Ποια είναι η τελευταία ταινία που είδατε;

και εγώ την είδα αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας...πολύ φτηνή παραγωγή σε σχέση με τις άλλες...πιο πολύ μπλα-μπλα δηλαδή παρά εφέ...αλλά νταξει johnny depp και penelope cruz εινα θεοι!;)
χωρίς τον Orlando Bloom δεν είχε νόημα....:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
και εγώ την είδα αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας...πολύ φτηνή παραγωγή σε σχέση με τις άλλες...πιο πολύ μπλα-μπλα δηλαδή παρά εφέ...αλλά νταξει johnny depp και penelope cruz εινα θεοι!;)
εντάξει , ένα δίκιο το 'χεις , αλλά τα πολλά εφέ συχνά ζαλίζουν , εγώ δεν είχα πρόβλημα που έλειπαν. Η σκηνή όμως με τις γοργόνες ήταν η αγαπημένη μου. Ο Johnny Depp ήταν ξεκαρδιστικός και η Penelope , εκτός από κούκλα , πολύ μυστηριώδης...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χωρίς τον Orlando Bloom δεν είχε νόημα....:P
ε οχι το μπαζο :P .... σε που το ονομα του ειναι σαν τον ηχο που κανει το ....αντικειμενο.... οταν πεσει στη λεκανη της τουαλετας!!:redface:

Gnomeo & Juliet, 2011.
Την λάτρεψα! Την προτείνω ανεπιφύλακτα... χαλαρή, διασκεδαστική κι ωραία. Anime :P

Είδα:
1)Beastly<--Σας το προτίνω!!!
2)Diary of a Winky Kid (To ημερολόγιο ενός σπασίκλα) :αστείο
3)Skate or Die : ωραίο κυνηγητό....
4)Rio (Κινούμενο σχέδιο με πολύ πλάκα)
5)Waiting for Forever :Μια ιστορία αγάπης που λίγο πολύ όλοι έχουμε σκεφτεί για κάποιον παιδικό μας φίλο.
Αυτά!

Το Water for elephants είδα!Όχι επειδή έπαιζε ο Rob ;) αλλά ήταν πολύ ωραία ταινία!Λίγο αισθηματική και πολύ περισσότερο έθιγε ευαισθησίες ανάμεσα στις σχέσεις ανθρώπων και ζώων αλλά και στο θέμα της κακοποίησης των ζώων στο τσίρκο! :) Δείτε τη!

8,5/10 άνετα :D

ε οχι το μπαζο :P .... σε που το ονομα του ειναι σαν τον ηχο που κανει το ....αντικειμενο.... οταν πεσει στη λεκανη της τουαλετας!!:redface:
όχι και μπάζο :O
άλλοι τι να πούν δηλαδή?

Jeux d' Enfants... ιδιαίτερη... :inlove:

Πήρα από το βίντεο club το ''Galipoli'' . Τρομερή ταινία.Δηλαδή δεν έχω κάτι να πω παραπάνω. Την έχει δει κανένας από εσάς;

Eγω τελευταια ειδα την ""αιωνια λιακαδα ενος καθαρου μυαλου"".(Eternal Sunshine of the spotless mind)
Πολυ ωραια ταινια με διαχρονικα μηνυματα .Την προτεινω ανεπιφυλακτα. 5/5

Eγω τελευταια ειδα την ""αιωνια λιακαδα ενος καθαρου μυαλου"".(Eternal Sunshine of the spotless mind)
Πολυ ωραια ταινια με διαχρονικα μηνυματα .Την προτεινω ανεπιφυλακτα. 5/5

Κι εγώ την έχω δει και νομίζω θέλει να τη δεις τουλάχιστον δυο-τρεις φορές για να την καταλάβεις καλά!:)

Εγώ είδα για πρώτη (ολοκληρωμένη) φορά το Matchpoint.Εντάξει πολύ ωραία,καλοδουλεμένο σενάριο,ωραία σκηνοθεσία,ωραίοι και οι ηθοποιοί.Μ'άρεσε πολύ! :D
8/10 :clapup:

Ιnto The Wild & Fight Club. (again)

Πάρα πολύ καλές και οι δύο. Αν δεν τις έχετε δεί μέχρι να τις δείτε,οπωσδήποτε.

Άλλος ένας για το Fight Club...Δεν ξέρω αν δικαιώνει τη φήμη του αλλά είναι σίγουρα μια ταινία που αξίζει να δείτε:)..

Sucker Punch,μεγάλη βλακεία..

Κι εγώ το sucker punch είδα χθες και μπορώ να πω πως κάθε άλλο παρά βλακεία το βρήκα.
Φοβερή σκηνοθεσία, 3 παράλληλες πραγματικότητες, η φαντασία έδενε τέλεια με την ιστορία, τα σκηνικά φοβερά, τα στοιχεία από βιντεοπαιχνίδια στις μάχες απίστευτα, οι ηθοποιοί κούκλες. Ψηφίζω.

Running Scared (το είχε χθες στο Star).

Περιπέτεια-κονσέρβα με μαφία, διεφθαρμένους αστυνομικούς, Ρώσους (είναι καλοί snipers! Δεν θα μπορούσαν να λείπουν) και παρατραβηγμένες σκηνές με μπουνίδια και πιστολίδια.

Το μόνο που ίσως το σώζει από το βούρκο είναι μια σκηνή με *spoilers ahoy* δυό πραγματικά ψυχοπαθείς παιδεραστές. Μπορεί να είναι και ο μόνος λόγος που θα άξιζε να τη δει κανείς.

Hangover 2 πέθανα στα γέλια.Είδα το Lost in translation για 100ή φορά:P.Απλά τέλεια η ταινία

scream 1... εριξα τοσο γελιο με αυτη την ταινια που ούτε οι καλύτερες κομωδιες δεν προσφερουν...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back