American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.127 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:28 Ο American Economist: #681 25-12-17 10:28 Εγω φετος κανω γερμανικα και ειναι πολυ ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:55 Ο NikosChatzoglou: #682 25-12-17 10:55 Τα γένη στα γαλλικά και τα ολλανδικά ταυτίζονται;; (δηλ το ουσιαστικό που είναι αρσενικό στα γαλλικά είναι και στα ολλανδικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:46 Ο harry akritas: #683 25-12-17 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγω φετος κανω γερμανικα και ειναι πολυ ωραια! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να πιστέψω την εξέλιξή σου... On topic θα ήθελα να συνεχίσω περισσότερο στο μέλλον με τα γαλλικά μέχρι το C2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.127 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:20 Ο American Economist: #684 25-12-17 12:20 Να συνεχίσεις τα γαλλικά είναι μια πολύ ωραία γλώσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Indiana Jones Δραστήριο μέλος Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:05 Ο Indiana Jones: #685 25-12-17 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Να συνεχίσεις τα γαλλικά είναι μια πολύ ωραία γλώσσα! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πήγαινα από τώρα στην Αυστρία εάν μιλούσαν αγγλικά ή γαλλικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:08 Ο NikosChatzoglou: #686 25-12-17 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Indiana Jones: Εγώ θα πήγαινα από τώρα στην Αυστρία εάν μιλούσαν αγγλικά ή γαλλικά! Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποιούν τα γαλλικά στην Αυστρία;; (οκ για τα αγγλικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Indiana Jones Δραστήριο μέλος Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:12 Ο Indiana Jones: #687 25-12-17 13:12 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Χρησιμοποιούν τα γαλλικά στην Αυστρία;; (οκ για τα αγγλικά) Click για ανάπτυξη... Τα χρησιμοποιούν αλλά όχι όπως τα Γερμανικά και τα Αγγλικά. Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Δεν μπορώ να πιστέψω την εξέλιξή σου... On topic θα ήθελα να συνεχίσω περισσότερο στο μέλλον με τα γαλλικά μέχρι το C2. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα συνεχίσω.Έχω πάρει το Delf B2 αλλά δεν ξέρω εάν μετά θα πρέπει να συνεχίσω με Dalf ή Sorbonne. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:03 Ο harry akritas: #688 25-12-17 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Indiana Jones: Εγώ θα πήγαινα από τώρα στην Αυστρία εάν μιλούσαν αγγλικά ή γαλλικά! Click για ανάπτυξη... Σκέψου και τη γαλλόφωνη Ελβετία, δεν είναι κακή. Αρχική Δημοσίευση από Indiana Jones: Και εγώ θα τα συνεχίσω.Έχω πάρει το Delf B2 αλλά δεν ξέρω εάν μετά θα πρέπει να συνεχίσω με Dalf ή Sorbonne. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το Delf B2 έχω πάρει πριν 2 χρόνια. Σκέφτομαι να τα συνεχίσω ως φοιτητής, αλλά μάλλον για Dalf, το Sorbonne θεωρώ είναι αρκετά δύσκολο, για εμένα τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.127 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:36 Ο American Economist: #689 25-12-17 15:36 Dalf παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Animan Νεοφερμένο μέλος Ο Animan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2018 στις 19:50 Ο Animan έγραψε: #690 27-03-18 19:50 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τα γένη στα γαλλικά και τα ολλανδικά ταυτίζονται;; (δηλ το ουσιαστικό που είναι αρσενικό στα γαλλικά είναι και στα ολλανδικά Click για ανάπτυξη... Κοίτα δεν ξέρω αν ισχύει, πάντως έχω παρατηρήσει ότι όσες het woorden γαλλικής προέλευσης ξέρω αντιστοιχούν σε γαλλικές λέξεις αρσενικού γένους ενώ, συνήθως θηλυκές γαλλικές λέξεις αντιστοιχούν σε de woorden. Εν τούτοις δεν είμαι σίγουρος. Ξέρω ότι υπάρχει μια κάποια αντιστοιχία γένους μεταξύ γερμανικών και ολλανδικών αλλά ότι και πάλι υπάρχουν κάποιες λίγες εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria2222 Νεοφερμένο μέλος Η Maria2222 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Ιουνίου 2018 στις 17:09 Η Maria2222: #691 26-06-18 17:09 Καλησπέρα! Εγώ θέλω να μάθω φινλανδικά. Την έχω ερωτευτεί αυτή τη γλώσσα. Όμως προβληματίζομαι. Θα μπορέσω να τη χρησιμοποιήσω κάπου; Επαγγελματικά μπορεί να φανεί κάπου χρήσιμη; Ή η γνώση της είναι τελείως "άχρηστη"εδώ στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 19:31 Η Chem2000 έγραψε: #692 26-06-18 19:31 ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:05 Η Ερινύς έγραψε: #693 26-06-18 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Click για ανάπτυξη... Ναι τον Maluma περιμέναμε, δεν μας έχει κάψει εδώ και δεκαετίες η Σακίρα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:26 Ο Νίκος22 έγραψε: #694 26-06-18 20:26 Εγω θελω να να τελειοποιησω τα γερμανικά και να ξαναρχισω τα αγγλικα που τα παράτησα λογω πανελελε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο NikosChatzoglou: #695 21-07-18 17:23 Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Chem2000 έγραψε: #696 21-07-18 17:46 NikosChatzoglou δε ξέρω,εμένα πάντως φταίει η εκδρομή μου στην Ισπανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 18:54 Ο panagiotists13: #697 21-07-18 18:54 Θέλω να τελειοποιήσω τα λατινικά και τα ιαπωνικά μου. Τα λατινικά θέλω να μάθω να τα μιλάω σα ζωντανή γλώσσα (προς το παρόν μπορώ να πω κ να γράψω μόνο κάτι ψιλά), ενώ τα ιαπωνικά θέλω να τα φτάσω σε επίπεδο C2+ μέσα στην επόμενη 5ετία (νομίζω είναι εφικτός στόχος ). Ύστερα βλέπουμε για άλλες γλώσσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kiris Νεοφερμένο μέλος Ο Kiris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο Kiris έγραψε: #698 22-07-18 17:23 Ισπανικά ! Μακράν η πιο όμορφη γλώσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:41 Η Zilda έγραψε: #699 22-07-18 17:41 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Click για ανάπτυξη... Απλά οι γυναίκες θέλουν να τα κάνουν και οι άντρες να τους τα κάνουν. Στο θέμα μας τώρα και για να κάνω τη διαφορά θα ήθελα να μάθω ιταλικά. Το ψήνω τόσο που μπορεί να γραφτώ από τη νέα σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2019 στις 23:04 Η Wrong έγραψε: #700 02-06-19 23:04 Θέλω να συνεχίσω τα ρώσικα και τα ιταλικά, να μάθω αραβικά, τούρκικα, mandarin, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ρουμάνικα (απατηλά όνειρα προφανώς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω φετος κανω γερμανικα και ειναι πολυ ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:55 Ο NikosChatzoglou: #682 25-12-17 10:55 Τα γένη στα γαλλικά και τα ολλανδικά ταυτίζονται;; (δηλ το ουσιαστικό που είναι αρσενικό στα γαλλικά είναι και στα ολλανδικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:46 Ο harry akritas: #683 25-12-17 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγω φετος κανω γερμανικα και ειναι πολυ ωραια! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να πιστέψω την εξέλιξή σου... On topic θα ήθελα να συνεχίσω περισσότερο στο μέλλον με τα γαλλικά μέχρι το C2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.127 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:20 Ο American Economist: #684 25-12-17 12:20 Να συνεχίσεις τα γαλλικά είναι μια πολύ ωραία γλώσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Indiana Jones Δραστήριο μέλος Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:05 Ο Indiana Jones: #685 25-12-17 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Να συνεχίσεις τα γαλλικά είναι μια πολύ ωραία γλώσσα! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πήγαινα από τώρα στην Αυστρία εάν μιλούσαν αγγλικά ή γαλλικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:08 Ο NikosChatzoglou: #686 25-12-17 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Indiana Jones: Εγώ θα πήγαινα από τώρα στην Αυστρία εάν μιλούσαν αγγλικά ή γαλλικά! Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποιούν τα γαλλικά στην Αυστρία;; (οκ για τα αγγλικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Indiana Jones Δραστήριο μέλος Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:12 Ο Indiana Jones: #687 25-12-17 13:12 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Χρησιμοποιούν τα γαλλικά στην Αυστρία;; (οκ για τα αγγλικά) Click για ανάπτυξη... Τα χρησιμοποιούν αλλά όχι όπως τα Γερμανικά και τα Αγγλικά. Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Δεν μπορώ να πιστέψω την εξέλιξή σου... On topic θα ήθελα να συνεχίσω περισσότερο στο μέλλον με τα γαλλικά μέχρι το C2. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα συνεχίσω.Έχω πάρει το Delf B2 αλλά δεν ξέρω εάν μετά θα πρέπει να συνεχίσω με Dalf ή Sorbonne. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:03 Ο harry akritas: #688 25-12-17 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Indiana Jones: Εγώ θα πήγαινα από τώρα στην Αυστρία εάν μιλούσαν αγγλικά ή γαλλικά! Click για ανάπτυξη... Σκέψου και τη γαλλόφωνη Ελβετία, δεν είναι κακή. Αρχική Δημοσίευση από Indiana Jones: Και εγώ θα τα συνεχίσω.Έχω πάρει το Delf B2 αλλά δεν ξέρω εάν μετά θα πρέπει να συνεχίσω με Dalf ή Sorbonne. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το Delf B2 έχω πάρει πριν 2 χρόνια. Σκέφτομαι να τα συνεχίσω ως φοιτητής, αλλά μάλλον για Dalf, το Sorbonne θεωρώ είναι αρκετά δύσκολο, για εμένα τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.127 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:36 Ο American Economist: #689 25-12-17 15:36 Dalf παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Animan Νεοφερμένο μέλος Ο Animan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2018 στις 19:50 Ο Animan έγραψε: #690 27-03-18 19:50 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τα γένη στα γαλλικά και τα ολλανδικά ταυτίζονται;; (δηλ το ουσιαστικό που είναι αρσενικό στα γαλλικά είναι και στα ολλανδικά Click για ανάπτυξη... Κοίτα δεν ξέρω αν ισχύει, πάντως έχω παρατηρήσει ότι όσες het woorden γαλλικής προέλευσης ξέρω αντιστοιχούν σε γαλλικές λέξεις αρσενικού γένους ενώ, συνήθως θηλυκές γαλλικές λέξεις αντιστοιχούν σε de woorden. Εν τούτοις δεν είμαι σίγουρος. Ξέρω ότι υπάρχει μια κάποια αντιστοιχία γένους μεταξύ γερμανικών και ολλανδικών αλλά ότι και πάλι υπάρχουν κάποιες λίγες εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria2222 Νεοφερμένο μέλος Η Maria2222 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Ιουνίου 2018 στις 17:09 Η Maria2222: #691 26-06-18 17:09 Καλησπέρα! Εγώ θέλω να μάθω φινλανδικά. Την έχω ερωτευτεί αυτή τη γλώσσα. Όμως προβληματίζομαι. Θα μπορέσω να τη χρησιμοποιήσω κάπου; Επαγγελματικά μπορεί να φανεί κάπου χρήσιμη; Ή η γνώση της είναι τελείως "άχρηστη"εδώ στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 19:31 Η Chem2000 έγραψε: #692 26-06-18 19:31 ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:05 Η Ερινύς έγραψε: #693 26-06-18 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Click για ανάπτυξη... Ναι τον Maluma περιμέναμε, δεν μας έχει κάψει εδώ και δεκαετίες η Σακίρα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:26 Ο Νίκος22 έγραψε: #694 26-06-18 20:26 Εγω θελω να να τελειοποιησω τα γερμανικά και να ξαναρχισω τα αγγλικα που τα παράτησα λογω πανελελε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο NikosChatzoglou: #695 21-07-18 17:23 Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Chem2000 έγραψε: #696 21-07-18 17:46 NikosChatzoglou δε ξέρω,εμένα πάντως φταίει η εκδρομή μου στην Ισπανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 18:54 Ο panagiotists13: #697 21-07-18 18:54 Θέλω να τελειοποιήσω τα λατινικά και τα ιαπωνικά μου. Τα λατινικά θέλω να μάθω να τα μιλάω σα ζωντανή γλώσσα (προς το παρόν μπορώ να πω κ να γράψω μόνο κάτι ψιλά), ενώ τα ιαπωνικά θέλω να τα φτάσω σε επίπεδο C2+ μέσα στην επόμενη 5ετία (νομίζω είναι εφικτός στόχος ). Ύστερα βλέπουμε για άλλες γλώσσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kiris Νεοφερμένο μέλος Ο Kiris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο Kiris έγραψε: #698 22-07-18 17:23 Ισπανικά ! Μακράν η πιο όμορφη γλώσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:41 Η Zilda έγραψε: #699 22-07-18 17:41 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Click για ανάπτυξη... Απλά οι γυναίκες θέλουν να τα κάνουν και οι άντρες να τους τα κάνουν. Στο θέμα μας τώρα και για να κάνω τη διαφορά θα ήθελα να μάθω ιταλικά. Το ψήνω τόσο που μπορεί να γραφτώ από τη νέα σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2019 στις 23:04 Η Wrong έγραψε: #700 02-06-19 23:04 Θέλω να συνεχίσω τα ρώσικα και τα ιταλικά, να μάθω αραβικά, τούρκικα, mandarin, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ρουμάνικα (απατηλά όνειρα προφανώς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα γένη στα γαλλικά και τα ολλανδικά ταυτίζονται;; (δηλ το ουσιαστικό που είναι αρσενικό στα γαλλικά είναι και στα ολλανδικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:46 Ο harry akritas: #683 25-12-17 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγω φετος κανω γερμανικα και ειναι πολυ ωραια! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να πιστέψω την εξέλιξή σου... On topic θα ήθελα να συνεχίσω περισσότερο στο μέλλον με τα γαλλικά μέχρι το C2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.127 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:20 Ο American Economist: #684 25-12-17 12:20 Να συνεχίσεις τα γαλλικά είναι μια πολύ ωραία γλώσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Indiana Jones Δραστήριο μέλος Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:05 Ο Indiana Jones: #685 25-12-17 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Να συνεχίσεις τα γαλλικά είναι μια πολύ ωραία γλώσσα! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πήγαινα από τώρα στην Αυστρία εάν μιλούσαν αγγλικά ή γαλλικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:08 Ο NikosChatzoglou: #686 25-12-17 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Indiana Jones: Εγώ θα πήγαινα από τώρα στην Αυστρία εάν μιλούσαν αγγλικά ή γαλλικά! Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποιούν τα γαλλικά στην Αυστρία;; (οκ για τα αγγλικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Indiana Jones Δραστήριο μέλος Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:12 Ο Indiana Jones: #687 25-12-17 13:12 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Χρησιμοποιούν τα γαλλικά στην Αυστρία;; (οκ για τα αγγλικά) Click για ανάπτυξη... Τα χρησιμοποιούν αλλά όχι όπως τα Γερμανικά και τα Αγγλικά. Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Δεν μπορώ να πιστέψω την εξέλιξή σου... On topic θα ήθελα να συνεχίσω περισσότερο στο μέλλον με τα γαλλικά μέχρι το C2. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα συνεχίσω.Έχω πάρει το Delf B2 αλλά δεν ξέρω εάν μετά θα πρέπει να συνεχίσω με Dalf ή Sorbonne. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:03 Ο harry akritas: #688 25-12-17 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Indiana Jones: Εγώ θα πήγαινα από τώρα στην Αυστρία εάν μιλούσαν αγγλικά ή γαλλικά! Click για ανάπτυξη... Σκέψου και τη γαλλόφωνη Ελβετία, δεν είναι κακή. Αρχική Δημοσίευση από Indiana Jones: Και εγώ θα τα συνεχίσω.Έχω πάρει το Delf B2 αλλά δεν ξέρω εάν μετά θα πρέπει να συνεχίσω με Dalf ή Sorbonne. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το Delf B2 έχω πάρει πριν 2 χρόνια. Σκέφτομαι να τα συνεχίσω ως φοιτητής, αλλά μάλλον για Dalf, το Sorbonne θεωρώ είναι αρκετά δύσκολο, για εμένα τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.127 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:36 Ο American Economist: #689 25-12-17 15:36 Dalf παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Animan Νεοφερμένο μέλος Ο Animan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2018 στις 19:50 Ο Animan έγραψε: #690 27-03-18 19:50 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τα γένη στα γαλλικά και τα ολλανδικά ταυτίζονται;; (δηλ το ουσιαστικό που είναι αρσενικό στα γαλλικά είναι και στα ολλανδικά Click για ανάπτυξη... Κοίτα δεν ξέρω αν ισχύει, πάντως έχω παρατηρήσει ότι όσες het woorden γαλλικής προέλευσης ξέρω αντιστοιχούν σε γαλλικές λέξεις αρσενικού γένους ενώ, συνήθως θηλυκές γαλλικές λέξεις αντιστοιχούν σε de woorden. Εν τούτοις δεν είμαι σίγουρος. Ξέρω ότι υπάρχει μια κάποια αντιστοιχία γένους μεταξύ γερμανικών και ολλανδικών αλλά ότι και πάλι υπάρχουν κάποιες λίγες εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria2222 Νεοφερμένο μέλος Η Maria2222 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Ιουνίου 2018 στις 17:09 Η Maria2222: #691 26-06-18 17:09 Καλησπέρα! Εγώ θέλω να μάθω φινλανδικά. Την έχω ερωτευτεί αυτή τη γλώσσα. Όμως προβληματίζομαι. Θα μπορέσω να τη χρησιμοποιήσω κάπου; Επαγγελματικά μπορεί να φανεί κάπου χρήσιμη; Ή η γνώση της είναι τελείως "άχρηστη"εδώ στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 19:31 Η Chem2000 έγραψε: #692 26-06-18 19:31 ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:05 Η Ερινύς έγραψε: #693 26-06-18 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Click για ανάπτυξη... Ναι τον Maluma περιμέναμε, δεν μας έχει κάψει εδώ και δεκαετίες η Σακίρα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:26 Ο Νίκος22 έγραψε: #694 26-06-18 20:26 Εγω θελω να να τελειοποιησω τα γερμανικά και να ξαναρχισω τα αγγλικα που τα παράτησα λογω πανελελε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο NikosChatzoglou: #695 21-07-18 17:23 Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Chem2000 έγραψε: #696 21-07-18 17:46 NikosChatzoglou δε ξέρω,εμένα πάντως φταίει η εκδρομή μου στην Ισπανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 18:54 Ο panagiotists13: #697 21-07-18 18:54 Θέλω να τελειοποιήσω τα λατινικά και τα ιαπωνικά μου. Τα λατινικά θέλω να μάθω να τα μιλάω σα ζωντανή γλώσσα (προς το παρόν μπορώ να πω κ να γράψω μόνο κάτι ψιλά), ενώ τα ιαπωνικά θέλω να τα φτάσω σε επίπεδο C2+ μέσα στην επόμενη 5ετία (νομίζω είναι εφικτός στόχος ). Ύστερα βλέπουμε για άλλες γλώσσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kiris Νεοφερμένο μέλος Ο Kiris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο Kiris έγραψε: #698 22-07-18 17:23 Ισπανικά ! Μακράν η πιο όμορφη γλώσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:41 Η Zilda έγραψε: #699 22-07-18 17:41 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Click για ανάπτυξη... Απλά οι γυναίκες θέλουν να τα κάνουν και οι άντρες να τους τα κάνουν. Στο θέμα μας τώρα και για να κάνω τη διαφορά θα ήθελα να μάθω ιταλικά. Το ψήνω τόσο που μπορεί να γραφτώ από τη νέα σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2019 στις 23:04 Η Wrong έγραψε: #700 02-06-19 23:04 Θέλω να συνεχίσω τα ρώσικα και τα ιταλικά, να μάθω αραβικά, τούρκικα, mandarin, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ρουμάνικα (απατηλά όνειρα προφανώς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Εγω φετος κανω γερμανικα και ειναι πολυ ωραια! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να πιστέψω την εξέλιξή σου... On topic θα ήθελα να συνεχίσω περισσότερο στο μέλλον με τα γαλλικά μέχρι το C2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.127 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:20 Ο American Economist: #684 25-12-17 12:20 Να συνεχίσεις τα γαλλικά είναι μια πολύ ωραία γλώσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Indiana Jones Δραστήριο μέλος Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:05 Ο Indiana Jones: #685 25-12-17 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Να συνεχίσεις τα γαλλικά είναι μια πολύ ωραία γλώσσα! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πήγαινα από τώρα στην Αυστρία εάν μιλούσαν αγγλικά ή γαλλικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:08 Ο NikosChatzoglou: #686 25-12-17 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Indiana Jones: Εγώ θα πήγαινα από τώρα στην Αυστρία εάν μιλούσαν αγγλικά ή γαλλικά! Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποιούν τα γαλλικά στην Αυστρία;; (οκ για τα αγγλικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Indiana Jones Δραστήριο μέλος Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:12 Ο Indiana Jones: #687 25-12-17 13:12 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Χρησιμοποιούν τα γαλλικά στην Αυστρία;; (οκ για τα αγγλικά) Click για ανάπτυξη... Τα χρησιμοποιούν αλλά όχι όπως τα Γερμανικά και τα Αγγλικά. Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Δεν μπορώ να πιστέψω την εξέλιξή σου... On topic θα ήθελα να συνεχίσω περισσότερο στο μέλλον με τα γαλλικά μέχρι το C2. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα συνεχίσω.Έχω πάρει το Delf B2 αλλά δεν ξέρω εάν μετά θα πρέπει να συνεχίσω με Dalf ή Sorbonne. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:03 Ο harry akritas: #688 25-12-17 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Indiana Jones: Εγώ θα πήγαινα από τώρα στην Αυστρία εάν μιλούσαν αγγλικά ή γαλλικά! Click για ανάπτυξη... Σκέψου και τη γαλλόφωνη Ελβετία, δεν είναι κακή. Αρχική Δημοσίευση από Indiana Jones: Και εγώ θα τα συνεχίσω.Έχω πάρει το Delf B2 αλλά δεν ξέρω εάν μετά θα πρέπει να συνεχίσω με Dalf ή Sorbonne. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το Delf B2 έχω πάρει πριν 2 χρόνια. Σκέφτομαι να τα συνεχίσω ως φοιτητής, αλλά μάλλον για Dalf, το Sorbonne θεωρώ είναι αρκετά δύσκολο, για εμένα τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.127 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:36 Ο American Economist: #689 25-12-17 15:36 Dalf παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Animan Νεοφερμένο μέλος Ο Animan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2018 στις 19:50 Ο Animan έγραψε: #690 27-03-18 19:50 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τα γένη στα γαλλικά και τα ολλανδικά ταυτίζονται;; (δηλ το ουσιαστικό που είναι αρσενικό στα γαλλικά είναι και στα ολλανδικά Click για ανάπτυξη... Κοίτα δεν ξέρω αν ισχύει, πάντως έχω παρατηρήσει ότι όσες het woorden γαλλικής προέλευσης ξέρω αντιστοιχούν σε γαλλικές λέξεις αρσενικού γένους ενώ, συνήθως θηλυκές γαλλικές λέξεις αντιστοιχούν σε de woorden. Εν τούτοις δεν είμαι σίγουρος. Ξέρω ότι υπάρχει μια κάποια αντιστοιχία γένους μεταξύ γερμανικών και ολλανδικών αλλά ότι και πάλι υπάρχουν κάποιες λίγες εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria2222 Νεοφερμένο μέλος Η Maria2222 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Ιουνίου 2018 στις 17:09 Η Maria2222: #691 26-06-18 17:09 Καλησπέρα! Εγώ θέλω να μάθω φινλανδικά. Την έχω ερωτευτεί αυτή τη γλώσσα. Όμως προβληματίζομαι. Θα μπορέσω να τη χρησιμοποιήσω κάπου; Επαγγελματικά μπορεί να φανεί κάπου χρήσιμη; Ή η γνώση της είναι τελείως "άχρηστη"εδώ στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 19:31 Η Chem2000 έγραψε: #692 26-06-18 19:31 ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:05 Η Ερινύς έγραψε: #693 26-06-18 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Click για ανάπτυξη... Ναι τον Maluma περιμέναμε, δεν μας έχει κάψει εδώ και δεκαετίες η Σακίρα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:26 Ο Νίκος22 έγραψε: #694 26-06-18 20:26 Εγω θελω να να τελειοποιησω τα γερμανικά και να ξαναρχισω τα αγγλικα που τα παράτησα λογω πανελελε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο NikosChatzoglou: #695 21-07-18 17:23 Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Chem2000 έγραψε: #696 21-07-18 17:46 NikosChatzoglou δε ξέρω,εμένα πάντως φταίει η εκδρομή μου στην Ισπανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 18:54 Ο panagiotists13: #697 21-07-18 18:54 Θέλω να τελειοποιήσω τα λατινικά και τα ιαπωνικά μου. Τα λατινικά θέλω να μάθω να τα μιλάω σα ζωντανή γλώσσα (προς το παρόν μπορώ να πω κ να γράψω μόνο κάτι ψιλά), ενώ τα ιαπωνικά θέλω να τα φτάσω σε επίπεδο C2+ μέσα στην επόμενη 5ετία (νομίζω είναι εφικτός στόχος ). Ύστερα βλέπουμε για άλλες γλώσσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kiris Νεοφερμένο μέλος Ο Kiris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο Kiris έγραψε: #698 22-07-18 17:23 Ισπανικά ! Μακράν η πιο όμορφη γλώσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:41 Η Zilda έγραψε: #699 22-07-18 17:41 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Click για ανάπτυξη... Απλά οι γυναίκες θέλουν να τα κάνουν και οι άντρες να τους τα κάνουν. Στο θέμα μας τώρα και για να κάνω τη διαφορά θα ήθελα να μάθω ιταλικά. Το ψήνω τόσο που μπορεί να γραφτώ από τη νέα σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2019 στις 23:04 Η Wrong έγραψε: #700 02-06-19 23:04 Θέλω να συνεχίσω τα ρώσικα και τα ιταλικά, να μάθω αραβικά, τούρκικα, mandarin, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ρουμάνικα (απατηλά όνειρα προφανώς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να συνεχίσεις τα γαλλικά είναι μια πολύ ωραία γλώσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Indiana Jones Δραστήριο μέλος Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:05 Ο Indiana Jones: #685 25-12-17 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Να συνεχίσεις τα γαλλικά είναι μια πολύ ωραία γλώσσα! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πήγαινα από τώρα στην Αυστρία εάν μιλούσαν αγγλικά ή γαλλικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:08 Ο NikosChatzoglou: #686 25-12-17 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Indiana Jones: Εγώ θα πήγαινα από τώρα στην Αυστρία εάν μιλούσαν αγγλικά ή γαλλικά! Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποιούν τα γαλλικά στην Αυστρία;; (οκ για τα αγγλικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Indiana Jones Δραστήριο μέλος Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:12 Ο Indiana Jones: #687 25-12-17 13:12 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Χρησιμοποιούν τα γαλλικά στην Αυστρία;; (οκ για τα αγγλικά) Click για ανάπτυξη... Τα χρησιμοποιούν αλλά όχι όπως τα Γερμανικά και τα Αγγλικά. Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Δεν μπορώ να πιστέψω την εξέλιξή σου... On topic θα ήθελα να συνεχίσω περισσότερο στο μέλλον με τα γαλλικά μέχρι το C2. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα συνεχίσω.Έχω πάρει το Delf B2 αλλά δεν ξέρω εάν μετά θα πρέπει να συνεχίσω με Dalf ή Sorbonne. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:03 Ο harry akritas: #688 25-12-17 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Indiana Jones: Εγώ θα πήγαινα από τώρα στην Αυστρία εάν μιλούσαν αγγλικά ή γαλλικά! Click για ανάπτυξη... Σκέψου και τη γαλλόφωνη Ελβετία, δεν είναι κακή. Αρχική Δημοσίευση από Indiana Jones: Και εγώ θα τα συνεχίσω.Έχω πάρει το Delf B2 αλλά δεν ξέρω εάν μετά θα πρέπει να συνεχίσω με Dalf ή Sorbonne. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το Delf B2 έχω πάρει πριν 2 χρόνια. Σκέφτομαι να τα συνεχίσω ως φοιτητής, αλλά μάλλον για Dalf, το Sorbonne θεωρώ είναι αρκετά δύσκολο, για εμένα τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.127 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:36 Ο American Economist: #689 25-12-17 15:36 Dalf παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Animan Νεοφερμένο μέλος Ο Animan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2018 στις 19:50 Ο Animan έγραψε: #690 27-03-18 19:50 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τα γένη στα γαλλικά και τα ολλανδικά ταυτίζονται;; (δηλ το ουσιαστικό που είναι αρσενικό στα γαλλικά είναι και στα ολλανδικά Click για ανάπτυξη... Κοίτα δεν ξέρω αν ισχύει, πάντως έχω παρατηρήσει ότι όσες het woorden γαλλικής προέλευσης ξέρω αντιστοιχούν σε γαλλικές λέξεις αρσενικού γένους ενώ, συνήθως θηλυκές γαλλικές λέξεις αντιστοιχούν σε de woorden. Εν τούτοις δεν είμαι σίγουρος. Ξέρω ότι υπάρχει μια κάποια αντιστοιχία γένους μεταξύ γερμανικών και ολλανδικών αλλά ότι και πάλι υπάρχουν κάποιες λίγες εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria2222 Νεοφερμένο μέλος Η Maria2222 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Ιουνίου 2018 στις 17:09 Η Maria2222: #691 26-06-18 17:09 Καλησπέρα! Εγώ θέλω να μάθω φινλανδικά. Την έχω ερωτευτεί αυτή τη γλώσσα. Όμως προβληματίζομαι. Θα μπορέσω να τη χρησιμοποιήσω κάπου; Επαγγελματικά μπορεί να φανεί κάπου χρήσιμη; Ή η γνώση της είναι τελείως "άχρηστη"εδώ στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 19:31 Η Chem2000 έγραψε: #692 26-06-18 19:31 ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:05 Η Ερινύς έγραψε: #693 26-06-18 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Click για ανάπτυξη... Ναι τον Maluma περιμέναμε, δεν μας έχει κάψει εδώ και δεκαετίες η Σακίρα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:26 Ο Νίκος22 έγραψε: #694 26-06-18 20:26 Εγω θελω να να τελειοποιησω τα γερμανικά και να ξαναρχισω τα αγγλικα που τα παράτησα λογω πανελελε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο NikosChatzoglou: #695 21-07-18 17:23 Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Chem2000 έγραψε: #696 21-07-18 17:46 NikosChatzoglou δε ξέρω,εμένα πάντως φταίει η εκδρομή μου στην Ισπανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 18:54 Ο panagiotists13: #697 21-07-18 18:54 Θέλω να τελειοποιήσω τα λατινικά και τα ιαπωνικά μου. Τα λατινικά θέλω να μάθω να τα μιλάω σα ζωντανή γλώσσα (προς το παρόν μπορώ να πω κ να γράψω μόνο κάτι ψιλά), ενώ τα ιαπωνικά θέλω να τα φτάσω σε επίπεδο C2+ μέσα στην επόμενη 5ετία (νομίζω είναι εφικτός στόχος ). Ύστερα βλέπουμε για άλλες γλώσσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kiris Νεοφερμένο μέλος Ο Kiris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο Kiris έγραψε: #698 22-07-18 17:23 Ισπανικά ! Μακράν η πιο όμορφη γλώσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:41 Η Zilda έγραψε: #699 22-07-18 17:41 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Click για ανάπτυξη... Απλά οι γυναίκες θέλουν να τα κάνουν και οι άντρες να τους τα κάνουν. Στο θέμα μας τώρα και για να κάνω τη διαφορά θα ήθελα να μάθω ιταλικά. Το ψήνω τόσο που μπορεί να γραφτώ από τη νέα σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2019 στις 23:04 Η Wrong έγραψε: #700 02-06-19 23:04 Θέλω να συνεχίσω τα ρώσικα και τα ιταλικά, να μάθω αραβικά, τούρκικα, mandarin, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ρουμάνικα (απατηλά όνειρα προφανώς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Να συνεχίσεις τα γαλλικά είναι μια πολύ ωραία γλώσσα! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πήγαινα από τώρα στην Αυστρία εάν μιλούσαν αγγλικά ή γαλλικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:08 Ο NikosChatzoglou: #686 25-12-17 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Indiana Jones: Εγώ θα πήγαινα από τώρα στην Αυστρία εάν μιλούσαν αγγλικά ή γαλλικά! Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποιούν τα γαλλικά στην Αυστρία;; (οκ για τα αγγλικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Indiana Jones Δραστήριο μέλος Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:12 Ο Indiana Jones: #687 25-12-17 13:12 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Χρησιμοποιούν τα γαλλικά στην Αυστρία;; (οκ για τα αγγλικά) Click για ανάπτυξη... Τα χρησιμοποιούν αλλά όχι όπως τα Γερμανικά και τα Αγγλικά. Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Δεν μπορώ να πιστέψω την εξέλιξή σου... On topic θα ήθελα να συνεχίσω περισσότερο στο μέλλον με τα γαλλικά μέχρι το C2. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα συνεχίσω.Έχω πάρει το Delf B2 αλλά δεν ξέρω εάν μετά θα πρέπει να συνεχίσω με Dalf ή Sorbonne. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:03 Ο harry akritas: #688 25-12-17 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Indiana Jones: Εγώ θα πήγαινα από τώρα στην Αυστρία εάν μιλούσαν αγγλικά ή γαλλικά! Click για ανάπτυξη... Σκέψου και τη γαλλόφωνη Ελβετία, δεν είναι κακή. Αρχική Δημοσίευση από Indiana Jones: Και εγώ θα τα συνεχίσω.Έχω πάρει το Delf B2 αλλά δεν ξέρω εάν μετά θα πρέπει να συνεχίσω με Dalf ή Sorbonne. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το Delf B2 έχω πάρει πριν 2 χρόνια. Σκέφτομαι να τα συνεχίσω ως φοιτητής, αλλά μάλλον για Dalf, το Sorbonne θεωρώ είναι αρκετά δύσκολο, για εμένα τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.127 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:36 Ο American Economist: #689 25-12-17 15:36 Dalf παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Animan Νεοφερμένο μέλος Ο Animan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2018 στις 19:50 Ο Animan έγραψε: #690 27-03-18 19:50 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τα γένη στα γαλλικά και τα ολλανδικά ταυτίζονται;; (δηλ το ουσιαστικό που είναι αρσενικό στα γαλλικά είναι και στα ολλανδικά Click για ανάπτυξη... Κοίτα δεν ξέρω αν ισχύει, πάντως έχω παρατηρήσει ότι όσες het woorden γαλλικής προέλευσης ξέρω αντιστοιχούν σε γαλλικές λέξεις αρσενικού γένους ενώ, συνήθως θηλυκές γαλλικές λέξεις αντιστοιχούν σε de woorden. Εν τούτοις δεν είμαι σίγουρος. Ξέρω ότι υπάρχει μια κάποια αντιστοιχία γένους μεταξύ γερμανικών και ολλανδικών αλλά ότι και πάλι υπάρχουν κάποιες λίγες εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria2222 Νεοφερμένο μέλος Η Maria2222 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Ιουνίου 2018 στις 17:09 Η Maria2222: #691 26-06-18 17:09 Καλησπέρα! Εγώ θέλω να μάθω φινλανδικά. Την έχω ερωτευτεί αυτή τη γλώσσα. Όμως προβληματίζομαι. Θα μπορέσω να τη χρησιμοποιήσω κάπου; Επαγγελματικά μπορεί να φανεί κάπου χρήσιμη; Ή η γνώση της είναι τελείως "άχρηστη"εδώ στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 19:31 Η Chem2000 έγραψε: #692 26-06-18 19:31 ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:05 Η Ερινύς έγραψε: #693 26-06-18 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Click για ανάπτυξη... Ναι τον Maluma περιμέναμε, δεν μας έχει κάψει εδώ και δεκαετίες η Σακίρα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:26 Ο Νίκος22 έγραψε: #694 26-06-18 20:26 Εγω θελω να να τελειοποιησω τα γερμανικά και να ξαναρχισω τα αγγλικα που τα παράτησα λογω πανελελε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο NikosChatzoglou: #695 21-07-18 17:23 Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Chem2000 έγραψε: #696 21-07-18 17:46 NikosChatzoglou δε ξέρω,εμένα πάντως φταίει η εκδρομή μου στην Ισπανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 18:54 Ο panagiotists13: #697 21-07-18 18:54 Θέλω να τελειοποιήσω τα λατινικά και τα ιαπωνικά μου. Τα λατινικά θέλω να μάθω να τα μιλάω σα ζωντανή γλώσσα (προς το παρόν μπορώ να πω κ να γράψω μόνο κάτι ψιλά), ενώ τα ιαπωνικά θέλω να τα φτάσω σε επίπεδο C2+ μέσα στην επόμενη 5ετία (νομίζω είναι εφικτός στόχος ). Ύστερα βλέπουμε για άλλες γλώσσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kiris Νεοφερμένο μέλος Ο Kiris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο Kiris έγραψε: #698 22-07-18 17:23 Ισπανικά ! Μακράν η πιο όμορφη γλώσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:41 Η Zilda έγραψε: #699 22-07-18 17:41 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Click για ανάπτυξη... Απλά οι γυναίκες θέλουν να τα κάνουν και οι άντρες να τους τα κάνουν. Στο θέμα μας τώρα και για να κάνω τη διαφορά θα ήθελα να μάθω ιταλικά. Το ψήνω τόσο που μπορεί να γραφτώ από τη νέα σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2019 στις 23:04 Η Wrong έγραψε: #700 02-06-19 23:04 Θέλω να συνεχίσω τα ρώσικα και τα ιταλικά, να μάθω αραβικά, τούρκικα, mandarin, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ρουμάνικα (απατηλά όνειρα προφανώς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Indiana Jones: Εγώ θα πήγαινα από τώρα στην Αυστρία εάν μιλούσαν αγγλικά ή γαλλικά! Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποιούν τα γαλλικά στην Αυστρία;; (οκ για τα αγγλικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Indiana Jones Δραστήριο μέλος Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:12 Ο Indiana Jones: #687 25-12-17 13:12 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Χρησιμοποιούν τα γαλλικά στην Αυστρία;; (οκ για τα αγγλικά) Click για ανάπτυξη... Τα χρησιμοποιούν αλλά όχι όπως τα Γερμανικά και τα Αγγλικά. Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Δεν μπορώ να πιστέψω την εξέλιξή σου... On topic θα ήθελα να συνεχίσω περισσότερο στο μέλλον με τα γαλλικά μέχρι το C2. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα συνεχίσω.Έχω πάρει το Delf B2 αλλά δεν ξέρω εάν μετά θα πρέπει να συνεχίσω με Dalf ή Sorbonne. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:03 Ο harry akritas: #688 25-12-17 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Indiana Jones: Εγώ θα πήγαινα από τώρα στην Αυστρία εάν μιλούσαν αγγλικά ή γαλλικά! Click για ανάπτυξη... Σκέψου και τη γαλλόφωνη Ελβετία, δεν είναι κακή. Αρχική Δημοσίευση από Indiana Jones: Και εγώ θα τα συνεχίσω.Έχω πάρει το Delf B2 αλλά δεν ξέρω εάν μετά θα πρέπει να συνεχίσω με Dalf ή Sorbonne. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το Delf B2 έχω πάρει πριν 2 χρόνια. Σκέφτομαι να τα συνεχίσω ως φοιτητής, αλλά μάλλον για Dalf, το Sorbonne θεωρώ είναι αρκετά δύσκολο, για εμένα τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.127 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:36 Ο American Economist: #689 25-12-17 15:36 Dalf παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Animan Νεοφερμένο μέλος Ο Animan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2018 στις 19:50 Ο Animan έγραψε: #690 27-03-18 19:50 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τα γένη στα γαλλικά και τα ολλανδικά ταυτίζονται;; (δηλ το ουσιαστικό που είναι αρσενικό στα γαλλικά είναι και στα ολλανδικά Click για ανάπτυξη... Κοίτα δεν ξέρω αν ισχύει, πάντως έχω παρατηρήσει ότι όσες het woorden γαλλικής προέλευσης ξέρω αντιστοιχούν σε γαλλικές λέξεις αρσενικού γένους ενώ, συνήθως θηλυκές γαλλικές λέξεις αντιστοιχούν σε de woorden. Εν τούτοις δεν είμαι σίγουρος. Ξέρω ότι υπάρχει μια κάποια αντιστοιχία γένους μεταξύ γερμανικών και ολλανδικών αλλά ότι και πάλι υπάρχουν κάποιες λίγες εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria2222 Νεοφερμένο μέλος Η Maria2222 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Ιουνίου 2018 στις 17:09 Η Maria2222: #691 26-06-18 17:09 Καλησπέρα! Εγώ θέλω να μάθω φινλανδικά. Την έχω ερωτευτεί αυτή τη γλώσσα. Όμως προβληματίζομαι. Θα μπορέσω να τη χρησιμοποιήσω κάπου; Επαγγελματικά μπορεί να φανεί κάπου χρήσιμη; Ή η γνώση της είναι τελείως "άχρηστη"εδώ στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 19:31 Η Chem2000 έγραψε: #692 26-06-18 19:31 ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:05 Η Ερινύς έγραψε: #693 26-06-18 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Click για ανάπτυξη... Ναι τον Maluma περιμέναμε, δεν μας έχει κάψει εδώ και δεκαετίες η Σακίρα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:26 Ο Νίκος22 έγραψε: #694 26-06-18 20:26 Εγω θελω να να τελειοποιησω τα γερμανικά και να ξαναρχισω τα αγγλικα που τα παράτησα λογω πανελελε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο NikosChatzoglou: #695 21-07-18 17:23 Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Chem2000 έγραψε: #696 21-07-18 17:46 NikosChatzoglou δε ξέρω,εμένα πάντως φταίει η εκδρομή μου στην Ισπανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 18:54 Ο panagiotists13: #697 21-07-18 18:54 Θέλω να τελειοποιήσω τα λατινικά και τα ιαπωνικά μου. Τα λατινικά θέλω να μάθω να τα μιλάω σα ζωντανή γλώσσα (προς το παρόν μπορώ να πω κ να γράψω μόνο κάτι ψιλά), ενώ τα ιαπωνικά θέλω να τα φτάσω σε επίπεδο C2+ μέσα στην επόμενη 5ετία (νομίζω είναι εφικτός στόχος ). Ύστερα βλέπουμε για άλλες γλώσσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kiris Νεοφερμένο μέλος Ο Kiris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο Kiris έγραψε: #698 22-07-18 17:23 Ισπανικά ! Μακράν η πιο όμορφη γλώσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:41 Η Zilda έγραψε: #699 22-07-18 17:41 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Click για ανάπτυξη... Απλά οι γυναίκες θέλουν να τα κάνουν και οι άντρες να τους τα κάνουν. Στο θέμα μας τώρα και για να κάνω τη διαφορά θα ήθελα να μάθω ιταλικά. Το ψήνω τόσο που μπορεί να γραφτώ από τη νέα σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2019 στις 23:04 Η Wrong έγραψε: #700 02-06-19 23:04 Θέλω να συνεχίσω τα ρώσικα και τα ιταλικά, να μάθω αραβικά, τούρκικα, mandarin, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ρουμάνικα (απατηλά όνειρα προφανώς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Χρησιμοποιούν τα γαλλικά στην Αυστρία;; (οκ για τα αγγλικά) Click για ανάπτυξη... Τα χρησιμοποιούν αλλά όχι όπως τα Γερμανικά και τα Αγγλικά. Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Δεν μπορώ να πιστέψω την εξέλιξή σου... On topic θα ήθελα να συνεχίσω περισσότερο στο μέλλον με τα γαλλικά μέχρι το C2. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα συνεχίσω.Έχω πάρει το Delf B2 αλλά δεν ξέρω εάν μετά θα πρέπει να συνεχίσω με Dalf ή Sorbonne. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:03 Ο harry akritas: #688 25-12-17 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Indiana Jones: Εγώ θα πήγαινα από τώρα στην Αυστρία εάν μιλούσαν αγγλικά ή γαλλικά! Click για ανάπτυξη... Σκέψου και τη γαλλόφωνη Ελβετία, δεν είναι κακή. Αρχική Δημοσίευση από Indiana Jones: Και εγώ θα τα συνεχίσω.Έχω πάρει το Delf B2 αλλά δεν ξέρω εάν μετά θα πρέπει να συνεχίσω με Dalf ή Sorbonne. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το Delf B2 έχω πάρει πριν 2 χρόνια. Σκέφτομαι να τα συνεχίσω ως φοιτητής, αλλά μάλλον για Dalf, το Sorbonne θεωρώ είναι αρκετά δύσκολο, για εμένα τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.127 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:36 Ο American Economist: #689 25-12-17 15:36 Dalf παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Animan Νεοφερμένο μέλος Ο Animan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2018 στις 19:50 Ο Animan έγραψε: #690 27-03-18 19:50 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τα γένη στα γαλλικά και τα ολλανδικά ταυτίζονται;; (δηλ το ουσιαστικό που είναι αρσενικό στα γαλλικά είναι και στα ολλανδικά Click για ανάπτυξη... Κοίτα δεν ξέρω αν ισχύει, πάντως έχω παρατηρήσει ότι όσες het woorden γαλλικής προέλευσης ξέρω αντιστοιχούν σε γαλλικές λέξεις αρσενικού γένους ενώ, συνήθως θηλυκές γαλλικές λέξεις αντιστοιχούν σε de woorden. Εν τούτοις δεν είμαι σίγουρος. Ξέρω ότι υπάρχει μια κάποια αντιστοιχία γένους μεταξύ γερμανικών και ολλανδικών αλλά ότι και πάλι υπάρχουν κάποιες λίγες εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria2222 Νεοφερμένο μέλος Η Maria2222 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Ιουνίου 2018 στις 17:09 Η Maria2222: #691 26-06-18 17:09 Καλησπέρα! Εγώ θέλω να μάθω φινλανδικά. Την έχω ερωτευτεί αυτή τη γλώσσα. Όμως προβληματίζομαι. Θα μπορέσω να τη χρησιμοποιήσω κάπου; Επαγγελματικά μπορεί να φανεί κάπου χρήσιμη; Ή η γνώση της είναι τελείως "άχρηστη"εδώ στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 19:31 Η Chem2000 έγραψε: #692 26-06-18 19:31 ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:05 Η Ερινύς έγραψε: #693 26-06-18 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Click για ανάπτυξη... Ναι τον Maluma περιμέναμε, δεν μας έχει κάψει εδώ και δεκαετίες η Σακίρα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:26 Ο Νίκος22 έγραψε: #694 26-06-18 20:26 Εγω θελω να να τελειοποιησω τα γερμανικά και να ξαναρχισω τα αγγλικα που τα παράτησα λογω πανελελε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο NikosChatzoglou: #695 21-07-18 17:23 Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Chem2000 έγραψε: #696 21-07-18 17:46 NikosChatzoglou δε ξέρω,εμένα πάντως φταίει η εκδρομή μου στην Ισπανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 18:54 Ο panagiotists13: #697 21-07-18 18:54 Θέλω να τελειοποιήσω τα λατινικά και τα ιαπωνικά μου. Τα λατινικά θέλω να μάθω να τα μιλάω σα ζωντανή γλώσσα (προς το παρόν μπορώ να πω κ να γράψω μόνο κάτι ψιλά), ενώ τα ιαπωνικά θέλω να τα φτάσω σε επίπεδο C2+ μέσα στην επόμενη 5ετία (νομίζω είναι εφικτός στόχος ). Ύστερα βλέπουμε για άλλες γλώσσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kiris Νεοφερμένο μέλος Ο Kiris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο Kiris έγραψε: #698 22-07-18 17:23 Ισπανικά ! Μακράν η πιο όμορφη γλώσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:41 Η Zilda έγραψε: #699 22-07-18 17:41 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Click για ανάπτυξη... Απλά οι γυναίκες θέλουν να τα κάνουν και οι άντρες να τους τα κάνουν. Στο θέμα μας τώρα και για να κάνω τη διαφορά θα ήθελα να μάθω ιταλικά. Το ψήνω τόσο που μπορεί να γραφτώ από τη νέα σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2019 στις 23:04 Η Wrong έγραψε: #700 02-06-19 23:04 Θέλω να συνεχίσω τα ρώσικα και τα ιταλικά, να μάθω αραβικά, τούρκικα, mandarin, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ρουμάνικα (απατηλά όνειρα προφανώς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Indiana Jones: Εγώ θα πήγαινα από τώρα στην Αυστρία εάν μιλούσαν αγγλικά ή γαλλικά! Click για ανάπτυξη... Σκέψου και τη γαλλόφωνη Ελβετία, δεν είναι κακή. Αρχική Δημοσίευση από Indiana Jones: Και εγώ θα τα συνεχίσω.Έχω πάρει το Delf B2 αλλά δεν ξέρω εάν μετά θα πρέπει να συνεχίσω με Dalf ή Sorbonne. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το Delf B2 έχω πάρει πριν 2 χρόνια. Σκέφτομαι να τα συνεχίσω ως φοιτητής, αλλά μάλλον για Dalf, το Sorbonne θεωρώ είναι αρκετά δύσκολο, για εμένα τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.127 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:36 Ο American Economist: #689 25-12-17 15:36 Dalf παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Animan Νεοφερμένο μέλος Ο Animan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2018 στις 19:50 Ο Animan έγραψε: #690 27-03-18 19:50 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τα γένη στα γαλλικά και τα ολλανδικά ταυτίζονται;; (δηλ το ουσιαστικό που είναι αρσενικό στα γαλλικά είναι και στα ολλανδικά Click για ανάπτυξη... Κοίτα δεν ξέρω αν ισχύει, πάντως έχω παρατηρήσει ότι όσες het woorden γαλλικής προέλευσης ξέρω αντιστοιχούν σε γαλλικές λέξεις αρσενικού γένους ενώ, συνήθως θηλυκές γαλλικές λέξεις αντιστοιχούν σε de woorden. Εν τούτοις δεν είμαι σίγουρος. Ξέρω ότι υπάρχει μια κάποια αντιστοιχία γένους μεταξύ γερμανικών και ολλανδικών αλλά ότι και πάλι υπάρχουν κάποιες λίγες εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria2222 Νεοφερμένο μέλος Η Maria2222 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Ιουνίου 2018 στις 17:09 Η Maria2222: #691 26-06-18 17:09 Καλησπέρα! Εγώ θέλω να μάθω φινλανδικά. Την έχω ερωτευτεί αυτή τη γλώσσα. Όμως προβληματίζομαι. Θα μπορέσω να τη χρησιμοποιήσω κάπου; Επαγγελματικά μπορεί να φανεί κάπου χρήσιμη; Ή η γνώση της είναι τελείως "άχρηστη"εδώ στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 19:31 Η Chem2000 έγραψε: #692 26-06-18 19:31 ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:05 Η Ερινύς έγραψε: #693 26-06-18 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Click για ανάπτυξη... Ναι τον Maluma περιμέναμε, δεν μας έχει κάψει εδώ και δεκαετίες η Σακίρα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:26 Ο Νίκος22 έγραψε: #694 26-06-18 20:26 Εγω θελω να να τελειοποιησω τα γερμανικά και να ξαναρχισω τα αγγλικα που τα παράτησα λογω πανελελε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο NikosChatzoglou: #695 21-07-18 17:23 Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Chem2000 έγραψε: #696 21-07-18 17:46 NikosChatzoglou δε ξέρω,εμένα πάντως φταίει η εκδρομή μου στην Ισπανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 18:54 Ο panagiotists13: #697 21-07-18 18:54 Θέλω να τελειοποιήσω τα λατινικά και τα ιαπωνικά μου. Τα λατινικά θέλω να μάθω να τα μιλάω σα ζωντανή γλώσσα (προς το παρόν μπορώ να πω κ να γράψω μόνο κάτι ψιλά), ενώ τα ιαπωνικά θέλω να τα φτάσω σε επίπεδο C2+ μέσα στην επόμενη 5ετία (νομίζω είναι εφικτός στόχος ). Ύστερα βλέπουμε για άλλες γλώσσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kiris Νεοφερμένο μέλος Ο Kiris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο Kiris έγραψε: #698 22-07-18 17:23 Ισπανικά ! Μακράν η πιο όμορφη γλώσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:41 Η Zilda έγραψε: #699 22-07-18 17:41 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Click για ανάπτυξη... Απλά οι γυναίκες θέλουν να τα κάνουν και οι άντρες να τους τα κάνουν. Στο θέμα μας τώρα και για να κάνω τη διαφορά θα ήθελα να μάθω ιταλικά. Το ψήνω τόσο που μπορεί να γραφτώ από τη νέα σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2019 στις 23:04 Η Wrong έγραψε: #700 02-06-19 23:04 Θέλω να συνεχίσω τα ρώσικα και τα ιταλικά, να μάθω αραβικά, τούρκικα, mandarin, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ρουμάνικα (απατηλά όνειρα προφανώς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Dalf παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Animan Νεοφερμένο μέλος Ο Animan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2018 στις 19:50 Ο Animan έγραψε: #690 27-03-18 19:50 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τα γένη στα γαλλικά και τα ολλανδικά ταυτίζονται;; (δηλ το ουσιαστικό που είναι αρσενικό στα γαλλικά είναι και στα ολλανδικά Click για ανάπτυξη... Κοίτα δεν ξέρω αν ισχύει, πάντως έχω παρατηρήσει ότι όσες het woorden γαλλικής προέλευσης ξέρω αντιστοιχούν σε γαλλικές λέξεις αρσενικού γένους ενώ, συνήθως θηλυκές γαλλικές λέξεις αντιστοιχούν σε de woorden. Εν τούτοις δεν είμαι σίγουρος. Ξέρω ότι υπάρχει μια κάποια αντιστοιχία γένους μεταξύ γερμανικών και ολλανδικών αλλά ότι και πάλι υπάρχουν κάποιες λίγες εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria2222 Νεοφερμένο μέλος Η Maria2222 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Ιουνίου 2018 στις 17:09 Η Maria2222: #691 26-06-18 17:09 Καλησπέρα! Εγώ θέλω να μάθω φινλανδικά. Την έχω ερωτευτεί αυτή τη γλώσσα. Όμως προβληματίζομαι. Θα μπορέσω να τη χρησιμοποιήσω κάπου; Επαγγελματικά μπορεί να φανεί κάπου χρήσιμη; Ή η γνώση της είναι τελείως "άχρηστη"εδώ στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 19:31 Η Chem2000 έγραψε: #692 26-06-18 19:31 ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:05 Η Ερινύς έγραψε: #693 26-06-18 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Click για ανάπτυξη... Ναι τον Maluma περιμέναμε, δεν μας έχει κάψει εδώ και δεκαετίες η Σακίρα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:26 Ο Νίκος22 έγραψε: #694 26-06-18 20:26 Εγω θελω να να τελειοποιησω τα γερμανικά και να ξαναρχισω τα αγγλικα που τα παράτησα λογω πανελελε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο NikosChatzoglou: #695 21-07-18 17:23 Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Chem2000 έγραψε: #696 21-07-18 17:46 NikosChatzoglou δε ξέρω,εμένα πάντως φταίει η εκδρομή μου στην Ισπανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 18:54 Ο panagiotists13: #697 21-07-18 18:54 Θέλω να τελειοποιήσω τα λατινικά και τα ιαπωνικά μου. Τα λατινικά θέλω να μάθω να τα μιλάω σα ζωντανή γλώσσα (προς το παρόν μπορώ να πω κ να γράψω μόνο κάτι ψιλά), ενώ τα ιαπωνικά θέλω να τα φτάσω σε επίπεδο C2+ μέσα στην επόμενη 5ετία (νομίζω είναι εφικτός στόχος ). Ύστερα βλέπουμε για άλλες γλώσσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kiris Νεοφερμένο μέλος Ο Kiris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο Kiris έγραψε: #698 22-07-18 17:23 Ισπανικά ! Μακράν η πιο όμορφη γλώσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:41 Η Zilda έγραψε: #699 22-07-18 17:41 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Click για ανάπτυξη... Απλά οι γυναίκες θέλουν να τα κάνουν και οι άντρες να τους τα κάνουν. Στο θέμα μας τώρα και για να κάνω τη διαφορά θα ήθελα να μάθω ιταλικά. Το ψήνω τόσο που μπορεί να γραφτώ από τη νέα σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2019 στις 23:04 Η Wrong έγραψε: #700 02-06-19 23:04 Θέλω να συνεχίσω τα ρώσικα και τα ιταλικά, να μάθω αραβικά, τούρκικα, mandarin, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ρουμάνικα (απατηλά όνειρα προφανώς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τα γένη στα γαλλικά και τα ολλανδικά ταυτίζονται;; (δηλ το ουσιαστικό που είναι αρσενικό στα γαλλικά είναι και στα ολλανδικά Click για ανάπτυξη... Κοίτα δεν ξέρω αν ισχύει, πάντως έχω παρατηρήσει ότι όσες het woorden γαλλικής προέλευσης ξέρω αντιστοιχούν σε γαλλικές λέξεις αρσενικού γένους ενώ, συνήθως θηλυκές γαλλικές λέξεις αντιστοιχούν σε de woorden. Εν τούτοις δεν είμαι σίγουρος. Ξέρω ότι υπάρχει μια κάποια αντιστοιχία γένους μεταξύ γερμανικών και ολλανδικών αλλά ότι και πάλι υπάρχουν κάποιες λίγες εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maria2222 Νεοφερμένο μέλος Η Maria2222 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Ιουνίου 2018 στις 17:09 Η Maria2222: #691 26-06-18 17:09 Καλησπέρα! Εγώ θέλω να μάθω φινλανδικά. Την έχω ερωτευτεί αυτή τη γλώσσα. Όμως προβληματίζομαι. Θα μπορέσω να τη χρησιμοποιήσω κάπου; Επαγγελματικά μπορεί να φανεί κάπου χρήσιμη; Ή η γνώση της είναι τελείως "άχρηστη"εδώ στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 19:31 Η Chem2000 έγραψε: #692 26-06-18 19:31 ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:05 Η Ερινύς έγραψε: #693 26-06-18 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Click για ανάπτυξη... Ναι τον Maluma περιμέναμε, δεν μας έχει κάψει εδώ και δεκαετίες η Σακίρα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:26 Ο Νίκος22 έγραψε: #694 26-06-18 20:26 Εγω θελω να να τελειοποιησω τα γερμανικά και να ξαναρχισω τα αγγλικα που τα παράτησα λογω πανελελε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο NikosChatzoglou: #695 21-07-18 17:23 Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Chem2000 έγραψε: #696 21-07-18 17:46 NikosChatzoglou δε ξέρω,εμένα πάντως φταίει η εκδρομή μου στην Ισπανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 18:54 Ο panagiotists13: #697 21-07-18 18:54 Θέλω να τελειοποιήσω τα λατινικά και τα ιαπωνικά μου. Τα λατινικά θέλω να μάθω να τα μιλάω σα ζωντανή γλώσσα (προς το παρόν μπορώ να πω κ να γράψω μόνο κάτι ψιλά), ενώ τα ιαπωνικά θέλω να τα φτάσω σε επίπεδο C2+ μέσα στην επόμενη 5ετία (νομίζω είναι εφικτός στόχος ). Ύστερα βλέπουμε για άλλες γλώσσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kiris Νεοφερμένο μέλος Ο Kiris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο Kiris έγραψε: #698 22-07-18 17:23 Ισπανικά ! Μακράν η πιο όμορφη γλώσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:41 Η Zilda έγραψε: #699 22-07-18 17:41 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Click για ανάπτυξη... Απλά οι γυναίκες θέλουν να τα κάνουν και οι άντρες να τους τα κάνουν. Στο θέμα μας τώρα και για να κάνω τη διαφορά θα ήθελα να μάθω ιταλικά. Το ψήνω τόσο που μπορεί να γραφτώ από τη νέα σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2019 στις 23:04 Η Wrong έγραψε: #700 02-06-19 23:04 Θέλω να συνεχίσω τα ρώσικα και τα ιταλικά, να μάθω αραβικά, τούρκικα, mandarin, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ρουμάνικα (απατηλά όνειρα προφανώς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα! Εγώ θέλω να μάθω φινλανδικά. Την έχω ερωτευτεί αυτή τη γλώσσα. Όμως προβληματίζομαι. Θα μπορέσω να τη χρησιμοποιήσω κάπου; Επαγγελματικά μπορεί να φανεί κάπου χρήσιμη; Ή η γνώση της είναι τελείως "άχρηστη"εδώ στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 19:31 Η Chem2000 έγραψε: #692 26-06-18 19:31 ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:05 Η Ερινύς έγραψε: #693 26-06-18 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Click για ανάπτυξη... Ναι τον Maluma περιμέναμε, δεν μας έχει κάψει εδώ και δεκαετίες η Σακίρα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:26 Ο Νίκος22 έγραψε: #694 26-06-18 20:26 Εγω θελω να να τελειοποιησω τα γερμανικά και να ξαναρχισω τα αγγλικα που τα παράτησα λογω πανελελε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο NikosChatzoglou: #695 21-07-18 17:23 Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Chem2000 έγραψε: #696 21-07-18 17:46 NikosChatzoglou δε ξέρω,εμένα πάντως φταίει η εκδρομή μου στην Ισπανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 18:54 Ο panagiotists13: #697 21-07-18 18:54 Θέλω να τελειοποιήσω τα λατινικά και τα ιαπωνικά μου. Τα λατινικά θέλω να μάθω να τα μιλάω σα ζωντανή γλώσσα (προς το παρόν μπορώ να πω κ να γράψω μόνο κάτι ψιλά), ενώ τα ιαπωνικά θέλω να τα φτάσω σε επίπεδο C2+ μέσα στην επόμενη 5ετία (νομίζω είναι εφικτός στόχος ). Ύστερα βλέπουμε για άλλες γλώσσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kiris Νεοφερμένο μέλος Ο Kiris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο Kiris έγραψε: #698 22-07-18 17:23 Ισπανικά ! Μακράν η πιο όμορφη γλώσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:41 Η Zilda έγραψε: #699 22-07-18 17:41 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Click για ανάπτυξη... Απλά οι γυναίκες θέλουν να τα κάνουν και οι άντρες να τους τα κάνουν. Στο θέμα μας τώρα και για να κάνω τη διαφορά θα ήθελα να μάθω ιταλικά. Το ψήνω τόσο που μπορεί να γραφτώ από τη νέα σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2019 στις 23:04 Η Wrong έγραψε: #700 02-06-19 23:04 Θέλω να συνεχίσω τα ρώσικα και τα ιταλικά, να μάθω αραβικά, τούρκικα, mandarin, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ρουμάνικα (απατηλά όνειρα προφανώς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:05 Η Ερινύς έγραψε: #693 26-06-18 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Click για ανάπτυξη... Ναι τον Maluma περιμέναμε, δεν μας έχει κάψει εδώ και δεκαετίες η Σακίρα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:26 Ο Νίκος22 έγραψε: #694 26-06-18 20:26 Εγω θελω να να τελειοποιησω τα γερμανικά και να ξαναρχισω τα αγγλικα που τα παράτησα λογω πανελελε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο NikosChatzoglou: #695 21-07-18 17:23 Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Chem2000 έγραψε: #696 21-07-18 17:46 NikosChatzoglou δε ξέρω,εμένα πάντως φταίει η εκδρομή μου στην Ισπανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 18:54 Ο panagiotists13: #697 21-07-18 18:54 Θέλω να τελειοποιήσω τα λατινικά και τα ιαπωνικά μου. Τα λατινικά θέλω να μάθω να τα μιλάω σα ζωντανή γλώσσα (προς το παρόν μπορώ να πω κ να γράψω μόνο κάτι ψιλά), ενώ τα ιαπωνικά θέλω να τα φτάσω σε επίπεδο C2+ μέσα στην επόμενη 5ετία (νομίζω είναι εφικτός στόχος ). Ύστερα βλέπουμε για άλλες γλώσσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kiris Νεοφερμένο μέλος Ο Kiris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο Kiris έγραψε: #698 22-07-18 17:23 Ισπανικά ! Μακράν η πιο όμορφη γλώσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:41 Η Zilda έγραψε: #699 22-07-18 17:41 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Click για ανάπτυξη... Απλά οι γυναίκες θέλουν να τα κάνουν και οι άντρες να τους τα κάνουν. Στο θέμα μας τώρα και για να κάνω τη διαφορά θα ήθελα να μάθω ιταλικά. Το ψήνω τόσο που μπορεί να γραφτώ από τη νέα σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2019 στις 23:04 Η Wrong έγραψε: #700 02-06-19 23:04 Θέλω να συνεχίσω τα ρώσικα και τα ιταλικά, να μάθω αραβικά, τούρκικα, mandarin, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ρουμάνικα (απατηλά όνειρα προφανώς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις) Click για ανάπτυξη... Ναι τον Maluma περιμέναμε, δεν μας έχει κάψει εδώ και δεκαετίες η Σακίρα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2018 στις 20:26 Ο Νίκος22 έγραψε: #694 26-06-18 20:26 Εγω θελω να να τελειοποιησω τα γερμανικά και να ξαναρχισω τα αγγλικα που τα παράτησα λογω πανελελε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο NikosChatzoglou: #695 21-07-18 17:23 Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Chem2000 έγραψε: #696 21-07-18 17:46 NikosChatzoglou δε ξέρω,εμένα πάντως φταίει η εκδρομή μου στην Ισπανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 18:54 Ο panagiotists13: #697 21-07-18 18:54 Θέλω να τελειοποιήσω τα λατινικά και τα ιαπωνικά μου. Τα λατινικά θέλω να μάθω να τα μιλάω σα ζωντανή γλώσσα (προς το παρόν μπορώ να πω κ να γράψω μόνο κάτι ψιλά), ενώ τα ιαπωνικά θέλω να τα φτάσω σε επίπεδο C2+ μέσα στην επόμενη 5ετία (νομίζω είναι εφικτός στόχος ). Ύστερα βλέπουμε για άλλες γλώσσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kiris Νεοφερμένο μέλος Ο Kiris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο Kiris έγραψε: #698 22-07-18 17:23 Ισπανικά ! Μακράν η πιο όμορφη γλώσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:41 Η Zilda έγραψε: #699 22-07-18 17:41 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Click για ανάπτυξη... Απλά οι γυναίκες θέλουν να τα κάνουν και οι άντρες να τους τα κάνουν. Στο θέμα μας τώρα και για να κάνω τη διαφορά θα ήθελα να μάθω ιταλικά. Το ψήνω τόσο που μπορεί να γραφτώ από τη νέα σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2019 στις 23:04 Η Wrong έγραψε: #700 02-06-19 23:04 Θέλω να συνεχίσω τα ρώσικα και τα ιταλικά, να μάθω αραβικά, τούρκικα, mandarin, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ρουμάνικα (απατηλά όνειρα προφανώς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω θελω να να τελειοποιησω τα γερμανικά και να ξαναρχισω τα αγγλικα που τα παράτησα λογω πανελελε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο NikosChatzoglou: #695 21-07-18 17:23 Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Chem2000 έγραψε: #696 21-07-18 17:46 NikosChatzoglou δε ξέρω,εμένα πάντως φταίει η εκδρομή μου στην Ισπανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 18:54 Ο panagiotists13: #697 21-07-18 18:54 Θέλω να τελειοποιήσω τα λατινικά και τα ιαπωνικά μου. Τα λατινικά θέλω να μάθω να τα μιλάω σα ζωντανή γλώσσα (προς το παρόν μπορώ να πω κ να γράψω μόνο κάτι ψιλά), ενώ τα ιαπωνικά θέλω να τα φτάσω σε επίπεδο C2+ μέσα στην επόμενη 5ετία (νομίζω είναι εφικτός στόχος ). Ύστερα βλέπουμε για άλλες γλώσσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kiris Νεοφερμένο μέλος Ο Kiris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο Kiris έγραψε: #698 22-07-18 17:23 Ισπανικά ! Μακράν η πιο όμορφη γλώσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:41 Η Zilda έγραψε: #699 22-07-18 17:41 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Click για ανάπτυξη... Απλά οι γυναίκες θέλουν να τα κάνουν και οι άντρες να τους τα κάνουν. Στο θέμα μας τώρα και για να κάνω τη διαφορά θα ήθελα να μάθω ιταλικά. Το ψήνω τόσο που μπορεί να γραφτώ από τη νέα σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2019 στις 23:04 Η Wrong έγραψε: #700 02-06-19 23:04 Θέλω να συνεχίσω τα ρώσικα και τα ιταλικά, να μάθω αραβικά, τούρκικα, mandarin, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ρουμάνικα (απατηλά όνειρα προφανώς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Chem2000 έγραψε: #696 21-07-18 17:46 NikosChatzoglou δε ξέρω,εμένα πάντως φταίει η εκδρομή μου στην Ισπανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 18:54 Ο panagiotists13: #697 21-07-18 18:54 Θέλω να τελειοποιήσω τα λατινικά και τα ιαπωνικά μου. Τα λατινικά θέλω να μάθω να τα μιλάω σα ζωντανή γλώσσα (προς το παρόν μπορώ να πω κ να γράψω μόνο κάτι ψιλά), ενώ τα ιαπωνικά θέλω να τα φτάσω σε επίπεδο C2+ μέσα στην επόμενη 5ετία (νομίζω είναι εφικτός στόχος ). Ύστερα βλέπουμε για άλλες γλώσσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kiris Νεοφερμένο μέλος Ο Kiris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο Kiris έγραψε: #698 22-07-18 17:23 Ισπανικά ! Μακράν η πιο όμορφη γλώσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:41 Η Zilda έγραψε: #699 22-07-18 17:41 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Click για ανάπτυξη... Απλά οι γυναίκες θέλουν να τα κάνουν και οι άντρες να τους τα κάνουν. Στο θέμα μας τώρα και για να κάνω τη διαφορά θα ήθελα να μάθω ιταλικά. Το ψήνω τόσο που μπορεί να γραφτώ από τη νέα σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2019 στις 23:04 Η Wrong έγραψε: #700 02-06-19 23:04 Θέλω να συνεχίσω τα ρώσικα και τα ιταλικά, να μάθω αραβικά, τούρκικα, mandarin, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ρουμάνικα (απατηλά όνειρα προφανώς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
NikosChatzoglou δε ξέρω,εμένα πάντως φταίει η εκδρομή μου στην Ισπανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 18:54 Ο panagiotists13: #697 21-07-18 18:54 Θέλω να τελειοποιήσω τα λατινικά και τα ιαπωνικά μου. Τα λατινικά θέλω να μάθω να τα μιλάω σα ζωντανή γλώσσα (προς το παρόν μπορώ να πω κ να γράψω μόνο κάτι ψιλά), ενώ τα ιαπωνικά θέλω να τα φτάσω σε επίπεδο C2+ μέσα στην επόμενη 5ετία (νομίζω είναι εφικτός στόχος ). Ύστερα βλέπουμε για άλλες γλώσσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kiris Νεοφερμένο μέλος Ο Kiris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο Kiris έγραψε: #698 22-07-18 17:23 Ισπανικά ! Μακράν η πιο όμορφη γλώσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:41 Η Zilda έγραψε: #699 22-07-18 17:41 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Click για ανάπτυξη... Απλά οι γυναίκες θέλουν να τα κάνουν και οι άντρες να τους τα κάνουν. Στο θέμα μας τώρα και για να κάνω τη διαφορά θα ήθελα να μάθω ιταλικά. Το ψήνω τόσο που μπορεί να γραφτώ από τη νέα σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2019 στις 23:04 Η Wrong έγραψε: #700 02-06-19 23:04 Θέλω να συνεχίσω τα ρώσικα και τα ιταλικά, να μάθω αραβικά, τούρκικα, mandarin, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ρουμάνικα (απατηλά όνειρα προφανώς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλω να τελειοποιήσω τα λατινικά και τα ιαπωνικά μου. Τα λατινικά θέλω να μάθω να τα μιλάω σα ζωντανή γλώσσα (προς το παρόν μπορώ να πω κ να γράψω μόνο κάτι ψιλά), ενώ τα ιαπωνικά θέλω να τα φτάσω σε επίπεδο C2+ μέσα στην επόμενη 5ετία (νομίζω είναι εφικτός στόχος ). Ύστερα βλέπουμε για άλλες γλώσσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kiris Νεοφερμένο μέλος Ο Kiris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:23 Ο Kiris έγραψε: #698 22-07-18 17:23 Ισπανικά ! Μακράν η πιο όμορφη γλώσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:41 Η Zilda έγραψε: #699 22-07-18 17:41 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Click για ανάπτυξη... Απλά οι γυναίκες θέλουν να τα κάνουν και οι άντρες να τους τα κάνουν. Στο θέμα μας τώρα και για να κάνω τη διαφορά θα ήθελα να μάθω ιταλικά. Το ψήνω τόσο που μπορεί να γραφτώ από τη νέα σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2019 στις 23:04 Η Wrong έγραψε: #700 02-06-19 23:04 Θέλω να συνεχίσω τα ρώσικα και τα ιταλικά, να μάθω αραβικά, τούρκικα, mandarin, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ρουμάνικα (απατηλά όνειρα προφανώς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Sotiris.Y Billprs MarcoReus spring day Maria_Xagorari Fanimaid123 Magigi Meow buffon85 stergios191919 Gus Roger10 Johnman97 Μανοςπετρ ggl Slytherin Memetchi giannhs2001 jims stefan SlimShady Georgekk tsiobieman Joo Alexecon1991 Scandal paulkin94 thecrazycretan calliope nicole1982 TonyMontanaEse Jocaste Panagiotis849 Alexandros36k harry akritas No name Lia 2006 Mhtrogoal KingOfPop charmander Scott Dimitris9 AngieN Tommy_civil Giii alextheo fmarulezkd johnietraf StudyFreak04 Lab13 Fanimaid igeorgeoikonomo lenaki001 Unseen skygge Άνιελ Viedo KateRdJ blanc uni77 lnesb Άρτεμις Α. jimis2001 Neos167 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ισπανικά ! Μακράν η πιο όμορφη γλώσσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 17:41 Η Zilda έγραψε: #699 22-07-18 17:41 Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Click για ανάπτυξη... Απλά οι γυναίκες θέλουν να τα κάνουν και οι άντρες να τους τα κάνουν. Στο θέμα μας τώρα και για να κάνω τη διαφορά θα ήθελα να μάθω ιταλικά. Το ψήνω τόσο που μπορεί να γραφτώ από τη νέα σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2019 στις 23:04 Η Wrong έγραψε: #700 02-06-19 23:04 Θέλω να συνεχίσω τα ρώσικα και τα ιταλικά, να μάθω αραβικά, τούρκικα, mandarin, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ρουμάνικα (απατηλά όνειρα προφανώς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από NikosChatzoglou: Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Click για ανάπτυξη... Απλά οι γυναίκες θέλουν να τα κάνουν και οι άντρες να τους τα κάνουν. Στο θέμα μας τώρα και για να κάνω τη διαφορά θα ήθελα να μάθω ιταλικά. Το ψήνω τόσο που μπορεί να γραφτώ από τη νέα σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wrong Δραστήριο μέλος Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2019 στις 23:04 Η Wrong έγραψε: #700 02-06-19 23:04 Θέλω να συνεχίσω τα ρώσικα και τα ιταλικά, να μάθω αραβικά, τούρκικα, mandarin, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ρουμάνικα (απατηλά όνειρα προφανώς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θέλω να συνεχίσω τα ρώσικα και τα ιταλικά, να μάθω αραβικά, τούρκικα, mandarin, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ρουμάνικα (απατηλά όνειρα προφανώς)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.