Marilenaki! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 16:49 Η Marilenaki!: #121 03-07-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από θεοδωρα231: περσι 15.010 ειχε...αν ετσι την πιανω για πολυυυυ.!τζαμπα αγχωνομαι.! Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν ισχύει αυτό... πολλοί σπαστικοί μιλάνε μέχρι και για 15.600..... στο έθνος νομίζω έλεγε από 15.100 μέχρι 15.600!!!!!!!!!!!!!! οι δημοσιογράφοι συνήθως παπ..ιές λένε βεβαια... υπομονή μέχρι τον αύγουστο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 13:04 Η stella έγραψε: #122 04-07-09 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Δήλωσα σήμερα πρωί πρωί, πριν αλλάξω πάλι γνώμη, Νομική Αθήνας. Click για ανάπτυξη... Αχχχχχ......και γω 10 φορές άλλαξα γνώμη και τελικά έβαλα πρώτη τη νομική θεσσαλονίκης....φοβήθηκα να κατέβω στην Αθήνα....Αχχχχχ!!!!Μπορεί και να το μετανιώσω...Ποιός ξέρει!Εσύ ανάμεσα σε ποιές σχολές ήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRAA Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRAA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η DIMITRAA έγραψε: #123 04-07-09 13:07 Πληροφορική και επικοινωνιών ΤΕΙ σερρών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Ο Gatoulinho: #124 04-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από christina141: παιδια μηπως ξερετε αν εχουν πολυ ζητηση οι σχολες χημικων μηχανικων?ειμαι 300 μορια πανω απο την περσινη βαση για χημικων μηχανικων θεσσαλονικης και με αυτα που λενε αρχιζω και ανησυχω... Click για ανάπτυξη... Αν και δεν έχουν ανεργία, υπάρχει πολύ ετεροαπασχόληση. Στην Ελλάδα τουλάχιστον. Για εξωτερικό πχ για Αγγλία βρίσκεις δουλειά από ότι έχω ακούσει. Πάντως αν είναι να δουλέψεις Ελλάδα δε στους συνιστώ. Βέβαια ρωτάς άλλο πράγμα!!!! Δεν έχω ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouko Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ευρωπός (Κιλκίς). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 17:13 Η evouko έγραψε: #125 05-07-09 17:13 πρωτες 8α δηλωσω ολες τις πληροφορικες(ανεξαρτητου πολης)...μετα τα φυσικα,τα χημικα και τα μα8ηματικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 18:13 Η stella έγραψε: #126 05-07-09 18:13 νομική θεσσαλονίκης...!!!!!υπάρχει κανένας άλλος εδω μέσα που δήλωσε να παει σε αυτή τη σχολή και πόλη???!!!!όλοι παιδαγωγικό πανε!βλέπω τη νομική με κενές θέσεις έτσι όπως διαμορφώνονται τα πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 20:03 Ο nikos88 έγραψε: #127 05-07-09 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: δεν ξέρω αν ισχύει αυτό... πολλοί σπαστικοί μιλάνε μέχρι και για 15.600..... στο έθνος νομίζω έλεγε από 15.100 μέχρι 15.600!!!!!!!!!!!!!! οι δημοσιογράφοι συνήθως παπ..ιές λένε βεβαια... υπομονή μέχρι τον αύγουστο!!!! Click για ανάπτυξη... και ετσι να ειναι για αυτην την σχολη...εγω την πιανω παλι!!!εχω 15963!!!!!!οεο....και μακαρι να πανε και ολα καλα με την μεταγραφουλα..!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από θεοδωρα231: περσι 15.010 ειχε...αν ετσι την πιανω για πολυυυυ.!τζαμπα αγχωνομαι.! Click για ανάπτυξη... ποσα εβγαλες εσυ..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annmary Νεοφερμένο μέλος Η annmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:03 Η annmary έγραψε: #128 05-07-09 22:03 Ιατρικη θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efim18 Νεοφερμένο μέλος Η efim18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:49 Η efim18 έγραψε: #129 05-07-09 22:49 ασε μου την εχουν σπασει οι γονεις μου και θα δηλωσω νομικη αθηνας...ηθελα παιδαγωγικα αλλα δεν ξερω τι θα γινεται σε 4-5 χρονια... τι βλακεια... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Δήλωσα σήμερα πρωί πρωί, πριν αλλάξω πάλι γνώμη, Νομική Αθήνας. Click για ανάπτυξη... ειμαρμενη μου να ειμαστε μαζι καλε!! και εγω αυτο θα βαλω!! να γνωριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:51 Η Aggeliki22065: #130 05-07-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από efim18: ασε μου την εχουν σπασει οι γονεις μου και θα δηλωσω νομικη αθηνας...ηθελα παιδαγωγικα αλλα δεν ξερω τι θα γινεται σε 4-5 χρονια... τι βλακεια... ----------------------------------------- ειμαρμενη μου να ειμαστε μαζι καλε!! και εγω αυτο θα βαλω!! να γνωριστουμε! Click για ανάπτυξη... θα ειμαστε μαζι και οι 3 τοτε αν τη δηλωσετε!!για οποιαδηποτε πληροφορια-ξεναγηση πειτε μου!συγχαρητηρια κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:52 Ο nikos88 έγραψε: #131 05-07-09 22:52 δεν ξερω ακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efim18 Νεοφερμένο μέλος Η efim18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η efim18 έγραψε: #132 05-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: θα ειμαστε μαζι και οι 3 τοτε αν τη δηλωσετε!!για οποιαδηποτε πληροφορια-ξεναγηση πειτε μου!συγχαρητηρια κιολας Click για ανάπτυξη... γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Aggeliki22065: #133 05-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από efim18: γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Click για ανάπτυξη... Εννοειται!!!!η σχολη ειναι πολλη ενδιαφερουσα πραγματικα,σε τραβα αν σε ενδιαφερει το αντικειμενο..αλλα..λιγο δυσκολη!!οι καθηγητες κ γενικα το επιπεδο των σπουδων ειναι αρκετα υψηλο,γενικοτερα ειμαι πολλη ικανοποιημενη!και τα παιδια ειναι επισης μια χαρα!τι την εβαζες αν δε σε ξετρελαινει??μεγα λαθος γιατι το διαβασμα ειναι πακετο αλλα πιστευω αν δεις και τα μαθηματα(απο β εξαμηνο βασικα ειναι πιο ενδιαφεροντα)θα αλλαξεις γνωμη!α!τωρα το ειδα δεν την εχεις δηλωσει ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:02 Ο κωστακης έγραψε: #134 05-07-09 23:02 αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η Aggeliki22065: #135 05-07-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Click για ανάπτυξη... ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Ο nikos88 έγραψε: #136 05-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Click για ανάπτυξη... θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:29 Η Aggeliki22065: #137 05-07-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Click για ανάπτυξη... απορω και μενα πως μου διεφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _kelly_ Νεοφερμένο μέλος Η _kelly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η _kelly_ έγραψε: #138 06-07-09 00:09 17022!!!τα εχω μαθει και εγω απ'εξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Ο κωστακης έγραψε: #139 06-07-09 00:16 δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:19 Ο nikos88 έγραψε: #140 06-07-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από koulis: δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε εμεις...εσυ κανεις λαθος!!!δεν ρωτησε ποσα μορια εχει η σχολη...αλλα ποσα εβγαλες εσυ!!!!!διαβασε το παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από θεοδωρα231: περσι 15.010 ειχε...αν ετσι την πιανω για πολυυυυ.!τζαμπα αγχωνομαι.! Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν ισχύει αυτό... πολλοί σπαστικοί μιλάνε μέχρι και για 15.600..... στο έθνος νομίζω έλεγε από 15.100 μέχρι 15.600!!!!!!!!!!!!!! οι δημοσιογράφοι συνήθως παπ..ιές λένε βεβαια... υπομονή μέχρι τον αύγουστο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 13:04 Η stella έγραψε: #122 04-07-09 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Δήλωσα σήμερα πρωί πρωί, πριν αλλάξω πάλι γνώμη, Νομική Αθήνας. Click για ανάπτυξη... Αχχχχχ......και γω 10 φορές άλλαξα γνώμη και τελικά έβαλα πρώτη τη νομική θεσσαλονίκης....φοβήθηκα να κατέβω στην Αθήνα....Αχχχχχ!!!!Μπορεί και να το μετανιώσω...Ποιός ξέρει!Εσύ ανάμεσα σε ποιές σχολές ήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMITRAA Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRAA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η DIMITRAA έγραψε: #123 04-07-09 13:07 Πληροφορική και επικοινωνιών ΤΕΙ σερρών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Ο Gatoulinho: #124 04-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από christina141: παιδια μηπως ξερετε αν εχουν πολυ ζητηση οι σχολες χημικων μηχανικων?ειμαι 300 μορια πανω απο την περσινη βαση για χημικων μηχανικων θεσσαλονικης και με αυτα που λενε αρχιζω και ανησυχω... Click για ανάπτυξη... Αν και δεν έχουν ανεργία, υπάρχει πολύ ετεροαπασχόληση. Στην Ελλάδα τουλάχιστον. Για εξωτερικό πχ για Αγγλία βρίσκεις δουλειά από ότι έχω ακούσει. Πάντως αν είναι να δουλέψεις Ελλάδα δε στους συνιστώ. Βέβαια ρωτάς άλλο πράγμα!!!! Δεν έχω ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouko Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ευρωπός (Κιλκίς). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 17:13 Η evouko έγραψε: #125 05-07-09 17:13 πρωτες 8α δηλωσω ολες τις πληροφορικες(ανεξαρτητου πολης)...μετα τα φυσικα,τα χημικα και τα μα8ηματικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 18:13 Η stella έγραψε: #126 05-07-09 18:13 νομική θεσσαλονίκης...!!!!!υπάρχει κανένας άλλος εδω μέσα που δήλωσε να παει σε αυτή τη σχολή και πόλη???!!!!όλοι παιδαγωγικό πανε!βλέπω τη νομική με κενές θέσεις έτσι όπως διαμορφώνονται τα πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 20:03 Ο nikos88 έγραψε: #127 05-07-09 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: δεν ξέρω αν ισχύει αυτό... πολλοί σπαστικοί μιλάνε μέχρι και για 15.600..... στο έθνος νομίζω έλεγε από 15.100 μέχρι 15.600!!!!!!!!!!!!!! οι δημοσιογράφοι συνήθως παπ..ιές λένε βεβαια... υπομονή μέχρι τον αύγουστο!!!! Click για ανάπτυξη... και ετσι να ειναι για αυτην την σχολη...εγω την πιανω παλι!!!εχω 15963!!!!!!οεο....και μακαρι να πανε και ολα καλα με την μεταγραφουλα..!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από θεοδωρα231: περσι 15.010 ειχε...αν ετσι την πιανω για πολυυυυ.!τζαμπα αγχωνομαι.! Click για ανάπτυξη... ποσα εβγαλες εσυ..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annmary Νεοφερμένο μέλος Η annmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:03 Η annmary έγραψε: #128 05-07-09 22:03 Ιατρικη θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efim18 Νεοφερμένο μέλος Η efim18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:49 Η efim18 έγραψε: #129 05-07-09 22:49 ασε μου την εχουν σπασει οι γονεις μου και θα δηλωσω νομικη αθηνας...ηθελα παιδαγωγικα αλλα δεν ξερω τι θα γινεται σε 4-5 χρονια... τι βλακεια... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Δήλωσα σήμερα πρωί πρωί, πριν αλλάξω πάλι γνώμη, Νομική Αθήνας. Click για ανάπτυξη... ειμαρμενη μου να ειμαστε μαζι καλε!! και εγω αυτο θα βαλω!! να γνωριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:51 Η Aggeliki22065: #130 05-07-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από efim18: ασε μου την εχουν σπασει οι γονεις μου και θα δηλωσω νομικη αθηνας...ηθελα παιδαγωγικα αλλα δεν ξερω τι θα γινεται σε 4-5 χρονια... τι βλακεια... ----------------------------------------- ειμαρμενη μου να ειμαστε μαζι καλε!! και εγω αυτο θα βαλω!! να γνωριστουμε! Click για ανάπτυξη... θα ειμαστε μαζι και οι 3 τοτε αν τη δηλωσετε!!για οποιαδηποτε πληροφορια-ξεναγηση πειτε μου!συγχαρητηρια κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:52 Ο nikos88 έγραψε: #131 05-07-09 22:52 δεν ξερω ακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efim18 Νεοφερμένο μέλος Η efim18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η efim18 έγραψε: #132 05-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: θα ειμαστε μαζι και οι 3 τοτε αν τη δηλωσετε!!για οποιαδηποτε πληροφορια-ξεναγηση πειτε μου!συγχαρητηρια κιολας Click για ανάπτυξη... γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Aggeliki22065: #133 05-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από efim18: γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Click για ανάπτυξη... Εννοειται!!!!η σχολη ειναι πολλη ενδιαφερουσα πραγματικα,σε τραβα αν σε ενδιαφερει το αντικειμενο..αλλα..λιγο δυσκολη!!οι καθηγητες κ γενικα το επιπεδο των σπουδων ειναι αρκετα υψηλο,γενικοτερα ειμαι πολλη ικανοποιημενη!και τα παιδια ειναι επισης μια χαρα!τι την εβαζες αν δε σε ξετρελαινει??μεγα λαθος γιατι το διαβασμα ειναι πακετο αλλα πιστευω αν δεις και τα μαθηματα(απο β εξαμηνο βασικα ειναι πιο ενδιαφεροντα)θα αλλαξεις γνωμη!α!τωρα το ειδα δεν την εχεις δηλωσει ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:02 Ο κωστακης έγραψε: #134 05-07-09 23:02 αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η Aggeliki22065: #135 05-07-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Click για ανάπτυξη... ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Ο nikos88 έγραψε: #136 05-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Click για ανάπτυξη... θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:29 Η Aggeliki22065: #137 05-07-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Click για ανάπτυξη... απορω και μενα πως μου διεφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _kelly_ Νεοφερμένο μέλος Η _kelly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η _kelly_ έγραψε: #138 06-07-09 00:09 17022!!!τα εχω μαθει και εγω απ'εξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Ο κωστακης έγραψε: #139 06-07-09 00:16 δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:19 Ο nikos88 έγραψε: #140 06-07-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από koulis: δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε εμεις...εσυ κανεις λαθος!!!δεν ρωτησε ποσα μορια εχει η σχολη...αλλα ποσα εβγαλες εσυ!!!!!διαβασε το παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Δήλωσα σήμερα πρωί πρωί, πριν αλλάξω πάλι γνώμη, Νομική Αθήνας. Click για ανάπτυξη... Αχχχχχ......και γω 10 φορές άλλαξα γνώμη και τελικά έβαλα πρώτη τη νομική θεσσαλονίκης....φοβήθηκα να κατέβω στην Αθήνα....Αχχχχχ!!!!Μπορεί και να το μετανιώσω...Ποιός ξέρει!Εσύ ανάμεσα σε ποιές σχολές ήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DIMITRAA Νεοφερμένο μέλος Η DIMITRAA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 13:07 Η DIMITRAA έγραψε: #123 04-07-09 13:07 Πληροφορική και επικοινωνιών ΤΕΙ σερρών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Ο Gatoulinho: #124 04-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από christina141: παιδια μηπως ξερετε αν εχουν πολυ ζητηση οι σχολες χημικων μηχανικων?ειμαι 300 μορια πανω απο την περσινη βαση για χημικων μηχανικων θεσσαλονικης και με αυτα που λενε αρχιζω και ανησυχω... Click για ανάπτυξη... Αν και δεν έχουν ανεργία, υπάρχει πολύ ετεροαπασχόληση. Στην Ελλάδα τουλάχιστον. Για εξωτερικό πχ για Αγγλία βρίσκεις δουλειά από ότι έχω ακούσει. Πάντως αν είναι να δουλέψεις Ελλάδα δε στους συνιστώ. Βέβαια ρωτάς άλλο πράγμα!!!! Δεν έχω ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouko Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ευρωπός (Κιλκίς). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 17:13 Η evouko έγραψε: #125 05-07-09 17:13 πρωτες 8α δηλωσω ολες τις πληροφορικες(ανεξαρτητου πολης)...μετα τα φυσικα,τα χημικα και τα μα8ηματικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 18:13 Η stella έγραψε: #126 05-07-09 18:13 νομική θεσσαλονίκης...!!!!!υπάρχει κανένας άλλος εδω μέσα που δήλωσε να παει σε αυτή τη σχολή και πόλη???!!!!όλοι παιδαγωγικό πανε!βλέπω τη νομική με κενές θέσεις έτσι όπως διαμορφώνονται τα πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 20:03 Ο nikos88 έγραψε: #127 05-07-09 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: δεν ξέρω αν ισχύει αυτό... πολλοί σπαστικοί μιλάνε μέχρι και για 15.600..... στο έθνος νομίζω έλεγε από 15.100 μέχρι 15.600!!!!!!!!!!!!!! οι δημοσιογράφοι συνήθως παπ..ιές λένε βεβαια... υπομονή μέχρι τον αύγουστο!!!! Click για ανάπτυξη... και ετσι να ειναι για αυτην την σχολη...εγω την πιανω παλι!!!εχω 15963!!!!!!οεο....και μακαρι να πανε και ολα καλα με την μεταγραφουλα..!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από θεοδωρα231: περσι 15.010 ειχε...αν ετσι την πιανω για πολυυυυ.!τζαμπα αγχωνομαι.! Click για ανάπτυξη... ποσα εβγαλες εσυ..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annmary Νεοφερμένο μέλος Η annmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:03 Η annmary έγραψε: #128 05-07-09 22:03 Ιατρικη θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efim18 Νεοφερμένο μέλος Η efim18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:49 Η efim18 έγραψε: #129 05-07-09 22:49 ασε μου την εχουν σπασει οι γονεις μου και θα δηλωσω νομικη αθηνας...ηθελα παιδαγωγικα αλλα δεν ξερω τι θα γινεται σε 4-5 χρονια... τι βλακεια... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Δήλωσα σήμερα πρωί πρωί, πριν αλλάξω πάλι γνώμη, Νομική Αθήνας. Click για ανάπτυξη... ειμαρμενη μου να ειμαστε μαζι καλε!! και εγω αυτο θα βαλω!! να γνωριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:51 Η Aggeliki22065: #130 05-07-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από efim18: ασε μου την εχουν σπασει οι γονεις μου και θα δηλωσω νομικη αθηνας...ηθελα παιδαγωγικα αλλα δεν ξερω τι θα γινεται σε 4-5 χρονια... τι βλακεια... ----------------------------------------- ειμαρμενη μου να ειμαστε μαζι καλε!! και εγω αυτο θα βαλω!! να γνωριστουμε! Click για ανάπτυξη... θα ειμαστε μαζι και οι 3 τοτε αν τη δηλωσετε!!για οποιαδηποτε πληροφορια-ξεναγηση πειτε μου!συγχαρητηρια κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:52 Ο nikos88 έγραψε: #131 05-07-09 22:52 δεν ξερω ακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efim18 Νεοφερμένο μέλος Η efim18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η efim18 έγραψε: #132 05-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: θα ειμαστε μαζι και οι 3 τοτε αν τη δηλωσετε!!για οποιαδηποτε πληροφορια-ξεναγηση πειτε μου!συγχαρητηρια κιολας Click για ανάπτυξη... γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Aggeliki22065: #133 05-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από efim18: γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Click για ανάπτυξη... Εννοειται!!!!η σχολη ειναι πολλη ενδιαφερουσα πραγματικα,σε τραβα αν σε ενδιαφερει το αντικειμενο..αλλα..λιγο δυσκολη!!οι καθηγητες κ γενικα το επιπεδο των σπουδων ειναι αρκετα υψηλο,γενικοτερα ειμαι πολλη ικανοποιημενη!και τα παιδια ειναι επισης μια χαρα!τι την εβαζες αν δε σε ξετρελαινει??μεγα λαθος γιατι το διαβασμα ειναι πακετο αλλα πιστευω αν δεις και τα μαθηματα(απο β εξαμηνο βασικα ειναι πιο ενδιαφεροντα)θα αλλαξεις γνωμη!α!τωρα το ειδα δεν την εχεις δηλωσει ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:02 Ο κωστακης έγραψε: #134 05-07-09 23:02 αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η Aggeliki22065: #135 05-07-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Click για ανάπτυξη... ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Ο nikos88 έγραψε: #136 05-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Click για ανάπτυξη... θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:29 Η Aggeliki22065: #137 05-07-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Click για ανάπτυξη... απορω και μενα πως μου διεφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _kelly_ Νεοφερμένο μέλος Η _kelly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η _kelly_ έγραψε: #138 06-07-09 00:09 17022!!!τα εχω μαθει και εγω απ'εξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Ο κωστακης έγραψε: #139 06-07-09 00:16 δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:19 Ο nikos88 έγραψε: #140 06-07-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από koulis: δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε εμεις...εσυ κανεις λαθος!!!δεν ρωτησε ποσα μορια εχει η σχολη...αλλα ποσα εβγαλες εσυ!!!!!διαβασε το παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πληροφορική και επικοινωνιών ΤΕΙ σερρών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Ο Gatoulinho: #124 04-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από christina141: παιδια μηπως ξερετε αν εχουν πολυ ζητηση οι σχολες χημικων μηχανικων?ειμαι 300 μορια πανω απο την περσινη βαση για χημικων μηχανικων θεσσαλονικης και με αυτα που λενε αρχιζω και ανησυχω... Click για ανάπτυξη... Αν και δεν έχουν ανεργία, υπάρχει πολύ ετεροαπασχόληση. Στην Ελλάδα τουλάχιστον. Για εξωτερικό πχ για Αγγλία βρίσκεις δουλειά από ότι έχω ακούσει. Πάντως αν είναι να δουλέψεις Ελλάδα δε στους συνιστώ. Βέβαια ρωτάς άλλο πράγμα!!!! Δεν έχω ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouko Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ευρωπός (Κιλκίς). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 17:13 Η evouko έγραψε: #125 05-07-09 17:13 πρωτες 8α δηλωσω ολες τις πληροφορικες(ανεξαρτητου πολης)...μετα τα φυσικα,τα χημικα και τα μα8ηματικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 18:13 Η stella έγραψε: #126 05-07-09 18:13 νομική θεσσαλονίκης...!!!!!υπάρχει κανένας άλλος εδω μέσα που δήλωσε να παει σε αυτή τη σχολή και πόλη???!!!!όλοι παιδαγωγικό πανε!βλέπω τη νομική με κενές θέσεις έτσι όπως διαμορφώνονται τα πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 20:03 Ο nikos88 έγραψε: #127 05-07-09 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: δεν ξέρω αν ισχύει αυτό... πολλοί σπαστικοί μιλάνε μέχρι και για 15.600..... στο έθνος νομίζω έλεγε από 15.100 μέχρι 15.600!!!!!!!!!!!!!! οι δημοσιογράφοι συνήθως παπ..ιές λένε βεβαια... υπομονή μέχρι τον αύγουστο!!!! Click για ανάπτυξη... και ετσι να ειναι για αυτην την σχολη...εγω την πιανω παλι!!!εχω 15963!!!!!!οεο....και μακαρι να πανε και ολα καλα με την μεταγραφουλα..!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από θεοδωρα231: περσι 15.010 ειχε...αν ετσι την πιανω για πολυυυυ.!τζαμπα αγχωνομαι.! Click για ανάπτυξη... ποσα εβγαλες εσυ..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annmary Νεοφερμένο μέλος Η annmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:03 Η annmary έγραψε: #128 05-07-09 22:03 Ιατρικη θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efim18 Νεοφερμένο μέλος Η efim18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:49 Η efim18 έγραψε: #129 05-07-09 22:49 ασε μου την εχουν σπασει οι γονεις μου και θα δηλωσω νομικη αθηνας...ηθελα παιδαγωγικα αλλα δεν ξερω τι θα γινεται σε 4-5 χρονια... τι βλακεια... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Δήλωσα σήμερα πρωί πρωί, πριν αλλάξω πάλι γνώμη, Νομική Αθήνας. Click για ανάπτυξη... ειμαρμενη μου να ειμαστε μαζι καλε!! και εγω αυτο θα βαλω!! να γνωριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:51 Η Aggeliki22065: #130 05-07-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από efim18: ασε μου την εχουν σπασει οι γονεις μου και θα δηλωσω νομικη αθηνας...ηθελα παιδαγωγικα αλλα δεν ξερω τι θα γινεται σε 4-5 χρονια... τι βλακεια... ----------------------------------------- ειμαρμενη μου να ειμαστε μαζι καλε!! και εγω αυτο θα βαλω!! να γνωριστουμε! Click για ανάπτυξη... θα ειμαστε μαζι και οι 3 τοτε αν τη δηλωσετε!!για οποιαδηποτε πληροφορια-ξεναγηση πειτε μου!συγχαρητηρια κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:52 Ο nikos88 έγραψε: #131 05-07-09 22:52 δεν ξερω ακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efim18 Νεοφερμένο μέλος Η efim18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η efim18 έγραψε: #132 05-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: θα ειμαστε μαζι και οι 3 τοτε αν τη δηλωσετε!!για οποιαδηποτε πληροφορια-ξεναγηση πειτε μου!συγχαρητηρια κιολας Click για ανάπτυξη... γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Aggeliki22065: #133 05-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από efim18: γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Click για ανάπτυξη... Εννοειται!!!!η σχολη ειναι πολλη ενδιαφερουσα πραγματικα,σε τραβα αν σε ενδιαφερει το αντικειμενο..αλλα..λιγο δυσκολη!!οι καθηγητες κ γενικα το επιπεδο των σπουδων ειναι αρκετα υψηλο,γενικοτερα ειμαι πολλη ικανοποιημενη!και τα παιδια ειναι επισης μια χαρα!τι την εβαζες αν δε σε ξετρελαινει??μεγα λαθος γιατι το διαβασμα ειναι πακετο αλλα πιστευω αν δεις και τα μαθηματα(απο β εξαμηνο βασικα ειναι πιο ενδιαφεροντα)θα αλλαξεις γνωμη!α!τωρα το ειδα δεν την εχεις δηλωσει ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:02 Ο κωστακης έγραψε: #134 05-07-09 23:02 αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η Aggeliki22065: #135 05-07-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Click για ανάπτυξη... ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Ο nikos88 έγραψε: #136 05-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Click για ανάπτυξη... θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:29 Η Aggeliki22065: #137 05-07-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Click για ανάπτυξη... απορω και μενα πως μου διεφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _kelly_ Νεοφερμένο μέλος Η _kelly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η _kelly_ έγραψε: #138 06-07-09 00:09 17022!!!τα εχω μαθει και εγω απ'εξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Ο κωστακης έγραψε: #139 06-07-09 00:16 δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:19 Ο nikos88 έγραψε: #140 06-07-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από koulis: δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε εμεις...εσυ κανεις λαθος!!!δεν ρωτησε ποσα μορια εχει η σχολη...αλλα ποσα εβγαλες εσυ!!!!!διαβασε το παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christina141: παιδια μηπως ξερετε αν εχουν πολυ ζητηση οι σχολες χημικων μηχανικων?ειμαι 300 μορια πανω απο την περσινη βαση για χημικων μηχανικων θεσσαλονικης και με αυτα που λενε αρχιζω και ανησυχω... Click για ανάπτυξη... Αν και δεν έχουν ανεργία, υπάρχει πολύ ετεροαπασχόληση. Στην Ελλάδα τουλάχιστον. Για εξωτερικό πχ για Αγγλία βρίσκεις δουλειά από ότι έχω ακούσει. Πάντως αν είναι να δουλέψεις Ελλάδα δε στους συνιστώ. Βέβαια ρωτάς άλλο πράγμα!!!! Δεν έχω ιδέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouko Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ευρωπός (Κιλκίς). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 17:13 Η evouko έγραψε: #125 05-07-09 17:13 πρωτες 8α δηλωσω ολες τις πληροφορικες(ανεξαρτητου πολης)...μετα τα φυσικα,τα χημικα και τα μα8ηματικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 18:13 Η stella έγραψε: #126 05-07-09 18:13 νομική θεσσαλονίκης...!!!!!υπάρχει κανένας άλλος εδω μέσα που δήλωσε να παει σε αυτή τη σχολή και πόλη???!!!!όλοι παιδαγωγικό πανε!βλέπω τη νομική με κενές θέσεις έτσι όπως διαμορφώνονται τα πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 20:03 Ο nikos88 έγραψε: #127 05-07-09 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: δεν ξέρω αν ισχύει αυτό... πολλοί σπαστικοί μιλάνε μέχρι και για 15.600..... στο έθνος νομίζω έλεγε από 15.100 μέχρι 15.600!!!!!!!!!!!!!! οι δημοσιογράφοι συνήθως παπ..ιές λένε βεβαια... υπομονή μέχρι τον αύγουστο!!!! Click για ανάπτυξη... και ετσι να ειναι για αυτην την σχολη...εγω την πιανω παλι!!!εχω 15963!!!!!!οεο....και μακαρι να πανε και ολα καλα με την μεταγραφουλα..!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από θεοδωρα231: περσι 15.010 ειχε...αν ετσι την πιανω για πολυυυυ.!τζαμπα αγχωνομαι.! Click για ανάπτυξη... ποσα εβγαλες εσυ..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annmary Νεοφερμένο μέλος Η annmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:03 Η annmary έγραψε: #128 05-07-09 22:03 Ιατρικη θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efim18 Νεοφερμένο μέλος Η efim18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:49 Η efim18 έγραψε: #129 05-07-09 22:49 ασε μου την εχουν σπασει οι γονεις μου και θα δηλωσω νομικη αθηνας...ηθελα παιδαγωγικα αλλα δεν ξερω τι θα γινεται σε 4-5 χρονια... τι βλακεια... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Δήλωσα σήμερα πρωί πρωί, πριν αλλάξω πάλι γνώμη, Νομική Αθήνας. Click για ανάπτυξη... ειμαρμενη μου να ειμαστε μαζι καλε!! και εγω αυτο θα βαλω!! να γνωριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:51 Η Aggeliki22065: #130 05-07-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από efim18: ασε μου την εχουν σπασει οι γονεις μου και θα δηλωσω νομικη αθηνας...ηθελα παιδαγωγικα αλλα δεν ξερω τι θα γινεται σε 4-5 χρονια... τι βλακεια... ----------------------------------------- ειμαρμενη μου να ειμαστε μαζι καλε!! και εγω αυτο θα βαλω!! να γνωριστουμε! Click για ανάπτυξη... θα ειμαστε μαζι και οι 3 τοτε αν τη δηλωσετε!!για οποιαδηποτε πληροφορια-ξεναγηση πειτε μου!συγχαρητηρια κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:52 Ο nikos88 έγραψε: #131 05-07-09 22:52 δεν ξερω ακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efim18 Νεοφερμένο μέλος Η efim18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η efim18 έγραψε: #132 05-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: θα ειμαστε μαζι και οι 3 τοτε αν τη δηλωσετε!!για οποιαδηποτε πληροφορια-ξεναγηση πειτε μου!συγχαρητηρια κιολας Click για ανάπτυξη... γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Aggeliki22065: #133 05-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από efim18: γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Click για ανάπτυξη... Εννοειται!!!!η σχολη ειναι πολλη ενδιαφερουσα πραγματικα,σε τραβα αν σε ενδιαφερει το αντικειμενο..αλλα..λιγο δυσκολη!!οι καθηγητες κ γενικα το επιπεδο των σπουδων ειναι αρκετα υψηλο,γενικοτερα ειμαι πολλη ικανοποιημενη!και τα παιδια ειναι επισης μια χαρα!τι την εβαζες αν δε σε ξετρελαινει??μεγα λαθος γιατι το διαβασμα ειναι πακετο αλλα πιστευω αν δεις και τα μαθηματα(απο β εξαμηνο βασικα ειναι πιο ενδιαφεροντα)θα αλλαξεις γνωμη!α!τωρα το ειδα δεν την εχεις δηλωσει ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:02 Ο κωστακης έγραψε: #134 05-07-09 23:02 αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η Aggeliki22065: #135 05-07-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Click για ανάπτυξη... ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Ο nikos88 έγραψε: #136 05-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Click για ανάπτυξη... θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:29 Η Aggeliki22065: #137 05-07-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Click για ανάπτυξη... απορω και μενα πως μου διεφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _kelly_ Νεοφερμένο μέλος Η _kelly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η _kelly_ έγραψε: #138 06-07-09 00:09 17022!!!τα εχω μαθει και εγω απ'εξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Ο κωστακης έγραψε: #139 06-07-09 00:16 δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:19 Ο nikos88 έγραψε: #140 06-07-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από koulis: δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε εμεις...εσυ κανεις λαθος!!!δεν ρωτησε ποσα μορια εχει η σχολη...αλλα ποσα εβγαλες εσυ!!!!!διαβασε το παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πρωτες 8α δηλωσω ολες τις πληροφορικες(ανεξαρτητου πολης)...μετα τα φυσικα,τα χημικα και τα μα8ηματικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 18:13 Η stella έγραψε: #126 05-07-09 18:13 νομική θεσσαλονίκης...!!!!!υπάρχει κανένας άλλος εδω μέσα που δήλωσε να παει σε αυτή τη σχολή και πόλη???!!!!όλοι παιδαγωγικό πανε!βλέπω τη νομική με κενές θέσεις έτσι όπως διαμορφώνονται τα πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 20:03 Ο nikos88 έγραψε: #127 05-07-09 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: δεν ξέρω αν ισχύει αυτό... πολλοί σπαστικοί μιλάνε μέχρι και για 15.600..... στο έθνος νομίζω έλεγε από 15.100 μέχρι 15.600!!!!!!!!!!!!!! οι δημοσιογράφοι συνήθως παπ..ιές λένε βεβαια... υπομονή μέχρι τον αύγουστο!!!! Click για ανάπτυξη... και ετσι να ειναι για αυτην την σχολη...εγω την πιανω παλι!!!εχω 15963!!!!!!οεο....και μακαρι να πανε και ολα καλα με την μεταγραφουλα..!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από θεοδωρα231: περσι 15.010 ειχε...αν ετσι την πιανω για πολυυυυ.!τζαμπα αγχωνομαι.! Click για ανάπτυξη... ποσα εβγαλες εσυ..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annmary Νεοφερμένο μέλος Η annmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:03 Η annmary έγραψε: #128 05-07-09 22:03 Ιατρικη θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efim18 Νεοφερμένο μέλος Η efim18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:49 Η efim18 έγραψε: #129 05-07-09 22:49 ασε μου την εχουν σπασει οι γονεις μου και θα δηλωσω νομικη αθηνας...ηθελα παιδαγωγικα αλλα δεν ξερω τι θα γινεται σε 4-5 χρονια... τι βλακεια... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Δήλωσα σήμερα πρωί πρωί, πριν αλλάξω πάλι γνώμη, Νομική Αθήνας. Click για ανάπτυξη... ειμαρμενη μου να ειμαστε μαζι καλε!! και εγω αυτο θα βαλω!! να γνωριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:51 Η Aggeliki22065: #130 05-07-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από efim18: ασε μου την εχουν σπασει οι γονεις μου και θα δηλωσω νομικη αθηνας...ηθελα παιδαγωγικα αλλα δεν ξερω τι θα γινεται σε 4-5 χρονια... τι βλακεια... ----------------------------------------- ειμαρμενη μου να ειμαστε μαζι καλε!! και εγω αυτο θα βαλω!! να γνωριστουμε! Click για ανάπτυξη... θα ειμαστε μαζι και οι 3 τοτε αν τη δηλωσετε!!για οποιαδηποτε πληροφορια-ξεναγηση πειτε μου!συγχαρητηρια κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:52 Ο nikos88 έγραψε: #131 05-07-09 22:52 δεν ξερω ακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efim18 Νεοφερμένο μέλος Η efim18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η efim18 έγραψε: #132 05-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: θα ειμαστε μαζι και οι 3 τοτε αν τη δηλωσετε!!για οποιαδηποτε πληροφορια-ξεναγηση πειτε μου!συγχαρητηρια κιολας Click για ανάπτυξη... γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Aggeliki22065: #133 05-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από efim18: γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Click για ανάπτυξη... Εννοειται!!!!η σχολη ειναι πολλη ενδιαφερουσα πραγματικα,σε τραβα αν σε ενδιαφερει το αντικειμενο..αλλα..λιγο δυσκολη!!οι καθηγητες κ γενικα το επιπεδο των σπουδων ειναι αρκετα υψηλο,γενικοτερα ειμαι πολλη ικανοποιημενη!και τα παιδια ειναι επισης μια χαρα!τι την εβαζες αν δε σε ξετρελαινει??μεγα λαθος γιατι το διαβασμα ειναι πακετο αλλα πιστευω αν δεις και τα μαθηματα(απο β εξαμηνο βασικα ειναι πιο ενδιαφεροντα)θα αλλαξεις γνωμη!α!τωρα το ειδα δεν την εχεις δηλωσει ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:02 Ο κωστακης έγραψε: #134 05-07-09 23:02 αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η Aggeliki22065: #135 05-07-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Click για ανάπτυξη... ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Ο nikos88 έγραψε: #136 05-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Click για ανάπτυξη... θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:29 Η Aggeliki22065: #137 05-07-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Click για ανάπτυξη... απορω και μενα πως μου διεφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _kelly_ Νεοφερμένο μέλος Η _kelly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η _kelly_ έγραψε: #138 06-07-09 00:09 17022!!!τα εχω μαθει και εγω απ'εξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Ο κωστακης έγραψε: #139 06-07-09 00:16 δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:19 Ο nikos88 έγραψε: #140 06-07-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από koulis: δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε εμεις...εσυ κανεις λαθος!!!δεν ρωτησε ποσα μορια εχει η σχολη...αλλα ποσα εβγαλες εσυ!!!!!διαβασε το παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νομική θεσσαλονίκης...!!!!!υπάρχει κανένας άλλος εδω μέσα που δήλωσε να παει σε αυτή τη σχολή και πόλη???!!!!όλοι παιδαγωγικό πανε!βλέπω τη νομική με κενές θέσεις έτσι όπως διαμορφώνονται τα πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 20:03 Ο nikos88 έγραψε: #127 05-07-09 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: δεν ξέρω αν ισχύει αυτό... πολλοί σπαστικοί μιλάνε μέχρι και για 15.600..... στο έθνος νομίζω έλεγε από 15.100 μέχρι 15.600!!!!!!!!!!!!!! οι δημοσιογράφοι συνήθως παπ..ιές λένε βεβαια... υπομονή μέχρι τον αύγουστο!!!! Click για ανάπτυξη... και ετσι να ειναι για αυτην την σχολη...εγω την πιανω παλι!!!εχω 15963!!!!!!οεο....και μακαρι να πανε και ολα καλα με την μεταγραφουλα..!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από θεοδωρα231: περσι 15.010 ειχε...αν ετσι την πιανω για πολυυυυ.!τζαμπα αγχωνομαι.! Click για ανάπτυξη... ποσα εβγαλες εσυ..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annmary Νεοφερμένο μέλος Η annmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:03 Η annmary έγραψε: #128 05-07-09 22:03 Ιατρικη θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efim18 Νεοφερμένο μέλος Η efim18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:49 Η efim18 έγραψε: #129 05-07-09 22:49 ασε μου την εχουν σπασει οι γονεις μου και θα δηλωσω νομικη αθηνας...ηθελα παιδαγωγικα αλλα δεν ξερω τι θα γινεται σε 4-5 χρονια... τι βλακεια... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Δήλωσα σήμερα πρωί πρωί, πριν αλλάξω πάλι γνώμη, Νομική Αθήνας. Click για ανάπτυξη... ειμαρμενη μου να ειμαστε μαζι καλε!! και εγω αυτο θα βαλω!! να γνωριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:51 Η Aggeliki22065: #130 05-07-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από efim18: ασε μου την εχουν σπασει οι γονεις μου και θα δηλωσω νομικη αθηνας...ηθελα παιδαγωγικα αλλα δεν ξερω τι θα γινεται σε 4-5 χρονια... τι βλακεια... ----------------------------------------- ειμαρμενη μου να ειμαστε μαζι καλε!! και εγω αυτο θα βαλω!! να γνωριστουμε! Click για ανάπτυξη... θα ειμαστε μαζι και οι 3 τοτε αν τη δηλωσετε!!για οποιαδηποτε πληροφορια-ξεναγηση πειτε μου!συγχαρητηρια κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:52 Ο nikos88 έγραψε: #131 05-07-09 22:52 δεν ξερω ακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efim18 Νεοφερμένο μέλος Η efim18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η efim18 έγραψε: #132 05-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: θα ειμαστε μαζι και οι 3 τοτε αν τη δηλωσετε!!για οποιαδηποτε πληροφορια-ξεναγηση πειτε μου!συγχαρητηρια κιολας Click για ανάπτυξη... γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Aggeliki22065: #133 05-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από efim18: γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Click για ανάπτυξη... Εννοειται!!!!η σχολη ειναι πολλη ενδιαφερουσα πραγματικα,σε τραβα αν σε ενδιαφερει το αντικειμενο..αλλα..λιγο δυσκολη!!οι καθηγητες κ γενικα το επιπεδο των σπουδων ειναι αρκετα υψηλο,γενικοτερα ειμαι πολλη ικανοποιημενη!και τα παιδια ειναι επισης μια χαρα!τι την εβαζες αν δε σε ξετρελαινει??μεγα λαθος γιατι το διαβασμα ειναι πακετο αλλα πιστευω αν δεις και τα μαθηματα(απο β εξαμηνο βασικα ειναι πιο ενδιαφεροντα)θα αλλαξεις γνωμη!α!τωρα το ειδα δεν την εχεις δηλωσει ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:02 Ο κωστακης έγραψε: #134 05-07-09 23:02 αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η Aggeliki22065: #135 05-07-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Click για ανάπτυξη... ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Ο nikos88 έγραψε: #136 05-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Click για ανάπτυξη... θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:29 Η Aggeliki22065: #137 05-07-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Click για ανάπτυξη... απορω και μενα πως μου διεφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _kelly_ Νεοφερμένο μέλος Η _kelly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η _kelly_ έγραψε: #138 06-07-09 00:09 17022!!!τα εχω μαθει και εγω απ'εξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Ο κωστακης έγραψε: #139 06-07-09 00:16 δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:19 Ο nikos88 έγραψε: #140 06-07-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από koulis: δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε εμεις...εσυ κανεις λαθος!!!δεν ρωτησε ποσα μορια εχει η σχολη...αλλα ποσα εβγαλες εσυ!!!!!διαβασε το παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marilenaki!: δεν ξέρω αν ισχύει αυτό... πολλοί σπαστικοί μιλάνε μέχρι και για 15.600..... στο έθνος νομίζω έλεγε από 15.100 μέχρι 15.600!!!!!!!!!!!!!! οι δημοσιογράφοι συνήθως παπ..ιές λένε βεβαια... υπομονή μέχρι τον αύγουστο!!!! Click για ανάπτυξη... και ετσι να ειναι για αυτην την σχολη...εγω την πιανω παλι!!!εχω 15963!!!!!!οεο....και μακαρι να πανε και ολα καλα με την μεταγραφουλα..!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από θεοδωρα231: περσι 15.010 ειχε...αν ετσι την πιανω για πολυυυυ.!τζαμπα αγχωνομαι.! Click για ανάπτυξη... ποσα εβγαλες εσυ..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annmary Νεοφερμένο μέλος Η annmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:03 Η annmary έγραψε: #128 05-07-09 22:03 Ιατρικη θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efim18 Νεοφερμένο μέλος Η efim18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:49 Η efim18 έγραψε: #129 05-07-09 22:49 ασε μου την εχουν σπασει οι γονεις μου και θα δηλωσω νομικη αθηνας...ηθελα παιδαγωγικα αλλα δεν ξερω τι θα γινεται σε 4-5 χρονια... τι βλακεια... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Δήλωσα σήμερα πρωί πρωί, πριν αλλάξω πάλι γνώμη, Νομική Αθήνας. Click για ανάπτυξη... ειμαρμενη μου να ειμαστε μαζι καλε!! και εγω αυτο θα βαλω!! να γνωριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:51 Η Aggeliki22065: #130 05-07-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από efim18: ασε μου την εχουν σπασει οι γονεις μου και θα δηλωσω νομικη αθηνας...ηθελα παιδαγωγικα αλλα δεν ξερω τι θα γινεται σε 4-5 χρονια... τι βλακεια... ----------------------------------------- ειμαρμενη μου να ειμαστε μαζι καλε!! και εγω αυτο θα βαλω!! να γνωριστουμε! Click για ανάπτυξη... θα ειμαστε μαζι και οι 3 τοτε αν τη δηλωσετε!!για οποιαδηποτε πληροφορια-ξεναγηση πειτε μου!συγχαρητηρια κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:52 Ο nikos88 έγραψε: #131 05-07-09 22:52 δεν ξερω ακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efim18 Νεοφερμένο μέλος Η efim18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η efim18 έγραψε: #132 05-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: θα ειμαστε μαζι και οι 3 τοτε αν τη δηλωσετε!!για οποιαδηποτε πληροφορια-ξεναγηση πειτε μου!συγχαρητηρια κιολας Click για ανάπτυξη... γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Aggeliki22065: #133 05-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από efim18: γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Click για ανάπτυξη... Εννοειται!!!!η σχολη ειναι πολλη ενδιαφερουσα πραγματικα,σε τραβα αν σε ενδιαφερει το αντικειμενο..αλλα..λιγο δυσκολη!!οι καθηγητες κ γενικα το επιπεδο των σπουδων ειναι αρκετα υψηλο,γενικοτερα ειμαι πολλη ικανοποιημενη!και τα παιδια ειναι επισης μια χαρα!τι την εβαζες αν δε σε ξετρελαινει??μεγα λαθος γιατι το διαβασμα ειναι πακετο αλλα πιστευω αν δεις και τα μαθηματα(απο β εξαμηνο βασικα ειναι πιο ενδιαφεροντα)θα αλλαξεις γνωμη!α!τωρα το ειδα δεν την εχεις δηλωσει ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:02 Ο κωστακης έγραψε: #134 05-07-09 23:02 αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η Aggeliki22065: #135 05-07-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Click για ανάπτυξη... ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Ο nikos88 έγραψε: #136 05-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Click για ανάπτυξη... θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:29 Η Aggeliki22065: #137 05-07-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Click για ανάπτυξη... απορω και μενα πως μου διεφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _kelly_ Νεοφερμένο μέλος Η _kelly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η _kelly_ έγραψε: #138 06-07-09 00:09 17022!!!τα εχω μαθει και εγω απ'εξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Ο κωστακης έγραψε: #139 06-07-09 00:16 δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:19 Ο nikos88 έγραψε: #140 06-07-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από koulis: δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε εμεις...εσυ κανεις λαθος!!!δεν ρωτησε ποσα μορια εχει η σχολη...αλλα ποσα εβγαλες εσυ!!!!!διαβασε το παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιατρικη θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efim18 Νεοφερμένο μέλος Η efim18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:49 Η efim18 έγραψε: #129 05-07-09 22:49 ασε μου την εχουν σπασει οι γονεις μου και θα δηλωσω νομικη αθηνας...ηθελα παιδαγωγικα αλλα δεν ξερω τι θα γινεται σε 4-5 χρονια... τι βλακεια... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Δήλωσα σήμερα πρωί πρωί, πριν αλλάξω πάλι γνώμη, Νομική Αθήνας. Click για ανάπτυξη... ειμαρμενη μου να ειμαστε μαζι καλε!! και εγω αυτο θα βαλω!! να γνωριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:51 Η Aggeliki22065: #130 05-07-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από efim18: ασε μου την εχουν σπασει οι γονεις μου και θα δηλωσω νομικη αθηνας...ηθελα παιδαγωγικα αλλα δεν ξερω τι θα γινεται σε 4-5 χρονια... τι βλακεια... ----------------------------------------- ειμαρμενη μου να ειμαστε μαζι καλε!! και εγω αυτο θα βαλω!! να γνωριστουμε! Click για ανάπτυξη... θα ειμαστε μαζι και οι 3 τοτε αν τη δηλωσετε!!για οποιαδηποτε πληροφορια-ξεναγηση πειτε μου!συγχαρητηρια κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:52 Ο nikos88 έγραψε: #131 05-07-09 22:52 δεν ξερω ακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efim18 Νεοφερμένο μέλος Η efim18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η efim18 έγραψε: #132 05-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: θα ειμαστε μαζι και οι 3 τοτε αν τη δηλωσετε!!για οποιαδηποτε πληροφορια-ξεναγηση πειτε μου!συγχαρητηρια κιολας Click για ανάπτυξη... γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Aggeliki22065: #133 05-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από efim18: γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Click για ανάπτυξη... Εννοειται!!!!η σχολη ειναι πολλη ενδιαφερουσα πραγματικα,σε τραβα αν σε ενδιαφερει το αντικειμενο..αλλα..λιγο δυσκολη!!οι καθηγητες κ γενικα το επιπεδο των σπουδων ειναι αρκετα υψηλο,γενικοτερα ειμαι πολλη ικανοποιημενη!και τα παιδια ειναι επισης μια χαρα!τι την εβαζες αν δε σε ξετρελαινει??μεγα λαθος γιατι το διαβασμα ειναι πακετο αλλα πιστευω αν δεις και τα μαθηματα(απο β εξαμηνο βασικα ειναι πιο ενδιαφεροντα)θα αλλαξεις γνωμη!α!τωρα το ειδα δεν την εχεις δηλωσει ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:02 Ο κωστακης έγραψε: #134 05-07-09 23:02 αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η Aggeliki22065: #135 05-07-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Click για ανάπτυξη... ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Ο nikos88 έγραψε: #136 05-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Click για ανάπτυξη... θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:29 Η Aggeliki22065: #137 05-07-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Click για ανάπτυξη... απορω και μενα πως μου διεφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _kelly_ Νεοφερμένο μέλος Η _kelly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η _kelly_ έγραψε: #138 06-07-09 00:09 17022!!!τα εχω μαθει και εγω απ'εξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Ο κωστακης έγραψε: #139 06-07-09 00:16 δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:19 Ο nikos88 έγραψε: #140 06-07-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από koulis: δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε εμεις...εσυ κανεις λαθος!!!δεν ρωτησε ποσα μορια εχει η σχολη...αλλα ποσα εβγαλες εσυ!!!!!διαβασε το παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ασε μου την εχουν σπασει οι γονεις μου και θα δηλωσω νομικη αθηνας...ηθελα παιδαγωγικα αλλα δεν ξερω τι θα γινεται σε 4-5 χρονια... τι βλακεια... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Δήλωσα σήμερα πρωί πρωί, πριν αλλάξω πάλι γνώμη, Νομική Αθήνας. Click για ανάπτυξη... ειμαρμενη μου να ειμαστε μαζι καλε!! και εγω αυτο θα βαλω!! να γνωριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:51 Η Aggeliki22065: #130 05-07-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από efim18: ασε μου την εχουν σπασει οι γονεις μου και θα δηλωσω νομικη αθηνας...ηθελα παιδαγωγικα αλλα δεν ξερω τι θα γινεται σε 4-5 χρονια... τι βλακεια... ----------------------------------------- ειμαρμενη μου να ειμαστε μαζι καλε!! και εγω αυτο θα βαλω!! να γνωριστουμε! Click για ανάπτυξη... θα ειμαστε μαζι και οι 3 τοτε αν τη δηλωσετε!!για οποιαδηποτε πληροφορια-ξεναγηση πειτε μου!συγχαρητηρια κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:52 Ο nikos88 έγραψε: #131 05-07-09 22:52 δεν ξερω ακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efim18 Νεοφερμένο μέλος Η efim18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η efim18 έγραψε: #132 05-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: θα ειμαστε μαζι και οι 3 τοτε αν τη δηλωσετε!!για οποιαδηποτε πληροφορια-ξεναγηση πειτε μου!συγχαρητηρια κιολας Click για ανάπτυξη... γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Aggeliki22065: #133 05-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από efim18: γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Click για ανάπτυξη... Εννοειται!!!!η σχολη ειναι πολλη ενδιαφερουσα πραγματικα,σε τραβα αν σε ενδιαφερει το αντικειμενο..αλλα..λιγο δυσκολη!!οι καθηγητες κ γενικα το επιπεδο των σπουδων ειναι αρκετα υψηλο,γενικοτερα ειμαι πολλη ικανοποιημενη!και τα παιδια ειναι επισης μια χαρα!τι την εβαζες αν δε σε ξετρελαινει??μεγα λαθος γιατι το διαβασμα ειναι πακετο αλλα πιστευω αν δεις και τα μαθηματα(απο β εξαμηνο βασικα ειναι πιο ενδιαφεροντα)θα αλλαξεις γνωμη!α!τωρα το ειδα δεν την εχεις δηλωσει ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:02 Ο κωστακης έγραψε: #134 05-07-09 23:02 αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η Aggeliki22065: #135 05-07-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Click για ανάπτυξη... ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Ο nikos88 έγραψε: #136 05-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Click για ανάπτυξη... θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:29 Η Aggeliki22065: #137 05-07-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Click για ανάπτυξη... απορω και μενα πως μου διεφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _kelly_ Νεοφερμένο μέλος Η _kelly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η _kelly_ έγραψε: #138 06-07-09 00:09 17022!!!τα εχω μαθει και εγω απ'εξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Ο κωστακης έγραψε: #139 06-07-09 00:16 δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:19 Ο nikos88 έγραψε: #140 06-07-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από koulis: δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε εμεις...εσυ κανεις λαθος!!!δεν ρωτησε ποσα μορια εχει η σχολη...αλλα ποσα εβγαλες εσυ!!!!!διαβασε το παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από efim18: ασε μου την εχουν σπασει οι γονεις μου και θα δηλωσω νομικη αθηνας...ηθελα παιδαγωγικα αλλα δεν ξερω τι θα γινεται σε 4-5 χρονια... τι βλακεια... ----------------------------------------- ειμαρμενη μου να ειμαστε μαζι καλε!! και εγω αυτο θα βαλω!! να γνωριστουμε! Click για ανάπτυξη... θα ειμαστε μαζι και οι 3 τοτε αν τη δηλωσετε!!για οποιαδηποτε πληροφορια-ξεναγηση πειτε μου!συγχαρητηρια κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:52 Ο nikos88 έγραψε: #131 05-07-09 22:52 δεν ξερω ακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efim18 Νεοφερμένο μέλος Η efim18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η efim18 έγραψε: #132 05-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: θα ειμαστε μαζι και οι 3 τοτε αν τη δηλωσετε!!για οποιαδηποτε πληροφορια-ξεναγηση πειτε μου!συγχαρητηρια κιολας Click για ανάπτυξη... γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Aggeliki22065: #133 05-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από efim18: γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Click για ανάπτυξη... Εννοειται!!!!η σχολη ειναι πολλη ενδιαφερουσα πραγματικα,σε τραβα αν σε ενδιαφερει το αντικειμενο..αλλα..λιγο δυσκολη!!οι καθηγητες κ γενικα το επιπεδο των σπουδων ειναι αρκετα υψηλο,γενικοτερα ειμαι πολλη ικανοποιημενη!και τα παιδια ειναι επισης μια χαρα!τι την εβαζες αν δε σε ξετρελαινει??μεγα λαθος γιατι το διαβασμα ειναι πακετο αλλα πιστευω αν δεις και τα μαθηματα(απο β εξαμηνο βασικα ειναι πιο ενδιαφεροντα)θα αλλαξεις γνωμη!α!τωρα το ειδα δεν την εχεις δηλωσει ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:02 Ο κωστακης έγραψε: #134 05-07-09 23:02 αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η Aggeliki22065: #135 05-07-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Click για ανάπτυξη... ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Ο nikos88 έγραψε: #136 05-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Click για ανάπτυξη... θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:29 Η Aggeliki22065: #137 05-07-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Click για ανάπτυξη... απορω και μενα πως μου διεφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _kelly_ Νεοφερμένο μέλος Η _kelly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η _kelly_ έγραψε: #138 06-07-09 00:09 17022!!!τα εχω μαθει και εγω απ'εξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Ο κωστακης έγραψε: #139 06-07-09 00:16 δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:19 Ο nikos88 έγραψε: #140 06-07-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από koulis: δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε εμεις...εσυ κανεις λαθος!!!δεν ρωτησε ποσα μορια εχει η σχολη...αλλα ποσα εβγαλες εσυ!!!!!διαβασε το παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ξερω ακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efim18 Νεοφερμένο μέλος Η efim18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η efim18 έγραψε: #132 05-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: θα ειμαστε μαζι και οι 3 τοτε αν τη δηλωσετε!!για οποιαδηποτε πληροφορια-ξεναγηση πειτε μου!συγχαρητηρια κιολας Click για ανάπτυξη... γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Aggeliki22065: #133 05-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από efim18: γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Click για ανάπτυξη... Εννοειται!!!!η σχολη ειναι πολλη ενδιαφερουσα πραγματικα,σε τραβα αν σε ενδιαφερει το αντικειμενο..αλλα..λιγο δυσκολη!!οι καθηγητες κ γενικα το επιπεδο των σπουδων ειναι αρκετα υψηλο,γενικοτερα ειμαι πολλη ικανοποιημενη!και τα παιδια ειναι επισης μια χαρα!τι την εβαζες αν δε σε ξετρελαινει??μεγα λαθος γιατι το διαβασμα ειναι πακετο αλλα πιστευω αν δεις και τα μαθηματα(απο β εξαμηνο βασικα ειναι πιο ενδιαφεροντα)θα αλλαξεις γνωμη!α!τωρα το ειδα δεν την εχεις δηλωσει ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:02 Ο κωστακης έγραψε: #134 05-07-09 23:02 αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η Aggeliki22065: #135 05-07-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Click για ανάπτυξη... ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Ο nikos88 έγραψε: #136 05-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Click για ανάπτυξη... θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:29 Η Aggeliki22065: #137 05-07-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Click για ανάπτυξη... απορω και μενα πως μου διεφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _kelly_ Νεοφερμένο μέλος Η _kelly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η _kelly_ έγραψε: #138 06-07-09 00:09 17022!!!τα εχω μαθει και εγω απ'εξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Ο κωστακης έγραψε: #139 06-07-09 00:16 δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:19 Ο nikos88 έγραψε: #140 06-07-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από koulis: δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε εμεις...εσυ κανεις λαθος!!!δεν ρωτησε ποσα μορια εχει η σχολη...αλλα ποσα εβγαλες εσυ!!!!!διαβασε το παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: θα ειμαστε μαζι και οι 3 τοτε αν τη δηλωσετε!!για οποιαδηποτε πληροφορια-ξεναγηση πειτε μου!συγχαρητηρια κιολας Click για ανάπτυξη... γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η Aggeliki22065: #133 05-07-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από efim18: γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Click για ανάπτυξη... Εννοειται!!!!η σχολη ειναι πολλη ενδιαφερουσα πραγματικα,σε τραβα αν σε ενδιαφερει το αντικειμενο..αλλα..λιγο δυσκολη!!οι καθηγητες κ γενικα το επιπεδο των σπουδων ειναι αρκετα υψηλο,γενικοτερα ειμαι πολλη ικανοποιημενη!και τα παιδια ειναι επισης μια χαρα!τι την εβαζες αν δε σε ξετρελαινει??μεγα λαθος γιατι το διαβασμα ειναι πακετο αλλα πιστευω αν δεις και τα μαθηματα(απο β εξαμηνο βασικα ειναι πιο ενδιαφεροντα)θα αλλαξεις γνωμη!α!τωρα το ειδα δεν την εχεις δηλωσει ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:02 Ο κωστακης έγραψε: #134 05-07-09 23:02 αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η Aggeliki22065: #135 05-07-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Click για ανάπτυξη... ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Ο nikos88 έγραψε: #136 05-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Click για ανάπτυξη... θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:29 Η Aggeliki22065: #137 05-07-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Click για ανάπτυξη... απορω και μενα πως μου διεφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _kelly_ Νεοφερμένο μέλος Η _kelly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η _kelly_ έγραψε: #138 06-07-09 00:09 17022!!!τα εχω μαθει και εγω απ'εξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Ο κωστακης έγραψε: #139 06-07-09 00:16 δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:19 Ο nikos88 έγραψε: #140 06-07-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από koulis: δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε εμεις...εσυ κανεις λαθος!!!δεν ρωτησε ποσα μορια εχει η σχολη...αλλα ποσα εβγαλες εσυ!!!!!διαβασε το παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από efim18: γεια σου αγγελικη! αχ ωραια θα μας δειξεις εσυ τα κατατοπια...χαχα. thanks! λοιπον πως σου φαινεται η σχολη? ασε εμενα δε με ξετρελαινει αλλα θελω να ακουσω γνωμες πρωτα... Click για ανάπτυξη... Εννοειται!!!!η σχολη ειναι πολλη ενδιαφερουσα πραγματικα,σε τραβα αν σε ενδιαφερει το αντικειμενο..αλλα..λιγο δυσκολη!!οι καθηγητες κ γενικα το επιπεδο των σπουδων ειναι αρκετα υψηλο,γενικοτερα ειμαι πολλη ικανοποιημενη!και τα παιδια ειναι επισης μια χαρα!τι την εβαζες αν δε σε ξετρελαινει??μεγα λαθος γιατι το διαβασμα ειναι πακετο αλλα πιστευω αν δεις και τα μαθηματα(απο β εξαμηνο βασικα ειναι πιο ενδιαφεροντα)θα αλλαξεις γνωμη!α!τωρα το ειδα δεν την εχεις δηλωσει ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:02 Ο κωστακης έγραψε: #134 05-07-09 23:02 αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η Aggeliki22065: #135 05-07-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Click για ανάπτυξη... ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Ο nikos88 έγραψε: #136 05-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Click για ανάπτυξη... θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:29 Η Aggeliki22065: #137 05-07-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Click για ανάπτυξη... απορω και μενα πως μου διεφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _kelly_ Νεοφερμένο μέλος Η _kelly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η _kelly_ έγραψε: #138 06-07-09 00:09 17022!!!τα εχω μαθει και εγω απ'εξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Ο κωστακης έγραψε: #139 06-07-09 00:16 δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:19 Ο nikos88 έγραψε: #140 06-07-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από koulis: δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε εμεις...εσυ κανεις λαθος!!!δεν ρωτησε ποσα μορια εχει η σχολη...αλλα ποσα εβγαλες εσυ!!!!!διαβασε το παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:10 Η Aggeliki22065: #135 05-07-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από koulis: αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Click για ανάπτυξη... ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Ο nikos88 έγραψε: #136 05-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Click για ανάπτυξη... θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:29 Η Aggeliki22065: #137 05-07-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Click για ανάπτυξη... απορω και μενα πως μου διεφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _kelly_ Νεοφερμένο μέλος Η _kelly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η _kelly_ έγραψε: #138 06-07-09 00:09 17022!!!τα εχω μαθει και εγω απ'εξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Ο κωστακης έγραψε: #139 06-07-09 00:16 δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:19 Ο nikos88 έγραψε: #140 06-07-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από koulis: δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε εμεις...εσυ κανεις λαθος!!!δεν ρωτησε ποσα μορια εχει η σχολη...αλλα ποσα εβγαλες εσυ!!!!!διαβασε το παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από koulis: αγγελικη εισαι στη νομικη?για το οικονομικο της νομικης θελω να μου πεις τι ακους Click για ανάπτυξη... ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Ο nikos88 έγραψε: #136 05-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Click για ανάπτυξη... θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:29 Η Aggeliki22065: #137 05-07-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Click για ανάπτυξη... απορω και μενα πως μου διεφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _kelly_ Νεοφερμένο μέλος Η _kelly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η _kelly_ έγραψε: #138 06-07-09 00:09 17022!!!τα εχω μαθει και εγω απ'εξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Ο κωστακης έγραψε: #139 06-07-09 00:16 δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:19 Ο nikos88 έγραψε: #140 06-07-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από koulis: δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε εμεις...εσυ κανεις λαθος!!!δεν ρωτησε ποσα μορια εχει η σχολη...αλλα ποσα εβγαλες εσυ!!!!!διαβασε το παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aggeliki: ναι!ακουω καλα λογια γενικα,αυτο το οικονομικο ομως λενε οτι ειναι πιο θωρητικο απο τα αλλα..ποσα μορια εχεις? Click για ανάπτυξη... θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aggeliki22065 Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2009 στις 23:29 Η Aggeliki22065: #137 05-07-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Click για ανάπτυξη... απορω και μενα πως μου διεφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _kelly_ Νεοφερμένο μέλος Η _kelly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η _kelly_ έγραψε: #138 06-07-09 00:09 17022!!!τα εχω μαθει και εγω απ'εξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Ο κωστακης έγραψε: #139 06-07-09 00:16 δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:19 Ο nikos88 έγραψε: #140 06-07-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από koulis: δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε εμεις...εσυ κανεις λαθος!!!δεν ρωτησε ποσα μορια εχει η σχολη...αλλα ποσα εβγαλες εσυ!!!!!διαβασε το παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: θα σου πω ργω ποσα εχει....17000κατι ψιλουτσικα!!!τοσες φορες που εχει ποσταρει τα εχω μαθει..λες και ειναι δικα μου!!! Click για ανάπτυξη... απορω και μενα πως μου διεφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_kelly_ Νεοφερμένο μέλος Η _kelly_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η _kelly_ έγραψε: #138 06-07-09 00:09 17022!!!τα εχω μαθει και εγω απ'εξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Ο κωστακης έγραψε: #139 06-07-09 00:16 δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:19 Ο nikos88 έγραψε: #140 06-07-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από koulis: δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε εμεις...εσυ κανεις λαθος!!!δεν ρωτησε ποσα μορια εχει η σχολη...αλλα ποσα εβγαλες εσυ!!!!!διαβασε το παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
17022!!!τα εχω μαθει και εγω απ'εξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Ο κωστακης έγραψε: #139 06-07-09 00:16 δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:19 Ο nikos88 έγραψε: #140 06-07-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από koulis: δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε εμεις...εσυ κανεις λαθος!!!δεν ρωτησε ποσα μορια εχει η σχολη...αλλα ποσα εβγαλες εσυ!!!!!διαβασε το παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 00:19 Ο nikos88 έγραψε: #140 06-07-09 00:19 Αρχική Δημοσίευση από koulis: δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε εμεις...εσυ κανεις λαθος!!!δεν ρωτησε ποσα μορια εχει η σχολη...αλλα ποσα εβγαλες εσυ!!!!!διαβασε το παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από koulis: δεν θυμαστε καλα.περσι εχε 16481 Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε εμεις...εσυ κανεις λαθος!!!δεν ρωτησε ποσα μορια εχει η σχολη...αλλα ποσα εβγαλες εσυ!!!!!διαβασε το παλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.