XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:58 Ο XarisAdamo2008: #1 28-09-25 10:58 Γειά σας φέτος είμαι μαθητής της τρίτης λυκειου. Βρίσκομαι σ ένα μεγάλο δίλημμα ποια από τις τέσσερεις ιατρικες σχολες που θέλω να περάσω μου προτείνετε να επιλέξω; Αν είναι πείτε μου τις σχέσεις καθηγητών-φοιτητων, τις συνθήκες σπουδών, την ποιότητα πανεπιστημίου, την φοιτητική ζωή κλπ καλοδεχουμενη και σεβαστή οποιαδήποτε απάντηση. Ευχαριστώ πολύ Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2025 Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:25 Ο Panatha mono: #2 28-09-25 13:25 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Γειά σας φέτος είμαι μαθητής της τρίτης λυκειου. Βρίσκομαι σ ένα μεγάλο δίλημμα ποια από τις τέσσερεις ιατρικες σχολες που θέλω να περάσω μου προτείνετε να επιλέξω; Αν είναι πείτε μου τις σχέσεις καθηγητών-φοιτητων, τις συνθήκες σπουδών, την ποιότητα πανεπιστημίου, την φοιτητική ζωή κλπ καλοδεχουμενη και σεβαστή οποιαδήποτε απάντηση. Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Αυτή που είναι πιο κοντά στο σπίτι σου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 28-09-25 13:33 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Γειά σας φέτος είμαι μαθητής της τρίτης λυκειου. Βρίσκομαι σ ένα μεγάλο δίλημμα ποια από τις τέσσερεις ιατρικες σχολες που θέλω να περάσω μου προτείνετε να επιλέξω; Αν είναι πείτε μου τις σχέσεις καθηγητών-φοιτητων, τις συνθήκες σπουδών, την ποιότητα πανεπιστημίου, την φοιτητική ζωή κλπ καλοδεχουμενη και σεβαστή οποιαδήποτε απάντηση. Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Γεια Δεν υπαρχει δίλημμα Οι ελλαδα εχει 7 σχολες ολες φαρμακι να μπεις Στην αθηνα και στη θεσσαλονικη πρεπει να μπεις κατ ευθειαν..τις αλλες τις κανει βολτα με μετεγγραφη. Οι πιο ευκολες ειναι αθηνα θεσσαλονικη και η πιο δυσκολη η Κρητη. Σε ολες θα παρεις το απαιτουμενο φοντο γνωσης ( Background που λεμε),την ιατρικη θα την μαθεις στην ειδικοτητα στο νοσοκομειο. Πιο πολους καθηγητες τους εχει η αθηνα (450) 2,5 φορες πιο πολλους απο John Hopkins αμερικης..δεν θα τους δεις ποτε γιατι δεν διδασκουν. Μπες στο site καθε σχολης και δεν ποσοτητα καθηγητων και μαθηματα. Τους πιο πολλους μαθητες τους εχει η αθηνα..επισημα 165 παιρνει... αλλα με 5%, κατατακτηριες, αλλοδαπα ,κυπρια,μετεγγραφες φτανει και περνα τους 300. Καλη δυναμη ..γραψε τα μορια και μετα βλεπεις. Τα παιδια δεν επιλεγουν και πολυ...τα τυχερα μορια τους κατατασουν και μετα το κοντα σπιτι. panagiotis23 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panagiotis23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 237 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2025 στις 18:58 Ο panagiotis23: #4 04-10-25 18:58 Όλες ειναι καλές δεν υπάρχει θέμα στην ποιότητα. Αυτο που ενδιαφέρει τον υποψήφιο ειναι να πιάσει τα μόρια. Από εκεί και πέρα είναι θέμα προσωπικών προτιμήσεων η πόλη. XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2025 στις 23:09 Ο XarisAdamo2008: #5 12-10-25 23:09 Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 674 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2025 στις 23:20 Η Dr. Gl. Luminous: #6 12-10-25 23:20 Τόσο σίγουρη την έχεις την εισαγωγή; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 03:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 13-10-25 03:36 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Καλες ειναι ....να τις δηλωσεις ..ευχομαι να σε δηλωσουν και αυτες . Τελευταία επεξεργασία: 13 Οκτωβρίου 2025 Meri_k Νεοφερμένο μέλος Η Meri_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 09:09 Η Meri_k έγραψε: #8 13-10-25 09:09 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... H κρητη ειναι δυσκολη γιατι εχει μαθηματα αλυσιδες.Δηλαδη αν δεν εχεις περασει φυσιολογια 1 δεν μπορεις να δωσεις φυσιολογια 2 κλπ.Οποτε αυτο μπορει να σε καθυστερησει.Η Αθηνα ειναι δυσκολο να μπεις αλλα ευκολο να τελειωσεις καθως εχει εμβολιμες εξεταστικες μεσα στο εξαμηνο.Αλεξανδρουπολη ειναι λιγο μακρια και νιωθεις αποκομμενος αλλα εχει το αεροδρομιο και το σωζει λιγο .Κατα τα αλλα μικρη,ησυχη και ασφαλης πολη.Ιωαννινα κανει πολυ κρυο οποτε υπολογισε στο κοστος και αυτο της θερμανσης ... γενικα παντως κανεις δεν αποφασιζει που του αρεσει ,το θεμα ειναι να πιασεις τις βασεις Xryssa Νεοφερμένο μέλος Η Xryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 19:33 Η Xryssa έγραψε: #9 13-10-25 19:33 Μακριά από Κρήτη, με δυσκολια θα βρεις σπίτι, θα σε βγάζουν το Μάιο για να το νοικιάζουν rbnb, με δυσκολια θα περνάς τα μαθήματα από καθηγητές κομπλεξικους. Στην Αθήνα θα έχεις την καλύτερη εκπαίδευση και θα περνάς τα μαθήματα με άνεση και με βαθμό. Πάτρα και Ιωάννινα καλή εκπαίδευση και κάπως δύσκολες εξεταστικές και αυστηρή βαθμολόγηση. Για τις άλλες δεν ξέρω. panagiotis23 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panagiotis23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 237 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 00:34 Ο panagiotis23: #10 14-10-25 00:34 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να πιάσεις τα μόρια! Πολύ σίγουρο σε βλεπω... Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 08:57 Ο Giannis_19: #11 15-10-25 08:57 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Μόνο ιατρικές θα δηλώσεις; XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 17:06 Ο XarisAdamo2008: #12 15-10-25 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Μόνο ιατρικές θα δηλώσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 08:59 Ο XarisAdamo2008: #13 16-10-25 08:59 Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Ο Giannis_19: #14 18-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Click για ανάπτυξη... Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 13:57 Ο XarisAdamo2008: #15 18-10-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 14:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 18-10-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα η αθηνα και η θεσαλλονικη εχουν φασαρια. Ευχομαι να εισαι ομως σε θεση να τις πιανεις αυτες τις δυο ωστε να επιλεξεις μετα οποια επαρχια θελεις. Δες ομως..για να εχεις αυτο το δικαιωμα θα πρεπει να γραψεις και τους αναλογους ΜΟ που θα σε οδηγουν εκει.. Δηλαδη να εσαι μεσα στο 5-6% των 13.500 παιδιων που γραφουν ετσι ψηλα. Εισαι? τι σε κανει να διαφερεις απο το αλλο 95%? Αυτο πρεπει να σε απασχολει τωρα. Corfu kitty Νεοφερμένο μέλος Η Corfu kitty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 15:22 Η Corfu kitty: #17 18-10-25 15:22 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Δεν θα έλεγα ότι χάνεσαι τόσο, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη που είμαι εγώ και μένω κοντά στο πανεπιστημιο όλα είναι εκεί γύρω. Ειδικά σε επιλογής μαθήματα έχουμε προσωπική επαφή με τους καθηγητές. Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 17:07 Ο Giannis_19: #18 19-10-25 17:07 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δήλωσε τες απλά στο τέλος, δεν χάνεις κάτι, και εγώ αυτό έκανα. Frozensun Νεοφερμένο μέλος Ο Frozensun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 19:32 Ο Frozensun: #19 19-10-25 19:32 Πρωτα διαβαζεις, μετά γραφεις, μετα μετρας και αποφασιζεις. Με αυτη την σειρα. Απλα να ξερεις οτι Αθηνα και Θεσσαλονικη ειναι οι μονες 2 σχολες που σου δινουν τη δυνατοτητα να βρεις σπιτι σε walking distance απο τη σχολη σου.. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: XarisAdamo2008 Aris_PaP09 Giannis_19 BillyTheKid Vera BatGuin BlueMaffin greg08 user110908 forsker Makaps many of Filip Frozensun Farmakopoios elinamav Meri_k Aqua1 Xryssa fgk geornirv Anastaok panagiotis23 thenutritionist hello1234 gianikit Dr. Gl. Luminous sophiaa Dr.Katalyst aris65 AggelikiGr trelogiatros tsiobieman Martheos jellojina Corfu kitty charmander Kafkinos Papastergiou ang12_012 flytern tan07 Χρήστος2006 aneiko iry Panatha mono abyssiniancat louminis Nosokomos Sotiris 12 zaxarhh Anna1974. Lathy geneticist Ryuzaki m.b. PhysicsEnjoyer zoed Polymnia Stekas2025 eftria Penny1903 redpointer ch2006 ck_chrysiis Loustep Gvisbinis Geraldsaga pinkheart fortheloveofshizaya blissele Mistis tis erimou mimis rias kyriako sakplat Scandal elefther1ou_ mel123soc vasilis_har Jauahahwiwisjs Hmmytheos sophieee katerina1980 AnnaV Mammy Nun Than003 foxypup matritgo engineer? Nek21 Alex2025 tzoulio fockos userguest nucomer Ilikntas panunniotis Vagelis30 vps Kuro Dela Danahh81 Dimitris2007 testusernameyes ioel02 Kostpapas andyklad Dion G. panosalex7 st.krf Lia 2006 andreouk Drscientist GIANCHRIS FNC_Sophia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειά σας φέτος είμαι μαθητής της τρίτης λυκειου. Βρίσκομαι σ ένα μεγάλο δίλημμα ποια από τις τέσσερεις ιατρικες σχολες που θέλω να περάσω μου προτείνετε να επιλέξω; Αν είναι πείτε μου τις σχέσεις καθηγητών-φοιτητων, τις συνθήκες σπουδών, την ποιότητα πανεπιστημίου, την φοιτητική ζωή κλπ καλοδεχουμενη και σεβαστή οποιαδήποτε απάντηση. Ευχαριστώ πολύ
Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:25 Ο Panatha mono: #2 28-09-25 13:25 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Γειά σας φέτος είμαι μαθητής της τρίτης λυκειου. Βρίσκομαι σ ένα μεγάλο δίλημμα ποια από τις τέσσερεις ιατρικες σχολες που θέλω να περάσω μου προτείνετε να επιλέξω; Αν είναι πείτε μου τις σχέσεις καθηγητών-φοιτητων, τις συνθήκες σπουδών, την ποιότητα πανεπιστημίου, την φοιτητική ζωή κλπ καλοδεχουμενη και σεβαστή οποιαδήποτε απάντηση. Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Αυτή που είναι πιο κοντά στο σπίτι σου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 28-09-25 13:33 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Γειά σας φέτος είμαι μαθητής της τρίτης λυκειου. Βρίσκομαι σ ένα μεγάλο δίλημμα ποια από τις τέσσερεις ιατρικες σχολες που θέλω να περάσω μου προτείνετε να επιλέξω; Αν είναι πείτε μου τις σχέσεις καθηγητών-φοιτητων, τις συνθήκες σπουδών, την ποιότητα πανεπιστημίου, την φοιτητική ζωή κλπ καλοδεχουμενη και σεβαστή οποιαδήποτε απάντηση. Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Γεια Δεν υπαρχει δίλημμα Οι ελλαδα εχει 7 σχολες ολες φαρμακι να μπεις Στην αθηνα και στη θεσσαλονικη πρεπει να μπεις κατ ευθειαν..τις αλλες τις κανει βολτα με μετεγγραφη. Οι πιο ευκολες ειναι αθηνα θεσσαλονικη και η πιο δυσκολη η Κρητη. Σε ολες θα παρεις το απαιτουμενο φοντο γνωσης ( Background που λεμε),την ιατρικη θα την μαθεις στην ειδικοτητα στο νοσοκομειο. Πιο πολους καθηγητες τους εχει η αθηνα (450) 2,5 φορες πιο πολλους απο John Hopkins αμερικης..δεν θα τους δεις ποτε γιατι δεν διδασκουν. Μπες στο site καθε σχολης και δεν ποσοτητα καθηγητων και μαθηματα. Τους πιο πολλους μαθητες τους εχει η αθηνα..επισημα 165 παιρνει... αλλα με 5%, κατατακτηριες, αλλοδαπα ,κυπρια,μετεγγραφες φτανει και περνα τους 300. Καλη δυναμη ..γραψε τα μορια και μετα βλεπεις. Τα παιδια δεν επιλεγουν και πολυ...τα τυχερα μορια τους κατατασουν και μετα το κοντα σπιτι. panagiotis23 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panagiotis23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 237 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2025 στις 18:58 Ο panagiotis23: #4 04-10-25 18:58 Όλες ειναι καλές δεν υπάρχει θέμα στην ποιότητα. Αυτο που ενδιαφέρει τον υποψήφιο ειναι να πιάσει τα μόρια. Από εκεί και πέρα είναι θέμα προσωπικών προτιμήσεων η πόλη. XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2025 στις 23:09 Ο XarisAdamo2008: #5 12-10-25 23:09 Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 674 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2025 στις 23:20 Η Dr. Gl. Luminous: #6 12-10-25 23:20 Τόσο σίγουρη την έχεις την εισαγωγή; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 03:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 13-10-25 03:36 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Καλες ειναι ....να τις δηλωσεις ..ευχομαι να σε δηλωσουν και αυτες . Τελευταία επεξεργασία: 13 Οκτωβρίου 2025 Meri_k Νεοφερμένο μέλος Η Meri_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 09:09 Η Meri_k έγραψε: #8 13-10-25 09:09 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... H κρητη ειναι δυσκολη γιατι εχει μαθηματα αλυσιδες.Δηλαδη αν δεν εχεις περασει φυσιολογια 1 δεν μπορεις να δωσεις φυσιολογια 2 κλπ.Οποτε αυτο μπορει να σε καθυστερησει.Η Αθηνα ειναι δυσκολο να μπεις αλλα ευκολο να τελειωσεις καθως εχει εμβολιμες εξεταστικες μεσα στο εξαμηνο.Αλεξανδρουπολη ειναι λιγο μακρια και νιωθεις αποκομμενος αλλα εχει το αεροδρομιο και το σωζει λιγο .Κατα τα αλλα μικρη,ησυχη και ασφαλης πολη.Ιωαννινα κανει πολυ κρυο οποτε υπολογισε στο κοστος και αυτο της θερμανσης ... γενικα παντως κανεις δεν αποφασιζει που του αρεσει ,το θεμα ειναι να πιασεις τις βασεις Xryssa Νεοφερμένο μέλος Η Xryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 19:33 Η Xryssa έγραψε: #9 13-10-25 19:33 Μακριά από Κρήτη, με δυσκολια θα βρεις σπίτι, θα σε βγάζουν το Μάιο για να το νοικιάζουν rbnb, με δυσκολια θα περνάς τα μαθήματα από καθηγητές κομπλεξικους. Στην Αθήνα θα έχεις την καλύτερη εκπαίδευση και θα περνάς τα μαθήματα με άνεση και με βαθμό. Πάτρα και Ιωάννινα καλή εκπαίδευση και κάπως δύσκολες εξεταστικές και αυστηρή βαθμολόγηση. Για τις άλλες δεν ξέρω. panagiotis23 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panagiotis23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 237 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 00:34 Ο panagiotis23: #10 14-10-25 00:34 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να πιάσεις τα μόρια! Πολύ σίγουρο σε βλεπω... Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 08:57 Ο Giannis_19: #11 15-10-25 08:57 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Μόνο ιατρικές θα δηλώσεις; XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 17:06 Ο XarisAdamo2008: #12 15-10-25 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Μόνο ιατρικές θα δηλώσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 08:59 Ο XarisAdamo2008: #13 16-10-25 08:59 Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Ο Giannis_19: #14 18-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Click για ανάπτυξη... Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 13:57 Ο XarisAdamo2008: #15 18-10-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 14:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 18-10-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα η αθηνα και η θεσαλλονικη εχουν φασαρια. Ευχομαι να εισαι ομως σε θεση να τις πιανεις αυτες τις δυο ωστε να επιλεξεις μετα οποια επαρχια θελεις. Δες ομως..για να εχεις αυτο το δικαιωμα θα πρεπει να γραψεις και τους αναλογους ΜΟ που θα σε οδηγουν εκει.. Δηλαδη να εσαι μεσα στο 5-6% των 13.500 παιδιων που γραφουν ετσι ψηλα. Εισαι? τι σε κανει να διαφερεις απο το αλλο 95%? Αυτο πρεπει να σε απασχολει τωρα. Corfu kitty Νεοφερμένο μέλος Η Corfu kitty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 15:22 Η Corfu kitty: #17 18-10-25 15:22 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Δεν θα έλεγα ότι χάνεσαι τόσο, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη που είμαι εγώ και μένω κοντά στο πανεπιστημιο όλα είναι εκεί γύρω. Ειδικά σε επιλογής μαθήματα έχουμε προσωπική επαφή με τους καθηγητές. Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 17:07 Ο Giannis_19: #18 19-10-25 17:07 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δήλωσε τες απλά στο τέλος, δεν χάνεις κάτι, και εγώ αυτό έκανα. Frozensun Νεοφερμένο μέλος Ο Frozensun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 19:32 Ο Frozensun: #19 19-10-25 19:32 Πρωτα διαβαζεις, μετά γραφεις, μετα μετρας και αποφασιζεις. Με αυτη την σειρα. Απλα να ξερεις οτι Αθηνα και Θεσσαλονικη ειναι οι μονες 2 σχολες που σου δινουν τη δυνατοτητα να βρεις σπιτι σε walking distance απο τη σχολη σου.. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: XarisAdamo2008 Aris_PaP09 Giannis_19 BillyTheKid Vera BatGuin BlueMaffin greg08 user110908 forsker Makaps many of Filip Frozensun Farmakopoios elinamav Meri_k Aqua1 Xryssa fgk geornirv Anastaok panagiotis23 thenutritionist hello1234 gianikit Dr. Gl. Luminous sophiaa Dr.Katalyst aris65 AggelikiGr trelogiatros tsiobieman Martheos jellojina Corfu kitty charmander Kafkinos Papastergiou ang12_012 flytern tan07 Χρήστος2006 aneiko iry Panatha mono abyssiniancat louminis Nosokomos Sotiris 12 zaxarhh Anna1974. Lathy geneticist Ryuzaki m.b. PhysicsEnjoyer zoed Polymnia Stekas2025 eftria Penny1903 redpointer ch2006 ck_chrysiis Loustep Gvisbinis Geraldsaga pinkheart fortheloveofshizaya blissele Mistis tis erimou mimis rias kyriako sakplat Scandal elefther1ou_ mel123soc vasilis_har Jauahahwiwisjs Hmmytheos sophieee katerina1980 AnnaV Mammy Nun Than003 foxypup matritgo engineer? Nek21 Alex2025 tzoulio fockos userguest nucomer Ilikntas panunniotis Vagelis30 vps Kuro Dela Danahh81 Dimitris2007 testusernameyes ioel02 Kostpapas andyklad Dion G. panosalex7 st.krf Lia 2006 andreouk Drscientist GIANCHRIS FNC_Sophia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Γειά σας φέτος είμαι μαθητής της τρίτης λυκειου. Βρίσκομαι σ ένα μεγάλο δίλημμα ποια από τις τέσσερεις ιατρικες σχολες που θέλω να περάσω μου προτείνετε να επιλέξω; Αν είναι πείτε μου τις σχέσεις καθηγητών-φοιτητων, τις συνθήκες σπουδών, την ποιότητα πανεπιστημίου, την φοιτητική ζωή κλπ καλοδεχουμενη και σεβαστή οποιαδήποτε απάντηση. Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Αυτή που είναι πιο κοντά στο σπίτι σου
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 28-09-25 13:33 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Γειά σας φέτος είμαι μαθητής της τρίτης λυκειου. Βρίσκομαι σ ένα μεγάλο δίλημμα ποια από τις τέσσερεις ιατρικες σχολες που θέλω να περάσω μου προτείνετε να επιλέξω; Αν είναι πείτε μου τις σχέσεις καθηγητών-φοιτητων, τις συνθήκες σπουδών, την ποιότητα πανεπιστημίου, την φοιτητική ζωή κλπ καλοδεχουμενη και σεβαστή οποιαδήποτε απάντηση. Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Γεια Δεν υπαρχει δίλημμα Οι ελλαδα εχει 7 σχολες ολες φαρμακι να μπεις Στην αθηνα και στη θεσσαλονικη πρεπει να μπεις κατ ευθειαν..τις αλλες τις κανει βολτα με μετεγγραφη. Οι πιο ευκολες ειναι αθηνα θεσσαλονικη και η πιο δυσκολη η Κρητη. Σε ολες θα παρεις το απαιτουμενο φοντο γνωσης ( Background που λεμε),την ιατρικη θα την μαθεις στην ειδικοτητα στο νοσοκομειο. Πιο πολους καθηγητες τους εχει η αθηνα (450) 2,5 φορες πιο πολλους απο John Hopkins αμερικης..δεν θα τους δεις ποτε γιατι δεν διδασκουν. Μπες στο site καθε σχολης και δεν ποσοτητα καθηγητων και μαθηματα. Τους πιο πολλους μαθητες τους εχει η αθηνα..επισημα 165 παιρνει... αλλα με 5%, κατατακτηριες, αλλοδαπα ,κυπρια,μετεγγραφες φτανει και περνα τους 300. Καλη δυναμη ..γραψε τα μορια και μετα βλεπεις. Τα παιδια δεν επιλεγουν και πολυ...τα τυχερα μορια τους κατατασουν και μετα το κοντα σπιτι. panagiotis23 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panagiotis23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 237 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2025 στις 18:58 Ο panagiotis23: #4 04-10-25 18:58 Όλες ειναι καλές δεν υπάρχει θέμα στην ποιότητα. Αυτο που ενδιαφέρει τον υποψήφιο ειναι να πιάσει τα μόρια. Από εκεί και πέρα είναι θέμα προσωπικών προτιμήσεων η πόλη. XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2025 στις 23:09 Ο XarisAdamo2008: #5 12-10-25 23:09 Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 674 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2025 στις 23:20 Η Dr. Gl. Luminous: #6 12-10-25 23:20 Τόσο σίγουρη την έχεις την εισαγωγή; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 03:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 13-10-25 03:36 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Καλες ειναι ....να τις δηλωσεις ..ευχομαι να σε δηλωσουν και αυτες . Τελευταία επεξεργασία: 13 Οκτωβρίου 2025 Meri_k Νεοφερμένο μέλος Η Meri_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 09:09 Η Meri_k έγραψε: #8 13-10-25 09:09 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... H κρητη ειναι δυσκολη γιατι εχει μαθηματα αλυσιδες.Δηλαδη αν δεν εχεις περασει φυσιολογια 1 δεν μπορεις να δωσεις φυσιολογια 2 κλπ.Οποτε αυτο μπορει να σε καθυστερησει.Η Αθηνα ειναι δυσκολο να μπεις αλλα ευκολο να τελειωσεις καθως εχει εμβολιμες εξεταστικες μεσα στο εξαμηνο.Αλεξανδρουπολη ειναι λιγο μακρια και νιωθεις αποκομμενος αλλα εχει το αεροδρομιο και το σωζει λιγο .Κατα τα αλλα μικρη,ησυχη και ασφαλης πολη.Ιωαννινα κανει πολυ κρυο οποτε υπολογισε στο κοστος και αυτο της θερμανσης ... γενικα παντως κανεις δεν αποφασιζει που του αρεσει ,το θεμα ειναι να πιασεις τις βασεις Xryssa Νεοφερμένο μέλος Η Xryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 19:33 Η Xryssa έγραψε: #9 13-10-25 19:33 Μακριά από Κρήτη, με δυσκολια θα βρεις σπίτι, θα σε βγάζουν το Μάιο για να το νοικιάζουν rbnb, με δυσκολια θα περνάς τα μαθήματα από καθηγητές κομπλεξικους. Στην Αθήνα θα έχεις την καλύτερη εκπαίδευση και θα περνάς τα μαθήματα με άνεση και με βαθμό. Πάτρα και Ιωάννινα καλή εκπαίδευση και κάπως δύσκολες εξεταστικές και αυστηρή βαθμολόγηση. Για τις άλλες δεν ξέρω. panagiotis23 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panagiotis23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 237 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 00:34 Ο panagiotis23: #10 14-10-25 00:34 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να πιάσεις τα μόρια! Πολύ σίγουρο σε βλεπω... Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 08:57 Ο Giannis_19: #11 15-10-25 08:57 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Μόνο ιατρικές θα δηλώσεις; XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 17:06 Ο XarisAdamo2008: #12 15-10-25 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Μόνο ιατρικές θα δηλώσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 08:59 Ο XarisAdamo2008: #13 16-10-25 08:59 Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Ο Giannis_19: #14 18-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Click για ανάπτυξη... Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 13:57 Ο XarisAdamo2008: #15 18-10-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 14:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 18-10-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα η αθηνα και η θεσαλλονικη εχουν φασαρια. Ευχομαι να εισαι ομως σε θεση να τις πιανεις αυτες τις δυο ωστε να επιλεξεις μετα οποια επαρχια θελεις. Δες ομως..για να εχεις αυτο το δικαιωμα θα πρεπει να γραψεις και τους αναλογους ΜΟ που θα σε οδηγουν εκει.. Δηλαδη να εσαι μεσα στο 5-6% των 13.500 παιδιων που γραφουν ετσι ψηλα. Εισαι? τι σε κανει να διαφερεις απο το αλλο 95%? Αυτο πρεπει να σε απασχολει τωρα. Corfu kitty Νεοφερμένο μέλος Η Corfu kitty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 15:22 Η Corfu kitty: #17 18-10-25 15:22 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Δεν θα έλεγα ότι χάνεσαι τόσο, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη που είμαι εγώ και μένω κοντά στο πανεπιστημιο όλα είναι εκεί γύρω. Ειδικά σε επιλογής μαθήματα έχουμε προσωπική επαφή με τους καθηγητές. Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 17:07 Ο Giannis_19: #18 19-10-25 17:07 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δήλωσε τες απλά στο τέλος, δεν χάνεις κάτι, και εγώ αυτό έκανα. Frozensun Νεοφερμένο μέλος Ο Frozensun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 19:32 Ο Frozensun: #19 19-10-25 19:32 Πρωτα διαβαζεις, μετά γραφεις, μετα μετρας και αποφασιζεις. Με αυτη την σειρα. Απλα να ξερεις οτι Αθηνα και Θεσσαλονικη ειναι οι μονες 2 σχολες που σου δινουν τη δυνατοτητα να βρεις σπιτι σε walking distance απο τη σχολη σου.. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: XarisAdamo2008 Aris_PaP09 Giannis_19 BillyTheKid Vera BatGuin BlueMaffin greg08 user110908 forsker Makaps many of Filip Frozensun Farmakopoios elinamav Meri_k Aqua1 Xryssa fgk geornirv Anastaok panagiotis23 thenutritionist hello1234 gianikit Dr. Gl. Luminous sophiaa Dr.Katalyst aris65 AggelikiGr trelogiatros tsiobieman Martheos jellojina Corfu kitty charmander Kafkinos Papastergiou ang12_012 flytern tan07 Χρήστος2006 aneiko iry Panatha mono abyssiniancat louminis Nosokomos Sotiris 12 zaxarhh Anna1974. Lathy geneticist Ryuzaki m.b. PhysicsEnjoyer zoed Polymnia Stekas2025 eftria Penny1903 redpointer ch2006 ck_chrysiis Loustep Gvisbinis Geraldsaga pinkheart fortheloveofshizaya blissele Mistis tis erimou mimis rias kyriako sakplat Scandal elefther1ou_ mel123soc vasilis_har Jauahahwiwisjs Hmmytheos sophieee katerina1980 AnnaV Mammy Nun Than003 foxypup matritgo engineer? Nek21 Alex2025 tzoulio fockos userguest nucomer Ilikntas panunniotis Vagelis30 vps Kuro Dela Danahh81 Dimitris2007 testusernameyes ioel02 Kostpapas andyklad Dion G. panosalex7 st.krf Lia 2006 andreouk Drscientist GIANCHRIS FNC_Sophia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Γειά σας φέτος είμαι μαθητής της τρίτης λυκειου. Βρίσκομαι σ ένα μεγάλο δίλημμα ποια από τις τέσσερεις ιατρικες σχολες που θέλω να περάσω μου προτείνετε να επιλέξω; Αν είναι πείτε μου τις σχέσεις καθηγητών-φοιτητων, τις συνθήκες σπουδών, την ποιότητα πανεπιστημίου, την φοιτητική ζωή κλπ καλοδεχουμενη και σεβαστή οποιαδήποτε απάντηση. Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Γεια Δεν υπαρχει δίλημμα Οι ελλαδα εχει 7 σχολες ολες φαρμακι να μπεις Στην αθηνα και στη θεσσαλονικη πρεπει να μπεις κατ ευθειαν..τις αλλες τις κανει βολτα με μετεγγραφη. Οι πιο ευκολες ειναι αθηνα θεσσαλονικη και η πιο δυσκολη η Κρητη. Σε ολες θα παρεις το απαιτουμενο φοντο γνωσης ( Background που λεμε),την ιατρικη θα την μαθεις στην ειδικοτητα στο νοσοκομειο. Πιο πολους καθηγητες τους εχει η αθηνα (450) 2,5 φορες πιο πολλους απο John Hopkins αμερικης..δεν θα τους δεις ποτε γιατι δεν διδασκουν. Μπες στο site καθε σχολης και δεν ποσοτητα καθηγητων και μαθηματα. Τους πιο πολλους μαθητες τους εχει η αθηνα..επισημα 165 παιρνει... αλλα με 5%, κατατακτηριες, αλλοδαπα ,κυπρια,μετεγγραφες φτανει και περνα τους 300. Καλη δυναμη ..γραψε τα μορια και μετα βλεπεις. Τα παιδια δεν επιλεγουν και πολυ...τα τυχερα μορια τους κατατασουν και μετα το κοντα σπιτι.
panagiotis23 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panagiotis23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 237 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2025 στις 18:58 Ο panagiotis23: #4 04-10-25 18:58 Όλες ειναι καλές δεν υπάρχει θέμα στην ποιότητα. Αυτο που ενδιαφέρει τον υποψήφιο ειναι να πιάσει τα μόρια. Από εκεί και πέρα είναι θέμα προσωπικών προτιμήσεων η πόλη. XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2025 στις 23:09 Ο XarisAdamo2008: #5 12-10-25 23:09 Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 674 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2025 στις 23:20 Η Dr. Gl. Luminous: #6 12-10-25 23:20 Τόσο σίγουρη την έχεις την εισαγωγή; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 03:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 13-10-25 03:36 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Καλες ειναι ....να τις δηλωσεις ..ευχομαι να σε δηλωσουν και αυτες . Τελευταία επεξεργασία: 13 Οκτωβρίου 2025 Meri_k Νεοφερμένο μέλος Η Meri_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 09:09 Η Meri_k έγραψε: #8 13-10-25 09:09 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... H κρητη ειναι δυσκολη γιατι εχει μαθηματα αλυσιδες.Δηλαδη αν δεν εχεις περασει φυσιολογια 1 δεν μπορεις να δωσεις φυσιολογια 2 κλπ.Οποτε αυτο μπορει να σε καθυστερησει.Η Αθηνα ειναι δυσκολο να μπεις αλλα ευκολο να τελειωσεις καθως εχει εμβολιμες εξεταστικες μεσα στο εξαμηνο.Αλεξανδρουπολη ειναι λιγο μακρια και νιωθεις αποκομμενος αλλα εχει το αεροδρομιο και το σωζει λιγο .Κατα τα αλλα μικρη,ησυχη και ασφαλης πολη.Ιωαννινα κανει πολυ κρυο οποτε υπολογισε στο κοστος και αυτο της θερμανσης ... γενικα παντως κανεις δεν αποφασιζει που του αρεσει ,το θεμα ειναι να πιασεις τις βασεις Xryssa Νεοφερμένο μέλος Η Xryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 19:33 Η Xryssa έγραψε: #9 13-10-25 19:33 Μακριά από Κρήτη, με δυσκολια θα βρεις σπίτι, θα σε βγάζουν το Μάιο για να το νοικιάζουν rbnb, με δυσκολια θα περνάς τα μαθήματα από καθηγητές κομπλεξικους. Στην Αθήνα θα έχεις την καλύτερη εκπαίδευση και θα περνάς τα μαθήματα με άνεση και με βαθμό. Πάτρα και Ιωάννινα καλή εκπαίδευση και κάπως δύσκολες εξεταστικές και αυστηρή βαθμολόγηση. Για τις άλλες δεν ξέρω. panagiotis23 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panagiotis23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 237 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 00:34 Ο panagiotis23: #10 14-10-25 00:34 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να πιάσεις τα μόρια! Πολύ σίγουρο σε βλεπω... Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 08:57 Ο Giannis_19: #11 15-10-25 08:57 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Μόνο ιατρικές θα δηλώσεις; XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 17:06 Ο XarisAdamo2008: #12 15-10-25 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Μόνο ιατρικές θα δηλώσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 08:59 Ο XarisAdamo2008: #13 16-10-25 08:59 Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Ο Giannis_19: #14 18-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Click για ανάπτυξη... Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 13:57 Ο XarisAdamo2008: #15 18-10-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 14:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 18-10-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα η αθηνα και η θεσαλλονικη εχουν φασαρια. Ευχομαι να εισαι ομως σε θεση να τις πιανεις αυτες τις δυο ωστε να επιλεξεις μετα οποια επαρχια θελεις. Δες ομως..για να εχεις αυτο το δικαιωμα θα πρεπει να γραψεις και τους αναλογους ΜΟ που θα σε οδηγουν εκει.. Δηλαδη να εσαι μεσα στο 5-6% των 13.500 παιδιων που γραφουν ετσι ψηλα. Εισαι? τι σε κανει να διαφερεις απο το αλλο 95%? Αυτο πρεπει να σε απασχολει τωρα. Corfu kitty Νεοφερμένο μέλος Η Corfu kitty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 15:22 Η Corfu kitty: #17 18-10-25 15:22 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Δεν θα έλεγα ότι χάνεσαι τόσο, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη που είμαι εγώ και μένω κοντά στο πανεπιστημιο όλα είναι εκεί γύρω. Ειδικά σε επιλογής μαθήματα έχουμε προσωπική επαφή με τους καθηγητές. Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 17:07 Ο Giannis_19: #18 19-10-25 17:07 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δήλωσε τες απλά στο τέλος, δεν χάνεις κάτι, και εγώ αυτό έκανα. Frozensun Νεοφερμένο μέλος Ο Frozensun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 19:32 Ο Frozensun: #19 19-10-25 19:32 Πρωτα διαβαζεις, μετά γραφεις, μετα μετρας και αποφασιζεις. Με αυτη την σειρα. Απλα να ξερεις οτι Αθηνα και Θεσσαλονικη ειναι οι μονες 2 σχολες που σου δινουν τη δυνατοτητα να βρεις σπιτι σε walking distance απο τη σχολη σου.. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: XarisAdamo2008 Aris_PaP09 Giannis_19 BillyTheKid Vera BatGuin BlueMaffin greg08 user110908 forsker Makaps many of Filip Frozensun Farmakopoios elinamav Meri_k Aqua1 Xryssa fgk geornirv Anastaok panagiotis23 thenutritionist hello1234 gianikit Dr. Gl. Luminous sophiaa Dr.Katalyst aris65 AggelikiGr trelogiatros tsiobieman Martheos jellojina Corfu kitty charmander Kafkinos Papastergiou ang12_012 flytern tan07 Χρήστος2006 aneiko iry Panatha mono abyssiniancat louminis Nosokomos Sotiris 12 zaxarhh Anna1974. Lathy geneticist Ryuzaki m.b. PhysicsEnjoyer zoed Polymnia Stekas2025 eftria Penny1903 redpointer ch2006 ck_chrysiis Loustep Gvisbinis Geraldsaga pinkheart fortheloveofshizaya blissele Mistis tis erimou mimis rias kyriako sakplat Scandal elefther1ou_ mel123soc vasilis_har Jauahahwiwisjs Hmmytheos sophieee katerina1980 AnnaV Mammy Nun Than003 foxypup matritgo engineer? Nek21 Alex2025 tzoulio fockos userguest nucomer Ilikntas panunniotis Vagelis30 vps Kuro Dela Danahh81 Dimitris2007 testusernameyes ioel02 Kostpapas andyklad Dion G. panosalex7 st.krf Lia 2006 andreouk Drscientist GIANCHRIS FNC_Sophia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όλες ειναι καλές δεν υπάρχει θέμα στην ποιότητα. Αυτο που ενδιαφέρει τον υποψήφιο ειναι να πιάσει τα μόρια. Από εκεί και πέρα είναι θέμα προσωπικών προτιμήσεων η πόλη.
XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2025 στις 23:09 Ο XarisAdamo2008: #5 12-10-25 23:09 Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 674 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2025 στις 23:20 Η Dr. Gl. Luminous: #6 12-10-25 23:20 Τόσο σίγουρη την έχεις την εισαγωγή; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 03:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 13-10-25 03:36 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Καλες ειναι ....να τις δηλωσεις ..ευχομαι να σε δηλωσουν και αυτες . Τελευταία επεξεργασία: 13 Οκτωβρίου 2025 Meri_k Νεοφερμένο μέλος Η Meri_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 09:09 Η Meri_k έγραψε: #8 13-10-25 09:09 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... H κρητη ειναι δυσκολη γιατι εχει μαθηματα αλυσιδες.Δηλαδη αν δεν εχεις περασει φυσιολογια 1 δεν μπορεις να δωσεις φυσιολογια 2 κλπ.Οποτε αυτο μπορει να σε καθυστερησει.Η Αθηνα ειναι δυσκολο να μπεις αλλα ευκολο να τελειωσεις καθως εχει εμβολιμες εξεταστικες μεσα στο εξαμηνο.Αλεξανδρουπολη ειναι λιγο μακρια και νιωθεις αποκομμενος αλλα εχει το αεροδρομιο και το σωζει λιγο .Κατα τα αλλα μικρη,ησυχη και ασφαλης πολη.Ιωαννινα κανει πολυ κρυο οποτε υπολογισε στο κοστος και αυτο της θερμανσης ... γενικα παντως κανεις δεν αποφασιζει που του αρεσει ,το θεμα ειναι να πιασεις τις βασεις Xryssa Νεοφερμένο μέλος Η Xryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 19:33 Η Xryssa έγραψε: #9 13-10-25 19:33 Μακριά από Κρήτη, με δυσκολια θα βρεις σπίτι, θα σε βγάζουν το Μάιο για να το νοικιάζουν rbnb, με δυσκολια θα περνάς τα μαθήματα από καθηγητές κομπλεξικους. Στην Αθήνα θα έχεις την καλύτερη εκπαίδευση και θα περνάς τα μαθήματα με άνεση και με βαθμό. Πάτρα και Ιωάννινα καλή εκπαίδευση και κάπως δύσκολες εξεταστικές και αυστηρή βαθμολόγηση. Για τις άλλες δεν ξέρω. panagiotis23 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panagiotis23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 237 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 00:34 Ο panagiotis23: #10 14-10-25 00:34 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να πιάσεις τα μόρια! Πολύ σίγουρο σε βλεπω... Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 08:57 Ο Giannis_19: #11 15-10-25 08:57 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Μόνο ιατρικές θα δηλώσεις; XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 17:06 Ο XarisAdamo2008: #12 15-10-25 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Μόνο ιατρικές θα δηλώσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 08:59 Ο XarisAdamo2008: #13 16-10-25 08:59 Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Ο Giannis_19: #14 18-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Click για ανάπτυξη... Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 13:57 Ο XarisAdamo2008: #15 18-10-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 14:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 18-10-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα η αθηνα και η θεσαλλονικη εχουν φασαρια. Ευχομαι να εισαι ομως σε θεση να τις πιανεις αυτες τις δυο ωστε να επιλεξεις μετα οποια επαρχια θελεις. Δες ομως..για να εχεις αυτο το δικαιωμα θα πρεπει να γραψεις και τους αναλογους ΜΟ που θα σε οδηγουν εκει.. Δηλαδη να εσαι μεσα στο 5-6% των 13.500 παιδιων που γραφουν ετσι ψηλα. Εισαι? τι σε κανει να διαφερεις απο το αλλο 95%? Αυτο πρεπει να σε απασχολει τωρα. Corfu kitty Νεοφερμένο μέλος Η Corfu kitty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 15:22 Η Corfu kitty: #17 18-10-25 15:22 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Δεν θα έλεγα ότι χάνεσαι τόσο, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη που είμαι εγώ και μένω κοντά στο πανεπιστημιο όλα είναι εκεί γύρω. Ειδικά σε επιλογής μαθήματα έχουμε προσωπική επαφή με τους καθηγητές. Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 17:07 Ο Giannis_19: #18 19-10-25 17:07 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δήλωσε τες απλά στο τέλος, δεν χάνεις κάτι, και εγώ αυτό έκανα. Frozensun Νεοφερμένο μέλος Ο Frozensun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 19:32 Ο Frozensun: #19 19-10-25 19:32 Πρωτα διαβαζεις, μετά γραφεις, μετα μετρας και αποφασιζεις. Με αυτη την σειρα. Απλα να ξερεις οτι Αθηνα και Θεσσαλονικη ειναι οι μονες 2 σχολες που σου δινουν τη δυνατοτητα να βρεις σπιτι σε walking distance απο τη σχολη σου.. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: XarisAdamo2008 Aris_PaP09 Giannis_19 BillyTheKid Vera BatGuin BlueMaffin greg08 user110908 forsker Makaps many of Filip Frozensun Farmakopoios elinamav Meri_k Aqua1 Xryssa fgk geornirv Anastaok panagiotis23 thenutritionist hello1234 gianikit Dr. Gl. Luminous sophiaa Dr.Katalyst aris65 AggelikiGr trelogiatros tsiobieman Martheos jellojina Corfu kitty charmander Kafkinos Papastergiou ang12_012 flytern tan07 Χρήστος2006 aneiko iry Panatha mono abyssiniancat louminis Nosokomos Sotiris 12 zaxarhh Anna1974. Lathy geneticist Ryuzaki m.b. PhysicsEnjoyer zoed Polymnia Stekas2025 eftria Penny1903 redpointer ch2006 ck_chrysiis Loustep Gvisbinis Geraldsaga pinkheart fortheloveofshizaya blissele Mistis tis erimou mimis rias kyriako sakplat Scandal elefther1ou_ mel123soc vasilis_har Jauahahwiwisjs Hmmytheos sophieee katerina1980 AnnaV Mammy Nun Than003 foxypup matritgo engineer? Nek21 Alex2025 tzoulio fockos userguest nucomer Ilikntas panunniotis Vagelis30 vps Kuro Dela Danahh81 Dimitris2007 testusernameyes ioel02 Kostpapas andyklad Dion G. panosalex7 st.krf Lia 2006 andreouk Drscientist GIANCHRIS FNC_Sophia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές;
Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 674 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2025 στις 23:20 Η Dr. Gl. Luminous: #6 12-10-25 23:20 Τόσο σίγουρη την έχεις την εισαγωγή; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 03:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 13-10-25 03:36 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Καλες ειναι ....να τις δηλωσεις ..ευχομαι να σε δηλωσουν και αυτες . Τελευταία επεξεργασία: 13 Οκτωβρίου 2025 Meri_k Νεοφερμένο μέλος Η Meri_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 09:09 Η Meri_k έγραψε: #8 13-10-25 09:09 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... H κρητη ειναι δυσκολη γιατι εχει μαθηματα αλυσιδες.Δηλαδη αν δεν εχεις περασει φυσιολογια 1 δεν μπορεις να δωσεις φυσιολογια 2 κλπ.Οποτε αυτο μπορει να σε καθυστερησει.Η Αθηνα ειναι δυσκολο να μπεις αλλα ευκολο να τελειωσεις καθως εχει εμβολιμες εξεταστικες μεσα στο εξαμηνο.Αλεξανδρουπολη ειναι λιγο μακρια και νιωθεις αποκομμενος αλλα εχει το αεροδρομιο και το σωζει λιγο .Κατα τα αλλα μικρη,ησυχη και ασφαλης πολη.Ιωαννινα κανει πολυ κρυο οποτε υπολογισε στο κοστος και αυτο της θερμανσης ... γενικα παντως κανεις δεν αποφασιζει που του αρεσει ,το θεμα ειναι να πιασεις τις βασεις Xryssa Νεοφερμένο μέλος Η Xryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 19:33 Η Xryssa έγραψε: #9 13-10-25 19:33 Μακριά από Κρήτη, με δυσκολια θα βρεις σπίτι, θα σε βγάζουν το Μάιο για να το νοικιάζουν rbnb, με δυσκολια θα περνάς τα μαθήματα από καθηγητές κομπλεξικους. Στην Αθήνα θα έχεις την καλύτερη εκπαίδευση και θα περνάς τα μαθήματα με άνεση και με βαθμό. Πάτρα και Ιωάννινα καλή εκπαίδευση και κάπως δύσκολες εξεταστικές και αυστηρή βαθμολόγηση. Για τις άλλες δεν ξέρω. panagiotis23 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panagiotis23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 237 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 00:34 Ο panagiotis23: #10 14-10-25 00:34 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να πιάσεις τα μόρια! Πολύ σίγουρο σε βλεπω... Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 08:57 Ο Giannis_19: #11 15-10-25 08:57 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Μόνο ιατρικές θα δηλώσεις; XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 17:06 Ο XarisAdamo2008: #12 15-10-25 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Μόνο ιατρικές θα δηλώσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 08:59 Ο XarisAdamo2008: #13 16-10-25 08:59 Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Ο Giannis_19: #14 18-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Click για ανάπτυξη... Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 13:57 Ο XarisAdamo2008: #15 18-10-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 14:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 18-10-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα η αθηνα και η θεσαλλονικη εχουν φασαρια. Ευχομαι να εισαι ομως σε θεση να τις πιανεις αυτες τις δυο ωστε να επιλεξεις μετα οποια επαρχια θελεις. Δες ομως..για να εχεις αυτο το δικαιωμα θα πρεπει να γραψεις και τους αναλογους ΜΟ που θα σε οδηγουν εκει.. Δηλαδη να εσαι μεσα στο 5-6% των 13.500 παιδιων που γραφουν ετσι ψηλα. Εισαι? τι σε κανει να διαφερεις απο το αλλο 95%? Αυτο πρεπει να σε απασχολει τωρα. Corfu kitty Νεοφερμένο μέλος Η Corfu kitty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 15:22 Η Corfu kitty: #17 18-10-25 15:22 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Δεν θα έλεγα ότι χάνεσαι τόσο, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη που είμαι εγώ και μένω κοντά στο πανεπιστημιο όλα είναι εκεί γύρω. Ειδικά σε επιλογής μαθήματα έχουμε προσωπική επαφή με τους καθηγητές. Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 17:07 Ο Giannis_19: #18 19-10-25 17:07 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δήλωσε τες απλά στο τέλος, δεν χάνεις κάτι, και εγώ αυτό έκανα. Frozensun Νεοφερμένο μέλος Ο Frozensun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 19:32 Ο Frozensun: #19 19-10-25 19:32 Πρωτα διαβαζεις, μετά γραφεις, μετα μετρας και αποφασιζεις. Με αυτη την σειρα. Απλα να ξερεις οτι Αθηνα και Θεσσαλονικη ειναι οι μονες 2 σχολες που σου δινουν τη δυνατοτητα να βρεις σπιτι σε walking distance απο τη σχολη σου.. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: XarisAdamo2008 Aris_PaP09 Giannis_19 BillyTheKid Vera BatGuin BlueMaffin greg08 user110908 forsker Makaps many of Filip Frozensun Farmakopoios elinamav Meri_k Aqua1 Xryssa fgk geornirv Anastaok panagiotis23 thenutritionist hello1234 gianikit Dr. Gl. Luminous sophiaa Dr.Katalyst aris65 AggelikiGr trelogiatros tsiobieman Martheos jellojina Corfu kitty charmander Kafkinos Papastergiou ang12_012 flytern tan07 Χρήστος2006 aneiko iry Panatha mono abyssiniancat louminis Nosokomos Sotiris 12 zaxarhh Anna1974. Lathy geneticist Ryuzaki m.b. PhysicsEnjoyer zoed Polymnia Stekas2025 eftria Penny1903 redpointer ch2006 ck_chrysiis Loustep Gvisbinis Geraldsaga pinkheart fortheloveofshizaya blissele Mistis tis erimou mimis rias kyriako sakplat Scandal elefther1ou_ mel123soc vasilis_har Jauahahwiwisjs Hmmytheos sophieee katerina1980 AnnaV Mammy Nun Than003 foxypup matritgo engineer? Nek21 Alex2025 tzoulio fockos userguest nucomer Ilikntas panunniotis Vagelis30 vps Kuro Dela Danahh81 Dimitris2007 testusernameyes ioel02 Kostpapas andyklad Dion G. panosalex7 st.krf Lia 2006 andreouk Drscientist GIANCHRIS FNC_Sophia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 03:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 13-10-25 03:36 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Καλες ειναι ....να τις δηλωσεις ..ευχομαι να σε δηλωσουν και αυτες . Τελευταία επεξεργασία: 13 Οκτωβρίου 2025 Meri_k Νεοφερμένο μέλος Η Meri_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 09:09 Η Meri_k έγραψε: #8 13-10-25 09:09 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... H κρητη ειναι δυσκολη γιατι εχει μαθηματα αλυσιδες.Δηλαδη αν δεν εχεις περασει φυσιολογια 1 δεν μπορεις να δωσεις φυσιολογια 2 κλπ.Οποτε αυτο μπορει να σε καθυστερησει.Η Αθηνα ειναι δυσκολο να μπεις αλλα ευκολο να τελειωσεις καθως εχει εμβολιμες εξεταστικες μεσα στο εξαμηνο.Αλεξανδρουπολη ειναι λιγο μακρια και νιωθεις αποκομμενος αλλα εχει το αεροδρομιο και το σωζει λιγο .Κατα τα αλλα μικρη,ησυχη και ασφαλης πολη.Ιωαννινα κανει πολυ κρυο οποτε υπολογισε στο κοστος και αυτο της θερμανσης ... γενικα παντως κανεις δεν αποφασιζει που του αρεσει ,το θεμα ειναι να πιασεις τις βασεις Xryssa Νεοφερμένο μέλος Η Xryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 19:33 Η Xryssa έγραψε: #9 13-10-25 19:33 Μακριά από Κρήτη, με δυσκολια θα βρεις σπίτι, θα σε βγάζουν το Μάιο για να το νοικιάζουν rbnb, με δυσκολια θα περνάς τα μαθήματα από καθηγητές κομπλεξικους. Στην Αθήνα θα έχεις την καλύτερη εκπαίδευση και θα περνάς τα μαθήματα με άνεση και με βαθμό. Πάτρα και Ιωάννινα καλή εκπαίδευση και κάπως δύσκολες εξεταστικές και αυστηρή βαθμολόγηση. Για τις άλλες δεν ξέρω. panagiotis23 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panagiotis23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 237 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 00:34 Ο panagiotis23: #10 14-10-25 00:34 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να πιάσεις τα μόρια! Πολύ σίγουρο σε βλεπω... Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 08:57 Ο Giannis_19: #11 15-10-25 08:57 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Μόνο ιατρικές θα δηλώσεις; XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 17:06 Ο XarisAdamo2008: #12 15-10-25 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Μόνο ιατρικές θα δηλώσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 08:59 Ο XarisAdamo2008: #13 16-10-25 08:59 Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Ο Giannis_19: #14 18-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Click για ανάπτυξη... Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 13:57 Ο XarisAdamo2008: #15 18-10-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 14:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 18-10-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα η αθηνα και η θεσαλλονικη εχουν φασαρια. Ευχομαι να εισαι ομως σε θεση να τις πιανεις αυτες τις δυο ωστε να επιλεξεις μετα οποια επαρχια θελεις. Δες ομως..για να εχεις αυτο το δικαιωμα θα πρεπει να γραψεις και τους αναλογους ΜΟ που θα σε οδηγουν εκει.. Δηλαδη να εσαι μεσα στο 5-6% των 13.500 παιδιων που γραφουν ετσι ψηλα. Εισαι? τι σε κανει να διαφερεις απο το αλλο 95%? Αυτο πρεπει να σε απασχολει τωρα. Corfu kitty Νεοφερμένο μέλος Η Corfu kitty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 15:22 Η Corfu kitty: #17 18-10-25 15:22 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Δεν θα έλεγα ότι χάνεσαι τόσο, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη που είμαι εγώ και μένω κοντά στο πανεπιστημιο όλα είναι εκεί γύρω. Ειδικά σε επιλογής μαθήματα έχουμε προσωπική επαφή με τους καθηγητές. Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 17:07 Ο Giannis_19: #18 19-10-25 17:07 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δήλωσε τες απλά στο τέλος, δεν χάνεις κάτι, και εγώ αυτό έκανα. Frozensun Νεοφερμένο μέλος Ο Frozensun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 19:32 Ο Frozensun: #19 19-10-25 19:32 Πρωτα διαβαζεις, μετά γραφεις, μετα μετρας και αποφασιζεις. Με αυτη την σειρα. Απλα να ξερεις οτι Αθηνα και Θεσσαλονικη ειναι οι μονες 2 σχολες που σου δινουν τη δυνατοτητα να βρεις σπιτι σε walking distance απο τη σχολη σου.. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: XarisAdamo2008 Aris_PaP09 Giannis_19 BillyTheKid Vera BatGuin BlueMaffin greg08 user110908 forsker Makaps many of Filip Frozensun Farmakopoios elinamav Meri_k Aqua1 Xryssa fgk geornirv Anastaok panagiotis23 thenutritionist hello1234 gianikit Dr. Gl. Luminous sophiaa Dr.Katalyst aris65 AggelikiGr trelogiatros tsiobieman Martheos jellojina Corfu kitty charmander Kafkinos Papastergiou ang12_012 flytern tan07 Χρήστος2006 aneiko iry Panatha mono abyssiniancat louminis Nosokomos Sotiris 12 zaxarhh Anna1974. Lathy geneticist Ryuzaki m.b. PhysicsEnjoyer zoed Polymnia Stekas2025 eftria Penny1903 redpointer ch2006 ck_chrysiis Loustep Gvisbinis Geraldsaga pinkheart fortheloveofshizaya blissele Mistis tis erimou mimis rias kyriako sakplat Scandal elefther1ou_ mel123soc vasilis_har Jauahahwiwisjs Hmmytheos sophieee katerina1980 AnnaV Mammy Nun Than003 foxypup matritgo engineer? Nek21 Alex2025 tzoulio fockos userguest nucomer Ilikntas panunniotis Vagelis30 vps Kuro Dela Danahh81 Dimitris2007 testusernameyes ioel02 Kostpapas andyklad Dion G. panosalex7 st.krf Lia 2006 andreouk Drscientist GIANCHRIS FNC_Sophia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Καλες ειναι ....να τις δηλωσεις ..ευχομαι να σε δηλωσουν και αυτες .
Meri_k Νεοφερμένο μέλος Η Meri_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 09:09 Η Meri_k έγραψε: #8 13-10-25 09:09 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... H κρητη ειναι δυσκολη γιατι εχει μαθηματα αλυσιδες.Δηλαδη αν δεν εχεις περασει φυσιολογια 1 δεν μπορεις να δωσεις φυσιολογια 2 κλπ.Οποτε αυτο μπορει να σε καθυστερησει.Η Αθηνα ειναι δυσκολο να μπεις αλλα ευκολο να τελειωσεις καθως εχει εμβολιμες εξεταστικες μεσα στο εξαμηνο.Αλεξανδρουπολη ειναι λιγο μακρια και νιωθεις αποκομμενος αλλα εχει το αεροδρομιο και το σωζει λιγο .Κατα τα αλλα μικρη,ησυχη και ασφαλης πολη.Ιωαννινα κανει πολυ κρυο οποτε υπολογισε στο κοστος και αυτο της θερμανσης ... γενικα παντως κανεις δεν αποφασιζει που του αρεσει ,το θεμα ειναι να πιασεις τις βασεις Xryssa Νεοφερμένο μέλος Η Xryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 19:33 Η Xryssa έγραψε: #9 13-10-25 19:33 Μακριά από Κρήτη, με δυσκολια θα βρεις σπίτι, θα σε βγάζουν το Μάιο για να το νοικιάζουν rbnb, με δυσκολια θα περνάς τα μαθήματα από καθηγητές κομπλεξικους. Στην Αθήνα θα έχεις την καλύτερη εκπαίδευση και θα περνάς τα μαθήματα με άνεση και με βαθμό. Πάτρα και Ιωάννινα καλή εκπαίδευση και κάπως δύσκολες εξεταστικές και αυστηρή βαθμολόγηση. Για τις άλλες δεν ξέρω. panagiotis23 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panagiotis23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 237 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 00:34 Ο panagiotis23: #10 14-10-25 00:34 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να πιάσεις τα μόρια! Πολύ σίγουρο σε βλεπω... Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 08:57 Ο Giannis_19: #11 15-10-25 08:57 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Μόνο ιατρικές θα δηλώσεις; XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 17:06 Ο XarisAdamo2008: #12 15-10-25 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Μόνο ιατρικές θα δηλώσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 08:59 Ο XarisAdamo2008: #13 16-10-25 08:59 Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Ο Giannis_19: #14 18-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Click για ανάπτυξη... Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 13:57 Ο XarisAdamo2008: #15 18-10-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 14:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 18-10-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα η αθηνα και η θεσαλλονικη εχουν φασαρια. Ευχομαι να εισαι ομως σε θεση να τις πιανεις αυτες τις δυο ωστε να επιλεξεις μετα οποια επαρχια θελεις. Δες ομως..για να εχεις αυτο το δικαιωμα θα πρεπει να γραψεις και τους αναλογους ΜΟ που θα σε οδηγουν εκει.. Δηλαδη να εσαι μεσα στο 5-6% των 13.500 παιδιων που γραφουν ετσι ψηλα. Εισαι? τι σε κανει να διαφερεις απο το αλλο 95%? Αυτο πρεπει να σε απασχολει τωρα. Corfu kitty Νεοφερμένο μέλος Η Corfu kitty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 15:22 Η Corfu kitty: #17 18-10-25 15:22 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Δεν θα έλεγα ότι χάνεσαι τόσο, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη που είμαι εγώ και μένω κοντά στο πανεπιστημιο όλα είναι εκεί γύρω. Ειδικά σε επιλογής μαθήματα έχουμε προσωπική επαφή με τους καθηγητές. Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 17:07 Ο Giannis_19: #18 19-10-25 17:07 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δήλωσε τες απλά στο τέλος, δεν χάνεις κάτι, και εγώ αυτό έκανα. Frozensun Νεοφερμένο μέλος Ο Frozensun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 19:32 Ο Frozensun: #19 19-10-25 19:32 Πρωτα διαβαζεις, μετά γραφεις, μετα μετρας και αποφασιζεις. Με αυτη την σειρα. Απλα να ξερεις οτι Αθηνα και Θεσσαλονικη ειναι οι μονες 2 σχολες που σου δινουν τη δυνατοτητα να βρεις σπιτι σε walking distance απο τη σχολη σου.. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: XarisAdamo2008 Aris_PaP09 Giannis_19 BillyTheKid Vera BatGuin BlueMaffin greg08 user110908 forsker Makaps many of Filip Frozensun Farmakopoios elinamav Meri_k Aqua1 Xryssa fgk geornirv Anastaok panagiotis23 thenutritionist hello1234 gianikit Dr. Gl. Luminous sophiaa Dr.Katalyst aris65 AggelikiGr trelogiatros tsiobieman Martheos jellojina Corfu kitty charmander Kafkinos Papastergiou ang12_012 flytern tan07 Χρήστος2006 aneiko iry Panatha mono abyssiniancat louminis Nosokomos Sotiris 12 zaxarhh Anna1974. Lathy geneticist Ryuzaki m.b. PhysicsEnjoyer zoed Polymnia Stekas2025 eftria Penny1903 redpointer ch2006 ck_chrysiis Loustep Gvisbinis Geraldsaga pinkheart fortheloveofshizaya blissele Mistis tis erimou mimis rias kyriako sakplat Scandal elefther1ou_ mel123soc vasilis_har Jauahahwiwisjs Hmmytheos sophieee katerina1980 AnnaV Mammy Nun Than003 foxypup matritgo engineer? Nek21 Alex2025 tzoulio fockos userguest nucomer Ilikntas panunniotis Vagelis30 vps Kuro Dela Danahh81 Dimitris2007 testusernameyes ioel02 Kostpapas andyklad Dion G. panosalex7 st.krf Lia 2006 andreouk Drscientist GIANCHRIS FNC_Sophia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... H κρητη ειναι δυσκολη γιατι εχει μαθηματα αλυσιδες.Δηλαδη αν δεν εχεις περασει φυσιολογια 1 δεν μπορεις να δωσεις φυσιολογια 2 κλπ.Οποτε αυτο μπορει να σε καθυστερησει.Η Αθηνα ειναι δυσκολο να μπεις αλλα ευκολο να τελειωσεις καθως εχει εμβολιμες εξεταστικες μεσα στο εξαμηνο.Αλεξανδρουπολη ειναι λιγο μακρια και νιωθεις αποκομμενος αλλα εχει το αεροδρομιο και το σωζει λιγο .Κατα τα αλλα μικρη,ησυχη και ασφαλης πολη.Ιωαννινα κανει πολυ κρυο οποτε υπολογισε στο κοστος και αυτο της θερμανσης ... γενικα παντως κανεις δεν αποφασιζει που του αρεσει ,το θεμα ειναι να πιασεις τις βασεις
Xryssa Νεοφερμένο μέλος Η Xryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2025 στις 19:33 Η Xryssa έγραψε: #9 13-10-25 19:33 Μακριά από Κρήτη, με δυσκολια θα βρεις σπίτι, θα σε βγάζουν το Μάιο για να το νοικιάζουν rbnb, με δυσκολια θα περνάς τα μαθήματα από καθηγητές κομπλεξικους. Στην Αθήνα θα έχεις την καλύτερη εκπαίδευση και θα περνάς τα μαθήματα με άνεση και με βαθμό. Πάτρα και Ιωάννινα καλή εκπαίδευση και κάπως δύσκολες εξεταστικές και αυστηρή βαθμολόγηση. Για τις άλλες δεν ξέρω. panagiotis23 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panagiotis23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 237 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 00:34 Ο panagiotis23: #10 14-10-25 00:34 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να πιάσεις τα μόρια! Πολύ σίγουρο σε βλεπω... Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 08:57 Ο Giannis_19: #11 15-10-25 08:57 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Μόνο ιατρικές θα δηλώσεις; XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 17:06 Ο XarisAdamo2008: #12 15-10-25 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Μόνο ιατρικές θα δηλώσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 08:59 Ο XarisAdamo2008: #13 16-10-25 08:59 Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Ο Giannis_19: #14 18-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Click για ανάπτυξη... Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 13:57 Ο XarisAdamo2008: #15 18-10-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 14:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 18-10-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα η αθηνα και η θεσαλλονικη εχουν φασαρια. Ευχομαι να εισαι ομως σε θεση να τις πιανεις αυτες τις δυο ωστε να επιλεξεις μετα οποια επαρχια θελεις. Δες ομως..για να εχεις αυτο το δικαιωμα θα πρεπει να γραψεις και τους αναλογους ΜΟ που θα σε οδηγουν εκει.. Δηλαδη να εσαι μεσα στο 5-6% των 13.500 παιδιων που γραφουν ετσι ψηλα. Εισαι? τι σε κανει να διαφερεις απο το αλλο 95%? Αυτο πρεπει να σε απασχολει τωρα. Corfu kitty Νεοφερμένο μέλος Η Corfu kitty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 15:22 Η Corfu kitty: #17 18-10-25 15:22 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Δεν θα έλεγα ότι χάνεσαι τόσο, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη που είμαι εγώ και μένω κοντά στο πανεπιστημιο όλα είναι εκεί γύρω. Ειδικά σε επιλογής μαθήματα έχουμε προσωπική επαφή με τους καθηγητές. Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 17:07 Ο Giannis_19: #18 19-10-25 17:07 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δήλωσε τες απλά στο τέλος, δεν χάνεις κάτι, και εγώ αυτό έκανα. Frozensun Νεοφερμένο μέλος Ο Frozensun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 19:32 Ο Frozensun: #19 19-10-25 19:32 Πρωτα διαβαζεις, μετά γραφεις, μετα μετρας και αποφασιζεις. Με αυτη την σειρα. Απλα να ξερεις οτι Αθηνα και Θεσσαλονικη ειναι οι μονες 2 σχολες που σου δινουν τη δυνατοτητα να βρεις σπιτι σε walking distance απο τη σχολη σου.. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: XarisAdamo2008 Aris_PaP09 Giannis_19 BillyTheKid Vera BatGuin BlueMaffin greg08 user110908 forsker Makaps many of Filip Frozensun Farmakopoios elinamav Meri_k Aqua1 Xryssa fgk geornirv Anastaok panagiotis23 thenutritionist hello1234 gianikit Dr. Gl. Luminous sophiaa Dr.Katalyst aris65 AggelikiGr trelogiatros tsiobieman Martheos jellojina Corfu kitty charmander Kafkinos Papastergiou ang12_012 flytern tan07 Χρήστος2006 aneiko iry Panatha mono abyssiniancat louminis Nosokomos Sotiris 12 zaxarhh Anna1974. Lathy geneticist Ryuzaki m.b. PhysicsEnjoyer zoed Polymnia Stekas2025 eftria Penny1903 redpointer ch2006 ck_chrysiis Loustep Gvisbinis Geraldsaga pinkheart fortheloveofshizaya blissele Mistis tis erimou mimis rias kyriako sakplat Scandal elefther1ou_ mel123soc vasilis_har Jauahahwiwisjs Hmmytheos sophieee katerina1980 AnnaV Mammy Nun Than003 foxypup matritgo engineer? Nek21 Alex2025 tzoulio fockos userguest nucomer Ilikntas panunniotis Vagelis30 vps Kuro Dela Danahh81 Dimitris2007 testusernameyes ioel02 Kostpapas andyklad Dion G. panosalex7 st.krf Lia 2006 andreouk Drscientist GIANCHRIS FNC_Sophia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μακριά από Κρήτη, με δυσκολια θα βρεις σπίτι, θα σε βγάζουν το Μάιο για να το νοικιάζουν rbnb, με δυσκολια θα περνάς τα μαθήματα από καθηγητές κομπλεξικους. Στην Αθήνα θα έχεις την καλύτερη εκπαίδευση και θα περνάς τα μαθήματα με άνεση και με βαθμό. Πάτρα και Ιωάννινα καλή εκπαίδευση και κάπως δύσκολες εξεταστικές και αυστηρή βαθμολόγηση. Για τις άλλες δεν ξέρω.
panagiotis23 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panagiotis23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 237 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2025 στις 00:34 Ο panagiotis23: #10 14-10-25 00:34 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να πιάσεις τα μόρια! Πολύ σίγουρο σε βλεπω... Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 08:57 Ο Giannis_19: #11 15-10-25 08:57 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Μόνο ιατρικές θα δηλώσεις; XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 17:06 Ο XarisAdamo2008: #12 15-10-25 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Μόνο ιατρικές θα δηλώσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 08:59 Ο XarisAdamo2008: #13 16-10-25 08:59 Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Ο Giannis_19: #14 18-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Click για ανάπτυξη... Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 13:57 Ο XarisAdamo2008: #15 18-10-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 14:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 18-10-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα η αθηνα και η θεσαλλονικη εχουν φασαρια. Ευχομαι να εισαι ομως σε θεση να τις πιανεις αυτες τις δυο ωστε να επιλεξεις μετα οποια επαρχια θελεις. Δες ομως..για να εχεις αυτο το δικαιωμα θα πρεπει να γραψεις και τους αναλογους ΜΟ που θα σε οδηγουν εκει.. Δηλαδη να εσαι μεσα στο 5-6% των 13.500 παιδιων που γραφουν ετσι ψηλα. Εισαι? τι σε κανει να διαφερεις απο το αλλο 95%? Αυτο πρεπει να σε απασχολει τωρα. Corfu kitty Νεοφερμένο μέλος Η Corfu kitty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 15:22 Η Corfu kitty: #17 18-10-25 15:22 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Δεν θα έλεγα ότι χάνεσαι τόσο, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη που είμαι εγώ και μένω κοντά στο πανεπιστημιο όλα είναι εκεί γύρω. Ειδικά σε επιλογής μαθήματα έχουμε προσωπική επαφή με τους καθηγητές. Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 17:07 Ο Giannis_19: #18 19-10-25 17:07 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δήλωσε τες απλά στο τέλος, δεν χάνεις κάτι, και εγώ αυτό έκανα. Frozensun Νεοφερμένο μέλος Ο Frozensun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 19:32 Ο Frozensun: #19 19-10-25 19:32 Πρωτα διαβαζεις, μετά γραφεις, μετα μετρας και αποφασιζεις. Με αυτη την σειρα. Απλα να ξερεις οτι Αθηνα και Θεσσαλονικη ειναι οι μονες 2 σχολες που σου δινουν τη δυνατοτητα να βρεις σπιτι σε walking distance απο τη σχολη σου.. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: XarisAdamo2008 Aris_PaP09 Giannis_19 BillyTheKid Vera BatGuin BlueMaffin greg08 user110908 forsker Makaps many of Filip Frozensun Farmakopoios elinamav Meri_k Aqua1 Xryssa fgk geornirv Anastaok panagiotis23 thenutritionist hello1234 gianikit Dr. Gl. Luminous sophiaa Dr.Katalyst aris65 AggelikiGr trelogiatros tsiobieman Martheos jellojina Corfu kitty charmander Kafkinos Papastergiou ang12_012 flytern tan07 Χρήστος2006 aneiko iry Panatha mono abyssiniancat louminis Nosokomos Sotiris 12 zaxarhh Anna1974. Lathy geneticist Ryuzaki m.b. PhysicsEnjoyer zoed Polymnia Stekas2025 eftria Penny1903 redpointer ch2006 ck_chrysiis Loustep Gvisbinis Geraldsaga pinkheart fortheloveofshizaya blissele Mistis tis erimou mimis rias kyriako sakplat Scandal elefther1ou_ mel123soc vasilis_har Jauahahwiwisjs Hmmytheos sophieee katerina1980 AnnaV Mammy Nun Than003 foxypup matritgo engineer? Nek21 Alex2025 tzoulio fockos userguest nucomer Ilikntas panunniotis Vagelis30 vps Kuro Dela Danahh81 Dimitris2007 testusernameyes ioel02 Kostpapas andyklad Dion G. panosalex7 st.krf Lia 2006 andreouk Drscientist GIANCHRIS FNC_Sophia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Κάτσε να πιάσεις τα μόρια! Πολύ σίγουρο σε βλεπω...
Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 08:57 Ο Giannis_19: #11 15-10-25 08:57 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Μόνο ιατρικές θα δηλώσεις; XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 17:06 Ο XarisAdamo2008: #12 15-10-25 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Μόνο ιατρικές θα δηλώσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 08:59 Ο XarisAdamo2008: #13 16-10-25 08:59 Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Ο Giannis_19: #14 18-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Click για ανάπτυξη... Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 13:57 Ο XarisAdamo2008: #15 18-10-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 14:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 18-10-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα η αθηνα και η θεσαλλονικη εχουν φασαρια. Ευχομαι να εισαι ομως σε θεση να τις πιανεις αυτες τις δυο ωστε να επιλεξεις μετα οποια επαρχια θελεις. Δες ομως..για να εχεις αυτο το δικαιωμα θα πρεπει να γραψεις και τους αναλογους ΜΟ που θα σε οδηγουν εκει.. Δηλαδη να εσαι μεσα στο 5-6% των 13.500 παιδιων που γραφουν ετσι ψηλα. Εισαι? τι σε κανει να διαφερεις απο το αλλο 95%? Αυτο πρεπει να σε απασχολει τωρα. Corfu kitty Νεοφερμένο μέλος Η Corfu kitty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 15:22 Η Corfu kitty: #17 18-10-25 15:22 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Δεν θα έλεγα ότι χάνεσαι τόσο, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη που είμαι εγώ και μένω κοντά στο πανεπιστημιο όλα είναι εκεί γύρω. Ειδικά σε επιλογής μαθήματα έχουμε προσωπική επαφή με τους καθηγητές. Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 17:07 Ο Giannis_19: #18 19-10-25 17:07 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δήλωσε τες απλά στο τέλος, δεν χάνεις κάτι, και εγώ αυτό έκανα. Frozensun Νεοφερμένο μέλος Ο Frozensun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 19:32 Ο Frozensun: #19 19-10-25 19:32 Πρωτα διαβαζεις, μετά γραφεις, μετα μετρας και αποφασιζεις. Με αυτη την σειρα. Απλα να ξερεις οτι Αθηνα και Θεσσαλονικη ειναι οι μονες 2 σχολες που σου δινουν τη δυνατοτητα να βρεις σπιτι σε walking distance απο τη σχολη σου.. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: XarisAdamo2008 Aris_PaP09 Giannis_19 BillyTheKid Vera BatGuin BlueMaffin greg08 user110908 forsker Makaps many of Filip Frozensun Farmakopoios elinamav Meri_k Aqua1 Xryssa fgk geornirv Anastaok panagiotis23 thenutritionist hello1234 gianikit Dr. Gl. Luminous sophiaa Dr.Katalyst aris65 AggelikiGr trelogiatros tsiobieman Martheos jellojina Corfu kitty charmander Kafkinos Papastergiou ang12_012 flytern tan07 Χρήστος2006 aneiko iry Panatha mono abyssiniancat louminis Nosokomos Sotiris 12 zaxarhh Anna1974. Lathy geneticist Ryuzaki m.b. PhysicsEnjoyer zoed Polymnia Stekas2025 eftria Penny1903 redpointer ch2006 ck_chrysiis Loustep Gvisbinis Geraldsaga pinkheart fortheloveofshizaya blissele Mistis tis erimou mimis rias kyriako sakplat Scandal elefther1ou_ mel123soc vasilis_har Jauahahwiwisjs Hmmytheos sophieee katerina1980 AnnaV Mammy Nun Than003 foxypup matritgo engineer? Nek21 Alex2025 tzoulio fockos userguest nucomer Ilikntas panunniotis Vagelis30 vps Kuro Dela Danahh81 Dimitris2007 testusernameyes ioel02 Kostpapas andyklad Dion G. panosalex7 st.krf Lia 2006 andreouk Drscientist GIANCHRIS FNC_Sophia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ποιες είναι οι ιατρικες σχολες που θα δηλώσω στο μηχανογραφικο του 26. Ιατρικη κρητης, ιατρικη πατρας, ιατρικη αλεξανδρουπολης κ ιατρικη ιωαννινων. Γνώμη γι αυτές τις σχολές; Click για ανάπτυξη... Μόνο ιατρικές θα δηλώσεις;
XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 17:06 Ο XarisAdamo2008: #12 15-10-25 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Μόνο ιατρικές θα δηλώσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 08:59 Ο XarisAdamo2008: #13 16-10-25 08:59 Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Ο Giannis_19: #14 18-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Click για ανάπτυξη... Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 13:57 Ο XarisAdamo2008: #15 18-10-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 14:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 18-10-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα η αθηνα και η θεσαλλονικη εχουν φασαρια. Ευχομαι να εισαι ομως σε θεση να τις πιανεις αυτες τις δυο ωστε να επιλεξεις μετα οποια επαρχια θελεις. Δες ομως..για να εχεις αυτο το δικαιωμα θα πρεπει να γραψεις και τους αναλογους ΜΟ που θα σε οδηγουν εκει.. Δηλαδη να εσαι μεσα στο 5-6% των 13.500 παιδιων που γραφουν ετσι ψηλα. Εισαι? τι σε κανει να διαφερεις απο το αλλο 95%? Αυτο πρεπει να σε απασχολει τωρα. Corfu kitty Νεοφερμένο μέλος Η Corfu kitty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 15:22 Η Corfu kitty: #17 18-10-25 15:22 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Δεν θα έλεγα ότι χάνεσαι τόσο, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη που είμαι εγώ και μένω κοντά στο πανεπιστημιο όλα είναι εκεί γύρω. Ειδικά σε επιλογής μαθήματα έχουμε προσωπική επαφή με τους καθηγητές. Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 17:07 Ο Giannis_19: #18 19-10-25 17:07 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δήλωσε τες απλά στο τέλος, δεν χάνεις κάτι, και εγώ αυτό έκανα. Frozensun Νεοφερμένο μέλος Ο Frozensun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 19:32 Ο Frozensun: #19 19-10-25 19:32 Πρωτα διαβαζεις, μετά γραφεις, μετα μετρας και αποφασιζεις. Με αυτη την σειρα. Απλα να ξερεις οτι Αθηνα και Θεσσαλονικη ειναι οι μονες 2 σχολες που σου δινουν τη δυνατοτητα να βρεις σπιτι σε walking distance απο τη σχολη σου.. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: XarisAdamo2008 Aris_PaP09 Giannis_19 BillyTheKid Vera BatGuin BlueMaffin greg08 user110908 forsker Makaps many of Filip Frozensun Farmakopoios elinamav Meri_k Aqua1 Xryssa fgk geornirv Anastaok panagiotis23 thenutritionist hello1234 gianikit Dr. Gl. Luminous sophiaa Dr.Katalyst aris65 AggelikiGr trelogiatros tsiobieman Martheos jellojina Corfu kitty charmander Kafkinos Papastergiou ang12_012 flytern tan07 Χρήστος2006 aneiko iry Panatha mono abyssiniancat louminis Nosokomos Sotiris 12 zaxarhh Anna1974. Lathy geneticist Ryuzaki m.b. PhysicsEnjoyer zoed Polymnia Stekas2025 eftria Penny1903 redpointer ch2006 ck_chrysiis Loustep Gvisbinis Geraldsaga pinkheart fortheloveofshizaya blissele Mistis tis erimou mimis rias kyriako sakplat Scandal elefther1ou_ mel123soc vasilis_har Jauahahwiwisjs Hmmytheos sophieee katerina1980 AnnaV Mammy Nun Than003 foxypup matritgo engineer? Nek21 Alex2025 tzoulio fockos userguest nucomer Ilikntas panunniotis Vagelis30 vps Kuro Dela Danahh81 Dimitris2007 testusernameyes ioel02 Kostpapas andyklad Dion G. panosalex7 st.krf Lia 2006 andreouk Drscientist GIANCHRIS FNC_Sophia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 08:59 Ο XarisAdamo2008: #13 16-10-25 08:59 Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Ο Giannis_19: #14 18-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Click για ανάπτυξη... Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 13:57 Ο XarisAdamo2008: #15 18-10-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 14:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 18-10-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα η αθηνα και η θεσαλλονικη εχουν φασαρια. Ευχομαι να εισαι ομως σε θεση να τις πιανεις αυτες τις δυο ωστε να επιλεξεις μετα οποια επαρχια θελεις. Δες ομως..για να εχεις αυτο το δικαιωμα θα πρεπει να γραψεις και τους αναλογους ΜΟ που θα σε οδηγουν εκει.. Δηλαδη να εσαι μεσα στο 5-6% των 13.500 παιδιων που γραφουν ετσι ψηλα. Εισαι? τι σε κανει να διαφερεις απο το αλλο 95%? Αυτο πρεπει να σε απασχολει τωρα. Corfu kitty Νεοφερμένο μέλος Η Corfu kitty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 15:22 Η Corfu kitty: #17 18-10-25 15:22 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Δεν θα έλεγα ότι χάνεσαι τόσο, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη που είμαι εγώ και μένω κοντά στο πανεπιστημιο όλα είναι εκεί γύρω. Ειδικά σε επιλογής μαθήματα έχουμε προσωπική επαφή με τους καθηγητές. Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 17:07 Ο Giannis_19: #18 19-10-25 17:07 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δήλωσε τες απλά στο τέλος, δεν χάνεις κάτι, και εγώ αυτό έκανα. Frozensun Νεοφερμένο μέλος Ο Frozensun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 19:32 Ο Frozensun: #19 19-10-25 19:32 Πρωτα διαβαζεις, μετά γραφεις, μετα μετρας και αποφασιζεις. Με αυτη την σειρα. Απλα να ξερεις οτι Αθηνα και Θεσσαλονικη ειναι οι μονες 2 σχολες που σου δινουν τη δυνατοτητα να βρεις σπιτι σε walking distance απο τη σχολη σου.. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: XarisAdamo2008 Aris_PaP09 Giannis_19 BillyTheKid Vera BatGuin BlueMaffin greg08 user110908 forsker Makaps many of Filip Frozensun Farmakopoios elinamav Meri_k Aqua1 Xryssa fgk geornirv Anastaok panagiotis23 thenutritionist hello1234 gianikit Dr. Gl. Luminous sophiaa Dr.Katalyst aris65 AggelikiGr trelogiatros tsiobieman Martheos jellojina Corfu kitty charmander Kafkinos Papastergiou ang12_012 flytern tan07 Χρήστος2006 aneiko iry Panatha mono abyssiniancat louminis Nosokomos Sotiris 12 zaxarhh Anna1974. Lathy geneticist Ryuzaki m.b. PhysicsEnjoyer zoed Polymnia Stekas2025 eftria Penny1903 redpointer ch2006 ck_chrysiis Loustep Gvisbinis Geraldsaga pinkheart fortheloveofshizaya blissele Mistis tis erimou mimis rias kyriako sakplat Scandal elefther1ou_ mel123soc vasilis_har Jauahahwiwisjs Hmmytheos sophieee katerina1980 AnnaV Mammy Nun Than003 foxypup matritgo engineer? Nek21 Alex2025 tzoulio fockos userguest nucomer Ilikntas panunniotis Vagelis30 vps Kuro Dela Danahh81 Dimitris2007 testusernameyes ioel02 Kostpapas andyklad Dion G. panosalex7 st.krf Lia 2006 andreouk Drscientist GIANCHRIS FNC_Sophia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας
Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 11:19 Ο Giannis_19: #14 18-10-25 11:19 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Click για ανάπτυξη... Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 13:57 Ο XarisAdamo2008: #15 18-10-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 14:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 18-10-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα η αθηνα και η θεσαλλονικη εχουν φασαρια. Ευχομαι να εισαι ομως σε θεση να τις πιανεις αυτες τις δυο ωστε να επιλεξεις μετα οποια επαρχια θελεις. Δες ομως..για να εχεις αυτο το δικαιωμα θα πρεπει να γραψεις και τους αναλογους ΜΟ που θα σε οδηγουν εκει.. Δηλαδη να εσαι μεσα στο 5-6% των 13.500 παιδιων που γραφουν ετσι ψηλα. Εισαι? τι σε κανει να διαφερεις απο το αλλο 95%? Αυτο πρεπει να σε απασχολει τωρα. Corfu kitty Νεοφερμένο μέλος Η Corfu kitty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 15:22 Η Corfu kitty: #17 18-10-25 15:22 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Δεν θα έλεγα ότι χάνεσαι τόσο, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη που είμαι εγώ και μένω κοντά στο πανεπιστημιο όλα είναι εκεί γύρω. Ειδικά σε επιλογής μαθήματα έχουμε προσωπική επαφή με τους καθηγητές. Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 17:07 Ο Giannis_19: #18 19-10-25 17:07 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δήλωσε τες απλά στο τέλος, δεν χάνεις κάτι, και εγώ αυτό έκανα. Frozensun Νεοφερμένο μέλος Ο Frozensun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 19:32 Ο Frozensun: #19 19-10-25 19:32 Πρωτα διαβαζεις, μετά γραφεις, μετα μετρας και αποφασιζεις. Με αυτη την σειρα. Απλα να ξερεις οτι Αθηνα και Θεσσαλονικη ειναι οι μονες 2 σχολες που σου δινουν τη δυνατοτητα να βρεις σπιτι σε walking distance απο τη σχολη σου.. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: XarisAdamo2008 Aris_PaP09 Giannis_19 BillyTheKid Vera BatGuin BlueMaffin greg08 user110908 forsker Makaps many of Filip Frozensun Farmakopoios elinamav Meri_k Aqua1 Xryssa fgk geornirv Anastaok panagiotis23 thenutritionist hello1234 gianikit Dr. Gl. Luminous sophiaa Dr.Katalyst aris65 AggelikiGr trelogiatros tsiobieman Martheos jellojina Corfu kitty charmander Kafkinos Papastergiou ang12_012 flytern tan07 Χρήστος2006 aneiko iry Panatha mono abyssiniancat louminis Nosokomos Sotiris 12 zaxarhh Anna1974. Lathy geneticist Ryuzaki m.b. PhysicsEnjoyer zoed Polymnia Stekas2025 eftria Penny1903 redpointer ch2006 ck_chrysiis Loustep Gvisbinis Geraldsaga pinkheart fortheloveofshizaya blissele Mistis tis erimou mimis rias kyriako sakplat Scandal elefther1ou_ mel123soc vasilis_har Jauahahwiwisjs Hmmytheos sophieee katerina1980 AnnaV Mammy Nun Than003 foxypup matritgo engineer? Nek21 Alex2025 tzoulio fockos userguest nucomer Ilikntas panunniotis Vagelis30 vps Kuro Dela Danahh81 Dimitris2007 testusernameyes ioel02 Kostpapas andyklad Dion G. panosalex7 st.krf Lia 2006 andreouk Drscientist GIANCHRIS FNC_Sophia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Αποφάσισα οριστικα ότι άλλη ιατρικη σχολη που θα δηλώσω μαζί με τις παραπάνω που προανέφερα είναι και αυτή της Λάρισας Click για ανάπτυξη... Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα.
XarisAdamo2008 Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης Αδαμόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 13:57 Ο XarisAdamo2008: #15 18-10-25 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 14:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 18-10-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα η αθηνα και η θεσαλλονικη εχουν φασαρια. Ευχομαι να εισαι ομως σε θεση να τις πιανεις αυτες τις δυο ωστε να επιλεξεις μετα οποια επαρχια θελεις. Δες ομως..για να εχεις αυτο το δικαιωμα θα πρεπει να γραψεις και τους αναλογους ΜΟ που θα σε οδηγουν εκει.. Δηλαδη να εσαι μεσα στο 5-6% των 13.500 παιδιων που γραφουν ετσι ψηλα. Εισαι? τι σε κανει να διαφερεις απο το αλλο 95%? Αυτο πρεπει να σε απασχολει τωρα. Corfu kitty Νεοφερμένο μέλος Η Corfu kitty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 15:22 Η Corfu kitty: #17 18-10-25 15:22 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Δεν θα έλεγα ότι χάνεσαι τόσο, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη που είμαι εγώ και μένω κοντά στο πανεπιστημιο όλα είναι εκεί γύρω. Ειδικά σε επιλογής μαθήματα έχουμε προσωπική επαφή με τους καθηγητές. Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 17:07 Ο Giannis_19: #18 19-10-25 17:07 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δήλωσε τες απλά στο τέλος, δεν χάνεις κάτι, και εγώ αυτό έκανα. Frozensun Νεοφερμένο μέλος Ο Frozensun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 19:32 Ο Frozensun: #19 19-10-25 19:32 Πρωτα διαβαζεις, μετά γραφεις, μετα μετρας και αποφασιζεις. Με αυτη την σειρα. Απλα να ξερεις οτι Αθηνα και Θεσσαλονικη ειναι οι μονες 2 σχολες που σου δινουν τη δυνατοτητα να βρεις σπιτι σε walking distance απο τη σχολη σου.. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: XarisAdamo2008 Aris_PaP09 Giannis_19 BillyTheKid Vera BatGuin BlueMaffin greg08 user110908 forsker Makaps many of Filip Frozensun Farmakopoios elinamav Meri_k Aqua1 Xryssa fgk geornirv Anastaok panagiotis23 thenutritionist hello1234 gianikit Dr. Gl. Luminous sophiaa Dr.Katalyst aris65 AggelikiGr trelogiatros tsiobieman Martheos jellojina Corfu kitty charmander Kafkinos Papastergiou ang12_012 flytern tan07 Χρήστος2006 aneiko iry Panatha mono abyssiniancat louminis Nosokomos Sotiris 12 zaxarhh Anna1974. Lathy geneticist Ryuzaki m.b. PhysicsEnjoyer zoed Polymnia Stekas2025 eftria Penny1903 redpointer ch2006 ck_chrysiis Loustep Gvisbinis Geraldsaga pinkheart fortheloveofshizaya blissele Mistis tis erimou mimis rias kyriako sakplat Scandal elefther1ou_ mel123soc vasilis_har Jauahahwiwisjs Hmmytheos sophieee katerina1980 AnnaV Mammy Nun Than003 foxypup matritgo engineer? Nek21 Alex2025 tzoulio fockos userguest nucomer Ilikntas panunniotis Vagelis30 vps Kuro Dela Danahh81 Dimitris2007 testusernameyes ioel02 Kostpapas andyklad Dion G. panosalex7 st.krf Lia 2006 andreouk Drscientist GIANCHRIS FNC_Sophia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giannis_19: Όλες να τις δηλώσεις, δεν τίθεται καν ζήτημα. Click για ανάπτυξη... Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 14:56 Ο ιωαννηs έγραψε: #16 18-10-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα η αθηνα και η θεσαλλονικη εχουν φασαρια. Ευχομαι να εισαι ομως σε θεση να τις πιανεις αυτες τις δυο ωστε να επιλεξεις μετα οποια επαρχια θελεις. Δες ομως..για να εχεις αυτο το δικαιωμα θα πρεπει να γραψεις και τους αναλογους ΜΟ που θα σε οδηγουν εκει.. Δηλαδη να εσαι μεσα στο 5-6% των 13.500 παιδιων που γραφουν ετσι ψηλα. Εισαι? τι σε κανει να διαφερεις απο το αλλο 95%? Αυτο πρεπει να σε απασχολει τωρα. Corfu kitty Νεοφερμένο μέλος Η Corfu kitty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 15:22 Η Corfu kitty: #17 18-10-25 15:22 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Δεν θα έλεγα ότι χάνεσαι τόσο, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη που είμαι εγώ και μένω κοντά στο πανεπιστημιο όλα είναι εκεί γύρω. Ειδικά σε επιλογής μαθήματα έχουμε προσωπική επαφή με τους καθηγητές. Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 17:07 Ο Giannis_19: #18 19-10-25 17:07 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δήλωσε τες απλά στο τέλος, δεν χάνεις κάτι, και εγώ αυτό έκανα. Frozensun Νεοφερμένο μέλος Ο Frozensun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 19:32 Ο Frozensun: #19 19-10-25 19:32 Πρωτα διαβαζεις, μετά γραφεις, μετα μετρας και αποφασιζεις. Με αυτη την σειρα. Απλα να ξερεις οτι Αθηνα και Θεσσαλονικη ειναι οι μονες 2 σχολες που σου δινουν τη δυνατοτητα να βρεις σπιτι σε walking distance απο τη σχολη σου.. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: XarisAdamo2008 Aris_PaP09 Giannis_19 BillyTheKid Vera BatGuin BlueMaffin greg08 user110908 forsker Makaps many of Filip Frozensun Farmakopoios elinamav Meri_k Aqua1 Xryssa fgk geornirv Anastaok panagiotis23 thenutritionist hello1234 gianikit Dr. Gl. Luminous sophiaa Dr.Katalyst aris65 AggelikiGr trelogiatros tsiobieman Martheos jellojina Corfu kitty charmander Kafkinos Papastergiou ang12_012 flytern tan07 Χρήστος2006 aneiko iry Panatha mono abyssiniancat louminis Nosokomos Sotiris 12 zaxarhh Anna1974. Lathy geneticist Ryuzaki m.b. PhysicsEnjoyer zoed Polymnia Stekas2025 eftria Penny1903 redpointer ch2006 ck_chrysiis Loustep Gvisbinis Geraldsaga pinkheart fortheloveofshizaya blissele Mistis tis erimou mimis rias kyriako sakplat Scandal elefther1ou_ mel123soc vasilis_har Jauahahwiwisjs Hmmytheos sophieee katerina1980 AnnaV Mammy Nun Than003 foxypup matritgo engineer? Nek21 Alex2025 tzoulio fockos userguest nucomer Ilikntas panunniotis Vagelis30 vps Kuro Dela Danahh81 Dimitris2007 testusernameyes ioel02 Kostpapas andyklad Dion G. panosalex7 st.krf Lia 2006 andreouk Drscientist GIANCHRIS FNC_Sophia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα η αθηνα και η θεσαλλονικη εχουν φασαρια. Ευχομαι να εισαι ομως σε θεση να τις πιανεις αυτες τις δυο ωστε να επιλεξεις μετα οποια επαρχια θελεις. Δες ομως..για να εχεις αυτο το δικαιωμα θα πρεπει να γραψεις και τους αναλογους ΜΟ που θα σε οδηγουν εκει.. Δηλαδη να εσαι μεσα στο 5-6% των 13.500 παιδιων που γραφουν ετσι ψηλα. Εισαι? τι σε κανει να διαφερεις απο το αλλο 95%? Αυτο πρεπει να σε απασχολει τωρα.
Corfu kitty Νεοφερμένο μέλος Η Corfu kitty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2025 στις 15:22 Η Corfu kitty: #17 18-10-25 15:22 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Δεν θα έλεγα ότι χάνεσαι τόσο, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη που είμαι εγώ και μένω κοντά στο πανεπιστημιο όλα είναι εκεί γύρω. Ειδικά σε επιλογής μαθήματα έχουμε προσωπική επαφή με τους καθηγητές. Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 17:07 Ο Giannis_19: #18 19-10-25 17:07 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δήλωσε τες απλά στο τέλος, δεν χάνεις κάτι, και εγώ αυτό έκανα. Frozensun Νεοφερμένο μέλος Ο Frozensun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 19:32 Ο Frozensun: #19 19-10-25 19:32 Πρωτα διαβαζεις, μετά γραφεις, μετα μετρας και αποφασιζεις. Με αυτη την σειρα. Απλα να ξερεις οτι Αθηνα και Θεσσαλονικη ειναι οι μονες 2 σχολες που σου δινουν τη δυνατοτητα να βρεις σπιτι σε walking distance απο τη σχολη σου.. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: XarisAdamo2008 Aris_PaP09 Giannis_19 BillyTheKid Vera BatGuin BlueMaffin greg08 user110908 forsker Makaps many of Filip Frozensun Farmakopoios elinamav Meri_k Aqua1 Xryssa fgk geornirv Anastaok panagiotis23 thenutritionist hello1234 gianikit Dr. Gl. Luminous sophiaa Dr.Katalyst aris65 AggelikiGr trelogiatros tsiobieman Martheos jellojina Corfu kitty charmander Kafkinos Papastergiou ang12_012 flytern tan07 Χρήστος2006 aneiko iry Panatha mono abyssiniancat louminis Nosokomos Sotiris 12 zaxarhh Anna1974. Lathy geneticist Ryuzaki m.b. PhysicsEnjoyer zoed Polymnia Stekas2025 eftria Penny1903 redpointer ch2006 ck_chrysiis Loustep Gvisbinis Geraldsaga pinkheart fortheloveofshizaya blissele Mistis tis erimou mimis rias kyriako sakplat Scandal elefther1ou_ mel123soc vasilis_har Jauahahwiwisjs Hmmytheos sophieee katerina1980 AnnaV Mammy Nun Than003 foxypup matritgo engineer? Nek21 Alex2025 tzoulio fockos userguest nucomer Ilikntas panunniotis Vagelis30 vps Kuro Dela Danahh81 Dimitris2007 testusernameyes ioel02 Kostpapas andyklad Dion G. panosalex7 st.krf Lia 2006 andreouk Drscientist GIANCHRIS FNC_Sophia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Δεν θα έλεγα ότι χάνεσαι τόσο, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη που είμαι εγώ και μένω κοντά στο πανεπιστημιο όλα είναι εκεί γύρω. Ειδικά σε επιλογής μαθήματα έχουμε προσωπική επαφή με τους καθηγητές.
Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 17:07 Ο Giannis_19: #18 19-10-25 17:07 Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δήλωσε τες απλά στο τέλος, δεν χάνεις κάτι, και εγώ αυτό έκανα. Frozensun Νεοφερμένο μέλος Ο Frozensun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 19:32 Ο Frozensun: #19 19-10-25 19:32 Πρωτα διαβαζεις, μετά γραφεις, μετα μετρας και αποφασιζεις. Με αυτη την σειρα. Απλα να ξερεις οτι Αθηνα και Θεσσαλονικη ειναι οι μονες 2 σχολες που σου δινουν τη δυνατοτητα να βρεις σπιτι σε walking distance απο τη σχολη σου.. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από XarisAdamo2008: Βασικά τις 5 από τις 7 ιατρικες σχολες της χώρας μας. Αποκλείω αθηνα κ θεσσαλονικη διότι στις μεγάλες πόλεις χάνεσαι στην κυριολεξία στο πλήθος Click για ανάπτυξη... Κοίτα, δήλωσε τες απλά στο τέλος, δεν χάνεις κάτι, και εγώ αυτό έκανα.
Frozensun Νεοφερμένο μέλος Ο Frozensun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2025 στις 19:32 Ο Frozensun: #19 19-10-25 19:32 Πρωτα διαβαζεις, μετά γραφεις, μετα μετρας και αποφασιζεις. Με αυτη την σειρα. Απλα να ξερεις οτι Αθηνα και Θεσσαλονικη ειναι οι μονες 2 σχολες που σου δινουν τη δυνατοτητα να βρεις σπιτι σε walking distance απο τη σχολη σου..
Πρωτα διαβαζεις, μετά γραφεις, μετα μετρας και αποφασιζεις. Με αυτη την σειρα. Απλα να ξερεις οτι Αθηνα και Θεσσαλονικη ειναι οι μονες 2 σχολες που σου δινουν τη δυνατοτητα να βρεις σπιτι σε walking distance απο τη σχολη σου..