gregory nub
Διάσημο μέλος

Μπορει να με βοηθησει κανενας?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akiroskirios
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

fly
Δραστήριο μέλος

Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

makis07
Εκκολαπτόμενο μέλος

astathmitos
Δραστήριο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

JeyTsav
Νεοφερμένο μέλος

Κατά την γνώμη μου, αν δεν ξέρεις ότι είσαι τρελά πωρωμένος με κάτι, τότε θα πρέπει να σκεφτείς πάρα πολύ.. Πάλι θα δυσκολευτείς όμως γιατί στα 18 δεν έχεις την εμπειρία να διαλέξεις κάτι που θα κάνεις για μια ζωή.!!! (Λόγω των ελλείψεων του εκπαιδευτικού συστήματος)
Εγώ είμαι σε μια σχολή που την έβαλα πρώτη επιλογή και την είχα "σταμπάρει" από Γ' Γυμνάσιου... ΛΑΘΟΣ
Είμαι στο τρίτο έτος τώρα.. Τα πρώτα χρόνια είχα τάσεις φυγής κ ήμουν στο παραπέντε για να αλλάξω.. αλλά πάλι αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα της επιλογής. τελικά αποφάσισα να μείνω.. Στην περίπτωση μου αποδείχτηκε ότι στην πορεία άρχισε να μου αρέσει κάπως αυτό που σπουδάζω ( Ευτυχώς

Συμβουλή μου ----> Όπως είπε και η tsoufou πιο πάνω, φαντάσου τον εαυτό σου να κάνει διάφορα επαγγέλματα.. Σκέψου κάτι που σου αρέσει πραγματικά.. Αυτό που θα διαλέξεις κατά πάσα πιθανότητα θα το κάνεις μέχρι να γεράσεις!
Ακόμα κ αν βρεις κάτι που σου κινεί το ενδιαφέρον ΜΗΝ βιαστείς να κλίσεις εκεί! Είσαι ακόμα πιτσιρικάς.. Πάρʼτο λάου-λάου...
Πάνε θετική-τεχνολογική αφού σου αρέσουν τα μαθηματικά αλλά μην βιαστείς να διαλέξεις το μέλλον σου!
Δυστυχώς το σύστημα δεν βοηθάει πολύ... Σε 2 χρονάκια τα ξαναλέμε

Πωωωω κάθισα και έγραψα ολόκληρη έκθεση 5 το πρωί... Τραγικός είμαι

Άντε καληνύχτα κ Καλημέρα!!!

Joaquín
Διάσημο μέλος

Καλή τύχη!
Lita Athens
Δραστήριο μέλος

Μην αγχώνεσαι! Πολλά παιδιά (τα περισσότερα) ήταν, είναι και θα είναι στη θέση σου. Ακόμη και αυτοί που έχουν καταλήξει σε κάτι από το γυμνάσιο, μπορεί στα επόμενα χρόνια να αλλάξουν γνώμη.
Δεν υπάρχει κάποια μαγική συνταγή για να επιλέξεις τι θες να σπουδάσεις. Μην πιέζεις λοιπόν τον εαυτό σου να αποφασίσει. Οταν βρεις το ιδανικό επάγγελμα για εσένα, τότε θα το καταλάβεις.
Το γεγονός πάντως οτι έχεις αποφασίσει την κατεύθυνση που θα ακολουθήσεις είναι ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που το μηχανογραφικό δεν το κάνουμε από την Α'λυκείου, αλλά το κάνουμε στο τέλος της Γ'.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος

giorgaras.97
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Yamcha
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Γεια σας παιδιά είμαι νέος εδώ στο φορουμ . Με λένε Γιώργο και πηγαίνω πρώτη Λυκείου.Θα ήθελα όταν με το καλό φτάσω να δώσω πανελλήνιες να περάσω στην σχολή ικάρων και θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή κατεύθυνσης.Περνάω από παντού η από κάποια συγκεκριμένη;Τι μαθήματα επιλογής πρέπει να πάρω;Περιμένω τα φώτα σας!
Φαντάζομαι εννοείς Ικάρων Ιπτάμενους και όχι Μηχανολόγους. Όπως είπε και το παιδί η καλύτερη επιλογή είναι η Τεχνολογική.

Dias
Επιφανές μέλος

Προφανώς θα διαλέξεις θετική ή τεχνολογική (-κές). Τη θεωρητική θα την αποκλείσεις, καθώς πέρα από την απώλεια μορίων που θα έχεις (η οποία θα είναι μάλλον καθοριστική για το αν θα μπεις), υπάρχει και το πρόβλημα αν θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις τα μαθήματά σου. Στη Σ.Ι. από το πρώτο έτος διδάσκονται μαθηματικά, φυσική, χημεία σε επίπεδο πανεπιστημίου ή πολυτεχνείου. Δες το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ....όταν με το καλό φτάσω να δώσω πανελλήνιες να περάσω στην σχολή ικάρων και θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή κατεύθυνσης.Περνάω από παντού η από κάποια συγκεκριμένη;

giorgaras.97
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.