indeed_ph Νεοφερμένο μέλος Ο indeed_ph αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 23:46 Ο indeed_ph: #1.041 31-07-09 23:46 Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 23:56 Ο Shadowfax: #1.042 31-07-09 23:56 Απλά περίμενε να τελειώσεις και την Α Λυκείου. Εκεί θα ζυγίσεις κάπως τις δυνάμεις σου, για πρώτη φορά ουσιαστικά, και θα κατασταλάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2009 στις 23:57 Ο Guest 292010: #1.043 31-07-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Κάτσε να τελειώσεις και την Α λυκείου και βλέπεις.Σκέψου και πού θέλεις να περάσεις σοβαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 23:58 Ο Chris1993: #1.044 31-07-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι θα υπάρξει λύση στο πρόβλημά σου , στα τέλη της Α'Λυκείου ! Τουλάχιστον θα έχεις επιλέξει Θετικη-Τεχνολογικη ή Θεωρητική ! Είναι ακόμα νωρίς να τα σκέφτεσαι αυτά ! Πρέπει να σκεφτείς απλά ποια μαθήματα σου αρέσουν καλύτερα ("τα αγαπάς") - ποιές σχολές σε ενδιαφέρουν και όχι η απόδοση σου σε αυτά (αφου προβλέπω πως αφου είσαι του 18-19 μαθητής , δέ θα υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις απο μάθημα σε μάθημα). Αν βέβαια και εκεί έχεις πρόβλημα , τότε περίμενε και το τέλος της επόμενης χρονιάς , έτσι ώστε να έχεις ένα καλύτερο "οπτικό πεδίο" ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indeed_ph Νεοφερμένο μέλος Ο indeed_ph αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 01:45 Ο indeed_ph: #1.045 01-08-09 01:45 Το θέμα είναι πως νομίζω ότι δεν μ' αρέσει κανένα και ότι δεν είμαι καλός σε κανένα και ότι κάνω διάβασμα μόνο για το βαθμό και όχι για τις γνώσεις. :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 04:40 Ο constantinekots: #1.046 01-08-09 04:40 Κακώς. Στην Α' Λυκειο στην ουσια θα αναγκαστεις να επιλεξεις κατι ν'ασχοληθεις πιο σοβαρά. Αυτο που θα σε τραβηξει περισσότερο...πηγαινε στην κατεύθυνσή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:25 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.047 01-08-09 20:25 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Σχολές να διαλέξεις όχι μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η !w@Nn4 έγραψε: #1.048 02-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Και εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα. Δεν ήξερα σε ποιο τα καταφέρνω καλύτερα (Μαθηματικά ή Αρχαία). Αλλά αφού μ' αρέσουν περισσότερο τα μαθηματικά και γενικότερα οι θετικές επιστήμες "κλείνω" προς τη Θετική/Τεχνολογική κατεύθυνση και αφού θέλω να μπω Πολυτεχνείο θα πάω τεχνολογική!! Έτσι τα 'χω σκεφτεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 10:05 Ο ἅλς έγραψε: #1.049 07-08-09 10:05 Κι εγώ σαν τη Ζαν, Θετική/Τεχνολογική. Σιγά σιγά, παιδιά, δεν θέλει άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η !w@Nn4 έγραψε: #1.050 07-08-09 12:38 Πάντως εδώ που τα λέμε έχω αρχίσει να σκέφτομαι και τη Θετική... Θα δούμε αργότερα πού θα καταλήξουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο panos123>>>>>: #1.051 08-08-09 16:29 θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 16:42 Ο superman έγραψε: #1.052 08-08-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... κοιτα διαφωνώ...πρώτα διαλέγεις σχολή και μετά κατευθυνση...Προσωπικά ειχα πολύ καλους βαθμους στα θετικά ομως διαλέγω θεωρητική για Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο Efthymios1: #1.053 09-08-09 16:02 θετικη γτ γουσταρω τα μαθηματικα τη χημεια τη φυσικη και τη βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:12 Ο blacksheep: #1.054 09-08-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο iGiannis έγραψε: #1.055 10-08-09 10:42 Ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρει κάποιος για να γίνει αστυνομικός;;:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 11:02 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.056 10-08-09 11:02 Aπ' όλες μπορείς να πας αλλά πρέπει να δώσεις μαθηματικά γενικής και οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο statistikos: #1.057 10-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αν πραγματικά δεν έχεις πρόβλημα και με τα δύο μαθήματα και σου αρέσουν εξίσου, το μόνο που θα σου πω είναι ότι η επαγγελματική αποκατάσταση των σχολών της Θεωρητικής είναι απαράδεκτη σε σχέση με κάποιες σχολές των άλλων δύο κατευθύνσεων. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι. Μυαλά υπάρχουν παντού. Να προσθέσω πως αν σου αρέσει η Χημεία, καλύτερα να πας Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:16 Η prinCess.: #1.058 11-08-09 21:16 στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο superman έγραψε: #1.059 11-08-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από p0d: στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Click για ανάπτυξη... o καθενας οπως βολεύεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prinCess.: #1.060 11-08-09 21:38 χαα! καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 23:56 Ο Shadowfax: #1.042 31-07-09 23:56 Απλά περίμενε να τελειώσεις και την Α Λυκείου. Εκεί θα ζυγίσεις κάπως τις δυνάμεις σου, για πρώτη φορά ουσιαστικά, και θα κατασταλάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2009 στις 23:57 Ο Guest 292010: #1.043 31-07-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Κάτσε να τελειώσεις και την Α λυκείου και βλέπεις.Σκέψου και πού θέλεις να περάσεις σοβαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 23:58 Ο Chris1993: #1.044 31-07-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι θα υπάρξει λύση στο πρόβλημά σου , στα τέλη της Α'Λυκείου ! Τουλάχιστον θα έχεις επιλέξει Θετικη-Τεχνολογικη ή Θεωρητική ! Είναι ακόμα νωρίς να τα σκέφτεσαι αυτά ! Πρέπει να σκεφτείς απλά ποια μαθήματα σου αρέσουν καλύτερα ("τα αγαπάς") - ποιές σχολές σε ενδιαφέρουν και όχι η απόδοση σου σε αυτά (αφου προβλέπω πως αφου είσαι του 18-19 μαθητής , δέ θα υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις απο μάθημα σε μάθημα). Αν βέβαια και εκεί έχεις πρόβλημα , τότε περίμενε και το τέλος της επόμενης χρονιάς , έτσι ώστε να έχεις ένα καλύτερο "οπτικό πεδίο" ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indeed_ph Νεοφερμένο μέλος Ο indeed_ph αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 01:45 Ο indeed_ph: #1.045 01-08-09 01:45 Το θέμα είναι πως νομίζω ότι δεν μ' αρέσει κανένα και ότι δεν είμαι καλός σε κανένα και ότι κάνω διάβασμα μόνο για το βαθμό και όχι για τις γνώσεις. :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 04:40 Ο constantinekots: #1.046 01-08-09 04:40 Κακώς. Στην Α' Λυκειο στην ουσια θα αναγκαστεις να επιλεξεις κατι ν'ασχοληθεις πιο σοβαρά. Αυτο που θα σε τραβηξει περισσότερο...πηγαινε στην κατεύθυνσή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:25 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.047 01-08-09 20:25 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Σχολές να διαλέξεις όχι μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η !w@Nn4 έγραψε: #1.048 02-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Και εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα. Δεν ήξερα σε ποιο τα καταφέρνω καλύτερα (Μαθηματικά ή Αρχαία). Αλλά αφού μ' αρέσουν περισσότερο τα μαθηματικά και γενικότερα οι θετικές επιστήμες "κλείνω" προς τη Θετική/Τεχνολογική κατεύθυνση και αφού θέλω να μπω Πολυτεχνείο θα πάω τεχνολογική!! Έτσι τα 'χω σκεφτεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 10:05 Ο ἅλς έγραψε: #1.049 07-08-09 10:05 Κι εγώ σαν τη Ζαν, Θετική/Τεχνολογική. Σιγά σιγά, παιδιά, δεν θέλει άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η !w@Nn4 έγραψε: #1.050 07-08-09 12:38 Πάντως εδώ που τα λέμε έχω αρχίσει να σκέφτομαι και τη Θετική... Θα δούμε αργότερα πού θα καταλήξουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο panos123>>>>>: #1.051 08-08-09 16:29 θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 16:42 Ο superman έγραψε: #1.052 08-08-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... κοιτα διαφωνώ...πρώτα διαλέγεις σχολή και μετά κατευθυνση...Προσωπικά ειχα πολύ καλους βαθμους στα θετικά ομως διαλέγω θεωρητική για Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο Efthymios1: #1.053 09-08-09 16:02 θετικη γτ γουσταρω τα μαθηματικα τη χημεια τη φυσικη και τη βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:12 Ο blacksheep: #1.054 09-08-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο iGiannis έγραψε: #1.055 10-08-09 10:42 Ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρει κάποιος για να γίνει αστυνομικός;;:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 11:02 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.056 10-08-09 11:02 Aπ' όλες μπορείς να πας αλλά πρέπει να δώσεις μαθηματικά γενικής και οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο statistikos: #1.057 10-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αν πραγματικά δεν έχεις πρόβλημα και με τα δύο μαθήματα και σου αρέσουν εξίσου, το μόνο που θα σου πω είναι ότι η επαγγελματική αποκατάσταση των σχολών της Θεωρητικής είναι απαράδεκτη σε σχέση με κάποιες σχολές των άλλων δύο κατευθύνσεων. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι. Μυαλά υπάρχουν παντού. Να προσθέσω πως αν σου αρέσει η Χημεία, καλύτερα να πας Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:16 Η prinCess.: #1.058 11-08-09 21:16 στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο superman έγραψε: #1.059 11-08-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από p0d: στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Click για ανάπτυξη... o καθενας οπως βολεύεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prinCess.: #1.060 11-08-09 21:38 χαα! καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απλά περίμενε να τελειώσεις και την Α Λυκείου. Εκεί θα ζυγίσεις κάπως τις δυνάμεις σου, για πρώτη φορά ουσιαστικά, και θα κατασταλάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιουλίου 2009 στις 23:57 Ο Guest 292010: #1.043 31-07-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Κάτσε να τελειώσεις και την Α λυκείου και βλέπεις.Σκέψου και πού θέλεις να περάσεις σοβαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 23:58 Ο Chris1993: #1.044 31-07-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι θα υπάρξει λύση στο πρόβλημά σου , στα τέλη της Α'Λυκείου ! Τουλάχιστον θα έχεις επιλέξει Θετικη-Τεχνολογικη ή Θεωρητική ! Είναι ακόμα νωρίς να τα σκέφτεσαι αυτά ! Πρέπει να σκεφτείς απλά ποια μαθήματα σου αρέσουν καλύτερα ("τα αγαπάς") - ποιές σχολές σε ενδιαφέρουν και όχι η απόδοση σου σε αυτά (αφου προβλέπω πως αφου είσαι του 18-19 μαθητής , δέ θα υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις απο μάθημα σε μάθημα). Αν βέβαια και εκεί έχεις πρόβλημα , τότε περίμενε και το τέλος της επόμενης χρονιάς , έτσι ώστε να έχεις ένα καλύτερο "οπτικό πεδίο" ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indeed_ph Νεοφερμένο μέλος Ο indeed_ph αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 01:45 Ο indeed_ph: #1.045 01-08-09 01:45 Το θέμα είναι πως νομίζω ότι δεν μ' αρέσει κανένα και ότι δεν είμαι καλός σε κανένα και ότι κάνω διάβασμα μόνο για το βαθμό και όχι για τις γνώσεις. :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 04:40 Ο constantinekots: #1.046 01-08-09 04:40 Κακώς. Στην Α' Λυκειο στην ουσια θα αναγκαστεις να επιλεξεις κατι ν'ασχοληθεις πιο σοβαρά. Αυτο που θα σε τραβηξει περισσότερο...πηγαινε στην κατεύθυνσή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:25 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.047 01-08-09 20:25 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Σχολές να διαλέξεις όχι μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η !w@Nn4 έγραψε: #1.048 02-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Και εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα. Δεν ήξερα σε ποιο τα καταφέρνω καλύτερα (Μαθηματικά ή Αρχαία). Αλλά αφού μ' αρέσουν περισσότερο τα μαθηματικά και γενικότερα οι θετικές επιστήμες "κλείνω" προς τη Θετική/Τεχνολογική κατεύθυνση και αφού θέλω να μπω Πολυτεχνείο θα πάω τεχνολογική!! Έτσι τα 'χω σκεφτεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 10:05 Ο ἅλς έγραψε: #1.049 07-08-09 10:05 Κι εγώ σαν τη Ζαν, Θετική/Τεχνολογική. Σιγά σιγά, παιδιά, δεν θέλει άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η !w@Nn4 έγραψε: #1.050 07-08-09 12:38 Πάντως εδώ που τα λέμε έχω αρχίσει να σκέφτομαι και τη Θετική... Θα δούμε αργότερα πού θα καταλήξουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο panos123>>>>>: #1.051 08-08-09 16:29 θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 16:42 Ο superman έγραψε: #1.052 08-08-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... κοιτα διαφωνώ...πρώτα διαλέγεις σχολή και μετά κατευθυνση...Προσωπικά ειχα πολύ καλους βαθμους στα θετικά ομως διαλέγω θεωρητική για Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο Efthymios1: #1.053 09-08-09 16:02 θετικη γτ γουσταρω τα μαθηματικα τη χημεια τη φυσικη και τη βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:12 Ο blacksheep: #1.054 09-08-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο iGiannis έγραψε: #1.055 10-08-09 10:42 Ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρει κάποιος για να γίνει αστυνομικός;;:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 11:02 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.056 10-08-09 11:02 Aπ' όλες μπορείς να πας αλλά πρέπει να δώσεις μαθηματικά γενικής και οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο statistikos: #1.057 10-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αν πραγματικά δεν έχεις πρόβλημα και με τα δύο μαθήματα και σου αρέσουν εξίσου, το μόνο που θα σου πω είναι ότι η επαγγελματική αποκατάσταση των σχολών της Θεωρητικής είναι απαράδεκτη σε σχέση με κάποιες σχολές των άλλων δύο κατευθύνσεων. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι. Μυαλά υπάρχουν παντού. Να προσθέσω πως αν σου αρέσει η Χημεία, καλύτερα να πας Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:16 Η prinCess.: #1.058 11-08-09 21:16 στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο superman έγραψε: #1.059 11-08-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από p0d: στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Click για ανάπτυξη... o καθενας οπως βολεύεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prinCess.: #1.060 11-08-09 21:38 χαα! καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Κάτσε να τελειώσεις και την Α λυκείου και βλέπεις.Σκέψου και πού θέλεις να περάσεις σοβαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 23:58 Ο Chris1993: #1.044 31-07-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι θα υπάρξει λύση στο πρόβλημά σου , στα τέλη της Α'Λυκείου ! Τουλάχιστον θα έχεις επιλέξει Θετικη-Τεχνολογικη ή Θεωρητική ! Είναι ακόμα νωρίς να τα σκέφτεσαι αυτά ! Πρέπει να σκεφτείς απλά ποια μαθήματα σου αρέσουν καλύτερα ("τα αγαπάς") - ποιές σχολές σε ενδιαφέρουν και όχι η απόδοση σου σε αυτά (αφου προβλέπω πως αφου είσαι του 18-19 μαθητής , δέ θα υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις απο μάθημα σε μάθημα). Αν βέβαια και εκεί έχεις πρόβλημα , τότε περίμενε και το τέλος της επόμενης χρονιάς , έτσι ώστε να έχεις ένα καλύτερο "οπτικό πεδίο" ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indeed_ph Νεοφερμένο μέλος Ο indeed_ph αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 01:45 Ο indeed_ph: #1.045 01-08-09 01:45 Το θέμα είναι πως νομίζω ότι δεν μ' αρέσει κανένα και ότι δεν είμαι καλός σε κανένα και ότι κάνω διάβασμα μόνο για το βαθμό και όχι για τις γνώσεις. :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 04:40 Ο constantinekots: #1.046 01-08-09 04:40 Κακώς. Στην Α' Λυκειο στην ουσια θα αναγκαστεις να επιλεξεις κατι ν'ασχοληθεις πιο σοβαρά. Αυτο που θα σε τραβηξει περισσότερο...πηγαινε στην κατεύθυνσή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:25 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.047 01-08-09 20:25 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Σχολές να διαλέξεις όχι μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η !w@Nn4 έγραψε: #1.048 02-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Και εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα. Δεν ήξερα σε ποιο τα καταφέρνω καλύτερα (Μαθηματικά ή Αρχαία). Αλλά αφού μ' αρέσουν περισσότερο τα μαθηματικά και γενικότερα οι θετικές επιστήμες "κλείνω" προς τη Θετική/Τεχνολογική κατεύθυνση και αφού θέλω να μπω Πολυτεχνείο θα πάω τεχνολογική!! Έτσι τα 'χω σκεφτεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 10:05 Ο ἅλς έγραψε: #1.049 07-08-09 10:05 Κι εγώ σαν τη Ζαν, Θετική/Τεχνολογική. Σιγά σιγά, παιδιά, δεν θέλει άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η !w@Nn4 έγραψε: #1.050 07-08-09 12:38 Πάντως εδώ που τα λέμε έχω αρχίσει να σκέφτομαι και τη Θετική... Θα δούμε αργότερα πού θα καταλήξουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο panos123>>>>>: #1.051 08-08-09 16:29 θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 16:42 Ο superman έγραψε: #1.052 08-08-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... κοιτα διαφωνώ...πρώτα διαλέγεις σχολή και μετά κατευθυνση...Προσωπικά ειχα πολύ καλους βαθμους στα θετικά ομως διαλέγω θεωρητική για Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο Efthymios1: #1.053 09-08-09 16:02 θετικη γτ γουσταρω τα μαθηματικα τη χημεια τη φυσικη και τη βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:12 Ο blacksheep: #1.054 09-08-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο iGiannis έγραψε: #1.055 10-08-09 10:42 Ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρει κάποιος για να γίνει αστυνομικός;;:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 11:02 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.056 10-08-09 11:02 Aπ' όλες μπορείς να πας αλλά πρέπει να δώσεις μαθηματικά γενικής και οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο statistikos: #1.057 10-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αν πραγματικά δεν έχεις πρόβλημα και με τα δύο μαθήματα και σου αρέσουν εξίσου, το μόνο που θα σου πω είναι ότι η επαγγελματική αποκατάσταση των σχολών της Θεωρητικής είναι απαράδεκτη σε σχέση με κάποιες σχολές των άλλων δύο κατευθύνσεων. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι. Μυαλά υπάρχουν παντού. Να προσθέσω πως αν σου αρέσει η Χημεία, καλύτερα να πας Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:16 Η prinCess.: #1.058 11-08-09 21:16 στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο superman έγραψε: #1.059 11-08-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από p0d: στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Click για ανάπτυξη... o καθενας οπως βολεύεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prinCess.: #1.060 11-08-09 21:38 χαα! καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι θα υπάρξει λύση στο πρόβλημά σου , στα τέλη της Α'Λυκείου ! Τουλάχιστον θα έχεις επιλέξει Θετικη-Τεχνολογικη ή Θεωρητική ! Είναι ακόμα νωρίς να τα σκέφτεσαι αυτά ! Πρέπει να σκεφτείς απλά ποια μαθήματα σου αρέσουν καλύτερα ("τα αγαπάς") - ποιές σχολές σε ενδιαφέρουν και όχι η απόδοση σου σε αυτά (αφου προβλέπω πως αφου είσαι του 18-19 μαθητής , δέ θα υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις απο μάθημα σε μάθημα). Αν βέβαια και εκεί έχεις πρόβλημα , τότε περίμενε και το τέλος της επόμενης χρονιάς , έτσι ώστε να έχεις ένα καλύτερο "οπτικό πεδίο" ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indeed_ph Νεοφερμένο μέλος Ο indeed_ph αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 01:45 Ο indeed_ph: #1.045 01-08-09 01:45 Το θέμα είναι πως νομίζω ότι δεν μ' αρέσει κανένα και ότι δεν είμαι καλός σε κανένα και ότι κάνω διάβασμα μόνο για το βαθμό και όχι για τις γνώσεις. :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 04:40 Ο constantinekots: #1.046 01-08-09 04:40 Κακώς. Στην Α' Λυκειο στην ουσια θα αναγκαστεις να επιλεξεις κατι ν'ασχοληθεις πιο σοβαρά. Αυτο που θα σε τραβηξει περισσότερο...πηγαινε στην κατεύθυνσή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:25 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.047 01-08-09 20:25 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Σχολές να διαλέξεις όχι μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η !w@Nn4 έγραψε: #1.048 02-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Και εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα. Δεν ήξερα σε ποιο τα καταφέρνω καλύτερα (Μαθηματικά ή Αρχαία). Αλλά αφού μ' αρέσουν περισσότερο τα μαθηματικά και γενικότερα οι θετικές επιστήμες "κλείνω" προς τη Θετική/Τεχνολογική κατεύθυνση και αφού θέλω να μπω Πολυτεχνείο θα πάω τεχνολογική!! Έτσι τα 'χω σκεφτεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 10:05 Ο ἅλς έγραψε: #1.049 07-08-09 10:05 Κι εγώ σαν τη Ζαν, Θετική/Τεχνολογική. Σιγά σιγά, παιδιά, δεν θέλει άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η !w@Nn4 έγραψε: #1.050 07-08-09 12:38 Πάντως εδώ που τα λέμε έχω αρχίσει να σκέφτομαι και τη Θετική... Θα δούμε αργότερα πού θα καταλήξουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο panos123>>>>>: #1.051 08-08-09 16:29 θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 16:42 Ο superman έγραψε: #1.052 08-08-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... κοιτα διαφωνώ...πρώτα διαλέγεις σχολή και μετά κατευθυνση...Προσωπικά ειχα πολύ καλους βαθμους στα θετικά ομως διαλέγω θεωρητική για Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο Efthymios1: #1.053 09-08-09 16:02 θετικη γτ γουσταρω τα μαθηματικα τη χημεια τη φυσικη και τη βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:12 Ο blacksheep: #1.054 09-08-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο iGiannis έγραψε: #1.055 10-08-09 10:42 Ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρει κάποιος για να γίνει αστυνομικός;;:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 11:02 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.056 10-08-09 11:02 Aπ' όλες μπορείς να πας αλλά πρέπει να δώσεις μαθηματικά γενικής και οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο statistikos: #1.057 10-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αν πραγματικά δεν έχεις πρόβλημα και με τα δύο μαθήματα και σου αρέσουν εξίσου, το μόνο που θα σου πω είναι ότι η επαγγελματική αποκατάσταση των σχολών της Θεωρητικής είναι απαράδεκτη σε σχέση με κάποιες σχολές των άλλων δύο κατευθύνσεων. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι. Μυαλά υπάρχουν παντού. Να προσθέσω πως αν σου αρέσει η Χημεία, καλύτερα να πας Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:16 Η prinCess.: #1.058 11-08-09 21:16 στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο superman έγραψε: #1.059 11-08-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από p0d: στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Click για ανάπτυξη... o καθενας οπως βολεύεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prinCess.: #1.060 11-08-09 21:38 χαα! καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το θέμα είναι πως νομίζω ότι δεν μ' αρέσει κανένα και ότι δεν είμαι καλός σε κανένα και ότι κάνω διάβασμα μόνο για το βαθμό και όχι για τις γνώσεις. :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 04:40 Ο constantinekots: #1.046 01-08-09 04:40 Κακώς. Στην Α' Λυκειο στην ουσια θα αναγκαστεις να επιλεξεις κατι ν'ασχοληθεις πιο σοβαρά. Αυτο που θα σε τραβηξει περισσότερο...πηγαινε στην κατεύθυνσή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:25 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.047 01-08-09 20:25 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Σχολές να διαλέξεις όχι μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η !w@Nn4 έγραψε: #1.048 02-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Και εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα. Δεν ήξερα σε ποιο τα καταφέρνω καλύτερα (Μαθηματικά ή Αρχαία). Αλλά αφού μ' αρέσουν περισσότερο τα μαθηματικά και γενικότερα οι θετικές επιστήμες "κλείνω" προς τη Θετική/Τεχνολογική κατεύθυνση και αφού θέλω να μπω Πολυτεχνείο θα πάω τεχνολογική!! Έτσι τα 'χω σκεφτεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 10:05 Ο ἅλς έγραψε: #1.049 07-08-09 10:05 Κι εγώ σαν τη Ζαν, Θετική/Τεχνολογική. Σιγά σιγά, παιδιά, δεν θέλει άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η !w@Nn4 έγραψε: #1.050 07-08-09 12:38 Πάντως εδώ που τα λέμε έχω αρχίσει να σκέφτομαι και τη Θετική... Θα δούμε αργότερα πού θα καταλήξουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο panos123>>>>>: #1.051 08-08-09 16:29 θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 16:42 Ο superman έγραψε: #1.052 08-08-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... κοιτα διαφωνώ...πρώτα διαλέγεις σχολή και μετά κατευθυνση...Προσωπικά ειχα πολύ καλους βαθμους στα θετικά ομως διαλέγω θεωρητική για Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο Efthymios1: #1.053 09-08-09 16:02 θετικη γτ γουσταρω τα μαθηματικα τη χημεια τη φυσικη και τη βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:12 Ο blacksheep: #1.054 09-08-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο iGiannis έγραψε: #1.055 10-08-09 10:42 Ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρει κάποιος για να γίνει αστυνομικός;;:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 11:02 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.056 10-08-09 11:02 Aπ' όλες μπορείς να πας αλλά πρέπει να δώσεις μαθηματικά γενικής και οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο statistikos: #1.057 10-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αν πραγματικά δεν έχεις πρόβλημα και με τα δύο μαθήματα και σου αρέσουν εξίσου, το μόνο που θα σου πω είναι ότι η επαγγελματική αποκατάσταση των σχολών της Θεωρητικής είναι απαράδεκτη σε σχέση με κάποιες σχολές των άλλων δύο κατευθύνσεων. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι. Μυαλά υπάρχουν παντού. Να προσθέσω πως αν σου αρέσει η Χημεία, καλύτερα να πας Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:16 Η prinCess.: #1.058 11-08-09 21:16 στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο superman έγραψε: #1.059 11-08-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από p0d: στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Click για ανάπτυξη... o καθενας οπως βολεύεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prinCess.: #1.060 11-08-09 21:38 χαα! καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κακώς. Στην Α' Λυκειο στην ουσια θα αναγκαστεις να επιλεξεις κατι ν'ασχοληθεις πιο σοβαρά. Αυτο που θα σε τραβηξει περισσότερο...πηγαινε στην κατεύθυνσή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:25 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.047 01-08-09 20:25 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Σχολές να διαλέξεις όχι μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η !w@Nn4 έγραψε: #1.048 02-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Και εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα. Δεν ήξερα σε ποιο τα καταφέρνω καλύτερα (Μαθηματικά ή Αρχαία). Αλλά αφού μ' αρέσουν περισσότερο τα μαθηματικά και γενικότερα οι θετικές επιστήμες "κλείνω" προς τη Θετική/Τεχνολογική κατεύθυνση και αφού θέλω να μπω Πολυτεχνείο θα πάω τεχνολογική!! Έτσι τα 'χω σκεφτεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 10:05 Ο ἅλς έγραψε: #1.049 07-08-09 10:05 Κι εγώ σαν τη Ζαν, Θετική/Τεχνολογική. Σιγά σιγά, παιδιά, δεν θέλει άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η !w@Nn4 έγραψε: #1.050 07-08-09 12:38 Πάντως εδώ που τα λέμε έχω αρχίσει να σκέφτομαι και τη Θετική... Θα δούμε αργότερα πού θα καταλήξουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο panos123>>>>>: #1.051 08-08-09 16:29 θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 16:42 Ο superman έγραψε: #1.052 08-08-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... κοιτα διαφωνώ...πρώτα διαλέγεις σχολή και μετά κατευθυνση...Προσωπικά ειχα πολύ καλους βαθμους στα θετικά ομως διαλέγω θεωρητική για Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο Efthymios1: #1.053 09-08-09 16:02 θετικη γτ γουσταρω τα μαθηματικα τη χημεια τη φυσικη και τη βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:12 Ο blacksheep: #1.054 09-08-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο iGiannis έγραψε: #1.055 10-08-09 10:42 Ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρει κάποιος για να γίνει αστυνομικός;;:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 11:02 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.056 10-08-09 11:02 Aπ' όλες μπορείς να πας αλλά πρέπει να δώσεις μαθηματικά γενικής και οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο statistikos: #1.057 10-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αν πραγματικά δεν έχεις πρόβλημα και με τα δύο μαθήματα και σου αρέσουν εξίσου, το μόνο που θα σου πω είναι ότι η επαγγελματική αποκατάσταση των σχολών της Θεωρητικής είναι απαράδεκτη σε σχέση με κάποιες σχολές των άλλων δύο κατευθύνσεων. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι. Μυαλά υπάρχουν παντού. Να προσθέσω πως αν σου αρέσει η Χημεία, καλύτερα να πας Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:16 Η prinCess.: #1.058 11-08-09 21:16 στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο superman έγραψε: #1.059 11-08-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από p0d: στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Click για ανάπτυξη... o καθενας οπως βολεύεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prinCess.: #1.060 11-08-09 21:38 χαα! καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Σχολές να διαλέξεις όχι μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η !w@Nn4 έγραψε: #1.048 02-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Και εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα. Δεν ήξερα σε ποιο τα καταφέρνω καλύτερα (Μαθηματικά ή Αρχαία). Αλλά αφού μ' αρέσουν περισσότερο τα μαθηματικά και γενικότερα οι θετικές επιστήμες "κλείνω" προς τη Θετική/Τεχνολογική κατεύθυνση και αφού θέλω να μπω Πολυτεχνείο θα πάω τεχνολογική!! Έτσι τα 'χω σκεφτεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 10:05 Ο ἅλς έγραψε: #1.049 07-08-09 10:05 Κι εγώ σαν τη Ζαν, Θετική/Τεχνολογική. Σιγά σιγά, παιδιά, δεν θέλει άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η !w@Nn4 έγραψε: #1.050 07-08-09 12:38 Πάντως εδώ που τα λέμε έχω αρχίσει να σκέφτομαι και τη Θετική... Θα δούμε αργότερα πού θα καταλήξουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο panos123>>>>>: #1.051 08-08-09 16:29 θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 16:42 Ο superman έγραψε: #1.052 08-08-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... κοιτα διαφωνώ...πρώτα διαλέγεις σχολή και μετά κατευθυνση...Προσωπικά ειχα πολύ καλους βαθμους στα θετικά ομως διαλέγω θεωρητική για Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο Efthymios1: #1.053 09-08-09 16:02 θετικη γτ γουσταρω τα μαθηματικα τη χημεια τη φυσικη και τη βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:12 Ο blacksheep: #1.054 09-08-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο iGiannis έγραψε: #1.055 10-08-09 10:42 Ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρει κάποιος για να γίνει αστυνομικός;;:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 11:02 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.056 10-08-09 11:02 Aπ' όλες μπορείς να πας αλλά πρέπει να δώσεις μαθηματικά γενικής και οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο statistikos: #1.057 10-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αν πραγματικά δεν έχεις πρόβλημα και με τα δύο μαθήματα και σου αρέσουν εξίσου, το μόνο που θα σου πω είναι ότι η επαγγελματική αποκατάσταση των σχολών της Θεωρητικής είναι απαράδεκτη σε σχέση με κάποιες σχολές των άλλων δύο κατευθύνσεων. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι. Μυαλά υπάρχουν παντού. Να προσθέσω πως αν σου αρέσει η Χημεία, καλύτερα να πας Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:16 Η prinCess.: #1.058 11-08-09 21:16 στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο superman έγραψε: #1.059 11-08-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από p0d: στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Click για ανάπτυξη... o καθενας οπως βολεύεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prinCess.: #1.060 11-08-09 21:38 χαα! καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Και εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα. Δεν ήξερα σε ποιο τα καταφέρνω καλύτερα (Μαθηματικά ή Αρχαία). Αλλά αφού μ' αρέσουν περισσότερο τα μαθηματικά και γενικότερα οι θετικές επιστήμες "κλείνω" προς τη Θετική/Τεχνολογική κατεύθυνση και αφού θέλω να μπω Πολυτεχνείο θα πάω τεχνολογική!! Έτσι τα 'χω σκεφτεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 10:05 Ο ἅλς έγραψε: #1.049 07-08-09 10:05 Κι εγώ σαν τη Ζαν, Θετική/Τεχνολογική. Σιγά σιγά, παιδιά, δεν θέλει άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η !w@Nn4 έγραψε: #1.050 07-08-09 12:38 Πάντως εδώ που τα λέμε έχω αρχίσει να σκέφτομαι και τη Θετική... Θα δούμε αργότερα πού θα καταλήξουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο panos123>>>>>: #1.051 08-08-09 16:29 θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 16:42 Ο superman έγραψε: #1.052 08-08-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... κοιτα διαφωνώ...πρώτα διαλέγεις σχολή και μετά κατευθυνση...Προσωπικά ειχα πολύ καλους βαθμους στα θετικά ομως διαλέγω θεωρητική για Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο Efthymios1: #1.053 09-08-09 16:02 θετικη γτ γουσταρω τα μαθηματικα τη χημεια τη φυσικη και τη βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:12 Ο blacksheep: #1.054 09-08-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο iGiannis έγραψε: #1.055 10-08-09 10:42 Ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρει κάποιος για να γίνει αστυνομικός;;:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 11:02 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.056 10-08-09 11:02 Aπ' όλες μπορείς να πας αλλά πρέπει να δώσεις μαθηματικά γενικής και οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο statistikos: #1.057 10-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αν πραγματικά δεν έχεις πρόβλημα και με τα δύο μαθήματα και σου αρέσουν εξίσου, το μόνο που θα σου πω είναι ότι η επαγγελματική αποκατάσταση των σχολών της Θεωρητικής είναι απαράδεκτη σε σχέση με κάποιες σχολές των άλλων δύο κατευθύνσεων. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι. Μυαλά υπάρχουν παντού. Να προσθέσω πως αν σου αρέσει η Χημεία, καλύτερα να πας Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:16 Η prinCess.: #1.058 11-08-09 21:16 στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο superman έγραψε: #1.059 11-08-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από p0d: στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Click για ανάπτυξη... o καθενας οπως βολεύεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prinCess.: #1.060 11-08-09 21:38 χαα! καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ σαν τη Ζαν, Θετική/Τεχνολογική. Σιγά σιγά, παιδιά, δεν θέλει άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 12:38 Η !w@Nn4 έγραψε: #1.050 07-08-09 12:38 Πάντως εδώ που τα λέμε έχω αρχίσει να σκέφτομαι και τη Θετική... Θα δούμε αργότερα πού θα καταλήξουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο panos123>>>>>: #1.051 08-08-09 16:29 θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 16:42 Ο superman έγραψε: #1.052 08-08-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... κοιτα διαφωνώ...πρώτα διαλέγεις σχολή και μετά κατευθυνση...Προσωπικά ειχα πολύ καλους βαθμους στα θετικά ομως διαλέγω θεωρητική για Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο Efthymios1: #1.053 09-08-09 16:02 θετικη γτ γουσταρω τα μαθηματικα τη χημεια τη φυσικη και τη βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:12 Ο blacksheep: #1.054 09-08-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο iGiannis έγραψε: #1.055 10-08-09 10:42 Ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρει κάποιος για να γίνει αστυνομικός;;:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 11:02 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.056 10-08-09 11:02 Aπ' όλες μπορείς να πας αλλά πρέπει να δώσεις μαθηματικά γενικής και οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο statistikos: #1.057 10-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αν πραγματικά δεν έχεις πρόβλημα και με τα δύο μαθήματα και σου αρέσουν εξίσου, το μόνο που θα σου πω είναι ότι η επαγγελματική αποκατάσταση των σχολών της Θεωρητικής είναι απαράδεκτη σε σχέση με κάποιες σχολές των άλλων δύο κατευθύνσεων. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι. Μυαλά υπάρχουν παντού. Να προσθέσω πως αν σου αρέσει η Χημεία, καλύτερα να πας Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:16 Η prinCess.: #1.058 11-08-09 21:16 στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο superman έγραψε: #1.059 11-08-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από p0d: στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Click για ανάπτυξη... o καθενας οπως βολεύεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prinCess.: #1.060 11-08-09 21:38 χαα! καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως εδώ που τα λέμε έχω αρχίσει να σκέφτομαι και τη Θετική... Θα δούμε αργότερα πού θα καταλήξουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panos123>>>>> Εκκολαπτόμενο μέλος Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο panos123>>>>>: #1.051 08-08-09 16:29 θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 16:42 Ο superman έγραψε: #1.052 08-08-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... κοιτα διαφωνώ...πρώτα διαλέγεις σχολή και μετά κατευθυνση...Προσωπικά ειχα πολύ καλους βαθμους στα θετικά ομως διαλέγω θεωρητική για Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο Efthymios1: #1.053 09-08-09 16:02 θετικη γτ γουσταρω τα μαθηματικα τη χημεια τη φυσικη και τη βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:12 Ο blacksheep: #1.054 09-08-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο iGiannis έγραψε: #1.055 10-08-09 10:42 Ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρει κάποιος για να γίνει αστυνομικός;;:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 11:02 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.056 10-08-09 11:02 Aπ' όλες μπορείς να πας αλλά πρέπει να δώσεις μαθηματικά γενικής και οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο statistikos: #1.057 10-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αν πραγματικά δεν έχεις πρόβλημα και με τα δύο μαθήματα και σου αρέσουν εξίσου, το μόνο που θα σου πω είναι ότι η επαγγελματική αποκατάσταση των σχολών της Θεωρητικής είναι απαράδεκτη σε σχέση με κάποιες σχολές των άλλων δύο κατευθύνσεων. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι. Μυαλά υπάρχουν παντού. Να προσθέσω πως αν σου αρέσει η Χημεία, καλύτερα να πας Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:16 Η prinCess.: #1.058 11-08-09 21:16 στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο superman έγραψε: #1.059 11-08-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από p0d: στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Click για ανάπτυξη... o καθενας οπως βολεύεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prinCess.: #1.060 11-08-09 21:38 χαα! καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 16:42 Ο superman έγραψε: #1.052 08-08-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... κοιτα διαφωνώ...πρώτα διαλέγεις σχολή και μετά κατευθυνση...Προσωπικά ειχα πολύ καλους βαθμους στα θετικά ομως διαλέγω θεωρητική για Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο Efthymios1: #1.053 09-08-09 16:02 θετικη γτ γουσταρω τα μαθηματικα τη χημεια τη φυσικη και τη βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:12 Ο blacksheep: #1.054 09-08-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο iGiannis έγραψε: #1.055 10-08-09 10:42 Ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρει κάποιος για να γίνει αστυνομικός;;:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 11:02 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.056 10-08-09 11:02 Aπ' όλες μπορείς να πας αλλά πρέπει να δώσεις μαθηματικά γενικής και οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο statistikos: #1.057 10-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αν πραγματικά δεν έχεις πρόβλημα και με τα δύο μαθήματα και σου αρέσουν εξίσου, το μόνο που θα σου πω είναι ότι η επαγγελματική αποκατάσταση των σχολών της Θεωρητικής είναι απαράδεκτη σε σχέση με κάποιες σχολές των άλλων δύο κατευθύνσεων. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι. Μυαλά υπάρχουν παντού. Να προσθέσω πως αν σου αρέσει η Χημεία, καλύτερα να πας Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:16 Η prinCess.: #1.058 11-08-09 21:16 στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο superman έγραψε: #1.059 11-08-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από p0d: στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Click για ανάπτυξη... o καθενας οπως βολεύεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prinCess.: #1.060 11-08-09 21:38 χαα! καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... κοιτα διαφωνώ...πρώτα διαλέγεις σχολή και μετά κατευθυνση...Προσωπικά ειχα πολύ καλους βαθμους στα θετικά ομως διαλέγω θεωρητική για Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο Efthymios1: #1.053 09-08-09 16:02 θετικη γτ γουσταρω τα μαθηματικα τη χημεια τη φυσικη και τη βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:12 Ο blacksheep: #1.054 09-08-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο iGiannis έγραψε: #1.055 10-08-09 10:42 Ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρει κάποιος για να γίνει αστυνομικός;;:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 11:02 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.056 10-08-09 11:02 Aπ' όλες μπορείς να πας αλλά πρέπει να δώσεις μαθηματικά γενικής και οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο statistikos: #1.057 10-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αν πραγματικά δεν έχεις πρόβλημα και με τα δύο μαθήματα και σου αρέσουν εξίσου, το μόνο που θα σου πω είναι ότι η επαγγελματική αποκατάσταση των σχολών της Θεωρητικής είναι απαράδεκτη σε σχέση με κάποιες σχολές των άλλων δύο κατευθύνσεων. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι. Μυαλά υπάρχουν παντού. Να προσθέσω πως αν σου αρέσει η Χημεία, καλύτερα να πας Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:16 Η prinCess.: #1.058 11-08-09 21:16 στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο superman έγραψε: #1.059 11-08-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από p0d: στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Click για ανάπτυξη... o καθενας οπως βολεύεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prinCess.: #1.060 11-08-09 21:38 χαα! καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θετικη γτ γουσταρω τα μαθηματικα τη χημεια τη φυσικη και τη βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:12 Ο blacksheep: #1.054 09-08-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο iGiannis έγραψε: #1.055 10-08-09 10:42 Ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρει κάποιος για να γίνει αστυνομικός;;:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 11:02 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.056 10-08-09 11:02 Aπ' όλες μπορείς να πας αλλά πρέπει να δώσεις μαθηματικά γενικής και οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο statistikos: #1.057 10-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αν πραγματικά δεν έχεις πρόβλημα και με τα δύο μαθήματα και σου αρέσουν εξίσου, το μόνο που θα σου πω είναι ότι η επαγγελματική αποκατάσταση των σχολών της Θεωρητικής είναι απαράδεκτη σε σχέση με κάποιες σχολές των άλλων δύο κατευθύνσεων. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι. Μυαλά υπάρχουν παντού. Να προσθέσω πως αν σου αρέσει η Χημεία, καλύτερα να πας Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:16 Η prinCess.: #1.058 11-08-09 21:16 στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο superman έγραψε: #1.059 11-08-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από p0d: στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Click για ανάπτυξη... o καθενας οπως βολεύεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prinCess.: #1.060 11-08-09 21:38 χαα! καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: θεωρητικη=αν σας αρεσει η παπαγαλια θετικη= μονο αν θελετε ιατρικη-φαρμακευτικη κτλ.... τεχνολογικη= αν ειστε πρακτικα-μαθηματικα μυαλα Click για ανάπτυξη... τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Ο iGiannis έγραψε: #1.055 10-08-09 10:42 Ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρει κάποιος για να γίνει αστυνομικός;;:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 11:02 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.056 10-08-09 11:02 Aπ' όλες μπορείς να πας αλλά πρέπει να δώσεις μαθηματικά γενικής και οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο statistikos: #1.057 10-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αν πραγματικά δεν έχεις πρόβλημα και με τα δύο μαθήματα και σου αρέσουν εξίσου, το μόνο που θα σου πω είναι ότι η επαγγελματική αποκατάσταση των σχολών της Θεωρητικής είναι απαράδεκτη σε σχέση με κάποιες σχολές των άλλων δύο κατευθύνσεων. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι. Μυαλά υπάρχουν παντού. Να προσθέσω πως αν σου αρέσει η Χημεία, καλύτερα να πας Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:16 Η prinCess.: #1.058 11-08-09 21:16 στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο superman έγραψε: #1.059 11-08-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από p0d: στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Click για ανάπτυξη... o καθενας οπως βολεύεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prinCess.: #1.060 11-08-09 21:38 χαα! καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρει κάποιος για να γίνει αστυνομικός;;:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 11:02 Ο Οδυσσέας έγραψε: #1.056 10-08-09 11:02 Aπ' όλες μπορείς να πας αλλά πρέπει να δώσεις μαθηματικά γενικής και οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο statistikos: #1.057 10-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αν πραγματικά δεν έχεις πρόβλημα και με τα δύο μαθήματα και σου αρέσουν εξίσου, το μόνο που θα σου πω είναι ότι η επαγγελματική αποκατάσταση των σχολών της Θεωρητικής είναι απαράδεκτη σε σχέση με κάποιες σχολές των άλλων δύο κατευθύνσεων. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι. Μυαλά υπάρχουν παντού. Να προσθέσω πως αν σου αρέσει η Χημεία, καλύτερα να πας Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:16 Η prinCess.: #1.058 11-08-09 21:16 στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο superman έγραψε: #1.059 11-08-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από p0d: στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Click για ανάπτυξη... o καθενας οπως βολεύεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prinCess.: #1.060 11-08-09 21:38 χαα! καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aπ' όλες μπορείς να πας αλλά πρέπει να δώσεις μαθηματικά γενικής και οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο statistikos: #1.057 10-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αν πραγματικά δεν έχεις πρόβλημα και με τα δύο μαθήματα και σου αρέσουν εξίσου, το μόνο που θα σου πω είναι ότι η επαγγελματική αποκατάσταση των σχολών της Θεωρητικής είναι απαράδεκτη σε σχέση με κάποιες σχολές των άλλων δύο κατευθύνσεων. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι. Μυαλά υπάρχουν παντού. Να προσθέσω πως αν σου αρέσει η Χημεία, καλύτερα να πας Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:16 Η prinCess.: #1.058 11-08-09 21:16 στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο superman έγραψε: #1.059 11-08-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από p0d: στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Click για ανάπτυξη... o καθενας οπως βολεύεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prinCess.: #1.060 11-08-09 21:38 χαα! καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από indeed_ph: Αυτό είναι το πρόβλημα που με βασανίζει εδώ και καιρό.Τώρα τελείωσα την 3η Γυμνασίου και θα πάω 1η Λυκείου αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφαφίσω τι κατεύθυνση να πάω.Παρόλο που είμαι καλός μαθητής(18-19) δεν ξέρω σε πιο μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα(Αρχαία η Μαθηματικά).Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Συμβουλές...ευπρόσδεκτες! Click για ανάπτυξη... Αν πραγματικά δεν έχεις πρόβλημα και με τα δύο μαθήματα και σου αρέσουν εξίσου, το μόνο που θα σου πω είναι ότι η επαγγελματική αποκατάσταση των σχολών της Θεωρητικής είναι απαράδεκτη σε σχέση με κάποιες σχολές των άλλων δύο κατευθύνσεων. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: τι τελειος διαχωρισμος εσυ μαλλον τεχνολογικη ησουν για αυτο και η αντικειμενικοτητα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι. Μυαλά υπάρχουν παντού. Να προσθέσω πως αν σου αρέσει η Χημεία, καλύτερα να πας Θετική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:16 Η prinCess.: #1.058 11-08-09 21:16 στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο superman έγραψε: #1.059 11-08-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από p0d: στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Click για ανάπτυξη... o καθενας οπως βολεύεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prinCess.: #1.060 11-08-09 21:38 χαα! καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:34 Ο superman έγραψε: #1.059 11-08-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από p0d: στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Click για ανάπτυξη... o καθενας οπως βολεύεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prinCess.: #1.060 11-08-09 21:38 χαα! καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από p0d: στη θεωριτικη ποιο ειναι το καλυτερο μαθημα επιλογης?? Click για ανάπτυξη... o καθενας οπως βολεύεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prinCess.: #1.060 11-08-09 21:38 χαα! καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χαα! καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.