Ποιες ελληνικές σειρές βλέπετε;

εμενα μου αρεσουν τα μυστικα της εδεμ!εσας?ποιο αλλη καινουρια σειρα σας αρεσει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βλέπω : Ευτυχισμενοι μαζί, Λατρεμένοι γείτονες και Φίλα τον Βάτραχό σου... .
Από τα παλιά βλέπω : λίγο το Κωνσταντλινου και Ελένης, Είσαι το ταίρι μου, Θα βρείς τον δάσκαλό σου, λίγο το Καφέ της Χαράς και δέκα λεπτά κύρηγμα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν , για αρχή λατρεύω το " Λίτσα.com" , το " Ευτυχισμένοι μαζί " , την "Πολ/τοικία" , το "κλειδί του παραδείσου " , εκείνο με την Λίνα Σακκά (...) και τα " Μαύρα μεσάνυχτα " (αν και το τελευταίο έχει αρχίσει να γίνεται βαρετό. . . .). Τώρα γενικά βλεπω : Λάκης ο γλυκούλης , Φίλα το βάτραχό σου , τα μυστικά της εδέμ κ.α
Γενικά , είμαι τηλεορασάκιας αν και τα περισσότερα τα βλέπω τα Σαββατοκύριακα στο internet. . . . ..
Όσο για τα μυστικά της εδέμ τι να σου πω??? Κάποιες φορές οι ατάκες μου φαίνονται τόοοοοσο γελοίες που δεν κρατιέμαι απ ' τα γέλια. . . . :lol:
άσε που η Εύα μου έχει ΣΠΑΣΕΙ τα νεύρα. .. .!

εμενα μου αρεσει πολυ τα μυστικα της εδεμ!

Ευτιχισμένοι μαζί ανελλιπώς,και από τις άλλες σειρές μπορεί να τύχει να δω καμία εάν προλαβαίνω...εξαρτάται το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας...

Κάμια... Όλες είναι αντιγραφή,καμία πρωτοτυπία

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back