persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 23:22 Η persi έγραψε: #821 08-08-09 23:22 Κι εγώ αυτό αναρωτιόμουν σε όλη τη διάρκεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:03 Η 3v@Ki έγραψε: #822 09-08-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Καλή ήταν μωρέ. :Ρ Η καλύτερη από τις 6 που έχουν βγει πάντως, αλλά απολύτως καμία σχέση με το βιβλίο. Ειδικά η αρχή που την πέφτει μια στον Πότερ που κόλαγε; :!: Click για ανάπτυξη... δαλαδή εγώ που έχω διαβάσει το βιβλιο λέτε να απογητευτώ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:11 Ο who έγραψε: #823 09-08-09 11:11 Εγώ θα πάω να δω το "UP". [ame]https://www.youtube.com/watch?v=kyyrYPTjPJg[/ame] Πρέπει να 'χει απίστευτο γέλιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Ο ξαροπ έγραψε: #824 09-08-09 11:33 Το Έρωτας αλά Ελληνικά. Ψιλο- (για να μην πω χοντρο-) βλακειούλα ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Ο who έγραψε: #825 09-08-09 11:35 Γενικά οι ταινίες της Βαρντάλος κινούνται στο ίδιο μοτίβο, και καταντάνε εκνευριστικές. Δεν έχω δει ούτε μία από δαύτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:47 Ο ξαροπ έγραψε: #826 09-08-09 11:47 Το Γάμος αλά Ελληνικά το είχα δει (αναγκαστικά) στο αεροπλάνο, και αν και δεν το θυμάμαι καθόλου σχεδόν μπορώ να πω πως δεν είχα ενθουσιαστεί. Αυτό εδώ ήταν απλώς χαζό. Κι έτσι όπως μιλούσαν οι "Έλληνες" τα "ελληνικά" ούτε οι κανονικοί Έλληνες τα καταλαβαίνανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:50 Ο who έγραψε: #827 09-08-09 11:50 Ναι, αυτά τα ελληνοαμερικάνικα χαζορομάντζα είναι απίστευτα βλακώδη. Και να με πλήρωνε κάποιος, δε θα πήγαινα να δω ταινία της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο ξαροπ έγραψε: #828 09-08-09 12:03 Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:05 Ο who έγραψε: #829 09-08-09 12:05 Έχεις δίκιο. Η φετινή χρονιά ειδικά, δεν είχε και πολύ καλές ταινίες. Πήγα πάνω από 15 φορές φέτος σινεμά, και μόνο 1-2 φχαριστήθηκα. Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:07 Ο Nickname έγραψε: #830 09-08-09 12:07 Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #831 09-08-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: δαλαδή εγώ που έχω διαβάσει το βιβλιο λέτε να απογητευτώ?? Click για ανάπτυξη... Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι. Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο. Έχει ωραία εφέ πάντως. (: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Να το δεις. Είναι πολύ ωραίο και περνάει και πολύ ωραία μηνύματα. Είδα χτες το Μια νύχτα στο μουσείο 2. Το βαρέθηκα στην πρώτη μισή ώρα. :p Το 1 ήταν Πολύ καλύτερο. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η Λουκρητία: #832 09-08-09 12:37 Mystic River. Υπεεεεεεροχη ταινια. Ξεκινησα και το βιβλιο.(: Α, και αυτον τον γαλανοματη, που εκανε τον Τζιμη και που δεν θυμαμαι τωρα το ονομα του, τον βρισκω συμπαθητικο οτι και να λετε.:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:20 Η 3v@Ki έγραψε: #833 09-08-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι. Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο. Έχει ωραία εφέ πάντως. (: Click για ανάπτυξη... μου άρεσαν οι προηγούμενες απλά σε καμία δεν είχα διαβάσει το βιβλίο και έχω ακούσει ότι το βιβλίο και η ταινία καμία σχέση...αλλά θα δούμε...βασικά θα το δω στο cinema με παρέα οπότε και καλή να μην είναι θα το ευχαριστηθώ... Υ.Γ. και εμένα μου αρέσουν τα καρτούνς..χθες είδα το ice age 3 (η εποχή των παγετώνων 3) και έριξα πολύ γέλιο!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από who: Έχεις δίκιο. Η φετινή χρονιά ειδικά, δεν είχε και πολύ καλές ταινίες. Πήγα πάνω από 15 φορές φέτος σινεμά, και μόνο 1-2 φχαριστήθηκα. Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... συμφωνώ..και εγώ με περσινές και προπερσινες σε dvd την έβγαλα...αλλά μερικές φετινές ήταν καλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vivika Νεοφερμένο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:26 Η vivika έγραψε: #834 09-08-09 13:26 Το Silent Hill :scared: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η seize the day: #835 09-08-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες,αν όχι οι καλύτερες ταινίες...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η Proudqueen: #836 09-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από who: Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... Κι εγωωωω Παιζει κι ο κλωνος του Χατζηφωτιου (αν λεω καλα το ονομα του) Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Με το wall-e μου συνεβη κατι περιεργο..Τελειωσε πριν καν το καταλαβω...Ξαφνικα βγηκαν οι τιτλοι τελους κι εγω αναρωτιομουν τι εγινε κι αν καταλαθος πατησα το ff :what:Ηθελα κι αλλο.. Ον τοπικ Αξιωθηκα και ειδα τον Μπεντζαμιν τον Μπατον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:28 Η Λουκρητία: #837 09-08-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Θελω πολυυ να δω την τελευταια.. εχω ακουσει τα καλυτερα..(: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Η anna_md έγραψε: #838 09-08-09 17:30 χθες ειδα το Taken μου αρεσε αρκετα...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η G!Ot@K/ έγραψε: #839 09-08-09 18:42 χτες ειδα το harry potter and the half-blood prince... δεν μπορω να πω οτι το λατρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #840 09-08-09 20:10 Eιδα μια με τον Μπρους Λι του '72. Ειχα αναγκη να δω ξυλο. Πολυ ξυλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ αυτό αναρωτιόμουν σε όλη τη διάρκεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:03 Η 3v@Ki έγραψε: #822 09-08-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Καλή ήταν μωρέ. :Ρ Η καλύτερη από τις 6 που έχουν βγει πάντως, αλλά απολύτως καμία σχέση με το βιβλίο. Ειδικά η αρχή που την πέφτει μια στον Πότερ που κόλαγε; :!: Click για ανάπτυξη... δαλαδή εγώ που έχω διαβάσει το βιβλιο λέτε να απογητευτώ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:11 Ο who έγραψε: #823 09-08-09 11:11 Εγώ θα πάω να δω το "UP". [ame]https://www.youtube.com/watch?v=kyyrYPTjPJg[/ame] Πρέπει να 'χει απίστευτο γέλιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Ο ξαροπ έγραψε: #824 09-08-09 11:33 Το Έρωτας αλά Ελληνικά. Ψιλο- (για να μην πω χοντρο-) βλακειούλα ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Ο who έγραψε: #825 09-08-09 11:35 Γενικά οι ταινίες της Βαρντάλος κινούνται στο ίδιο μοτίβο, και καταντάνε εκνευριστικές. Δεν έχω δει ούτε μία από δαύτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:47 Ο ξαροπ έγραψε: #826 09-08-09 11:47 Το Γάμος αλά Ελληνικά το είχα δει (αναγκαστικά) στο αεροπλάνο, και αν και δεν το θυμάμαι καθόλου σχεδόν μπορώ να πω πως δεν είχα ενθουσιαστεί. Αυτό εδώ ήταν απλώς χαζό. Κι έτσι όπως μιλούσαν οι "Έλληνες" τα "ελληνικά" ούτε οι κανονικοί Έλληνες τα καταλαβαίνανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:50 Ο who έγραψε: #827 09-08-09 11:50 Ναι, αυτά τα ελληνοαμερικάνικα χαζορομάντζα είναι απίστευτα βλακώδη. Και να με πλήρωνε κάποιος, δε θα πήγαινα να δω ταινία της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο ξαροπ έγραψε: #828 09-08-09 12:03 Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:05 Ο who έγραψε: #829 09-08-09 12:05 Έχεις δίκιο. Η φετινή χρονιά ειδικά, δεν είχε και πολύ καλές ταινίες. Πήγα πάνω από 15 φορές φέτος σινεμά, και μόνο 1-2 φχαριστήθηκα. Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:07 Ο Nickname έγραψε: #830 09-08-09 12:07 Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #831 09-08-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: δαλαδή εγώ που έχω διαβάσει το βιβλιο λέτε να απογητευτώ?? Click για ανάπτυξη... Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι. Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο. Έχει ωραία εφέ πάντως. (: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Να το δεις. Είναι πολύ ωραίο και περνάει και πολύ ωραία μηνύματα. Είδα χτες το Μια νύχτα στο μουσείο 2. Το βαρέθηκα στην πρώτη μισή ώρα. :p Το 1 ήταν Πολύ καλύτερο. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η Λουκρητία: #832 09-08-09 12:37 Mystic River. Υπεεεεεεροχη ταινια. Ξεκινησα και το βιβλιο.(: Α, και αυτον τον γαλανοματη, που εκανε τον Τζιμη και που δεν θυμαμαι τωρα το ονομα του, τον βρισκω συμπαθητικο οτι και να λετε.:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:20 Η 3v@Ki έγραψε: #833 09-08-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι. Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο. Έχει ωραία εφέ πάντως. (: Click για ανάπτυξη... μου άρεσαν οι προηγούμενες απλά σε καμία δεν είχα διαβάσει το βιβλίο και έχω ακούσει ότι το βιβλίο και η ταινία καμία σχέση...αλλά θα δούμε...βασικά θα το δω στο cinema με παρέα οπότε και καλή να μην είναι θα το ευχαριστηθώ... Υ.Γ. και εμένα μου αρέσουν τα καρτούνς..χθες είδα το ice age 3 (η εποχή των παγετώνων 3) και έριξα πολύ γέλιο!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από who: Έχεις δίκιο. Η φετινή χρονιά ειδικά, δεν είχε και πολύ καλές ταινίες. Πήγα πάνω από 15 φορές φέτος σινεμά, και μόνο 1-2 φχαριστήθηκα. Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... συμφωνώ..και εγώ με περσινές και προπερσινες σε dvd την έβγαλα...αλλά μερικές φετινές ήταν καλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vivika Νεοφερμένο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:26 Η vivika έγραψε: #834 09-08-09 13:26 Το Silent Hill :scared: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η seize the day: #835 09-08-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες,αν όχι οι καλύτερες ταινίες...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η Proudqueen: #836 09-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από who: Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... Κι εγωωωω Παιζει κι ο κλωνος του Χατζηφωτιου (αν λεω καλα το ονομα του) Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Με το wall-e μου συνεβη κατι περιεργο..Τελειωσε πριν καν το καταλαβω...Ξαφνικα βγηκαν οι τιτλοι τελους κι εγω αναρωτιομουν τι εγινε κι αν καταλαθος πατησα το ff :what:Ηθελα κι αλλο.. Ον τοπικ Αξιωθηκα και ειδα τον Μπεντζαμιν τον Μπατον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:28 Η Λουκρητία: #837 09-08-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Θελω πολυυ να δω την τελευταια.. εχω ακουσει τα καλυτερα..(: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Η anna_md έγραψε: #838 09-08-09 17:30 χθες ειδα το Taken μου αρεσε αρκετα...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η G!Ot@K/ έγραψε: #839 09-08-09 18:42 χτες ειδα το harry potter and the half-blood prince... δεν μπορω να πω οτι το λατρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #840 09-08-09 20:10 Eιδα μια με τον Μπρους Λι του '72. Ειχα αναγκη να δω ξυλο. Πολυ ξυλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Καλή ήταν μωρέ. :Ρ Η καλύτερη από τις 6 που έχουν βγει πάντως, αλλά απολύτως καμία σχέση με το βιβλίο. Ειδικά η αρχή που την πέφτει μια στον Πότερ που κόλαγε; :!: Click για ανάπτυξη... δαλαδή εγώ που έχω διαβάσει το βιβλιο λέτε να απογητευτώ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:11 Ο who έγραψε: #823 09-08-09 11:11 Εγώ θα πάω να δω το "UP". [ame]https://www.youtube.com/watch?v=kyyrYPTjPJg[/ame] Πρέπει να 'χει απίστευτο γέλιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Ο ξαροπ έγραψε: #824 09-08-09 11:33 Το Έρωτας αλά Ελληνικά. Ψιλο- (για να μην πω χοντρο-) βλακειούλα ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Ο who έγραψε: #825 09-08-09 11:35 Γενικά οι ταινίες της Βαρντάλος κινούνται στο ίδιο μοτίβο, και καταντάνε εκνευριστικές. Δεν έχω δει ούτε μία από δαύτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:47 Ο ξαροπ έγραψε: #826 09-08-09 11:47 Το Γάμος αλά Ελληνικά το είχα δει (αναγκαστικά) στο αεροπλάνο, και αν και δεν το θυμάμαι καθόλου σχεδόν μπορώ να πω πως δεν είχα ενθουσιαστεί. Αυτό εδώ ήταν απλώς χαζό. Κι έτσι όπως μιλούσαν οι "Έλληνες" τα "ελληνικά" ούτε οι κανονικοί Έλληνες τα καταλαβαίνανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:50 Ο who έγραψε: #827 09-08-09 11:50 Ναι, αυτά τα ελληνοαμερικάνικα χαζορομάντζα είναι απίστευτα βλακώδη. Και να με πλήρωνε κάποιος, δε θα πήγαινα να δω ταινία της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο ξαροπ έγραψε: #828 09-08-09 12:03 Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:05 Ο who έγραψε: #829 09-08-09 12:05 Έχεις δίκιο. Η φετινή χρονιά ειδικά, δεν είχε και πολύ καλές ταινίες. Πήγα πάνω από 15 φορές φέτος σινεμά, και μόνο 1-2 φχαριστήθηκα. Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:07 Ο Nickname έγραψε: #830 09-08-09 12:07 Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #831 09-08-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: δαλαδή εγώ που έχω διαβάσει το βιβλιο λέτε να απογητευτώ?? Click για ανάπτυξη... Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι. Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο. Έχει ωραία εφέ πάντως. (: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Να το δεις. Είναι πολύ ωραίο και περνάει και πολύ ωραία μηνύματα. Είδα χτες το Μια νύχτα στο μουσείο 2. Το βαρέθηκα στην πρώτη μισή ώρα. :p Το 1 ήταν Πολύ καλύτερο. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η Λουκρητία: #832 09-08-09 12:37 Mystic River. Υπεεεεεεροχη ταινια. Ξεκινησα και το βιβλιο.(: Α, και αυτον τον γαλανοματη, που εκανε τον Τζιμη και που δεν θυμαμαι τωρα το ονομα του, τον βρισκω συμπαθητικο οτι και να λετε.:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:20 Η 3v@Ki έγραψε: #833 09-08-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι. Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο. Έχει ωραία εφέ πάντως. (: Click για ανάπτυξη... μου άρεσαν οι προηγούμενες απλά σε καμία δεν είχα διαβάσει το βιβλίο και έχω ακούσει ότι το βιβλίο και η ταινία καμία σχέση...αλλά θα δούμε...βασικά θα το δω στο cinema με παρέα οπότε και καλή να μην είναι θα το ευχαριστηθώ... Υ.Γ. και εμένα μου αρέσουν τα καρτούνς..χθες είδα το ice age 3 (η εποχή των παγετώνων 3) και έριξα πολύ γέλιο!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από who: Έχεις δίκιο. Η φετινή χρονιά ειδικά, δεν είχε και πολύ καλές ταινίες. Πήγα πάνω από 15 φορές φέτος σινεμά, και μόνο 1-2 φχαριστήθηκα. Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... συμφωνώ..και εγώ με περσινές και προπερσινες σε dvd την έβγαλα...αλλά μερικές φετινές ήταν καλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vivika Νεοφερμένο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:26 Η vivika έγραψε: #834 09-08-09 13:26 Το Silent Hill :scared: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η seize the day: #835 09-08-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες,αν όχι οι καλύτερες ταινίες...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η Proudqueen: #836 09-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από who: Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... Κι εγωωωω Παιζει κι ο κλωνος του Χατζηφωτιου (αν λεω καλα το ονομα του) Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Με το wall-e μου συνεβη κατι περιεργο..Τελειωσε πριν καν το καταλαβω...Ξαφνικα βγηκαν οι τιτλοι τελους κι εγω αναρωτιομουν τι εγινε κι αν καταλαθος πατησα το ff :what:Ηθελα κι αλλο.. Ον τοπικ Αξιωθηκα και ειδα τον Μπεντζαμιν τον Μπατον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:28 Η Λουκρητία: #837 09-08-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Θελω πολυυ να δω την τελευταια.. εχω ακουσει τα καλυτερα..(: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Η anna_md έγραψε: #838 09-08-09 17:30 χθες ειδα το Taken μου αρεσε αρκετα...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η G!Ot@K/ έγραψε: #839 09-08-09 18:42 χτες ειδα το harry potter and the half-blood prince... δεν μπορω να πω οτι το λατρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #840 09-08-09 20:10 Eιδα μια με τον Μπρους Λι του '72. Ειχα αναγκη να δω ξυλο. Πολυ ξυλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ θα πάω να δω το "UP". [ame]https://www.youtube.com/watch?v=kyyrYPTjPJg[/ame] Πρέπει να 'χει απίστευτο γέλιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Ο ξαροπ έγραψε: #824 09-08-09 11:33 Το Έρωτας αλά Ελληνικά. Ψιλο- (για να μην πω χοντρο-) βλακειούλα ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Ο who έγραψε: #825 09-08-09 11:35 Γενικά οι ταινίες της Βαρντάλος κινούνται στο ίδιο μοτίβο, και καταντάνε εκνευριστικές. Δεν έχω δει ούτε μία από δαύτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:47 Ο ξαροπ έγραψε: #826 09-08-09 11:47 Το Γάμος αλά Ελληνικά το είχα δει (αναγκαστικά) στο αεροπλάνο, και αν και δεν το θυμάμαι καθόλου σχεδόν μπορώ να πω πως δεν είχα ενθουσιαστεί. Αυτό εδώ ήταν απλώς χαζό. Κι έτσι όπως μιλούσαν οι "Έλληνες" τα "ελληνικά" ούτε οι κανονικοί Έλληνες τα καταλαβαίνανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:50 Ο who έγραψε: #827 09-08-09 11:50 Ναι, αυτά τα ελληνοαμερικάνικα χαζορομάντζα είναι απίστευτα βλακώδη. Και να με πλήρωνε κάποιος, δε θα πήγαινα να δω ταινία της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο ξαροπ έγραψε: #828 09-08-09 12:03 Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:05 Ο who έγραψε: #829 09-08-09 12:05 Έχεις δίκιο. Η φετινή χρονιά ειδικά, δεν είχε και πολύ καλές ταινίες. Πήγα πάνω από 15 φορές φέτος σινεμά, και μόνο 1-2 φχαριστήθηκα. Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:07 Ο Nickname έγραψε: #830 09-08-09 12:07 Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #831 09-08-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: δαλαδή εγώ που έχω διαβάσει το βιβλιο λέτε να απογητευτώ?? Click για ανάπτυξη... Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι. Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο. Έχει ωραία εφέ πάντως. (: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Να το δεις. Είναι πολύ ωραίο και περνάει και πολύ ωραία μηνύματα. Είδα χτες το Μια νύχτα στο μουσείο 2. Το βαρέθηκα στην πρώτη μισή ώρα. :p Το 1 ήταν Πολύ καλύτερο. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η Λουκρητία: #832 09-08-09 12:37 Mystic River. Υπεεεεεεροχη ταινια. Ξεκινησα και το βιβλιο.(: Α, και αυτον τον γαλανοματη, που εκανε τον Τζιμη και που δεν θυμαμαι τωρα το ονομα του, τον βρισκω συμπαθητικο οτι και να λετε.:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:20 Η 3v@Ki έγραψε: #833 09-08-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι. Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο. Έχει ωραία εφέ πάντως. (: Click για ανάπτυξη... μου άρεσαν οι προηγούμενες απλά σε καμία δεν είχα διαβάσει το βιβλίο και έχω ακούσει ότι το βιβλίο και η ταινία καμία σχέση...αλλά θα δούμε...βασικά θα το δω στο cinema με παρέα οπότε και καλή να μην είναι θα το ευχαριστηθώ... Υ.Γ. και εμένα μου αρέσουν τα καρτούνς..χθες είδα το ice age 3 (η εποχή των παγετώνων 3) και έριξα πολύ γέλιο!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από who: Έχεις δίκιο. Η φετινή χρονιά ειδικά, δεν είχε και πολύ καλές ταινίες. Πήγα πάνω από 15 φορές φέτος σινεμά, και μόνο 1-2 φχαριστήθηκα. Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... συμφωνώ..και εγώ με περσινές και προπερσινες σε dvd την έβγαλα...αλλά μερικές φετινές ήταν καλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vivika Νεοφερμένο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:26 Η vivika έγραψε: #834 09-08-09 13:26 Το Silent Hill :scared: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η seize the day: #835 09-08-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες,αν όχι οι καλύτερες ταινίες...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η Proudqueen: #836 09-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από who: Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... Κι εγωωωω Παιζει κι ο κλωνος του Χατζηφωτιου (αν λεω καλα το ονομα του) Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Με το wall-e μου συνεβη κατι περιεργο..Τελειωσε πριν καν το καταλαβω...Ξαφνικα βγηκαν οι τιτλοι τελους κι εγω αναρωτιομουν τι εγινε κι αν καταλαθος πατησα το ff :what:Ηθελα κι αλλο.. Ον τοπικ Αξιωθηκα και ειδα τον Μπεντζαμιν τον Μπατον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:28 Η Λουκρητία: #837 09-08-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Θελω πολυυ να δω την τελευταια.. εχω ακουσει τα καλυτερα..(: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Η anna_md έγραψε: #838 09-08-09 17:30 χθες ειδα το Taken μου αρεσε αρκετα...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η G!Ot@K/ έγραψε: #839 09-08-09 18:42 χτες ειδα το harry potter and the half-blood prince... δεν μπορω να πω οτι το λατρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #840 09-08-09 20:10 Eιδα μια με τον Μπρους Λι του '72. Ειχα αναγκη να δω ξυλο. Πολυ ξυλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το Έρωτας αλά Ελληνικά. Ψιλο- (για να μην πω χοντρο-) βλακειούλα ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:35 Ο who έγραψε: #825 09-08-09 11:35 Γενικά οι ταινίες της Βαρντάλος κινούνται στο ίδιο μοτίβο, και καταντάνε εκνευριστικές. Δεν έχω δει ούτε μία από δαύτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:47 Ο ξαροπ έγραψε: #826 09-08-09 11:47 Το Γάμος αλά Ελληνικά το είχα δει (αναγκαστικά) στο αεροπλάνο, και αν και δεν το θυμάμαι καθόλου σχεδόν μπορώ να πω πως δεν είχα ενθουσιαστεί. Αυτό εδώ ήταν απλώς χαζό. Κι έτσι όπως μιλούσαν οι "Έλληνες" τα "ελληνικά" ούτε οι κανονικοί Έλληνες τα καταλαβαίνανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:50 Ο who έγραψε: #827 09-08-09 11:50 Ναι, αυτά τα ελληνοαμερικάνικα χαζορομάντζα είναι απίστευτα βλακώδη. Και να με πλήρωνε κάποιος, δε θα πήγαινα να δω ταινία της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο ξαροπ έγραψε: #828 09-08-09 12:03 Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:05 Ο who έγραψε: #829 09-08-09 12:05 Έχεις δίκιο. Η φετινή χρονιά ειδικά, δεν είχε και πολύ καλές ταινίες. Πήγα πάνω από 15 φορές φέτος σινεμά, και μόνο 1-2 φχαριστήθηκα. Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:07 Ο Nickname έγραψε: #830 09-08-09 12:07 Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #831 09-08-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: δαλαδή εγώ που έχω διαβάσει το βιβλιο λέτε να απογητευτώ?? Click για ανάπτυξη... Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι. Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο. Έχει ωραία εφέ πάντως. (: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Να το δεις. Είναι πολύ ωραίο και περνάει και πολύ ωραία μηνύματα. Είδα χτες το Μια νύχτα στο μουσείο 2. Το βαρέθηκα στην πρώτη μισή ώρα. :p Το 1 ήταν Πολύ καλύτερο. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η Λουκρητία: #832 09-08-09 12:37 Mystic River. Υπεεεεεεροχη ταινια. Ξεκινησα και το βιβλιο.(: Α, και αυτον τον γαλανοματη, που εκανε τον Τζιμη και που δεν θυμαμαι τωρα το ονομα του, τον βρισκω συμπαθητικο οτι και να λετε.:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:20 Η 3v@Ki έγραψε: #833 09-08-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι. Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο. Έχει ωραία εφέ πάντως. (: Click για ανάπτυξη... μου άρεσαν οι προηγούμενες απλά σε καμία δεν είχα διαβάσει το βιβλίο και έχω ακούσει ότι το βιβλίο και η ταινία καμία σχέση...αλλά θα δούμε...βασικά θα το δω στο cinema με παρέα οπότε και καλή να μην είναι θα το ευχαριστηθώ... Υ.Γ. και εμένα μου αρέσουν τα καρτούνς..χθες είδα το ice age 3 (η εποχή των παγετώνων 3) και έριξα πολύ γέλιο!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από who: Έχεις δίκιο. Η φετινή χρονιά ειδικά, δεν είχε και πολύ καλές ταινίες. Πήγα πάνω από 15 φορές φέτος σινεμά, και μόνο 1-2 φχαριστήθηκα. Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... συμφωνώ..και εγώ με περσινές και προπερσινες σε dvd την έβγαλα...αλλά μερικές φετινές ήταν καλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vivika Νεοφερμένο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:26 Η vivika έγραψε: #834 09-08-09 13:26 Το Silent Hill :scared: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η seize the day: #835 09-08-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες,αν όχι οι καλύτερες ταινίες...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η Proudqueen: #836 09-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από who: Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... Κι εγωωωω Παιζει κι ο κλωνος του Χατζηφωτιου (αν λεω καλα το ονομα του) Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Με το wall-e μου συνεβη κατι περιεργο..Τελειωσε πριν καν το καταλαβω...Ξαφνικα βγηκαν οι τιτλοι τελους κι εγω αναρωτιομουν τι εγινε κι αν καταλαθος πατησα το ff :what:Ηθελα κι αλλο.. Ον τοπικ Αξιωθηκα και ειδα τον Μπεντζαμιν τον Μπατον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:28 Η Λουκρητία: #837 09-08-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Θελω πολυυ να δω την τελευταια.. εχω ακουσει τα καλυτερα..(: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Η anna_md έγραψε: #838 09-08-09 17:30 χθες ειδα το Taken μου αρεσε αρκετα...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η G!Ot@K/ έγραψε: #839 09-08-09 18:42 χτες ειδα το harry potter and the half-blood prince... δεν μπορω να πω οτι το λατρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #840 09-08-09 20:10 Eιδα μια με τον Μπρους Λι του '72. Ειχα αναγκη να δω ξυλο. Πολυ ξυλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γενικά οι ταινίες της Βαρντάλος κινούνται στο ίδιο μοτίβο, και καταντάνε εκνευριστικές. Δεν έχω δει ούτε μία από δαύτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:47 Ο ξαροπ έγραψε: #826 09-08-09 11:47 Το Γάμος αλά Ελληνικά το είχα δει (αναγκαστικά) στο αεροπλάνο, και αν και δεν το θυμάμαι καθόλου σχεδόν μπορώ να πω πως δεν είχα ενθουσιαστεί. Αυτό εδώ ήταν απλώς χαζό. Κι έτσι όπως μιλούσαν οι "Έλληνες" τα "ελληνικά" ούτε οι κανονικοί Έλληνες τα καταλαβαίνανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:50 Ο who έγραψε: #827 09-08-09 11:50 Ναι, αυτά τα ελληνοαμερικάνικα χαζορομάντζα είναι απίστευτα βλακώδη. Και να με πλήρωνε κάποιος, δε θα πήγαινα να δω ταινία της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο ξαροπ έγραψε: #828 09-08-09 12:03 Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:05 Ο who έγραψε: #829 09-08-09 12:05 Έχεις δίκιο. Η φετινή χρονιά ειδικά, δεν είχε και πολύ καλές ταινίες. Πήγα πάνω από 15 φορές φέτος σινεμά, και μόνο 1-2 φχαριστήθηκα. Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:07 Ο Nickname έγραψε: #830 09-08-09 12:07 Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #831 09-08-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: δαλαδή εγώ που έχω διαβάσει το βιβλιο λέτε να απογητευτώ?? Click για ανάπτυξη... Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι. Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο. Έχει ωραία εφέ πάντως. (: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Να το δεις. Είναι πολύ ωραίο και περνάει και πολύ ωραία μηνύματα. Είδα χτες το Μια νύχτα στο μουσείο 2. Το βαρέθηκα στην πρώτη μισή ώρα. :p Το 1 ήταν Πολύ καλύτερο. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η Λουκρητία: #832 09-08-09 12:37 Mystic River. Υπεεεεεεροχη ταινια. Ξεκινησα και το βιβλιο.(: Α, και αυτον τον γαλανοματη, που εκανε τον Τζιμη και που δεν θυμαμαι τωρα το ονομα του, τον βρισκω συμπαθητικο οτι και να λετε.:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:20 Η 3v@Ki έγραψε: #833 09-08-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι. Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο. Έχει ωραία εφέ πάντως. (: Click για ανάπτυξη... μου άρεσαν οι προηγούμενες απλά σε καμία δεν είχα διαβάσει το βιβλίο και έχω ακούσει ότι το βιβλίο και η ταινία καμία σχέση...αλλά θα δούμε...βασικά θα το δω στο cinema με παρέα οπότε και καλή να μην είναι θα το ευχαριστηθώ... Υ.Γ. και εμένα μου αρέσουν τα καρτούνς..χθες είδα το ice age 3 (η εποχή των παγετώνων 3) και έριξα πολύ γέλιο!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από who: Έχεις δίκιο. Η φετινή χρονιά ειδικά, δεν είχε και πολύ καλές ταινίες. Πήγα πάνω από 15 φορές φέτος σινεμά, και μόνο 1-2 φχαριστήθηκα. Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... συμφωνώ..και εγώ με περσινές και προπερσινες σε dvd την έβγαλα...αλλά μερικές φετινές ήταν καλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vivika Νεοφερμένο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:26 Η vivika έγραψε: #834 09-08-09 13:26 Το Silent Hill :scared: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η seize the day: #835 09-08-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες,αν όχι οι καλύτερες ταινίες...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η Proudqueen: #836 09-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από who: Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... Κι εγωωωω Παιζει κι ο κλωνος του Χατζηφωτιου (αν λεω καλα το ονομα του) Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Με το wall-e μου συνεβη κατι περιεργο..Τελειωσε πριν καν το καταλαβω...Ξαφνικα βγηκαν οι τιτλοι τελους κι εγω αναρωτιομουν τι εγινε κι αν καταλαθος πατησα το ff :what:Ηθελα κι αλλο.. Ον τοπικ Αξιωθηκα και ειδα τον Μπεντζαμιν τον Μπατον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:28 Η Λουκρητία: #837 09-08-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Θελω πολυυ να δω την τελευταια.. εχω ακουσει τα καλυτερα..(: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Η anna_md έγραψε: #838 09-08-09 17:30 χθες ειδα το Taken μου αρεσε αρκετα...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η G!Ot@K/ έγραψε: #839 09-08-09 18:42 χτες ειδα το harry potter and the half-blood prince... δεν μπορω να πω οτι το λατρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #840 09-08-09 20:10 Eιδα μια με τον Μπρους Λι του '72. Ειχα αναγκη να δω ξυλο. Πολυ ξυλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το Γάμος αλά Ελληνικά το είχα δει (αναγκαστικά) στο αεροπλάνο, και αν και δεν το θυμάμαι καθόλου σχεδόν μπορώ να πω πως δεν είχα ενθουσιαστεί. Αυτό εδώ ήταν απλώς χαζό. Κι έτσι όπως μιλούσαν οι "Έλληνες" τα "ελληνικά" ούτε οι κανονικοί Έλληνες τα καταλαβαίνανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:50 Ο who έγραψε: #827 09-08-09 11:50 Ναι, αυτά τα ελληνοαμερικάνικα χαζορομάντζα είναι απίστευτα βλακώδη. Και να με πλήρωνε κάποιος, δε θα πήγαινα να δω ταινία της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο ξαροπ έγραψε: #828 09-08-09 12:03 Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:05 Ο who έγραψε: #829 09-08-09 12:05 Έχεις δίκιο. Η φετινή χρονιά ειδικά, δεν είχε και πολύ καλές ταινίες. Πήγα πάνω από 15 φορές φέτος σινεμά, και μόνο 1-2 φχαριστήθηκα. Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:07 Ο Nickname έγραψε: #830 09-08-09 12:07 Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #831 09-08-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: δαλαδή εγώ που έχω διαβάσει το βιβλιο λέτε να απογητευτώ?? Click για ανάπτυξη... Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι. Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο. Έχει ωραία εφέ πάντως. (: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Να το δεις. Είναι πολύ ωραίο και περνάει και πολύ ωραία μηνύματα. Είδα χτες το Μια νύχτα στο μουσείο 2. Το βαρέθηκα στην πρώτη μισή ώρα. :p Το 1 ήταν Πολύ καλύτερο. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η Λουκρητία: #832 09-08-09 12:37 Mystic River. Υπεεεεεεροχη ταινια. Ξεκινησα και το βιβλιο.(: Α, και αυτον τον γαλανοματη, που εκανε τον Τζιμη και που δεν θυμαμαι τωρα το ονομα του, τον βρισκω συμπαθητικο οτι και να λετε.:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:20 Η 3v@Ki έγραψε: #833 09-08-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι. Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο. Έχει ωραία εφέ πάντως. (: Click για ανάπτυξη... μου άρεσαν οι προηγούμενες απλά σε καμία δεν είχα διαβάσει το βιβλίο και έχω ακούσει ότι το βιβλίο και η ταινία καμία σχέση...αλλά θα δούμε...βασικά θα το δω στο cinema με παρέα οπότε και καλή να μην είναι θα το ευχαριστηθώ... Υ.Γ. και εμένα μου αρέσουν τα καρτούνς..χθες είδα το ice age 3 (η εποχή των παγετώνων 3) και έριξα πολύ γέλιο!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από who: Έχεις δίκιο. Η φετινή χρονιά ειδικά, δεν είχε και πολύ καλές ταινίες. Πήγα πάνω από 15 φορές φέτος σινεμά, και μόνο 1-2 φχαριστήθηκα. Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... συμφωνώ..και εγώ με περσινές και προπερσινες σε dvd την έβγαλα...αλλά μερικές φετινές ήταν καλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vivika Νεοφερμένο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:26 Η vivika έγραψε: #834 09-08-09 13:26 Το Silent Hill :scared: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η seize the day: #835 09-08-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες,αν όχι οι καλύτερες ταινίες...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η Proudqueen: #836 09-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από who: Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... Κι εγωωωω Παιζει κι ο κλωνος του Χατζηφωτιου (αν λεω καλα το ονομα του) Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Με το wall-e μου συνεβη κατι περιεργο..Τελειωσε πριν καν το καταλαβω...Ξαφνικα βγηκαν οι τιτλοι τελους κι εγω αναρωτιομουν τι εγινε κι αν καταλαθος πατησα το ff :what:Ηθελα κι αλλο.. Ον τοπικ Αξιωθηκα και ειδα τον Μπεντζαμιν τον Μπατον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:28 Η Λουκρητία: #837 09-08-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Θελω πολυυ να δω την τελευταια.. εχω ακουσει τα καλυτερα..(: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Η anna_md έγραψε: #838 09-08-09 17:30 χθες ειδα το Taken μου αρεσε αρκετα...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η G!Ot@K/ έγραψε: #839 09-08-09 18:42 χτες ειδα το harry potter and the half-blood prince... δεν μπορω να πω οτι το λατρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #840 09-08-09 20:10 Eιδα μια με τον Μπρους Λι του '72. Ειχα αναγκη να δω ξυλο. Πολυ ξυλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, αυτά τα ελληνοαμερικάνικα χαζορομάντζα είναι απίστευτα βλακώδη. Και να με πλήρωνε κάποιος, δε θα πήγαινα να δω ταινία της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο ξαροπ έγραψε: #828 09-08-09 12:03 Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:05 Ο who έγραψε: #829 09-08-09 12:05 Έχεις δίκιο. Η φετινή χρονιά ειδικά, δεν είχε και πολύ καλές ταινίες. Πήγα πάνω από 15 φορές φέτος σινεμά, και μόνο 1-2 φχαριστήθηκα. Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:07 Ο Nickname έγραψε: #830 09-08-09 12:07 Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #831 09-08-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: δαλαδή εγώ που έχω διαβάσει το βιβλιο λέτε να απογητευτώ?? Click για ανάπτυξη... Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι. Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο. Έχει ωραία εφέ πάντως. (: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Να το δεις. Είναι πολύ ωραίο και περνάει και πολύ ωραία μηνύματα. Είδα χτες το Μια νύχτα στο μουσείο 2. Το βαρέθηκα στην πρώτη μισή ώρα. :p Το 1 ήταν Πολύ καλύτερο. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η Λουκρητία: #832 09-08-09 12:37 Mystic River. Υπεεεεεεροχη ταινια. Ξεκινησα και το βιβλιο.(: Α, και αυτον τον γαλανοματη, που εκανε τον Τζιμη και που δεν θυμαμαι τωρα το ονομα του, τον βρισκω συμπαθητικο οτι και να λετε.:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:20 Η 3v@Ki έγραψε: #833 09-08-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι. Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο. Έχει ωραία εφέ πάντως. (: Click για ανάπτυξη... μου άρεσαν οι προηγούμενες απλά σε καμία δεν είχα διαβάσει το βιβλίο και έχω ακούσει ότι το βιβλίο και η ταινία καμία σχέση...αλλά θα δούμε...βασικά θα το δω στο cinema με παρέα οπότε και καλή να μην είναι θα το ευχαριστηθώ... Υ.Γ. και εμένα μου αρέσουν τα καρτούνς..χθες είδα το ice age 3 (η εποχή των παγετώνων 3) και έριξα πολύ γέλιο!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από who: Έχεις δίκιο. Η φετινή χρονιά ειδικά, δεν είχε και πολύ καλές ταινίες. Πήγα πάνω από 15 φορές φέτος σινεμά, και μόνο 1-2 φχαριστήθηκα. Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... συμφωνώ..και εγώ με περσινές και προπερσινες σε dvd την έβγαλα...αλλά μερικές φετινές ήταν καλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vivika Νεοφερμένο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:26 Η vivika έγραψε: #834 09-08-09 13:26 Το Silent Hill :scared: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η seize the day: #835 09-08-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες,αν όχι οι καλύτερες ταινίες...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η Proudqueen: #836 09-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από who: Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... Κι εγωωωω Παιζει κι ο κλωνος του Χατζηφωτιου (αν λεω καλα το ονομα του) Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Με το wall-e μου συνεβη κατι περιεργο..Τελειωσε πριν καν το καταλαβω...Ξαφνικα βγηκαν οι τιτλοι τελους κι εγω αναρωτιομουν τι εγινε κι αν καταλαθος πατησα το ff :what:Ηθελα κι αλλο.. Ον τοπικ Αξιωθηκα και ειδα τον Μπεντζαμιν τον Μπατον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:28 Η Λουκρητία: #837 09-08-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Θελω πολυυ να δω την τελευταια.. εχω ακουσει τα καλυτερα..(: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Η anna_md έγραψε: #838 09-08-09 17:30 χθες ειδα το Taken μου αρεσε αρκετα...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η G!Ot@K/ έγραψε: #839 09-08-09 18:42 χτες ειδα το harry potter and the half-blood prince... δεν μπορω να πω οτι το λατρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #840 09-08-09 20:10 Eιδα μια με τον Μπρους Λι του '72. Ειχα αναγκη να δω ξυλο. Πολυ ξυλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:05 Ο who έγραψε: #829 09-08-09 12:05 Έχεις δίκιο. Η φετινή χρονιά ειδικά, δεν είχε και πολύ καλές ταινίες. Πήγα πάνω από 15 φορές φέτος σινεμά, και μόνο 1-2 φχαριστήθηκα. Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:07 Ο Nickname έγραψε: #830 09-08-09 12:07 Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #831 09-08-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: δαλαδή εγώ που έχω διαβάσει το βιβλιο λέτε να απογητευτώ?? Click για ανάπτυξη... Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι. Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο. Έχει ωραία εφέ πάντως. (: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Να το δεις. Είναι πολύ ωραίο και περνάει και πολύ ωραία μηνύματα. Είδα χτες το Μια νύχτα στο μουσείο 2. Το βαρέθηκα στην πρώτη μισή ώρα. :p Το 1 ήταν Πολύ καλύτερο. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η Λουκρητία: #832 09-08-09 12:37 Mystic River. Υπεεεεεεροχη ταινια. Ξεκινησα και το βιβλιο.(: Α, και αυτον τον γαλανοματη, που εκανε τον Τζιμη και που δεν θυμαμαι τωρα το ονομα του, τον βρισκω συμπαθητικο οτι και να λετε.:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:20 Η 3v@Ki έγραψε: #833 09-08-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι. Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο. Έχει ωραία εφέ πάντως. (: Click για ανάπτυξη... μου άρεσαν οι προηγούμενες απλά σε καμία δεν είχα διαβάσει το βιβλίο και έχω ακούσει ότι το βιβλίο και η ταινία καμία σχέση...αλλά θα δούμε...βασικά θα το δω στο cinema με παρέα οπότε και καλή να μην είναι θα το ευχαριστηθώ... Υ.Γ. και εμένα μου αρέσουν τα καρτούνς..χθες είδα το ice age 3 (η εποχή των παγετώνων 3) και έριξα πολύ γέλιο!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από who: Έχεις δίκιο. Η φετινή χρονιά ειδικά, δεν είχε και πολύ καλές ταινίες. Πήγα πάνω από 15 φορές φέτος σινεμά, και μόνο 1-2 φχαριστήθηκα. Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... συμφωνώ..και εγώ με περσινές και προπερσινες σε dvd την έβγαλα...αλλά μερικές φετινές ήταν καλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vivika Νεοφερμένο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:26 Η vivika έγραψε: #834 09-08-09 13:26 Το Silent Hill :scared: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η seize the day: #835 09-08-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες,αν όχι οι καλύτερες ταινίες...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η Proudqueen: #836 09-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από who: Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... Κι εγωωωω Παιζει κι ο κλωνος του Χατζηφωτιου (αν λεω καλα το ονομα του) Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Με το wall-e μου συνεβη κατι περιεργο..Τελειωσε πριν καν το καταλαβω...Ξαφνικα βγηκαν οι τιτλοι τελους κι εγω αναρωτιομουν τι εγινε κι αν καταλαθος πατησα το ff :what:Ηθελα κι αλλο.. Ον τοπικ Αξιωθηκα και ειδα τον Μπεντζαμιν τον Μπατον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:28 Η Λουκρητία: #837 09-08-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Θελω πολυυ να δω την τελευταια.. εχω ακουσει τα καλυτερα..(: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Η anna_md έγραψε: #838 09-08-09 17:30 χθες ειδα το Taken μου αρεσε αρκετα...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η G!Ot@K/ έγραψε: #839 09-08-09 18:42 χτες ειδα το harry potter and the half-blood prince... δεν μπορω να πω οτι το λατρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #840 09-08-09 20:10 Eιδα μια με τον Μπρους Λι του '72. Ειχα αναγκη να δω ξυλο. Πολυ ξυλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχεις δίκιο. Η φετινή χρονιά ειδικά, δεν είχε και πολύ καλές ταινίες. Πήγα πάνω από 15 φορές φέτος σινεμά, και μόνο 1-2 φχαριστήθηκα. Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:07 Ο Nickname έγραψε: #830 09-08-09 12:07 Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #831 09-08-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: δαλαδή εγώ που έχω διαβάσει το βιβλιο λέτε να απογητευτώ?? Click για ανάπτυξη... Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι. Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο. Έχει ωραία εφέ πάντως. (: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Να το δεις. Είναι πολύ ωραίο και περνάει και πολύ ωραία μηνύματα. Είδα χτες το Μια νύχτα στο μουσείο 2. Το βαρέθηκα στην πρώτη μισή ώρα. :p Το 1 ήταν Πολύ καλύτερο. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η Λουκρητία: #832 09-08-09 12:37 Mystic River. Υπεεεεεεροχη ταινια. Ξεκινησα και το βιβλιο.(: Α, και αυτον τον γαλανοματη, που εκανε τον Τζιμη και που δεν θυμαμαι τωρα το ονομα του, τον βρισκω συμπαθητικο οτι και να λετε.:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:20 Η 3v@Ki έγραψε: #833 09-08-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι. Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο. Έχει ωραία εφέ πάντως. (: Click για ανάπτυξη... μου άρεσαν οι προηγούμενες απλά σε καμία δεν είχα διαβάσει το βιβλίο και έχω ακούσει ότι το βιβλίο και η ταινία καμία σχέση...αλλά θα δούμε...βασικά θα το δω στο cinema με παρέα οπότε και καλή να μην είναι θα το ευχαριστηθώ... Υ.Γ. και εμένα μου αρέσουν τα καρτούνς..χθες είδα το ice age 3 (η εποχή των παγετώνων 3) και έριξα πολύ γέλιο!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από who: Έχεις δίκιο. Η φετινή χρονιά ειδικά, δεν είχε και πολύ καλές ταινίες. Πήγα πάνω από 15 φορές φέτος σινεμά, και μόνο 1-2 φχαριστήθηκα. Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... συμφωνώ..και εγώ με περσινές και προπερσινες σε dvd την έβγαλα...αλλά μερικές φετινές ήταν καλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vivika Νεοφερμένο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:26 Η vivika έγραψε: #834 09-08-09 13:26 Το Silent Hill :scared: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η seize the day: #835 09-08-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες,αν όχι οι καλύτερες ταινίες...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η Proudqueen: #836 09-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από who: Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... Κι εγωωωω Παιζει κι ο κλωνος του Χατζηφωτιου (αν λεω καλα το ονομα του) Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Με το wall-e μου συνεβη κατι περιεργο..Τελειωσε πριν καν το καταλαβω...Ξαφνικα βγηκαν οι τιτλοι τελους κι εγω αναρωτιομουν τι εγινε κι αν καταλαθος πατησα το ff :what:Ηθελα κι αλλο.. Ον τοπικ Αξιωθηκα και ειδα τον Μπεντζαμιν τον Μπατον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:28 Η Λουκρητία: #837 09-08-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Θελω πολυυ να δω την τελευταια.. εχω ακουσει τα καλυτερα..(: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Η anna_md έγραψε: #838 09-08-09 17:30 χθες ειδα το Taken μου αρεσε αρκετα...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η G!Ot@K/ έγραψε: #839 09-08-09 18:42 χτες ειδα το harry potter and the half-blood prince... δεν μπορω να πω οτι το λατρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #840 09-08-09 20:10 Eιδα μια με τον Μπρους Λι του '72. Ειχα αναγκη να δω ξυλο. Πολυ ξυλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:36 Η aLe3ouLa έγραψε: #831 09-08-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: δαλαδή εγώ που έχω διαβάσει το βιβλιο λέτε να απογητευτώ?? Click για ανάπτυξη... Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι. Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο. Έχει ωραία εφέ πάντως. (: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Να το δεις. Είναι πολύ ωραίο και περνάει και πολύ ωραία μηνύματα. Είδα χτες το Μια νύχτα στο μουσείο 2. Το βαρέθηκα στην πρώτη μισή ώρα. :p Το 1 ήταν Πολύ καλύτερο. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η Λουκρητία: #832 09-08-09 12:37 Mystic River. Υπεεεεεεροχη ταινια. Ξεκινησα και το βιβλιο.(: Α, και αυτον τον γαλανοματη, που εκανε τον Τζιμη και που δεν θυμαμαι τωρα το ονομα του, τον βρισκω συμπαθητικο οτι και να λετε.:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:20 Η 3v@Ki έγραψε: #833 09-08-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι. Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο. Έχει ωραία εφέ πάντως. (: Click για ανάπτυξη... μου άρεσαν οι προηγούμενες απλά σε καμία δεν είχα διαβάσει το βιβλίο και έχω ακούσει ότι το βιβλίο και η ταινία καμία σχέση...αλλά θα δούμε...βασικά θα το δω στο cinema με παρέα οπότε και καλή να μην είναι θα το ευχαριστηθώ... Υ.Γ. και εμένα μου αρέσουν τα καρτούνς..χθες είδα το ice age 3 (η εποχή των παγετώνων 3) και έριξα πολύ γέλιο!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από who: Έχεις δίκιο. Η φετινή χρονιά ειδικά, δεν είχε και πολύ καλές ταινίες. Πήγα πάνω από 15 φορές φέτος σινεμά, και μόνο 1-2 φχαριστήθηκα. Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... συμφωνώ..και εγώ με περσινές και προπερσινες σε dvd την έβγαλα...αλλά μερικές φετινές ήταν καλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vivika Νεοφερμένο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:26 Η vivika έγραψε: #834 09-08-09 13:26 Το Silent Hill :scared: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η seize the day: #835 09-08-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες,αν όχι οι καλύτερες ταινίες...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η Proudqueen: #836 09-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από who: Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... Κι εγωωωω Παιζει κι ο κλωνος του Χατζηφωτιου (αν λεω καλα το ονομα του) Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Με το wall-e μου συνεβη κατι περιεργο..Τελειωσε πριν καν το καταλαβω...Ξαφνικα βγηκαν οι τιτλοι τελους κι εγω αναρωτιομουν τι εγινε κι αν καταλαθος πατησα το ff :what:Ηθελα κι αλλο.. Ον τοπικ Αξιωθηκα και ειδα τον Μπεντζαμιν τον Μπατον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:28 Η Λουκρητία: #837 09-08-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Θελω πολυυ να δω την τελευταια.. εχω ακουσει τα καλυτερα..(: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Η anna_md έγραψε: #838 09-08-09 17:30 χθες ειδα το Taken μου αρεσε αρκετα...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η G!Ot@K/ έγραψε: #839 09-08-09 18:42 χτες ειδα το harry potter and the half-blood prince... δεν μπορω να πω οτι το λατρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #840 09-08-09 20:10 Eιδα μια με τον Μπρους Λι του '72. Ειχα αναγκη να δω ξυλο. Πολυ ξυλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: δαλαδή εγώ που έχω διαβάσει το βιβλιο λέτε να απογητευτώ?? Click για ανάπτυξη... Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι. Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο. Έχει ωραία εφέ πάντως. (: Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Να το δεις. Είναι πολύ ωραίο και περνάει και πολύ ωραία μηνύματα. Είδα χτες το Μια νύχτα στο μουσείο 2. Το βαρέθηκα στην πρώτη μισή ώρα. :p Το 1 ήταν Πολύ καλύτερο. :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η Λουκρητία: #832 09-08-09 12:37 Mystic River. Υπεεεεεεροχη ταινια. Ξεκινησα και το βιβλιο.(: Α, και αυτον τον γαλανοματη, που εκανε τον Τζιμη και που δεν θυμαμαι τωρα το ονομα του, τον βρισκω συμπαθητικο οτι και να λετε.:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:20 Η 3v@Ki έγραψε: #833 09-08-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι. Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο. Έχει ωραία εφέ πάντως. (: Click για ανάπτυξη... μου άρεσαν οι προηγούμενες απλά σε καμία δεν είχα διαβάσει το βιβλίο και έχω ακούσει ότι το βιβλίο και η ταινία καμία σχέση...αλλά θα δούμε...βασικά θα το δω στο cinema με παρέα οπότε και καλή να μην είναι θα το ευχαριστηθώ... Υ.Γ. και εμένα μου αρέσουν τα καρτούνς..χθες είδα το ice age 3 (η εποχή των παγετώνων 3) και έριξα πολύ γέλιο!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από who: Έχεις δίκιο. Η φετινή χρονιά ειδικά, δεν είχε και πολύ καλές ταινίες. Πήγα πάνω από 15 φορές φέτος σινεμά, και μόνο 1-2 φχαριστήθηκα. Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... συμφωνώ..και εγώ με περσινές και προπερσινες σε dvd την έβγαλα...αλλά μερικές φετινές ήταν καλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vivika Νεοφερμένο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:26 Η vivika έγραψε: #834 09-08-09 13:26 Το Silent Hill :scared: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η seize the day: #835 09-08-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες,αν όχι οι καλύτερες ταινίες...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η Proudqueen: #836 09-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από who: Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... Κι εγωωωω Παιζει κι ο κλωνος του Χατζηφωτιου (αν λεω καλα το ονομα του) Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Με το wall-e μου συνεβη κατι περιεργο..Τελειωσε πριν καν το καταλαβω...Ξαφνικα βγηκαν οι τιτλοι τελους κι εγω αναρωτιομουν τι εγινε κι αν καταλαθος πατησα το ff :what:Ηθελα κι αλλο.. Ον τοπικ Αξιωθηκα και ειδα τον Μπεντζαμιν τον Μπατον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:28 Η Λουκρητία: #837 09-08-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Θελω πολυυ να δω την τελευταια.. εχω ακουσει τα καλυτερα..(: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Η anna_md έγραψε: #838 09-08-09 17:30 χθες ειδα το Taken μου αρεσε αρκετα...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η G!Ot@K/ έγραψε: #839 09-08-09 18:42 χτες ειδα το harry potter and the half-blood prince... δεν μπορω να πω οτι το λατρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #840 09-08-09 20:10 Eιδα μια με τον Μπρους Λι του '72. Ειχα αναγκη να δω ξυλο. Πολυ ξυλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mystic River. Υπεεεεεεροχη ταινια. Ξεκινησα και το βιβλιο.(: Α, και αυτον τον γαλανοματη, που εκανε τον Τζιμη και που δεν θυμαμαι τωρα το ονομα του, τον βρισκω συμπαθητικο οτι και να λετε.:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:20 Η 3v@Ki έγραψε: #833 09-08-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι. Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο. Έχει ωραία εφέ πάντως. (: Click για ανάπτυξη... μου άρεσαν οι προηγούμενες απλά σε καμία δεν είχα διαβάσει το βιβλίο και έχω ακούσει ότι το βιβλίο και η ταινία καμία σχέση...αλλά θα δούμε...βασικά θα το δω στο cinema με παρέα οπότε και καλή να μην είναι θα το ευχαριστηθώ... Υ.Γ. και εμένα μου αρέσουν τα καρτούνς..χθες είδα το ice age 3 (η εποχή των παγετώνων 3) και έριξα πολύ γέλιο!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από who: Έχεις δίκιο. Η φετινή χρονιά ειδικά, δεν είχε και πολύ καλές ταινίες. Πήγα πάνω από 15 φορές φέτος σινεμά, και μόνο 1-2 φχαριστήθηκα. Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... συμφωνώ..και εγώ με περσινές και προπερσινες σε dvd την έβγαλα...αλλά μερικές φετινές ήταν καλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vivika Νεοφερμένο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:26 Η vivika έγραψε: #834 09-08-09 13:26 Το Silent Hill :scared: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η seize the day: #835 09-08-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες,αν όχι οι καλύτερες ταινίες...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η Proudqueen: #836 09-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από who: Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... Κι εγωωωω Παιζει κι ο κλωνος του Χατζηφωτιου (αν λεω καλα το ονομα του) Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Με το wall-e μου συνεβη κατι περιεργο..Τελειωσε πριν καν το καταλαβω...Ξαφνικα βγηκαν οι τιτλοι τελους κι εγω αναρωτιομουν τι εγινε κι αν καταλαθος πατησα το ff :what:Ηθελα κι αλλο.. Ον τοπικ Αξιωθηκα και ειδα τον Μπεντζαμιν τον Μπατον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:28 Η Λουκρητία: #837 09-08-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Θελω πολυυ να δω την τελευταια.. εχω ακουσει τα καλυτερα..(: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Η anna_md έγραψε: #838 09-08-09 17:30 χθες ειδα το Taken μου αρεσε αρκετα...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η G!Ot@K/ έγραψε: #839 09-08-09 18:42 χτες ειδα το harry potter and the half-blood prince... δεν μπορω να πω οτι το λατρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #840 09-08-09 20:10 Eιδα μια με τον Μπρους Λι του '72. Ειχα αναγκη να δω ξυλο. Πολυ ξυλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Άμα περιμένεις να δεις ότι ακριβώς λέει το βιβλίο, ναι. Άμα σ'άρεσαν oι προηγούμενες ταινίες , θα σ'αρέσει και αυτο. Έχει ωραία εφέ πάντως. (: Click για ανάπτυξη... μου άρεσαν οι προηγούμενες απλά σε καμία δεν είχα διαβάσει το βιβλίο και έχω ακούσει ότι το βιβλίο και η ταινία καμία σχέση...αλλά θα δούμε...βασικά θα το δω στο cinema με παρέα οπότε και καλή να μην είναι θα το ευχαριστηθώ... Υ.Γ. και εμένα μου αρέσουν τα καρτούνς..χθες είδα το ice age 3 (η εποχή των παγετώνων 3) και έριξα πολύ γέλιο!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από who: Έχεις δίκιο. Η φετινή χρονιά ειδικά, δεν είχε και πολύ καλές ταινίες. Πήγα πάνω από 15 φορές φέτος σινεμά, και μόνο 1-2 φχαριστήθηκα. Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... συμφωνώ..και εγώ με περσινές και προπερσινες σε dvd την έβγαλα...αλλά μερικές φετινές ήταν καλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vivika Νεοφερμένο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:26 Η vivika έγραψε: #834 09-08-09 13:26 Το Silent Hill :scared: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η seize the day: #835 09-08-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες,αν όχι οι καλύτερες ταινίες...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η Proudqueen: #836 09-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από who: Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... Κι εγωωωω Παιζει κι ο κλωνος του Χατζηφωτιου (αν λεω καλα το ονομα του) Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Με το wall-e μου συνεβη κατι περιεργο..Τελειωσε πριν καν το καταλαβω...Ξαφνικα βγηκαν οι τιτλοι τελους κι εγω αναρωτιομουν τι εγινε κι αν καταλαθος πατησα το ff :what:Ηθελα κι αλλο.. Ον τοπικ Αξιωθηκα και ειδα τον Μπεντζαμιν τον Μπατον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:28 Η Λουκρητία: #837 09-08-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Θελω πολυυ να δω την τελευταια.. εχω ακουσει τα καλυτερα..(: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Η anna_md έγραψε: #838 09-08-09 17:30 χθες ειδα το Taken μου αρεσε αρκετα...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η G!Ot@K/ έγραψε: #839 09-08-09 18:42 χτες ειδα το harry potter and the half-blood prince... δεν μπορω να πω οτι το λατρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #840 09-08-09 20:10 Eιδα μια με τον Μπρους Λι του '72. Ειχα αναγκη να δω ξυλο. Πολυ ξυλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το Silent Hill :scared: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η seize the day: #835 09-08-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες,αν όχι οι καλύτερες ταινίες...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η Proudqueen: #836 09-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από who: Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... Κι εγωωωω Παιζει κι ο κλωνος του Χατζηφωτιου (αν λεω καλα το ονομα του) Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Με το wall-e μου συνεβη κατι περιεργο..Τελειωσε πριν καν το καταλαβω...Ξαφνικα βγηκαν οι τιτλοι τελους κι εγω αναρωτιομουν τι εγινε κι αν καταλαθος πατησα το ff :what:Ηθελα κι αλλο.. Ον τοπικ Αξιωθηκα και ειδα τον Μπεντζαμιν τον Μπατον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:28 Η Λουκρητία: #837 09-08-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Θελω πολυυ να δω την τελευταια.. εχω ακουσει τα καλυτερα..(: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Η anna_md έγραψε: #838 09-08-09 17:30 χθες ειδα το Taken μου αρεσε αρκετα...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η G!Ot@K/ έγραψε: #839 09-08-09 18:42 χτες ειδα το harry potter and the half-blood prince... δεν μπορω να πω οτι το λατρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #840 09-08-09 20:10 Eιδα μια με τον Μπρους Λι του '72. Ειχα αναγκη να δω ξυλο. Πολυ ξυλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Και εγώ θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες,αν όχι οι καλύτερες ταινίες...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:23 Η Proudqueen: #836 09-08-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από who: Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... Κι εγωωωω Παιζει κι ο κλωνος του Χατζηφωτιου (αν λεω καλα το ονομα του) Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Με το wall-e μου συνεβη κατι περιεργο..Τελειωσε πριν καν το καταλαβω...Ξαφνικα βγηκαν οι τιτλοι τελους κι εγω αναρωτιομουν τι εγινε κι αν καταλαθος πατησα το ff :what:Ηθελα κι αλλο.. Ον τοπικ Αξιωθηκα και ειδα τον Μπεντζαμιν τον Μπατον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:28 Η Λουκρητία: #837 09-08-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Θελω πολυυ να δω την τελευταια.. εχω ακουσει τα καλυτερα..(: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Η anna_md έγραψε: #838 09-08-09 17:30 χθες ειδα το Taken μου αρεσε αρκετα...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η G!Ot@K/ έγραψε: #839 09-08-09 18:42 χτες ειδα το harry potter and the half-blood prince... δεν μπορω να πω οτι το λατρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #840 09-08-09 20:10 Eιδα μια με τον Μπρους Λι του '72. Ειχα αναγκη να δω ξυλο. Πολυ ξυλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από who: Εμένα μ' αρέσουν τα καρτούν περισσότερο βέβαια. Γι αυτό και περιμένω πως και πως το "UP". Click για ανάπτυξη... Κι εγωωωω Παιζει κι ο κλωνος του Χατζηφωτιου (αν λεω καλα το ονομα του) Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι κι εμένα μ αρέσουν τα καρτούν (παρόλο που με κοροϊδεύουν). Ήθελα να δω και το Wall-e αλλά δεν το πρόλαβα, θα το πάρω DVD Click για ανάπτυξη... Με το wall-e μου συνεβη κατι περιεργο..Τελειωσε πριν καν το καταλαβω...Ξαφνικα βγηκαν οι τιτλοι τελους κι εγω αναρωτιομουν τι εγινε κι αν καταλαθος πατησα το ff :what:Ηθελα κι αλλο.. Ον τοπικ Αξιωθηκα και ειδα τον Μπεντζαμιν τον Μπατον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:28 Η Λουκρητία: #837 09-08-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Θελω πολυυ να δω την τελευταια.. εχω ακουσει τα καλυτερα..(: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Η anna_md έγραψε: #838 09-08-09 17:30 χθες ειδα το Taken μου αρεσε αρκετα...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η G!Ot@K/ έγραψε: #839 09-08-09 18:42 χτες ειδα το harry potter and the half-blood prince... δεν μπορω να πω οτι το λατρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #840 09-08-09 20:10 Eιδα μια με τον Μπρους Λι του '72. Ειχα αναγκη να δω ξυλο. Πολυ ξυλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Πάντως, ενδεικτικά λέω πως εδώ και καιρό δεν ενθουσιάζομαι από νέες ταινίες. Το Dark Knight κάτι πήγε να πει, αλλά δεν συγκρίνεται με τις 4 καλύτερες κατ' εμέ ταινίες που έχω δεί: - The Godfather - Dead Poets Society - One flew Over the Cuckoo's Nest - Forrest Gump. Click για ανάπτυξη... Θελω πολυυ να δω την τελευταια.. εχω ακουσει τα καλυτερα..(: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Η anna_md έγραψε: #838 09-08-09 17:30 χθες ειδα το Taken μου αρεσε αρκετα...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η G!Ot@K/ έγραψε: #839 09-08-09 18:42 χτες ειδα το harry potter and the half-blood prince... δεν μπορω να πω οτι το λατρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #840 09-08-09 20:10 Eιδα μια με τον Μπρους Λι του '72. Ειχα αναγκη να δω ξυλο. Πολυ ξυλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χθες ειδα το Taken μου αρεσε αρκετα...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:42 Η G!Ot@K/ έγραψε: #839 09-08-09 18:42 χτες ειδα το harry potter and the half-blood prince... δεν μπορω να πω οτι το λατρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #840 09-08-09 20:10 Eιδα μια με τον Μπρους Λι του '72. Ειχα αναγκη να δω ξυλο. Πολυ ξυλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
χτες ειδα το harry potter and the half-blood prince... δεν μπορω να πω οτι το λατρεψα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #840 09-08-09 20:10 Eιδα μια με τον Μπρους Λι του '72. Ειχα αναγκη να δω ξυλο. Πολυ ξυλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eιδα μια με τον Μπρους Λι του '72. Ειχα αναγκη να δω ξυλο. Πολυ ξυλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.