BlackSheep93
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

Εάν έδωσε εξετάσεις, τον αφορά το 90% των θέσεων.
Εάν κράτησε τους βαθμούς, ισχύει ό,τι είπε ο Viedo.
Viedo
Διάσημο μέλος

Δεν είδα το
Ξαναέδωσε φέτος,
nicole1982
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλησπέρα! Αν έδωσε εξετάσεις με το νέο σύστημα τότε ανήκει στο 90%, αν έδωσε με το παλιό τότε ανήκει στο ποσοστό που έχει ορίσει το υπουργείο για τους αποφοίτους που έδωσαν με το παλιό και τέλος αν απλώς κατέθεσε μηχανογραφικό χωρίς να δώσει εξετάσεις τότε ανήκει στο 10%.Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έδωσε ένας μαθητής πέρσι πανελλήνιες και πέρασε σε ένα τμήμα που δεν τον ενδιαφέρει. Ξαναέδωσε φέτος, σαν απόφοιτος. Οι βάσεις που θα αφορούν εκείνον φέτος, θα είναι το 90% ΓΕΛ ή το 10% ΓΕΛ;
BlackSheep93
Δραστήριο μέλος

Viedo
Διάσημο μέλος

maria20
Εκκολαπτόμενο μέλος

BlackSheep93
Δραστήριο μέλος

Μπορείς να μου στείλεις κάποιο link που το λέει επίσημα ? Ευχαριστώ πολύ!!Θα είναι το 10% ΓΕΛ (6% για την περίπτωση του ατόμου που έδωσε πέρυσι και 4% για το 2018)
Viedo
Διάσημο μέλος

Μπορείς να μου στείλεις κάποιο link που το λέει επίσημα ? Ευχαριστώ πολύ!!

Αριθμός Εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση 2020
jim2015
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μαρια αυτο εξαρταται ποσοι θα κανουν του χρονου 10%.Με 15270 στο τριτο πεδιο και 15600 στο πρωτο τι πιθανοτητες πιστευετε πως εχω να περασω με το 6% ή το 4% την επομενη χρονια εργοθεραπεια παδα ή κοινωνικη εργασια?
9.51% των θέσεων απο το 90%Έδωσε εξετάσεις αλλά με το παλιό σύστημα όχι με το καινούργιο. Έχει οριστεί κάπου πόσο ποσοστό των θέσεων θα αφορούν αυτά τα παιδιά;
Guest 699855
Επισκέπτης

Εάν έδωσε εξετάσεις
Εάν κράτησε τους βαθμούς
Αυτό που είπε ο Dume.
Αν έδωσε εξετάσεις με το νέο σύστημα
αν έδωσε με το παλιό
αν απλώς κατέθεσε μηχανογραφικό χωρίς να δώσει εξετάσεις
Και αν η γιαγιά μου είχε καρούλια, θα ήταν πατίνι!
Μην μου δίνετε σημασία, έχω λαλήσει!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- gk214
- Bgpanos
- EiriniS20
- Lydia6902
- Indiana Jones
- B747
- Viedo
- Lathy
- tasost
- Kostakis45
- eukleidhs1821
- Φινεύς
- MarilynSt
- Αριάνα123
- Κλημεντίνη
- PanosCh002
- jul25
- Eva
- Steffie88
- tsiobieman
- Arianara S3
- Ggpg
- Marianna35
- azula
- Nefeloula
- Mukumbura
- Scandal
- Markaf
- nicole1982
- natalix
- nucomer
- γιω99
- maria20
- jim2015
- stefan
- Nefeli01
- Maraki196
- ada1974
- Thanos_D
- Evimgr
- giota144
- UncleJ
- charmander
- Vold
- George.tr
- iManosX13
- Pharmacist01
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.