Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2014 στις 16:36 Η Emilouko έγραψε: #5.981 08-07-14 16:36 Μόλις τελείωσε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnnieV Νεοφερμένο μέλος Η AnnieV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2014 στις 16:41 Η AnnieV έγραψε: #5.982 08-07-14 16:41 Το Maleficent και ήταν υπέροχοοοοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2014 στις 21:38 Η sparkling: #5.983 08-07-14 21:38 bad neighbours https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j...YLt2GKmaxn_qDwUlA&sig2=Hg67A_aZg7XTrHvJtsvgKg μαναρακι zac efron Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2014 στις 19:14 Η Emilouko έγραψε: #5.984 09-07-14 19:14 Φρίκαρα. Και The Great Gatsby, Υπέροχα σκηνικά. Spoiler Spoiler Γιατί πάντα να την πληρώνει ο Ντι Κάπριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουλίου 2014 KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2014 στις 19:23 Η KeepDreaming!: #5.985 09-07-14 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μόλις τελείωσε . Click για ανάπτυξη... Μα πόσο κλάμα είχα ρίξει... Υπέροχη ταινία πάντως! Μια ταινία που είδα και μου άρεσε πάρα πολύ είναι το "The Cure".Επίσης πολύ συγκινητική.Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο! Έχω πρίξει την κολλητή μου να την δει αλλά δεν... https://www.youtube.com/watch?v=2sYtSnGAsnQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2014 στις 20:36 Η Emilouko έγραψε: #5.986 09-07-14 20:36 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Μα πόσο κλάμα είχα ρίξει... Υπέροχη ταινία πάντως! Μια ταινία που είδα και μου άρεσε πάρα πολύ είναι το "The Cure".Επίσης πολύ συγκινητική.Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο! Έχω πρίξει την κολλητή μου να την δει αλλά δεν... https://www.youtube.com/watch?v=2sYtSnGAsnQ Click για ανάπτυξη... Θα την δω αυτές τις μέρες. Όχι σήμερα γιατί έπηξα με τις συγκινητικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 00:23 Η *Serena* έγραψε: #5.987 11-07-14 00:23 Απλά μαγική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2014 Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 10:36 Ο Panagiotis849: #5.988 11-07-14 10:36 Είδα την διπλή ομηρία στην τηλεόραση πριν απο κανα δυο εβδομάδες στην τηλεόραση... Θρίλερ... Καλό ήταν!! Δεν βλέπω συχνά ταινίες και γενικότερα τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 12:38 Η Emilouko έγραψε: #5.989 11-07-14 12:38 Κυνόδοντας : Δεν μου άρεσε.Δεν ήταν του γούστου μου και γενικότερα δεν μου κάθισε καλά στο μάτι. Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. The Fault In Our Stars : Νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι. The Amazing Spiderman : Λατρεύω Emma Stone και μπορώ να πω ότι προτιμώ Gwen Stacy από την άλλη τη σαχλή. Μου άρεσε πολύ ο καινούριος Spiderman. Αναμένω την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσω(Μαρία) Νεοφερμένο μέλος Η Βάσω(Μαρία) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 12:57 Η Βάσω(Μαρία): #5.990 11-07-14 12:57 Taken....μια πολύ ωραία σκηνοθετημένη ταινία περιπέτειας/δράσης.Την προτείνω ανεπιφύλακτα!! Ο πρωταγωνιστής της ταινίας πολύ καλός ηθοποιός και γενικά η όλη υπόθεση ήταν τέλεια!! Την ευχαριστήθηκα πολύ αλλά μου φάνηκε πως τελείωσε πολύ γρήγορα...10 με τόνο! https://m.imdb.com/title/tt0936501/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:09 Η Dora_B έγραψε: #5.991 11-07-14 13:09 Tελευταια ειδα δυο. Η πρωτη, το Ηer, παροτι ειχα τεραστιες προσδοκιες, βγηκε μεγαλη αποτυχια και ξενερωσα για τις δυο ωρες που χαλασα ασκοπα απο τη ζωη μου. Η δευτερη αντιθετως, Dallas Buyers Club, ειχε εξαιρετικες ερμηνειες και μου αρεσε που εκανε αναδρομη στο παρελθον και σιγα σιγα εφτανε στο σημερα, την προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:28 Η meetmeinmontauk: #5.992 11-07-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κυνόδοντας : Δεν μου άρεσε.Δεν ήταν του γούστου μου και γενικότερα δεν μου κάθισε καλά στο μάτι. Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. The Fault In Our Stars : Νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι. The Amazing Spiderman : Λατρεύω Emma Stone και μπορώ να πω ότι προτιμώ Gwen Stacy από την άλλη τη σαχλή. Μου άρεσε πολύ ο καινούριος Spiderman. Αναμένω την 2η. Click για ανάπτυξη... το the fault in our stars υπαρχει και σε καλη ποιοτητα? το ψαχνω και ειναι ολες απο camera... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:39 Ο jj! έγραψε: #5.993 11-07-14 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. Click για ανάπτυξη... Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiLovemi Νεοφερμένο μέλος Ο DimiLovemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:47 Ο DimiLovemi: #5.994 11-07-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:49 Η Emilouko έγραψε: #5.995 11-07-14 13:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο jj! έγραψε: #5.996 11-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DimiLovemi: Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Click για ανάπτυξη... Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Click για ανάπτυξη... Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροζαλία Κωνστα- Νεοφερμένο μέλος Η Ροζαλία Κωνστα- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:52 Η Ροζαλία Κωνστα-: #5.997 11-07-14 14:52 https://www.imdb.com/title/tt0986233/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:55 Η Emilouko έγραψε: #5.998 11-07-14 14:55 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά αυτός είχε πρόβλημα. Ήταν εθισμένος. Anyway . Βλέπω άλλη ταινία τώρα. Είμαι σε άλλο mood. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:05 Η girly14 έγραψε: #5.999 14-07-14 19:05 The Vow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:15 Η Emilouko έγραψε: #6.000 14-07-14 19:15 Πολύ όμορφη ταινία. Υπέροχο Soundtrack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόλις τελείωσε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AnnieV Νεοφερμένο μέλος Η AnnieV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2014 στις 16:41 Η AnnieV έγραψε: #5.982 08-07-14 16:41 Το Maleficent και ήταν υπέροχοοοοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2014 στις 21:38 Η sparkling: #5.983 08-07-14 21:38 bad neighbours https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j...YLt2GKmaxn_qDwUlA&sig2=Hg67A_aZg7XTrHvJtsvgKg μαναρακι zac efron Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2014 στις 19:14 Η Emilouko έγραψε: #5.984 09-07-14 19:14 Φρίκαρα. Και The Great Gatsby, Υπέροχα σκηνικά. Spoiler Spoiler Γιατί πάντα να την πληρώνει ο Ντι Κάπριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουλίου 2014 KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2014 στις 19:23 Η KeepDreaming!: #5.985 09-07-14 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μόλις τελείωσε . Click για ανάπτυξη... Μα πόσο κλάμα είχα ρίξει... Υπέροχη ταινία πάντως! Μια ταινία που είδα και μου άρεσε πάρα πολύ είναι το "The Cure".Επίσης πολύ συγκινητική.Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο! Έχω πρίξει την κολλητή μου να την δει αλλά δεν... https://www.youtube.com/watch?v=2sYtSnGAsnQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2014 στις 20:36 Η Emilouko έγραψε: #5.986 09-07-14 20:36 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Μα πόσο κλάμα είχα ρίξει... Υπέροχη ταινία πάντως! Μια ταινία που είδα και μου άρεσε πάρα πολύ είναι το "The Cure".Επίσης πολύ συγκινητική.Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο! Έχω πρίξει την κολλητή μου να την δει αλλά δεν... https://www.youtube.com/watch?v=2sYtSnGAsnQ Click για ανάπτυξη... Θα την δω αυτές τις μέρες. Όχι σήμερα γιατί έπηξα με τις συγκινητικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 00:23 Η *Serena* έγραψε: #5.987 11-07-14 00:23 Απλά μαγική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2014 Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 10:36 Ο Panagiotis849: #5.988 11-07-14 10:36 Είδα την διπλή ομηρία στην τηλεόραση πριν απο κανα δυο εβδομάδες στην τηλεόραση... Θρίλερ... Καλό ήταν!! Δεν βλέπω συχνά ταινίες και γενικότερα τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 12:38 Η Emilouko έγραψε: #5.989 11-07-14 12:38 Κυνόδοντας : Δεν μου άρεσε.Δεν ήταν του γούστου μου και γενικότερα δεν μου κάθισε καλά στο μάτι. Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. The Fault In Our Stars : Νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι. The Amazing Spiderman : Λατρεύω Emma Stone και μπορώ να πω ότι προτιμώ Gwen Stacy από την άλλη τη σαχλή. Μου άρεσε πολύ ο καινούριος Spiderman. Αναμένω την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσω(Μαρία) Νεοφερμένο μέλος Η Βάσω(Μαρία) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 12:57 Η Βάσω(Μαρία): #5.990 11-07-14 12:57 Taken....μια πολύ ωραία σκηνοθετημένη ταινία περιπέτειας/δράσης.Την προτείνω ανεπιφύλακτα!! Ο πρωταγωνιστής της ταινίας πολύ καλός ηθοποιός και γενικά η όλη υπόθεση ήταν τέλεια!! Την ευχαριστήθηκα πολύ αλλά μου φάνηκε πως τελείωσε πολύ γρήγορα...10 με τόνο! https://m.imdb.com/title/tt0936501/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:09 Η Dora_B έγραψε: #5.991 11-07-14 13:09 Tελευταια ειδα δυο. Η πρωτη, το Ηer, παροτι ειχα τεραστιες προσδοκιες, βγηκε μεγαλη αποτυχια και ξενερωσα για τις δυο ωρες που χαλασα ασκοπα απο τη ζωη μου. Η δευτερη αντιθετως, Dallas Buyers Club, ειχε εξαιρετικες ερμηνειες και μου αρεσε που εκανε αναδρομη στο παρελθον και σιγα σιγα εφτανε στο σημερα, την προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:28 Η meetmeinmontauk: #5.992 11-07-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κυνόδοντας : Δεν μου άρεσε.Δεν ήταν του γούστου μου και γενικότερα δεν μου κάθισε καλά στο μάτι. Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. The Fault In Our Stars : Νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι. The Amazing Spiderman : Λατρεύω Emma Stone και μπορώ να πω ότι προτιμώ Gwen Stacy από την άλλη τη σαχλή. Μου άρεσε πολύ ο καινούριος Spiderman. Αναμένω την 2η. Click για ανάπτυξη... το the fault in our stars υπαρχει και σε καλη ποιοτητα? το ψαχνω και ειναι ολες απο camera... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:39 Ο jj! έγραψε: #5.993 11-07-14 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. Click για ανάπτυξη... Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiLovemi Νεοφερμένο μέλος Ο DimiLovemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:47 Ο DimiLovemi: #5.994 11-07-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:49 Η Emilouko έγραψε: #5.995 11-07-14 13:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο jj! έγραψε: #5.996 11-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DimiLovemi: Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Click για ανάπτυξη... Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Click για ανάπτυξη... Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροζαλία Κωνστα- Νεοφερμένο μέλος Η Ροζαλία Κωνστα- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:52 Η Ροζαλία Κωνστα-: #5.997 11-07-14 14:52 https://www.imdb.com/title/tt0986233/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:55 Η Emilouko έγραψε: #5.998 11-07-14 14:55 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά αυτός είχε πρόβλημα. Ήταν εθισμένος. Anyway . Βλέπω άλλη ταινία τώρα. Είμαι σε άλλο mood. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:05 Η girly14 έγραψε: #5.999 14-07-14 19:05 The Vow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:15 Η Emilouko έγραψε: #6.000 14-07-14 19:15 Πολύ όμορφη ταινία. Υπέροχο Soundtrack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το Maleficent και ήταν υπέροχοοοοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2014 στις 21:38 Η sparkling: #5.983 08-07-14 21:38 bad neighbours https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j...YLt2GKmaxn_qDwUlA&sig2=Hg67A_aZg7XTrHvJtsvgKg μαναρακι zac efron Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2014 στις 19:14 Η Emilouko έγραψε: #5.984 09-07-14 19:14 Φρίκαρα. Και The Great Gatsby, Υπέροχα σκηνικά. Spoiler Spoiler Γιατί πάντα να την πληρώνει ο Ντι Κάπριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουλίου 2014 KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2014 στις 19:23 Η KeepDreaming!: #5.985 09-07-14 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μόλις τελείωσε . Click για ανάπτυξη... Μα πόσο κλάμα είχα ρίξει... Υπέροχη ταινία πάντως! Μια ταινία που είδα και μου άρεσε πάρα πολύ είναι το "The Cure".Επίσης πολύ συγκινητική.Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο! Έχω πρίξει την κολλητή μου να την δει αλλά δεν... https://www.youtube.com/watch?v=2sYtSnGAsnQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2014 στις 20:36 Η Emilouko έγραψε: #5.986 09-07-14 20:36 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Μα πόσο κλάμα είχα ρίξει... Υπέροχη ταινία πάντως! Μια ταινία που είδα και μου άρεσε πάρα πολύ είναι το "The Cure".Επίσης πολύ συγκινητική.Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο! Έχω πρίξει την κολλητή μου να την δει αλλά δεν... https://www.youtube.com/watch?v=2sYtSnGAsnQ Click για ανάπτυξη... Θα την δω αυτές τις μέρες. Όχι σήμερα γιατί έπηξα με τις συγκινητικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 00:23 Η *Serena* έγραψε: #5.987 11-07-14 00:23 Απλά μαγική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2014 Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 10:36 Ο Panagiotis849: #5.988 11-07-14 10:36 Είδα την διπλή ομηρία στην τηλεόραση πριν απο κανα δυο εβδομάδες στην τηλεόραση... Θρίλερ... Καλό ήταν!! Δεν βλέπω συχνά ταινίες και γενικότερα τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 12:38 Η Emilouko έγραψε: #5.989 11-07-14 12:38 Κυνόδοντας : Δεν μου άρεσε.Δεν ήταν του γούστου μου και γενικότερα δεν μου κάθισε καλά στο μάτι. Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. The Fault In Our Stars : Νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι. The Amazing Spiderman : Λατρεύω Emma Stone και μπορώ να πω ότι προτιμώ Gwen Stacy από την άλλη τη σαχλή. Μου άρεσε πολύ ο καινούριος Spiderman. Αναμένω την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσω(Μαρία) Νεοφερμένο μέλος Η Βάσω(Μαρία) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 12:57 Η Βάσω(Μαρία): #5.990 11-07-14 12:57 Taken....μια πολύ ωραία σκηνοθετημένη ταινία περιπέτειας/δράσης.Την προτείνω ανεπιφύλακτα!! Ο πρωταγωνιστής της ταινίας πολύ καλός ηθοποιός και γενικά η όλη υπόθεση ήταν τέλεια!! Την ευχαριστήθηκα πολύ αλλά μου φάνηκε πως τελείωσε πολύ γρήγορα...10 με τόνο! https://m.imdb.com/title/tt0936501/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:09 Η Dora_B έγραψε: #5.991 11-07-14 13:09 Tελευταια ειδα δυο. Η πρωτη, το Ηer, παροτι ειχα τεραστιες προσδοκιες, βγηκε μεγαλη αποτυχια και ξενερωσα για τις δυο ωρες που χαλασα ασκοπα απο τη ζωη μου. Η δευτερη αντιθετως, Dallas Buyers Club, ειχε εξαιρετικες ερμηνειες και μου αρεσε που εκανε αναδρομη στο παρελθον και σιγα σιγα εφτανε στο σημερα, την προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:28 Η meetmeinmontauk: #5.992 11-07-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κυνόδοντας : Δεν μου άρεσε.Δεν ήταν του γούστου μου και γενικότερα δεν μου κάθισε καλά στο μάτι. Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. The Fault In Our Stars : Νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι. The Amazing Spiderman : Λατρεύω Emma Stone και μπορώ να πω ότι προτιμώ Gwen Stacy από την άλλη τη σαχλή. Μου άρεσε πολύ ο καινούριος Spiderman. Αναμένω την 2η. Click για ανάπτυξη... το the fault in our stars υπαρχει και σε καλη ποιοτητα? το ψαχνω και ειναι ολες απο camera... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:39 Ο jj! έγραψε: #5.993 11-07-14 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. Click για ανάπτυξη... Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiLovemi Νεοφερμένο μέλος Ο DimiLovemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:47 Ο DimiLovemi: #5.994 11-07-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:49 Η Emilouko έγραψε: #5.995 11-07-14 13:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο jj! έγραψε: #5.996 11-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DimiLovemi: Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Click για ανάπτυξη... Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Click για ανάπτυξη... Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροζαλία Κωνστα- Νεοφερμένο μέλος Η Ροζαλία Κωνστα- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:52 Η Ροζαλία Κωνστα-: #5.997 11-07-14 14:52 https://www.imdb.com/title/tt0986233/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:55 Η Emilouko έγραψε: #5.998 11-07-14 14:55 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά αυτός είχε πρόβλημα. Ήταν εθισμένος. Anyway . Βλέπω άλλη ταινία τώρα. Είμαι σε άλλο mood. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:05 Η girly14 έγραψε: #5.999 14-07-14 19:05 The Vow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:15 Η Emilouko έγραψε: #6.000 14-07-14 19:15 Πολύ όμορφη ταινία. Υπέροχο Soundtrack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
bad neighbours https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j...YLt2GKmaxn_qDwUlA&sig2=Hg67A_aZg7XTrHvJtsvgKg μαναρακι zac efron Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2014 στις 19:14 Η Emilouko έγραψε: #5.984 09-07-14 19:14 Φρίκαρα. Και The Great Gatsby, Υπέροχα σκηνικά. Spoiler Spoiler Γιατί πάντα να την πληρώνει ο Ντι Κάπριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουλίου 2014 KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2014 στις 19:23 Η KeepDreaming!: #5.985 09-07-14 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μόλις τελείωσε . Click για ανάπτυξη... Μα πόσο κλάμα είχα ρίξει... Υπέροχη ταινία πάντως! Μια ταινία που είδα και μου άρεσε πάρα πολύ είναι το "The Cure".Επίσης πολύ συγκινητική.Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο! Έχω πρίξει την κολλητή μου να την δει αλλά δεν... https://www.youtube.com/watch?v=2sYtSnGAsnQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2014 στις 20:36 Η Emilouko έγραψε: #5.986 09-07-14 20:36 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Μα πόσο κλάμα είχα ρίξει... Υπέροχη ταινία πάντως! Μια ταινία που είδα και μου άρεσε πάρα πολύ είναι το "The Cure".Επίσης πολύ συγκινητική.Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο! Έχω πρίξει την κολλητή μου να την δει αλλά δεν... https://www.youtube.com/watch?v=2sYtSnGAsnQ Click για ανάπτυξη... Θα την δω αυτές τις μέρες. Όχι σήμερα γιατί έπηξα με τις συγκινητικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 00:23 Η *Serena* έγραψε: #5.987 11-07-14 00:23 Απλά μαγική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2014 Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 10:36 Ο Panagiotis849: #5.988 11-07-14 10:36 Είδα την διπλή ομηρία στην τηλεόραση πριν απο κανα δυο εβδομάδες στην τηλεόραση... Θρίλερ... Καλό ήταν!! Δεν βλέπω συχνά ταινίες και γενικότερα τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 12:38 Η Emilouko έγραψε: #5.989 11-07-14 12:38 Κυνόδοντας : Δεν μου άρεσε.Δεν ήταν του γούστου μου και γενικότερα δεν μου κάθισε καλά στο μάτι. Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. The Fault In Our Stars : Νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι. The Amazing Spiderman : Λατρεύω Emma Stone και μπορώ να πω ότι προτιμώ Gwen Stacy από την άλλη τη σαχλή. Μου άρεσε πολύ ο καινούριος Spiderman. Αναμένω την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσω(Μαρία) Νεοφερμένο μέλος Η Βάσω(Μαρία) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 12:57 Η Βάσω(Μαρία): #5.990 11-07-14 12:57 Taken....μια πολύ ωραία σκηνοθετημένη ταινία περιπέτειας/δράσης.Την προτείνω ανεπιφύλακτα!! Ο πρωταγωνιστής της ταινίας πολύ καλός ηθοποιός και γενικά η όλη υπόθεση ήταν τέλεια!! Την ευχαριστήθηκα πολύ αλλά μου φάνηκε πως τελείωσε πολύ γρήγορα...10 με τόνο! https://m.imdb.com/title/tt0936501/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:09 Η Dora_B έγραψε: #5.991 11-07-14 13:09 Tελευταια ειδα δυο. Η πρωτη, το Ηer, παροτι ειχα τεραστιες προσδοκιες, βγηκε μεγαλη αποτυχια και ξενερωσα για τις δυο ωρες που χαλασα ασκοπα απο τη ζωη μου. Η δευτερη αντιθετως, Dallas Buyers Club, ειχε εξαιρετικες ερμηνειες και μου αρεσε που εκανε αναδρομη στο παρελθον και σιγα σιγα εφτανε στο σημερα, την προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:28 Η meetmeinmontauk: #5.992 11-07-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κυνόδοντας : Δεν μου άρεσε.Δεν ήταν του γούστου μου και γενικότερα δεν μου κάθισε καλά στο μάτι. Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. The Fault In Our Stars : Νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι. The Amazing Spiderman : Λατρεύω Emma Stone και μπορώ να πω ότι προτιμώ Gwen Stacy από την άλλη τη σαχλή. Μου άρεσε πολύ ο καινούριος Spiderman. Αναμένω την 2η. Click για ανάπτυξη... το the fault in our stars υπαρχει και σε καλη ποιοτητα? το ψαχνω και ειναι ολες απο camera... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:39 Ο jj! έγραψε: #5.993 11-07-14 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. Click για ανάπτυξη... Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiLovemi Νεοφερμένο μέλος Ο DimiLovemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:47 Ο DimiLovemi: #5.994 11-07-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:49 Η Emilouko έγραψε: #5.995 11-07-14 13:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο jj! έγραψε: #5.996 11-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DimiLovemi: Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Click για ανάπτυξη... Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Click για ανάπτυξη... Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροζαλία Κωνστα- Νεοφερμένο μέλος Η Ροζαλία Κωνστα- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:52 Η Ροζαλία Κωνστα-: #5.997 11-07-14 14:52 https://www.imdb.com/title/tt0986233/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:55 Η Emilouko έγραψε: #5.998 11-07-14 14:55 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά αυτός είχε πρόβλημα. Ήταν εθισμένος. Anyway . Βλέπω άλλη ταινία τώρα. Είμαι σε άλλο mood. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:05 Η girly14 έγραψε: #5.999 14-07-14 19:05 The Vow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:15 Η Emilouko έγραψε: #6.000 14-07-14 19:15 Πολύ όμορφη ταινία. Υπέροχο Soundtrack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φρίκαρα. Και The Great Gatsby, Υπέροχα σκηνικά. Spoiler Spoiler Γιατί πάντα να την πληρώνει ο Ντι Κάπριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2014 στις 19:23 Η KeepDreaming!: #5.985 09-07-14 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μόλις τελείωσε . Click για ανάπτυξη... Μα πόσο κλάμα είχα ρίξει... Υπέροχη ταινία πάντως! Μια ταινία που είδα και μου άρεσε πάρα πολύ είναι το "The Cure".Επίσης πολύ συγκινητική.Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο! Έχω πρίξει την κολλητή μου να την δει αλλά δεν... https://www.youtube.com/watch?v=2sYtSnGAsnQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2014 στις 20:36 Η Emilouko έγραψε: #5.986 09-07-14 20:36 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Μα πόσο κλάμα είχα ρίξει... Υπέροχη ταινία πάντως! Μια ταινία που είδα και μου άρεσε πάρα πολύ είναι το "The Cure".Επίσης πολύ συγκινητική.Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο! Έχω πρίξει την κολλητή μου να την δει αλλά δεν... https://www.youtube.com/watch?v=2sYtSnGAsnQ Click για ανάπτυξη... Θα την δω αυτές τις μέρες. Όχι σήμερα γιατί έπηξα με τις συγκινητικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 00:23 Η *Serena* έγραψε: #5.987 11-07-14 00:23 Απλά μαγική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2014 Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 10:36 Ο Panagiotis849: #5.988 11-07-14 10:36 Είδα την διπλή ομηρία στην τηλεόραση πριν απο κανα δυο εβδομάδες στην τηλεόραση... Θρίλερ... Καλό ήταν!! Δεν βλέπω συχνά ταινίες και γενικότερα τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 12:38 Η Emilouko έγραψε: #5.989 11-07-14 12:38 Κυνόδοντας : Δεν μου άρεσε.Δεν ήταν του γούστου μου και γενικότερα δεν μου κάθισε καλά στο μάτι. Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. The Fault In Our Stars : Νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι. The Amazing Spiderman : Λατρεύω Emma Stone και μπορώ να πω ότι προτιμώ Gwen Stacy από την άλλη τη σαχλή. Μου άρεσε πολύ ο καινούριος Spiderman. Αναμένω την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσω(Μαρία) Νεοφερμένο μέλος Η Βάσω(Μαρία) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 12:57 Η Βάσω(Μαρία): #5.990 11-07-14 12:57 Taken....μια πολύ ωραία σκηνοθετημένη ταινία περιπέτειας/δράσης.Την προτείνω ανεπιφύλακτα!! Ο πρωταγωνιστής της ταινίας πολύ καλός ηθοποιός και γενικά η όλη υπόθεση ήταν τέλεια!! Την ευχαριστήθηκα πολύ αλλά μου φάνηκε πως τελείωσε πολύ γρήγορα...10 με τόνο! https://m.imdb.com/title/tt0936501/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:09 Η Dora_B έγραψε: #5.991 11-07-14 13:09 Tελευταια ειδα δυο. Η πρωτη, το Ηer, παροτι ειχα τεραστιες προσδοκιες, βγηκε μεγαλη αποτυχια και ξενερωσα για τις δυο ωρες που χαλασα ασκοπα απο τη ζωη μου. Η δευτερη αντιθετως, Dallas Buyers Club, ειχε εξαιρετικες ερμηνειες και μου αρεσε που εκανε αναδρομη στο παρελθον και σιγα σιγα εφτανε στο σημερα, την προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:28 Η meetmeinmontauk: #5.992 11-07-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κυνόδοντας : Δεν μου άρεσε.Δεν ήταν του γούστου μου και γενικότερα δεν μου κάθισε καλά στο μάτι. Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. The Fault In Our Stars : Νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι. The Amazing Spiderman : Λατρεύω Emma Stone και μπορώ να πω ότι προτιμώ Gwen Stacy από την άλλη τη σαχλή. Μου άρεσε πολύ ο καινούριος Spiderman. Αναμένω την 2η. Click για ανάπτυξη... το the fault in our stars υπαρχει και σε καλη ποιοτητα? το ψαχνω και ειναι ολες απο camera... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:39 Ο jj! έγραψε: #5.993 11-07-14 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. Click για ανάπτυξη... Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiLovemi Νεοφερμένο μέλος Ο DimiLovemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:47 Ο DimiLovemi: #5.994 11-07-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:49 Η Emilouko έγραψε: #5.995 11-07-14 13:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο jj! έγραψε: #5.996 11-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DimiLovemi: Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Click για ανάπτυξη... Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Click για ανάπτυξη... Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροζαλία Κωνστα- Νεοφερμένο μέλος Η Ροζαλία Κωνστα- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:52 Η Ροζαλία Κωνστα-: #5.997 11-07-14 14:52 https://www.imdb.com/title/tt0986233/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:55 Η Emilouko έγραψε: #5.998 11-07-14 14:55 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά αυτός είχε πρόβλημα. Ήταν εθισμένος. Anyway . Βλέπω άλλη ταινία τώρα. Είμαι σε άλλο mood. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:05 Η girly14 έγραψε: #5.999 14-07-14 19:05 The Vow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:15 Η Emilouko έγραψε: #6.000 14-07-14 19:15 Πολύ όμορφη ταινία. Υπέροχο Soundtrack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Μόλις τελείωσε . Click για ανάπτυξη... Μα πόσο κλάμα είχα ρίξει... Υπέροχη ταινία πάντως! Μια ταινία που είδα και μου άρεσε πάρα πολύ είναι το "The Cure".Επίσης πολύ συγκινητική.Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο! Έχω πρίξει την κολλητή μου να την δει αλλά δεν... https://www.youtube.com/watch?v=2sYtSnGAsnQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2014 στις 20:36 Η Emilouko έγραψε: #5.986 09-07-14 20:36 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Μα πόσο κλάμα είχα ρίξει... Υπέροχη ταινία πάντως! Μια ταινία που είδα και μου άρεσε πάρα πολύ είναι το "The Cure".Επίσης πολύ συγκινητική.Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο! Έχω πρίξει την κολλητή μου να την δει αλλά δεν... https://www.youtube.com/watch?v=2sYtSnGAsnQ Click για ανάπτυξη... Θα την δω αυτές τις μέρες. Όχι σήμερα γιατί έπηξα με τις συγκινητικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 00:23 Η *Serena* έγραψε: #5.987 11-07-14 00:23 Απλά μαγική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2014 Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 10:36 Ο Panagiotis849: #5.988 11-07-14 10:36 Είδα την διπλή ομηρία στην τηλεόραση πριν απο κανα δυο εβδομάδες στην τηλεόραση... Θρίλερ... Καλό ήταν!! Δεν βλέπω συχνά ταινίες και γενικότερα τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 12:38 Η Emilouko έγραψε: #5.989 11-07-14 12:38 Κυνόδοντας : Δεν μου άρεσε.Δεν ήταν του γούστου μου και γενικότερα δεν μου κάθισε καλά στο μάτι. Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. The Fault In Our Stars : Νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι. The Amazing Spiderman : Λατρεύω Emma Stone και μπορώ να πω ότι προτιμώ Gwen Stacy από την άλλη τη σαχλή. Μου άρεσε πολύ ο καινούριος Spiderman. Αναμένω την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσω(Μαρία) Νεοφερμένο μέλος Η Βάσω(Μαρία) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 12:57 Η Βάσω(Μαρία): #5.990 11-07-14 12:57 Taken....μια πολύ ωραία σκηνοθετημένη ταινία περιπέτειας/δράσης.Την προτείνω ανεπιφύλακτα!! Ο πρωταγωνιστής της ταινίας πολύ καλός ηθοποιός και γενικά η όλη υπόθεση ήταν τέλεια!! Την ευχαριστήθηκα πολύ αλλά μου φάνηκε πως τελείωσε πολύ γρήγορα...10 με τόνο! https://m.imdb.com/title/tt0936501/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:09 Η Dora_B έγραψε: #5.991 11-07-14 13:09 Tελευταια ειδα δυο. Η πρωτη, το Ηer, παροτι ειχα τεραστιες προσδοκιες, βγηκε μεγαλη αποτυχια και ξενερωσα για τις δυο ωρες που χαλασα ασκοπα απο τη ζωη μου. Η δευτερη αντιθετως, Dallas Buyers Club, ειχε εξαιρετικες ερμηνειες και μου αρεσε που εκανε αναδρομη στο παρελθον και σιγα σιγα εφτανε στο σημερα, την προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:28 Η meetmeinmontauk: #5.992 11-07-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κυνόδοντας : Δεν μου άρεσε.Δεν ήταν του γούστου μου και γενικότερα δεν μου κάθισε καλά στο μάτι. Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. The Fault In Our Stars : Νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι. The Amazing Spiderman : Λατρεύω Emma Stone και μπορώ να πω ότι προτιμώ Gwen Stacy από την άλλη τη σαχλή. Μου άρεσε πολύ ο καινούριος Spiderman. Αναμένω την 2η. Click για ανάπτυξη... το the fault in our stars υπαρχει και σε καλη ποιοτητα? το ψαχνω και ειναι ολες απο camera... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:39 Ο jj! έγραψε: #5.993 11-07-14 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. Click για ανάπτυξη... Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiLovemi Νεοφερμένο μέλος Ο DimiLovemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:47 Ο DimiLovemi: #5.994 11-07-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:49 Η Emilouko έγραψε: #5.995 11-07-14 13:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο jj! έγραψε: #5.996 11-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DimiLovemi: Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Click για ανάπτυξη... Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Click για ανάπτυξη... Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροζαλία Κωνστα- Νεοφερμένο μέλος Η Ροζαλία Κωνστα- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:52 Η Ροζαλία Κωνστα-: #5.997 11-07-14 14:52 https://www.imdb.com/title/tt0986233/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:55 Η Emilouko έγραψε: #5.998 11-07-14 14:55 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά αυτός είχε πρόβλημα. Ήταν εθισμένος. Anyway . Βλέπω άλλη ταινία τώρα. Είμαι σε άλλο mood. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:05 Η girly14 έγραψε: #5.999 14-07-14 19:05 The Vow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:15 Η Emilouko έγραψε: #6.000 14-07-14 19:15 Πολύ όμορφη ταινία. Υπέροχο Soundtrack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Μα πόσο κλάμα είχα ρίξει... Υπέροχη ταινία πάντως! Μια ταινία που είδα και μου άρεσε πάρα πολύ είναι το "The Cure".Επίσης πολύ συγκινητική.Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο! Έχω πρίξει την κολλητή μου να την δει αλλά δεν... https://www.youtube.com/watch?v=2sYtSnGAsnQ Click για ανάπτυξη... Θα την δω αυτές τις μέρες. Όχι σήμερα γιατί έπηξα με τις συγκινητικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 00:23 Η *Serena* έγραψε: #5.987 11-07-14 00:23 Απλά μαγική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2014 Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 10:36 Ο Panagiotis849: #5.988 11-07-14 10:36 Είδα την διπλή ομηρία στην τηλεόραση πριν απο κανα δυο εβδομάδες στην τηλεόραση... Θρίλερ... Καλό ήταν!! Δεν βλέπω συχνά ταινίες και γενικότερα τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 12:38 Η Emilouko έγραψε: #5.989 11-07-14 12:38 Κυνόδοντας : Δεν μου άρεσε.Δεν ήταν του γούστου μου και γενικότερα δεν μου κάθισε καλά στο μάτι. Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. The Fault In Our Stars : Νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι. The Amazing Spiderman : Λατρεύω Emma Stone και μπορώ να πω ότι προτιμώ Gwen Stacy από την άλλη τη σαχλή. Μου άρεσε πολύ ο καινούριος Spiderman. Αναμένω την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσω(Μαρία) Νεοφερμένο μέλος Η Βάσω(Μαρία) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 12:57 Η Βάσω(Μαρία): #5.990 11-07-14 12:57 Taken....μια πολύ ωραία σκηνοθετημένη ταινία περιπέτειας/δράσης.Την προτείνω ανεπιφύλακτα!! Ο πρωταγωνιστής της ταινίας πολύ καλός ηθοποιός και γενικά η όλη υπόθεση ήταν τέλεια!! Την ευχαριστήθηκα πολύ αλλά μου φάνηκε πως τελείωσε πολύ γρήγορα...10 με τόνο! https://m.imdb.com/title/tt0936501/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:09 Η Dora_B έγραψε: #5.991 11-07-14 13:09 Tελευταια ειδα δυο. Η πρωτη, το Ηer, παροτι ειχα τεραστιες προσδοκιες, βγηκε μεγαλη αποτυχια και ξενερωσα για τις δυο ωρες που χαλασα ασκοπα απο τη ζωη μου. Η δευτερη αντιθετως, Dallas Buyers Club, ειχε εξαιρετικες ερμηνειες και μου αρεσε που εκανε αναδρομη στο παρελθον και σιγα σιγα εφτανε στο σημερα, την προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:28 Η meetmeinmontauk: #5.992 11-07-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κυνόδοντας : Δεν μου άρεσε.Δεν ήταν του γούστου μου και γενικότερα δεν μου κάθισε καλά στο μάτι. Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. The Fault In Our Stars : Νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι. The Amazing Spiderman : Λατρεύω Emma Stone και μπορώ να πω ότι προτιμώ Gwen Stacy από την άλλη τη σαχλή. Μου άρεσε πολύ ο καινούριος Spiderman. Αναμένω την 2η. Click για ανάπτυξη... το the fault in our stars υπαρχει και σε καλη ποιοτητα? το ψαχνω και ειναι ολες απο camera... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:39 Ο jj! έγραψε: #5.993 11-07-14 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. Click για ανάπτυξη... Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiLovemi Νεοφερμένο μέλος Ο DimiLovemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:47 Ο DimiLovemi: #5.994 11-07-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:49 Η Emilouko έγραψε: #5.995 11-07-14 13:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο jj! έγραψε: #5.996 11-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DimiLovemi: Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Click για ανάπτυξη... Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Click για ανάπτυξη... Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροζαλία Κωνστα- Νεοφερμένο μέλος Η Ροζαλία Κωνστα- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:52 Η Ροζαλία Κωνστα-: #5.997 11-07-14 14:52 https://www.imdb.com/title/tt0986233/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:55 Η Emilouko έγραψε: #5.998 11-07-14 14:55 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά αυτός είχε πρόβλημα. Ήταν εθισμένος. Anyway . Βλέπω άλλη ταινία τώρα. Είμαι σε άλλο mood. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:05 Η girly14 έγραψε: #5.999 14-07-14 19:05 The Vow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:15 Η Emilouko έγραψε: #6.000 14-07-14 19:15 Πολύ όμορφη ταινία. Υπέροχο Soundtrack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απλά μαγική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 10:36 Ο Panagiotis849: #5.988 11-07-14 10:36 Είδα την διπλή ομηρία στην τηλεόραση πριν απο κανα δυο εβδομάδες στην τηλεόραση... Θρίλερ... Καλό ήταν!! Δεν βλέπω συχνά ταινίες και γενικότερα τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 12:38 Η Emilouko έγραψε: #5.989 11-07-14 12:38 Κυνόδοντας : Δεν μου άρεσε.Δεν ήταν του γούστου μου και γενικότερα δεν μου κάθισε καλά στο μάτι. Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. The Fault In Our Stars : Νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι. The Amazing Spiderman : Λατρεύω Emma Stone και μπορώ να πω ότι προτιμώ Gwen Stacy από την άλλη τη σαχλή. Μου άρεσε πολύ ο καινούριος Spiderman. Αναμένω την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσω(Μαρία) Νεοφερμένο μέλος Η Βάσω(Μαρία) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 12:57 Η Βάσω(Μαρία): #5.990 11-07-14 12:57 Taken....μια πολύ ωραία σκηνοθετημένη ταινία περιπέτειας/δράσης.Την προτείνω ανεπιφύλακτα!! Ο πρωταγωνιστής της ταινίας πολύ καλός ηθοποιός και γενικά η όλη υπόθεση ήταν τέλεια!! Την ευχαριστήθηκα πολύ αλλά μου φάνηκε πως τελείωσε πολύ γρήγορα...10 με τόνο! https://m.imdb.com/title/tt0936501/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:09 Η Dora_B έγραψε: #5.991 11-07-14 13:09 Tελευταια ειδα δυο. Η πρωτη, το Ηer, παροτι ειχα τεραστιες προσδοκιες, βγηκε μεγαλη αποτυχια και ξενερωσα για τις δυο ωρες που χαλασα ασκοπα απο τη ζωη μου. Η δευτερη αντιθετως, Dallas Buyers Club, ειχε εξαιρετικες ερμηνειες και μου αρεσε που εκανε αναδρομη στο παρελθον και σιγα σιγα εφτανε στο σημερα, την προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:28 Η meetmeinmontauk: #5.992 11-07-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κυνόδοντας : Δεν μου άρεσε.Δεν ήταν του γούστου μου και γενικότερα δεν μου κάθισε καλά στο μάτι. Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. The Fault In Our Stars : Νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι. The Amazing Spiderman : Λατρεύω Emma Stone και μπορώ να πω ότι προτιμώ Gwen Stacy από την άλλη τη σαχλή. Μου άρεσε πολύ ο καινούριος Spiderman. Αναμένω την 2η. Click για ανάπτυξη... το the fault in our stars υπαρχει και σε καλη ποιοτητα? το ψαχνω και ειναι ολες απο camera... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:39 Ο jj! έγραψε: #5.993 11-07-14 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. Click για ανάπτυξη... Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiLovemi Νεοφερμένο μέλος Ο DimiLovemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:47 Ο DimiLovemi: #5.994 11-07-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:49 Η Emilouko έγραψε: #5.995 11-07-14 13:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο jj! έγραψε: #5.996 11-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DimiLovemi: Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Click για ανάπτυξη... Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Click για ανάπτυξη... Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροζαλία Κωνστα- Νεοφερμένο μέλος Η Ροζαλία Κωνστα- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:52 Η Ροζαλία Κωνστα-: #5.997 11-07-14 14:52 https://www.imdb.com/title/tt0986233/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:55 Η Emilouko έγραψε: #5.998 11-07-14 14:55 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά αυτός είχε πρόβλημα. Ήταν εθισμένος. Anyway . Βλέπω άλλη ταινία τώρα. Είμαι σε άλλο mood. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:05 Η girly14 έγραψε: #5.999 14-07-14 19:05 The Vow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:15 Η Emilouko έγραψε: #6.000 14-07-14 19:15 Πολύ όμορφη ταινία. Υπέροχο Soundtrack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδα την διπλή ομηρία στην τηλεόραση πριν απο κανα δυο εβδομάδες στην τηλεόραση... Θρίλερ... Καλό ήταν!! Δεν βλέπω συχνά ταινίες και γενικότερα τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 12:38 Η Emilouko έγραψε: #5.989 11-07-14 12:38 Κυνόδοντας : Δεν μου άρεσε.Δεν ήταν του γούστου μου και γενικότερα δεν μου κάθισε καλά στο μάτι. Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. The Fault In Our Stars : Νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι. The Amazing Spiderman : Λατρεύω Emma Stone και μπορώ να πω ότι προτιμώ Gwen Stacy από την άλλη τη σαχλή. Μου άρεσε πολύ ο καινούριος Spiderman. Αναμένω την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσω(Μαρία) Νεοφερμένο μέλος Η Βάσω(Μαρία) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 12:57 Η Βάσω(Μαρία): #5.990 11-07-14 12:57 Taken....μια πολύ ωραία σκηνοθετημένη ταινία περιπέτειας/δράσης.Την προτείνω ανεπιφύλακτα!! Ο πρωταγωνιστής της ταινίας πολύ καλός ηθοποιός και γενικά η όλη υπόθεση ήταν τέλεια!! Την ευχαριστήθηκα πολύ αλλά μου φάνηκε πως τελείωσε πολύ γρήγορα...10 με τόνο! https://m.imdb.com/title/tt0936501/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:09 Η Dora_B έγραψε: #5.991 11-07-14 13:09 Tελευταια ειδα δυο. Η πρωτη, το Ηer, παροτι ειχα τεραστιες προσδοκιες, βγηκε μεγαλη αποτυχια και ξενερωσα για τις δυο ωρες που χαλασα ασκοπα απο τη ζωη μου. Η δευτερη αντιθετως, Dallas Buyers Club, ειχε εξαιρετικες ερμηνειες και μου αρεσε που εκανε αναδρομη στο παρελθον και σιγα σιγα εφτανε στο σημερα, την προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:28 Η meetmeinmontauk: #5.992 11-07-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κυνόδοντας : Δεν μου άρεσε.Δεν ήταν του γούστου μου και γενικότερα δεν μου κάθισε καλά στο μάτι. Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. The Fault In Our Stars : Νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι. The Amazing Spiderman : Λατρεύω Emma Stone και μπορώ να πω ότι προτιμώ Gwen Stacy από την άλλη τη σαχλή. Μου άρεσε πολύ ο καινούριος Spiderman. Αναμένω την 2η. Click για ανάπτυξη... το the fault in our stars υπαρχει και σε καλη ποιοτητα? το ψαχνω και ειναι ολες απο camera... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:39 Ο jj! έγραψε: #5.993 11-07-14 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. Click για ανάπτυξη... Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiLovemi Νεοφερμένο μέλος Ο DimiLovemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:47 Ο DimiLovemi: #5.994 11-07-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:49 Η Emilouko έγραψε: #5.995 11-07-14 13:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο jj! έγραψε: #5.996 11-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DimiLovemi: Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Click για ανάπτυξη... Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Click για ανάπτυξη... Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροζαλία Κωνστα- Νεοφερμένο μέλος Η Ροζαλία Κωνστα- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:52 Η Ροζαλία Κωνστα-: #5.997 11-07-14 14:52 https://www.imdb.com/title/tt0986233/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:55 Η Emilouko έγραψε: #5.998 11-07-14 14:55 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά αυτός είχε πρόβλημα. Ήταν εθισμένος. Anyway . Βλέπω άλλη ταινία τώρα. Είμαι σε άλλο mood. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:05 Η girly14 έγραψε: #5.999 14-07-14 19:05 The Vow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:15 Η Emilouko έγραψε: #6.000 14-07-14 19:15 Πολύ όμορφη ταινία. Υπέροχο Soundtrack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κυνόδοντας : Δεν μου άρεσε.Δεν ήταν του γούστου μου και γενικότερα δεν μου κάθισε καλά στο μάτι. Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. The Fault In Our Stars : Νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι. The Amazing Spiderman : Λατρεύω Emma Stone και μπορώ να πω ότι προτιμώ Gwen Stacy από την άλλη τη σαχλή. Μου άρεσε πολύ ο καινούριος Spiderman. Αναμένω την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσω(Μαρία) Νεοφερμένο μέλος Η Βάσω(Μαρία) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 12:57 Η Βάσω(Μαρία): #5.990 11-07-14 12:57 Taken....μια πολύ ωραία σκηνοθετημένη ταινία περιπέτειας/δράσης.Την προτείνω ανεπιφύλακτα!! Ο πρωταγωνιστής της ταινίας πολύ καλός ηθοποιός και γενικά η όλη υπόθεση ήταν τέλεια!! Την ευχαριστήθηκα πολύ αλλά μου φάνηκε πως τελείωσε πολύ γρήγορα...10 με τόνο! https://m.imdb.com/title/tt0936501/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:09 Η Dora_B έγραψε: #5.991 11-07-14 13:09 Tελευταια ειδα δυο. Η πρωτη, το Ηer, παροτι ειχα τεραστιες προσδοκιες, βγηκε μεγαλη αποτυχια και ξενερωσα για τις δυο ωρες που χαλασα ασκοπα απο τη ζωη μου. Η δευτερη αντιθετως, Dallas Buyers Club, ειχε εξαιρετικες ερμηνειες και μου αρεσε που εκανε αναδρομη στο παρελθον και σιγα σιγα εφτανε στο σημερα, την προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:28 Η meetmeinmontauk: #5.992 11-07-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κυνόδοντας : Δεν μου άρεσε.Δεν ήταν του γούστου μου και γενικότερα δεν μου κάθισε καλά στο μάτι. Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. The Fault In Our Stars : Νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι. The Amazing Spiderman : Λατρεύω Emma Stone και μπορώ να πω ότι προτιμώ Gwen Stacy από την άλλη τη σαχλή. Μου άρεσε πολύ ο καινούριος Spiderman. Αναμένω την 2η. Click για ανάπτυξη... το the fault in our stars υπαρχει και σε καλη ποιοτητα? το ψαχνω και ειναι ολες απο camera... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:39 Ο jj! έγραψε: #5.993 11-07-14 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. Click για ανάπτυξη... Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiLovemi Νεοφερμένο μέλος Ο DimiLovemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:47 Ο DimiLovemi: #5.994 11-07-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:49 Η Emilouko έγραψε: #5.995 11-07-14 13:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο jj! έγραψε: #5.996 11-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DimiLovemi: Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Click για ανάπτυξη... Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Click για ανάπτυξη... Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροζαλία Κωνστα- Νεοφερμένο μέλος Η Ροζαλία Κωνστα- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:52 Η Ροζαλία Κωνστα-: #5.997 11-07-14 14:52 https://www.imdb.com/title/tt0986233/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:55 Η Emilouko έγραψε: #5.998 11-07-14 14:55 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά αυτός είχε πρόβλημα. Ήταν εθισμένος. Anyway . Βλέπω άλλη ταινία τώρα. Είμαι σε άλλο mood. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:05 Η girly14 έγραψε: #5.999 14-07-14 19:05 The Vow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:15 Η Emilouko έγραψε: #6.000 14-07-14 19:15 Πολύ όμορφη ταινία. Υπέροχο Soundtrack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Taken....μια πολύ ωραία σκηνοθετημένη ταινία περιπέτειας/δράσης.Την προτείνω ανεπιφύλακτα!! Ο πρωταγωνιστής της ταινίας πολύ καλός ηθοποιός και γενικά η όλη υπόθεση ήταν τέλεια!! Την ευχαριστήθηκα πολύ αλλά μου φάνηκε πως τελείωσε πολύ γρήγορα...10 με τόνο! https://m.imdb.com/title/tt0936501/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:09 Η Dora_B έγραψε: #5.991 11-07-14 13:09 Tελευταια ειδα δυο. Η πρωτη, το Ηer, παροτι ειχα τεραστιες προσδοκιες, βγηκε μεγαλη αποτυχια και ξενερωσα για τις δυο ωρες που χαλασα ασκοπα απο τη ζωη μου. Η δευτερη αντιθετως, Dallas Buyers Club, ειχε εξαιρετικες ερμηνειες και μου αρεσε που εκανε αναδρομη στο παρελθον και σιγα σιγα εφτανε στο σημερα, την προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:28 Η meetmeinmontauk: #5.992 11-07-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κυνόδοντας : Δεν μου άρεσε.Δεν ήταν του γούστου μου και γενικότερα δεν μου κάθισε καλά στο μάτι. Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. The Fault In Our Stars : Νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι. The Amazing Spiderman : Λατρεύω Emma Stone και μπορώ να πω ότι προτιμώ Gwen Stacy από την άλλη τη σαχλή. Μου άρεσε πολύ ο καινούριος Spiderman. Αναμένω την 2η. Click για ανάπτυξη... το the fault in our stars υπαρχει και σε καλη ποιοτητα? το ψαχνω και ειναι ολες απο camera... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:39 Ο jj! έγραψε: #5.993 11-07-14 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. Click για ανάπτυξη... Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiLovemi Νεοφερμένο μέλος Ο DimiLovemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:47 Ο DimiLovemi: #5.994 11-07-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:49 Η Emilouko έγραψε: #5.995 11-07-14 13:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο jj! έγραψε: #5.996 11-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DimiLovemi: Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Click για ανάπτυξη... Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Click για ανάπτυξη... Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροζαλία Κωνστα- Νεοφερμένο μέλος Η Ροζαλία Κωνστα- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:52 Η Ροζαλία Κωνστα-: #5.997 11-07-14 14:52 https://www.imdb.com/title/tt0986233/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:55 Η Emilouko έγραψε: #5.998 11-07-14 14:55 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά αυτός είχε πρόβλημα. Ήταν εθισμένος. Anyway . Βλέπω άλλη ταινία τώρα. Είμαι σε άλλο mood. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:05 Η girly14 έγραψε: #5.999 14-07-14 19:05 The Vow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:15 Η Emilouko έγραψε: #6.000 14-07-14 19:15 Πολύ όμορφη ταινία. Υπέροχο Soundtrack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tελευταια ειδα δυο. Η πρωτη, το Ηer, παροτι ειχα τεραστιες προσδοκιες, βγηκε μεγαλη αποτυχια και ξενερωσα για τις δυο ωρες που χαλασα ασκοπα απο τη ζωη μου. Η δευτερη αντιθετως, Dallas Buyers Club, ειχε εξαιρετικες ερμηνειες και μου αρεσε που εκανε αναδρομη στο παρελθον και σιγα σιγα εφτανε στο σημερα, την προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:28 Η meetmeinmontauk: #5.992 11-07-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κυνόδοντας : Δεν μου άρεσε.Δεν ήταν του γούστου μου και γενικότερα δεν μου κάθισε καλά στο μάτι. Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. The Fault In Our Stars : Νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι. The Amazing Spiderman : Λατρεύω Emma Stone και μπορώ να πω ότι προτιμώ Gwen Stacy από την άλλη τη σαχλή. Μου άρεσε πολύ ο καινούριος Spiderman. Αναμένω την 2η. Click για ανάπτυξη... το the fault in our stars υπαρχει και σε καλη ποιοτητα? το ψαχνω και ειναι ολες απο camera... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:39 Ο jj! έγραψε: #5.993 11-07-14 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. Click για ανάπτυξη... Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiLovemi Νεοφερμένο μέλος Ο DimiLovemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:47 Ο DimiLovemi: #5.994 11-07-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:49 Η Emilouko έγραψε: #5.995 11-07-14 13:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο jj! έγραψε: #5.996 11-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DimiLovemi: Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Click για ανάπτυξη... Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Click για ανάπτυξη... Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροζαλία Κωνστα- Νεοφερμένο μέλος Η Ροζαλία Κωνστα- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:52 Η Ροζαλία Κωνστα-: #5.997 11-07-14 14:52 https://www.imdb.com/title/tt0986233/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:55 Η Emilouko έγραψε: #5.998 11-07-14 14:55 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά αυτός είχε πρόβλημα. Ήταν εθισμένος. Anyway . Βλέπω άλλη ταινία τώρα. Είμαι σε άλλο mood. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:05 Η girly14 έγραψε: #5.999 14-07-14 19:05 The Vow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:15 Η Emilouko έγραψε: #6.000 14-07-14 19:15 Πολύ όμορφη ταινία. Υπέροχο Soundtrack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κυνόδοντας : Δεν μου άρεσε.Δεν ήταν του γούστου μου και γενικότερα δεν μου κάθισε καλά στο μάτι. Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. The Fault In Our Stars : Νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι. The Amazing Spiderman : Λατρεύω Emma Stone και μπορώ να πω ότι προτιμώ Gwen Stacy από την άλλη τη σαχλή. Μου άρεσε πολύ ο καινούριος Spiderman. Αναμένω την 2η. Click για ανάπτυξη... το the fault in our stars υπαρχει και σε καλη ποιοτητα? το ψαχνω και ειναι ολες απο camera... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:39 Ο jj! έγραψε: #5.993 11-07-14 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. Click για ανάπτυξη... Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiLovemi Νεοφερμένο μέλος Ο DimiLovemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:47 Ο DimiLovemi: #5.994 11-07-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:49 Η Emilouko έγραψε: #5.995 11-07-14 13:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο jj! έγραψε: #5.996 11-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DimiLovemi: Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Click για ανάπτυξη... Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Click για ανάπτυξη... Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροζαλία Κωνστα- Νεοφερμένο μέλος Η Ροζαλία Κωνστα- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:52 Η Ροζαλία Κωνστα-: #5.997 11-07-14 14:52 https://www.imdb.com/title/tt0986233/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:55 Η Emilouko έγραψε: #5.998 11-07-14 14:55 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά αυτός είχε πρόβλημα. Ήταν εθισμένος. Anyway . Βλέπω άλλη ταινία τώρα. Είμαι σε άλλο mood. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:05 Η girly14 έγραψε: #5.999 14-07-14 19:05 The Vow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:15 Η Emilouko έγραψε: #6.000 14-07-14 19:15 Πολύ όμορφη ταινία. Υπέροχο Soundtrack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα. Click για ανάπτυξη... Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DimiLovemi Νεοφερμένο μέλος Ο DimiLovemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:47 Ο DimiLovemi: #5.994 11-07-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:49 Η Emilouko έγραψε: #5.995 11-07-14 13:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο jj! έγραψε: #5.996 11-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DimiLovemi: Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Click για ανάπτυξη... Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Click για ανάπτυξη... Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροζαλία Κωνστα- Νεοφερμένο μέλος Η Ροζαλία Κωνστα- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:52 Η Ροζαλία Κωνστα-: #5.997 11-07-14 14:52 https://www.imdb.com/title/tt0986233/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:55 Η Emilouko έγραψε: #5.998 11-07-14 14:55 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά αυτός είχε πρόβλημα. Ήταν εθισμένος. Anyway . Βλέπω άλλη ταινία τώρα. Είμαι σε άλλο mood. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:05 Η girly14 έγραψε: #5.999 14-07-14 19:05 The Vow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:15 Η Emilouko έγραψε: #6.000 14-07-14 19:15 Πολύ όμορφη ταινία. Υπέροχο Soundtrack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 13:49 Η Emilouko έγραψε: #5.995 11-07-14 13:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο jj! έγραψε: #5.996 11-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DimiLovemi: Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Click για ανάπτυξη... Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Click για ανάπτυξη... Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροζαλία Κωνστα- Νεοφερμένο μέλος Η Ροζαλία Κωνστα- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:52 Η Ροζαλία Κωνστα-: #5.997 11-07-14 14:52 https://www.imdb.com/title/tt0986233/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:55 Η Emilouko έγραψε: #5.998 11-07-14 14:55 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά αυτός είχε πρόβλημα. Ήταν εθισμένος. Anyway . Βλέπω άλλη ταινία τώρα. Είμαι σε άλλο mood. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:05 Η girly14 έγραψε: #5.999 14-07-14 19:05 The Vow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:15 Η Emilouko έγραψε: #6.000 14-07-14 19:15 Πολύ όμορφη ταινία. Υπέροχο Soundtrack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ανώμαλη Spoiler Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του Click για ανάπτυξη... Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο jj! έγραψε: #5.996 11-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DimiLovemi: Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Click για ανάπτυξη... Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Click για ανάπτυξη... Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ροζαλία Κωνστα- Νεοφερμένο μέλος Η Ροζαλία Κωνστα- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:52 Η Ροζαλία Κωνστα-: #5.997 11-07-14 14:52 https://www.imdb.com/title/tt0986233/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:55 Η Emilouko έγραψε: #5.998 11-07-14 14:55 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά αυτός είχε πρόβλημα. Ήταν εθισμένος. Anyway . Βλέπω άλλη ταινία τώρα. Είμαι σε άλλο mood. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:05 Η girly14 έγραψε: #5.999 14-07-14 19:05 The Vow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:15 Η Emilouko έγραψε: #6.000 14-07-14 19:15 Πολύ όμορφη ταινία. Υπέροχο Soundtrack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DimiLovemi: Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett! Click για ανάπτυξη... Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Spoiler Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι. Click για ανάπτυξη... Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ροζαλία Κωνστα- Νεοφερμένο μέλος Η Ροζαλία Κωνστα- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:52 Η Ροζαλία Κωνστα-: #5.997 11-07-14 14:52 https://www.imdb.com/title/tt0986233/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:55 Η Emilouko έγραψε: #5.998 11-07-14 14:55 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά αυτός είχε πρόβλημα. Ήταν εθισμένος. Anyway . Βλέπω άλλη ταινία τώρα. Είμαι σε άλλο mood. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:05 Η girly14 έγραψε: #5.999 14-07-14 19:05 The Vow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:15 Η Emilouko έγραψε: #6.000 14-07-14 19:15 Πολύ όμορφη ταινία. Υπέροχο Soundtrack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.imdb.com/title/tt0986233/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2014 στις 14:55 Η Emilouko έγραψε: #5.998 11-07-14 14:55 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά αυτός είχε πρόβλημα. Ήταν εθισμένος. Anyway . Βλέπω άλλη ταινία τώρα. Είμαι σε άλλο mood. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:05 Η girly14 έγραψε: #5.999 14-07-14 19:05 The Vow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:15 Η Emilouko έγραψε: #6.000 14-07-14 19:15 Πολύ όμορφη ταινία. Υπέροχο Soundtrack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για πλάκα το είπα ρε (Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ) Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα. Spoiler Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά) Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά αυτός είχε πρόβλημα. Ήταν εθισμένος. Anyway . Βλέπω άλλη ταινία τώρα. Είμαι σε άλλο mood. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:05 Η girly14 έγραψε: #5.999 14-07-14 19:05 The Vow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:15 Η Emilouko έγραψε: #6.000 14-07-14 19:15 Πολύ όμορφη ταινία. Υπέροχο Soundtrack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
The Vow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2014 στις 19:15 Η Emilouko έγραψε: #6.000 14-07-14 19:15 Πολύ όμορφη ταινία. Υπέροχο Soundtrack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουλίου 2014
Πολύ όμορφη ταινία. Υπέροχο Soundtrack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.