Κάντε λίγη υπομονή, και πείτε σας παρακαλω στην γνώμη σας πανω στο θεμα μου
Θα τρελαθώ αν κανω μαμ@κια, είναι μια πολύ σημαντική επιλογή, και γι'αυτό επιμένω πολύ, και υπερβάλω...
Παιδια, φέτος παω Α' λυκείου, σε κάμποσο καιρό θα μας ζητήσουν να επιλέξουμε κατεύθυνση...
Το "ΣΕΠ" δεν βοηθάει καθόλου, μα ΚΑΘΟΛΟΥ!!
Θα ήθελα να σας πω λίγο την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι, για να μου πειτε ποια θεωρείται την καλύτερη επιλογή για μένα...
Μου αρέσει τρελά η πληροφορική, είμαι σχετικά καλός/παρα πολυ καλός στην φυσική,την λογοτεχνία, την έκθεση, την ιστορία, στην χημεία μέτριος/καλός {δεν τα πηγα καλά στο τελευταίο διαγ., αλλα κατατάλλα ΠΟΛΥ καλός, μου αρέσει πολυ...}.
Αρχές οικονμίας, πολύ καλός, και μου αρέσει πολυυυυυυ, Άλγευρα δεν τα παω τέλεια, αλλά σχετικά καλά, ο καθηγητής είναι το πρόβλημα... δεν μπορώ μαζί του... ειναι της παλιάς σχολής...Αγγλικά πολυυυυ καλός {παω και για prof.}, Αρχαία μέτριος, δεν ασχολούμαι καθόλου...
Στο Α τετραμηνο είχα: Αρχαία 16--Λογοτεχ 18--Ν.Ε.Γλ.17--Ιστορία 19--Άλγεβρα 17 {αλλά δεν το άξιζα νμζ...έγραψα 14, και δεν τα πιάνω, μόνο με δουλεια} -- Γεωμετρία 16 {αλλά θα μου το κατευάσει!}--φυσική 18 [αλλά κανονικά θα μου έβαζε 20, ήμουν του 20, σίγουρα...}--Χημεία 19-- Αρχ. οικ. 19
-----------------------------
Μου έδωσαν από το σχολείο μια φωτοτυπ. με τα πεδία και τις κατευθυν.
Βλέπωντάς τα, σκέφτομαι να διαλέξω από ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ, ΚΥΚΛΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 5ο ΠΕΔΙΟ { επιστήμες οικονομίας και διοικησης}, επειδή απ'ότι κατάλαυα, απο εκεί θα μου είναι πιο εύκολο να πάω σε κάποια οικονομική σχολή, η κάποια σχολή πληροφορικής...
Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η γνώμη σας, και ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μου προτείνετε κάπια άλλη ιδέα καλύτερη εαν υπάρχει, συμφωνα με τα όσα ανέφερα... Γενικά, πιστεύω οτι κατι σε τεχνολογική ή θετική μου ταιριάζει περισσοτερο, καθώς αυτά είναι που μου αρέσουν, κιας μην είμαι τέλειος στην άλγεβρα {και χαλια στην γεωμετρία

}
--------
Αυτό που θέλω πάνω α' όλα έιναι το να μπορώ να ζω αξιοπρεπώς και να μην μένω σε νοικιαζόμενο για όλη την ζωη μου...
Βασικά, θα ήθελα να ακολουθήσω κάποιο επάγγελμα με μισθό 1000 και πάνω ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, αυτή είναι η χειρότερη περίπτωση, θελω 1500 και ΠΑΝΩ...

----
Δωστρε καμιά καλή συμβουλη ρε παιδιά...{ όλοι δεκτοι, και μαθητές και καθηγητές...}
Σας ζητώ συγγνωμη για τυχόν λαθάκια, αλλά δεν μπάινω συχνά, έχω να μπω κατι μηνες...