Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2014 στις 19:43 Η Emilouko έγραψε: #5.761 04-03-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: κλάμα με αυτήν την ταινία!!δεν είμαι κλαψιάρα γενικά αλλά έκλαψα πολύ Spoiler ειδικά όταν χτυπούσαν ή υποτιμούσαν τους σκλάβους δηλαδή ΣΥΝΕΧΕΙΑ Click για ανάπτυξη... Spoiler Πατούσα συνέχεια ελαχιστοποίηση στο παράθυρο.Δε μπορούσα να κοιτάω. Ειδικα σε εκείνη τη σκηνή που μαστίγωναν την Πάτσι. Δικαιώθηκε πάντως αυτή. Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: "Love and other drugs" Click για ανάπτυξη... Σ' αυτές τις σκηνές έλιωσα. Λατρεμένος ο Jake Gyllenhaal Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2014 στις 20:48 Η Alma Libre: #5.762 04-03-14 20:48 Για πρώτη φορά είδα χτες το Πράσινο Μίλι. Μέχρι χτες δεν είχα κλάψει με ταινία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2014 στις 01:18 Η Ariana_Era: #5.763 05-03-14 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Πατούσα συνέχεια ελαχιστοποίηση στο παράθυρο.Δε μπορούσα να κοιτάω. Ειδικα σε εκείνη τη σκηνή που μαστίγωναν την Πάτσι. Δικαιώθηκε πάντως αυτή. Σ' αυτές τις σκηνές έλιωσα. Λατρεμένος ο Jake Gyllenhaal Spoiler Click για ανάπτυξη... Στα πατωματα, εγω κατι τετοιες σκηνες βλεπω και δεν μπορω να επανελθω στην πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2014 στις 18:03 Η Nefeli Graf: #5.764 05-03-14 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Για πρώτη φορά είδα χτες το Πράσινο Μίλι. Μέχρι χτες δεν είχα κλάψει με ταινία! Click για ανάπτυξη... Και εγώ την είδα (όχι για πρώτη φορά). Είναι τόσο περίεργη, σε προκαλεί να δεις τι θα πάθει ο αγαθούλης ο μαύρος και γενικά να δεις την εξέλιξη που θα έχουν όλοι. Αδικία πάντως να τον σκοτώσουν. Φοβερές ερμηνείες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2014 στις 18:29 Η Alma Libre: #5.765 05-03-14 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ την είδα (όχι για πρώτη φορά). Είναι τόσο περίεργη, σε προκαλεί να δεις τι θα πάθει ο αγαθούλης ο μαύρος και γενικά να δεις την εξέλιξη που θα έχουν όλοι. Αδικία πάντως να τον σκοτώσουν. Φοβερές ερμηνείες. Click για ανάπτυξη... Απο τη στιγμή που έγινε το λάθος με τον τύπο στην ηλεκτρική καρέκλα, είχα βουρκώσει και στο τέλος έκλαψα! Ήταν όντως μεγάλη αδικία και οι ερμηνείες ήταν όντως τρομερές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 13:28 Η Maraki4you: #5.766 06-03-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Απο τη στιγμή που έγινε το λάθος με τον τύπο στην ηλεκτρική καρέκλα, είχα βουρκώσει και στο τέλος έκλαψα! Ήταν όντως μεγάλη αδικία και οι ερμηνείες ήταν όντως τρομερές! Click για ανάπτυξη... Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 21:11 Ο apollo11 έγραψε: #5.767 06-03-14 21:11 Ειδα το Naked. Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει. Την ειδα μια μερα και την ξαναειδα και την επομενη (παντα χωρις υποτιτλους). Αγγλικα Manchester για τους λατρεις του ειδους. 9+ Ειδα το Adult world λογω Cusack και το βρηκα συμπαθητικο αντε και λιγο αφελες. 6.5 Επισεις ειδα και το Gravity και ακομα προσπαθω να βρω πως προεκυψε η βαθμολογια του.6 βαρια. Στο Super 8 και εχασα την αναλογη ωρα απο την ζωη μου. Tο τελευταιο μισαωρο σε ff. 5 με ζορι. Για κερασακι το All Is Lost ισως η χειροτερη και πιο βαρετη ταινια που εχω δει ποτε. 4 μονο και μονο για τον Redford που μεγαλος ανθρωπος θαλασσοπνιγοτανε για ενα 2ωρο, δωστου παρτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 21:17 Η *Serena* έγραψε: #5.768 06-03-14 21:17 Hours Από τις τελευταίες ταινιες του Paul Walker πολύ καλός στο ρόλο του και η ταινία γενικά βλέπεται άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 21:35 Η Alma Libre: #5.769 06-03-14 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Click για ανάπτυξη... Όντως αυτή η σκηνή ήταν συγκλονιστική! Η αγαπημένη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 22:20 Ο jj! έγραψε: #5.770 06-03-14 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ την είδα (όχι για πρώτη φορά). Είναι τόσο περίεργη, σε προκαλεί να δεις τι θα πάθει ο αγαθούλης ο μαύρος και γενικά να δεις την εξέλιξη που θα έχουν όλοι. Αδικία πάντως να τον σκοτώσουν. Φοβερές ερμηνείες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Απο τη στιγμή που έγινε το λάθος με τον τύπο στην ηλεκτρική καρέκλα, είχα βουρκώσει και στο τέλος έκλαψα! Ήταν όντως μεγάλη αδικία και οι ερμηνείες ήταν όντως τρομερές! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Click για ανάπτυξη... Thank you for spoiling it... (Όχι ότι θα την έβλεπα ποτέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:06 Ο Guest 712911: #5.771 06-03-14 23:06 Εγώ είχα πρωτοδεί το Πράσινο Μίλι μικρή και με είχε τρομάξει. Μαζί με το It τις είχα ως τις πιο τρομακτικές ταινίες. Και είδα τον Εξολοθρευτή 2 όταν ήμουν περίπου 8 χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:07 Η Nefeli Graf: #5.772 06-03-14 23:07 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Thank you for spoiling it... (Όχι ότι θα την έβλεπα ποτέ) Click για ανάπτυξη... Δεν την έχεις δει δηλαδή; (ηλίθια ερώτηση. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:12 Η Alma Libre: #5.773 06-03-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ είχα πρωτοδεί το Πράσινο Μίλι μικρή και με είχε τρομάξει. Μαζί με το It τις είχα ως τις πιο τρομακτικές ταινίες. Και είδα τον Εξολοθρευτή 2 όταν ήμουν περίπου 8 χρονών. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο Guest 712911: #5.774 06-03-14 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να ξαναδώ το It για να δω με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή. Τα σαγόνια του καρχαρία μου αρέσε... Γενικά μου άρεσαν πολύ τέτοιου είδους ταινίες. Αν και τώρα συνειδητοποιώ ότι είναι τόσο προβλέψιμες που δεν αξίζει καν στον κόπο να τις δω. Αυτό δε σημαίνει ότι αν τις δείχνει το star δε χαζεύω πού και πού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:34 Η Emilouko έγραψε: #5.775 06-03-14 23:34 Το It είναι ο εφιάλτης των παιδικών μου χρόνων. :Ρ Σοβαρά ,με έχει στιγματίσει. Δεν μπορώ να βλέπω clown. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 10:01 Ο apollo11 έγραψε: #5.776 07-03-14 10:01 Εχοντας διαβασει το It ακομα και σε μεγαλη σχετικα ηλικια (19) μπορω να πω πως με στοιχειωνε για χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:01 Ο Fedde le Grand: #5.777 07-03-14 17:01 Escape Plan 8/10. Αρκετά καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:57 Ο Civilara έγραψε: #5.778 07-03-14 17:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iamjustice Νεοφερμένο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:49 Η iamjustice: #5.779 09-03-14 15:49 Camp Takota με διαφορους youtubers Κωμωδια αλλα μετρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:59 Η frofru έγραψε: #5.780 09-03-14 15:59 Non stop ,με τον Liam Neeson! Αρκετα καλη ταινια δρασης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: κλάμα με αυτήν την ταινία!!δεν είμαι κλαψιάρα γενικά αλλά έκλαψα πολύ Spoiler ειδικά όταν χτυπούσαν ή υποτιμούσαν τους σκλάβους δηλαδή ΣΥΝΕΧΕΙΑ Click για ανάπτυξη... Spoiler Πατούσα συνέχεια ελαχιστοποίηση στο παράθυρο.Δε μπορούσα να κοιτάω. Ειδικα σε εκείνη τη σκηνή που μαστίγωναν την Πάτσι. Δικαιώθηκε πάντως αυτή. Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: "Love and other drugs" Click για ανάπτυξη... Σ' αυτές τις σκηνές έλιωσα. Λατρεμένος ο Jake Gyllenhaal Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2014 στις 20:48 Η Alma Libre: #5.762 04-03-14 20:48 Για πρώτη φορά είδα χτες το Πράσινο Μίλι. Μέχρι χτες δεν είχα κλάψει με ταινία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2014 στις 01:18 Η Ariana_Era: #5.763 05-03-14 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Πατούσα συνέχεια ελαχιστοποίηση στο παράθυρο.Δε μπορούσα να κοιτάω. Ειδικα σε εκείνη τη σκηνή που μαστίγωναν την Πάτσι. Δικαιώθηκε πάντως αυτή. Σ' αυτές τις σκηνές έλιωσα. Λατρεμένος ο Jake Gyllenhaal Spoiler Click για ανάπτυξη... Στα πατωματα, εγω κατι τετοιες σκηνες βλεπω και δεν μπορω να επανελθω στην πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2014 στις 18:03 Η Nefeli Graf: #5.764 05-03-14 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Για πρώτη φορά είδα χτες το Πράσινο Μίλι. Μέχρι χτες δεν είχα κλάψει με ταινία! Click για ανάπτυξη... Και εγώ την είδα (όχι για πρώτη φορά). Είναι τόσο περίεργη, σε προκαλεί να δεις τι θα πάθει ο αγαθούλης ο μαύρος και γενικά να δεις την εξέλιξη που θα έχουν όλοι. Αδικία πάντως να τον σκοτώσουν. Φοβερές ερμηνείες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2014 στις 18:29 Η Alma Libre: #5.765 05-03-14 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ την είδα (όχι για πρώτη φορά). Είναι τόσο περίεργη, σε προκαλεί να δεις τι θα πάθει ο αγαθούλης ο μαύρος και γενικά να δεις την εξέλιξη που θα έχουν όλοι. Αδικία πάντως να τον σκοτώσουν. Φοβερές ερμηνείες. Click για ανάπτυξη... Απο τη στιγμή που έγινε το λάθος με τον τύπο στην ηλεκτρική καρέκλα, είχα βουρκώσει και στο τέλος έκλαψα! Ήταν όντως μεγάλη αδικία και οι ερμηνείες ήταν όντως τρομερές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 13:28 Η Maraki4you: #5.766 06-03-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Απο τη στιγμή που έγινε το λάθος με τον τύπο στην ηλεκτρική καρέκλα, είχα βουρκώσει και στο τέλος έκλαψα! Ήταν όντως μεγάλη αδικία και οι ερμηνείες ήταν όντως τρομερές! Click για ανάπτυξη... Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 21:11 Ο apollo11 έγραψε: #5.767 06-03-14 21:11 Ειδα το Naked. Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει. Την ειδα μια μερα και την ξαναειδα και την επομενη (παντα χωρις υποτιτλους). Αγγλικα Manchester για τους λατρεις του ειδους. 9+ Ειδα το Adult world λογω Cusack και το βρηκα συμπαθητικο αντε και λιγο αφελες. 6.5 Επισεις ειδα και το Gravity και ακομα προσπαθω να βρω πως προεκυψε η βαθμολογια του.6 βαρια. Στο Super 8 και εχασα την αναλογη ωρα απο την ζωη μου. Tο τελευταιο μισαωρο σε ff. 5 με ζορι. Για κερασακι το All Is Lost ισως η χειροτερη και πιο βαρετη ταινια που εχω δει ποτε. 4 μονο και μονο για τον Redford που μεγαλος ανθρωπος θαλασσοπνιγοτανε για ενα 2ωρο, δωστου παρτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 21:17 Η *Serena* έγραψε: #5.768 06-03-14 21:17 Hours Από τις τελευταίες ταινιες του Paul Walker πολύ καλός στο ρόλο του και η ταινία γενικά βλέπεται άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 21:35 Η Alma Libre: #5.769 06-03-14 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Click για ανάπτυξη... Όντως αυτή η σκηνή ήταν συγκλονιστική! Η αγαπημένη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 22:20 Ο jj! έγραψε: #5.770 06-03-14 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ την είδα (όχι για πρώτη φορά). Είναι τόσο περίεργη, σε προκαλεί να δεις τι θα πάθει ο αγαθούλης ο μαύρος και γενικά να δεις την εξέλιξη που θα έχουν όλοι. Αδικία πάντως να τον σκοτώσουν. Φοβερές ερμηνείες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Απο τη στιγμή που έγινε το λάθος με τον τύπο στην ηλεκτρική καρέκλα, είχα βουρκώσει και στο τέλος έκλαψα! Ήταν όντως μεγάλη αδικία και οι ερμηνείες ήταν όντως τρομερές! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Click για ανάπτυξη... Thank you for spoiling it... (Όχι ότι θα την έβλεπα ποτέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:06 Ο Guest 712911: #5.771 06-03-14 23:06 Εγώ είχα πρωτοδεί το Πράσινο Μίλι μικρή και με είχε τρομάξει. Μαζί με το It τις είχα ως τις πιο τρομακτικές ταινίες. Και είδα τον Εξολοθρευτή 2 όταν ήμουν περίπου 8 χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:07 Η Nefeli Graf: #5.772 06-03-14 23:07 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Thank you for spoiling it... (Όχι ότι θα την έβλεπα ποτέ) Click για ανάπτυξη... Δεν την έχεις δει δηλαδή; (ηλίθια ερώτηση. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:12 Η Alma Libre: #5.773 06-03-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ είχα πρωτοδεί το Πράσινο Μίλι μικρή και με είχε τρομάξει. Μαζί με το It τις είχα ως τις πιο τρομακτικές ταινίες. Και είδα τον Εξολοθρευτή 2 όταν ήμουν περίπου 8 χρονών. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο Guest 712911: #5.774 06-03-14 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να ξαναδώ το It για να δω με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή. Τα σαγόνια του καρχαρία μου αρέσε... Γενικά μου άρεσαν πολύ τέτοιου είδους ταινίες. Αν και τώρα συνειδητοποιώ ότι είναι τόσο προβλέψιμες που δεν αξίζει καν στον κόπο να τις δω. Αυτό δε σημαίνει ότι αν τις δείχνει το star δε χαζεύω πού και πού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:34 Η Emilouko έγραψε: #5.775 06-03-14 23:34 Το It είναι ο εφιάλτης των παιδικών μου χρόνων. :Ρ Σοβαρά ,με έχει στιγματίσει. Δεν μπορώ να βλέπω clown. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 10:01 Ο apollo11 έγραψε: #5.776 07-03-14 10:01 Εχοντας διαβασει το It ακομα και σε μεγαλη σχετικα ηλικια (19) μπορω να πω πως με στοιχειωνε για χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:01 Ο Fedde le Grand: #5.777 07-03-14 17:01 Escape Plan 8/10. Αρκετά καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:57 Ο Civilara έγραψε: #5.778 07-03-14 17:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iamjustice Νεοφερμένο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:49 Η iamjustice: #5.779 09-03-14 15:49 Camp Takota με διαφορους youtubers Κωμωδια αλλα μετρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:59 Η frofru έγραψε: #5.780 09-03-14 15:59 Non stop ,με τον Liam Neeson! Αρκετα καλη ταινια δρασης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για πρώτη φορά είδα χτες το Πράσινο Μίλι. Μέχρι χτες δεν είχα κλάψει με ταινία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2014 στις 01:18 Η Ariana_Era: #5.763 05-03-14 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Πατούσα συνέχεια ελαχιστοποίηση στο παράθυρο.Δε μπορούσα να κοιτάω. Ειδικα σε εκείνη τη σκηνή που μαστίγωναν την Πάτσι. Δικαιώθηκε πάντως αυτή. Σ' αυτές τις σκηνές έλιωσα. Λατρεμένος ο Jake Gyllenhaal Spoiler Click για ανάπτυξη... Στα πατωματα, εγω κατι τετοιες σκηνες βλεπω και δεν μπορω να επανελθω στην πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2014 στις 18:03 Η Nefeli Graf: #5.764 05-03-14 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Για πρώτη φορά είδα χτες το Πράσινο Μίλι. Μέχρι χτες δεν είχα κλάψει με ταινία! Click για ανάπτυξη... Και εγώ την είδα (όχι για πρώτη φορά). Είναι τόσο περίεργη, σε προκαλεί να δεις τι θα πάθει ο αγαθούλης ο μαύρος και γενικά να δεις την εξέλιξη που θα έχουν όλοι. Αδικία πάντως να τον σκοτώσουν. Φοβερές ερμηνείες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2014 στις 18:29 Η Alma Libre: #5.765 05-03-14 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ την είδα (όχι για πρώτη φορά). Είναι τόσο περίεργη, σε προκαλεί να δεις τι θα πάθει ο αγαθούλης ο μαύρος και γενικά να δεις την εξέλιξη που θα έχουν όλοι. Αδικία πάντως να τον σκοτώσουν. Φοβερές ερμηνείες. Click για ανάπτυξη... Απο τη στιγμή που έγινε το λάθος με τον τύπο στην ηλεκτρική καρέκλα, είχα βουρκώσει και στο τέλος έκλαψα! Ήταν όντως μεγάλη αδικία και οι ερμηνείες ήταν όντως τρομερές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 13:28 Η Maraki4you: #5.766 06-03-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Απο τη στιγμή που έγινε το λάθος με τον τύπο στην ηλεκτρική καρέκλα, είχα βουρκώσει και στο τέλος έκλαψα! Ήταν όντως μεγάλη αδικία και οι ερμηνείες ήταν όντως τρομερές! Click για ανάπτυξη... Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 21:11 Ο apollo11 έγραψε: #5.767 06-03-14 21:11 Ειδα το Naked. Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει. Την ειδα μια μερα και την ξαναειδα και την επομενη (παντα χωρις υποτιτλους). Αγγλικα Manchester για τους λατρεις του ειδους. 9+ Ειδα το Adult world λογω Cusack και το βρηκα συμπαθητικο αντε και λιγο αφελες. 6.5 Επισεις ειδα και το Gravity και ακομα προσπαθω να βρω πως προεκυψε η βαθμολογια του.6 βαρια. Στο Super 8 και εχασα την αναλογη ωρα απο την ζωη μου. Tο τελευταιο μισαωρο σε ff. 5 με ζορι. Για κερασακι το All Is Lost ισως η χειροτερη και πιο βαρετη ταινια που εχω δει ποτε. 4 μονο και μονο για τον Redford που μεγαλος ανθρωπος θαλασσοπνιγοτανε για ενα 2ωρο, δωστου παρτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 21:17 Η *Serena* έγραψε: #5.768 06-03-14 21:17 Hours Από τις τελευταίες ταινιες του Paul Walker πολύ καλός στο ρόλο του και η ταινία γενικά βλέπεται άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 21:35 Η Alma Libre: #5.769 06-03-14 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Click για ανάπτυξη... Όντως αυτή η σκηνή ήταν συγκλονιστική! Η αγαπημένη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 22:20 Ο jj! έγραψε: #5.770 06-03-14 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ την είδα (όχι για πρώτη φορά). Είναι τόσο περίεργη, σε προκαλεί να δεις τι θα πάθει ο αγαθούλης ο μαύρος και γενικά να δεις την εξέλιξη που θα έχουν όλοι. Αδικία πάντως να τον σκοτώσουν. Φοβερές ερμηνείες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Απο τη στιγμή που έγινε το λάθος με τον τύπο στην ηλεκτρική καρέκλα, είχα βουρκώσει και στο τέλος έκλαψα! Ήταν όντως μεγάλη αδικία και οι ερμηνείες ήταν όντως τρομερές! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Click για ανάπτυξη... Thank you for spoiling it... (Όχι ότι θα την έβλεπα ποτέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:06 Ο Guest 712911: #5.771 06-03-14 23:06 Εγώ είχα πρωτοδεί το Πράσινο Μίλι μικρή και με είχε τρομάξει. Μαζί με το It τις είχα ως τις πιο τρομακτικές ταινίες. Και είδα τον Εξολοθρευτή 2 όταν ήμουν περίπου 8 χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:07 Η Nefeli Graf: #5.772 06-03-14 23:07 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Thank you for spoiling it... (Όχι ότι θα την έβλεπα ποτέ) Click για ανάπτυξη... Δεν την έχεις δει δηλαδή; (ηλίθια ερώτηση. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:12 Η Alma Libre: #5.773 06-03-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ είχα πρωτοδεί το Πράσινο Μίλι μικρή και με είχε τρομάξει. Μαζί με το It τις είχα ως τις πιο τρομακτικές ταινίες. Και είδα τον Εξολοθρευτή 2 όταν ήμουν περίπου 8 χρονών. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο Guest 712911: #5.774 06-03-14 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να ξαναδώ το It για να δω με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή. Τα σαγόνια του καρχαρία μου αρέσε... Γενικά μου άρεσαν πολύ τέτοιου είδους ταινίες. Αν και τώρα συνειδητοποιώ ότι είναι τόσο προβλέψιμες που δεν αξίζει καν στον κόπο να τις δω. Αυτό δε σημαίνει ότι αν τις δείχνει το star δε χαζεύω πού και πού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:34 Η Emilouko έγραψε: #5.775 06-03-14 23:34 Το It είναι ο εφιάλτης των παιδικών μου χρόνων. :Ρ Σοβαρά ,με έχει στιγματίσει. Δεν μπορώ να βλέπω clown. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 10:01 Ο apollo11 έγραψε: #5.776 07-03-14 10:01 Εχοντας διαβασει το It ακομα και σε μεγαλη σχετικα ηλικια (19) μπορω να πω πως με στοιχειωνε για χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:01 Ο Fedde le Grand: #5.777 07-03-14 17:01 Escape Plan 8/10. Αρκετά καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:57 Ο Civilara έγραψε: #5.778 07-03-14 17:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iamjustice Νεοφερμένο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:49 Η iamjustice: #5.779 09-03-14 15:49 Camp Takota με διαφορους youtubers Κωμωδια αλλα μετρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:59 Η frofru έγραψε: #5.780 09-03-14 15:59 Non stop ,με τον Liam Neeson! Αρκετα καλη ταινια δρασης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Πατούσα συνέχεια ελαχιστοποίηση στο παράθυρο.Δε μπορούσα να κοιτάω. Ειδικα σε εκείνη τη σκηνή που μαστίγωναν την Πάτσι. Δικαιώθηκε πάντως αυτή. Σ' αυτές τις σκηνές έλιωσα. Λατρεμένος ο Jake Gyllenhaal Spoiler Click για ανάπτυξη... Στα πατωματα, εγω κατι τετοιες σκηνες βλεπω και δεν μπορω να επανελθω στην πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2014 στις 18:03 Η Nefeli Graf: #5.764 05-03-14 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Για πρώτη φορά είδα χτες το Πράσινο Μίλι. Μέχρι χτες δεν είχα κλάψει με ταινία! Click για ανάπτυξη... Και εγώ την είδα (όχι για πρώτη φορά). Είναι τόσο περίεργη, σε προκαλεί να δεις τι θα πάθει ο αγαθούλης ο μαύρος και γενικά να δεις την εξέλιξη που θα έχουν όλοι. Αδικία πάντως να τον σκοτώσουν. Φοβερές ερμηνείες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2014 στις 18:29 Η Alma Libre: #5.765 05-03-14 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ την είδα (όχι για πρώτη φορά). Είναι τόσο περίεργη, σε προκαλεί να δεις τι θα πάθει ο αγαθούλης ο μαύρος και γενικά να δεις την εξέλιξη που θα έχουν όλοι. Αδικία πάντως να τον σκοτώσουν. Φοβερές ερμηνείες. Click για ανάπτυξη... Απο τη στιγμή που έγινε το λάθος με τον τύπο στην ηλεκτρική καρέκλα, είχα βουρκώσει και στο τέλος έκλαψα! Ήταν όντως μεγάλη αδικία και οι ερμηνείες ήταν όντως τρομερές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 13:28 Η Maraki4you: #5.766 06-03-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Απο τη στιγμή που έγινε το λάθος με τον τύπο στην ηλεκτρική καρέκλα, είχα βουρκώσει και στο τέλος έκλαψα! Ήταν όντως μεγάλη αδικία και οι ερμηνείες ήταν όντως τρομερές! Click για ανάπτυξη... Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 21:11 Ο apollo11 έγραψε: #5.767 06-03-14 21:11 Ειδα το Naked. Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει. Την ειδα μια μερα και την ξαναειδα και την επομενη (παντα χωρις υποτιτλους). Αγγλικα Manchester για τους λατρεις του ειδους. 9+ Ειδα το Adult world λογω Cusack και το βρηκα συμπαθητικο αντε και λιγο αφελες. 6.5 Επισεις ειδα και το Gravity και ακομα προσπαθω να βρω πως προεκυψε η βαθμολογια του.6 βαρια. Στο Super 8 και εχασα την αναλογη ωρα απο την ζωη μου. Tο τελευταιο μισαωρο σε ff. 5 με ζορι. Για κερασακι το All Is Lost ισως η χειροτερη και πιο βαρετη ταινια που εχω δει ποτε. 4 μονο και μονο για τον Redford που μεγαλος ανθρωπος θαλασσοπνιγοτανε για ενα 2ωρο, δωστου παρτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 21:17 Η *Serena* έγραψε: #5.768 06-03-14 21:17 Hours Από τις τελευταίες ταινιες του Paul Walker πολύ καλός στο ρόλο του και η ταινία γενικά βλέπεται άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 21:35 Η Alma Libre: #5.769 06-03-14 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Click για ανάπτυξη... Όντως αυτή η σκηνή ήταν συγκλονιστική! Η αγαπημένη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 22:20 Ο jj! έγραψε: #5.770 06-03-14 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ την είδα (όχι για πρώτη φορά). Είναι τόσο περίεργη, σε προκαλεί να δεις τι θα πάθει ο αγαθούλης ο μαύρος και γενικά να δεις την εξέλιξη που θα έχουν όλοι. Αδικία πάντως να τον σκοτώσουν. Φοβερές ερμηνείες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Απο τη στιγμή που έγινε το λάθος με τον τύπο στην ηλεκτρική καρέκλα, είχα βουρκώσει και στο τέλος έκλαψα! Ήταν όντως μεγάλη αδικία και οι ερμηνείες ήταν όντως τρομερές! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Click για ανάπτυξη... Thank you for spoiling it... (Όχι ότι θα την έβλεπα ποτέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:06 Ο Guest 712911: #5.771 06-03-14 23:06 Εγώ είχα πρωτοδεί το Πράσινο Μίλι μικρή και με είχε τρομάξει. Μαζί με το It τις είχα ως τις πιο τρομακτικές ταινίες. Και είδα τον Εξολοθρευτή 2 όταν ήμουν περίπου 8 χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:07 Η Nefeli Graf: #5.772 06-03-14 23:07 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Thank you for spoiling it... (Όχι ότι θα την έβλεπα ποτέ) Click για ανάπτυξη... Δεν την έχεις δει δηλαδή; (ηλίθια ερώτηση. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:12 Η Alma Libre: #5.773 06-03-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ είχα πρωτοδεί το Πράσινο Μίλι μικρή και με είχε τρομάξει. Μαζί με το It τις είχα ως τις πιο τρομακτικές ταινίες. Και είδα τον Εξολοθρευτή 2 όταν ήμουν περίπου 8 χρονών. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο Guest 712911: #5.774 06-03-14 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να ξαναδώ το It για να δω με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή. Τα σαγόνια του καρχαρία μου αρέσε... Γενικά μου άρεσαν πολύ τέτοιου είδους ταινίες. Αν και τώρα συνειδητοποιώ ότι είναι τόσο προβλέψιμες που δεν αξίζει καν στον κόπο να τις δω. Αυτό δε σημαίνει ότι αν τις δείχνει το star δε χαζεύω πού και πού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:34 Η Emilouko έγραψε: #5.775 06-03-14 23:34 Το It είναι ο εφιάλτης των παιδικών μου χρόνων. :Ρ Σοβαρά ,με έχει στιγματίσει. Δεν μπορώ να βλέπω clown. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 10:01 Ο apollo11 έγραψε: #5.776 07-03-14 10:01 Εχοντας διαβασει το It ακομα και σε μεγαλη σχετικα ηλικια (19) μπορω να πω πως με στοιχειωνε για χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:01 Ο Fedde le Grand: #5.777 07-03-14 17:01 Escape Plan 8/10. Αρκετά καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:57 Ο Civilara έγραψε: #5.778 07-03-14 17:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iamjustice Νεοφερμένο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:49 Η iamjustice: #5.779 09-03-14 15:49 Camp Takota με διαφορους youtubers Κωμωδια αλλα μετρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:59 Η frofru έγραψε: #5.780 09-03-14 15:59 Non stop ,με τον Liam Neeson! Αρκετα καλη ταινια δρασης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Για πρώτη φορά είδα χτες το Πράσινο Μίλι. Μέχρι χτες δεν είχα κλάψει με ταινία! Click για ανάπτυξη... Και εγώ την είδα (όχι για πρώτη φορά). Είναι τόσο περίεργη, σε προκαλεί να δεις τι θα πάθει ο αγαθούλης ο μαύρος και γενικά να δεις την εξέλιξη που θα έχουν όλοι. Αδικία πάντως να τον σκοτώσουν. Φοβερές ερμηνείες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2014 στις 18:29 Η Alma Libre: #5.765 05-03-14 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ την είδα (όχι για πρώτη φορά). Είναι τόσο περίεργη, σε προκαλεί να δεις τι θα πάθει ο αγαθούλης ο μαύρος και γενικά να δεις την εξέλιξη που θα έχουν όλοι. Αδικία πάντως να τον σκοτώσουν. Φοβερές ερμηνείες. Click για ανάπτυξη... Απο τη στιγμή που έγινε το λάθος με τον τύπο στην ηλεκτρική καρέκλα, είχα βουρκώσει και στο τέλος έκλαψα! Ήταν όντως μεγάλη αδικία και οι ερμηνείες ήταν όντως τρομερές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 13:28 Η Maraki4you: #5.766 06-03-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Απο τη στιγμή που έγινε το λάθος με τον τύπο στην ηλεκτρική καρέκλα, είχα βουρκώσει και στο τέλος έκλαψα! Ήταν όντως μεγάλη αδικία και οι ερμηνείες ήταν όντως τρομερές! Click για ανάπτυξη... Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 21:11 Ο apollo11 έγραψε: #5.767 06-03-14 21:11 Ειδα το Naked. Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει. Την ειδα μια μερα και την ξαναειδα και την επομενη (παντα χωρις υποτιτλους). Αγγλικα Manchester για τους λατρεις του ειδους. 9+ Ειδα το Adult world λογω Cusack και το βρηκα συμπαθητικο αντε και λιγο αφελες. 6.5 Επισεις ειδα και το Gravity και ακομα προσπαθω να βρω πως προεκυψε η βαθμολογια του.6 βαρια. Στο Super 8 και εχασα την αναλογη ωρα απο την ζωη μου. Tο τελευταιο μισαωρο σε ff. 5 με ζορι. Για κερασακι το All Is Lost ισως η χειροτερη και πιο βαρετη ταινια που εχω δει ποτε. 4 μονο και μονο για τον Redford που μεγαλος ανθρωπος θαλασσοπνιγοτανε για ενα 2ωρο, δωστου παρτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 21:17 Η *Serena* έγραψε: #5.768 06-03-14 21:17 Hours Από τις τελευταίες ταινιες του Paul Walker πολύ καλός στο ρόλο του και η ταινία γενικά βλέπεται άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 21:35 Η Alma Libre: #5.769 06-03-14 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Click για ανάπτυξη... Όντως αυτή η σκηνή ήταν συγκλονιστική! Η αγαπημένη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 22:20 Ο jj! έγραψε: #5.770 06-03-14 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ την είδα (όχι για πρώτη φορά). Είναι τόσο περίεργη, σε προκαλεί να δεις τι θα πάθει ο αγαθούλης ο μαύρος και γενικά να δεις την εξέλιξη που θα έχουν όλοι. Αδικία πάντως να τον σκοτώσουν. Φοβερές ερμηνείες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Απο τη στιγμή που έγινε το λάθος με τον τύπο στην ηλεκτρική καρέκλα, είχα βουρκώσει και στο τέλος έκλαψα! Ήταν όντως μεγάλη αδικία και οι ερμηνείες ήταν όντως τρομερές! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Click για ανάπτυξη... Thank you for spoiling it... (Όχι ότι θα την έβλεπα ποτέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:06 Ο Guest 712911: #5.771 06-03-14 23:06 Εγώ είχα πρωτοδεί το Πράσινο Μίλι μικρή και με είχε τρομάξει. Μαζί με το It τις είχα ως τις πιο τρομακτικές ταινίες. Και είδα τον Εξολοθρευτή 2 όταν ήμουν περίπου 8 χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:07 Η Nefeli Graf: #5.772 06-03-14 23:07 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Thank you for spoiling it... (Όχι ότι θα την έβλεπα ποτέ) Click για ανάπτυξη... Δεν την έχεις δει δηλαδή; (ηλίθια ερώτηση. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:12 Η Alma Libre: #5.773 06-03-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ είχα πρωτοδεί το Πράσινο Μίλι μικρή και με είχε τρομάξει. Μαζί με το It τις είχα ως τις πιο τρομακτικές ταινίες. Και είδα τον Εξολοθρευτή 2 όταν ήμουν περίπου 8 χρονών. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο Guest 712911: #5.774 06-03-14 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να ξαναδώ το It για να δω με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή. Τα σαγόνια του καρχαρία μου αρέσε... Γενικά μου άρεσαν πολύ τέτοιου είδους ταινίες. Αν και τώρα συνειδητοποιώ ότι είναι τόσο προβλέψιμες που δεν αξίζει καν στον κόπο να τις δω. Αυτό δε σημαίνει ότι αν τις δείχνει το star δε χαζεύω πού και πού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:34 Η Emilouko έγραψε: #5.775 06-03-14 23:34 Το It είναι ο εφιάλτης των παιδικών μου χρόνων. :Ρ Σοβαρά ,με έχει στιγματίσει. Δεν μπορώ να βλέπω clown. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 10:01 Ο apollo11 έγραψε: #5.776 07-03-14 10:01 Εχοντας διαβασει το It ακομα και σε μεγαλη σχετικα ηλικια (19) μπορω να πω πως με στοιχειωνε για χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:01 Ο Fedde le Grand: #5.777 07-03-14 17:01 Escape Plan 8/10. Αρκετά καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:57 Ο Civilara έγραψε: #5.778 07-03-14 17:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iamjustice Νεοφερμένο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:49 Η iamjustice: #5.779 09-03-14 15:49 Camp Takota με διαφορους youtubers Κωμωδια αλλα μετρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:59 Η frofru έγραψε: #5.780 09-03-14 15:59 Non stop ,με τον Liam Neeson! Αρκετα καλη ταινια δρασης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ την είδα (όχι για πρώτη φορά). Είναι τόσο περίεργη, σε προκαλεί να δεις τι θα πάθει ο αγαθούλης ο μαύρος και γενικά να δεις την εξέλιξη που θα έχουν όλοι. Αδικία πάντως να τον σκοτώσουν. Φοβερές ερμηνείες. Click για ανάπτυξη... Απο τη στιγμή που έγινε το λάθος με τον τύπο στην ηλεκτρική καρέκλα, είχα βουρκώσει και στο τέλος έκλαψα! Ήταν όντως μεγάλη αδικία και οι ερμηνείες ήταν όντως τρομερές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 13:28 Η Maraki4you: #5.766 06-03-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Απο τη στιγμή που έγινε το λάθος με τον τύπο στην ηλεκτρική καρέκλα, είχα βουρκώσει και στο τέλος έκλαψα! Ήταν όντως μεγάλη αδικία και οι ερμηνείες ήταν όντως τρομερές! Click για ανάπτυξη... Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 21:11 Ο apollo11 έγραψε: #5.767 06-03-14 21:11 Ειδα το Naked. Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει. Την ειδα μια μερα και την ξαναειδα και την επομενη (παντα χωρις υποτιτλους). Αγγλικα Manchester για τους λατρεις του ειδους. 9+ Ειδα το Adult world λογω Cusack και το βρηκα συμπαθητικο αντε και λιγο αφελες. 6.5 Επισεις ειδα και το Gravity και ακομα προσπαθω να βρω πως προεκυψε η βαθμολογια του.6 βαρια. Στο Super 8 και εχασα την αναλογη ωρα απο την ζωη μου. Tο τελευταιο μισαωρο σε ff. 5 με ζορι. Για κερασακι το All Is Lost ισως η χειροτερη και πιο βαρετη ταινια που εχω δει ποτε. 4 μονο και μονο για τον Redford που μεγαλος ανθρωπος θαλασσοπνιγοτανε για ενα 2ωρο, δωστου παρτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 21:17 Η *Serena* έγραψε: #5.768 06-03-14 21:17 Hours Από τις τελευταίες ταινιες του Paul Walker πολύ καλός στο ρόλο του και η ταινία γενικά βλέπεται άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 21:35 Η Alma Libre: #5.769 06-03-14 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Click για ανάπτυξη... Όντως αυτή η σκηνή ήταν συγκλονιστική! Η αγαπημένη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 22:20 Ο jj! έγραψε: #5.770 06-03-14 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ την είδα (όχι για πρώτη φορά). Είναι τόσο περίεργη, σε προκαλεί να δεις τι θα πάθει ο αγαθούλης ο μαύρος και γενικά να δεις την εξέλιξη που θα έχουν όλοι. Αδικία πάντως να τον σκοτώσουν. Φοβερές ερμηνείες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Απο τη στιγμή που έγινε το λάθος με τον τύπο στην ηλεκτρική καρέκλα, είχα βουρκώσει και στο τέλος έκλαψα! Ήταν όντως μεγάλη αδικία και οι ερμηνείες ήταν όντως τρομερές! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Click για ανάπτυξη... Thank you for spoiling it... (Όχι ότι θα την έβλεπα ποτέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:06 Ο Guest 712911: #5.771 06-03-14 23:06 Εγώ είχα πρωτοδεί το Πράσινο Μίλι μικρή και με είχε τρομάξει. Μαζί με το It τις είχα ως τις πιο τρομακτικές ταινίες. Και είδα τον Εξολοθρευτή 2 όταν ήμουν περίπου 8 χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:07 Η Nefeli Graf: #5.772 06-03-14 23:07 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Thank you for spoiling it... (Όχι ότι θα την έβλεπα ποτέ) Click για ανάπτυξη... Δεν την έχεις δει δηλαδή; (ηλίθια ερώτηση. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:12 Η Alma Libre: #5.773 06-03-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ είχα πρωτοδεί το Πράσινο Μίλι μικρή και με είχε τρομάξει. Μαζί με το It τις είχα ως τις πιο τρομακτικές ταινίες. Και είδα τον Εξολοθρευτή 2 όταν ήμουν περίπου 8 χρονών. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο Guest 712911: #5.774 06-03-14 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να ξαναδώ το It για να δω με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή. Τα σαγόνια του καρχαρία μου αρέσε... Γενικά μου άρεσαν πολύ τέτοιου είδους ταινίες. Αν και τώρα συνειδητοποιώ ότι είναι τόσο προβλέψιμες που δεν αξίζει καν στον κόπο να τις δω. Αυτό δε σημαίνει ότι αν τις δείχνει το star δε χαζεύω πού και πού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:34 Η Emilouko έγραψε: #5.775 06-03-14 23:34 Το It είναι ο εφιάλτης των παιδικών μου χρόνων. :Ρ Σοβαρά ,με έχει στιγματίσει. Δεν μπορώ να βλέπω clown. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 10:01 Ο apollo11 έγραψε: #5.776 07-03-14 10:01 Εχοντας διαβασει το It ακομα και σε μεγαλη σχετικα ηλικια (19) μπορω να πω πως με στοιχειωνε για χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:01 Ο Fedde le Grand: #5.777 07-03-14 17:01 Escape Plan 8/10. Αρκετά καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:57 Ο Civilara έγραψε: #5.778 07-03-14 17:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iamjustice Νεοφερμένο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:49 Η iamjustice: #5.779 09-03-14 15:49 Camp Takota με διαφορους youtubers Κωμωδια αλλα μετρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:59 Η frofru έγραψε: #5.780 09-03-14 15:59 Non stop ,με τον Liam Neeson! Αρκετα καλη ταινια δρασης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Απο τη στιγμή που έγινε το λάθος με τον τύπο στην ηλεκτρική καρέκλα, είχα βουρκώσει και στο τέλος έκλαψα! Ήταν όντως μεγάλη αδικία και οι ερμηνείες ήταν όντως τρομερές! Click για ανάπτυξη... Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 21:11 Ο apollo11 έγραψε: #5.767 06-03-14 21:11 Ειδα το Naked. Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει. Την ειδα μια μερα και την ξαναειδα και την επομενη (παντα χωρις υποτιτλους). Αγγλικα Manchester για τους λατρεις του ειδους. 9+ Ειδα το Adult world λογω Cusack και το βρηκα συμπαθητικο αντε και λιγο αφελες. 6.5 Επισεις ειδα και το Gravity και ακομα προσπαθω να βρω πως προεκυψε η βαθμολογια του.6 βαρια. Στο Super 8 και εχασα την αναλογη ωρα απο την ζωη μου. Tο τελευταιο μισαωρο σε ff. 5 με ζορι. Για κερασακι το All Is Lost ισως η χειροτερη και πιο βαρετη ταινια που εχω δει ποτε. 4 μονο και μονο για τον Redford που μεγαλος ανθρωπος θαλασσοπνιγοτανε για ενα 2ωρο, δωστου παρτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 21:17 Η *Serena* έγραψε: #5.768 06-03-14 21:17 Hours Από τις τελευταίες ταινιες του Paul Walker πολύ καλός στο ρόλο του και η ταινία γενικά βλέπεται άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 21:35 Η Alma Libre: #5.769 06-03-14 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Click για ανάπτυξη... Όντως αυτή η σκηνή ήταν συγκλονιστική! Η αγαπημένη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 22:20 Ο jj! έγραψε: #5.770 06-03-14 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ την είδα (όχι για πρώτη φορά). Είναι τόσο περίεργη, σε προκαλεί να δεις τι θα πάθει ο αγαθούλης ο μαύρος και γενικά να δεις την εξέλιξη που θα έχουν όλοι. Αδικία πάντως να τον σκοτώσουν. Φοβερές ερμηνείες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Απο τη στιγμή που έγινε το λάθος με τον τύπο στην ηλεκτρική καρέκλα, είχα βουρκώσει και στο τέλος έκλαψα! Ήταν όντως μεγάλη αδικία και οι ερμηνείες ήταν όντως τρομερές! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Click για ανάπτυξη... Thank you for spoiling it... (Όχι ότι θα την έβλεπα ποτέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:06 Ο Guest 712911: #5.771 06-03-14 23:06 Εγώ είχα πρωτοδεί το Πράσινο Μίλι μικρή και με είχε τρομάξει. Μαζί με το It τις είχα ως τις πιο τρομακτικές ταινίες. Και είδα τον Εξολοθρευτή 2 όταν ήμουν περίπου 8 χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:07 Η Nefeli Graf: #5.772 06-03-14 23:07 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Thank you for spoiling it... (Όχι ότι θα την έβλεπα ποτέ) Click για ανάπτυξη... Δεν την έχεις δει δηλαδή; (ηλίθια ερώτηση. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:12 Η Alma Libre: #5.773 06-03-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ είχα πρωτοδεί το Πράσινο Μίλι μικρή και με είχε τρομάξει. Μαζί με το It τις είχα ως τις πιο τρομακτικές ταινίες. Και είδα τον Εξολοθρευτή 2 όταν ήμουν περίπου 8 χρονών. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο Guest 712911: #5.774 06-03-14 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να ξαναδώ το It για να δω με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή. Τα σαγόνια του καρχαρία μου αρέσε... Γενικά μου άρεσαν πολύ τέτοιου είδους ταινίες. Αν και τώρα συνειδητοποιώ ότι είναι τόσο προβλέψιμες που δεν αξίζει καν στον κόπο να τις δω. Αυτό δε σημαίνει ότι αν τις δείχνει το star δε χαζεύω πού και πού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:34 Η Emilouko έγραψε: #5.775 06-03-14 23:34 Το It είναι ο εφιάλτης των παιδικών μου χρόνων. :Ρ Σοβαρά ,με έχει στιγματίσει. Δεν μπορώ να βλέπω clown. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 10:01 Ο apollo11 έγραψε: #5.776 07-03-14 10:01 Εχοντας διαβασει το It ακομα και σε μεγαλη σχετικα ηλικια (19) μπορω να πω πως με στοιχειωνε για χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:01 Ο Fedde le Grand: #5.777 07-03-14 17:01 Escape Plan 8/10. Αρκετά καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:57 Ο Civilara έγραψε: #5.778 07-03-14 17:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iamjustice Νεοφερμένο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:49 Η iamjustice: #5.779 09-03-14 15:49 Camp Takota με διαφορους youtubers Κωμωδια αλλα μετρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:59 Η frofru έγραψε: #5.780 09-03-14 15:59 Non stop ,με τον Liam Neeson! Αρκετα καλη ταινια δρασης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειδα το Naked. Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει. Την ειδα μια μερα και την ξαναειδα και την επομενη (παντα χωρις υποτιτλους). Αγγλικα Manchester για τους λατρεις του ειδους. 9+ Ειδα το Adult world λογω Cusack και το βρηκα συμπαθητικο αντε και λιγο αφελες. 6.5 Επισεις ειδα και το Gravity και ακομα προσπαθω να βρω πως προεκυψε η βαθμολογια του.6 βαρια. Στο Super 8 και εχασα την αναλογη ωρα απο την ζωη μου. Tο τελευταιο μισαωρο σε ff. 5 με ζορι. Για κερασακι το All Is Lost ισως η χειροτερη και πιο βαρετη ταινια που εχω δει ποτε. 4 μονο και μονο για τον Redford που μεγαλος ανθρωπος θαλασσοπνιγοτανε για ενα 2ωρο, δωστου παρτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 21:17 Η *Serena* έγραψε: #5.768 06-03-14 21:17 Hours Από τις τελευταίες ταινιες του Paul Walker πολύ καλός στο ρόλο του και η ταινία γενικά βλέπεται άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 21:35 Η Alma Libre: #5.769 06-03-14 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Click για ανάπτυξη... Όντως αυτή η σκηνή ήταν συγκλονιστική! Η αγαπημένη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 22:20 Ο jj! έγραψε: #5.770 06-03-14 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ την είδα (όχι για πρώτη φορά). Είναι τόσο περίεργη, σε προκαλεί να δεις τι θα πάθει ο αγαθούλης ο μαύρος και γενικά να δεις την εξέλιξη που θα έχουν όλοι. Αδικία πάντως να τον σκοτώσουν. Φοβερές ερμηνείες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Απο τη στιγμή που έγινε το λάθος με τον τύπο στην ηλεκτρική καρέκλα, είχα βουρκώσει και στο τέλος έκλαψα! Ήταν όντως μεγάλη αδικία και οι ερμηνείες ήταν όντως τρομερές! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Click για ανάπτυξη... Thank you for spoiling it... (Όχι ότι θα την έβλεπα ποτέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:06 Ο Guest 712911: #5.771 06-03-14 23:06 Εγώ είχα πρωτοδεί το Πράσινο Μίλι μικρή και με είχε τρομάξει. Μαζί με το It τις είχα ως τις πιο τρομακτικές ταινίες. Και είδα τον Εξολοθρευτή 2 όταν ήμουν περίπου 8 χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:07 Η Nefeli Graf: #5.772 06-03-14 23:07 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Thank you for spoiling it... (Όχι ότι θα την έβλεπα ποτέ) Click για ανάπτυξη... Δεν την έχεις δει δηλαδή; (ηλίθια ερώτηση. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:12 Η Alma Libre: #5.773 06-03-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ είχα πρωτοδεί το Πράσινο Μίλι μικρή και με είχε τρομάξει. Μαζί με το It τις είχα ως τις πιο τρομακτικές ταινίες. Και είδα τον Εξολοθρευτή 2 όταν ήμουν περίπου 8 χρονών. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο Guest 712911: #5.774 06-03-14 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να ξαναδώ το It για να δω με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή. Τα σαγόνια του καρχαρία μου αρέσε... Γενικά μου άρεσαν πολύ τέτοιου είδους ταινίες. Αν και τώρα συνειδητοποιώ ότι είναι τόσο προβλέψιμες που δεν αξίζει καν στον κόπο να τις δω. Αυτό δε σημαίνει ότι αν τις δείχνει το star δε χαζεύω πού και πού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:34 Η Emilouko έγραψε: #5.775 06-03-14 23:34 Το It είναι ο εφιάλτης των παιδικών μου χρόνων. :Ρ Σοβαρά ,με έχει στιγματίσει. Δεν μπορώ να βλέπω clown. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 10:01 Ο apollo11 έγραψε: #5.776 07-03-14 10:01 Εχοντας διαβασει το It ακομα και σε μεγαλη σχετικα ηλικια (19) μπορω να πω πως με στοιχειωνε για χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:01 Ο Fedde le Grand: #5.777 07-03-14 17:01 Escape Plan 8/10. Αρκετά καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:57 Ο Civilara έγραψε: #5.778 07-03-14 17:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iamjustice Νεοφερμένο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:49 Η iamjustice: #5.779 09-03-14 15:49 Camp Takota με διαφορους youtubers Κωμωδια αλλα μετρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:59 Η frofru έγραψε: #5.780 09-03-14 15:59 Non stop ,με τον Liam Neeson! Αρκετα καλη ταινια δρασης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Hours Από τις τελευταίες ταινιες του Paul Walker πολύ καλός στο ρόλο του και η ταινία γενικά βλέπεται άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 21:35 Η Alma Libre: #5.769 06-03-14 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Click για ανάπτυξη... Όντως αυτή η σκηνή ήταν συγκλονιστική! Η αγαπημένη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 22:20 Ο jj! έγραψε: #5.770 06-03-14 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ την είδα (όχι για πρώτη φορά). Είναι τόσο περίεργη, σε προκαλεί να δεις τι θα πάθει ο αγαθούλης ο μαύρος και γενικά να δεις την εξέλιξη που θα έχουν όλοι. Αδικία πάντως να τον σκοτώσουν. Φοβερές ερμηνείες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Απο τη στιγμή που έγινε το λάθος με τον τύπο στην ηλεκτρική καρέκλα, είχα βουρκώσει και στο τέλος έκλαψα! Ήταν όντως μεγάλη αδικία και οι ερμηνείες ήταν όντως τρομερές! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Click για ανάπτυξη... Thank you for spoiling it... (Όχι ότι θα την έβλεπα ποτέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:06 Ο Guest 712911: #5.771 06-03-14 23:06 Εγώ είχα πρωτοδεί το Πράσινο Μίλι μικρή και με είχε τρομάξει. Μαζί με το It τις είχα ως τις πιο τρομακτικές ταινίες. Και είδα τον Εξολοθρευτή 2 όταν ήμουν περίπου 8 χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:07 Η Nefeli Graf: #5.772 06-03-14 23:07 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Thank you for spoiling it... (Όχι ότι θα την έβλεπα ποτέ) Click για ανάπτυξη... Δεν την έχεις δει δηλαδή; (ηλίθια ερώτηση. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:12 Η Alma Libre: #5.773 06-03-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ είχα πρωτοδεί το Πράσινο Μίλι μικρή και με είχε τρομάξει. Μαζί με το It τις είχα ως τις πιο τρομακτικές ταινίες. Και είδα τον Εξολοθρευτή 2 όταν ήμουν περίπου 8 χρονών. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο Guest 712911: #5.774 06-03-14 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να ξαναδώ το It για να δω με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή. Τα σαγόνια του καρχαρία μου αρέσε... Γενικά μου άρεσαν πολύ τέτοιου είδους ταινίες. Αν και τώρα συνειδητοποιώ ότι είναι τόσο προβλέψιμες που δεν αξίζει καν στον κόπο να τις δω. Αυτό δε σημαίνει ότι αν τις δείχνει το star δε χαζεύω πού και πού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:34 Η Emilouko έγραψε: #5.775 06-03-14 23:34 Το It είναι ο εφιάλτης των παιδικών μου χρόνων. :Ρ Σοβαρά ,με έχει στιγματίσει. Δεν μπορώ να βλέπω clown. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 10:01 Ο apollo11 έγραψε: #5.776 07-03-14 10:01 Εχοντας διαβασει το It ακομα και σε μεγαλη σχετικα ηλικια (19) μπορω να πω πως με στοιχειωνε για χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:01 Ο Fedde le Grand: #5.777 07-03-14 17:01 Escape Plan 8/10. Αρκετά καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:57 Ο Civilara έγραψε: #5.778 07-03-14 17:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iamjustice Νεοφερμένο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:49 Η iamjustice: #5.779 09-03-14 15:49 Camp Takota με διαφορους youtubers Κωμωδια αλλα μετρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:59 Η frofru έγραψε: #5.780 09-03-14 15:59 Non stop ,με τον Liam Neeson! Αρκετα καλη ταινια δρασης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Click για ανάπτυξη... Όντως αυτή η σκηνή ήταν συγκλονιστική! Η αγαπημένη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 22:20 Ο jj! έγραψε: #5.770 06-03-14 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ την είδα (όχι για πρώτη φορά). Είναι τόσο περίεργη, σε προκαλεί να δεις τι θα πάθει ο αγαθούλης ο μαύρος και γενικά να δεις την εξέλιξη που θα έχουν όλοι. Αδικία πάντως να τον σκοτώσουν. Φοβερές ερμηνείες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Απο τη στιγμή που έγινε το λάθος με τον τύπο στην ηλεκτρική καρέκλα, είχα βουρκώσει και στο τέλος έκλαψα! Ήταν όντως μεγάλη αδικία και οι ερμηνείες ήταν όντως τρομερές! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Click για ανάπτυξη... Thank you for spoiling it... (Όχι ότι θα την έβλεπα ποτέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:06 Ο Guest 712911: #5.771 06-03-14 23:06 Εγώ είχα πρωτοδεί το Πράσινο Μίλι μικρή και με είχε τρομάξει. Μαζί με το It τις είχα ως τις πιο τρομακτικές ταινίες. Και είδα τον Εξολοθρευτή 2 όταν ήμουν περίπου 8 χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:07 Η Nefeli Graf: #5.772 06-03-14 23:07 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Thank you for spoiling it... (Όχι ότι θα την έβλεπα ποτέ) Click για ανάπτυξη... Δεν την έχεις δει δηλαδή; (ηλίθια ερώτηση. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:12 Η Alma Libre: #5.773 06-03-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ είχα πρωτοδεί το Πράσινο Μίλι μικρή και με είχε τρομάξει. Μαζί με το It τις είχα ως τις πιο τρομακτικές ταινίες. Και είδα τον Εξολοθρευτή 2 όταν ήμουν περίπου 8 χρονών. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο Guest 712911: #5.774 06-03-14 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να ξαναδώ το It για να δω με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή. Τα σαγόνια του καρχαρία μου αρέσε... Γενικά μου άρεσαν πολύ τέτοιου είδους ταινίες. Αν και τώρα συνειδητοποιώ ότι είναι τόσο προβλέψιμες που δεν αξίζει καν στον κόπο να τις δω. Αυτό δε σημαίνει ότι αν τις δείχνει το star δε χαζεύω πού και πού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:34 Η Emilouko έγραψε: #5.775 06-03-14 23:34 Το It είναι ο εφιάλτης των παιδικών μου χρόνων. :Ρ Σοβαρά ,με έχει στιγματίσει. Δεν μπορώ να βλέπω clown. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 10:01 Ο apollo11 έγραψε: #5.776 07-03-14 10:01 Εχοντας διαβασει το It ακομα και σε μεγαλη σχετικα ηλικια (19) μπορω να πω πως με στοιχειωνε για χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:01 Ο Fedde le Grand: #5.777 07-03-14 17:01 Escape Plan 8/10. Αρκετά καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:57 Ο Civilara έγραψε: #5.778 07-03-14 17:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iamjustice Νεοφερμένο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:49 Η iamjustice: #5.779 09-03-14 15:49 Camp Takota με διαφορους youtubers Κωμωδια αλλα μετρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:59 Η frofru έγραψε: #5.780 09-03-14 15:59 Non stop ,με τον Liam Neeson! Αρκετα καλη ταινια δρασης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Και εγώ την είδα (όχι για πρώτη φορά). Είναι τόσο περίεργη, σε προκαλεί να δεις τι θα πάθει ο αγαθούλης ο μαύρος και γενικά να δεις την εξέλιξη που θα έχουν όλοι. Αδικία πάντως να τον σκοτώσουν. Φοβερές ερμηνείες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Απο τη στιγμή που έγινε το λάθος με τον τύπο στην ηλεκτρική καρέκλα, είχα βουρκώσει και στο τέλος έκλαψα! Ήταν όντως μεγάλη αδικία και οι ερμηνείες ήταν όντως τρομερές! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Την ειδα και εγω για πρωτη φορα και εκλαψα.Ειδικα την στιγμη που πηγαιναν τον τζον κοφι στην ηλεκτρικη καρεκλα. Ειχε και ενα αθωο υφος που σου σπαραζε την καρδια. Πολυ συγκινητικη ταινια... Click για ανάπτυξη... Thank you for spoiling it... (Όχι ότι θα την έβλεπα ποτέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:06 Ο Guest 712911: #5.771 06-03-14 23:06 Εγώ είχα πρωτοδεί το Πράσινο Μίλι μικρή και με είχε τρομάξει. Μαζί με το It τις είχα ως τις πιο τρομακτικές ταινίες. Και είδα τον Εξολοθρευτή 2 όταν ήμουν περίπου 8 χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:07 Η Nefeli Graf: #5.772 06-03-14 23:07 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Thank you for spoiling it... (Όχι ότι θα την έβλεπα ποτέ) Click για ανάπτυξη... Δεν την έχεις δει δηλαδή; (ηλίθια ερώτηση. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:12 Η Alma Libre: #5.773 06-03-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ είχα πρωτοδεί το Πράσινο Μίλι μικρή και με είχε τρομάξει. Μαζί με το It τις είχα ως τις πιο τρομακτικές ταινίες. Και είδα τον Εξολοθρευτή 2 όταν ήμουν περίπου 8 χρονών. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο Guest 712911: #5.774 06-03-14 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να ξαναδώ το It για να δω με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή. Τα σαγόνια του καρχαρία μου αρέσε... Γενικά μου άρεσαν πολύ τέτοιου είδους ταινίες. Αν και τώρα συνειδητοποιώ ότι είναι τόσο προβλέψιμες που δεν αξίζει καν στον κόπο να τις δω. Αυτό δε σημαίνει ότι αν τις δείχνει το star δε χαζεύω πού και πού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:34 Η Emilouko έγραψε: #5.775 06-03-14 23:34 Το It είναι ο εφιάλτης των παιδικών μου χρόνων. :Ρ Σοβαρά ,με έχει στιγματίσει. Δεν μπορώ να βλέπω clown. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 10:01 Ο apollo11 έγραψε: #5.776 07-03-14 10:01 Εχοντας διαβασει το It ακομα και σε μεγαλη σχετικα ηλικια (19) μπορω να πω πως με στοιχειωνε για χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:01 Ο Fedde le Grand: #5.777 07-03-14 17:01 Escape Plan 8/10. Αρκετά καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:57 Ο Civilara έγραψε: #5.778 07-03-14 17:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iamjustice Νεοφερμένο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:49 Η iamjustice: #5.779 09-03-14 15:49 Camp Takota με διαφορους youtubers Κωμωδια αλλα μετρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:59 Η frofru έγραψε: #5.780 09-03-14 15:59 Non stop ,με τον Liam Neeson! Αρκετα καλη ταινια δρασης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ είχα πρωτοδεί το Πράσινο Μίλι μικρή και με είχε τρομάξει. Μαζί με το It τις είχα ως τις πιο τρομακτικές ταινίες. Και είδα τον Εξολοθρευτή 2 όταν ήμουν περίπου 8 χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:07 Η Nefeli Graf: #5.772 06-03-14 23:07 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Thank you for spoiling it... (Όχι ότι θα την έβλεπα ποτέ) Click για ανάπτυξη... Δεν την έχεις δει δηλαδή; (ηλίθια ερώτηση. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:12 Η Alma Libre: #5.773 06-03-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ είχα πρωτοδεί το Πράσινο Μίλι μικρή και με είχε τρομάξει. Μαζί με το It τις είχα ως τις πιο τρομακτικές ταινίες. Και είδα τον Εξολοθρευτή 2 όταν ήμουν περίπου 8 χρονών. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο Guest 712911: #5.774 06-03-14 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να ξαναδώ το It για να δω με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή. Τα σαγόνια του καρχαρία μου αρέσε... Γενικά μου άρεσαν πολύ τέτοιου είδους ταινίες. Αν και τώρα συνειδητοποιώ ότι είναι τόσο προβλέψιμες που δεν αξίζει καν στον κόπο να τις δω. Αυτό δε σημαίνει ότι αν τις δείχνει το star δε χαζεύω πού και πού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:34 Η Emilouko έγραψε: #5.775 06-03-14 23:34 Το It είναι ο εφιάλτης των παιδικών μου χρόνων. :Ρ Σοβαρά ,με έχει στιγματίσει. Δεν μπορώ να βλέπω clown. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 10:01 Ο apollo11 έγραψε: #5.776 07-03-14 10:01 Εχοντας διαβασει το It ακομα και σε μεγαλη σχετικα ηλικια (19) μπορω να πω πως με στοιχειωνε για χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:01 Ο Fedde le Grand: #5.777 07-03-14 17:01 Escape Plan 8/10. Αρκετά καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:57 Ο Civilara έγραψε: #5.778 07-03-14 17:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iamjustice Νεοφερμένο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:49 Η iamjustice: #5.779 09-03-14 15:49 Camp Takota με διαφορους youtubers Κωμωδια αλλα μετρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:59 Η frofru έγραψε: #5.780 09-03-14 15:59 Non stop ,με τον Liam Neeson! Αρκετα καλη ταινια δρασης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Thank you for spoiling it... (Όχι ότι θα την έβλεπα ποτέ) Click για ανάπτυξη... Δεν την έχεις δει δηλαδή; (ηλίθια ερώτηση. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:12 Η Alma Libre: #5.773 06-03-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ είχα πρωτοδεί το Πράσινο Μίλι μικρή και με είχε τρομάξει. Μαζί με το It τις είχα ως τις πιο τρομακτικές ταινίες. Και είδα τον Εξολοθρευτή 2 όταν ήμουν περίπου 8 χρονών. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο Guest 712911: #5.774 06-03-14 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να ξαναδώ το It για να δω με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή. Τα σαγόνια του καρχαρία μου αρέσε... Γενικά μου άρεσαν πολύ τέτοιου είδους ταινίες. Αν και τώρα συνειδητοποιώ ότι είναι τόσο προβλέψιμες που δεν αξίζει καν στον κόπο να τις δω. Αυτό δε σημαίνει ότι αν τις δείχνει το star δε χαζεύω πού και πού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:34 Η Emilouko έγραψε: #5.775 06-03-14 23:34 Το It είναι ο εφιάλτης των παιδικών μου χρόνων. :Ρ Σοβαρά ,με έχει στιγματίσει. Δεν μπορώ να βλέπω clown. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 10:01 Ο apollo11 έγραψε: #5.776 07-03-14 10:01 Εχοντας διαβασει το It ακομα και σε μεγαλη σχετικα ηλικια (19) μπορω να πω πως με στοιχειωνε για χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:01 Ο Fedde le Grand: #5.777 07-03-14 17:01 Escape Plan 8/10. Αρκετά καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:57 Ο Civilara έγραψε: #5.778 07-03-14 17:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iamjustice Νεοφερμένο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:49 Η iamjustice: #5.779 09-03-14 15:49 Camp Takota με διαφορους youtubers Κωμωδια αλλα μετρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:59 Η frofru έγραψε: #5.780 09-03-14 15:59 Non stop ,με τον Liam Neeson! Αρκετα καλη ταινια δρασης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Εγώ είχα πρωτοδεί το Πράσινο Μίλι μικρή και με είχε τρομάξει. Μαζί με το It τις είχα ως τις πιο τρομακτικές ταινίες. Και είδα τον Εξολοθρευτή 2 όταν ήμουν περίπου 8 χρονών. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:17 Ο Guest 712911: #5.774 06-03-14 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να ξαναδώ το It για να δω με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή. Τα σαγόνια του καρχαρία μου αρέσε... Γενικά μου άρεσαν πολύ τέτοιου είδους ταινίες. Αν και τώρα συνειδητοποιώ ότι είναι τόσο προβλέψιμες που δεν αξίζει καν στον κόπο να τις δω. Αυτό δε σημαίνει ότι αν τις δείχνει το star δε χαζεύω πού και πού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:34 Η Emilouko έγραψε: #5.775 06-03-14 23:34 Το It είναι ο εφιάλτης των παιδικών μου χρόνων. :Ρ Σοβαρά ,με έχει στιγματίσει. Δεν μπορώ να βλέπω clown. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 10:01 Ο apollo11 έγραψε: #5.776 07-03-14 10:01 Εχοντας διαβασει το It ακομα και σε μεγαλη σχετικα ηλικια (19) μπορω να πω πως με στοιχειωνε για χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:01 Ο Fedde le Grand: #5.777 07-03-14 17:01 Escape Plan 8/10. Αρκετά καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:57 Ο Civilara έγραψε: #5.778 07-03-14 17:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iamjustice Νεοφερμένο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:49 Η iamjustice: #5.779 09-03-14 15:49 Camp Takota με διαφορους youtubers Κωμωδια αλλα μετρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:59 Η frofru έγραψε: #5.780 09-03-14 15:59 Non stop ,με τον Liam Neeson! Αρκετα καλη ταινια δρασης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Θέλω να δω το it. Για εμένα η πιο τρομακτική ταινία (που είχα δει σαν παιδάκι) ήταν τα σαγόνια του καρχαρία! Μου είχε μείνει ψυχολογικό τραύμα. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να ξαναδώ το It για να δω με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή. Τα σαγόνια του καρχαρία μου αρέσε... Γενικά μου άρεσαν πολύ τέτοιου είδους ταινίες. Αν και τώρα συνειδητοποιώ ότι είναι τόσο προβλέψιμες που δεν αξίζει καν στον κόπο να τις δω. Αυτό δε σημαίνει ότι αν τις δείχνει το star δε χαζεύω πού και πού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2014 στις 23:34 Η Emilouko έγραψε: #5.775 06-03-14 23:34 Το It είναι ο εφιάλτης των παιδικών μου χρόνων. :Ρ Σοβαρά ,με έχει στιγματίσει. Δεν μπορώ να βλέπω clown. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 10:01 Ο apollo11 έγραψε: #5.776 07-03-14 10:01 Εχοντας διαβασει το It ακομα και σε μεγαλη σχετικα ηλικια (19) μπορω να πω πως με στοιχειωνε για χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:01 Ο Fedde le Grand: #5.777 07-03-14 17:01 Escape Plan 8/10. Αρκετά καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:57 Ο Civilara έγραψε: #5.778 07-03-14 17:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iamjustice Νεοφερμένο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:49 Η iamjustice: #5.779 09-03-14 15:49 Camp Takota με διαφορους youtubers Κωμωδια αλλα μετρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:59 Η frofru έγραψε: #5.780 09-03-14 15:59 Non stop ,με τον Liam Neeson! Αρκετα καλη ταινια δρασης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το It είναι ο εφιάλτης των παιδικών μου χρόνων. :Ρ Σοβαρά ,με έχει στιγματίσει. Δεν μπορώ να βλέπω clown. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
apollo11 Νεοφερμένο μέλος Ο apollo11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 10:01 Ο apollo11 έγραψε: #5.776 07-03-14 10:01 Εχοντας διαβασει το It ακομα και σε μεγαλη σχετικα ηλικια (19) μπορω να πω πως με στοιχειωνε για χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:01 Ο Fedde le Grand: #5.777 07-03-14 17:01 Escape Plan 8/10. Αρκετά καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:57 Ο Civilara έγραψε: #5.778 07-03-14 17:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iamjustice Νεοφερμένο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:49 Η iamjustice: #5.779 09-03-14 15:49 Camp Takota με διαφορους youtubers Κωμωδια αλλα μετρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:59 Η frofru έγραψε: #5.780 09-03-14 15:59 Non stop ,με τον Liam Neeson! Αρκετα καλη ταινια δρασης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχοντας διαβασει το It ακομα και σε μεγαλη σχετικα ηλικια (19) μπορω να πω πως με στοιχειωνε για χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:01 Ο Fedde le Grand: #5.777 07-03-14 17:01 Escape Plan 8/10. Αρκετά καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:57 Ο Civilara έγραψε: #5.778 07-03-14 17:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iamjustice Νεοφερμένο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:49 Η iamjustice: #5.779 09-03-14 15:49 Camp Takota με διαφορους youtubers Κωμωδια αλλα μετρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:59 Η frofru έγραψε: #5.780 09-03-14 15:59 Non stop ,με τον Liam Neeson! Αρκετα καλη ταινια δρασης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Escape Plan 8/10. Αρκετά καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2014 στις 17:57 Ο Civilara έγραψε: #5.778 07-03-14 17:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iamjustice Νεοφερμένο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:49 Η iamjustice: #5.779 09-03-14 15:49 Camp Takota με διαφορους youtubers Κωμωδια αλλα μετρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:59 Η frofru έγραψε: #5.780 09-03-14 15:59 Non stop ,με τον Liam Neeson! Αρκετα καλη ταινια δρασης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iamjustice Νεοφερμένο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:49 Η iamjustice: #5.779 09-03-14 15:49 Camp Takota με διαφορους youtubers Κωμωδια αλλα μετρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:59 Η frofru έγραψε: #5.780 09-03-14 15:59 Non stop ,με τον Liam Neeson! Αρκετα καλη ταινια δρασης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Camp Takota με διαφορους youtubers Κωμωδια αλλα μετρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:59 Η frofru έγραψε: #5.780 09-03-14 15:59 Non stop ,με τον Liam Neeson! Αρκετα καλη ταινια δρασης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Non stop ,με τον Liam Neeson! Αρκετα καλη ταινια δρασης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.