candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:20 Η candygirl96: #61 13-01-09 13:20 εμενα μου αρεσουν τα μυστικα της εδεμ!εσας?ποιο αλλη καινουρια σειρα σας αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:21 Ο yozerehs έγραψε: #62 18-01-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Βλέπω : Ευτυχισμενοι μαζί, Λατρεμένοι γείτονες και Φίλα τον Βάτραχό σου... . Click για ανάπτυξη... Από τα παλιά βλέπω : λίγο το Κωνσταντλινου και Ελένης, Είσαι το ταίρι μου, Θα βρείς τον δάσκαλό σου, λίγο το Καφέ της Χαράς και δέκα λεπτά κύρηγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza100 Νεοφερμένο μέλος Η Κν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:26 Η mariza100: #63 18-01-09 00:26 Λοιπόν , για αρχή λατρεύω το " Λίτσα.com" , το " Ευτυχισμένοι μαζί " , την "Πολ/τοικία" , το "κλειδί του παραδείσου " , εκείνο με την Λίνα Σακκά (...) και τα " Μαύρα μεσάνυχτα " (αν και το τελευταίο έχει αρχίσει να γίνεται βαρετό. . . .). Τώρα γενικά βλεπω : Λάκης ο γλυκούλης , Φίλα το βάτραχό σου , τα μυστικά της εδέμ κ.α Γενικά , είμαι τηλεορασάκιας αν και τα περισσότερα τα βλέπω τα Σαββατοκύριακα στο internet. . . . .. Όσο για τα μυστικά της εδέμ τι να σου πω??? Κάποιες φορές οι ατάκες μου φαίνονται τόοοοοσο γελοίες που δεν κρατιέμαι απ ' τα γέλια. . . . άσε που η Εύα μου έχει ΣΠΑΣΕΙ τα νεύρα. .. .! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η candygirl96: #64 23-01-09 15:07 εμενα μου αρεσει πολυ τα μυστικα της εδεμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seferstav Νεοφερμένο μέλος Η seferstav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:19 Η seferstav: #65 23-01-09 17:19 Ευτιχισμένοι μαζί ανελλιπώς,και από τις άλλες σειρές μπορεί να τύχει να δω καμία εάν προλαβαίνω...εξαρτάται το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:45 Η Kotatsuneko: #66 23-01-09 17:45 Κάμια... Όλες είναι αντιγραφή,καμία πρωτοτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Mistis tis erimou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμενα μου αρεσουν τα μυστικα της εδεμ!εσας?ποιο αλλη καινουρια σειρα σας αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:21 Ο yozerehs έγραψε: #62 18-01-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Βλέπω : Ευτυχισμενοι μαζί, Λατρεμένοι γείτονες και Φίλα τον Βάτραχό σου... . Click για ανάπτυξη... Από τα παλιά βλέπω : λίγο το Κωνσταντλινου και Ελένης, Είσαι το ταίρι μου, Θα βρείς τον δάσκαλό σου, λίγο το Καφέ της Χαράς και δέκα λεπτά κύρηγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariza100 Νεοφερμένο μέλος Η Κν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:26 Η mariza100: #63 18-01-09 00:26 Λοιπόν , για αρχή λατρεύω το " Λίτσα.com" , το " Ευτυχισμένοι μαζί " , την "Πολ/τοικία" , το "κλειδί του παραδείσου " , εκείνο με την Λίνα Σακκά (...) και τα " Μαύρα μεσάνυχτα " (αν και το τελευταίο έχει αρχίσει να γίνεται βαρετό. . . .). Τώρα γενικά βλεπω : Λάκης ο γλυκούλης , Φίλα το βάτραχό σου , τα μυστικά της εδέμ κ.α Γενικά , είμαι τηλεορασάκιας αν και τα περισσότερα τα βλέπω τα Σαββατοκύριακα στο internet. . . . .. Όσο για τα μυστικά της εδέμ τι να σου πω??? Κάποιες φορές οι ατάκες μου φαίνονται τόοοοοσο γελοίες που δεν κρατιέμαι απ ' τα γέλια. . . . άσε που η Εύα μου έχει ΣΠΑΣΕΙ τα νεύρα. .. .! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η candygirl96: #64 23-01-09 15:07 εμενα μου αρεσει πολυ τα μυστικα της εδεμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seferstav Νεοφερμένο μέλος Η seferstav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:19 Η seferstav: #65 23-01-09 17:19 Ευτιχισμένοι μαζί ανελλιπώς,και από τις άλλες σειρές μπορεί να τύχει να δω καμία εάν προλαβαίνω...εξαρτάται το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:45 Η Kotatsuneko: #66 23-01-09 17:45 Κάμια... Όλες είναι αντιγραφή,καμία πρωτοτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Mistis tis erimou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Βλέπω : Ευτυχισμενοι μαζί, Λατρεμένοι γείτονες και Φίλα τον Βάτραχό σου... . Click για ανάπτυξη... Από τα παλιά βλέπω : λίγο το Κωνσταντλινου και Ελένης, Είσαι το ταίρι μου, Θα βρείς τον δάσκαλό σου, λίγο το Καφέ της Χαράς και δέκα λεπτά κύρηγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariza100 Νεοφερμένο μέλος Η Κν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:26 Η mariza100: #63 18-01-09 00:26 Λοιπόν , για αρχή λατρεύω το " Λίτσα.com" , το " Ευτυχισμένοι μαζί " , την "Πολ/τοικία" , το "κλειδί του παραδείσου " , εκείνο με την Λίνα Σακκά (...) και τα " Μαύρα μεσάνυχτα " (αν και το τελευταίο έχει αρχίσει να γίνεται βαρετό. . . .). Τώρα γενικά βλεπω : Λάκης ο γλυκούλης , Φίλα το βάτραχό σου , τα μυστικά της εδέμ κ.α Γενικά , είμαι τηλεορασάκιας αν και τα περισσότερα τα βλέπω τα Σαββατοκύριακα στο internet. . . . .. Όσο για τα μυστικά της εδέμ τι να σου πω??? Κάποιες φορές οι ατάκες μου φαίνονται τόοοοοσο γελοίες που δεν κρατιέμαι απ ' τα γέλια. . . . άσε που η Εύα μου έχει ΣΠΑΣΕΙ τα νεύρα. .. .! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η candygirl96: #64 23-01-09 15:07 εμενα μου αρεσει πολυ τα μυστικα της εδεμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seferstav Νεοφερμένο μέλος Η seferstav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:19 Η seferstav: #65 23-01-09 17:19 Ευτιχισμένοι μαζί ανελλιπώς,και από τις άλλες σειρές μπορεί να τύχει να δω καμία εάν προλαβαίνω...εξαρτάται το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:45 Η Kotatsuneko: #66 23-01-09 17:45 Κάμια... Όλες είναι αντιγραφή,καμία πρωτοτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Mistis tis erimou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν , για αρχή λατρεύω το " Λίτσα.com" , το " Ευτυχισμένοι μαζί " , την "Πολ/τοικία" , το "κλειδί του παραδείσου " , εκείνο με την Λίνα Σακκά (...) και τα " Μαύρα μεσάνυχτα " (αν και το τελευταίο έχει αρχίσει να γίνεται βαρετό. . . .). Τώρα γενικά βλεπω : Λάκης ο γλυκούλης , Φίλα το βάτραχό σου , τα μυστικά της εδέμ κ.α Γενικά , είμαι τηλεορασάκιας αν και τα περισσότερα τα βλέπω τα Σαββατοκύριακα στο internet. . . . .. Όσο για τα μυστικά της εδέμ τι να σου πω??? Κάποιες φορές οι ατάκες μου φαίνονται τόοοοοσο γελοίες που δεν κρατιέμαι απ ' τα γέλια. . . . άσε που η Εύα μου έχει ΣΠΑΣΕΙ τα νεύρα. .. .! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η candygirl96: #64 23-01-09 15:07 εμενα μου αρεσει πολυ τα μυστικα της εδεμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seferstav Νεοφερμένο μέλος Η seferstav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:19 Η seferstav: #65 23-01-09 17:19 Ευτιχισμένοι μαζί ανελλιπώς,και από τις άλλες σειρές μπορεί να τύχει να δω καμία εάν προλαβαίνω...εξαρτάται το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:45 Η Kotatsuneko: #66 23-01-09 17:45 Κάμια... Όλες είναι αντιγραφή,καμία πρωτοτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Mistis tis erimou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμενα μου αρεσει πολυ τα μυστικα της εδεμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
seferstav Νεοφερμένο μέλος Η seferstav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:19 Η seferstav: #65 23-01-09 17:19 Ευτιχισμένοι μαζί ανελλιπώς,και από τις άλλες σειρές μπορεί να τύχει να δω καμία εάν προλαβαίνω...εξαρτάται το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:45 Η Kotatsuneko: #66 23-01-09 17:45 Κάμια... Όλες είναι αντιγραφή,καμία πρωτοτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ευτιχισμένοι μαζί ανελλιπώς,και από τις άλλες σειρές μπορεί να τύχει να δω καμία εάν προλαβαίνω...εξαρτάται το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 17:45 Η Kotatsuneko: #66 23-01-09 17:45 Κάμια... Όλες είναι αντιγραφή,καμία πρωτοτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κάμια... Όλες είναι αντιγραφή,καμία πρωτοτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.