Ποια σχολή ιατρικής να επιλέξω;

XarisAdamo2008

Νεοφερμένο μέλος

Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Γειά σας φέτος είμαι μαθητής της τρίτης λυκειου. Βρίσκομαι σ ένα μεγάλο δίλημμα ποια από τις τέσσερεις ιατρικες σχολες που θέλω να περάσω μου προτείνετε να επιλέξω; Αν είναι πείτε μου τις σχέσεις καθηγητών-φοιτητων, τις συνθήκες σπουδών, την ποιότητα πανεπιστημίου, την φοιτητική ζωή κλπ καλοδεχουμενη και σεβαστή οποιαδήποτε απάντηση. Ευχαριστώ πολύ

Τελευταία επεξεργασία:

Panatha mono

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα.
Γειά σας φέτος είμαι μαθητής της τρίτης λυκειου. Βρίσκομαι σ ένα μεγάλο δίλημμα ποια από τις τέσσερεις ιατρικες σχολες που θέλω να περάσω μου προτείνετε να επιλέξω; Αν είναι πείτε μου τις σχέσεις καθηγητών-φοιτητων, τις συνθήκες σπουδών, την ποιότητα πανεπιστημίου, την φοιτητική ζωή κλπ καλοδεχουμενη και σεβαστή οποιαδήποτε απάντηση. Ευχαριστώ πολύ
Αυτή που είναι πιο κοντά στο σπίτι σου

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.164 μηνύματα.
Γεια
Δεν υπαρχει δίλημμα
Οι ελλαδα εχει 7 σχολες ολες φαρμακι να μπεις
Στην αθηνα και στη θεσσαλονικη πρεπει να μπεις κατ ευθειαν..τις αλλες τις κανει βολτα με μετεγγραφη.
Οι πιο ευκολες ειναι αθηνα θεσσαλονικη και η πιο δυσκολη η Κρητη.
Σε ολες θα παρεις το απαιτουμενο φοντο γνωσης ( Background που λεμε),την ιατρικη θα την μαθεις στην ειδικοτητα στο νοσοκομειο.
Πιο πολους καθηγητες τους εχει η αθηνα (450) 2,5 φορες πιο πολλους απο John Hopkins αμερικης..δεν θα τους δεις ποτε γιατι δεν διδασκουν.
Μπες στο site καθε σχολης και δεν ποσοτητα καθηγητων και μαθηματα.
Τους πιο πολλους μαθητες τους εχει η αθηνα..επισημα 165 παιρνει... αλλα με 5%, κατατακτηριες, αλλοδαπα ,κυπρια,μετεγγραφες φτανει και περνα τους 300.
Καλη δυναμη ..γραψε τα μορια και μετα βλεπεις.
Τα παιδια δεν επιλεγουν και πολυ...τα τυχερα μορια τους κατατασουν και μετα το κοντα σπιτι.

panagiotis23

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο panagiotis23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 237 μηνύματα.
Όλες ειναι καλές δεν υπάρχει θέμα στην ποιότητα. Αυτο που ενδιαφέρει τον υποψήφιο ειναι να πιάσει τα μόρια. Από εκεί και πέρα είναι θέμα προσωπικών προτιμήσεων η πόλη.

XarisAdamo2008

Νεοφερμένο μέλος

Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές;

Dr. Gl. Luminous

Δραστήριο μέλος

Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 659 μηνύματα.
Τόσο σίγουρη την έχεις την εισαγωγή; 🤨

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.164 μηνύματα.
Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές;
Καλες ειναι ....να τις δηλωσεις ..ευχομαι να σε δηλωσουν και αυτες .

Τελευταία επεξεργασία:

Meri_k

Νεοφερμένο μέλος

Η Meri_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
H κρητη ειναι δυσκολη γιατι εχει μαθηματα αλυσιδες.Δηλαδη αν δεν εχεις περασει φυσιολογια 1 δεν μπορεις να δωσεις φυσιολογια 2 κλπ.Οποτε αυτο μπορει να σε καθυστερησει.Η Αθηνα ειναι δυσκολο να μπεις αλλα ευκολο να τελειωσεις καθως εχει εμβολιμες εξεταστικες μεσα στο εξαμηνο.Αλεξανδρουπολη ειναι λιγο μακρια και νιωθεις αποκομμενος αλλα εχει το αεροδρομιο και το σωζει λιγο .Κατα τα αλλα μικρη,ησυχη και ασφαλης πολη.Ιωαννινα κανει πολυ κρυο οποτε υπολογισε στο κοστος και αυτο της θερμανσης ...

γενικα παντως κανεις δεν αποφασιζει που του αρεσει ,το θεμα ειναι να πιασεις τις βασεις

Xryssa

Νεοφερμένο μέλος

Η Xryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 34 μηνύματα.
Μακριά από Κρήτη, με δυσκολια θα βρεις σπίτι, θα σε βγάζουν το Μάιο για να το νοικιάζουν rbnb, με δυσκολια θα περνάς τα μαθήματα από καθηγητές κομπλεξικους. Στην Αθήνα θα έχεις την καλύτερη εκπαίδευση και θα περνάς τα μαθήματα με άνεση και με βαθμό. Πάτρα και Ιωάννινα καλή εκπαίδευση και κάπως δύσκολες εξεταστικές και αυστηρή βαθμολόγηση. Για τις άλλες δεν ξέρω.

panagiotis23

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο panagiotis23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 237 μηνύματα.
Κάτσε να πιάσεις τα μόρια! Πολύ σίγουρο σε βλεπω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια