Ποια είναι η τελευταία ταινία που είδατε;

Ψωνίζω,άρα υπάρχω.Εντάξει,καλή ήταν.:P
πηγα το ειδα και μετανιωσα τα λεφτακια μου. Βασικα ειχε πλακα γιατι γελαγα σε κατι ακυρα σημεια και εσπασα τα νευρα σε ολα τα ψωνια μες την αιθουσα του σινεμα. Εκει με τον Φιλανδο, πλανταξα(στο γελιο παντα):lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τhe bellievers! Και ήταν αρκετά ωραίο...[για του είδους του].

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το κύμα όντως πολύ ωραία ταινία, δείχνει πως ο φασισμός είναι κάτι έμφυτο στον άνθρωπο, αρκεί να ξυπνήσει.

Το Die Walle (το κυμα) , σου γαργαλαει στην αρχη τον εγκεφαλο ξεγελοντας σε οτι θα προχωρισει πιο βαθια , ενω ποτε δεν το κανει.Προκαλει σκεψη για καποια ζητηματα χερι με χερι με καποια μη ρεαλιστικα στοιχεια που υπαρχουν μονο και μονο για να δακρυσει περισσοτερο το κοινο . 3/5

Μη ρεαλιστικά στοιχεία;

Oπως ειπε και ο χαλβας,die walle.

Επισης,ειδα και το St. Trinian's ,μια ταινια που δειχνει ενα σχολεια μεσα στην αναρχια,το οποιο περναει κωμικες καταστασεις.

Μη ρεαλιστικά στοιχεία;
Xμ ας ξεδιπλωσω λιγο παραπανω την σκεψη μου , πιστευω οτι η προτελευταια σκηνη της ταινιας (αμφιθεατρο) ητανε υπερβολικη , χρειαζοντουσαν περισσοτερες σκηνες για να αναπτυχθει η σχεση των μαθητων με το κυμα για να αιτιολογησουνε αυτο το επιπεδο που ειχανε φτασει , το αποτελεσμα ητανε ενα τελος χωρις αρκετη ψυχολογικη υποδομη

The Happening καλη ειναι δειτε την

Όχι και από τις πιο επιτυχημένες του Shyamalan, ψιλομέτρια θα έλεγα. Εντάξει, την αγωνία της την έχει, αλλά κάπου...χαντακώνεται.

Xμ ας ξεδιπλωσω λιγο παραπανω την σκεψη μου , πιστευω οτι η προτελευταια σκηνη της ταινιας (αμφιθεατρο) ητανε υπερβολικη , χρειαζοντουσαν περισσοτερες σκηνες για να αναπτυχθει η σχεση των μαθητων με το κυμα για να αιτιολογησουνε αυτο το επιπεδο που ειχανε φτασει , το αποτελεσμα ητανε ενα τελος χωρις αρκετη ψυχολογικη υποδομη

Μη το λες, μπορεί μία εβδομάδα να ήταν αρκετή για να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Εγώ δε το θεωρώ απίθανο. Με τις κατάλληλες ενέργειες ενός ηγέτη (--> καθηγητής) η μάζα μπορεί εύκολα να κάνει και τα πιο ακραία.

Δεν διαφωνω , γι'αυτο το λογο ειπα οτι ηταν απαραιτητο να επιμηκύνουν την ταινια ωστε να εχουμε περισσοτερες σκηνες οπου θα σκιαγραφοταν οι σχεση μαθητη-κυμα , ετσι που η κατακλειδα να ειχε περισσοτερη λογικη υποσταση

εγω ειδα μαζι με τις φιλες μου το :nyxterida:Twilight:nyxterida:ειναι τελειο.την προηγουμενη εβδομαδα.ειναι τελειο!το εχετε δει?

εγω ειδα μαζι με τις φιλες μου το :nyxterida:Twilight:nyxterida:ειναι τελειο.την προηγουμενη εβδομαδα.ειναι τελειο!το εχετε δει?
εγω οχι... αλλα θελω πολυ να το δω...

πηγα το ειδα και μετανιωσα τα λεφτακια μου. Βασικα ειχε πλακα γιατι γελαγα σε κατι ακυρα σημεια και εσπασα τα νευρα σε ολα τα ψωνια μες την αιθουσα του σινεμα. Εκει με τον Φιλανδο, πλανταξα(στο γελιο παντα):lol:

Βασικά εγώ δεν την είδα στο σινεμά.Σιγά μην πλήρωνα για να δω τη συγκεκριμένη ταινία.:PΚι εγώ είχα σκάσει στο γέλιο σε κάποια σημεία.:P

Όχι και από τις πιο επιτυχημένες του Shyamalan, ψιλομέτρια θα έλεγα. Εντάξει, την αγωνία της την έχει, αλλά κάπου...χαντακώνεται.
Το τέλος ήταν αηδία, το σκηνικό και γενικά η ροη μέχρι λίγο πριν το τέλος ήταν όλα υπέροχα (εκτός από το παρατραβηγμένο μέρος με την τρελή γριά)

Βλέπω το θάνατό σου 2 και 3.

εγώ το "ψωνίω αρα υπάρχω"που το κατέβασα απο το ιντερνετ!χαζοταινιούλα αλλα καλη,μ'αρεσε και ο ηθοποιός:P!το σαββατο θα παμε να δουμε σινεμα το "αδιακρισίες",το χετε δει?

the curious case of benjamin button

α και όλο λέω να τη δω και δε τη βλέπω...τώρα που μ τη θύμησες να τη δω:P

εγώ το "ψωνίω αρα υπάρχω"που το κατέβασα απο το ιντερνετ!χαζοταινιούλα αλλα καλη,μ'αρεσε και ο ηθοποιός:P!το σαββατο θα παμε να δουμε σινεμα το "αδιακρισίες",το χετε δει?

Το κατέβασες; ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ;;; ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!! ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΗΝ!:P
όχι δεν το 'χουμε δει, αλλά έχουμε δει το "βλέπω το θάνατό σου"...:P
-----------------------------------------
Βλέπω το θάνατό σου 2 και 3.

Βλέπεις το θάνατό μου;;;
Γενικά, με έχει πιάσει μια τάση μαλαγκίας σήμερα...

τα πάθη του χριστού
θλιβερό τέλος

X-MEN Origins: Wolverine :no1::no1::no1:

Το κατέβασες; ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ;;; ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!! ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΗΝ!:P
όχι δεν το 'χουμε δει, αλλά έχουμε δει το "βλέπω το θάνατό σου"...:P
-----------------------------------------

Βλέπεις το θάνατό μου;;;
Γενικά, με έχει πιάσει μια τάση μαλαγκίας σήμερα...
χαχα:lol:σχωρεστε με παιδιά,αλλά ζούμε σε περίοδο κρίσης!οικονομικής!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back