαμονη (Γιανιωτισσα που θελει απεγνωσμενα να φυγει ) Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η άποψή σου για τον Καμπέρη? Και σε λίγο πιο σχετικό, το myhouse είναι ακριβό μαγαζί? (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Flying Monarch: #115 15-09-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από 01011001: (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Click για ανάπτυξη... που βρίσκεται καλέ αυτό και δε το πήρα είδηση; βασικά μη μου λέτε τέτοια γιατί θα φάω όλη μου την περιουσία εγώ ενδιαφέρομαι για τα ωραία rock μπαράκια που λένε ότι έχει επίσης αν μπορούσες να μας πεις τα δρομολόγια των αστικών!και τι καιρό έχει εκεί τώρα;είναι αλήθεια ότι παγώνει η λίμνη;πότε χιονίζει;στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η Agnes έγραψε: #116 15-09-08 19:33 Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:37 Ο Φιλιον_Τερας: #117 15-09-08 19:37 οταν ερθω λεω να κανω ενα μπανακι ζηλευω τα νυχακια του γουλβεριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:38 Η Flying Monarch: #118 15-09-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Click για ανάπτυξη... o καμπέρης ποιος είναι ρε παιδιά; ωραία μ'αρέσει η βροχή... και όλα αυτά που ανέφερες να φανταστώ είναι κέντρο ε; τηλεοράσεις;εγώ πλυντήριο χρειάζομαι...λες να βρω κανένα; και δεν μ'απάντησες στη πιο σημαντική μου ερώτηση στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω;θέλω να ξεκινήσω κωπηλασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η Agnes έγραψε: #119 15-09-08 20:21 Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η Flying Monarch: #120 15-09-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Click για ανάπτυξη... και μόνο που διαθέτεις το χρόνο να απαντήσεις στις δικιές μου χαζομάρες σου είμαι ευγνώμων αν περάσεις Θεσσαλονίκη σ'εμένα να'ρθεις!το καλύτερο σπίτι θα σου βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από 01011001: (myhouse: γεμάτο φοιτητές, με μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά, playstation etc) Click για ανάπτυξη... που βρίσκεται καλέ αυτό και δε το πήρα είδηση; βασικά μη μου λέτε τέτοια γιατί θα φάω όλη μου την περιουσία εγώ ενδιαφέρομαι για τα ωραία rock μπαράκια που λένε ότι έχει επίσης αν μπορούσες να μας πεις τα δρομολόγια των αστικών!και τι καιρό έχει εκεί τώρα;είναι αλήθεια ότι παγώνει η λίμνη;πότε χιονίζει;στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η Agnes έγραψε: #116 15-09-08 19:33 Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:37 Ο Φιλιον_Τερας: #117 15-09-08 19:37 οταν ερθω λεω να κανω ενα μπανακι ζηλευω τα νυχακια του γουλβεριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:38 Η Flying Monarch: #118 15-09-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Click για ανάπτυξη... o καμπέρης ποιος είναι ρε παιδιά; ωραία μ'αρέσει η βροχή... και όλα αυτά που ανέφερες να φανταστώ είναι κέντρο ε; τηλεοράσεις;εγώ πλυντήριο χρειάζομαι...λες να βρω κανένα; και δεν μ'απάντησες στη πιο σημαντική μου ερώτηση στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω;θέλω να ξεκινήσω κωπηλασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η Agnes έγραψε: #119 15-09-08 20:21 Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η Flying Monarch: #120 15-09-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Click για ανάπτυξη... και μόνο που διαθέτεις το χρόνο να απαντήσεις στις δικιές μου χαζομάρες σου είμαι ευγνώμων αν περάσεις Θεσσαλονίκη σ'εμένα να'ρθεις!το καλύτερο σπίτι θα σου βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:37 Ο Φιλιον_Τερας: #117 15-09-08 19:37 οταν ερθω λεω να κανω ενα μπανακι ζηλευω τα νυχακια του γουλβεριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:38 Η Flying Monarch: #118 15-09-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Click για ανάπτυξη... o καμπέρης ποιος είναι ρε παιδιά; ωραία μ'αρέσει η βροχή... και όλα αυτά που ανέφερες να φανταστώ είναι κέντρο ε; τηλεοράσεις;εγώ πλυντήριο χρειάζομαι...λες να βρω κανένα; και δεν μ'απάντησες στη πιο σημαντική μου ερώτηση στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω;θέλω να ξεκινήσω κωπηλασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η Agnes έγραψε: #119 15-09-08 20:21 Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η Flying Monarch: #120 15-09-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Click για ανάπτυξη... και μόνο που διαθέτεις το χρόνο να απαντήσεις στις δικιές μου χαζομάρες σου είμαι ευγνώμων αν περάσεις Θεσσαλονίκη σ'εμένα να'ρθεις!το καλύτερο σπίτι θα σου βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οταν ερθω λεω να κανω ενα μπανακι ζηλευω τα νυχακια του γουλβεριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:38 Η Flying Monarch: #118 15-09-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Click για ανάπτυξη... o καμπέρης ποιος είναι ρε παιδιά; ωραία μ'αρέσει η βροχή... και όλα αυτά που ανέφερες να φανταστώ είναι κέντρο ε; τηλεοράσεις;εγώ πλυντήριο χρειάζομαι...λες να βρω κανένα; και δεν μ'απάντησες στη πιο σημαντική μου ερώτηση στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω;θέλω να ξεκινήσω κωπηλασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η Agnes έγραψε: #119 15-09-08 20:21 Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η Flying Monarch: #120 15-09-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Click για ανάπτυξη... και μόνο που διαθέτεις το χρόνο να απαντήσεις στις δικιές μου χαζομάρες σου είμαι ευγνώμων αν περάσεις Θεσσαλονίκη σ'εμένα να'ρθεις!το καλύτερο σπίτι θα σου βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello:) marpa BatGuin oups Ziggy 1 stefan kostas1233 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Αχαχαχαχαχα! Λοιπον ενας ενας Καμπερης: o νεος, ο ωραιος, ο επιτυχημενος (lol) καιρος: βρεχει! και καλα θα κανετε να το συνηθισετε (κακια mode on) rock μπαρακια/καφετεριες : η ιριδα , το indian και το wild rose και για ωραια live και καφε και ο.τι θες το ''θυμωμενο πορτραιτο''.Στο myhouse δεν εχω κατσει για να ξερω τιμες, αλλα αν δε απατωμαι ειναι κοντα στη στοα σαρκα. Θα μαθω λεπτομερεις και θα ξαναποσταρω! Η λιμνη: παγωνει καμια φορα! Και βρισκεις στην επιφανεια της ο.τι θες απο παπουτσια μεχρι τηλεορασεις! Α!Προσοχη μην πεσετε μεσα (καταλαθος ή επειτηδες) γιατι θα βγειτε μεταλλαγμενοι! Σαν τους x-men ενα πραγμα... Click για ανάπτυξη... o καμπέρης ποιος είναι ρε παιδιά; ωραία μ'αρέσει η βροχή... και όλα αυτά που ανέφερες να φανταστώ είναι κέντρο ε; τηλεοράσεις;εγώ πλυντήριο χρειάζομαι...λες να βρω κανένα; και δεν μ'απάντησες στη πιο σημαντική μου ερώτηση στο ναυτικό όμιλο πως θα πάω;θέλω να ξεκινήσω κωπηλασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agnes Νεοφερμένο μέλος Η Agnes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η Agnes έγραψε: #119 15-09-08 20:21 Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η Flying Monarch: #120 15-09-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Click για ανάπτυξη... και μόνο που διαθέτεις το χρόνο να απαντήσεις στις δικιές μου χαζομάρες σου είμαι ευγνώμων αν περάσεις Θεσσαλονίκη σ'εμένα να'ρθεις!το καλύτερο σπίτι θα σου βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:52 Η Flying Monarch: #120 15-09-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Click για ανάπτυξη... και μόνο που διαθέτεις το χρόνο να απαντήσεις στις δικιές μου χαζομάρες σου είμαι ευγνώμων αν περάσεις Θεσσαλονίκη σ'εμένα να'ρθεις!το καλύτερο σπίτι θα σου βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Agnes: Ναι στο κεντρο ειναι! Καλα τα Γιαννενα ουτως η αλλως μια σταλια ειναι... Με αυτη τη λιμνη ποτε δεν ξερεις! Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο χωρις πλυντηριο και μπορει να εισαι τυχερη Για το ναυτικο ομιλο , αυριο το μεσημερι καλως εχοντων των πραγματων θα ξερεις τα παντα! (ενταξει ας με ρωτατε ο.τι θελετε αλλα το οτι θα ξερω να απαντησω δεν ειναι σιγουρο keep asking) Click για ανάπτυξη... και μόνο που διαθέτεις το χρόνο να απαντήσεις στις δικιές μου χαζομάρες σου είμαι ευγνώμων αν περάσεις Θεσσαλονίκη σ'εμένα να'ρθεις!το καλύτερο σπίτι θα σου βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.