Είμαι τωρινή μαθήτρια του Γυμνασίου και θα πω τις τωρινές απόψεις μου
Μαθήματα που μου πρόσφεραν
Ιστορία Παρόλο που άλλοτε τη βαριέμαι, και άλλοτε μου αρέσει πάρα πολύ, γενικά, μου είναι βαρετή. Αλλά μου έχει μάθει πάρα πολλά για την Ιστορία μας, και γιατί πρέπει να καμαρώνουμε για εκείνη.
Λογοτεχνία Απλά τη λατρεύω

Ειδικά όταν κάνουμε ανάλυση.
Έκθεση Βασικά, στην ουσία δεν με βοήθησε, γιατί ήδη είχα μάθει να στηρίζομαι και να γράφω χάρη στα Λογοτεχνικά βιβλία που διάβαζα από 9 χρονών.
Νεοελληνική Για να είμαι ειλικρινείς, μου φένεται βαρετό σαν μάθημα, ειδικά στη Γραμματική, μονάχα όταν κάνουμε Κείμενα αξίζει για εμένα, αλλά με έμαθε από που προέρχονται πολλές λέξεις.
Μαθηματικά Παρόλο που τα μισώ και ποτέ δεν τα κατάλαβα, ειδικά τη Γεωμετρία, η Άλγεβρα, μου φένεται ιδαίτερα σημαντική.
Πληροφορική Ό,τι και να πω γι΄αυτό το μάθημα θα είναι λίγο, δεν είναι μάθημα, πάθος είναι

Στην αρχή δεν το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση, με το που πήγα σε Πειραματικό σχολείο όμως, και βρήκα έναν καθηγητή που με έκανε να το καταλάβω, απλά το ερωτεύθηκα

Αν, και για να πω την αλήθεια, ποτέ μου δεν έμαθα τι έχει μέσα ο υπολογιστής, αλλά σε Excel, PowerPoint, κλπ είμαι αστέρι και απλά τα λατρεύω, ειδικά το Excel

Πιστεύω ότι έμαθα πολλά που θα μου χρησιμεύσουν, λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας.
θρησκευτικά Απλά καταπληκτική θεολόγος, που μας εξηγούσε τα πάντα και έμαθα πάρα πολλά για τη θρησκεία μας.
Γεωγραφία Απλά από τα πιο υπέροχα μαθήματα

Εξερεύνησα όλο το κόσμο μαζί της, και έμαθα πολλά για τον Ισημερινό, Τεκτονικές πλάκες, κλπ που πιστεύω πως θα με βοηθήσουν, τουλάχιστον στα ταξίδια που θέλω να κάνω
Βιολογία Από τα πιο φοβερά μαθήματα που σου εξηγεί πως λειτουργείς σαν άνθρωπος

Πιστεύω ότι είναι από τα πιο χρήσιμα και όμορφα μαθήματα
Χημεία Από τα πιο χρήσιμα μαθήματα, αλλά μερικές φορές με μπερδεύει.
Φυσική Πολύ σημαντικό μάθημα, αλλά ποτέ μου δεν το κατάλαβα.
Μαθήματα που δε μου πρόσφεραν
Εικαστικά Από τα πιο άχριστα μαθήματα για εμένα ως τώρα δε μου έχει μάθει ΤΙΠΟΤΑ που θα με βοηθήσει στη ζωή μου. Μπορεί να έχει φανεί χρήσιμο σε κάποιον υποψήφιο Αρχιτέκτονα, σε εμένα καθόλου όμως.
Μουσική Απλά μια πάρα πολύ απαιτητική καθηγήτρια που ήθελε να τις διαβάζουμε συνθέσεις, από τα πιο σιχαμερά, βαρετά και άχρηστα μαθήματα για εμένα.
Τεχνολογία Ίσως και το πιο βλακώδες και άχρηστο μάθημα για εμένα, ως τώρα δε μου έχει φανεί χρήσιμο πουθενά και δεν έμαθα τίποτα το σπουδαίο από αυτό.
Γυμναστική Απλά μαθαίνουμε άχρηστα πράγματα για διάφορα αθλήματα, απλά χάσιμο χρόνου.
Αρχαία Ναι, εκεί στηρίζεται όλη η σύγχρονη Ελληνική γλώσσα, αλλά πλέον είναι νεκρή γλώσσα τα Αρχαία και δε νομίζω να μου χρησιμεύει πουθενά.