Ποια είναι η τελευταία ταινία που είδατε;

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,792 μηνύματα.
Δείρτε με, αλλά είδα το Snow Queen του 2002 (Χανς Κριστιαν Αντερσεν). :D
Πρόκειται για την ιστορία δύο ερωτευμένων εφήβων, της Γκέρντα και του Κάι, τον οποίο Κάι απαγάγει η Snow Queen (Χειμώνας) και τον πάει στο βόρειο πόλο για να της συναρμολογήσει τον σατανικό καθρέπτη που έχει σπάσει (ο οποίος θα της δώσει δύναμη να κυριαρχήσει σε όλη τη γη επί των άλλων 3ων εποχών), ένα κομμάτι του οποίου καθρέπτη βρίσκεται μέσα στο μάτι του Κάι που έπεσε στη γη όταν έσπασε ο καθρέπτης στον ουρανό.
Η Γκέρντα αναγκάζεται να περάσει και από τις 3 άλλες εποχές προκειμένου να σώσει τον Κάι. Κάθε εποχή προσπαθεί όμως να την απομακρύνει από το στόχο της.
Το φινάλε <3
 

Slytherin

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1,116 μηνύματα.
Εγώ στο τελευταίο διάστημα είδα ολα τα Xmen από το 2009 και μετά μαζί με τα Wolverine και Deadpool με εξαίρεση το Deadpool 2 και το The new mutants.
 

Slytherin

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1,116 μηνύματα.
Μulan 2020 Φοβερή ταινία με συναίσθημα και άκρως ενδιαφέρουσα την πρώτη ώρα.Οταν η Μουλάν αποκαλύπτει το φύλο της και βλέπουμε τις αντιδράσεις χάνει λίγο το ενδιαφέρον αλλά παραμένει φοβερή ταινία μέχρι το τέλος. 9/10
 

Drglitterstar

Δραστήριο μέλος

Η Drglitterstar αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 418 μηνύματα.
The platform

Προσωπικά μου άρεσε σίγουρα δεν είναι για όλα τα γούστα. Ο μπαμπάς μου το βρήκε αηδιαστικό
 

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Γιατί έχει πεθάνει αυτό το thread;
Αυτή είδα. Δεν βλέπεται.
1623230628424.png
 

Maria_Xagorari

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 315 μηνύματα.

Κάμπια

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1,444 μηνύματα.

damn

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 1,771 μηνύματα.
Πολυ καλη ταινια.Αν και λιγο βαρετη στην αρχη.Αλλα ναι αξιζει να την δεις.Σου το συστηνω
 

littlefungi

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο littlefungi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 252 μηνύματα.
A million miles away(2023), πολύ ωραία πολύ συγκινητική
 

ilovekpop

Νεοφερμένος

Η ilovekpop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
She's the man (2006), funny and inspiring
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top