meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:29 Η meetmeinmontauk: #6.281 02-09-14 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Αφού είχε καρκίνο.Από την αρχή ήταν "αναμενόμενο" να γίνει αυτό Διαφωνώ για το κλισέ. Spoiler Δηλαδή για να μην είναι κλισέ τι έπρεπε να γίνει; Να γιατρευτεί ως εκ θαύματος; Click για ανάπτυξη... Στο a walk to remember η πρωταγωνιστρια ειχε λευχαιμια, αν θυμαμαι καλα, και στο τελος πεθανε. Στο now is good η πρωταγωνιστρια επισης ειχε καρκινο και... πεθανε. Ειναι λιιιιγο κλισε, λιγο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ροζαλία Κωνστα- Νεοφερμένο μέλος Η Ροζαλία Κωνστα- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:11 Η Ροζαλία Κωνστα-: #6.282 02-09-14 10:11 The seventh seal.... Φοβερή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Σεπτεμβρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:32 Η Gate4 έγραψε: #6.283 02-09-14 10:32 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Λοιπόν Τελικά βρήκα την ταινία "the fault in our stars" σε BrRip Την είδα. Είναι κλασική ρομαντική ταινία, όπου Spoiler ο ένας εκ των δύο πεθαίνει στο τέλος. Κλισέ Δεν έκλαψα. (Κι θεωρούμαι ευαίσθητος, υποτίθεται ) Click για ανάπτυξη... Εγώ που θεωρούμαι αναίσθητη αν κάνει κάτι πολύ μπαμ συγκινούμαι (μπορεί να ρίξω και κανένα δάκρυ ). Όπως στο my sister's keeper συγκινήθηκα στη σκηνή που είναι όλοι μαζί στην παραλία και εκεί που ζητάει τη χάρη από την μικρή. Και είμαι πολύ ευαίσθητη στο θέμα του καρκίνου γενικά αλλά αυτή η ταινία δεν ήταν για να κλάψεις. Δεν βρήκα κάτι συγκινητικό δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:43 Η meetmeinmontauk: #6.284 02-09-14 10:43 Ειδα κι εγω επιτελους το πολυσυζητημενο "the fault in our stars". Ωραια ταινια αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο... Κι εγω συγκινηθηκα με τον καρκινο αλλα ηταν ελαχιστες οι στιγμες που ηθελα να κλαψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:11 Ο Διονύσης13: #6.285 02-09-14 11:11 Μεθαυριο βγαινει το guardians of the galaxy, εκλεισα ηδη εισητηρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Σεπτεμβρίου 2014 nuria.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η nuria.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:47 Η nuria.m έγραψε: #6.286 02-09-14 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Αξίζει; Ακούω συνέχεια τα καλυτερα και δεν έχω μπει σε διαδικασία να την δω. Click για ανάπτυξη... Ναι, σιγουρα αξιζει. Ειναι υπεροχη. Αν σου αρεσουν οι παλιες, κλασικες,ασπρομαυρες ταινιες να την δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:09 Η phneloph !!!: #6.287 03-09-14 15:09 The Story of Luke Spoiler Υποθεση Ο Luke ειναι ενα εγκαταλελειμμένω απο την μητερα του παιδι λογο του αυτισμου του.Μεγαλωσε στη στοργικη αλλα και αρκετα προστατευμενη αγκαλια του παππου του και τησ γιαγιασ του.Οταν ξαφνικα σε ηλικια 25 ετων χανει την γιαγια του αναγκαζεται να ζησει με τον παππου του στουσ συγγενεισ του την θεια του Cindy, τον θειο του Paul και τα ξαδερφια του.Η προσαρμογη ειναι δυσκολη για ολουσ ο παππουσ του μεταφερθηκε μονιμα στο γηροκομειο αλλα πριν την αναχωρηση του δινει μια συμβουλη στο Luke ''Βρεσ μια καλη δουλεια,ενα καλο κοριτσι που να σε αγαπαει,Ζησε τη δικη σου ζωη ,και να εισαι ενασ καλοσ ''ανθρωποσ''.Ο Lυke ομωσ δεν ξερει τιποτα για τον κοσμο εξω απο το σπιτι του με την βοηθεια του ξαδερφου του Megan και την υποστιρηξη τησ θειασ του Cindy προσπαθει να ενταχθει με καποιο τροπο στην κοινωνια ξεδιπλωνοντασ και τισ απιστευτεσ μαγειρικεσ του εικανοτητεσ.Μια μεγαλη ευκαιρια του δυνετε η οποια θα αλλαξει τελειωσ την ζωη του προσ το... ηταν ιδιαιτερη(στην αρχη λιγο βαρεθηκα αλλα γενικα καλη ηταν). 8,5/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:43 Η Loreley έγραψε: #6.288 05-09-14 17:43 Είδα αυτήν εδώ την ταινία στο θερινό σινεμά...άνετα την ξαναέβλεπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:50 Ο Guest 545651: #6.289 05-09-14 17:50 Divergent θεικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:00 Ο Efi1994 έγραψε: #6.290 06-09-14 01:00 Κόκκινα φανάρια. Πριν λίγο! Παλιά(1963) ελληνική ταινία, βαθιά ηθογραφική. Τεχνικά και ερμηνευτικά, άρτια! Από τα αδαμάντινα του Ελληνικού κινηματογράφου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sher_locked Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:39 Η sher_locked: #6.291 06-09-14 13:39 After the wedding, την είδα μόνο και μόνο για τον Mikkelsen Μιας και αποφάσισα αυτό το μήνα να δω όποια ταινία του δεν έχω δει (λίγο τρελαμένη μαζί του) Μέτρια, την περίμενα λίγο πιο δραματική να πω την αλήθεια μου. Αλλά ο Mikkelsen θεός, ηθοποιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.891 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:44 Ο ultraviolence: #6.292 07-09-14 00:44 Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:12 Η orange crush: #6.293 09-09-14 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως εξαιρετική ταινία με ξεκάθαρο και δυνατό μήνυμα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.891 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:04 Ο ultraviolence: #6.294 10-09-14 01:04 Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:07 Η Sins έγραψε: #6.295 10-09-14 01:07 thirteen Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:55 Η meetmeinmontauk: #6.296 10-09-14 09:55 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: thirteen Click για ανάπτυξη... Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:20 Η Sins έγραψε: #6.297 10-09-14 10:20 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Click για ανάπτυξη... αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:36 Η orange crush: #6.298 10-09-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε έχω για να μου προτείνεις ταινίες μου φαίνεται Αρχική Δημοσίευση από Πα.Κ: Oculus Click για ανάπτυξη... Είναι καλό θρίλερ; Γιατί το έχω ετοιμάσει για να το δω.... υ.γ. είδα κι εγώ το περιβόητο the fault in our stars...κι ενώ συνήθως κλαίω εύκολα , με αυτήν δεν έχυσα ούτε δάκρυ...δεν ήταν κακή όμως, το μήνυμα της μια χαρά το περνούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:39 Η Emilouko έγραψε: #6.299 10-09-14 12:39 The Pianist Δυνατή ταινία.Αν και δεν συγκινήθηκα αρχικά από ένα σημείο και μετά με είχε επηρεάσει πάρα πολύ...Ειδικά στο τελευταίο μισάωρο. Spoiler Συγκινήθηκα όταν έπαιξε πιάνο στο Γερμανό που τον βοηθούσε και στεναχωρήθηκα πολύ που αυτός δεν τα κατάφερε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:09 Η meetmeinmontauk: #6.300 10-09-14 17:09 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Click για ανάπτυξη... ναρκωτικα, σεξ, ασεβεια προς το γονιο (στη συγκεκριμενη περιπτωση τη μητερα)... τι ακριβως ΔΕΝ σου θυμιζει αμερικανικους μοντερνισμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 313 314 315 316 317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Αφού είχε καρκίνο.Από την αρχή ήταν "αναμενόμενο" να γίνει αυτό Διαφωνώ για το κλισέ. Spoiler Δηλαδή για να μην είναι κλισέ τι έπρεπε να γίνει; Να γιατρευτεί ως εκ θαύματος; Click για ανάπτυξη... Στο a walk to remember η πρωταγωνιστρια ειχε λευχαιμια, αν θυμαμαι καλα, και στο τελος πεθανε. Στο now is good η πρωταγωνιστρια επισης ειχε καρκινο και... πεθανε. Ειναι λιιιιγο κλισε, λιγο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ροζαλία Κωνστα- Νεοφερμένο μέλος Η Ροζαλία Κωνστα- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:11 Η Ροζαλία Κωνστα-: #6.282 02-09-14 10:11 The seventh seal.... Φοβερή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Σεπτεμβρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:32 Η Gate4 έγραψε: #6.283 02-09-14 10:32 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Λοιπόν Τελικά βρήκα την ταινία "the fault in our stars" σε BrRip Την είδα. Είναι κλασική ρομαντική ταινία, όπου Spoiler ο ένας εκ των δύο πεθαίνει στο τέλος. Κλισέ Δεν έκλαψα. (Κι θεωρούμαι ευαίσθητος, υποτίθεται ) Click για ανάπτυξη... Εγώ που θεωρούμαι αναίσθητη αν κάνει κάτι πολύ μπαμ συγκινούμαι (μπορεί να ρίξω και κανένα δάκρυ ). Όπως στο my sister's keeper συγκινήθηκα στη σκηνή που είναι όλοι μαζί στην παραλία και εκεί που ζητάει τη χάρη από την μικρή. Και είμαι πολύ ευαίσθητη στο θέμα του καρκίνου γενικά αλλά αυτή η ταινία δεν ήταν για να κλάψεις. Δεν βρήκα κάτι συγκινητικό δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:43 Η meetmeinmontauk: #6.284 02-09-14 10:43 Ειδα κι εγω επιτελους το πολυσυζητημενο "the fault in our stars". Ωραια ταινια αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο... Κι εγω συγκινηθηκα με τον καρκινο αλλα ηταν ελαχιστες οι στιγμες που ηθελα να κλαψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:11 Ο Διονύσης13: #6.285 02-09-14 11:11 Μεθαυριο βγαινει το guardians of the galaxy, εκλεισα ηδη εισητηρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Σεπτεμβρίου 2014 nuria.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η nuria.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:47 Η nuria.m έγραψε: #6.286 02-09-14 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Αξίζει; Ακούω συνέχεια τα καλυτερα και δεν έχω μπει σε διαδικασία να την δω. Click για ανάπτυξη... Ναι, σιγουρα αξιζει. Ειναι υπεροχη. Αν σου αρεσουν οι παλιες, κλασικες,ασπρομαυρες ταινιες να την δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:09 Η phneloph !!!: #6.287 03-09-14 15:09 The Story of Luke Spoiler Υποθεση Ο Luke ειναι ενα εγκαταλελειμμένω απο την μητερα του παιδι λογο του αυτισμου του.Μεγαλωσε στη στοργικη αλλα και αρκετα προστατευμενη αγκαλια του παππου του και τησ γιαγιασ του.Οταν ξαφνικα σε ηλικια 25 ετων χανει την γιαγια του αναγκαζεται να ζησει με τον παππου του στουσ συγγενεισ του την θεια του Cindy, τον θειο του Paul και τα ξαδερφια του.Η προσαρμογη ειναι δυσκολη για ολουσ ο παππουσ του μεταφερθηκε μονιμα στο γηροκομειο αλλα πριν την αναχωρηση του δινει μια συμβουλη στο Luke ''Βρεσ μια καλη δουλεια,ενα καλο κοριτσι που να σε αγαπαει,Ζησε τη δικη σου ζωη ,και να εισαι ενασ καλοσ ''ανθρωποσ''.Ο Lυke ομωσ δεν ξερει τιποτα για τον κοσμο εξω απο το σπιτι του με την βοηθεια του ξαδερφου του Megan και την υποστιρηξη τησ θειασ του Cindy προσπαθει να ενταχθει με καποιο τροπο στην κοινωνια ξεδιπλωνοντασ και τισ απιστευτεσ μαγειρικεσ του εικανοτητεσ.Μια μεγαλη ευκαιρια του δυνετε η οποια θα αλλαξει τελειωσ την ζωη του προσ το... ηταν ιδιαιτερη(στην αρχη λιγο βαρεθηκα αλλα γενικα καλη ηταν). 8,5/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:43 Η Loreley έγραψε: #6.288 05-09-14 17:43 Είδα αυτήν εδώ την ταινία στο θερινό σινεμά...άνετα την ξαναέβλεπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:50 Ο Guest 545651: #6.289 05-09-14 17:50 Divergent θεικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:00 Ο Efi1994 έγραψε: #6.290 06-09-14 01:00 Κόκκινα φανάρια. Πριν λίγο! Παλιά(1963) ελληνική ταινία, βαθιά ηθογραφική. Τεχνικά και ερμηνευτικά, άρτια! Από τα αδαμάντινα του Ελληνικού κινηματογράφου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sher_locked Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:39 Η sher_locked: #6.291 06-09-14 13:39 After the wedding, την είδα μόνο και μόνο για τον Mikkelsen Μιας και αποφάσισα αυτό το μήνα να δω όποια ταινία του δεν έχω δει (λίγο τρελαμένη μαζί του) Μέτρια, την περίμενα λίγο πιο δραματική να πω την αλήθεια μου. Αλλά ο Mikkelsen θεός, ηθοποιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.891 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:44 Ο ultraviolence: #6.292 07-09-14 00:44 Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:12 Η orange crush: #6.293 09-09-14 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως εξαιρετική ταινία με ξεκάθαρο και δυνατό μήνυμα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.891 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:04 Ο ultraviolence: #6.294 10-09-14 01:04 Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:07 Η Sins έγραψε: #6.295 10-09-14 01:07 thirteen Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:55 Η meetmeinmontauk: #6.296 10-09-14 09:55 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: thirteen Click για ανάπτυξη... Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:20 Η Sins έγραψε: #6.297 10-09-14 10:20 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Click για ανάπτυξη... αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:36 Η orange crush: #6.298 10-09-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε έχω για να μου προτείνεις ταινίες μου φαίνεται Αρχική Δημοσίευση από Πα.Κ: Oculus Click για ανάπτυξη... Είναι καλό θρίλερ; Γιατί το έχω ετοιμάσει για να το δω.... υ.γ. είδα κι εγώ το περιβόητο the fault in our stars...κι ενώ συνήθως κλαίω εύκολα , με αυτήν δεν έχυσα ούτε δάκρυ...δεν ήταν κακή όμως, το μήνυμα της μια χαρά το περνούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:39 Η Emilouko έγραψε: #6.299 10-09-14 12:39 The Pianist Δυνατή ταινία.Αν και δεν συγκινήθηκα αρχικά από ένα σημείο και μετά με είχε επηρεάσει πάρα πολύ...Ειδικά στο τελευταίο μισάωρο. Spoiler Συγκινήθηκα όταν έπαιξε πιάνο στο Γερμανό που τον βοηθούσε και στεναχωρήθηκα πολύ που αυτός δεν τα κατάφερε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:09 Η meetmeinmontauk: #6.300 10-09-14 17:09 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Click για ανάπτυξη... ναρκωτικα, σεξ, ασεβεια προς το γονιο (στη συγκεκριμενη περιπτωση τη μητερα)... τι ακριβως ΔΕΝ σου θυμιζει αμερικανικους μοντερνισμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 313 314 315 316 317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
The seventh seal.... Φοβερή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:32 Η Gate4 έγραψε: #6.283 02-09-14 10:32 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Λοιπόν Τελικά βρήκα την ταινία "the fault in our stars" σε BrRip Την είδα. Είναι κλασική ρομαντική ταινία, όπου Spoiler ο ένας εκ των δύο πεθαίνει στο τέλος. Κλισέ Δεν έκλαψα. (Κι θεωρούμαι ευαίσθητος, υποτίθεται ) Click για ανάπτυξη... Εγώ που θεωρούμαι αναίσθητη αν κάνει κάτι πολύ μπαμ συγκινούμαι (μπορεί να ρίξω και κανένα δάκρυ ). Όπως στο my sister's keeper συγκινήθηκα στη σκηνή που είναι όλοι μαζί στην παραλία και εκεί που ζητάει τη χάρη από την μικρή. Και είμαι πολύ ευαίσθητη στο θέμα του καρκίνου γενικά αλλά αυτή η ταινία δεν ήταν για να κλάψεις. Δεν βρήκα κάτι συγκινητικό δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:43 Η meetmeinmontauk: #6.284 02-09-14 10:43 Ειδα κι εγω επιτελους το πολυσυζητημενο "the fault in our stars". Ωραια ταινια αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο... Κι εγω συγκινηθηκα με τον καρκινο αλλα ηταν ελαχιστες οι στιγμες που ηθελα να κλαψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:11 Ο Διονύσης13: #6.285 02-09-14 11:11 Μεθαυριο βγαινει το guardians of the galaxy, εκλεισα ηδη εισητηρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Σεπτεμβρίου 2014 nuria.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η nuria.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:47 Η nuria.m έγραψε: #6.286 02-09-14 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Αξίζει; Ακούω συνέχεια τα καλυτερα και δεν έχω μπει σε διαδικασία να την δω. Click για ανάπτυξη... Ναι, σιγουρα αξιζει. Ειναι υπεροχη. Αν σου αρεσουν οι παλιες, κλασικες,ασπρομαυρες ταινιες να την δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:09 Η phneloph !!!: #6.287 03-09-14 15:09 The Story of Luke Spoiler Υποθεση Ο Luke ειναι ενα εγκαταλελειμμένω απο την μητερα του παιδι λογο του αυτισμου του.Μεγαλωσε στη στοργικη αλλα και αρκετα προστατευμενη αγκαλια του παππου του και τησ γιαγιασ του.Οταν ξαφνικα σε ηλικια 25 ετων χανει την γιαγια του αναγκαζεται να ζησει με τον παππου του στουσ συγγενεισ του την θεια του Cindy, τον θειο του Paul και τα ξαδερφια του.Η προσαρμογη ειναι δυσκολη για ολουσ ο παππουσ του μεταφερθηκε μονιμα στο γηροκομειο αλλα πριν την αναχωρηση του δινει μια συμβουλη στο Luke ''Βρεσ μια καλη δουλεια,ενα καλο κοριτσι που να σε αγαπαει,Ζησε τη δικη σου ζωη ,και να εισαι ενασ καλοσ ''ανθρωποσ''.Ο Lυke ομωσ δεν ξερει τιποτα για τον κοσμο εξω απο το σπιτι του με την βοηθεια του ξαδερφου του Megan και την υποστιρηξη τησ θειασ του Cindy προσπαθει να ενταχθει με καποιο τροπο στην κοινωνια ξεδιπλωνοντασ και τισ απιστευτεσ μαγειρικεσ του εικανοτητεσ.Μια μεγαλη ευκαιρια του δυνετε η οποια θα αλλαξει τελειωσ την ζωη του προσ το... ηταν ιδιαιτερη(στην αρχη λιγο βαρεθηκα αλλα γενικα καλη ηταν). 8,5/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:43 Η Loreley έγραψε: #6.288 05-09-14 17:43 Είδα αυτήν εδώ την ταινία στο θερινό σινεμά...άνετα την ξαναέβλεπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:50 Ο Guest 545651: #6.289 05-09-14 17:50 Divergent θεικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:00 Ο Efi1994 έγραψε: #6.290 06-09-14 01:00 Κόκκινα φανάρια. Πριν λίγο! Παλιά(1963) ελληνική ταινία, βαθιά ηθογραφική. Τεχνικά και ερμηνευτικά, άρτια! Από τα αδαμάντινα του Ελληνικού κινηματογράφου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sher_locked Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:39 Η sher_locked: #6.291 06-09-14 13:39 After the wedding, την είδα μόνο και μόνο για τον Mikkelsen Μιας και αποφάσισα αυτό το μήνα να δω όποια ταινία του δεν έχω δει (λίγο τρελαμένη μαζί του) Μέτρια, την περίμενα λίγο πιο δραματική να πω την αλήθεια μου. Αλλά ο Mikkelsen θεός, ηθοποιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.891 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:44 Ο ultraviolence: #6.292 07-09-14 00:44 Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:12 Η orange crush: #6.293 09-09-14 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως εξαιρετική ταινία με ξεκάθαρο και δυνατό μήνυμα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.891 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:04 Ο ultraviolence: #6.294 10-09-14 01:04 Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:07 Η Sins έγραψε: #6.295 10-09-14 01:07 thirteen Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:55 Η meetmeinmontauk: #6.296 10-09-14 09:55 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: thirteen Click για ανάπτυξη... Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:20 Η Sins έγραψε: #6.297 10-09-14 10:20 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Click για ανάπτυξη... αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:36 Η orange crush: #6.298 10-09-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε έχω για να μου προτείνεις ταινίες μου φαίνεται Αρχική Δημοσίευση από Πα.Κ: Oculus Click για ανάπτυξη... Είναι καλό θρίλερ; Γιατί το έχω ετοιμάσει για να το δω.... υ.γ. είδα κι εγώ το περιβόητο the fault in our stars...κι ενώ συνήθως κλαίω εύκολα , με αυτήν δεν έχυσα ούτε δάκρυ...δεν ήταν κακή όμως, το μήνυμα της μια χαρά το περνούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:39 Η Emilouko έγραψε: #6.299 10-09-14 12:39 The Pianist Δυνατή ταινία.Αν και δεν συγκινήθηκα αρχικά από ένα σημείο και μετά με είχε επηρεάσει πάρα πολύ...Ειδικά στο τελευταίο μισάωρο. Spoiler Συγκινήθηκα όταν έπαιξε πιάνο στο Γερμανό που τον βοηθούσε και στεναχωρήθηκα πολύ που αυτός δεν τα κατάφερε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:09 Η meetmeinmontauk: #6.300 10-09-14 17:09 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Click για ανάπτυξη... ναρκωτικα, σεξ, ασεβεια προς το γονιο (στη συγκεκριμενη περιπτωση τη μητερα)... τι ακριβως ΔΕΝ σου θυμιζει αμερικανικους μοντερνισμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 313 314 315 316 317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Λοιπόν Τελικά βρήκα την ταινία "the fault in our stars" σε BrRip Την είδα. Είναι κλασική ρομαντική ταινία, όπου Spoiler ο ένας εκ των δύο πεθαίνει στο τέλος. Κλισέ Δεν έκλαψα. (Κι θεωρούμαι ευαίσθητος, υποτίθεται ) Click για ανάπτυξη... Εγώ που θεωρούμαι αναίσθητη αν κάνει κάτι πολύ μπαμ συγκινούμαι (μπορεί να ρίξω και κανένα δάκρυ ). Όπως στο my sister's keeper συγκινήθηκα στη σκηνή που είναι όλοι μαζί στην παραλία και εκεί που ζητάει τη χάρη από την μικρή. Και είμαι πολύ ευαίσθητη στο θέμα του καρκίνου γενικά αλλά αυτή η ταινία δεν ήταν για να κλάψεις. Δεν βρήκα κάτι συγκινητικό δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:43 Η meetmeinmontauk: #6.284 02-09-14 10:43 Ειδα κι εγω επιτελους το πολυσυζητημενο "the fault in our stars". Ωραια ταινια αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο... Κι εγω συγκινηθηκα με τον καρκινο αλλα ηταν ελαχιστες οι στιγμες που ηθελα να κλαψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:11 Ο Διονύσης13: #6.285 02-09-14 11:11 Μεθαυριο βγαινει το guardians of the galaxy, εκλεισα ηδη εισητηρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Σεπτεμβρίου 2014 nuria.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η nuria.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:47 Η nuria.m έγραψε: #6.286 02-09-14 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Αξίζει; Ακούω συνέχεια τα καλυτερα και δεν έχω μπει σε διαδικασία να την δω. Click για ανάπτυξη... Ναι, σιγουρα αξιζει. Ειναι υπεροχη. Αν σου αρεσουν οι παλιες, κλασικες,ασπρομαυρες ταινιες να την δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:09 Η phneloph !!!: #6.287 03-09-14 15:09 The Story of Luke Spoiler Υποθεση Ο Luke ειναι ενα εγκαταλελειμμένω απο την μητερα του παιδι λογο του αυτισμου του.Μεγαλωσε στη στοργικη αλλα και αρκετα προστατευμενη αγκαλια του παππου του και τησ γιαγιασ του.Οταν ξαφνικα σε ηλικια 25 ετων χανει την γιαγια του αναγκαζεται να ζησει με τον παππου του στουσ συγγενεισ του την θεια του Cindy, τον θειο του Paul και τα ξαδερφια του.Η προσαρμογη ειναι δυσκολη για ολουσ ο παππουσ του μεταφερθηκε μονιμα στο γηροκομειο αλλα πριν την αναχωρηση του δινει μια συμβουλη στο Luke ''Βρεσ μια καλη δουλεια,ενα καλο κοριτσι που να σε αγαπαει,Ζησε τη δικη σου ζωη ,και να εισαι ενασ καλοσ ''ανθρωποσ''.Ο Lυke ομωσ δεν ξερει τιποτα για τον κοσμο εξω απο το σπιτι του με την βοηθεια του ξαδερφου του Megan και την υποστιρηξη τησ θειασ του Cindy προσπαθει να ενταχθει με καποιο τροπο στην κοινωνια ξεδιπλωνοντασ και τισ απιστευτεσ μαγειρικεσ του εικανοτητεσ.Μια μεγαλη ευκαιρια του δυνετε η οποια θα αλλαξει τελειωσ την ζωη του προσ το... ηταν ιδιαιτερη(στην αρχη λιγο βαρεθηκα αλλα γενικα καλη ηταν). 8,5/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:43 Η Loreley έγραψε: #6.288 05-09-14 17:43 Είδα αυτήν εδώ την ταινία στο θερινό σινεμά...άνετα την ξαναέβλεπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:50 Ο Guest 545651: #6.289 05-09-14 17:50 Divergent θεικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:00 Ο Efi1994 έγραψε: #6.290 06-09-14 01:00 Κόκκινα φανάρια. Πριν λίγο! Παλιά(1963) ελληνική ταινία, βαθιά ηθογραφική. Τεχνικά και ερμηνευτικά, άρτια! Από τα αδαμάντινα του Ελληνικού κινηματογράφου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sher_locked Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:39 Η sher_locked: #6.291 06-09-14 13:39 After the wedding, την είδα μόνο και μόνο για τον Mikkelsen Μιας και αποφάσισα αυτό το μήνα να δω όποια ταινία του δεν έχω δει (λίγο τρελαμένη μαζί του) Μέτρια, την περίμενα λίγο πιο δραματική να πω την αλήθεια μου. Αλλά ο Mikkelsen θεός, ηθοποιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.891 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:44 Ο ultraviolence: #6.292 07-09-14 00:44 Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:12 Η orange crush: #6.293 09-09-14 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως εξαιρετική ταινία με ξεκάθαρο και δυνατό μήνυμα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.891 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:04 Ο ultraviolence: #6.294 10-09-14 01:04 Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:07 Η Sins έγραψε: #6.295 10-09-14 01:07 thirteen Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:55 Η meetmeinmontauk: #6.296 10-09-14 09:55 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: thirteen Click για ανάπτυξη... Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:20 Η Sins έγραψε: #6.297 10-09-14 10:20 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Click για ανάπτυξη... αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:36 Η orange crush: #6.298 10-09-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε έχω για να μου προτείνεις ταινίες μου φαίνεται Αρχική Δημοσίευση από Πα.Κ: Oculus Click για ανάπτυξη... Είναι καλό θρίλερ; Γιατί το έχω ετοιμάσει για να το δω.... υ.γ. είδα κι εγώ το περιβόητο the fault in our stars...κι ενώ συνήθως κλαίω εύκολα , με αυτήν δεν έχυσα ούτε δάκρυ...δεν ήταν κακή όμως, το μήνυμα της μια χαρά το περνούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:39 Η Emilouko έγραψε: #6.299 10-09-14 12:39 The Pianist Δυνατή ταινία.Αν και δεν συγκινήθηκα αρχικά από ένα σημείο και μετά με είχε επηρεάσει πάρα πολύ...Ειδικά στο τελευταίο μισάωρο. Spoiler Συγκινήθηκα όταν έπαιξε πιάνο στο Γερμανό που τον βοηθούσε και στεναχωρήθηκα πολύ που αυτός δεν τα κατάφερε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:09 Η meetmeinmontauk: #6.300 10-09-14 17:09 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Click για ανάπτυξη... ναρκωτικα, σεξ, ασεβεια προς το γονιο (στη συγκεκριμενη περιπτωση τη μητερα)... τι ακριβως ΔΕΝ σου θυμιζει αμερικανικους μοντερνισμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 313 314 315 316 317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειδα κι εγω επιτελους το πολυσυζητημενο "the fault in our stars". Ωραια ταινια αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο... Κι εγω συγκινηθηκα με τον καρκινο αλλα ηταν ελαχιστες οι στιγμες που ηθελα να κλαψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:11 Ο Διονύσης13: #6.285 02-09-14 11:11 Μεθαυριο βγαινει το guardians of the galaxy, εκλεισα ηδη εισητηρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Σεπτεμβρίου 2014 nuria.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η nuria.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:47 Η nuria.m έγραψε: #6.286 02-09-14 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Αξίζει; Ακούω συνέχεια τα καλυτερα και δεν έχω μπει σε διαδικασία να την δω. Click για ανάπτυξη... Ναι, σιγουρα αξιζει. Ειναι υπεροχη. Αν σου αρεσουν οι παλιες, κλασικες,ασπρομαυρες ταινιες να την δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:09 Η phneloph !!!: #6.287 03-09-14 15:09 The Story of Luke Spoiler Υποθεση Ο Luke ειναι ενα εγκαταλελειμμένω απο την μητερα του παιδι λογο του αυτισμου του.Μεγαλωσε στη στοργικη αλλα και αρκετα προστατευμενη αγκαλια του παππου του και τησ γιαγιασ του.Οταν ξαφνικα σε ηλικια 25 ετων χανει την γιαγια του αναγκαζεται να ζησει με τον παππου του στουσ συγγενεισ του την θεια του Cindy, τον θειο του Paul και τα ξαδερφια του.Η προσαρμογη ειναι δυσκολη για ολουσ ο παππουσ του μεταφερθηκε μονιμα στο γηροκομειο αλλα πριν την αναχωρηση του δινει μια συμβουλη στο Luke ''Βρεσ μια καλη δουλεια,ενα καλο κοριτσι που να σε αγαπαει,Ζησε τη δικη σου ζωη ,και να εισαι ενασ καλοσ ''ανθρωποσ''.Ο Lυke ομωσ δεν ξερει τιποτα για τον κοσμο εξω απο το σπιτι του με την βοηθεια του ξαδερφου του Megan και την υποστιρηξη τησ θειασ του Cindy προσπαθει να ενταχθει με καποιο τροπο στην κοινωνια ξεδιπλωνοντασ και τισ απιστευτεσ μαγειρικεσ του εικανοτητεσ.Μια μεγαλη ευκαιρια του δυνετε η οποια θα αλλαξει τελειωσ την ζωη του προσ το... ηταν ιδιαιτερη(στην αρχη λιγο βαρεθηκα αλλα γενικα καλη ηταν). 8,5/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:43 Η Loreley έγραψε: #6.288 05-09-14 17:43 Είδα αυτήν εδώ την ταινία στο θερινό σινεμά...άνετα την ξαναέβλεπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:50 Ο Guest 545651: #6.289 05-09-14 17:50 Divergent θεικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:00 Ο Efi1994 έγραψε: #6.290 06-09-14 01:00 Κόκκινα φανάρια. Πριν λίγο! Παλιά(1963) ελληνική ταινία, βαθιά ηθογραφική. Τεχνικά και ερμηνευτικά, άρτια! Από τα αδαμάντινα του Ελληνικού κινηματογράφου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sher_locked Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:39 Η sher_locked: #6.291 06-09-14 13:39 After the wedding, την είδα μόνο και μόνο για τον Mikkelsen Μιας και αποφάσισα αυτό το μήνα να δω όποια ταινία του δεν έχω δει (λίγο τρελαμένη μαζί του) Μέτρια, την περίμενα λίγο πιο δραματική να πω την αλήθεια μου. Αλλά ο Mikkelsen θεός, ηθοποιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.891 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:44 Ο ultraviolence: #6.292 07-09-14 00:44 Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:12 Η orange crush: #6.293 09-09-14 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως εξαιρετική ταινία με ξεκάθαρο και δυνατό μήνυμα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.891 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:04 Ο ultraviolence: #6.294 10-09-14 01:04 Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:07 Η Sins έγραψε: #6.295 10-09-14 01:07 thirteen Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:55 Η meetmeinmontauk: #6.296 10-09-14 09:55 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: thirteen Click για ανάπτυξη... Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:20 Η Sins έγραψε: #6.297 10-09-14 10:20 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Click για ανάπτυξη... αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:36 Η orange crush: #6.298 10-09-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε έχω για να μου προτείνεις ταινίες μου φαίνεται Αρχική Δημοσίευση από Πα.Κ: Oculus Click για ανάπτυξη... Είναι καλό θρίλερ; Γιατί το έχω ετοιμάσει για να το δω.... υ.γ. είδα κι εγώ το περιβόητο the fault in our stars...κι ενώ συνήθως κλαίω εύκολα , με αυτήν δεν έχυσα ούτε δάκρυ...δεν ήταν κακή όμως, το μήνυμα της μια χαρά το περνούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:39 Η Emilouko έγραψε: #6.299 10-09-14 12:39 The Pianist Δυνατή ταινία.Αν και δεν συγκινήθηκα αρχικά από ένα σημείο και μετά με είχε επηρεάσει πάρα πολύ...Ειδικά στο τελευταίο μισάωρο. Spoiler Συγκινήθηκα όταν έπαιξε πιάνο στο Γερμανό που τον βοηθούσε και στεναχωρήθηκα πολύ που αυτός δεν τα κατάφερε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:09 Η meetmeinmontauk: #6.300 10-09-14 17:09 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Click για ανάπτυξη... ναρκωτικα, σεξ, ασεβεια προς το γονιο (στη συγκεκριμενη περιπτωση τη μητερα)... τι ακριβως ΔΕΝ σου θυμιζει αμερικανικους μοντερνισμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 313 314 315 316 317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μεθαυριο βγαινει το guardians of the galaxy, εκλεισα ηδη εισητηρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nuria.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η nuria.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:47 Η nuria.m έγραψε: #6.286 02-09-14 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Αξίζει; Ακούω συνέχεια τα καλυτερα και δεν έχω μπει σε διαδικασία να την δω. Click για ανάπτυξη... Ναι, σιγουρα αξιζει. Ειναι υπεροχη. Αν σου αρεσουν οι παλιες, κλασικες,ασπρομαυρες ταινιες να την δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:09 Η phneloph !!!: #6.287 03-09-14 15:09 The Story of Luke Spoiler Υποθεση Ο Luke ειναι ενα εγκαταλελειμμένω απο την μητερα του παιδι λογο του αυτισμου του.Μεγαλωσε στη στοργικη αλλα και αρκετα προστατευμενη αγκαλια του παππου του και τησ γιαγιασ του.Οταν ξαφνικα σε ηλικια 25 ετων χανει την γιαγια του αναγκαζεται να ζησει με τον παππου του στουσ συγγενεισ του την θεια του Cindy, τον θειο του Paul και τα ξαδερφια του.Η προσαρμογη ειναι δυσκολη για ολουσ ο παππουσ του μεταφερθηκε μονιμα στο γηροκομειο αλλα πριν την αναχωρηση του δινει μια συμβουλη στο Luke ''Βρεσ μια καλη δουλεια,ενα καλο κοριτσι που να σε αγαπαει,Ζησε τη δικη σου ζωη ,και να εισαι ενασ καλοσ ''ανθρωποσ''.Ο Lυke ομωσ δεν ξερει τιποτα για τον κοσμο εξω απο το σπιτι του με την βοηθεια του ξαδερφου του Megan και την υποστιρηξη τησ θειασ του Cindy προσπαθει να ενταχθει με καποιο τροπο στην κοινωνια ξεδιπλωνοντασ και τισ απιστευτεσ μαγειρικεσ του εικανοτητεσ.Μια μεγαλη ευκαιρια του δυνετε η οποια θα αλλαξει τελειωσ την ζωη του προσ το... ηταν ιδιαιτερη(στην αρχη λιγο βαρεθηκα αλλα γενικα καλη ηταν). 8,5/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:43 Η Loreley έγραψε: #6.288 05-09-14 17:43 Είδα αυτήν εδώ την ταινία στο θερινό σινεμά...άνετα την ξαναέβλεπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:50 Ο Guest 545651: #6.289 05-09-14 17:50 Divergent θεικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:00 Ο Efi1994 έγραψε: #6.290 06-09-14 01:00 Κόκκινα φανάρια. Πριν λίγο! Παλιά(1963) ελληνική ταινία, βαθιά ηθογραφική. Τεχνικά και ερμηνευτικά, άρτια! Από τα αδαμάντινα του Ελληνικού κινηματογράφου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sher_locked Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:39 Η sher_locked: #6.291 06-09-14 13:39 After the wedding, την είδα μόνο και μόνο για τον Mikkelsen Μιας και αποφάσισα αυτό το μήνα να δω όποια ταινία του δεν έχω δει (λίγο τρελαμένη μαζί του) Μέτρια, την περίμενα λίγο πιο δραματική να πω την αλήθεια μου. Αλλά ο Mikkelsen θεός, ηθοποιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.891 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:44 Ο ultraviolence: #6.292 07-09-14 00:44 Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:12 Η orange crush: #6.293 09-09-14 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως εξαιρετική ταινία με ξεκάθαρο και δυνατό μήνυμα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.891 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:04 Ο ultraviolence: #6.294 10-09-14 01:04 Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:07 Η Sins έγραψε: #6.295 10-09-14 01:07 thirteen Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:55 Η meetmeinmontauk: #6.296 10-09-14 09:55 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: thirteen Click για ανάπτυξη... Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:20 Η Sins έγραψε: #6.297 10-09-14 10:20 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Click για ανάπτυξη... αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:36 Η orange crush: #6.298 10-09-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε έχω για να μου προτείνεις ταινίες μου φαίνεται Αρχική Δημοσίευση από Πα.Κ: Oculus Click για ανάπτυξη... Είναι καλό θρίλερ; Γιατί το έχω ετοιμάσει για να το δω.... υ.γ. είδα κι εγώ το περιβόητο the fault in our stars...κι ενώ συνήθως κλαίω εύκολα , με αυτήν δεν έχυσα ούτε δάκρυ...δεν ήταν κακή όμως, το μήνυμα της μια χαρά το περνούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:39 Η Emilouko έγραψε: #6.299 10-09-14 12:39 The Pianist Δυνατή ταινία.Αν και δεν συγκινήθηκα αρχικά από ένα σημείο και μετά με είχε επηρεάσει πάρα πολύ...Ειδικά στο τελευταίο μισάωρο. Spoiler Συγκινήθηκα όταν έπαιξε πιάνο στο Γερμανό που τον βοηθούσε και στεναχωρήθηκα πολύ που αυτός δεν τα κατάφερε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:09 Η meetmeinmontauk: #6.300 10-09-14 17:09 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Click για ανάπτυξη... ναρκωτικα, σεξ, ασεβεια προς το γονιο (στη συγκεκριμενη περιπτωση τη μητερα)... τι ακριβως ΔΕΝ σου θυμιζει αμερικανικους μοντερνισμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 313 314 315 316 317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Αξίζει; Ακούω συνέχεια τα καλυτερα και δεν έχω μπει σε διαδικασία να την δω. Click για ανάπτυξη... Ναι, σιγουρα αξιζει. Ειναι υπεροχη. Αν σου αρεσουν οι παλιες, κλασικες,ασπρομαυρες ταινιες να την δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:09 Η phneloph !!!: #6.287 03-09-14 15:09 The Story of Luke Spoiler Υποθεση Ο Luke ειναι ενα εγκαταλελειμμένω απο την μητερα του παιδι λογο του αυτισμου του.Μεγαλωσε στη στοργικη αλλα και αρκετα προστατευμενη αγκαλια του παππου του και τησ γιαγιασ του.Οταν ξαφνικα σε ηλικια 25 ετων χανει την γιαγια του αναγκαζεται να ζησει με τον παππου του στουσ συγγενεισ του την θεια του Cindy, τον θειο του Paul και τα ξαδερφια του.Η προσαρμογη ειναι δυσκολη για ολουσ ο παππουσ του μεταφερθηκε μονιμα στο γηροκομειο αλλα πριν την αναχωρηση του δινει μια συμβουλη στο Luke ''Βρεσ μια καλη δουλεια,ενα καλο κοριτσι που να σε αγαπαει,Ζησε τη δικη σου ζωη ,και να εισαι ενασ καλοσ ''ανθρωποσ''.Ο Lυke ομωσ δεν ξερει τιποτα για τον κοσμο εξω απο το σπιτι του με την βοηθεια του ξαδερφου του Megan και την υποστιρηξη τησ θειασ του Cindy προσπαθει να ενταχθει με καποιο τροπο στην κοινωνια ξεδιπλωνοντασ και τισ απιστευτεσ μαγειρικεσ του εικανοτητεσ.Μια μεγαλη ευκαιρια του δυνετε η οποια θα αλλαξει τελειωσ την ζωη του προσ το... ηταν ιδιαιτερη(στην αρχη λιγο βαρεθηκα αλλα γενικα καλη ηταν). 8,5/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:43 Η Loreley έγραψε: #6.288 05-09-14 17:43 Είδα αυτήν εδώ την ταινία στο θερινό σινεμά...άνετα την ξαναέβλεπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:50 Ο Guest 545651: #6.289 05-09-14 17:50 Divergent θεικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:00 Ο Efi1994 έγραψε: #6.290 06-09-14 01:00 Κόκκινα φανάρια. Πριν λίγο! Παλιά(1963) ελληνική ταινία, βαθιά ηθογραφική. Τεχνικά και ερμηνευτικά, άρτια! Από τα αδαμάντινα του Ελληνικού κινηματογράφου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sher_locked Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:39 Η sher_locked: #6.291 06-09-14 13:39 After the wedding, την είδα μόνο και μόνο για τον Mikkelsen Μιας και αποφάσισα αυτό το μήνα να δω όποια ταινία του δεν έχω δει (λίγο τρελαμένη μαζί του) Μέτρια, την περίμενα λίγο πιο δραματική να πω την αλήθεια μου. Αλλά ο Mikkelsen θεός, ηθοποιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.891 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:44 Ο ultraviolence: #6.292 07-09-14 00:44 Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:12 Η orange crush: #6.293 09-09-14 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως εξαιρετική ταινία με ξεκάθαρο και δυνατό μήνυμα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.891 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:04 Ο ultraviolence: #6.294 10-09-14 01:04 Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:07 Η Sins έγραψε: #6.295 10-09-14 01:07 thirteen Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:55 Η meetmeinmontauk: #6.296 10-09-14 09:55 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: thirteen Click για ανάπτυξη... Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:20 Η Sins έγραψε: #6.297 10-09-14 10:20 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Click για ανάπτυξη... αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:36 Η orange crush: #6.298 10-09-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε έχω για να μου προτείνεις ταινίες μου φαίνεται Αρχική Δημοσίευση από Πα.Κ: Oculus Click για ανάπτυξη... Είναι καλό θρίλερ; Γιατί το έχω ετοιμάσει για να το δω.... υ.γ. είδα κι εγώ το περιβόητο the fault in our stars...κι ενώ συνήθως κλαίω εύκολα , με αυτήν δεν έχυσα ούτε δάκρυ...δεν ήταν κακή όμως, το μήνυμα της μια χαρά το περνούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:39 Η Emilouko έγραψε: #6.299 10-09-14 12:39 The Pianist Δυνατή ταινία.Αν και δεν συγκινήθηκα αρχικά από ένα σημείο και μετά με είχε επηρεάσει πάρα πολύ...Ειδικά στο τελευταίο μισάωρο. Spoiler Συγκινήθηκα όταν έπαιξε πιάνο στο Γερμανό που τον βοηθούσε και στεναχωρήθηκα πολύ που αυτός δεν τα κατάφερε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:09 Η meetmeinmontauk: #6.300 10-09-14 17:09 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Click για ανάπτυξη... ναρκωτικα, σεξ, ασεβεια προς το γονιο (στη συγκεκριμενη περιπτωση τη μητερα)... τι ακριβως ΔΕΝ σου θυμιζει αμερικανικους μοντερνισμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 313 314 315 316 317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
The Story of Luke Spoiler Υποθεση Ο Luke ειναι ενα εγκαταλελειμμένω απο την μητερα του παιδι λογο του αυτισμου του.Μεγαλωσε στη στοργικη αλλα και αρκετα προστατευμενη αγκαλια του παππου του και τησ γιαγιασ του.Οταν ξαφνικα σε ηλικια 25 ετων χανει την γιαγια του αναγκαζεται να ζησει με τον παππου του στουσ συγγενεισ του την θεια του Cindy, τον θειο του Paul και τα ξαδερφια του.Η προσαρμογη ειναι δυσκολη για ολουσ ο παππουσ του μεταφερθηκε μονιμα στο γηροκομειο αλλα πριν την αναχωρηση του δινει μια συμβουλη στο Luke ''Βρεσ μια καλη δουλεια,ενα καλο κοριτσι που να σε αγαπαει,Ζησε τη δικη σου ζωη ,και να εισαι ενασ καλοσ ''ανθρωποσ''.Ο Lυke ομωσ δεν ξερει τιποτα για τον κοσμο εξω απο το σπιτι του με την βοηθεια του ξαδερφου του Megan και την υποστιρηξη τησ θειασ του Cindy προσπαθει να ενταχθει με καποιο τροπο στην κοινωνια ξεδιπλωνοντασ και τισ απιστευτεσ μαγειρικεσ του εικανοτητεσ.Μια μεγαλη ευκαιρια του δυνετε η οποια θα αλλαξει τελειωσ την ζωη του προσ το... ηταν ιδιαιτερη(στην αρχη λιγο βαρεθηκα αλλα γενικα καλη ηταν). 8,5/10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:43 Η Loreley έγραψε: #6.288 05-09-14 17:43 Είδα αυτήν εδώ την ταινία στο θερινό σινεμά...άνετα την ξαναέβλεπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:50 Ο Guest 545651: #6.289 05-09-14 17:50 Divergent θεικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:00 Ο Efi1994 έγραψε: #6.290 06-09-14 01:00 Κόκκινα φανάρια. Πριν λίγο! Παλιά(1963) ελληνική ταινία, βαθιά ηθογραφική. Τεχνικά και ερμηνευτικά, άρτια! Από τα αδαμάντινα του Ελληνικού κινηματογράφου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sher_locked Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:39 Η sher_locked: #6.291 06-09-14 13:39 After the wedding, την είδα μόνο και μόνο για τον Mikkelsen Μιας και αποφάσισα αυτό το μήνα να δω όποια ταινία του δεν έχω δει (λίγο τρελαμένη μαζί του) Μέτρια, την περίμενα λίγο πιο δραματική να πω την αλήθεια μου. Αλλά ο Mikkelsen θεός, ηθοποιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.891 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:44 Ο ultraviolence: #6.292 07-09-14 00:44 Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:12 Η orange crush: #6.293 09-09-14 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως εξαιρετική ταινία με ξεκάθαρο και δυνατό μήνυμα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.891 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:04 Ο ultraviolence: #6.294 10-09-14 01:04 Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:07 Η Sins έγραψε: #6.295 10-09-14 01:07 thirteen Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:55 Η meetmeinmontauk: #6.296 10-09-14 09:55 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: thirteen Click για ανάπτυξη... Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:20 Η Sins έγραψε: #6.297 10-09-14 10:20 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Click για ανάπτυξη... αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:36 Η orange crush: #6.298 10-09-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε έχω για να μου προτείνεις ταινίες μου φαίνεται Αρχική Δημοσίευση από Πα.Κ: Oculus Click για ανάπτυξη... Είναι καλό θρίλερ; Γιατί το έχω ετοιμάσει για να το δω.... υ.γ. είδα κι εγώ το περιβόητο the fault in our stars...κι ενώ συνήθως κλαίω εύκολα , με αυτήν δεν έχυσα ούτε δάκρυ...δεν ήταν κακή όμως, το μήνυμα της μια χαρά το περνούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:39 Η Emilouko έγραψε: #6.299 10-09-14 12:39 The Pianist Δυνατή ταινία.Αν και δεν συγκινήθηκα αρχικά από ένα σημείο και μετά με είχε επηρεάσει πάρα πολύ...Ειδικά στο τελευταίο μισάωρο. Spoiler Συγκινήθηκα όταν έπαιξε πιάνο στο Γερμανό που τον βοηθούσε και στεναχωρήθηκα πολύ που αυτός δεν τα κατάφερε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:09 Η meetmeinmontauk: #6.300 10-09-14 17:09 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Click για ανάπτυξη... ναρκωτικα, σεξ, ασεβεια προς το γονιο (στη συγκεκριμενη περιπτωση τη μητερα)... τι ακριβως ΔΕΝ σου θυμιζει αμερικανικους μοντερνισμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 313 314 315 316 317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδα αυτήν εδώ την ταινία στο θερινό σινεμά...άνετα την ξαναέβλεπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 545651 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:50 Ο Guest 545651: #6.289 05-09-14 17:50 Divergent θεικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:00 Ο Efi1994 έγραψε: #6.290 06-09-14 01:00 Κόκκινα φανάρια. Πριν λίγο! Παλιά(1963) ελληνική ταινία, βαθιά ηθογραφική. Τεχνικά και ερμηνευτικά, άρτια! Από τα αδαμάντινα του Ελληνικού κινηματογράφου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sher_locked Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:39 Η sher_locked: #6.291 06-09-14 13:39 After the wedding, την είδα μόνο και μόνο για τον Mikkelsen Μιας και αποφάσισα αυτό το μήνα να δω όποια ταινία του δεν έχω δει (λίγο τρελαμένη μαζί του) Μέτρια, την περίμενα λίγο πιο δραματική να πω την αλήθεια μου. Αλλά ο Mikkelsen θεός, ηθοποιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.891 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:44 Ο ultraviolence: #6.292 07-09-14 00:44 Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:12 Η orange crush: #6.293 09-09-14 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως εξαιρετική ταινία με ξεκάθαρο και δυνατό μήνυμα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.891 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:04 Ο ultraviolence: #6.294 10-09-14 01:04 Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:07 Η Sins έγραψε: #6.295 10-09-14 01:07 thirteen Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:55 Η meetmeinmontauk: #6.296 10-09-14 09:55 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: thirteen Click για ανάπτυξη... Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:20 Η Sins έγραψε: #6.297 10-09-14 10:20 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Click για ανάπτυξη... αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:36 Η orange crush: #6.298 10-09-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε έχω για να μου προτείνεις ταινίες μου φαίνεται Αρχική Δημοσίευση από Πα.Κ: Oculus Click για ανάπτυξη... Είναι καλό θρίλερ; Γιατί το έχω ετοιμάσει για να το δω.... υ.γ. είδα κι εγώ το περιβόητο the fault in our stars...κι ενώ συνήθως κλαίω εύκολα , με αυτήν δεν έχυσα ούτε δάκρυ...δεν ήταν κακή όμως, το μήνυμα της μια χαρά το περνούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:39 Η Emilouko έγραψε: #6.299 10-09-14 12:39 The Pianist Δυνατή ταινία.Αν και δεν συγκινήθηκα αρχικά από ένα σημείο και μετά με είχε επηρεάσει πάρα πολύ...Ειδικά στο τελευταίο μισάωρο. Spoiler Συγκινήθηκα όταν έπαιξε πιάνο στο Γερμανό που τον βοηθούσε και στεναχωρήθηκα πολύ που αυτός δεν τα κατάφερε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:09 Η meetmeinmontauk: #6.300 10-09-14 17:09 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Click για ανάπτυξη... ναρκωτικα, σεξ, ασεβεια προς το γονιο (στη συγκεκριμενη περιπτωση τη μητερα)... τι ακριβως ΔΕΝ σου θυμιζει αμερικανικους μοντερνισμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 313 314 315 316 317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Divergent θεικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:00 Ο Efi1994 έγραψε: #6.290 06-09-14 01:00 Κόκκινα φανάρια. Πριν λίγο! Παλιά(1963) ελληνική ταινία, βαθιά ηθογραφική. Τεχνικά και ερμηνευτικά, άρτια! Από τα αδαμάντινα του Ελληνικού κινηματογράφου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sher_locked Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:39 Η sher_locked: #6.291 06-09-14 13:39 After the wedding, την είδα μόνο και μόνο για τον Mikkelsen Μιας και αποφάσισα αυτό το μήνα να δω όποια ταινία του δεν έχω δει (λίγο τρελαμένη μαζί του) Μέτρια, την περίμενα λίγο πιο δραματική να πω την αλήθεια μου. Αλλά ο Mikkelsen θεός, ηθοποιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.891 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:44 Ο ultraviolence: #6.292 07-09-14 00:44 Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:12 Η orange crush: #6.293 09-09-14 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως εξαιρετική ταινία με ξεκάθαρο και δυνατό μήνυμα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.891 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:04 Ο ultraviolence: #6.294 10-09-14 01:04 Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:07 Η Sins έγραψε: #6.295 10-09-14 01:07 thirteen Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:55 Η meetmeinmontauk: #6.296 10-09-14 09:55 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: thirteen Click για ανάπτυξη... Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:20 Η Sins έγραψε: #6.297 10-09-14 10:20 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Click για ανάπτυξη... αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:36 Η orange crush: #6.298 10-09-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε έχω για να μου προτείνεις ταινίες μου φαίνεται Αρχική Δημοσίευση από Πα.Κ: Oculus Click για ανάπτυξη... Είναι καλό θρίλερ; Γιατί το έχω ετοιμάσει για να το δω.... υ.γ. είδα κι εγώ το περιβόητο the fault in our stars...κι ενώ συνήθως κλαίω εύκολα , με αυτήν δεν έχυσα ούτε δάκρυ...δεν ήταν κακή όμως, το μήνυμα της μια χαρά το περνούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:39 Η Emilouko έγραψε: #6.299 10-09-14 12:39 The Pianist Δυνατή ταινία.Αν και δεν συγκινήθηκα αρχικά από ένα σημείο και μετά με είχε επηρεάσει πάρα πολύ...Ειδικά στο τελευταίο μισάωρο. Spoiler Συγκινήθηκα όταν έπαιξε πιάνο στο Γερμανό που τον βοηθούσε και στεναχωρήθηκα πολύ που αυτός δεν τα κατάφερε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:09 Η meetmeinmontauk: #6.300 10-09-14 17:09 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Click για ανάπτυξη... ναρκωτικα, σεξ, ασεβεια προς το γονιο (στη συγκεκριμενη περιπτωση τη μητερα)... τι ακριβως ΔΕΝ σου θυμιζει αμερικανικους μοντερνισμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 313 314 315 316 317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κόκκινα φανάρια. Πριν λίγο! Παλιά(1963) ελληνική ταινία, βαθιά ηθογραφική. Τεχνικά και ερμηνευτικά, άρτια! Από τα αδαμάντινα του Ελληνικού κινηματογράφου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sher_locked Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:39 Η sher_locked: #6.291 06-09-14 13:39 After the wedding, την είδα μόνο και μόνο για τον Mikkelsen Μιας και αποφάσισα αυτό το μήνα να δω όποια ταινία του δεν έχω δει (λίγο τρελαμένη μαζί του) Μέτρια, την περίμενα λίγο πιο δραματική να πω την αλήθεια μου. Αλλά ο Mikkelsen θεός, ηθοποιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.891 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:44 Ο ultraviolence: #6.292 07-09-14 00:44 Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:12 Η orange crush: #6.293 09-09-14 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως εξαιρετική ταινία με ξεκάθαρο και δυνατό μήνυμα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.891 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:04 Ο ultraviolence: #6.294 10-09-14 01:04 Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:07 Η Sins έγραψε: #6.295 10-09-14 01:07 thirteen Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:55 Η meetmeinmontauk: #6.296 10-09-14 09:55 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: thirteen Click για ανάπτυξη... Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:20 Η Sins έγραψε: #6.297 10-09-14 10:20 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Click για ανάπτυξη... αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:36 Η orange crush: #6.298 10-09-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε έχω για να μου προτείνεις ταινίες μου φαίνεται Αρχική Δημοσίευση από Πα.Κ: Oculus Click για ανάπτυξη... Είναι καλό θρίλερ; Γιατί το έχω ετοιμάσει για να το δω.... υ.γ. είδα κι εγώ το περιβόητο the fault in our stars...κι ενώ συνήθως κλαίω εύκολα , με αυτήν δεν έχυσα ούτε δάκρυ...δεν ήταν κακή όμως, το μήνυμα της μια χαρά το περνούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:39 Η Emilouko έγραψε: #6.299 10-09-14 12:39 The Pianist Δυνατή ταινία.Αν και δεν συγκινήθηκα αρχικά από ένα σημείο και μετά με είχε επηρεάσει πάρα πολύ...Ειδικά στο τελευταίο μισάωρο. Spoiler Συγκινήθηκα όταν έπαιξε πιάνο στο Γερμανό που τον βοηθούσε και στεναχωρήθηκα πολύ που αυτός δεν τα κατάφερε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:09 Η meetmeinmontauk: #6.300 10-09-14 17:09 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Click για ανάπτυξη... ναρκωτικα, σεξ, ασεβεια προς το γονιο (στη συγκεκριμενη περιπτωση τη μητερα)... τι ακριβως ΔΕΝ σου θυμιζει αμερικανικους μοντερνισμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 313 314 315 316 317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
After the wedding, την είδα μόνο και μόνο για τον Mikkelsen Μιας και αποφάσισα αυτό το μήνα να δω όποια ταινία του δεν έχω δει (λίγο τρελαμένη μαζί του) Μέτρια, την περίμενα λίγο πιο δραματική να πω την αλήθεια μου. Αλλά ο Mikkelsen θεός, ηθοποιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.891 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:44 Ο ultraviolence: #6.292 07-09-14 00:44 Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:12 Η orange crush: #6.293 09-09-14 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως εξαιρετική ταινία με ξεκάθαρο και δυνατό μήνυμα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.891 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:04 Ο ultraviolence: #6.294 10-09-14 01:04 Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:07 Η Sins έγραψε: #6.295 10-09-14 01:07 thirteen Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:55 Η meetmeinmontauk: #6.296 10-09-14 09:55 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: thirteen Click για ανάπτυξη... Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:20 Η Sins έγραψε: #6.297 10-09-14 10:20 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Click για ανάπτυξη... αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:36 Η orange crush: #6.298 10-09-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε έχω για να μου προτείνεις ταινίες μου φαίνεται Αρχική Δημοσίευση από Πα.Κ: Oculus Click για ανάπτυξη... Είναι καλό θρίλερ; Γιατί το έχω ετοιμάσει για να το δω.... υ.γ. είδα κι εγώ το περιβόητο the fault in our stars...κι ενώ συνήθως κλαίω εύκολα , με αυτήν δεν έχυσα ούτε δάκρυ...δεν ήταν κακή όμως, το μήνυμα της μια χαρά το περνούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:39 Η Emilouko έγραψε: #6.299 10-09-14 12:39 The Pianist Δυνατή ταινία.Αν και δεν συγκινήθηκα αρχικά από ένα σημείο και μετά με είχε επηρεάσει πάρα πολύ...Ειδικά στο τελευταίο μισάωρο. Spoiler Συγκινήθηκα όταν έπαιξε πιάνο στο Γερμανό που τον βοηθούσε και στεναχωρήθηκα πολύ που αυτός δεν τα κατάφερε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:09 Η meetmeinmontauk: #6.300 10-09-14 17:09 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Click για ανάπτυξη... ναρκωτικα, σεξ, ασεβεια προς το γονιο (στη συγκεκριμενη περιπτωση τη μητερα)... τι ακριβως ΔΕΝ σου θυμιζει αμερικανικους μοντερνισμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 313 314 315 316 317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:12 Η orange crush: #6.293 09-09-14 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως εξαιρετική ταινία με ξεκάθαρο και δυνατό μήνυμα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.891 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:04 Ο ultraviolence: #6.294 10-09-14 01:04 Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:07 Η Sins έγραψε: #6.295 10-09-14 01:07 thirteen Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:55 Η meetmeinmontauk: #6.296 10-09-14 09:55 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: thirteen Click για ανάπτυξη... Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:20 Η Sins έγραψε: #6.297 10-09-14 10:20 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Click για ανάπτυξη... αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:36 Η orange crush: #6.298 10-09-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε έχω για να μου προτείνεις ταινίες μου φαίνεται Αρχική Δημοσίευση από Πα.Κ: Oculus Click για ανάπτυξη... Είναι καλό θρίλερ; Γιατί το έχω ετοιμάσει για να το δω.... υ.γ. είδα κι εγώ το περιβόητο the fault in our stars...κι ενώ συνήθως κλαίω εύκολα , με αυτήν δεν έχυσα ούτε δάκρυ...δεν ήταν κακή όμως, το μήνυμα της μια χαρά το περνούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:39 Η Emilouko έγραψε: #6.299 10-09-14 12:39 The Pianist Δυνατή ταινία.Αν και δεν συγκινήθηκα αρχικά από ένα σημείο και μετά με είχε επηρεάσει πάρα πολύ...Ειδικά στο τελευταίο μισάωρο. Spoiler Συγκινήθηκα όταν έπαιξε πιάνο στο Γερμανό που τον βοηθούσε και στεναχωρήθηκα πολύ που αυτός δεν τα κατάφερε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:09 Η meetmeinmontauk: #6.300 10-09-14 17:09 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Click για ανάπτυξη... ναρκωτικα, σεξ, ασεβεια προς το γονιο (στη συγκεκριμενη περιπτωση τη μητερα)... τι ακριβως ΔΕΝ σου θυμιζει αμερικανικους μοντερνισμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 313 314 315 316 317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Mόλις είδα το The boy in the striped pajamas! Spoiler Το τέλος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως εξαιρετική ταινία με ξεκάθαρο και δυνατό μήνυμα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.891 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:04 Ο ultraviolence: #6.294 10-09-14 01:04 Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:07 Η Sins έγραψε: #6.295 10-09-14 01:07 thirteen Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:55 Η meetmeinmontauk: #6.296 10-09-14 09:55 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: thirteen Click για ανάπτυξη... Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:20 Η Sins έγραψε: #6.297 10-09-14 10:20 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Click για ανάπτυξη... αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:36 Η orange crush: #6.298 10-09-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε έχω για να μου προτείνεις ταινίες μου φαίνεται Αρχική Δημοσίευση από Πα.Κ: Oculus Click για ανάπτυξη... Είναι καλό θρίλερ; Γιατί το έχω ετοιμάσει για να το δω.... υ.γ. είδα κι εγώ το περιβόητο the fault in our stars...κι ενώ συνήθως κλαίω εύκολα , με αυτήν δεν έχυσα ούτε δάκρυ...δεν ήταν κακή όμως, το μήνυμα της μια χαρά το περνούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:39 Η Emilouko έγραψε: #6.299 10-09-14 12:39 The Pianist Δυνατή ταινία.Αν και δεν συγκινήθηκα αρχικά από ένα σημείο και μετά με είχε επηρεάσει πάρα πολύ...Ειδικά στο τελευταίο μισάωρο. Spoiler Συγκινήθηκα όταν έπαιξε πιάνο στο Γερμανό που τον βοηθούσε και στεναχωρήθηκα πολύ που αυτός δεν τα κατάφερε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:09 Η meetmeinmontauk: #6.300 10-09-14 17:09 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Click για ανάπτυξη... ναρκωτικα, σεξ, ασεβεια προς το γονιο (στη συγκεκριμενη περιπτωση τη μητερα)... τι ακριβως ΔΕΝ σου θυμιζει αμερικανικους μοντερνισμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 313 314 315 316 317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:07 Η Sins έγραψε: #6.295 10-09-14 01:07 thirteen Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:55 Η meetmeinmontauk: #6.296 10-09-14 09:55 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: thirteen Click για ανάπτυξη... Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:20 Η Sins έγραψε: #6.297 10-09-14 10:20 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Click για ανάπτυξη... αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:36 Η orange crush: #6.298 10-09-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε έχω για να μου προτείνεις ταινίες μου φαίνεται Αρχική Δημοσίευση από Πα.Κ: Oculus Click για ανάπτυξη... Είναι καλό θρίλερ; Γιατί το έχω ετοιμάσει για να το δω.... υ.γ. είδα κι εγώ το περιβόητο the fault in our stars...κι ενώ συνήθως κλαίω εύκολα , με αυτήν δεν έχυσα ούτε δάκρυ...δεν ήταν κακή όμως, το μήνυμα της μια χαρά το περνούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:39 Η Emilouko έγραψε: #6.299 10-09-14 12:39 The Pianist Δυνατή ταινία.Αν και δεν συγκινήθηκα αρχικά από ένα σημείο και μετά με είχε επηρεάσει πάρα πολύ...Ειδικά στο τελευταίο μισάωρο. Spoiler Συγκινήθηκα όταν έπαιξε πιάνο στο Γερμανό που τον βοηθούσε και στεναχωρήθηκα πολύ που αυτός δεν τα κατάφερε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:09 Η meetmeinmontauk: #6.300 10-09-14 17:09 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Click για ανάπτυξη... ναρκωτικα, σεξ, ασεβεια προς το γονιο (στη συγκεκριμενη περιπτωση τη μητερα)... τι ακριβως ΔΕΝ σου θυμιζει αμερικανικους μοντερνισμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 313 314 315 316 317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
thirteen Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:55 Η meetmeinmontauk: #6.296 10-09-14 09:55 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: thirteen Click για ανάπτυξη... Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:20 Η Sins έγραψε: #6.297 10-09-14 10:20 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Click για ανάπτυξη... αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:36 Η orange crush: #6.298 10-09-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε έχω για να μου προτείνεις ταινίες μου φαίνεται Αρχική Δημοσίευση από Πα.Κ: Oculus Click για ανάπτυξη... Είναι καλό θρίλερ; Γιατί το έχω ετοιμάσει για να το δω.... υ.γ. είδα κι εγώ το περιβόητο the fault in our stars...κι ενώ συνήθως κλαίω εύκολα , με αυτήν δεν έχυσα ούτε δάκρυ...δεν ήταν κακή όμως, το μήνυμα της μια χαρά το περνούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:39 Η Emilouko έγραψε: #6.299 10-09-14 12:39 The Pianist Δυνατή ταινία.Αν και δεν συγκινήθηκα αρχικά από ένα σημείο και μετά με είχε επηρεάσει πάρα πολύ...Ειδικά στο τελευταίο μισάωρο. Spoiler Συγκινήθηκα όταν έπαιξε πιάνο στο Γερμανό που τον βοηθούσε και στεναχωρήθηκα πολύ που αυτός δεν τα κατάφερε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:09 Η meetmeinmontauk: #6.300 10-09-14 17:09 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Click για ανάπτυξη... ναρκωτικα, σεξ, ασεβεια προς το γονιο (στη συγκεκριμενη περιπτωση τη μητερα)... τι ακριβως ΔΕΝ σου θυμιζει αμερικανικους μοντερνισμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 313 314 315 316 317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: thirteen Click για ανάπτυξη... Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sins Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 228 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:20 Η Sins έγραψε: #6.297 10-09-14 10:20 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Click για ανάπτυξη... αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:36 Η orange crush: #6.298 10-09-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε έχω για να μου προτείνεις ταινίες μου φαίνεται Αρχική Δημοσίευση από Πα.Κ: Oculus Click για ανάπτυξη... Είναι καλό θρίλερ; Γιατί το έχω ετοιμάσει για να το δω.... υ.γ. είδα κι εγώ το περιβόητο the fault in our stars...κι ενώ συνήθως κλαίω εύκολα , με αυτήν δεν έχυσα ούτε δάκρυ...δεν ήταν κακή όμως, το μήνυμα της μια χαρά το περνούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:39 Η Emilouko έγραψε: #6.299 10-09-14 12:39 The Pianist Δυνατή ταινία.Αν και δεν συγκινήθηκα αρχικά από ένα σημείο και μετά με είχε επηρεάσει πάρα πολύ...Ειδικά στο τελευταίο μισάωρο. Spoiler Συγκινήθηκα όταν έπαιξε πιάνο στο Γερμανό που τον βοηθούσε και στεναχωρήθηκα πολύ που αυτός δεν τα κατάφερε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:09 Η meetmeinmontauk: #6.300 10-09-14 17:09 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Click για ανάπτυξη... ναρκωτικα, σεξ, ασεβεια προς το γονιο (στη συγκεκριμενη περιπτωση τη μητερα)... τι ακριβως ΔΕΝ σου θυμιζει αμερικανικους μοντερνισμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 313 314 315 316 317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Πραγματικα σου αρεσε? Μετρια αμερικανια μου ειχε φανει εμενα Click για ανάπτυξη... αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orange crush Δραστήριο μέλος Η orange crush αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 518 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:36 Η orange crush: #6.298 10-09-14 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε έχω για να μου προτείνεις ταινίες μου φαίνεται Αρχική Δημοσίευση από Πα.Κ: Oculus Click για ανάπτυξη... Είναι καλό θρίλερ; Γιατί το έχω ετοιμάσει για να το δω.... υ.γ. είδα κι εγώ το περιβόητο the fault in our stars...κι ενώ συνήθως κλαίω εύκολα , με αυτήν δεν έχυσα ούτε δάκρυ...δεν ήταν κακή όμως, το μήνυμα της μια χαρά το περνούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2014 Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:39 Η Emilouko έγραψε: #6.299 10-09-14 12:39 The Pianist Δυνατή ταινία.Αν και δεν συγκινήθηκα αρχικά από ένα σημείο και μετά με είχε επηρεάσει πάρα πολύ...Ειδικά στο τελευταίο μισάωρο. Spoiler Συγκινήθηκα όταν έπαιξε πιάνο στο Γερμανό που τον βοηθούσε και στεναχωρήθηκα πολύ που αυτός δεν τα κατάφερε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:09 Η meetmeinmontauk: #6.300 10-09-14 17:09 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Click για ανάπτυξη... ναρκωτικα, σεξ, ασεβεια προς το γονιο (στη συγκεκριμενη περιπτωση τη μητερα)... τι ακριβως ΔΕΝ σου θυμιζει αμερικανικους μοντερνισμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 313 314 315 316 317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Moλις είδα το The Book Thief..Βασικα τι να πρωτοπώ; Έξυπνη ταινία με νοημα! Απο ένα σημειο και μετα ειχα συγκινηθεί σε μεγαλο βαθμό! Και εμεις κανουμε σαν να'ρθε το τελος του κοσμου που εχουμε οικονομικα προβληματα σαν εθνος ..ενω δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα του ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν εχουμε βιωσει τετοιες καταστασεις!! Spoiler Και ναι για ακομα μια φορα το τελος με διελυσε.. Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε έχω για να μου προτείνεις ταινίες μου φαίνεται Αρχική Δημοσίευση από Πα.Κ: Oculus Click για ανάπτυξη... Είναι καλό θρίλερ; Γιατί το έχω ετοιμάσει για να το δω.... υ.γ. είδα κι εγώ το περιβόητο the fault in our stars...κι ενώ συνήθως κλαίω εύκολα , με αυτήν δεν έχυσα ούτε δάκρυ...δεν ήταν κακή όμως, το μήνυμα της μια χαρά το περνούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:39 Η Emilouko έγραψε: #6.299 10-09-14 12:39 The Pianist Δυνατή ταινία.Αν και δεν συγκινήθηκα αρχικά από ένα σημείο και μετά με είχε επηρεάσει πάρα πολύ...Ειδικά στο τελευταίο μισάωρο. Spoiler Συγκινήθηκα όταν έπαιξε πιάνο στο Γερμανό που τον βοηθούσε και στεναχωρήθηκα πολύ που αυτός δεν τα κατάφερε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:09 Η meetmeinmontauk: #6.300 10-09-14 17:09 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Click για ανάπτυξη... ναρκωτικα, σεξ, ασεβεια προς το γονιο (στη συγκεκριμενη περιπτωση τη μητερα)... τι ακριβως ΔΕΝ σου θυμιζει αμερικανικους μοντερνισμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 313 314 315 316 317 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 315 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
The Pianist Δυνατή ταινία.Αν και δεν συγκινήθηκα αρχικά από ένα σημείο και μετά με είχε επηρεάσει πάρα πολύ...Ειδικά στο τελευταίο μισάωρο. Spoiler Συγκινήθηκα όταν έπαιξε πιάνο στο Γερμανό που τον βοηθούσε και στεναχωρήθηκα πολύ που αυτός δεν τα κατάφερε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:09 Η meetmeinmontauk: #6.300 10-09-14 17:09 Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Click για ανάπτυξη... ναρκωτικα, σεξ, ασεβεια προς το γονιο (στη συγκεκριμενη περιπτωση τη μητερα)... τι ακριβως ΔΕΝ σου θυμιζει αμερικανικους μοντερνισμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από -Sins-: αμερικανιά το thirteen?? τι να σου πω , λες και μιλάμε για άλλη ταινία. μια απο τις καλύτερες που έχω δει εγώ Click για ανάπτυξη... ναρκωτικα, σεξ, ασεβεια προς το γονιο (στη συγκεκριμενη περιπτωση τη μητερα)... τι ακριβως ΔΕΝ σου θυμιζει αμερικανικους μοντερνισμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.