hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 21:47 Ο hale έγραψε: #21 23-08-09 21:47 Αν δε κάνω λάθος, αυτό ισχύει για τα ΤΕΙ (δεν είμαι σίγουρος βέβαια) Πάντως έχει σχέση με τη σειρά εισαγωγής, δλδ μετά από κάποιο αριθμο περνάς στο Α' εαρινό εξάμηνο (2ο εξάμηνο). Ο λόγος είναι απλός: για να μη είναι ο ένας πάνω στον άλλο, δλδ να χωράνε στις αιθουσεςκαι να γίνεται μάθημα. Ελπίζω να βοήθησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 21:47 Η maraki love: #22 23-08-09 21:47 ναι...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η RebeccaforJimani: #23 23-08-09 21:56 Ευχαριστώ. Δηλαδή τα κριτήρια είναι καθαρά βαθμολογικά. Και να ρωτήσω και κάτι άλλο? Αν εγώ πχ περάσω 2ο εξάμηνο και δικαιούμαι εστία μπορώ να πάω από το Σεπτέμβρη στην εστία και να μείνω εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:02 Ο hale έγραψε: #24 23-08-09 22:02 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Ευχαριστώ. Δηλαδή τα κριτήρια είναι καθαρά βαθμολογικά. Και να ρωτήσω και κάτι άλλο? Αν εγώ πχ περάσω 2ο εξάμηνο και δικαιούμαι εστία μπορώ να πάω από το Σεπτέμβρη στην εστία και να μείνω εκεί? Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω, καλύτερα να ρωτήσεις στη σχολή όταν πας για την εγγραφή! (οι εγγραφες τόσο για 1ο όσο και για 2ο εξάμηνο είναι το Σεπτέμβρη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:04 Η RebeccaforJimani: #25 23-08-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από hale: Δε ξέρω, καλύτερα να ρωτήσεις στη σχολή όταν πας για την εγγραφή! (οι εγγραφες τόσο για 1ο όσο και για 2ο εξάμηνο είναι το Σεπτέμβρη) Click για ανάπτυξη... Α ναι? Δεν το ήξερα. Αυτό με το διαχωρισμό των φοιτητών στα εξάμηνα γίνεται σε όλες τις σχολές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:21 Ο hale έγραψε: #26 23-08-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Α ναι? Δεν το ήξερα. Αυτό με το διαχωρισμό των φοιτητών στα εξάμηνα γίνεται σε όλες τις σχολές? Click για ανάπτυξη... Οπως είπα και παραπάνω πρέπει να γινεται μόνο στα ΤΕΙ γιατί δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο για ΑΕΙ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxosm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πεύκη (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:22 Ο zaxosm έγραψε: #27 23-08-09 22:22 Μονο στα ΤΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:21 Ο Anarki έγραψε: #28 24-08-09 12:21 Μόνο στα ΤΕΙ. (η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 19:42 Η RebeccaforJimani: #29 24-08-09 19:42 οκ το έμαθα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiros91 Νεοφερμένο μέλος Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:15 Ο spiros91 έγραψε: #30 25-08-09 13:15 Πέρασα 51ος στο ΤΕΙ Μηχανολογίας Πειραιά, και πήγα 2ο Εξάμηνο... Υποθέτω ότι οι 50 πρώτοι πήγαν 1ο Εξάμηνο, αλλά δεν ξέρω πόσοι μπήκαν στην σχολή, ούτε πως θα το μάθω το νούμερο εισακτέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:08 Ο eco-warrior: #31 25-08-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από spiros91: Πέρασα 51ος στο ΤΕΙ Μηχανολογίας Πειραιά, και πήγα 2ο Εξάμηνο... Υποθέτω ότι οι 50 πρώτοι πήγαν 1ο Εξάμηνο, αλλά δεν ξέρω πόσοι μπήκαν στην σχολή, ούτε πως θα το μάθω το νούμερο εισακτέων... Click για ανάπτυξη... ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η nitsa έγραψε: #32 25-08-09 14:10 κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Ο eco-warrior: #33 25-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiros91 Νεοφερμένο μέλος Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο spiros91 έγραψε: #34 25-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Click για ανάπτυξη... Πως βρίσκω αυτά τα στοιχεία, ακόμη και τα μόρια του πρώτου εισακτέου σε κάθε σχολή?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:59 Η LOU έγραψε: #35 27-08-09 19:59 ξερει κανεις γιατι καποια τ.ε.ι. ξεκινουν απο το β εξαμηνο???αυτο ισχυει για ολουσ τουσ φοιητες η' καποιοι απο το πρωτο και αλλοι απο το δευτερο εξαμηνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η Darkness έγραψε: #36 27-08-09 20:03 Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η maraki love: #37 27-08-09 20:03 αυτό ισχυεί σε όλα τα τει...ανάλογα με την βαθμολογία πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:07 Η LOU έγραψε: #38 27-08-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Click για ανάπτυξη... αθλιο...περασε η κολλητη μου τει φυσικοθεραπειασ β' εξαμηνο και εχει αγχωθει πολυ...καλα,και αυτοι που περνανε β' εξαμηνο στην ουσια σπουδαζουν 4,5 χρονια σε μια σχολη των 4???τραγικο θα ελεγα...αυτοι γινεται λογω του μεγαλου αριθμου των εισακτεων???η για αλλο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Η nitsa έγραψε: #39 27-08-09 21:00 ναι κ εγω β εξαμηνο περασα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο KostasTheGreek: #40 27-08-09 21:34 Και γω 2ο εξαμηνο περασα.Δεν ξενερωσα επειδη θα πανε ενα εξαμηνο πισω οι σπουδες μου αλλα επειδη θα φαω στην μαπα αλλο ενα εξαμηνο τους γονεις μου,..Πφφ υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν δε κάνω λάθος, αυτό ισχύει για τα ΤΕΙ (δεν είμαι σίγουρος βέβαια) Πάντως έχει σχέση με τη σειρά εισαγωγής, δλδ μετά από κάποιο αριθμο περνάς στο Α' εαρινό εξάμηνο (2ο εξάμηνο). Ο λόγος είναι απλός: για να μη είναι ο ένας πάνω στον άλλο, δλδ να χωράνε στις αιθουσεςκαι να γίνεται μάθημα. Ελπίζω να βοήθησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 21:47 Η maraki love: #22 23-08-09 21:47 ναι...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η RebeccaforJimani: #23 23-08-09 21:56 Ευχαριστώ. Δηλαδή τα κριτήρια είναι καθαρά βαθμολογικά. Και να ρωτήσω και κάτι άλλο? Αν εγώ πχ περάσω 2ο εξάμηνο και δικαιούμαι εστία μπορώ να πάω από το Σεπτέμβρη στην εστία και να μείνω εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:02 Ο hale έγραψε: #24 23-08-09 22:02 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Ευχαριστώ. Δηλαδή τα κριτήρια είναι καθαρά βαθμολογικά. Και να ρωτήσω και κάτι άλλο? Αν εγώ πχ περάσω 2ο εξάμηνο και δικαιούμαι εστία μπορώ να πάω από το Σεπτέμβρη στην εστία και να μείνω εκεί? Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω, καλύτερα να ρωτήσεις στη σχολή όταν πας για την εγγραφή! (οι εγγραφες τόσο για 1ο όσο και για 2ο εξάμηνο είναι το Σεπτέμβρη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:04 Η RebeccaforJimani: #25 23-08-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από hale: Δε ξέρω, καλύτερα να ρωτήσεις στη σχολή όταν πας για την εγγραφή! (οι εγγραφες τόσο για 1ο όσο και για 2ο εξάμηνο είναι το Σεπτέμβρη) Click για ανάπτυξη... Α ναι? Δεν το ήξερα. Αυτό με το διαχωρισμό των φοιτητών στα εξάμηνα γίνεται σε όλες τις σχολές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:21 Ο hale έγραψε: #26 23-08-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Α ναι? Δεν το ήξερα. Αυτό με το διαχωρισμό των φοιτητών στα εξάμηνα γίνεται σε όλες τις σχολές? Click για ανάπτυξη... Οπως είπα και παραπάνω πρέπει να γινεται μόνο στα ΤΕΙ γιατί δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο για ΑΕΙ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxosm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πεύκη (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:22 Ο zaxosm έγραψε: #27 23-08-09 22:22 Μονο στα ΤΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:21 Ο Anarki έγραψε: #28 24-08-09 12:21 Μόνο στα ΤΕΙ. (η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 19:42 Η RebeccaforJimani: #29 24-08-09 19:42 οκ το έμαθα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiros91 Νεοφερμένο μέλος Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:15 Ο spiros91 έγραψε: #30 25-08-09 13:15 Πέρασα 51ος στο ΤΕΙ Μηχανολογίας Πειραιά, και πήγα 2ο Εξάμηνο... Υποθέτω ότι οι 50 πρώτοι πήγαν 1ο Εξάμηνο, αλλά δεν ξέρω πόσοι μπήκαν στην σχολή, ούτε πως θα το μάθω το νούμερο εισακτέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:08 Ο eco-warrior: #31 25-08-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από spiros91: Πέρασα 51ος στο ΤΕΙ Μηχανολογίας Πειραιά, και πήγα 2ο Εξάμηνο... Υποθέτω ότι οι 50 πρώτοι πήγαν 1ο Εξάμηνο, αλλά δεν ξέρω πόσοι μπήκαν στην σχολή, ούτε πως θα το μάθω το νούμερο εισακτέων... Click για ανάπτυξη... ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η nitsa έγραψε: #32 25-08-09 14:10 κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Ο eco-warrior: #33 25-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiros91 Νεοφερμένο μέλος Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο spiros91 έγραψε: #34 25-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Click για ανάπτυξη... Πως βρίσκω αυτά τα στοιχεία, ακόμη και τα μόρια του πρώτου εισακτέου σε κάθε σχολή?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:59 Η LOU έγραψε: #35 27-08-09 19:59 ξερει κανεις γιατι καποια τ.ε.ι. ξεκινουν απο το β εξαμηνο???αυτο ισχυει για ολουσ τουσ φοιητες η' καποιοι απο το πρωτο και αλλοι απο το δευτερο εξαμηνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η Darkness έγραψε: #36 27-08-09 20:03 Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η maraki love: #37 27-08-09 20:03 αυτό ισχυεί σε όλα τα τει...ανάλογα με την βαθμολογία πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:07 Η LOU έγραψε: #38 27-08-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Click για ανάπτυξη... αθλιο...περασε η κολλητη μου τει φυσικοθεραπειασ β' εξαμηνο και εχει αγχωθει πολυ...καλα,και αυτοι που περνανε β' εξαμηνο στην ουσια σπουδαζουν 4,5 χρονια σε μια σχολη των 4???τραγικο θα ελεγα...αυτοι γινεται λογω του μεγαλου αριθμου των εισακτεων???η για αλλο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Η nitsa έγραψε: #39 27-08-09 21:00 ναι κ εγω β εξαμηνο περασα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο KostasTheGreek: #40 27-08-09 21:34 Και γω 2ο εξαμηνο περασα.Δεν ξενερωσα επειδη θα πανε ενα εξαμηνο πισω οι σπουδες μου αλλα επειδη θα φαω στην μαπα αλλο ενα εξαμηνο τους γονεις μου,..Πφφ υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η RebeccaforJimani: #23 23-08-09 21:56 Ευχαριστώ. Δηλαδή τα κριτήρια είναι καθαρά βαθμολογικά. Και να ρωτήσω και κάτι άλλο? Αν εγώ πχ περάσω 2ο εξάμηνο και δικαιούμαι εστία μπορώ να πάω από το Σεπτέμβρη στην εστία και να μείνω εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:02 Ο hale έγραψε: #24 23-08-09 22:02 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Ευχαριστώ. Δηλαδή τα κριτήρια είναι καθαρά βαθμολογικά. Και να ρωτήσω και κάτι άλλο? Αν εγώ πχ περάσω 2ο εξάμηνο και δικαιούμαι εστία μπορώ να πάω από το Σεπτέμβρη στην εστία και να μείνω εκεί? Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω, καλύτερα να ρωτήσεις στη σχολή όταν πας για την εγγραφή! (οι εγγραφες τόσο για 1ο όσο και για 2ο εξάμηνο είναι το Σεπτέμβρη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:04 Η RebeccaforJimani: #25 23-08-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από hale: Δε ξέρω, καλύτερα να ρωτήσεις στη σχολή όταν πας για την εγγραφή! (οι εγγραφες τόσο για 1ο όσο και για 2ο εξάμηνο είναι το Σεπτέμβρη) Click για ανάπτυξη... Α ναι? Δεν το ήξερα. Αυτό με το διαχωρισμό των φοιτητών στα εξάμηνα γίνεται σε όλες τις σχολές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:21 Ο hale έγραψε: #26 23-08-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Α ναι? Δεν το ήξερα. Αυτό με το διαχωρισμό των φοιτητών στα εξάμηνα γίνεται σε όλες τις σχολές? Click για ανάπτυξη... Οπως είπα και παραπάνω πρέπει να γινεται μόνο στα ΤΕΙ γιατί δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο για ΑΕΙ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxosm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πεύκη (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:22 Ο zaxosm έγραψε: #27 23-08-09 22:22 Μονο στα ΤΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:21 Ο Anarki έγραψε: #28 24-08-09 12:21 Μόνο στα ΤΕΙ. (η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 19:42 Η RebeccaforJimani: #29 24-08-09 19:42 οκ το έμαθα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiros91 Νεοφερμένο μέλος Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:15 Ο spiros91 έγραψε: #30 25-08-09 13:15 Πέρασα 51ος στο ΤΕΙ Μηχανολογίας Πειραιά, και πήγα 2ο Εξάμηνο... Υποθέτω ότι οι 50 πρώτοι πήγαν 1ο Εξάμηνο, αλλά δεν ξέρω πόσοι μπήκαν στην σχολή, ούτε πως θα το μάθω το νούμερο εισακτέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:08 Ο eco-warrior: #31 25-08-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από spiros91: Πέρασα 51ος στο ΤΕΙ Μηχανολογίας Πειραιά, και πήγα 2ο Εξάμηνο... Υποθέτω ότι οι 50 πρώτοι πήγαν 1ο Εξάμηνο, αλλά δεν ξέρω πόσοι μπήκαν στην σχολή, ούτε πως θα το μάθω το νούμερο εισακτέων... Click για ανάπτυξη... ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η nitsa έγραψε: #32 25-08-09 14:10 κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Ο eco-warrior: #33 25-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiros91 Νεοφερμένο μέλος Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο spiros91 έγραψε: #34 25-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Click για ανάπτυξη... Πως βρίσκω αυτά τα στοιχεία, ακόμη και τα μόρια του πρώτου εισακτέου σε κάθε σχολή?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:59 Η LOU έγραψε: #35 27-08-09 19:59 ξερει κανεις γιατι καποια τ.ε.ι. ξεκινουν απο το β εξαμηνο???αυτο ισχυει για ολουσ τουσ φοιητες η' καποιοι απο το πρωτο και αλλοι απο το δευτερο εξαμηνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η Darkness έγραψε: #36 27-08-09 20:03 Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η maraki love: #37 27-08-09 20:03 αυτό ισχυεί σε όλα τα τει...ανάλογα με την βαθμολογία πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:07 Η LOU έγραψε: #38 27-08-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Click για ανάπτυξη... αθλιο...περασε η κολλητη μου τει φυσικοθεραπειασ β' εξαμηνο και εχει αγχωθει πολυ...καλα,και αυτοι που περνανε β' εξαμηνο στην ουσια σπουδαζουν 4,5 χρονια σε μια σχολη των 4???τραγικο θα ελεγα...αυτοι γινεται λογω του μεγαλου αριθμου των εισακτεων???η για αλλο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Η nitsa έγραψε: #39 27-08-09 21:00 ναι κ εγω β εξαμηνο περασα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο KostasTheGreek: #40 27-08-09 21:34 Και γω 2ο εξαμηνο περασα.Δεν ξενερωσα επειδη θα πανε ενα εξαμηνο πισω οι σπουδες μου αλλα επειδη θα φαω στην μαπα αλλο ενα εξαμηνο τους γονεις μου,..Πφφ υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ. Δηλαδή τα κριτήρια είναι καθαρά βαθμολογικά. Και να ρωτήσω και κάτι άλλο? Αν εγώ πχ περάσω 2ο εξάμηνο και δικαιούμαι εστία μπορώ να πάω από το Σεπτέμβρη στην εστία και να μείνω εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:02 Ο hale έγραψε: #24 23-08-09 22:02 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Ευχαριστώ. Δηλαδή τα κριτήρια είναι καθαρά βαθμολογικά. Και να ρωτήσω και κάτι άλλο? Αν εγώ πχ περάσω 2ο εξάμηνο και δικαιούμαι εστία μπορώ να πάω από το Σεπτέμβρη στην εστία και να μείνω εκεί? Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω, καλύτερα να ρωτήσεις στη σχολή όταν πας για την εγγραφή! (οι εγγραφες τόσο για 1ο όσο και για 2ο εξάμηνο είναι το Σεπτέμβρη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:04 Η RebeccaforJimani: #25 23-08-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από hale: Δε ξέρω, καλύτερα να ρωτήσεις στη σχολή όταν πας για την εγγραφή! (οι εγγραφες τόσο για 1ο όσο και για 2ο εξάμηνο είναι το Σεπτέμβρη) Click για ανάπτυξη... Α ναι? Δεν το ήξερα. Αυτό με το διαχωρισμό των φοιτητών στα εξάμηνα γίνεται σε όλες τις σχολές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:21 Ο hale έγραψε: #26 23-08-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Α ναι? Δεν το ήξερα. Αυτό με το διαχωρισμό των φοιτητών στα εξάμηνα γίνεται σε όλες τις σχολές? Click για ανάπτυξη... Οπως είπα και παραπάνω πρέπει να γινεται μόνο στα ΤΕΙ γιατί δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο για ΑΕΙ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxosm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πεύκη (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:22 Ο zaxosm έγραψε: #27 23-08-09 22:22 Μονο στα ΤΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:21 Ο Anarki έγραψε: #28 24-08-09 12:21 Μόνο στα ΤΕΙ. (η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 19:42 Η RebeccaforJimani: #29 24-08-09 19:42 οκ το έμαθα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiros91 Νεοφερμένο μέλος Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:15 Ο spiros91 έγραψε: #30 25-08-09 13:15 Πέρασα 51ος στο ΤΕΙ Μηχανολογίας Πειραιά, και πήγα 2ο Εξάμηνο... Υποθέτω ότι οι 50 πρώτοι πήγαν 1ο Εξάμηνο, αλλά δεν ξέρω πόσοι μπήκαν στην σχολή, ούτε πως θα το μάθω το νούμερο εισακτέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:08 Ο eco-warrior: #31 25-08-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από spiros91: Πέρασα 51ος στο ΤΕΙ Μηχανολογίας Πειραιά, και πήγα 2ο Εξάμηνο... Υποθέτω ότι οι 50 πρώτοι πήγαν 1ο Εξάμηνο, αλλά δεν ξέρω πόσοι μπήκαν στην σχολή, ούτε πως θα το μάθω το νούμερο εισακτέων... Click για ανάπτυξη... ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η nitsa έγραψε: #32 25-08-09 14:10 κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Ο eco-warrior: #33 25-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiros91 Νεοφερμένο μέλος Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο spiros91 έγραψε: #34 25-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Click για ανάπτυξη... Πως βρίσκω αυτά τα στοιχεία, ακόμη και τα μόρια του πρώτου εισακτέου σε κάθε σχολή?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:59 Η LOU έγραψε: #35 27-08-09 19:59 ξερει κανεις γιατι καποια τ.ε.ι. ξεκινουν απο το β εξαμηνο???αυτο ισχυει για ολουσ τουσ φοιητες η' καποιοι απο το πρωτο και αλλοι απο το δευτερο εξαμηνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η Darkness έγραψε: #36 27-08-09 20:03 Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η maraki love: #37 27-08-09 20:03 αυτό ισχυεί σε όλα τα τει...ανάλογα με την βαθμολογία πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:07 Η LOU έγραψε: #38 27-08-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Click για ανάπτυξη... αθλιο...περασε η κολλητη μου τει φυσικοθεραπειασ β' εξαμηνο και εχει αγχωθει πολυ...καλα,και αυτοι που περνανε β' εξαμηνο στην ουσια σπουδαζουν 4,5 χρονια σε μια σχολη των 4???τραγικο θα ελεγα...αυτοι γινεται λογω του μεγαλου αριθμου των εισακτεων???η για αλλο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Η nitsa έγραψε: #39 27-08-09 21:00 ναι κ εγω β εξαμηνο περασα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο KostasTheGreek: #40 27-08-09 21:34 Και γω 2ο εξαμηνο περασα.Δεν ξενερωσα επειδη θα πανε ενα εξαμηνο πισω οι σπουδες μου αλλα επειδη θα φαω στην μαπα αλλο ενα εξαμηνο τους γονεις μου,..Πφφ υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Ευχαριστώ. Δηλαδή τα κριτήρια είναι καθαρά βαθμολογικά. Και να ρωτήσω και κάτι άλλο? Αν εγώ πχ περάσω 2ο εξάμηνο και δικαιούμαι εστία μπορώ να πάω από το Σεπτέμβρη στην εστία και να μείνω εκεί? Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω, καλύτερα να ρωτήσεις στη σχολή όταν πας για την εγγραφή! (οι εγγραφες τόσο για 1ο όσο και για 2ο εξάμηνο είναι το Σεπτέμβρη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:04 Η RebeccaforJimani: #25 23-08-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από hale: Δε ξέρω, καλύτερα να ρωτήσεις στη σχολή όταν πας για την εγγραφή! (οι εγγραφες τόσο για 1ο όσο και για 2ο εξάμηνο είναι το Σεπτέμβρη) Click για ανάπτυξη... Α ναι? Δεν το ήξερα. Αυτό με το διαχωρισμό των φοιτητών στα εξάμηνα γίνεται σε όλες τις σχολές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:21 Ο hale έγραψε: #26 23-08-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Α ναι? Δεν το ήξερα. Αυτό με το διαχωρισμό των φοιτητών στα εξάμηνα γίνεται σε όλες τις σχολές? Click για ανάπτυξη... Οπως είπα και παραπάνω πρέπει να γινεται μόνο στα ΤΕΙ γιατί δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο για ΑΕΙ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxosm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πεύκη (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:22 Ο zaxosm έγραψε: #27 23-08-09 22:22 Μονο στα ΤΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:21 Ο Anarki έγραψε: #28 24-08-09 12:21 Μόνο στα ΤΕΙ. (η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 19:42 Η RebeccaforJimani: #29 24-08-09 19:42 οκ το έμαθα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiros91 Νεοφερμένο μέλος Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:15 Ο spiros91 έγραψε: #30 25-08-09 13:15 Πέρασα 51ος στο ΤΕΙ Μηχανολογίας Πειραιά, και πήγα 2ο Εξάμηνο... Υποθέτω ότι οι 50 πρώτοι πήγαν 1ο Εξάμηνο, αλλά δεν ξέρω πόσοι μπήκαν στην σχολή, ούτε πως θα το μάθω το νούμερο εισακτέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:08 Ο eco-warrior: #31 25-08-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από spiros91: Πέρασα 51ος στο ΤΕΙ Μηχανολογίας Πειραιά, και πήγα 2ο Εξάμηνο... Υποθέτω ότι οι 50 πρώτοι πήγαν 1ο Εξάμηνο, αλλά δεν ξέρω πόσοι μπήκαν στην σχολή, ούτε πως θα το μάθω το νούμερο εισακτέων... Click για ανάπτυξη... ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η nitsa έγραψε: #32 25-08-09 14:10 κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Ο eco-warrior: #33 25-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiros91 Νεοφερμένο μέλος Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο spiros91 έγραψε: #34 25-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Click για ανάπτυξη... Πως βρίσκω αυτά τα στοιχεία, ακόμη και τα μόρια του πρώτου εισακτέου σε κάθε σχολή?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:59 Η LOU έγραψε: #35 27-08-09 19:59 ξερει κανεις γιατι καποια τ.ε.ι. ξεκινουν απο το β εξαμηνο???αυτο ισχυει για ολουσ τουσ φοιητες η' καποιοι απο το πρωτο και αλλοι απο το δευτερο εξαμηνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η Darkness έγραψε: #36 27-08-09 20:03 Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η maraki love: #37 27-08-09 20:03 αυτό ισχυεί σε όλα τα τει...ανάλογα με την βαθμολογία πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:07 Η LOU έγραψε: #38 27-08-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Click για ανάπτυξη... αθλιο...περασε η κολλητη μου τει φυσικοθεραπειασ β' εξαμηνο και εχει αγχωθει πολυ...καλα,και αυτοι που περνανε β' εξαμηνο στην ουσια σπουδαζουν 4,5 χρονια σε μια σχολη των 4???τραγικο θα ελεγα...αυτοι γινεται λογω του μεγαλου αριθμου των εισακτεων???η για αλλο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Η nitsa έγραψε: #39 27-08-09 21:00 ναι κ εγω β εξαμηνο περασα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο KostasTheGreek: #40 27-08-09 21:34 Και γω 2ο εξαμηνο περασα.Δεν ξενερωσα επειδη θα πανε ενα εξαμηνο πισω οι σπουδες μου αλλα επειδη θα φαω στην μαπα αλλο ενα εξαμηνο τους γονεις μου,..Πφφ υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hale: Δε ξέρω, καλύτερα να ρωτήσεις στη σχολή όταν πας για την εγγραφή! (οι εγγραφες τόσο για 1ο όσο και για 2ο εξάμηνο είναι το Σεπτέμβρη) Click για ανάπτυξη... Α ναι? Δεν το ήξερα. Αυτό με το διαχωρισμό των φοιτητών στα εξάμηνα γίνεται σε όλες τις σχολές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:21 Ο hale έγραψε: #26 23-08-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Α ναι? Δεν το ήξερα. Αυτό με το διαχωρισμό των φοιτητών στα εξάμηνα γίνεται σε όλες τις σχολές? Click για ανάπτυξη... Οπως είπα και παραπάνω πρέπει να γινεται μόνο στα ΤΕΙ γιατί δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο για ΑΕΙ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxosm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πεύκη (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:22 Ο zaxosm έγραψε: #27 23-08-09 22:22 Μονο στα ΤΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:21 Ο Anarki έγραψε: #28 24-08-09 12:21 Μόνο στα ΤΕΙ. (η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 19:42 Η RebeccaforJimani: #29 24-08-09 19:42 οκ το έμαθα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiros91 Νεοφερμένο μέλος Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:15 Ο spiros91 έγραψε: #30 25-08-09 13:15 Πέρασα 51ος στο ΤΕΙ Μηχανολογίας Πειραιά, και πήγα 2ο Εξάμηνο... Υποθέτω ότι οι 50 πρώτοι πήγαν 1ο Εξάμηνο, αλλά δεν ξέρω πόσοι μπήκαν στην σχολή, ούτε πως θα το μάθω το νούμερο εισακτέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:08 Ο eco-warrior: #31 25-08-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από spiros91: Πέρασα 51ος στο ΤΕΙ Μηχανολογίας Πειραιά, και πήγα 2ο Εξάμηνο... Υποθέτω ότι οι 50 πρώτοι πήγαν 1ο Εξάμηνο, αλλά δεν ξέρω πόσοι μπήκαν στην σχολή, ούτε πως θα το μάθω το νούμερο εισακτέων... Click για ανάπτυξη... ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η nitsa έγραψε: #32 25-08-09 14:10 κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Ο eco-warrior: #33 25-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiros91 Νεοφερμένο μέλος Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο spiros91 έγραψε: #34 25-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Click για ανάπτυξη... Πως βρίσκω αυτά τα στοιχεία, ακόμη και τα μόρια του πρώτου εισακτέου σε κάθε σχολή?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:59 Η LOU έγραψε: #35 27-08-09 19:59 ξερει κανεις γιατι καποια τ.ε.ι. ξεκινουν απο το β εξαμηνο???αυτο ισχυει για ολουσ τουσ φοιητες η' καποιοι απο το πρωτο και αλλοι απο το δευτερο εξαμηνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η Darkness έγραψε: #36 27-08-09 20:03 Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η maraki love: #37 27-08-09 20:03 αυτό ισχυεί σε όλα τα τει...ανάλογα με την βαθμολογία πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:07 Η LOU έγραψε: #38 27-08-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Click για ανάπτυξη... αθλιο...περασε η κολλητη μου τει φυσικοθεραπειασ β' εξαμηνο και εχει αγχωθει πολυ...καλα,και αυτοι που περνανε β' εξαμηνο στην ουσια σπουδαζουν 4,5 χρονια σε μια σχολη των 4???τραγικο θα ελεγα...αυτοι γινεται λογω του μεγαλου αριθμου των εισακτεων???η για αλλο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Η nitsa έγραψε: #39 27-08-09 21:00 ναι κ εγω β εξαμηνο περασα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο KostasTheGreek: #40 27-08-09 21:34 Και γω 2ο εξαμηνο περασα.Δεν ξενερωσα επειδη θα πανε ενα εξαμηνο πισω οι σπουδες μου αλλα επειδη θα φαω στην μαπα αλλο ενα εξαμηνο τους γονεις μου,..Πφφ υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Α ναι? Δεν το ήξερα. Αυτό με το διαχωρισμό των φοιτητών στα εξάμηνα γίνεται σε όλες τις σχολές? Click για ανάπτυξη... Οπως είπα και παραπάνω πρέπει να γινεται μόνο στα ΤΕΙ γιατί δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο για ΑΕΙ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zaxosm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πεύκη (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 22:22 Ο zaxosm έγραψε: #27 23-08-09 22:22 Μονο στα ΤΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:21 Ο Anarki έγραψε: #28 24-08-09 12:21 Μόνο στα ΤΕΙ. (η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 19:42 Η RebeccaforJimani: #29 24-08-09 19:42 οκ το έμαθα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiros91 Νεοφερμένο μέλος Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:15 Ο spiros91 έγραψε: #30 25-08-09 13:15 Πέρασα 51ος στο ΤΕΙ Μηχανολογίας Πειραιά, και πήγα 2ο Εξάμηνο... Υποθέτω ότι οι 50 πρώτοι πήγαν 1ο Εξάμηνο, αλλά δεν ξέρω πόσοι μπήκαν στην σχολή, ούτε πως θα το μάθω το νούμερο εισακτέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:08 Ο eco-warrior: #31 25-08-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από spiros91: Πέρασα 51ος στο ΤΕΙ Μηχανολογίας Πειραιά, και πήγα 2ο Εξάμηνο... Υποθέτω ότι οι 50 πρώτοι πήγαν 1ο Εξάμηνο, αλλά δεν ξέρω πόσοι μπήκαν στην σχολή, ούτε πως θα το μάθω το νούμερο εισακτέων... Click για ανάπτυξη... ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η nitsa έγραψε: #32 25-08-09 14:10 κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Ο eco-warrior: #33 25-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiros91 Νεοφερμένο μέλος Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο spiros91 έγραψε: #34 25-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Click για ανάπτυξη... Πως βρίσκω αυτά τα στοιχεία, ακόμη και τα μόρια του πρώτου εισακτέου σε κάθε σχολή?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:59 Η LOU έγραψε: #35 27-08-09 19:59 ξερει κανεις γιατι καποια τ.ε.ι. ξεκινουν απο το β εξαμηνο???αυτο ισχυει για ολουσ τουσ φοιητες η' καποιοι απο το πρωτο και αλλοι απο το δευτερο εξαμηνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η Darkness έγραψε: #36 27-08-09 20:03 Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η maraki love: #37 27-08-09 20:03 αυτό ισχυεί σε όλα τα τει...ανάλογα με την βαθμολογία πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:07 Η LOU έγραψε: #38 27-08-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Click για ανάπτυξη... αθλιο...περασε η κολλητη μου τει φυσικοθεραπειασ β' εξαμηνο και εχει αγχωθει πολυ...καλα,και αυτοι που περνανε β' εξαμηνο στην ουσια σπουδαζουν 4,5 χρονια σε μια σχολη των 4???τραγικο θα ελεγα...αυτοι γινεται λογω του μεγαλου αριθμου των εισακτεων???η για αλλο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Η nitsa έγραψε: #39 27-08-09 21:00 ναι κ εγω β εξαμηνο περασα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο KostasTheGreek: #40 27-08-09 21:34 Και γω 2ο εξαμηνο περασα.Δεν ξενερωσα επειδη θα πανε ενα εξαμηνο πισω οι σπουδες μου αλλα επειδη θα φαω στην μαπα αλλο ενα εξαμηνο τους γονεις μου,..Πφφ υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μονο στα ΤΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:21 Ο Anarki έγραψε: #28 24-08-09 12:21 Μόνο στα ΤΕΙ. (η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 19:42 Η RebeccaforJimani: #29 24-08-09 19:42 οκ το έμαθα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiros91 Νεοφερμένο μέλος Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:15 Ο spiros91 έγραψε: #30 25-08-09 13:15 Πέρασα 51ος στο ΤΕΙ Μηχανολογίας Πειραιά, και πήγα 2ο Εξάμηνο... Υποθέτω ότι οι 50 πρώτοι πήγαν 1ο Εξάμηνο, αλλά δεν ξέρω πόσοι μπήκαν στην σχολή, ούτε πως θα το μάθω το νούμερο εισακτέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:08 Ο eco-warrior: #31 25-08-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από spiros91: Πέρασα 51ος στο ΤΕΙ Μηχανολογίας Πειραιά, και πήγα 2ο Εξάμηνο... Υποθέτω ότι οι 50 πρώτοι πήγαν 1ο Εξάμηνο, αλλά δεν ξέρω πόσοι μπήκαν στην σχολή, ούτε πως θα το μάθω το νούμερο εισακτέων... Click για ανάπτυξη... ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η nitsa έγραψε: #32 25-08-09 14:10 κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Ο eco-warrior: #33 25-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiros91 Νεοφερμένο μέλος Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο spiros91 έγραψε: #34 25-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Click για ανάπτυξη... Πως βρίσκω αυτά τα στοιχεία, ακόμη και τα μόρια του πρώτου εισακτέου σε κάθε σχολή?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:59 Η LOU έγραψε: #35 27-08-09 19:59 ξερει κανεις γιατι καποια τ.ε.ι. ξεκινουν απο το β εξαμηνο???αυτο ισχυει για ολουσ τουσ φοιητες η' καποιοι απο το πρωτο και αλλοι απο το δευτερο εξαμηνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η Darkness έγραψε: #36 27-08-09 20:03 Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η maraki love: #37 27-08-09 20:03 αυτό ισχυεί σε όλα τα τει...ανάλογα με την βαθμολογία πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:07 Η LOU έγραψε: #38 27-08-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Click για ανάπτυξη... αθλιο...περασε η κολλητη μου τει φυσικοθεραπειασ β' εξαμηνο και εχει αγχωθει πολυ...καλα,και αυτοι που περνανε β' εξαμηνο στην ουσια σπουδαζουν 4,5 χρονια σε μια σχολη των 4???τραγικο θα ελεγα...αυτοι γινεται λογω του μεγαλου αριθμου των εισακτεων???η για αλλο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Η nitsa έγραψε: #39 27-08-09 21:00 ναι κ εγω β εξαμηνο περασα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο KostasTheGreek: #40 27-08-09 21:34 Και γω 2ο εξαμηνο περασα.Δεν ξενερωσα επειδη θα πανε ενα εξαμηνο πισω οι σπουδες μου αλλα επειδη θα φαω στην μαπα αλλο ενα εξαμηνο τους γονεις μου,..Πφφ υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόνο στα ΤΕΙ. (η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 19:42 Η RebeccaforJimani: #29 24-08-09 19:42 οκ το έμαθα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiros91 Νεοφερμένο μέλος Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:15 Ο spiros91 έγραψε: #30 25-08-09 13:15 Πέρασα 51ος στο ΤΕΙ Μηχανολογίας Πειραιά, και πήγα 2ο Εξάμηνο... Υποθέτω ότι οι 50 πρώτοι πήγαν 1ο Εξάμηνο, αλλά δεν ξέρω πόσοι μπήκαν στην σχολή, ούτε πως θα το μάθω το νούμερο εισακτέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:08 Ο eco-warrior: #31 25-08-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από spiros91: Πέρασα 51ος στο ΤΕΙ Μηχανολογίας Πειραιά, και πήγα 2ο Εξάμηνο... Υποθέτω ότι οι 50 πρώτοι πήγαν 1ο Εξάμηνο, αλλά δεν ξέρω πόσοι μπήκαν στην σχολή, ούτε πως θα το μάθω το νούμερο εισακτέων... Click για ανάπτυξη... ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η nitsa έγραψε: #32 25-08-09 14:10 κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Ο eco-warrior: #33 25-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiros91 Νεοφερμένο μέλος Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο spiros91 έγραψε: #34 25-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Click για ανάπτυξη... Πως βρίσκω αυτά τα στοιχεία, ακόμη και τα μόρια του πρώτου εισακτέου σε κάθε σχολή?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:59 Η LOU έγραψε: #35 27-08-09 19:59 ξερει κανεις γιατι καποια τ.ε.ι. ξεκινουν απο το β εξαμηνο???αυτο ισχυει για ολουσ τουσ φοιητες η' καποιοι απο το πρωτο και αλλοι απο το δευτερο εξαμηνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η Darkness έγραψε: #36 27-08-09 20:03 Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η maraki love: #37 27-08-09 20:03 αυτό ισχυεί σε όλα τα τει...ανάλογα με την βαθμολογία πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:07 Η LOU έγραψε: #38 27-08-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Click για ανάπτυξη... αθλιο...περασε η κολλητη μου τει φυσικοθεραπειασ β' εξαμηνο και εχει αγχωθει πολυ...καλα,και αυτοι που περνανε β' εξαμηνο στην ουσια σπουδαζουν 4,5 χρονια σε μια σχολη των 4???τραγικο θα ελεγα...αυτοι γινεται λογω του μεγαλου αριθμου των εισακτεων???η για αλλο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Η nitsa έγραψε: #39 27-08-09 21:00 ναι κ εγω β εξαμηνο περασα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο KostasTheGreek: #40 27-08-09 21:34 Και γω 2ο εξαμηνο περασα.Δεν ξενερωσα επειδη θα πανε ενα εξαμηνο πισω οι σπουδες μου αλλα επειδη θα φαω στην μαπα αλλο ενα εξαμηνο τους γονεις μου,..Πφφ υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οκ το έμαθα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spiros91 Νεοφερμένο μέλος Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 13:15 Ο spiros91 έγραψε: #30 25-08-09 13:15 Πέρασα 51ος στο ΤΕΙ Μηχανολογίας Πειραιά, και πήγα 2ο Εξάμηνο... Υποθέτω ότι οι 50 πρώτοι πήγαν 1ο Εξάμηνο, αλλά δεν ξέρω πόσοι μπήκαν στην σχολή, ούτε πως θα το μάθω το νούμερο εισακτέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:08 Ο eco-warrior: #31 25-08-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από spiros91: Πέρασα 51ος στο ΤΕΙ Μηχανολογίας Πειραιά, και πήγα 2ο Εξάμηνο... Υποθέτω ότι οι 50 πρώτοι πήγαν 1ο Εξάμηνο, αλλά δεν ξέρω πόσοι μπήκαν στην σχολή, ούτε πως θα το μάθω το νούμερο εισακτέων... Click για ανάπτυξη... ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η nitsa έγραψε: #32 25-08-09 14:10 κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Ο eco-warrior: #33 25-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiros91 Νεοφερμένο μέλος Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο spiros91 έγραψε: #34 25-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Click για ανάπτυξη... Πως βρίσκω αυτά τα στοιχεία, ακόμη και τα μόρια του πρώτου εισακτέου σε κάθε σχολή?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:59 Η LOU έγραψε: #35 27-08-09 19:59 ξερει κανεις γιατι καποια τ.ε.ι. ξεκινουν απο το β εξαμηνο???αυτο ισχυει για ολουσ τουσ φοιητες η' καποιοι απο το πρωτο και αλλοι απο το δευτερο εξαμηνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η Darkness έγραψε: #36 27-08-09 20:03 Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η maraki love: #37 27-08-09 20:03 αυτό ισχυεί σε όλα τα τει...ανάλογα με την βαθμολογία πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:07 Η LOU έγραψε: #38 27-08-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Click για ανάπτυξη... αθλιο...περασε η κολλητη μου τει φυσικοθεραπειασ β' εξαμηνο και εχει αγχωθει πολυ...καλα,και αυτοι που περνανε β' εξαμηνο στην ουσια σπουδαζουν 4,5 χρονια σε μια σχολη των 4???τραγικο θα ελεγα...αυτοι γινεται λογω του μεγαλου αριθμου των εισακτεων???η για αλλο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Η nitsa έγραψε: #39 27-08-09 21:00 ναι κ εγω β εξαμηνο περασα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο KostasTheGreek: #40 27-08-09 21:34 Και γω 2ο εξαμηνο περασα.Δεν ξενερωσα επειδη θα πανε ενα εξαμηνο πισω οι σπουδες μου αλλα επειδη θα φαω στην μαπα αλλο ενα εξαμηνο τους γονεις μου,..Πφφ υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πέρασα 51ος στο ΤΕΙ Μηχανολογίας Πειραιά, και πήγα 2ο Εξάμηνο... Υποθέτω ότι οι 50 πρώτοι πήγαν 1ο Εξάμηνο, αλλά δεν ξέρω πόσοι μπήκαν στην σχολή, ούτε πως θα το μάθω το νούμερο εισακτέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:08 Ο eco-warrior: #31 25-08-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από spiros91: Πέρασα 51ος στο ΤΕΙ Μηχανολογίας Πειραιά, και πήγα 2ο Εξάμηνο... Υποθέτω ότι οι 50 πρώτοι πήγαν 1ο Εξάμηνο, αλλά δεν ξέρω πόσοι μπήκαν στην σχολή, ούτε πως θα το μάθω το νούμερο εισακτέων... Click για ανάπτυξη... ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η nitsa έγραψε: #32 25-08-09 14:10 κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Ο eco-warrior: #33 25-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiros91 Νεοφερμένο μέλος Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο spiros91 έγραψε: #34 25-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Click για ανάπτυξη... Πως βρίσκω αυτά τα στοιχεία, ακόμη και τα μόρια του πρώτου εισακτέου σε κάθε σχολή?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:59 Η LOU έγραψε: #35 27-08-09 19:59 ξερει κανεις γιατι καποια τ.ε.ι. ξεκινουν απο το β εξαμηνο???αυτο ισχυει για ολουσ τουσ φοιητες η' καποιοι απο το πρωτο και αλλοι απο το δευτερο εξαμηνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η Darkness έγραψε: #36 27-08-09 20:03 Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η maraki love: #37 27-08-09 20:03 αυτό ισχυεί σε όλα τα τει...ανάλογα με την βαθμολογία πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:07 Η LOU έγραψε: #38 27-08-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Click για ανάπτυξη... αθλιο...περασε η κολλητη μου τει φυσικοθεραπειασ β' εξαμηνο και εχει αγχωθει πολυ...καλα,και αυτοι που περνανε β' εξαμηνο στην ουσια σπουδαζουν 4,5 χρονια σε μια σχολη των 4???τραγικο θα ελεγα...αυτοι γινεται λογω του μεγαλου αριθμου των εισακτεων???η για αλλο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Η nitsa έγραψε: #39 27-08-09 21:00 ναι κ εγω β εξαμηνο περασα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο KostasTheGreek: #40 27-08-09 21:34 Και γω 2ο εξαμηνο περασα.Δεν ξενερωσα επειδη θα πανε ενα εξαμηνο πισω οι σπουδες μου αλλα επειδη θα φαω στην μαπα αλλο ενα εξαμηνο τους γονεις μου,..Πφφ υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από spiros91: Πέρασα 51ος στο ΤΕΙ Μηχανολογίας Πειραιά, και πήγα 2ο Εξάμηνο... Υποθέτω ότι οι 50 πρώτοι πήγαν 1ο Εξάμηνο, αλλά δεν ξέρω πόσοι μπήκαν στην σχολή, ούτε πως θα το μάθω το νούμερο εισακτέων... Click για ανάπτυξη... ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η nitsa έγραψε: #32 25-08-09 14:10 κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Ο eco-warrior: #33 25-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiros91 Νεοφερμένο μέλος Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο spiros91 έγραψε: #34 25-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Click για ανάπτυξη... Πως βρίσκω αυτά τα στοιχεία, ακόμη και τα μόρια του πρώτου εισακτέου σε κάθε σχολή?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:59 Η LOU έγραψε: #35 27-08-09 19:59 ξερει κανεις γιατι καποια τ.ε.ι. ξεκινουν απο το β εξαμηνο???αυτο ισχυει για ολουσ τουσ φοιητες η' καποιοι απο το πρωτο και αλλοι απο το δευτερο εξαμηνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η Darkness έγραψε: #36 27-08-09 20:03 Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η maraki love: #37 27-08-09 20:03 αυτό ισχυεί σε όλα τα τει...ανάλογα με την βαθμολογία πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:07 Η LOU έγραψε: #38 27-08-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Click για ανάπτυξη... αθλιο...περασε η κολλητη μου τει φυσικοθεραπειασ β' εξαμηνο και εχει αγχωθει πολυ...καλα,και αυτοι που περνανε β' εξαμηνο στην ουσια σπουδαζουν 4,5 χρονια σε μια σχολη των 4???τραγικο θα ελεγα...αυτοι γινεται λογω του μεγαλου αριθμου των εισακτεων???η για αλλο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Η nitsa έγραψε: #39 27-08-09 21:00 ναι κ εγω β εξαμηνο περασα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο KostasTheGreek: #40 27-08-09 21:34 Και γω 2ο εξαμηνο περασα.Δεν ξενερωσα επειδη θα πανε ενα εξαμηνο πισω οι σπουδες μου αλλα επειδη θα φαω στην μαπα αλλο ενα εξαμηνο τους γονεις μου,..Πφφ υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Ο eco-warrior: #33 25-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spiros91 Νεοφερμένο μέλος Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο spiros91 έγραψε: #34 25-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Click για ανάπτυξη... Πως βρίσκω αυτά τα στοιχεία, ακόμη και τα μόρια του πρώτου εισακτέου σε κάθε σχολή?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:59 Η LOU έγραψε: #35 27-08-09 19:59 ξερει κανεις γιατι καποια τ.ε.ι. ξεκινουν απο το β εξαμηνο???αυτο ισχυει για ολουσ τουσ φοιητες η' καποιοι απο το πρωτο και αλλοι απο το δευτερο εξαμηνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η Darkness έγραψε: #36 27-08-09 20:03 Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η maraki love: #37 27-08-09 20:03 αυτό ισχυεί σε όλα τα τει...ανάλογα με την βαθμολογία πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:07 Η LOU έγραψε: #38 27-08-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Click για ανάπτυξη... αθλιο...περασε η κολλητη μου τει φυσικοθεραπειασ β' εξαμηνο και εχει αγχωθει πολυ...καλα,και αυτοι που περνανε β' εξαμηνο στην ουσια σπουδαζουν 4,5 χρονια σε μια σχολη των 4???τραγικο θα ελεγα...αυτοι γινεται λογω του μεγαλου αριθμου των εισακτεων???η για αλλο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Η nitsa έγραψε: #39 27-08-09 21:00 ναι κ εγω β εξαμηνο περασα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο KostasTheGreek: #40 27-08-09 21:34 Και γω 2ο εξαμηνο περασα.Δεν ξενερωσα επειδη θα πανε ενα εξαμηνο πισω οι σπουδες μου αλλα επειδη θα φαω στην μαπα αλλο ενα εξαμηνο τους γονεις μου,..Πφφ υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nitsa: κ εγω β εξαμηνο περασα τειθ Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spiros91 Νεοφερμένο μέλος Ο Spiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο spiros91 έγραψε: #34 25-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Click για ανάπτυξη... Πως βρίσκω αυτά τα στοιχεία, ακόμη και τα μόρια του πρώτου εισακτέου σε κάθε σχολή?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:59 Η LOU έγραψε: #35 27-08-09 19:59 ξερει κανεις γιατι καποια τ.ε.ι. ξεκινουν απο το β εξαμηνο???αυτο ισχυει για ολουσ τουσ φοιητες η' καποιοι απο το πρωτο και αλλοι απο το δευτερο εξαμηνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η Darkness έγραψε: #36 27-08-09 20:03 Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η maraki love: #37 27-08-09 20:03 αυτό ισχυεί σε όλα τα τει...ανάλογα με την βαθμολογία πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:07 Η LOU έγραψε: #38 27-08-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Click για ανάπτυξη... αθλιο...περασε η κολλητη μου τει φυσικοθεραπειασ β' εξαμηνο και εχει αγχωθει πολυ...καλα,και αυτοι που περνανε β' εξαμηνο στην ουσια σπουδαζουν 4,5 χρονια σε μια σχολη των 4???τραγικο θα ελεγα...αυτοι γινεται λογω του μεγαλου αριθμου των εισακτεων???η για αλλο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Η nitsa έγραψε: #39 27-08-09 21:00 ναι κ εγω β εξαμηνο περασα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο KostasTheGreek: #40 27-08-09 21:34 Και γω 2ο εξαμηνο περασα.Δεν ξενερωσα επειδη θα πανε ενα εξαμηνο πισω οι σπουδες μου αλλα επειδη θα φαω στην μαπα αλλο ενα εξαμηνο τους γονεις μου,..Πφφ υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: ΑΤΕΙ Μηχανολογιας Πειραια => 69 (εισακτεοι 2009) Click για ανάπτυξη... Πως βρίσκω αυτά τα στοιχεία, ακόμη και τα μόρια του πρώτου εισακτέου σε κάθε σχολή?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 19:59 Η LOU έγραψε: #35 27-08-09 19:59 ξερει κανεις γιατι καποια τ.ε.ι. ξεκινουν απο το β εξαμηνο???αυτο ισχυει για ολουσ τουσ φοιητες η' καποιοι απο το πρωτο και αλλοι απο το δευτερο εξαμηνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η Darkness έγραψε: #36 27-08-09 20:03 Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η maraki love: #37 27-08-09 20:03 αυτό ισχυεί σε όλα τα τει...ανάλογα με την βαθμολογία πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:07 Η LOU έγραψε: #38 27-08-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Click για ανάπτυξη... αθλιο...περασε η κολλητη μου τει φυσικοθεραπειασ β' εξαμηνο και εχει αγχωθει πολυ...καλα,και αυτοι που περνανε β' εξαμηνο στην ουσια σπουδαζουν 4,5 χρονια σε μια σχολη των 4???τραγικο θα ελεγα...αυτοι γινεται λογω του μεγαλου αριθμου των εισακτεων???η για αλλο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Η nitsa έγραψε: #39 27-08-09 21:00 ναι κ εγω β εξαμηνο περασα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο KostasTheGreek: #40 27-08-09 21:34 Και γω 2ο εξαμηνο περασα.Δεν ξενερωσα επειδη θα πανε ενα εξαμηνο πισω οι σπουδες μου αλλα επειδη θα φαω στην μαπα αλλο ενα εξαμηνο τους γονεις μου,..Πφφ υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ξερει κανεις γιατι καποια τ.ε.ι. ξεκινουν απο το β εξαμηνο???αυτο ισχυει για ολουσ τουσ φοιητες η' καποιοι απο το πρωτο και αλλοι απο το δευτερο εξαμηνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η Darkness έγραψε: #36 27-08-09 20:03 Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η maraki love: #37 27-08-09 20:03 αυτό ισχυεί σε όλα τα τει...ανάλογα με την βαθμολογία πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:07 Η LOU έγραψε: #38 27-08-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Click για ανάπτυξη... αθλιο...περασε η κολλητη μου τει φυσικοθεραπειασ β' εξαμηνο και εχει αγχωθει πολυ...καλα,και αυτοι που περνανε β' εξαμηνο στην ουσια σπουδαζουν 4,5 χρονια σε μια σχολη των 4???τραγικο θα ελεγα...αυτοι γινεται λογω του μεγαλου αριθμου των εισακτεων???η για αλλο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Η nitsa έγραψε: #39 27-08-09 21:00 ναι κ εγω β εξαμηνο περασα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο KostasTheGreek: #40 27-08-09 21:34 Και γω 2ο εξαμηνο περασα.Δεν ξενερωσα επειδη θα πανε ενα εξαμηνο πισω οι σπουδες μου αλλα επειδη θα φαω στην μαπα αλλο ενα εξαμηνο τους γονεις μου,..Πφφ υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η maraki love: #37 27-08-09 20:03 αυτό ισχυεί σε όλα τα τει...ανάλογα με την βαθμολογία πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:07 Η LOU έγραψε: #38 27-08-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Click για ανάπτυξη... αθλιο...περασε η κολλητη μου τει φυσικοθεραπειασ β' εξαμηνο και εχει αγχωθει πολυ...καλα,και αυτοι που περνανε β' εξαμηνο στην ουσια σπουδαζουν 4,5 χρονια σε μια σχολη των 4???τραγικο θα ελεγα...αυτοι γινεται λογω του μεγαλου αριθμου των εισακτεων???η για αλλο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Η nitsa έγραψε: #39 27-08-09 21:00 ναι κ εγω β εξαμηνο περασα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο KostasTheGreek: #40 27-08-09 21:34 Και γω 2ο εξαμηνο περασα.Δεν ξενερωσα επειδη θα πανε ενα εξαμηνο πισω οι σπουδες μου αλλα επειδη θα φαω στην μαπα αλλο ενα εξαμηνο τους γονεις μου,..Πφφ υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αυτό ισχυεί σε όλα τα τει...ανάλογα με την βαθμολογία πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LOU Νεοφερμένο μέλος Η LOU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:07 Η LOU έγραψε: #38 27-08-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Click για ανάπτυξη... αθλιο...περασε η κολλητη μου τει φυσικοθεραπειασ β' εξαμηνο και εχει αγχωθει πολυ...καλα,και αυτοι που περνανε β' εξαμηνο στην ουσια σπουδαζουν 4,5 χρονια σε μια σχολη των 4???τραγικο θα ελεγα...αυτοι γινεται λογω του μεγαλου αριθμου των εισακτεων???η για αλλο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Η nitsa έγραψε: #39 27-08-09 21:00 ναι κ εγω β εξαμηνο περασα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο KostasTheGreek: #40 27-08-09 21:34 Και γω 2ο εξαμηνο περασα.Δεν ξενερωσα επειδη θα πανε ενα εξαμηνο πισω οι σπουδες μου αλλα επειδη θα φαω στην μαπα αλλο ενα εξαμηνο τους γονεις μου,..Πφφ υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αυτο γινεται μονο στα ΤΕΙ... Λοιπον αυτο γινετε τν πρωτο χρονο στα τει λογω τις βαθμολογιας των παιδιων και την σειρα επιτυχιας τους.... Οσοι ειχαν μεγαλη βαθμολογια μπαινουν στο πρωτο εξαμηνο και οσοι ειχαν μικροτερη μπαινουν στο δευτερο εξαμηνο.. Αρα οσοι μπηκαμε δευτερο εξαμηνο ξεκιναμε τελος φεβρουαριου και στην ουσια παμε ενα εξαμηνο πισω.. πολυ αδικο εχω να πω .. Click για ανάπτυξη... αθλιο...περασε η κολλητη μου τει φυσικοθεραπειασ β' εξαμηνο και εχει αγχωθει πολυ...καλα,και αυτοι που περνανε β' εξαμηνο στην ουσια σπουδαζουν 4,5 χρονια σε μια σχολη των 4???τραγικο θα ελεγα...αυτοι γινεται λογω του μεγαλου αριθμου των εισακτεων???η για αλλο λογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:00 Η nitsa έγραψε: #39 27-08-09 21:00 ναι κ εγω β εξαμηνο περασα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο KostasTheGreek: #40 27-08-09 21:34 Και γω 2ο εξαμηνο περασα.Δεν ξενερωσα επειδη θα πανε ενα εξαμηνο πισω οι σπουδες μου αλλα επειδη θα φαω στην μαπα αλλο ενα εξαμηνο τους γονεις μου,..Πφφ υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ναι κ εγω β εξαμηνο περασα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο KostasTheGreek: #40 27-08-09 21:34 Και γω 2ο εξαμηνο περασα.Δεν ξενερωσα επειδη θα πανε ενα εξαμηνο πισω οι σπουδες μου αλλα επειδη θα φαω στην μαπα αλλο ενα εξαμηνο τους γονεις μου,..Πφφ υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και γω 2ο εξαμηνο περασα.Δεν ξενερωσα επειδη θα πανε ενα εξαμηνο πισω οι σπουδες μου αλλα επειδη θα φαω στην μαπα αλλο ενα εξαμηνο τους γονεις μου,..Πφφ υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.