DrHouse
Διάσημο μέλος
Ετος-->2008
21 - 2008
Ο Ben (Jim Sturgess) μόλις έγινε 21, διαθέτει κοφτερό μυαλό, οι σπουδές του στο MIT πηγαίνουν περίφημα και ονειρεύεται την ιατρική σχολή του Harvard. Το πρόβλημα είναι πως χωρίς την πολυπόθητη υποτροφία η απόσταση από το όνειρο απέχει ακριβώς 300 χιλιάδες δολάρια, όσα και τα δίδακτρα. Τα περιορισμένα οικονομικά του δεν αφήνουν πολλά περιθώρια. Όταν όμως οι δυνατότητές του υποπέσουν στην αντίληψη του καθηγητή Micky Rosa (Kevin Spacey), θα δεχθεί μία ανέλπιστη πρόταση για συμμετοχή σε μυστική ομάδα νεαρών φοιτητών που προεξάρχοντος του Rosa, θα επιχειρήσουν να στήσουν μία καλοστημένη, ημι-παράνομη 'επιχείρηση' χαρτοπαιξίας. Το κόλπο είναι απλό: αφού το blackjack είναι μαθηματικά, μαθαίνουμε τα μυστικά του και ανοίγουμε πανιά για τα καζίνο του Vegas.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selestian
Δραστήριο μέλος
Τις έχω δει και τις δυο και η αλήθεια είναι οτι δεν με ενθουσίασαν ιδιαίτερα.Βασικά η πρώτη ήταν καλή αλλά η δεύτερη δεν..
Ρώτησα και την γνώμη σου καθώς με τους περισσότερους διαφωνώ.Άσε που η βαθμολογία τους στο imdb θεωρώ οτι είναι υπερβολικά υψηλή.Γούστα είναι αυτά όμως!
Συμφωνώ και στα δύο που λες.
Η βαθμολογία ήταν όντως αρκετά υψηλή, απλά το άφησα ασχολίαστο γιατί σε γενικές γραμμές η ταινία
μου φάνηκε αρκετά ικανοποιητική. Το δεύτερο κομμάτι ναι, ήταν αρκετά υποδιαίστερο και για την ακρίβεια την ώρα που την έβλεπα έκανα και multitasking στον υπολογιστή.
Απλά μου άρεσε το όλο setting που υπήρχε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos90
Εκκολαπτόμενο μέλος
taratata_re
Νεοφερμένος
25th hour
καλες και οι 2 , η δευτερη μαρεσε περισσοτερο
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Απαράδεκτο, μέτριο, κακόγουστο επιστημονικής φαντασίας.Με παραπλάνησε ο βαθμός στο imdb.
Χάλασα 2 ώρες από τη ζωή μου και χάλασα και το στομάχι μου από την τραγική σκηνοθεσία του Ridley Scott.
Ένα αποτυχημένο κράμα από Πόλεμο των κόσμων, Doctor who και Alien.
Παίζει και η Charlize Theron, η οποία φοράει skin tight φορμούλες.
Αν μετά την περίληψή μου το δείτε, τότε σας λυπάμαι. Μην φάτε πριν όπως εγώ. (Και είχα φάει και ταυλανδέζικο)
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Μόνο και μόνο για αυτό νομίζω πως αξίζει!Παίζει και η Charlize Theron, η οποία φοράει skin tight φορμούλες.
artemaki
Διάσημο μέλος
Νταξει ρε, δειτε την.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
@tsoufou στην υπογραφή σου απλά respect.
υπέροχο κομμάτι.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
δε με ενθουσιασε τοσο οσο περιμενα..... αλλα κατα ενα περιεργο τροπο μου αρεσε
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
The Twilight Saga Breaking Dawn Part 2
δε με ενθουσιασε τοσο οσο περιμενα..... αλλα κατα ενα περιεργο τροπο μου αρεσε
ΕΙΝΑΙ τελειο!
ΕΙΝΑΙ τελειο!
μωρε και μενα μαρεσε αλλα πιο πολυ αισθανθηκα να με ''αγγιζει'' προς το τελος (με την παρα λιγο μαχη)! ηταν ΑΝΑΤΡΟΠΗ!
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος
Εξαιρετική ταινία!!!! Την συστήνω ανεπιφύλακτα!!!
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
α και ποσο ρομαντικο που τελικα η ρενεσμε εχει στο πεπρωμενο της το τζεικομπ και τους δειχνει στο τελος μαζι!!!
Ναι, να βάζουμε και κανα spoiler όμως!
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
α και ποσο ρομαντικο που τελικα η ρενεσμε εχει στο πεπρωμενο της το τζεικομπ και τους δειχνει στο τελος μαζι!!!
Αυτό το ξέρουμε κάτι χρόνια όσοι ατυχώς διαβάσαμε τα βιβλία
Itach1
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.