Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 17:01 Ο Stelios3 έγραψε: #81 14-04-08 17:01 Κοιτα μην κρινεις απο το αν δεν γραφεις καλα σε καποιο μαθημα. Θα δεις σε ποια κατευθυνση εχει τα ποια προσιτα μαθηματα για σενα. Και μην αγχωνεσαι εχεις ενα καλοκαιρι και λιγο παραπανω να απαφασισεις!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 17:41 Ο qwertyuiop: #82 14-04-08 17:41 Eγώ -αν δε σπάσει ο διάολος το ποδάρι του- θα πάω θεωρητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 17:55 Η !Βάλια! έγραψε: #83 14-04-08 17:55 αν δε σπάσει ο διάολος το ποδάρι του Click για ανάπτυξη... αχ και να το σπάσει τι θές να γίνεις από θεωρητική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnAk3 Νεοφερμένο μέλος Ο SnAk3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο SnAk3 έγραψε: #84 15-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Έιμαι ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική. Κολλάω λίγο στη Χημεία. Την θεωρώ δύσκολη και απαιτητική. Βέβαια, στην Γ' σίγουρα τεχνολογική γιατί χρειάζομαι να γνωρίζω τον προγραμματισμό. Οι καθηγητές μου, μου λένε να πάω θετική, μιας και είμαι καλός μαθητής, γιατί στη β' λυκείου στην τεχνολογική δε γίνεται μάθημα. Στην γ είναι αλλιώς τα πράματα. (όπως λένε οι ίδιοι..) Εσείς τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως θα αρχίσω με τεχνολογική εφ'όσον μου έδωσαν κάποιες ιδέες τα παιδιά και τους ευχαριστώ για την βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Odanila Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:58 Η Odanila έγραψε: #85 15-04-08 16:58 Εγώ δεν έχω ιδέα για ποια κατεύθυνση να διαλέξω διότι για εμένα όλα τα μαθήματα (Θετικής,Τεχνολογικής και Θεωρητικής) κινούνται στον ίδιο άξονα βαθμού ευκολίας ή δυσκολίας αντίστοιχα. Επίσης του χρόνου θα πάω σχολείο στην Θεσ/κη (θα εκτιμούσα μερικές ιδέες για καλά δημόσια απο Θεσ/ους, άκουσα κάτι για το Πειραματικό..) και δεν ξέρω κατα πόσο τα πράγματα θα διαφέρουν απο το χωριό μου.... Βοήθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnAk3 Νεοφερμένο μέλος Ο SnAk3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 15:50 Ο SnAk3 έγραψε: #86 16-04-08 15:50 μεσο ορο ειχα σχεδον 15 ...δλδ τπτ ακριβως!!!(γενικα με θεωρω τουβλο :xixi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki124 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η papaki124: #87 16-04-08 17:48 Εγώ θα πάω θετική μια και είμαι καλή!!! Θεωρητική δεν θα πήγαινα με τίποτα γιατί στην Γ' Λυκείου δεν έχεις πολλά επαγγέλματα να επιλέξεις (τα πιο σημαντικά είναι νομική, φιλόλογος). Για θετική και τεχνολογική θα πρέπει να σκεφτείς που είσαι καλός χημεία ή προγραμματισμό. Πρέπει να σκεφτείς σοβαρά και για τεχνολογική ο προγραμματισμός έχει αρκετή θεωρία. Αν δεν στρώσεις να διαβάσεις δεν γράφεις!! Ελπίζω να σας βοήθησα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η sweety έγραψε: #88 16-04-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από SnAk3: μεσο ορο ειχα σχεδον 15 ...δλδ τπτ ακριβως!!!(γενικα με θεωρω τουβλο :xixi Click για ανάπτυξη... εγώ έχω πιο χαμηλό μέσο από σένα...το να έχει κάποιος 15 μέσο όρο είναι σχετικά καλό γιατί μπορείς να το βελτιώσεις με λίγο παραπάνω διάβασμα.οποτε αν εινια μπορεις να πας σε οποια μα8ηματα τα πας πιο καλα...κ για να είχες μέσο όρο 15 αυτό σημαίνει ότι έχεις ΄σε κάποια μα8ήματα ηψηλό μέσο όρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnAk3 Νεοφερμένο μέλος Ο SnAk3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:25 Ο SnAk3 έγραψε: #89 17-04-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από sweety: εγώ έχω πιο χαμηλό μέσο από σένα...το να έχει κάποιος 15 μέσο όρο είναι σχετικά καλό γιατί μπορείς να το βελτιώσεις με λίγο παραπάνω διάβασμα.οποτε αν εινια μπορεις να πας σε οποια μα8ηματα τα πας πιο καλα...κ για να είχες μέσο όρο 15 αυτό σημαίνει ότι έχεις ΄σε κάποια μα8ήματα ηψηλό μέσο όρο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Αν και λέω του χρόνου να διαβάζω πιο πολύ μήπως καταφέρω τπτ παραπάνω, αλλά βαριέμαι πολύ να διαβάζω!! Έχω στο μυαλό μου να αρχίσω και φροντιστήριο του χρόνου και τότε θα είναι ακόμα πιο βαρετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η EiRiNi<3 έγραψε: #90 19-04-08 16:36 λοιπον παιδια της Α' ακουστε μια συμβουλη μην την πατησετε οπως εγω...να κοιταξετε ποια επαγγελματα σας ενδιαφερουν...πολλοι λενε να κοιτατε ποια μαθηματα σας αρεσουν...ναι καλα!!εμενα μ'αρεσαν τα αρχαια κ πηγα θεωρητικη αλλα ΜΟΝΟ 2 επαγγελματα με ενδιαφερουν απο κει..!!χαζομαρα μου ε???...ευτυχως δν παραμελησα την φυσικη της Α'+Β' (γενικης) κ μαλλον του χρονου αλλαζω παω τεχνολογικη...τα κενα μου ειπαν ειναι ελαχιστα..αναπληρωνονται πριν την νεα σχολικη χρονια... Γι'αυτο προσοχη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pinotubo Νεοφερμένο μέλος Η Οχι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Υμηττός (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 21:50 Η pinotubo έγραψε: #91 19-04-08 21:50 μαλλον τεχνολογικη απο οτι φαινεται:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tfslover Νεοφερμένο μέλος Η tfslover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:30 Η tfslover έγραψε: #92 19-04-08 22:30 Θετικη....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vamou90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:04 Ο vamou90 έγραψε: #93 19-04-08 23:04 Όλες οι κατευθύνσεις είναι το ίδιο και αυτά ότι η τεχνολογική είναι εύκολη δεν ισχύει.... Πάντως πιο εύκολα τα μόρια τα μαζεύει κάποιος από θεωρητική... Τυχαίνει απλώς τα παιδιά που δεν θέλουν να σπουδάσουν να επιλέγουν τεχνολογική ή θεωρητική... Τα πιο λίγα άτομα είναι πάντα στην θετική και σαν σύνολο μόνο αποτελεί καλύτερο τμήμα από άποψη συνόλου μαθητών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 00:13 Η EiRiNi<3 έγραψε: #94 20-04-08 00:13 δν νομιζω οτι τα μορια μαζευονται απο τν θεωρητικη..εξαλλου γι'αυτο αλλαζω....γτ ο εξεταστης μπορει να σ κοψει απο παντου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 11:01 Ο Kristal έγραψε: #95 20-04-08 11:01 Ειρήνη έχω την αίσθηση οτι θα έχεις πρόβλημα αν αλλάξεις τώρα κατεύθυνση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η EiRiNi<3 έγραψε: #96 20-04-08 15:44 χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:52 Ο thodoris έγραψε: #97 24-04-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από EiRiNi<3: χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα ανεξαρτήτως πόσο καλή είσαι. Δεν το ξέρω καλά αλλά είναι διαφορετική ύλη τα μαθήματα γενικής από αυτά της κατεύθυνσης. Επίσης σκέψου ότι η πλειοψηφία μαζεύεται στη θετική ή την τεχνολογική άρα μετά η πιθανότητες εισαγωγής στο πανεπιστήμιο μειώνονται. Εγώ θα πάω θεωρητική αν και οι καθηγητές μου λένε ότι τα πάω εξίσου καλά στην φυσική, τη χημεία, την άλγεβρα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. syros511 Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο syros511 έγραψε: #98 02-05-08 22:29 θετικη διοτι μεσω της θετικης εχεις τη δυνατοτητα να ακολουθησεις 4 πεδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:25 Ο Stelios3 έγραψε: #99 03-05-08 17:25 Και με 7ο μαθημα το Α.Ο.Θ. και το 5ο στη θετικη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η supermonstar13: #100 13-05-08 15:17 Τεχνολογικη...για υπολογιστες παω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοιτα μην κρινεις απο το αν δεν γραφεις καλα σε καποιο μαθημα. Θα δεις σε ποια κατευθυνση εχει τα ποια προσιτα μαθηματα για σενα. Και μην αγχωνεσαι εχεις ενα καλοκαιρι και λιγο παραπανω να απαφασισεις!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 17:41 Ο qwertyuiop: #82 14-04-08 17:41 Eγώ -αν δε σπάσει ο διάολος το ποδάρι του- θα πάω θεωρητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 17:55 Η !Βάλια! έγραψε: #83 14-04-08 17:55 αν δε σπάσει ο διάολος το ποδάρι του Click για ανάπτυξη... αχ και να το σπάσει τι θές να γίνεις από θεωρητική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnAk3 Νεοφερμένο μέλος Ο SnAk3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο SnAk3 έγραψε: #84 15-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Έιμαι ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική. Κολλάω λίγο στη Χημεία. Την θεωρώ δύσκολη και απαιτητική. Βέβαια, στην Γ' σίγουρα τεχνολογική γιατί χρειάζομαι να γνωρίζω τον προγραμματισμό. Οι καθηγητές μου, μου λένε να πάω θετική, μιας και είμαι καλός μαθητής, γιατί στη β' λυκείου στην τεχνολογική δε γίνεται μάθημα. Στην γ είναι αλλιώς τα πράματα. (όπως λένε οι ίδιοι..) Εσείς τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως θα αρχίσω με τεχνολογική εφ'όσον μου έδωσαν κάποιες ιδέες τα παιδιά και τους ευχαριστώ για την βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Odanila Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:58 Η Odanila έγραψε: #85 15-04-08 16:58 Εγώ δεν έχω ιδέα για ποια κατεύθυνση να διαλέξω διότι για εμένα όλα τα μαθήματα (Θετικής,Τεχνολογικής και Θεωρητικής) κινούνται στον ίδιο άξονα βαθμού ευκολίας ή δυσκολίας αντίστοιχα. Επίσης του χρόνου θα πάω σχολείο στην Θεσ/κη (θα εκτιμούσα μερικές ιδέες για καλά δημόσια απο Θεσ/ους, άκουσα κάτι για το Πειραματικό..) και δεν ξέρω κατα πόσο τα πράγματα θα διαφέρουν απο το χωριό μου.... Βοήθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnAk3 Νεοφερμένο μέλος Ο SnAk3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 15:50 Ο SnAk3 έγραψε: #86 16-04-08 15:50 μεσο ορο ειχα σχεδον 15 ...δλδ τπτ ακριβως!!!(γενικα με θεωρω τουβλο :xixi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki124 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η papaki124: #87 16-04-08 17:48 Εγώ θα πάω θετική μια και είμαι καλή!!! Θεωρητική δεν θα πήγαινα με τίποτα γιατί στην Γ' Λυκείου δεν έχεις πολλά επαγγέλματα να επιλέξεις (τα πιο σημαντικά είναι νομική, φιλόλογος). Για θετική και τεχνολογική θα πρέπει να σκεφτείς που είσαι καλός χημεία ή προγραμματισμό. Πρέπει να σκεφτείς σοβαρά και για τεχνολογική ο προγραμματισμός έχει αρκετή θεωρία. Αν δεν στρώσεις να διαβάσεις δεν γράφεις!! Ελπίζω να σας βοήθησα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η sweety έγραψε: #88 16-04-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από SnAk3: μεσο ορο ειχα σχεδον 15 ...δλδ τπτ ακριβως!!!(γενικα με θεωρω τουβλο :xixi Click για ανάπτυξη... εγώ έχω πιο χαμηλό μέσο από σένα...το να έχει κάποιος 15 μέσο όρο είναι σχετικά καλό γιατί μπορείς να το βελτιώσεις με λίγο παραπάνω διάβασμα.οποτε αν εινια μπορεις να πας σε οποια μα8ηματα τα πας πιο καλα...κ για να είχες μέσο όρο 15 αυτό σημαίνει ότι έχεις ΄σε κάποια μα8ήματα ηψηλό μέσο όρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnAk3 Νεοφερμένο μέλος Ο SnAk3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:25 Ο SnAk3 έγραψε: #89 17-04-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από sweety: εγώ έχω πιο χαμηλό μέσο από σένα...το να έχει κάποιος 15 μέσο όρο είναι σχετικά καλό γιατί μπορείς να το βελτιώσεις με λίγο παραπάνω διάβασμα.οποτε αν εινια μπορεις να πας σε οποια μα8ηματα τα πας πιο καλα...κ για να είχες μέσο όρο 15 αυτό σημαίνει ότι έχεις ΄σε κάποια μα8ήματα ηψηλό μέσο όρο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Αν και λέω του χρόνου να διαβάζω πιο πολύ μήπως καταφέρω τπτ παραπάνω, αλλά βαριέμαι πολύ να διαβάζω!! Έχω στο μυαλό μου να αρχίσω και φροντιστήριο του χρόνου και τότε θα είναι ακόμα πιο βαρετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η EiRiNi<3 έγραψε: #90 19-04-08 16:36 λοιπον παιδια της Α' ακουστε μια συμβουλη μην την πατησετε οπως εγω...να κοιταξετε ποια επαγγελματα σας ενδιαφερουν...πολλοι λενε να κοιτατε ποια μαθηματα σας αρεσουν...ναι καλα!!εμενα μ'αρεσαν τα αρχαια κ πηγα θεωρητικη αλλα ΜΟΝΟ 2 επαγγελματα με ενδιαφερουν απο κει..!!χαζομαρα μου ε???...ευτυχως δν παραμελησα την φυσικη της Α'+Β' (γενικης) κ μαλλον του χρονου αλλαζω παω τεχνολογικη...τα κενα μου ειπαν ειναι ελαχιστα..αναπληρωνονται πριν την νεα σχολικη χρονια... Γι'αυτο προσοχη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pinotubo Νεοφερμένο μέλος Η Οχι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Υμηττός (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 21:50 Η pinotubo έγραψε: #91 19-04-08 21:50 μαλλον τεχνολογικη απο οτι φαινεται:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tfslover Νεοφερμένο μέλος Η tfslover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:30 Η tfslover έγραψε: #92 19-04-08 22:30 Θετικη....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vamou90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:04 Ο vamou90 έγραψε: #93 19-04-08 23:04 Όλες οι κατευθύνσεις είναι το ίδιο και αυτά ότι η τεχνολογική είναι εύκολη δεν ισχύει.... Πάντως πιο εύκολα τα μόρια τα μαζεύει κάποιος από θεωρητική... Τυχαίνει απλώς τα παιδιά που δεν θέλουν να σπουδάσουν να επιλέγουν τεχνολογική ή θεωρητική... Τα πιο λίγα άτομα είναι πάντα στην θετική και σαν σύνολο μόνο αποτελεί καλύτερο τμήμα από άποψη συνόλου μαθητών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 00:13 Η EiRiNi<3 έγραψε: #94 20-04-08 00:13 δν νομιζω οτι τα μορια μαζευονται απο τν θεωρητικη..εξαλλου γι'αυτο αλλαζω....γτ ο εξεταστης μπορει να σ κοψει απο παντου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 11:01 Ο Kristal έγραψε: #95 20-04-08 11:01 Ειρήνη έχω την αίσθηση οτι θα έχεις πρόβλημα αν αλλάξεις τώρα κατεύθυνση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η EiRiNi<3 έγραψε: #96 20-04-08 15:44 χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:52 Ο thodoris έγραψε: #97 24-04-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από EiRiNi<3: χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα ανεξαρτήτως πόσο καλή είσαι. Δεν το ξέρω καλά αλλά είναι διαφορετική ύλη τα μαθήματα γενικής από αυτά της κατεύθυνσης. Επίσης σκέψου ότι η πλειοψηφία μαζεύεται στη θετική ή την τεχνολογική άρα μετά η πιθανότητες εισαγωγής στο πανεπιστήμιο μειώνονται. Εγώ θα πάω θεωρητική αν και οι καθηγητές μου λένε ότι τα πάω εξίσου καλά στην φυσική, τη χημεία, την άλγεβρα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. syros511 Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο syros511 έγραψε: #98 02-05-08 22:29 θετικη διοτι μεσω της θετικης εχεις τη δυνατοτητα να ακολουθησεις 4 πεδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:25 Ο Stelios3 έγραψε: #99 03-05-08 17:25 Και με 7ο μαθημα το Α.Ο.Θ. και το 5ο στη θετικη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η supermonstar13: #100 13-05-08 15:17 Τεχνολογικη...για υπολογιστες παω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eγώ -αν δε σπάσει ο διάολος το ποδάρι του- θα πάω θεωρητική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 17:55 Η !Βάλια! έγραψε: #83 14-04-08 17:55 αν δε σπάσει ο διάολος το ποδάρι του Click για ανάπτυξη... αχ και να το σπάσει τι θές να γίνεις από θεωρητική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnAk3 Νεοφερμένο μέλος Ο SnAk3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο SnAk3 έγραψε: #84 15-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Έιμαι ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική. Κολλάω λίγο στη Χημεία. Την θεωρώ δύσκολη και απαιτητική. Βέβαια, στην Γ' σίγουρα τεχνολογική γιατί χρειάζομαι να γνωρίζω τον προγραμματισμό. Οι καθηγητές μου, μου λένε να πάω θετική, μιας και είμαι καλός μαθητής, γιατί στη β' λυκείου στην τεχνολογική δε γίνεται μάθημα. Στην γ είναι αλλιώς τα πράματα. (όπως λένε οι ίδιοι..) Εσείς τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως θα αρχίσω με τεχνολογική εφ'όσον μου έδωσαν κάποιες ιδέες τα παιδιά και τους ευχαριστώ για την βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Odanila Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:58 Η Odanila έγραψε: #85 15-04-08 16:58 Εγώ δεν έχω ιδέα για ποια κατεύθυνση να διαλέξω διότι για εμένα όλα τα μαθήματα (Θετικής,Τεχνολογικής και Θεωρητικής) κινούνται στον ίδιο άξονα βαθμού ευκολίας ή δυσκολίας αντίστοιχα. Επίσης του χρόνου θα πάω σχολείο στην Θεσ/κη (θα εκτιμούσα μερικές ιδέες για καλά δημόσια απο Θεσ/ους, άκουσα κάτι για το Πειραματικό..) και δεν ξέρω κατα πόσο τα πράγματα θα διαφέρουν απο το χωριό μου.... Βοήθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnAk3 Νεοφερμένο μέλος Ο SnAk3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 15:50 Ο SnAk3 έγραψε: #86 16-04-08 15:50 μεσο ορο ειχα σχεδον 15 ...δλδ τπτ ακριβως!!!(γενικα με θεωρω τουβλο :xixi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki124 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η papaki124: #87 16-04-08 17:48 Εγώ θα πάω θετική μια και είμαι καλή!!! Θεωρητική δεν θα πήγαινα με τίποτα γιατί στην Γ' Λυκείου δεν έχεις πολλά επαγγέλματα να επιλέξεις (τα πιο σημαντικά είναι νομική, φιλόλογος). Για θετική και τεχνολογική θα πρέπει να σκεφτείς που είσαι καλός χημεία ή προγραμματισμό. Πρέπει να σκεφτείς σοβαρά και για τεχνολογική ο προγραμματισμός έχει αρκετή θεωρία. Αν δεν στρώσεις να διαβάσεις δεν γράφεις!! Ελπίζω να σας βοήθησα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η sweety έγραψε: #88 16-04-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από SnAk3: μεσο ορο ειχα σχεδον 15 ...δλδ τπτ ακριβως!!!(γενικα με θεωρω τουβλο :xixi Click για ανάπτυξη... εγώ έχω πιο χαμηλό μέσο από σένα...το να έχει κάποιος 15 μέσο όρο είναι σχετικά καλό γιατί μπορείς να το βελτιώσεις με λίγο παραπάνω διάβασμα.οποτε αν εινια μπορεις να πας σε οποια μα8ηματα τα πας πιο καλα...κ για να είχες μέσο όρο 15 αυτό σημαίνει ότι έχεις ΄σε κάποια μα8ήματα ηψηλό μέσο όρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnAk3 Νεοφερμένο μέλος Ο SnAk3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:25 Ο SnAk3 έγραψε: #89 17-04-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από sweety: εγώ έχω πιο χαμηλό μέσο από σένα...το να έχει κάποιος 15 μέσο όρο είναι σχετικά καλό γιατί μπορείς να το βελτιώσεις με λίγο παραπάνω διάβασμα.οποτε αν εινια μπορεις να πας σε οποια μα8ηματα τα πας πιο καλα...κ για να είχες μέσο όρο 15 αυτό σημαίνει ότι έχεις ΄σε κάποια μα8ήματα ηψηλό μέσο όρο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Αν και λέω του χρόνου να διαβάζω πιο πολύ μήπως καταφέρω τπτ παραπάνω, αλλά βαριέμαι πολύ να διαβάζω!! Έχω στο μυαλό μου να αρχίσω και φροντιστήριο του χρόνου και τότε θα είναι ακόμα πιο βαρετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η EiRiNi<3 έγραψε: #90 19-04-08 16:36 λοιπον παιδια της Α' ακουστε μια συμβουλη μην την πατησετε οπως εγω...να κοιταξετε ποια επαγγελματα σας ενδιαφερουν...πολλοι λενε να κοιτατε ποια μαθηματα σας αρεσουν...ναι καλα!!εμενα μ'αρεσαν τα αρχαια κ πηγα θεωρητικη αλλα ΜΟΝΟ 2 επαγγελματα με ενδιαφερουν απο κει..!!χαζομαρα μου ε???...ευτυχως δν παραμελησα την φυσικη της Α'+Β' (γενικης) κ μαλλον του χρονου αλλαζω παω τεχνολογικη...τα κενα μου ειπαν ειναι ελαχιστα..αναπληρωνονται πριν την νεα σχολικη χρονια... Γι'αυτο προσοχη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pinotubo Νεοφερμένο μέλος Η Οχι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Υμηττός (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 21:50 Η pinotubo έγραψε: #91 19-04-08 21:50 μαλλον τεχνολογικη απο οτι φαινεται:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tfslover Νεοφερμένο μέλος Η tfslover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:30 Η tfslover έγραψε: #92 19-04-08 22:30 Θετικη....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vamou90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:04 Ο vamou90 έγραψε: #93 19-04-08 23:04 Όλες οι κατευθύνσεις είναι το ίδιο και αυτά ότι η τεχνολογική είναι εύκολη δεν ισχύει.... Πάντως πιο εύκολα τα μόρια τα μαζεύει κάποιος από θεωρητική... Τυχαίνει απλώς τα παιδιά που δεν θέλουν να σπουδάσουν να επιλέγουν τεχνολογική ή θεωρητική... Τα πιο λίγα άτομα είναι πάντα στην θετική και σαν σύνολο μόνο αποτελεί καλύτερο τμήμα από άποψη συνόλου μαθητών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 00:13 Η EiRiNi<3 έγραψε: #94 20-04-08 00:13 δν νομιζω οτι τα μορια μαζευονται απο τν θεωρητικη..εξαλλου γι'αυτο αλλαζω....γτ ο εξεταστης μπορει να σ κοψει απο παντου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 11:01 Ο Kristal έγραψε: #95 20-04-08 11:01 Ειρήνη έχω την αίσθηση οτι θα έχεις πρόβλημα αν αλλάξεις τώρα κατεύθυνση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η EiRiNi<3 έγραψε: #96 20-04-08 15:44 χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:52 Ο thodoris έγραψε: #97 24-04-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από EiRiNi<3: χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα ανεξαρτήτως πόσο καλή είσαι. Δεν το ξέρω καλά αλλά είναι διαφορετική ύλη τα μαθήματα γενικής από αυτά της κατεύθυνσης. Επίσης σκέψου ότι η πλειοψηφία μαζεύεται στη θετική ή την τεχνολογική άρα μετά η πιθανότητες εισαγωγής στο πανεπιστήμιο μειώνονται. Εγώ θα πάω θεωρητική αν και οι καθηγητές μου λένε ότι τα πάω εξίσου καλά στην φυσική, τη χημεία, την άλγεβρα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. syros511 Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο syros511 έγραψε: #98 02-05-08 22:29 θετικη διοτι μεσω της θετικης εχεις τη δυνατοτητα να ακολουθησεις 4 πεδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:25 Ο Stelios3 έγραψε: #99 03-05-08 17:25 Και με 7ο μαθημα το Α.Ο.Θ. και το 5ο στη θετικη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η supermonstar13: #100 13-05-08 15:17 Τεχνολογικη...για υπολογιστες παω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν δε σπάσει ο διάολος το ποδάρι του Click για ανάπτυξη... αχ και να το σπάσει τι θές να γίνεις από θεωρητική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SnAk3 Νεοφερμένο μέλος Ο SnAk3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο SnAk3 έγραψε: #84 15-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Έιμαι ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική. Κολλάω λίγο στη Χημεία. Την θεωρώ δύσκολη και απαιτητική. Βέβαια, στην Γ' σίγουρα τεχνολογική γιατί χρειάζομαι να γνωρίζω τον προγραμματισμό. Οι καθηγητές μου, μου λένε να πάω θετική, μιας και είμαι καλός μαθητής, γιατί στη β' λυκείου στην τεχνολογική δε γίνεται μάθημα. Στην γ είναι αλλιώς τα πράματα. (όπως λένε οι ίδιοι..) Εσείς τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως θα αρχίσω με τεχνολογική εφ'όσον μου έδωσαν κάποιες ιδέες τα παιδιά και τους ευχαριστώ για την βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Odanila Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:58 Η Odanila έγραψε: #85 15-04-08 16:58 Εγώ δεν έχω ιδέα για ποια κατεύθυνση να διαλέξω διότι για εμένα όλα τα μαθήματα (Θετικής,Τεχνολογικής και Θεωρητικής) κινούνται στον ίδιο άξονα βαθμού ευκολίας ή δυσκολίας αντίστοιχα. Επίσης του χρόνου θα πάω σχολείο στην Θεσ/κη (θα εκτιμούσα μερικές ιδέες για καλά δημόσια απο Θεσ/ους, άκουσα κάτι για το Πειραματικό..) και δεν ξέρω κατα πόσο τα πράγματα θα διαφέρουν απο το χωριό μου.... Βοήθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnAk3 Νεοφερμένο μέλος Ο SnAk3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 15:50 Ο SnAk3 έγραψε: #86 16-04-08 15:50 μεσο ορο ειχα σχεδον 15 ...δλδ τπτ ακριβως!!!(γενικα με θεωρω τουβλο :xixi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki124 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η papaki124: #87 16-04-08 17:48 Εγώ θα πάω θετική μια και είμαι καλή!!! Θεωρητική δεν θα πήγαινα με τίποτα γιατί στην Γ' Λυκείου δεν έχεις πολλά επαγγέλματα να επιλέξεις (τα πιο σημαντικά είναι νομική, φιλόλογος). Για θετική και τεχνολογική θα πρέπει να σκεφτείς που είσαι καλός χημεία ή προγραμματισμό. Πρέπει να σκεφτείς σοβαρά και για τεχνολογική ο προγραμματισμός έχει αρκετή θεωρία. Αν δεν στρώσεις να διαβάσεις δεν γράφεις!! Ελπίζω να σας βοήθησα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η sweety έγραψε: #88 16-04-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από SnAk3: μεσο ορο ειχα σχεδον 15 ...δλδ τπτ ακριβως!!!(γενικα με θεωρω τουβλο :xixi Click για ανάπτυξη... εγώ έχω πιο χαμηλό μέσο από σένα...το να έχει κάποιος 15 μέσο όρο είναι σχετικά καλό γιατί μπορείς να το βελτιώσεις με λίγο παραπάνω διάβασμα.οποτε αν εινια μπορεις να πας σε οποια μα8ηματα τα πας πιο καλα...κ για να είχες μέσο όρο 15 αυτό σημαίνει ότι έχεις ΄σε κάποια μα8ήματα ηψηλό μέσο όρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnAk3 Νεοφερμένο μέλος Ο SnAk3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:25 Ο SnAk3 έγραψε: #89 17-04-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από sweety: εγώ έχω πιο χαμηλό μέσο από σένα...το να έχει κάποιος 15 μέσο όρο είναι σχετικά καλό γιατί μπορείς να το βελτιώσεις με λίγο παραπάνω διάβασμα.οποτε αν εινια μπορεις να πας σε οποια μα8ηματα τα πας πιο καλα...κ για να είχες μέσο όρο 15 αυτό σημαίνει ότι έχεις ΄σε κάποια μα8ήματα ηψηλό μέσο όρο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Αν και λέω του χρόνου να διαβάζω πιο πολύ μήπως καταφέρω τπτ παραπάνω, αλλά βαριέμαι πολύ να διαβάζω!! Έχω στο μυαλό μου να αρχίσω και φροντιστήριο του χρόνου και τότε θα είναι ακόμα πιο βαρετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η EiRiNi<3 έγραψε: #90 19-04-08 16:36 λοιπον παιδια της Α' ακουστε μια συμβουλη μην την πατησετε οπως εγω...να κοιταξετε ποια επαγγελματα σας ενδιαφερουν...πολλοι λενε να κοιτατε ποια μαθηματα σας αρεσουν...ναι καλα!!εμενα μ'αρεσαν τα αρχαια κ πηγα θεωρητικη αλλα ΜΟΝΟ 2 επαγγελματα με ενδιαφερουν απο κει..!!χαζομαρα μου ε???...ευτυχως δν παραμελησα την φυσικη της Α'+Β' (γενικης) κ μαλλον του χρονου αλλαζω παω τεχνολογικη...τα κενα μου ειπαν ειναι ελαχιστα..αναπληρωνονται πριν την νεα σχολικη χρονια... Γι'αυτο προσοχη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pinotubo Νεοφερμένο μέλος Η Οχι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Υμηττός (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 21:50 Η pinotubo έγραψε: #91 19-04-08 21:50 μαλλον τεχνολογικη απο οτι φαινεται:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tfslover Νεοφερμένο μέλος Η tfslover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:30 Η tfslover έγραψε: #92 19-04-08 22:30 Θετικη....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vamou90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:04 Ο vamou90 έγραψε: #93 19-04-08 23:04 Όλες οι κατευθύνσεις είναι το ίδιο και αυτά ότι η τεχνολογική είναι εύκολη δεν ισχύει.... Πάντως πιο εύκολα τα μόρια τα μαζεύει κάποιος από θεωρητική... Τυχαίνει απλώς τα παιδιά που δεν θέλουν να σπουδάσουν να επιλέγουν τεχνολογική ή θεωρητική... Τα πιο λίγα άτομα είναι πάντα στην θετική και σαν σύνολο μόνο αποτελεί καλύτερο τμήμα από άποψη συνόλου μαθητών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 00:13 Η EiRiNi<3 έγραψε: #94 20-04-08 00:13 δν νομιζω οτι τα μορια μαζευονται απο τν θεωρητικη..εξαλλου γι'αυτο αλλαζω....γτ ο εξεταστης μπορει να σ κοψει απο παντου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 11:01 Ο Kristal έγραψε: #95 20-04-08 11:01 Ειρήνη έχω την αίσθηση οτι θα έχεις πρόβλημα αν αλλάξεις τώρα κατεύθυνση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η EiRiNi<3 έγραψε: #96 20-04-08 15:44 χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:52 Ο thodoris έγραψε: #97 24-04-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από EiRiNi<3: χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα ανεξαρτήτως πόσο καλή είσαι. Δεν το ξέρω καλά αλλά είναι διαφορετική ύλη τα μαθήματα γενικής από αυτά της κατεύθυνσης. Επίσης σκέψου ότι η πλειοψηφία μαζεύεται στη θετική ή την τεχνολογική άρα μετά η πιθανότητες εισαγωγής στο πανεπιστήμιο μειώνονται. Εγώ θα πάω θεωρητική αν και οι καθηγητές μου λένε ότι τα πάω εξίσου καλά στην φυσική, τη χημεία, την άλγεβρα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. syros511 Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο syros511 έγραψε: #98 02-05-08 22:29 θετικη διοτι μεσω της θετικης εχεις τη δυνατοτητα να ακολουθησεις 4 πεδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:25 Ο Stelios3 έγραψε: #99 03-05-08 17:25 Και με 7ο μαθημα το Α.Ο.Θ. και το 5ο στη θετικη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η supermonstar13: #100 13-05-08 15:17 Τεχνολογικη...για υπολογιστες παω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Evris7: Έιμαι ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική. Κολλάω λίγο στη Χημεία. Την θεωρώ δύσκολη και απαιτητική. Βέβαια, στην Γ' σίγουρα τεχνολογική γιατί χρειάζομαι να γνωρίζω τον προγραμματισμό. Οι καθηγητές μου, μου λένε να πάω θετική, μιας και είμαι καλός μαθητής, γιατί στη β' λυκείου στην τεχνολογική δε γίνεται μάθημα. Στην γ είναι αλλιώς τα πράματα. (όπως λένε οι ίδιοι..) Εσείς τι λέτε; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως θα αρχίσω με τεχνολογική εφ'όσον μου έδωσαν κάποιες ιδέες τα παιδιά και τους ευχαριστώ για την βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Odanila Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:58 Η Odanila έγραψε: #85 15-04-08 16:58 Εγώ δεν έχω ιδέα για ποια κατεύθυνση να διαλέξω διότι για εμένα όλα τα μαθήματα (Θετικής,Τεχνολογικής και Θεωρητικής) κινούνται στον ίδιο άξονα βαθμού ευκολίας ή δυσκολίας αντίστοιχα. Επίσης του χρόνου θα πάω σχολείο στην Θεσ/κη (θα εκτιμούσα μερικές ιδέες για καλά δημόσια απο Θεσ/ους, άκουσα κάτι για το Πειραματικό..) και δεν ξέρω κατα πόσο τα πράγματα θα διαφέρουν απο το χωριό μου.... Βοήθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnAk3 Νεοφερμένο μέλος Ο SnAk3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 15:50 Ο SnAk3 έγραψε: #86 16-04-08 15:50 μεσο ορο ειχα σχεδον 15 ...δλδ τπτ ακριβως!!!(γενικα με θεωρω τουβλο :xixi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki124 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η papaki124: #87 16-04-08 17:48 Εγώ θα πάω θετική μια και είμαι καλή!!! Θεωρητική δεν θα πήγαινα με τίποτα γιατί στην Γ' Λυκείου δεν έχεις πολλά επαγγέλματα να επιλέξεις (τα πιο σημαντικά είναι νομική, φιλόλογος). Για θετική και τεχνολογική θα πρέπει να σκεφτείς που είσαι καλός χημεία ή προγραμματισμό. Πρέπει να σκεφτείς σοβαρά και για τεχνολογική ο προγραμματισμός έχει αρκετή θεωρία. Αν δεν στρώσεις να διαβάσεις δεν γράφεις!! Ελπίζω να σας βοήθησα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η sweety έγραψε: #88 16-04-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από SnAk3: μεσο ορο ειχα σχεδον 15 ...δλδ τπτ ακριβως!!!(γενικα με θεωρω τουβλο :xixi Click για ανάπτυξη... εγώ έχω πιο χαμηλό μέσο από σένα...το να έχει κάποιος 15 μέσο όρο είναι σχετικά καλό γιατί μπορείς να το βελτιώσεις με λίγο παραπάνω διάβασμα.οποτε αν εινια μπορεις να πας σε οποια μα8ηματα τα πας πιο καλα...κ για να είχες μέσο όρο 15 αυτό σημαίνει ότι έχεις ΄σε κάποια μα8ήματα ηψηλό μέσο όρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnAk3 Νεοφερμένο μέλος Ο SnAk3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:25 Ο SnAk3 έγραψε: #89 17-04-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από sweety: εγώ έχω πιο χαμηλό μέσο από σένα...το να έχει κάποιος 15 μέσο όρο είναι σχετικά καλό γιατί μπορείς να το βελτιώσεις με λίγο παραπάνω διάβασμα.οποτε αν εινια μπορεις να πας σε οποια μα8ηματα τα πας πιο καλα...κ για να είχες μέσο όρο 15 αυτό σημαίνει ότι έχεις ΄σε κάποια μα8ήματα ηψηλό μέσο όρο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Αν και λέω του χρόνου να διαβάζω πιο πολύ μήπως καταφέρω τπτ παραπάνω, αλλά βαριέμαι πολύ να διαβάζω!! Έχω στο μυαλό μου να αρχίσω και φροντιστήριο του χρόνου και τότε θα είναι ακόμα πιο βαρετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η EiRiNi<3 έγραψε: #90 19-04-08 16:36 λοιπον παιδια της Α' ακουστε μια συμβουλη μην την πατησετε οπως εγω...να κοιταξετε ποια επαγγελματα σας ενδιαφερουν...πολλοι λενε να κοιτατε ποια μαθηματα σας αρεσουν...ναι καλα!!εμενα μ'αρεσαν τα αρχαια κ πηγα θεωρητικη αλλα ΜΟΝΟ 2 επαγγελματα με ενδιαφερουν απο κει..!!χαζομαρα μου ε???...ευτυχως δν παραμελησα την φυσικη της Α'+Β' (γενικης) κ μαλλον του χρονου αλλαζω παω τεχνολογικη...τα κενα μου ειπαν ειναι ελαχιστα..αναπληρωνονται πριν την νεα σχολικη χρονια... Γι'αυτο προσοχη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pinotubo Νεοφερμένο μέλος Η Οχι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Υμηττός (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 21:50 Η pinotubo έγραψε: #91 19-04-08 21:50 μαλλον τεχνολογικη απο οτι φαινεται:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tfslover Νεοφερμένο μέλος Η tfslover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:30 Η tfslover έγραψε: #92 19-04-08 22:30 Θετικη....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vamou90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:04 Ο vamou90 έγραψε: #93 19-04-08 23:04 Όλες οι κατευθύνσεις είναι το ίδιο και αυτά ότι η τεχνολογική είναι εύκολη δεν ισχύει.... Πάντως πιο εύκολα τα μόρια τα μαζεύει κάποιος από θεωρητική... Τυχαίνει απλώς τα παιδιά που δεν θέλουν να σπουδάσουν να επιλέγουν τεχνολογική ή θεωρητική... Τα πιο λίγα άτομα είναι πάντα στην θετική και σαν σύνολο μόνο αποτελεί καλύτερο τμήμα από άποψη συνόλου μαθητών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 00:13 Η EiRiNi<3 έγραψε: #94 20-04-08 00:13 δν νομιζω οτι τα μορια μαζευονται απο τν θεωρητικη..εξαλλου γι'αυτο αλλαζω....γτ ο εξεταστης μπορει να σ κοψει απο παντου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 11:01 Ο Kristal έγραψε: #95 20-04-08 11:01 Ειρήνη έχω την αίσθηση οτι θα έχεις πρόβλημα αν αλλάξεις τώρα κατεύθυνση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η EiRiNi<3 έγραψε: #96 20-04-08 15:44 χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:52 Ο thodoris έγραψε: #97 24-04-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από EiRiNi<3: χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα ανεξαρτήτως πόσο καλή είσαι. Δεν το ξέρω καλά αλλά είναι διαφορετική ύλη τα μαθήματα γενικής από αυτά της κατεύθυνσης. Επίσης σκέψου ότι η πλειοψηφία μαζεύεται στη θετική ή την τεχνολογική άρα μετά η πιθανότητες εισαγωγής στο πανεπιστήμιο μειώνονται. Εγώ θα πάω θεωρητική αν και οι καθηγητές μου λένε ότι τα πάω εξίσου καλά στην φυσική, τη χημεία, την άλγεβρα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. syros511 Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο syros511 έγραψε: #98 02-05-08 22:29 θετικη διοτι μεσω της θετικης εχεις τη δυνατοτητα να ακολουθησεις 4 πεδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:25 Ο Stelios3 έγραψε: #99 03-05-08 17:25 Και με 7ο μαθημα το Α.Ο.Θ. και το 5ο στη θετικη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η supermonstar13: #100 13-05-08 15:17 Τεχνολογικη...για υπολογιστες παω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δεν έχω ιδέα για ποια κατεύθυνση να διαλέξω διότι για εμένα όλα τα μαθήματα (Θετικής,Τεχνολογικής και Θεωρητικής) κινούνται στον ίδιο άξονα βαθμού ευκολίας ή δυσκολίας αντίστοιχα. Επίσης του χρόνου θα πάω σχολείο στην Θεσ/κη (θα εκτιμούσα μερικές ιδέες για καλά δημόσια απο Θεσ/ους, άκουσα κάτι για το Πειραματικό..) και δεν ξέρω κατα πόσο τα πράγματα θα διαφέρουν απο το χωριό μου.... Βοήθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SnAk3 Νεοφερμένο μέλος Ο SnAk3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 15:50 Ο SnAk3 έγραψε: #86 16-04-08 15:50 μεσο ορο ειχα σχεδον 15 ...δλδ τπτ ακριβως!!!(γενικα με θεωρω τουβλο :xixi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki124 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η papaki124: #87 16-04-08 17:48 Εγώ θα πάω θετική μια και είμαι καλή!!! Θεωρητική δεν θα πήγαινα με τίποτα γιατί στην Γ' Λυκείου δεν έχεις πολλά επαγγέλματα να επιλέξεις (τα πιο σημαντικά είναι νομική, φιλόλογος). Για θετική και τεχνολογική θα πρέπει να σκεφτείς που είσαι καλός χημεία ή προγραμματισμό. Πρέπει να σκεφτείς σοβαρά και για τεχνολογική ο προγραμματισμός έχει αρκετή θεωρία. Αν δεν στρώσεις να διαβάσεις δεν γράφεις!! Ελπίζω να σας βοήθησα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η sweety έγραψε: #88 16-04-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από SnAk3: μεσο ορο ειχα σχεδον 15 ...δλδ τπτ ακριβως!!!(γενικα με θεωρω τουβλο :xixi Click για ανάπτυξη... εγώ έχω πιο χαμηλό μέσο από σένα...το να έχει κάποιος 15 μέσο όρο είναι σχετικά καλό γιατί μπορείς να το βελτιώσεις με λίγο παραπάνω διάβασμα.οποτε αν εινια μπορεις να πας σε οποια μα8ηματα τα πας πιο καλα...κ για να είχες μέσο όρο 15 αυτό σημαίνει ότι έχεις ΄σε κάποια μα8ήματα ηψηλό μέσο όρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnAk3 Νεοφερμένο μέλος Ο SnAk3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:25 Ο SnAk3 έγραψε: #89 17-04-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από sweety: εγώ έχω πιο χαμηλό μέσο από σένα...το να έχει κάποιος 15 μέσο όρο είναι σχετικά καλό γιατί μπορείς να το βελτιώσεις με λίγο παραπάνω διάβασμα.οποτε αν εινια μπορεις να πας σε οποια μα8ηματα τα πας πιο καλα...κ για να είχες μέσο όρο 15 αυτό σημαίνει ότι έχεις ΄σε κάποια μα8ήματα ηψηλό μέσο όρο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Αν και λέω του χρόνου να διαβάζω πιο πολύ μήπως καταφέρω τπτ παραπάνω, αλλά βαριέμαι πολύ να διαβάζω!! Έχω στο μυαλό μου να αρχίσω και φροντιστήριο του χρόνου και τότε θα είναι ακόμα πιο βαρετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η EiRiNi<3 έγραψε: #90 19-04-08 16:36 λοιπον παιδια της Α' ακουστε μια συμβουλη μην την πατησετε οπως εγω...να κοιταξετε ποια επαγγελματα σας ενδιαφερουν...πολλοι λενε να κοιτατε ποια μαθηματα σας αρεσουν...ναι καλα!!εμενα μ'αρεσαν τα αρχαια κ πηγα θεωρητικη αλλα ΜΟΝΟ 2 επαγγελματα με ενδιαφερουν απο κει..!!χαζομαρα μου ε???...ευτυχως δν παραμελησα την φυσικη της Α'+Β' (γενικης) κ μαλλον του χρονου αλλαζω παω τεχνολογικη...τα κενα μου ειπαν ειναι ελαχιστα..αναπληρωνονται πριν την νεα σχολικη χρονια... Γι'αυτο προσοχη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pinotubo Νεοφερμένο μέλος Η Οχι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Υμηττός (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 21:50 Η pinotubo έγραψε: #91 19-04-08 21:50 μαλλον τεχνολογικη απο οτι φαινεται:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tfslover Νεοφερμένο μέλος Η tfslover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:30 Η tfslover έγραψε: #92 19-04-08 22:30 Θετικη....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vamou90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:04 Ο vamou90 έγραψε: #93 19-04-08 23:04 Όλες οι κατευθύνσεις είναι το ίδιο και αυτά ότι η τεχνολογική είναι εύκολη δεν ισχύει.... Πάντως πιο εύκολα τα μόρια τα μαζεύει κάποιος από θεωρητική... Τυχαίνει απλώς τα παιδιά που δεν θέλουν να σπουδάσουν να επιλέγουν τεχνολογική ή θεωρητική... Τα πιο λίγα άτομα είναι πάντα στην θετική και σαν σύνολο μόνο αποτελεί καλύτερο τμήμα από άποψη συνόλου μαθητών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 00:13 Η EiRiNi<3 έγραψε: #94 20-04-08 00:13 δν νομιζω οτι τα μορια μαζευονται απο τν θεωρητικη..εξαλλου γι'αυτο αλλαζω....γτ ο εξεταστης μπορει να σ κοψει απο παντου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 11:01 Ο Kristal έγραψε: #95 20-04-08 11:01 Ειρήνη έχω την αίσθηση οτι θα έχεις πρόβλημα αν αλλάξεις τώρα κατεύθυνση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η EiRiNi<3 έγραψε: #96 20-04-08 15:44 χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:52 Ο thodoris έγραψε: #97 24-04-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από EiRiNi<3: χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα ανεξαρτήτως πόσο καλή είσαι. Δεν το ξέρω καλά αλλά είναι διαφορετική ύλη τα μαθήματα γενικής από αυτά της κατεύθυνσης. Επίσης σκέψου ότι η πλειοψηφία μαζεύεται στη θετική ή την τεχνολογική άρα μετά η πιθανότητες εισαγωγής στο πανεπιστήμιο μειώνονται. Εγώ θα πάω θεωρητική αν και οι καθηγητές μου λένε ότι τα πάω εξίσου καλά στην φυσική, τη χημεία, την άλγεβρα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. syros511 Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο syros511 έγραψε: #98 02-05-08 22:29 θετικη διοτι μεσω της θετικης εχεις τη δυνατοτητα να ακολουθησεις 4 πεδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:25 Ο Stelios3 έγραψε: #99 03-05-08 17:25 Και με 7ο μαθημα το Α.Ο.Θ. και το 5ο στη θετικη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η supermonstar13: #100 13-05-08 15:17 Τεχνολογικη...για υπολογιστες παω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μεσο ορο ειχα σχεδον 15 ...δλδ τπτ ακριβως!!!(γενικα με θεωρω τουβλο :xixi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papaki124 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η papaki124: #87 16-04-08 17:48 Εγώ θα πάω θετική μια και είμαι καλή!!! Θεωρητική δεν θα πήγαινα με τίποτα γιατί στην Γ' Λυκείου δεν έχεις πολλά επαγγέλματα να επιλέξεις (τα πιο σημαντικά είναι νομική, φιλόλογος). Για θετική και τεχνολογική θα πρέπει να σκεφτείς που είσαι καλός χημεία ή προγραμματισμό. Πρέπει να σκεφτείς σοβαρά και για τεχνολογική ο προγραμματισμός έχει αρκετή θεωρία. Αν δεν στρώσεις να διαβάσεις δεν γράφεις!! Ελπίζω να σας βοήθησα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η sweety έγραψε: #88 16-04-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από SnAk3: μεσο ορο ειχα σχεδον 15 ...δλδ τπτ ακριβως!!!(γενικα με θεωρω τουβλο :xixi Click για ανάπτυξη... εγώ έχω πιο χαμηλό μέσο από σένα...το να έχει κάποιος 15 μέσο όρο είναι σχετικά καλό γιατί μπορείς να το βελτιώσεις με λίγο παραπάνω διάβασμα.οποτε αν εινια μπορεις να πας σε οποια μα8ηματα τα πας πιο καλα...κ για να είχες μέσο όρο 15 αυτό σημαίνει ότι έχεις ΄σε κάποια μα8ήματα ηψηλό μέσο όρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnAk3 Νεοφερμένο μέλος Ο SnAk3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:25 Ο SnAk3 έγραψε: #89 17-04-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από sweety: εγώ έχω πιο χαμηλό μέσο από σένα...το να έχει κάποιος 15 μέσο όρο είναι σχετικά καλό γιατί μπορείς να το βελτιώσεις με λίγο παραπάνω διάβασμα.οποτε αν εινια μπορεις να πας σε οποια μα8ηματα τα πας πιο καλα...κ για να είχες μέσο όρο 15 αυτό σημαίνει ότι έχεις ΄σε κάποια μα8ήματα ηψηλό μέσο όρο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Αν και λέω του χρόνου να διαβάζω πιο πολύ μήπως καταφέρω τπτ παραπάνω, αλλά βαριέμαι πολύ να διαβάζω!! Έχω στο μυαλό μου να αρχίσω και φροντιστήριο του χρόνου και τότε θα είναι ακόμα πιο βαρετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η EiRiNi<3 έγραψε: #90 19-04-08 16:36 λοιπον παιδια της Α' ακουστε μια συμβουλη μην την πατησετε οπως εγω...να κοιταξετε ποια επαγγελματα σας ενδιαφερουν...πολλοι λενε να κοιτατε ποια μαθηματα σας αρεσουν...ναι καλα!!εμενα μ'αρεσαν τα αρχαια κ πηγα θεωρητικη αλλα ΜΟΝΟ 2 επαγγελματα με ενδιαφερουν απο κει..!!χαζομαρα μου ε???...ευτυχως δν παραμελησα την φυσικη της Α'+Β' (γενικης) κ μαλλον του χρονου αλλαζω παω τεχνολογικη...τα κενα μου ειπαν ειναι ελαχιστα..αναπληρωνονται πριν την νεα σχολικη χρονια... Γι'αυτο προσοχη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pinotubo Νεοφερμένο μέλος Η Οχι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Υμηττός (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 21:50 Η pinotubo έγραψε: #91 19-04-08 21:50 μαλλον τεχνολογικη απο οτι φαινεται:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tfslover Νεοφερμένο μέλος Η tfslover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:30 Η tfslover έγραψε: #92 19-04-08 22:30 Θετικη....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vamou90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:04 Ο vamou90 έγραψε: #93 19-04-08 23:04 Όλες οι κατευθύνσεις είναι το ίδιο και αυτά ότι η τεχνολογική είναι εύκολη δεν ισχύει.... Πάντως πιο εύκολα τα μόρια τα μαζεύει κάποιος από θεωρητική... Τυχαίνει απλώς τα παιδιά που δεν θέλουν να σπουδάσουν να επιλέγουν τεχνολογική ή θεωρητική... Τα πιο λίγα άτομα είναι πάντα στην θετική και σαν σύνολο μόνο αποτελεί καλύτερο τμήμα από άποψη συνόλου μαθητών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 00:13 Η EiRiNi<3 έγραψε: #94 20-04-08 00:13 δν νομιζω οτι τα μορια μαζευονται απο τν θεωρητικη..εξαλλου γι'αυτο αλλαζω....γτ ο εξεταστης μπορει να σ κοψει απο παντου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 11:01 Ο Kristal έγραψε: #95 20-04-08 11:01 Ειρήνη έχω την αίσθηση οτι θα έχεις πρόβλημα αν αλλάξεις τώρα κατεύθυνση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η EiRiNi<3 έγραψε: #96 20-04-08 15:44 χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:52 Ο thodoris έγραψε: #97 24-04-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από EiRiNi<3: χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα ανεξαρτήτως πόσο καλή είσαι. Δεν το ξέρω καλά αλλά είναι διαφορετική ύλη τα μαθήματα γενικής από αυτά της κατεύθυνσης. Επίσης σκέψου ότι η πλειοψηφία μαζεύεται στη θετική ή την τεχνολογική άρα μετά η πιθανότητες εισαγωγής στο πανεπιστήμιο μειώνονται. Εγώ θα πάω θεωρητική αν και οι καθηγητές μου λένε ότι τα πάω εξίσου καλά στην φυσική, τη χημεία, την άλγεβρα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. syros511 Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο syros511 έγραψε: #98 02-05-08 22:29 θετικη διοτι μεσω της θετικης εχεις τη δυνατοτητα να ακολουθησεις 4 πεδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:25 Ο Stelios3 έγραψε: #99 03-05-08 17:25 Και με 7ο μαθημα το Α.Ο.Θ. και το 5ο στη θετικη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η supermonstar13: #100 13-05-08 15:17 Τεχνολογικη...για υπολογιστες παω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ θα πάω θετική μια και είμαι καλή!!! Θεωρητική δεν θα πήγαινα με τίποτα γιατί στην Γ' Λυκείου δεν έχεις πολλά επαγγέλματα να επιλέξεις (τα πιο σημαντικά είναι νομική, φιλόλογος). Για θετική και τεχνολογική θα πρέπει να σκεφτείς που είσαι καλός χημεία ή προγραμματισμό. Πρέπει να σκεφτείς σοβαρά και για τεχνολογική ο προγραμματισμός έχει αρκετή θεωρία. Αν δεν στρώσεις να διαβάσεις δεν γράφεις!! Ελπίζω να σας βοήθησα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sweety Εκκολαπτόμενο μέλος Η sweety αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η sweety έγραψε: #88 16-04-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από SnAk3: μεσο ορο ειχα σχεδον 15 ...δλδ τπτ ακριβως!!!(γενικα με θεωρω τουβλο :xixi Click για ανάπτυξη... εγώ έχω πιο χαμηλό μέσο από σένα...το να έχει κάποιος 15 μέσο όρο είναι σχετικά καλό γιατί μπορείς να το βελτιώσεις με λίγο παραπάνω διάβασμα.οποτε αν εινια μπορεις να πας σε οποια μα8ηματα τα πας πιο καλα...κ για να είχες μέσο όρο 15 αυτό σημαίνει ότι έχεις ΄σε κάποια μα8ήματα ηψηλό μέσο όρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnAk3 Νεοφερμένο μέλος Ο SnAk3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:25 Ο SnAk3 έγραψε: #89 17-04-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από sweety: εγώ έχω πιο χαμηλό μέσο από σένα...το να έχει κάποιος 15 μέσο όρο είναι σχετικά καλό γιατί μπορείς να το βελτιώσεις με λίγο παραπάνω διάβασμα.οποτε αν εινια μπορεις να πας σε οποια μα8ηματα τα πας πιο καλα...κ για να είχες μέσο όρο 15 αυτό σημαίνει ότι έχεις ΄σε κάποια μα8ήματα ηψηλό μέσο όρο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Αν και λέω του χρόνου να διαβάζω πιο πολύ μήπως καταφέρω τπτ παραπάνω, αλλά βαριέμαι πολύ να διαβάζω!! Έχω στο μυαλό μου να αρχίσω και φροντιστήριο του χρόνου και τότε θα είναι ακόμα πιο βαρετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η EiRiNi<3 έγραψε: #90 19-04-08 16:36 λοιπον παιδια της Α' ακουστε μια συμβουλη μην την πατησετε οπως εγω...να κοιταξετε ποια επαγγελματα σας ενδιαφερουν...πολλοι λενε να κοιτατε ποια μαθηματα σας αρεσουν...ναι καλα!!εμενα μ'αρεσαν τα αρχαια κ πηγα θεωρητικη αλλα ΜΟΝΟ 2 επαγγελματα με ενδιαφερουν απο κει..!!χαζομαρα μου ε???...ευτυχως δν παραμελησα την φυσικη της Α'+Β' (γενικης) κ μαλλον του χρονου αλλαζω παω τεχνολογικη...τα κενα μου ειπαν ειναι ελαχιστα..αναπληρωνονται πριν την νεα σχολικη χρονια... Γι'αυτο προσοχη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pinotubo Νεοφερμένο μέλος Η Οχι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Υμηττός (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 21:50 Η pinotubo έγραψε: #91 19-04-08 21:50 μαλλον τεχνολογικη απο οτι φαινεται:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tfslover Νεοφερμένο μέλος Η tfslover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:30 Η tfslover έγραψε: #92 19-04-08 22:30 Θετικη....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vamou90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:04 Ο vamou90 έγραψε: #93 19-04-08 23:04 Όλες οι κατευθύνσεις είναι το ίδιο και αυτά ότι η τεχνολογική είναι εύκολη δεν ισχύει.... Πάντως πιο εύκολα τα μόρια τα μαζεύει κάποιος από θεωρητική... Τυχαίνει απλώς τα παιδιά που δεν θέλουν να σπουδάσουν να επιλέγουν τεχνολογική ή θεωρητική... Τα πιο λίγα άτομα είναι πάντα στην θετική και σαν σύνολο μόνο αποτελεί καλύτερο τμήμα από άποψη συνόλου μαθητών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 00:13 Η EiRiNi<3 έγραψε: #94 20-04-08 00:13 δν νομιζω οτι τα μορια μαζευονται απο τν θεωρητικη..εξαλλου γι'αυτο αλλαζω....γτ ο εξεταστης μπορει να σ κοψει απο παντου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 11:01 Ο Kristal έγραψε: #95 20-04-08 11:01 Ειρήνη έχω την αίσθηση οτι θα έχεις πρόβλημα αν αλλάξεις τώρα κατεύθυνση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η EiRiNi<3 έγραψε: #96 20-04-08 15:44 χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:52 Ο thodoris έγραψε: #97 24-04-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από EiRiNi<3: χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα ανεξαρτήτως πόσο καλή είσαι. Δεν το ξέρω καλά αλλά είναι διαφορετική ύλη τα μαθήματα γενικής από αυτά της κατεύθυνσης. Επίσης σκέψου ότι η πλειοψηφία μαζεύεται στη θετική ή την τεχνολογική άρα μετά η πιθανότητες εισαγωγής στο πανεπιστήμιο μειώνονται. Εγώ θα πάω θεωρητική αν και οι καθηγητές μου λένε ότι τα πάω εξίσου καλά στην φυσική, τη χημεία, την άλγεβρα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. syros511 Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο syros511 έγραψε: #98 02-05-08 22:29 θετικη διοτι μεσω της θετικης εχεις τη δυνατοτητα να ακολουθησεις 4 πεδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:25 Ο Stelios3 έγραψε: #99 03-05-08 17:25 Και με 7ο μαθημα το Α.Ο.Θ. και το 5ο στη θετικη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η supermonstar13: #100 13-05-08 15:17 Τεχνολογικη...για υπολογιστες παω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SnAk3: μεσο ορο ειχα σχεδον 15 ...δλδ τπτ ακριβως!!!(γενικα με θεωρω τουβλο :xixi Click για ανάπτυξη... εγώ έχω πιο χαμηλό μέσο από σένα...το να έχει κάποιος 15 μέσο όρο είναι σχετικά καλό γιατί μπορείς να το βελτιώσεις με λίγο παραπάνω διάβασμα.οποτε αν εινια μπορεις να πας σε οποια μα8ηματα τα πας πιο καλα...κ για να είχες μέσο όρο 15 αυτό σημαίνει ότι έχεις ΄σε κάποια μα8ήματα ηψηλό μέσο όρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SnAk3 Νεοφερμένο μέλος Ο SnAk3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 16:25 Ο SnAk3 έγραψε: #89 17-04-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από sweety: εγώ έχω πιο χαμηλό μέσο από σένα...το να έχει κάποιος 15 μέσο όρο είναι σχετικά καλό γιατί μπορείς να το βελτιώσεις με λίγο παραπάνω διάβασμα.οποτε αν εινια μπορεις να πας σε οποια μα8ηματα τα πας πιο καλα...κ για να είχες μέσο όρο 15 αυτό σημαίνει ότι έχεις ΄σε κάποια μα8ήματα ηψηλό μέσο όρο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Αν και λέω του χρόνου να διαβάζω πιο πολύ μήπως καταφέρω τπτ παραπάνω, αλλά βαριέμαι πολύ να διαβάζω!! Έχω στο μυαλό μου να αρχίσω και φροντιστήριο του χρόνου και τότε θα είναι ακόμα πιο βαρετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η EiRiNi<3 έγραψε: #90 19-04-08 16:36 λοιπον παιδια της Α' ακουστε μια συμβουλη μην την πατησετε οπως εγω...να κοιταξετε ποια επαγγελματα σας ενδιαφερουν...πολλοι λενε να κοιτατε ποια μαθηματα σας αρεσουν...ναι καλα!!εμενα μ'αρεσαν τα αρχαια κ πηγα θεωρητικη αλλα ΜΟΝΟ 2 επαγγελματα με ενδιαφερουν απο κει..!!χαζομαρα μου ε???...ευτυχως δν παραμελησα την φυσικη της Α'+Β' (γενικης) κ μαλλον του χρονου αλλαζω παω τεχνολογικη...τα κενα μου ειπαν ειναι ελαχιστα..αναπληρωνονται πριν την νεα σχολικη χρονια... Γι'αυτο προσοχη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pinotubo Νεοφερμένο μέλος Η Οχι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Υμηττός (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 21:50 Η pinotubo έγραψε: #91 19-04-08 21:50 μαλλον τεχνολογικη απο οτι φαινεται:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tfslover Νεοφερμένο μέλος Η tfslover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:30 Η tfslover έγραψε: #92 19-04-08 22:30 Θετικη....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vamou90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:04 Ο vamou90 έγραψε: #93 19-04-08 23:04 Όλες οι κατευθύνσεις είναι το ίδιο και αυτά ότι η τεχνολογική είναι εύκολη δεν ισχύει.... Πάντως πιο εύκολα τα μόρια τα μαζεύει κάποιος από θεωρητική... Τυχαίνει απλώς τα παιδιά που δεν θέλουν να σπουδάσουν να επιλέγουν τεχνολογική ή θεωρητική... Τα πιο λίγα άτομα είναι πάντα στην θετική και σαν σύνολο μόνο αποτελεί καλύτερο τμήμα από άποψη συνόλου μαθητών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 00:13 Η EiRiNi<3 έγραψε: #94 20-04-08 00:13 δν νομιζω οτι τα μορια μαζευονται απο τν θεωρητικη..εξαλλου γι'αυτο αλλαζω....γτ ο εξεταστης μπορει να σ κοψει απο παντου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 11:01 Ο Kristal έγραψε: #95 20-04-08 11:01 Ειρήνη έχω την αίσθηση οτι θα έχεις πρόβλημα αν αλλάξεις τώρα κατεύθυνση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η EiRiNi<3 έγραψε: #96 20-04-08 15:44 χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:52 Ο thodoris έγραψε: #97 24-04-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από EiRiNi<3: χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα ανεξαρτήτως πόσο καλή είσαι. Δεν το ξέρω καλά αλλά είναι διαφορετική ύλη τα μαθήματα γενικής από αυτά της κατεύθυνσης. Επίσης σκέψου ότι η πλειοψηφία μαζεύεται στη θετική ή την τεχνολογική άρα μετά η πιθανότητες εισαγωγής στο πανεπιστήμιο μειώνονται. Εγώ θα πάω θεωρητική αν και οι καθηγητές μου λένε ότι τα πάω εξίσου καλά στην φυσική, τη χημεία, την άλγεβρα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. syros511 Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο syros511 έγραψε: #98 02-05-08 22:29 θετικη διοτι μεσω της θετικης εχεις τη δυνατοτητα να ακολουθησεις 4 πεδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:25 Ο Stelios3 έγραψε: #99 03-05-08 17:25 Και με 7ο μαθημα το Α.Ο.Θ. και το 5ο στη θετικη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η supermonstar13: #100 13-05-08 15:17 Τεχνολογικη...για υπολογιστες παω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sweety: εγώ έχω πιο χαμηλό μέσο από σένα...το να έχει κάποιος 15 μέσο όρο είναι σχετικά καλό γιατί μπορείς να το βελτιώσεις με λίγο παραπάνω διάβασμα.οποτε αν εινια μπορεις να πας σε οποια μα8ηματα τα πας πιο καλα...κ για να είχες μέσο όρο 15 αυτό σημαίνει ότι έχεις ΄σε κάποια μα8ήματα ηψηλό μέσο όρο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!! Αν και λέω του χρόνου να διαβάζω πιο πολύ μήπως καταφέρω τπτ παραπάνω, αλλά βαριέμαι πολύ να διαβάζω!! Έχω στο μυαλό μου να αρχίσω και φροντιστήριο του χρόνου και τότε θα είναι ακόμα πιο βαρετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η EiRiNi<3 έγραψε: #90 19-04-08 16:36 λοιπον παιδια της Α' ακουστε μια συμβουλη μην την πατησετε οπως εγω...να κοιταξετε ποια επαγγελματα σας ενδιαφερουν...πολλοι λενε να κοιτατε ποια μαθηματα σας αρεσουν...ναι καλα!!εμενα μ'αρεσαν τα αρχαια κ πηγα θεωρητικη αλλα ΜΟΝΟ 2 επαγγελματα με ενδιαφερουν απο κει..!!χαζομαρα μου ε???...ευτυχως δν παραμελησα την φυσικη της Α'+Β' (γενικης) κ μαλλον του χρονου αλλαζω παω τεχνολογικη...τα κενα μου ειπαν ειναι ελαχιστα..αναπληρωνονται πριν την νεα σχολικη χρονια... Γι'αυτο προσοχη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pinotubo Νεοφερμένο μέλος Η Οχι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Υμηττός (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 21:50 Η pinotubo έγραψε: #91 19-04-08 21:50 μαλλον τεχνολογικη απο οτι φαινεται:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tfslover Νεοφερμένο μέλος Η tfslover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:30 Η tfslover έγραψε: #92 19-04-08 22:30 Θετικη....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vamou90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:04 Ο vamou90 έγραψε: #93 19-04-08 23:04 Όλες οι κατευθύνσεις είναι το ίδιο και αυτά ότι η τεχνολογική είναι εύκολη δεν ισχύει.... Πάντως πιο εύκολα τα μόρια τα μαζεύει κάποιος από θεωρητική... Τυχαίνει απλώς τα παιδιά που δεν θέλουν να σπουδάσουν να επιλέγουν τεχνολογική ή θεωρητική... Τα πιο λίγα άτομα είναι πάντα στην θετική και σαν σύνολο μόνο αποτελεί καλύτερο τμήμα από άποψη συνόλου μαθητών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 00:13 Η EiRiNi<3 έγραψε: #94 20-04-08 00:13 δν νομιζω οτι τα μορια μαζευονται απο τν θεωρητικη..εξαλλου γι'αυτο αλλαζω....γτ ο εξεταστης μπορει να σ κοψει απο παντου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 11:01 Ο Kristal έγραψε: #95 20-04-08 11:01 Ειρήνη έχω την αίσθηση οτι θα έχεις πρόβλημα αν αλλάξεις τώρα κατεύθυνση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η EiRiNi<3 έγραψε: #96 20-04-08 15:44 χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:52 Ο thodoris έγραψε: #97 24-04-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από EiRiNi<3: χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα ανεξαρτήτως πόσο καλή είσαι. Δεν το ξέρω καλά αλλά είναι διαφορετική ύλη τα μαθήματα γενικής από αυτά της κατεύθυνσης. Επίσης σκέψου ότι η πλειοψηφία μαζεύεται στη θετική ή την τεχνολογική άρα μετά η πιθανότητες εισαγωγής στο πανεπιστήμιο μειώνονται. Εγώ θα πάω θεωρητική αν και οι καθηγητές μου λένε ότι τα πάω εξίσου καλά στην φυσική, τη χημεία, την άλγεβρα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. syros511 Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο syros511 έγραψε: #98 02-05-08 22:29 θετικη διοτι μεσω της θετικης εχεις τη δυνατοτητα να ακολουθησεις 4 πεδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:25 Ο Stelios3 έγραψε: #99 03-05-08 17:25 Και με 7ο μαθημα το Α.Ο.Θ. και το 5ο στη θετικη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η supermonstar13: #100 13-05-08 15:17 Τεχνολογικη...για υπολογιστες παω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λοιπον παιδια της Α' ακουστε μια συμβουλη μην την πατησετε οπως εγω...να κοιταξετε ποια επαγγελματα σας ενδιαφερουν...πολλοι λενε να κοιτατε ποια μαθηματα σας αρεσουν...ναι καλα!!εμενα μ'αρεσαν τα αρχαια κ πηγα θεωρητικη αλλα ΜΟΝΟ 2 επαγγελματα με ενδιαφερουν απο κει..!!χαζομαρα μου ε???...ευτυχως δν παραμελησα την φυσικη της Α'+Β' (γενικης) κ μαλλον του χρονου αλλαζω παω τεχνολογικη...τα κενα μου ειπαν ειναι ελαχιστα..αναπληρωνονται πριν την νεα σχολικη χρονια... Γι'αυτο προσοχη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pinotubo Νεοφερμένο μέλος Η Οχι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Υμηττός (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 21:50 Η pinotubo έγραψε: #91 19-04-08 21:50 μαλλον τεχνολογικη απο οτι φαινεται:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tfslover Νεοφερμένο μέλος Η tfslover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:30 Η tfslover έγραψε: #92 19-04-08 22:30 Θετικη....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vamou90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:04 Ο vamou90 έγραψε: #93 19-04-08 23:04 Όλες οι κατευθύνσεις είναι το ίδιο και αυτά ότι η τεχνολογική είναι εύκολη δεν ισχύει.... Πάντως πιο εύκολα τα μόρια τα μαζεύει κάποιος από θεωρητική... Τυχαίνει απλώς τα παιδιά που δεν θέλουν να σπουδάσουν να επιλέγουν τεχνολογική ή θεωρητική... Τα πιο λίγα άτομα είναι πάντα στην θετική και σαν σύνολο μόνο αποτελεί καλύτερο τμήμα από άποψη συνόλου μαθητών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 00:13 Η EiRiNi<3 έγραψε: #94 20-04-08 00:13 δν νομιζω οτι τα μορια μαζευονται απο τν θεωρητικη..εξαλλου γι'αυτο αλλαζω....γτ ο εξεταστης μπορει να σ κοψει απο παντου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 11:01 Ο Kristal έγραψε: #95 20-04-08 11:01 Ειρήνη έχω την αίσθηση οτι θα έχεις πρόβλημα αν αλλάξεις τώρα κατεύθυνση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η EiRiNi<3 έγραψε: #96 20-04-08 15:44 χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:52 Ο thodoris έγραψε: #97 24-04-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από EiRiNi<3: χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα ανεξαρτήτως πόσο καλή είσαι. Δεν το ξέρω καλά αλλά είναι διαφορετική ύλη τα μαθήματα γενικής από αυτά της κατεύθυνσης. Επίσης σκέψου ότι η πλειοψηφία μαζεύεται στη θετική ή την τεχνολογική άρα μετά η πιθανότητες εισαγωγής στο πανεπιστήμιο μειώνονται. Εγώ θα πάω θεωρητική αν και οι καθηγητές μου λένε ότι τα πάω εξίσου καλά στην φυσική, τη χημεία, την άλγεβρα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. syros511 Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο syros511 έγραψε: #98 02-05-08 22:29 θετικη διοτι μεσω της θετικης εχεις τη δυνατοτητα να ακολουθησεις 4 πεδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:25 Ο Stelios3 έγραψε: #99 03-05-08 17:25 Και με 7ο μαθημα το Α.Ο.Θ. και το 5ο στη θετικη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η supermonstar13: #100 13-05-08 15:17 Τεχνολογικη...για υπολογιστες παω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μαλλον τεχνολογικη απο οτι φαινεται:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tfslover Νεοφερμένο μέλος Η tfslover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:30 Η tfslover έγραψε: #92 19-04-08 22:30 Θετικη....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vamou90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:04 Ο vamou90 έγραψε: #93 19-04-08 23:04 Όλες οι κατευθύνσεις είναι το ίδιο και αυτά ότι η τεχνολογική είναι εύκολη δεν ισχύει.... Πάντως πιο εύκολα τα μόρια τα μαζεύει κάποιος από θεωρητική... Τυχαίνει απλώς τα παιδιά που δεν θέλουν να σπουδάσουν να επιλέγουν τεχνολογική ή θεωρητική... Τα πιο λίγα άτομα είναι πάντα στην θετική και σαν σύνολο μόνο αποτελεί καλύτερο τμήμα από άποψη συνόλου μαθητών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 00:13 Η EiRiNi<3 έγραψε: #94 20-04-08 00:13 δν νομιζω οτι τα μορια μαζευονται απο τν θεωρητικη..εξαλλου γι'αυτο αλλαζω....γτ ο εξεταστης μπορει να σ κοψει απο παντου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 11:01 Ο Kristal έγραψε: #95 20-04-08 11:01 Ειρήνη έχω την αίσθηση οτι θα έχεις πρόβλημα αν αλλάξεις τώρα κατεύθυνση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η EiRiNi<3 έγραψε: #96 20-04-08 15:44 χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:52 Ο thodoris έγραψε: #97 24-04-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από EiRiNi<3: χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα ανεξαρτήτως πόσο καλή είσαι. Δεν το ξέρω καλά αλλά είναι διαφορετική ύλη τα μαθήματα γενικής από αυτά της κατεύθυνσης. Επίσης σκέψου ότι η πλειοψηφία μαζεύεται στη θετική ή την τεχνολογική άρα μετά η πιθανότητες εισαγωγής στο πανεπιστήμιο μειώνονται. Εγώ θα πάω θεωρητική αν και οι καθηγητές μου λένε ότι τα πάω εξίσου καλά στην φυσική, τη χημεία, την άλγεβρα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. syros511 Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο syros511 έγραψε: #98 02-05-08 22:29 θετικη διοτι μεσω της θετικης εχεις τη δυνατοτητα να ακολουθησεις 4 πεδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:25 Ο Stelios3 έγραψε: #99 03-05-08 17:25 Και με 7ο μαθημα το Α.Ο.Θ. και το 5ο στη θετικη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η supermonstar13: #100 13-05-08 15:17 Τεχνολογικη...για υπολογιστες παω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θετικη....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vamou90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:04 Ο vamou90 έγραψε: #93 19-04-08 23:04 Όλες οι κατευθύνσεις είναι το ίδιο και αυτά ότι η τεχνολογική είναι εύκολη δεν ισχύει.... Πάντως πιο εύκολα τα μόρια τα μαζεύει κάποιος από θεωρητική... Τυχαίνει απλώς τα παιδιά που δεν θέλουν να σπουδάσουν να επιλέγουν τεχνολογική ή θεωρητική... Τα πιο λίγα άτομα είναι πάντα στην θετική και σαν σύνολο μόνο αποτελεί καλύτερο τμήμα από άποψη συνόλου μαθητών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 00:13 Η EiRiNi<3 έγραψε: #94 20-04-08 00:13 δν νομιζω οτι τα μορια μαζευονται απο τν θεωρητικη..εξαλλου γι'αυτο αλλαζω....γτ ο εξεταστης μπορει να σ κοψει απο παντου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 11:01 Ο Kristal έγραψε: #95 20-04-08 11:01 Ειρήνη έχω την αίσθηση οτι θα έχεις πρόβλημα αν αλλάξεις τώρα κατεύθυνση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η EiRiNi<3 έγραψε: #96 20-04-08 15:44 χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:52 Ο thodoris έγραψε: #97 24-04-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από EiRiNi<3: χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα ανεξαρτήτως πόσο καλή είσαι. Δεν το ξέρω καλά αλλά είναι διαφορετική ύλη τα μαθήματα γενικής από αυτά της κατεύθυνσης. Επίσης σκέψου ότι η πλειοψηφία μαζεύεται στη θετική ή την τεχνολογική άρα μετά η πιθανότητες εισαγωγής στο πανεπιστήμιο μειώνονται. Εγώ θα πάω θεωρητική αν και οι καθηγητές μου λένε ότι τα πάω εξίσου καλά στην φυσική, τη χημεία, την άλγεβρα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. syros511 Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο syros511 έγραψε: #98 02-05-08 22:29 θετικη διοτι μεσω της θετικης εχεις τη δυνατοτητα να ακολουθησεις 4 πεδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:25 Ο Stelios3 έγραψε: #99 03-05-08 17:25 Και με 7ο μαθημα το Α.Ο.Θ. και το 5ο στη θετικη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η supermonstar13: #100 13-05-08 15:17 Τεχνολογικη...για υπολογιστες παω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όλες οι κατευθύνσεις είναι το ίδιο και αυτά ότι η τεχνολογική είναι εύκολη δεν ισχύει.... Πάντως πιο εύκολα τα μόρια τα μαζεύει κάποιος από θεωρητική... Τυχαίνει απλώς τα παιδιά που δεν θέλουν να σπουδάσουν να επιλέγουν τεχνολογική ή θεωρητική... Τα πιο λίγα άτομα είναι πάντα στην θετική και σαν σύνολο μόνο αποτελεί καλύτερο τμήμα από άποψη συνόλου μαθητών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 00:13 Η EiRiNi<3 έγραψε: #94 20-04-08 00:13 δν νομιζω οτι τα μορια μαζευονται απο τν θεωρητικη..εξαλλου γι'αυτο αλλαζω....γτ ο εξεταστης μπορει να σ κοψει απο παντου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 11:01 Ο Kristal έγραψε: #95 20-04-08 11:01 Ειρήνη έχω την αίσθηση οτι θα έχεις πρόβλημα αν αλλάξεις τώρα κατεύθυνση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η EiRiNi<3 έγραψε: #96 20-04-08 15:44 χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:52 Ο thodoris έγραψε: #97 24-04-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από EiRiNi<3: χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα ανεξαρτήτως πόσο καλή είσαι. Δεν το ξέρω καλά αλλά είναι διαφορετική ύλη τα μαθήματα γενικής από αυτά της κατεύθυνσης. Επίσης σκέψου ότι η πλειοψηφία μαζεύεται στη θετική ή την τεχνολογική άρα μετά η πιθανότητες εισαγωγής στο πανεπιστήμιο μειώνονται. Εγώ θα πάω θεωρητική αν και οι καθηγητές μου λένε ότι τα πάω εξίσου καλά στην φυσική, τη χημεία, την άλγεβρα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. syros511 Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο syros511 έγραψε: #98 02-05-08 22:29 θετικη διοτι μεσω της θετικης εχεις τη δυνατοτητα να ακολουθησεις 4 πεδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:25 Ο Stelios3 έγραψε: #99 03-05-08 17:25 Και με 7ο μαθημα το Α.Ο.Θ. και το 5ο στη θετικη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η supermonstar13: #100 13-05-08 15:17 Τεχνολογικη...για υπολογιστες παω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δν νομιζω οτι τα μορια μαζευονται απο τν θεωρητικη..εξαλλου γι'αυτο αλλαζω....γτ ο εξεταστης μπορει να σ κοψει απο παντου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 11:01 Ο Kristal έγραψε: #95 20-04-08 11:01 Ειρήνη έχω την αίσθηση οτι θα έχεις πρόβλημα αν αλλάξεις τώρα κατεύθυνση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η EiRiNi<3 έγραψε: #96 20-04-08 15:44 χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:52 Ο thodoris έγραψε: #97 24-04-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από EiRiNi<3: χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα ανεξαρτήτως πόσο καλή είσαι. Δεν το ξέρω καλά αλλά είναι διαφορετική ύλη τα μαθήματα γενικής από αυτά της κατεύθυνσης. Επίσης σκέψου ότι η πλειοψηφία μαζεύεται στη θετική ή την τεχνολογική άρα μετά η πιθανότητες εισαγωγής στο πανεπιστήμιο μειώνονται. Εγώ θα πάω θεωρητική αν και οι καθηγητές μου λένε ότι τα πάω εξίσου καλά στην φυσική, τη χημεία, την άλγεβρα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. syros511 Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο syros511 έγραψε: #98 02-05-08 22:29 θετικη διοτι μεσω της θετικης εχεις τη δυνατοτητα να ακολουθησεις 4 πεδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:25 Ο Stelios3 έγραψε: #99 03-05-08 17:25 Και με 7ο μαθημα το Α.Ο.Θ. και το 5ο στη θετικη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η supermonstar13: #100 13-05-08 15:17 Τεχνολογικη...για υπολογιστες παω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρήνη έχω την αίσθηση οτι θα έχεις πρόβλημα αν αλλάξεις τώρα κατεύθυνση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EiRiNi<3 Νεοφερμένο μέλος Η Ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η EiRiNi<3 έγραψε: #96 20-04-08 15:44 χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:52 Ο thodoris έγραψε: #97 24-04-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από EiRiNi<3: χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα ανεξαρτήτως πόσο καλή είσαι. Δεν το ξέρω καλά αλλά είναι διαφορετική ύλη τα μαθήματα γενικής από αυτά της κατεύθυνσης. Επίσης σκέψου ότι η πλειοψηφία μαζεύεται στη θετική ή την τεχνολογική άρα μετά η πιθανότητες εισαγωγής στο πανεπιστήμιο μειώνονται. Εγώ θα πάω θεωρητική αν και οι καθηγητές μου λένε ότι τα πάω εξίσου καλά στην φυσική, τη χημεία, την άλγεβρα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. syros511 Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο syros511 έγραψε: #98 02-05-08 22:29 θετικη διοτι μεσω της θετικης εχεις τη δυνατοτητα να ακολουθησεις 4 πεδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:25 Ο Stelios3 έγραψε: #99 03-05-08 17:25 Και με 7ο μαθημα το Α.Ο.Θ. και το 5ο στη θετικη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η supermonstar13: #100 13-05-08 15:17 Τεχνολογικη...για υπολογιστες παω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thodoris Νεοφερμένο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:52 Ο thodoris έγραψε: #97 24-04-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από EiRiNi<3: χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα ανεξαρτήτως πόσο καλή είσαι. Δεν το ξέρω καλά αλλά είναι διαφορετική ύλη τα μαθήματα γενικής από αυτά της κατεύθυνσης. Επίσης σκέψου ότι η πλειοψηφία μαζεύεται στη θετική ή την τεχνολογική άρα μετά η πιθανότητες εισαγωγής στο πανεπιστήμιο μειώνονται. Εγώ θα πάω θεωρητική αν και οι καθηγητές μου λένε ότι τα πάω εξίσου καλά στην φυσική, τη χημεία, την άλγεβρα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. syros511 Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο syros511 έγραψε: #98 02-05-08 22:29 θετικη διοτι μεσω της θετικης εχεις τη δυνατοτητα να ακολουθησεις 4 πεδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:25 Ο Stelios3 έγραψε: #99 03-05-08 17:25 Και με 7ο μαθημα το Α.Ο.Θ. και το 5ο στη θετικη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η supermonstar13: #100 13-05-08 15:17 Τεχνολογικη...για υπολογιστες παω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EiRiNi<3: χμμ..λες??? παντως οι καθηγητες μου ειπαν οτι δν εχω πολλα κενα..κ οτι ανετα αναπληρωνονται πριν αρχισει η νεα χρονια... εσυ γτ λες οτι θα εχω προβ?? Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα ανεξαρτήτως πόσο καλή είσαι. Δεν το ξέρω καλά αλλά είναι διαφορετική ύλη τα μαθήματα γενικής από αυτά της κατεύθυνσης. Επίσης σκέψου ότι η πλειοψηφία μαζεύεται στη θετική ή την τεχνολογική άρα μετά η πιθανότητες εισαγωγής στο πανεπιστήμιο μειώνονται. Εγώ θα πάω θεωρητική αν και οι καθηγητές μου λένε ότι τα πάω εξίσου καλά στην φυσική, τη χημεία, την άλγεβρα κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
syros511 Νεοφερμένο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο syros511 έγραψε: #98 02-05-08 22:29 θετικη διοτι μεσω της θετικης εχεις τη δυνατοτητα να ακολουθησεις 4 πεδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:25 Ο Stelios3 έγραψε: #99 03-05-08 17:25 Και με 7ο μαθημα το Α.Ο.Θ. και το 5ο στη θετικη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η supermonstar13: #100 13-05-08 15:17 Τεχνολογικη...για υπολογιστες παω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θετικη διοτι μεσω της θετικης εχεις τη δυνατοτητα να ακολουθησεις 4 πεδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stelios3 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:25 Ο Stelios3 έγραψε: #99 03-05-08 17:25 Και με 7ο μαθημα το Α.Ο.Θ. και το 5ο στη θετικη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η supermonstar13: #100 13-05-08 15:17 Τεχνολογικη...για υπολογιστες παω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Και με 7ο μαθημα το Α.Ο.Θ. και το 5ο στη θετικη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
supermonstar13 Νεοφερμένο μέλος Η Andie L. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η supermonstar13: #100 13-05-08 15:17 Τεχνολογικη...για υπολογιστες παω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τεχνολογικη...για υπολογιστες παω..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.