Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 00:35 Η Gate4 έγραψε: #5.841 26-04-14 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Ε μη με πεις ότι τρόμαξες με αυτήν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 00:52 Η Alma Libre: #5.842 26-04-14 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κι εγώ την είδα πάλι πριν λίγες μέρες. Όντως σε κάποιο σημείο κάνει κοιλιά. Spoiler Η αγαπημένη μου σκηνή είναι με το μπαμπά του στο νοσοκομείο. Γενικά με συγκινησε περισσότερο η σχέση πατέρα-γιου. Το τέλος δε μου άρεσε. Click για ανάπτυξη... Ote TV και εσύ;; Spoiler Εμένα με εκνεύρισε λίγο εκεί που ήθελε να φύγει ο γέρος απο το αμάξι, κατα τ'άλλα όλα τα υπόλοιπα μου άρεσαν. Και μου άρεσε και εμένα αυτή η σκηνή που λες αλλά και αυτή που γυρίζει ο Τζον! Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε μη με πεις ότι τρόμαξες με αυτήν Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι (αν και δεν την έχω δει). Ακούω τη πλοκή και γελάω, δεν ξέρω, μου ακούγεται κάπως να φοβάται άνθρωπος με τη συγκεκριμένη ταινία. (Μιλάει το άτομο που στα θρίλερ γελάει σαν το χαζό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 00:57 Η Emilouko έγραψε: #5.843 26-04-14 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ote TV και εσύ;; Spoiler Εμένα με εκνεύρισε λίγο εκεί που ήθελε να φύγει ο γέρος απο το αμάξι, κατα τ'άλλα όλα τα υπόλοιπα μου άρεσαν. Και μου άρεσε και εμένα αυτή η σκηνή που λες αλλά και αυτή που γυρίζει ο Τζον! Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι (αν και δεν την έχω δει). Ακούω τη πλοκή και γελάω, δεν ξέρω, μου ακούγεται κάπως να φοβάται άνθρωπος με τη συγκεκριμένη ταινία. (Μιλάει το άτομο που στα θρίλερ γελάει σαν το χαζό) Click για ανάπτυξη... Οχι , την έχω σε DVD Εγω με το Conjuring σε 2 σκηνές πήγα να πέσω από την καρέκλα. Κι όχι από τα γέλια :Ρ . Είχε πολλά ξαφνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 11:24 Η Deutsch... Lover: #5.844 26-04-14 11:24 Σε μια σκηνη κοντεψα να φυγω απο το σπιτι. Ηταν αποτομο γενικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 11:32 Η Gate4 έγραψε: #5.845 26-04-14 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι (αν και δεν την έχω δει). Ακούω τη πλοκή και γελάω, δεν ξέρω, μου ακούγεται κάπως να φοβάται άνθρωπος με τη συγκεκριμένη ταινία. (Μιλάει το άτομο που στα θρίλερ γελάει σαν το χαζό) Click για ανάπτυξη... Όταν είδα το τρέιλερ με φάνηκε καλή.. Ως υπόθεση συνηθισμένη (κλασικά οικογένεια μετακομίζει σε στοιχειωμένο σπίτι) αλλά είπα να τη δω. Ντάξυ και εγώ πέθανα στα γέλια με αυτήν την ταινία. Μη τη δεις δεν αξίζει τον κόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 12:58 Η Alma Libre: #5.846 26-04-14 12:58 Έχω κανονίσει με μια φίλη μου κάποια στιγμή στο αόριστο μέλλον να έρθει να τη δούμε εν τω μεταξύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 13:01 Η Gate4 έγραψε: #5.847 26-04-14 13:01 Βρες κανένα άλλο θρίλερ της προκοπής καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 20:49 Ο trelomogolo: #5.848 26-04-14 20:49 I spit on ur grave 1 & 2 ....καλουτσικα ηταν...οκ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος00753684 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κούγκαρ της Ενωσης Ζωαδιων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 22:45 Ο Γιώργος00753684: #5.849 26-04-14 22:45 Dead Silence... Αρκετα καλή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 22:55 Η Εχέμυθη έγραψε: #5.850 26-04-14 22:55 To Amelie Ηθελα εδω και καιρο να τη δω και επειδη ειχα ακουσει και καποιες αρνητικες κριτικες ημουν λιγουλακι αρνητικα προιδεασμενη.Τελικα...ηταν υπεροχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 10:56 Η meetmeinmontauk: #5.851 27-04-14 10:56 it's a wonderful life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Απριλίου 2014 στις 23:01 Η Emilouko έγραψε: #5.852 30-04-14 23:01 Ωραία ταινιούλα.Είχε πολύ γέλιο. Ο Zac Efron κουκλί ως συνήθως. Spoiler Μετανιώνω που την είδα και δεν διάβασα αλλά ας πάει στα κομμάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 2 Μαΐου 2014 στις 20:22 Η phneloph !!!: #5.853 02-05-14 20:22 PREMIUM RUSH Στη Νέα Υόρκη λέει υπάρχουν κούριερ μικρών δεμάτων και φακέλων που τρέχουν με τα ποδήλατα από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη φροντίζοντας να φτάσει ο φάκελος στον προορισμό του όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι τύποι είναι απίστευτοι. Τρέχουν με ιλλιγγιώδεις ταχύτητες και έρχονται πολύ κοντά σε πιθανά ατυχήματα. Ο Γουίλι είναι διανομέας αλληλογραφίας με ποδήλατο στο Μανχάταν. Μια μέρα θα παραλάβει έναν φάκελο από το πανεπιστήμιο του Κολούμπια. Όμως, ένας διεφθαρμένος αστυνομικός θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει αυτόν τον φάκελο. Το κυνηγητό που θα ξεκινήσει θα διανύσει όλη την πόλη. Πολυ ωραια ταινια, ρεαλιστική περιπέτεια, είτε είστε είτε δεν είστε ποδηλάτες η συγκεκριμένη ταινία θα σας κάνει να κολλήσετε στον καναπέ σας αποσβολωμένοι! Θα έχετε την ψευδαίσθηση ότι είστε στο ποδήλατο και τρέχετε, σας χτυπάει ο αέρας και καταϊδρωμένοι χάνετε θερμίδες! https://www.youtube.com/watch?v=1oBxSPohVzY&feature=youtu.be Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 15:24 Η Deutsch... Lover: #5.854 03-05-14 15:24 Με εναν απο τους πιο αγαπημενους μου ανθρωπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:02 Η Chiyo έγραψε: #5.855 04-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: The Boy Ιn Τhe Striped Pyjamas 8,5/10 Click για ανάπτυξη... α στο καλό έχει και ταινία?! έχω διαβάσει το βιβλίο και θυμάμαι είχα συγκινηθεί πολύ. σαντ στόρυ. γενικά τέτοιου στυλ πχ. the pianist, the book thief. the reader με αγγίζουν :Ρ (τσίγιο: το δράμα αυτοπροσώπως :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:34 Η Imadlak έγραψε: #5.856 04-05-14 15:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 20:29 Η Nina-nana: #5.857 04-05-14 20:29 Salmon Fishing in the Yemen. Ανάλαφρο και πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 03:09 Η Jok19 έγραψε: #5.858 05-05-14 03:09 the avengers! τρομερό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:05 Η phneloph !!!: #5.859 13-05-14 21:05 The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:10 Ο thomas l.: #5.860 13-05-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από phneloph !!!: The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Click για ανάπτυξη... με την προτειναν να τη δω αξιζει βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Ε μη με πεις ότι τρόμαξες με αυτήν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 00:52 Η Alma Libre: #5.842 26-04-14 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κι εγώ την είδα πάλι πριν λίγες μέρες. Όντως σε κάποιο σημείο κάνει κοιλιά. Spoiler Η αγαπημένη μου σκηνή είναι με το μπαμπά του στο νοσοκομείο. Γενικά με συγκινησε περισσότερο η σχέση πατέρα-γιου. Το τέλος δε μου άρεσε. Click για ανάπτυξη... Ote TV και εσύ;; Spoiler Εμένα με εκνεύρισε λίγο εκεί που ήθελε να φύγει ο γέρος απο το αμάξι, κατα τ'άλλα όλα τα υπόλοιπα μου άρεσαν. Και μου άρεσε και εμένα αυτή η σκηνή που λες αλλά και αυτή που γυρίζει ο Τζον! Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε μη με πεις ότι τρόμαξες με αυτήν Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι (αν και δεν την έχω δει). Ακούω τη πλοκή και γελάω, δεν ξέρω, μου ακούγεται κάπως να φοβάται άνθρωπος με τη συγκεκριμένη ταινία. (Μιλάει το άτομο που στα θρίλερ γελάει σαν το χαζό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 00:57 Η Emilouko έγραψε: #5.843 26-04-14 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ote TV και εσύ;; Spoiler Εμένα με εκνεύρισε λίγο εκεί που ήθελε να φύγει ο γέρος απο το αμάξι, κατα τ'άλλα όλα τα υπόλοιπα μου άρεσαν. Και μου άρεσε και εμένα αυτή η σκηνή που λες αλλά και αυτή που γυρίζει ο Τζον! Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι (αν και δεν την έχω δει). Ακούω τη πλοκή και γελάω, δεν ξέρω, μου ακούγεται κάπως να φοβάται άνθρωπος με τη συγκεκριμένη ταινία. (Μιλάει το άτομο που στα θρίλερ γελάει σαν το χαζό) Click για ανάπτυξη... Οχι , την έχω σε DVD Εγω με το Conjuring σε 2 σκηνές πήγα να πέσω από την καρέκλα. Κι όχι από τα γέλια :Ρ . Είχε πολλά ξαφνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 11:24 Η Deutsch... Lover: #5.844 26-04-14 11:24 Σε μια σκηνη κοντεψα να φυγω απο το σπιτι. Ηταν αποτομο γενικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 11:32 Η Gate4 έγραψε: #5.845 26-04-14 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι (αν και δεν την έχω δει). Ακούω τη πλοκή και γελάω, δεν ξέρω, μου ακούγεται κάπως να φοβάται άνθρωπος με τη συγκεκριμένη ταινία. (Μιλάει το άτομο που στα θρίλερ γελάει σαν το χαζό) Click για ανάπτυξη... Όταν είδα το τρέιλερ με φάνηκε καλή.. Ως υπόθεση συνηθισμένη (κλασικά οικογένεια μετακομίζει σε στοιχειωμένο σπίτι) αλλά είπα να τη δω. Ντάξυ και εγώ πέθανα στα γέλια με αυτήν την ταινία. Μη τη δεις δεν αξίζει τον κόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 12:58 Η Alma Libre: #5.846 26-04-14 12:58 Έχω κανονίσει με μια φίλη μου κάποια στιγμή στο αόριστο μέλλον να έρθει να τη δούμε εν τω μεταξύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 13:01 Η Gate4 έγραψε: #5.847 26-04-14 13:01 Βρες κανένα άλλο θρίλερ της προκοπής καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 20:49 Ο trelomogolo: #5.848 26-04-14 20:49 I spit on ur grave 1 & 2 ....καλουτσικα ηταν...οκ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος00753684 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κούγκαρ της Ενωσης Ζωαδιων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 22:45 Ο Γιώργος00753684: #5.849 26-04-14 22:45 Dead Silence... Αρκετα καλή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 22:55 Η Εχέμυθη έγραψε: #5.850 26-04-14 22:55 To Amelie Ηθελα εδω και καιρο να τη δω και επειδη ειχα ακουσει και καποιες αρνητικες κριτικες ημουν λιγουλακι αρνητικα προιδεασμενη.Τελικα...ηταν υπεροχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 10:56 Η meetmeinmontauk: #5.851 27-04-14 10:56 it's a wonderful life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Απριλίου 2014 στις 23:01 Η Emilouko έγραψε: #5.852 30-04-14 23:01 Ωραία ταινιούλα.Είχε πολύ γέλιο. Ο Zac Efron κουκλί ως συνήθως. Spoiler Μετανιώνω που την είδα και δεν διάβασα αλλά ας πάει στα κομμάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 2 Μαΐου 2014 στις 20:22 Η phneloph !!!: #5.853 02-05-14 20:22 PREMIUM RUSH Στη Νέα Υόρκη λέει υπάρχουν κούριερ μικρών δεμάτων και φακέλων που τρέχουν με τα ποδήλατα από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη φροντίζοντας να φτάσει ο φάκελος στον προορισμό του όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι τύποι είναι απίστευτοι. Τρέχουν με ιλλιγγιώδεις ταχύτητες και έρχονται πολύ κοντά σε πιθανά ατυχήματα. Ο Γουίλι είναι διανομέας αλληλογραφίας με ποδήλατο στο Μανχάταν. Μια μέρα θα παραλάβει έναν φάκελο από το πανεπιστήμιο του Κολούμπια. Όμως, ένας διεφθαρμένος αστυνομικός θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει αυτόν τον φάκελο. Το κυνηγητό που θα ξεκινήσει θα διανύσει όλη την πόλη. Πολυ ωραια ταινια, ρεαλιστική περιπέτεια, είτε είστε είτε δεν είστε ποδηλάτες η συγκεκριμένη ταινία θα σας κάνει να κολλήσετε στον καναπέ σας αποσβολωμένοι! Θα έχετε την ψευδαίσθηση ότι είστε στο ποδήλατο και τρέχετε, σας χτυπάει ο αέρας και καταϊδρωμένοι χάνετε θερμίδες! https://www.youtube.com/watch?v=1oBxSPohVzY&feature=youtu.be Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 15:24 Η Deutsch... Lover: #5.854 03-05-14 15:24 Με εναν απο τους πιο αγαπημενους μου ανθρωπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:02 Η Chiyo έγραψε: #5.855 04-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: The Boy Ιn Τhe Striped Pyjamas 8,5/10 Click για ανάπτυξη... α στο καλό έχει και ταινία?! έχω διαβάσει το βιβλίο και θυμάμαι είχα συγκινηθεί πολύ. σαντ στόρυ. γενικά τέτοιου στυλ πχ. the pianist, the book thief. the reader με αγγίζουν :Ρ (τσίγιο: το δράμα αυτοπροσώπως :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:34 Η Imadlak έγραψε: #5.856 04-05-14 15:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 20:29 Η Nina-nana: #5.857 04-05-14 20:29 Salmon Fishing in the Yemen. Ανάλαφρο και πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 03:09 Η Jok19 έγραψε: #5.858 05-05-14 03:09 the avengers! τρομερό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:05 Η phneloph !!!: #5.859 13-05-14 21:05 The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:10 Ο thomas l.: #5.860 13-05-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από phneloph !!!: The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Click για ανάπτυξη... με την προτειναν να τη δω αξιζει βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κι εγώ την είδα πάλι πριν λίγες μέρες. Όντως σε κάποιο σημείο κάνει κοιλιά. Spoiler Η αγαπημένη μου σκηνή είναι με το μπαμπά του στο νοσοκομείο. Γενικά με συγκινησε περισσότερο η σχέση πατέρα-γιου. Το τέλος δε μου άρεσε. Click για ανάπτυξη... Ote TV και εσύ;; Spoiler Εμένα με εκνεύρισε λίγο εκεί που ήθελε να φύγει ο γέρος απο το αμάξι, κατα τ'άλλα όλα τα υπόλοιπα μου άρεσαν. Και μου άρεσε και εμένα αυτή η σκηνή που λες αλλά και αυτή που γυρίζει ο Τζον! Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε μη με πεις ότι τρόμαξες με αυτήν Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι (αν και δεν την έχω δει). Ακούω τη πλοκή και γελάω, δεν ξέρω, μου ακούγεται κάπως να φοβάται άνθρωπος με τη συγκεκριμένη ταινία. (Μιλάει το άτομο που στα θρίλερ γελάει σαν το χαζό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 00:57 Η Emilouko έγραψε: #5.843 26-04-14 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ote TV και εσύ;; Spoiler Εμένα με εκνεύρισε λίγο εκεί που ήθελε να φύγει ο γέρος απο το αμάξι, κατα τ'άλλα όλα τα υπόλοιπα μου άρεσαν. Και μου άρεσε και εμένα αυτή η σκηνή που λες αλλά και αυτή που γυρίζει ο Τζον! Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι (αν και δεν την έχω δει). Ακούω τη πλοκή και γελάω, δεν ξέρω, μου ακούγεται κάπως να φοβάται άνθρωπος με τη συγκεκριμένη ταινία. (Μιλάει το άτομο που στα θρίλερ γελάει σαν το χαζό) Click για ανάπτυξη... Οχι , την έχω σε DVD Εγω με το Conjuring σε 2 σκηνές πήγα να πέσω από την καρέκλα. Κι όχι από τα γέλια :Ρ . Είχε πολλά ξαφνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 11:24 Η Deutsch... Lover: #5.844 26-04-14 11:24 Σε μια σκηνη κοντεψα να φυγω απο το σπιτι. Ηταν αποτομο γενικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 11:32 Η Gate4 έγραψε: #5.845 26-04-14 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι (αν και δεν την έχω δει). Ακούω τη πλοκή και γελάω, δεν ξέρω, μου ακούγεται κάπως να φοβάται άνθρωπος με τη συγκεκριμένη ταινία. (Μιλάει το άτομο που στα θρίλερ γελάει σαν το χαζό) Click για ανάπτυξη... Όταν είδα το τρέιλερ με φάνηκε καλή.. Ως υπόθεση συνηθισμένη (κλασικά οικογένεια μετακομίζει σε στοιχειωμένο σπίτι) αλλά είπα να τη δω. Ντάξυ και εγώ πέθανα στα γέλια με αυτήν την ταινία. Μη τη δεις δεν αξίζει τον κόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 12:58 Η Alma Libre: #5.846 26-04-14 12:58 Έχω κανονίσει με μια φίλη μου κάποια στιγμή στο αόριστο μέλλον να έρθει να τη δούμε εν τω μεταξύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 13:01 Η Gate4 έγραψε: #5.847 26-04-14 13:01 Βρες κανένα άλλο θρίλερ της προκοπής καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 20:49 Ο trelomogolo: #5.848 26-04-14 20:49 I spit on ur grave 1 & 2 ....καλουτσικα ηταν...οκ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος00753684 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κούγκαρ της Ενωσης Ζωαδιων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 22:45 Ο Γιώργος00753684: #5.849 26-04-14 22:45 Dead Silence... Αρκετα καλή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 22:55 Η Εχέμυθη έγραψε: #5.850 26-04-14 22:55 To Amelie Ηθελα εδω και καιρο να τη δω και επειδη ειχα ακουσει και καποιες αρνητικες κριτικες ημουν λιγουλακι αρνητικα προιδεασμενη.Τελικα...ηταν υπεροχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 10:56 Η meetmeinmontauk: #5.851 27-04-14 10:56 it's a wonderful life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Απριλίου 2014 στις 23:01 Η Emilouko έγραψε: #5.852 30-04-14 23:01 Ωραία ταινιούλα.Είχε πολύ γέλιο. Ο Zac Efron κουκλί ως συνήθως. Spoiler Μετανιώνω που την είδα και δεν διάβασα αλλά ας πάει στα κομμάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 2 Μαΐου 2014 στις 20:22 Η phneloph !!!: #5.853 02-05-14 20:22 PREMIUM RUSH Στη Νέα Υόρκη λέει υπάρχουν κούριερ μικρών δεμάτων και φακέλων που τρέχουν με τα ποδήλατα από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη φροντίζοντας να φτάσει ο φάκελος στον προορισμό του όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι τύποι είναι απίστευτοι. Τρέχουν με ιλλιγγιώδεις ταχύτητες και έρχονται πολύ κοντά σε πιθανά ατυχήματα. Ο Γουίλι είναι διανομέας αλληλογραφίας με ποδήλατο στο Μανχάταν. Μια μέρα θα παραλάβει έναν φάκελο από το πανεπιστήμιο του Κολούμπια. Όμως, ένας διεφθαρμένος αστυνομικός θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει αυτόν τον φάκελο. Το κυνηγητό που θα ξεκινήσει θα διανύσει όλη την πόλη. Πολυ ωραια ταινια, ρεαλιστική περιπέτεια, είτε είστε είτε δεν είστε ποδηλάτες η συγκεκριμένη ταινία θα σας κάνει να κολλήσετε στον καναπέ σας αποσβολωμένοι! Θα έχετε την ψευδαίσθηση ότι είστε στο ποδήλατο και τρέχετε, σας χτυπάει ο αέρας και καταϊδρωμένοι χάνετε θερμίδες! https://www.youtube.com/watch?v=1oBxSPohVzY&feature=youtu.be Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 15:24 Η Deutsch... Lover: #5.854 03-05-14 15:24 Με εναν απο τους πιο αγαπημενους μου ανθρωπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:02 Η Chiyo έγραψε: #5.855 04-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: The Boy Ιn Τhe Striped Pyjamas 8,5/10 Click για ανάπτυξη... α στο καλό έχει και ταινία?! έχω διαβάσει το βιβλίο και θυμάμαι είχα συγκινηθεί πολύ. σαντ στόρυ. γενικά τέτοιου στυλ πχ. the pianist, the book thief. the reader με αγγίζουν :Ρ (τσίγιο: το δράμα αυτοπροσώπως :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:34 Η Imadlak έγραψε: #5.856 04-05-14 15:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 20:29 Η Nina-nana: #5.857 04-05-14 20:29 Salmon Fishing in the Yemen. Ανάλαφρο και πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 03:09 Η Jok19 έγραψε: #5.858 05-05-14 03:09 the avengers! τρομερό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:05 Η phneloph !!!: #5.859 13-05-14 21:05 The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:10 Ο thomas l.: #5.860 13-05-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από phneloph !!!: The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Click για ανάπτυξη... με την προτειναν να τη δω αξιζει βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ote TV και εσύ;; Spoiler Εμένα με εκνεύρισε λίγο εκεί που ήθελε να φύγει ο γέρος απο το αμάξι, κατα τ'άλλα όλα τα υπόλοιπα μου άρεσαν. Και μου άρεσε και εμένα αυτή η σκηνή που λες αλλά και αυτή που γυρίζει ο Τζον! Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι (αν και δεν την έχω δει). Ακούω τη πλοκή και γελάω, δεν ξέρω, μου ακούγεται κάπως να φοβάται άνθρωπος με τη συγκεκριμένη ταινία. (Μιλάει το άτομο που στα θρίλερ γελάει σαν το χαζό) Click για ανάπτυξη... Οχι , την έχω σε DVD Εγω με το Conjuring σε 2 σκηνές πήγα να πέσω από την καρέκλα. Κι όχι από τα γέλια :Ρ . Είχε πολλά ξαφνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 11:24 Η Deutsch... Lover: #5.844 26-04-14 11:24 Σε μια σκηνη κοντεψα να φυγω απο το σπιτι. Ηταν αποτομο γενικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 11:32 Η Gate4 έγραψε: #5.845 26-04-14 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι (αν και δεν την έχω δει). Ακούω τη πλοκή και γελάω, δεν ξέρω, μου ακούγεται κάπως να φοβάται άνθρωπος με τη συγκεκριμένη ταινία. (Μιλάει το άτομο που στα θρίλερ γελάει σαν το χαζό) Click για ανάπτυξη... Όταν είδα το τρέιλερ με φάνηκε καλή.. Ως υπόθεση συνηθισμένη (κλασικά οικογένεια μετακομίζει σε στοιχειωμένο σπίτι) αλλά είπα να τη δω. Ντάξυ και εγώ πέθανα στα γέλια με αυτήν την ταινία. Μη τη δεις δεν αξίζει τον κόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 12:58 Η Alma Libre: #5.846 26-04-14 12:58 Έχω κανονίσει με μια φίλη μου κάποια στιγμή στο αόριστο μέλλον να έρθει να τη δούμε εν τω μεταξύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 13:01 Η Gate4 έγραψε: #5.847 26-04-14 13:01 Βρες κανένα άλλο θρίλερ της προκοπής καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 20:49 Ο trelomogolo: #5.848 26-04-14 20:49 I spit on ur grave 1 & 2 ....καλουτσικα ηταν...οκ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος00753684 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κούγκαρ της Ενωσης Ζωαδιων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 22:45 Ο Γιώργος00753684: #5.849 26-04-14 22:45 Dead Silence... Αρκετα καλή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 22:55 Η Εχέμυθη έγραψε: #5.850 26-04-14 22:55 To Amelie Ηθελα εδω και καιρο να τη δω και επειδη ειχα ακουσει και καποιες αρνητικες κριτικες ημουν λιγουλακι αρνητικα προιδεασμενη.Τελικα...ηταν υπεροχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 10:56 Η meetmeinmontauk: #5.851 27-04-14 10:56 it's a wonderful life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Απριλίου 2014 στις 23:01 Η Emilouko έγραψε: #5.852 30-04-14 23:01 Ωραία ταινιούλα.Είχε πολύ γέλιο. Ο Zac Efron κουκλί ως συνήθως. Spoiler Μετανιώνω που την είδα και δεν διάβασα αλλά ας πάει στα κομμάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 2 Μαΐου 2014 στις 20:22 Η phneloph !!!: #5.853 02-05-14 20:22 PREMIUM RUSH Στη Νέα Υόρκη λέει υπάρχουν κούριερ μικρών δεμάτων και φακέλων που τρέχουν με τα ποδήλατα από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη φροντίζοντας να φτάσει ο φάκελος στον προορισμό του όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι τύποι είναι απίστευτοι. Τρέχουν με ιλλιγγιώδεις ταχύτητες και έρχονται πολύ κοντά σε πιθανά ατυχήματα. Ο Γουίλι είναι διανομέας αλληλογραφίας με ποδήλατο στο Μανχάταν. Μια μέρα θα παραλάβει έναν φάκελο από το πανεπιστήμιο του Κολούμπια. Όμως, ένας διεφθαρμένος αστυνομικός θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει αυτόν τον φάκελο. Το κυνηγητό που θα ξεκινήσει θα διανύσει όλη την πόλη. Πολυ ωραια ταινια, ρεαλιστική περιπέτεια, είτε είστε είτε δεν είστε ποδηλάτες η συγκεκριμένη ταινία θα σας κάνει να κολλήσετε στον καναπέ σας αποσβολωμένοι! Θα έχετε την ψευδαίσθηση ότι είστε στο ποδήλατο και τρέχετε, σας χτυπάει ο αέρας και καταϊδρωμένοι χάνετε θερμίδες! https://www.youtube.com/watch?v=1oBxSPohVzY&feature=youtu.be Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 15:24 Η Deutsch... Lover: #5.854 03-05-14 15:24 Με εναν απο τους πιο αγαπημενους μου ανθρωπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:02 Η Chiyo έγραψε: #5.855 04-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: The Boy Ιn Τhe Striped Pyjamas 8,5/10 Click για ανάπτυξη... α στο καλό έχει και ταινία?! έχω διαβάσει το βιβλίο και θυμάμαι είχα συγκινηθεί πολύ. σαντ στόρυ. γενικά τέτοιου στυλ πχ. the pianist, the book thief. the reader με αγγίζουν :Ρ (τσίγιο: το δράμα αυτοπροσώπως :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:34 Η Imadlak έγραψε: #5.856 04-05-14 15:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 20:29 Η Nina-nana: #5.857 04-05-14 20:29 Salmon Fishing in the Yemen. Ανάλαφρο και πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 03:09 Η Jok19 έγραψε: #5.858 05-05-14 03:09 the avengers! τρομερό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:05 Η phneloph !!!: #5.859 13-05-14 21:05 The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:10 Ο thomas l.: #5.860 13-05-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από phneloph !!!: The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Click για ανάπτυξη... με την προτειναν να τη δω αξιζει βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε μια σκηνη κοντεψα να φυγω απο το σπιτι. Ηταν αποτομο γενικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 11:32 Η Gate4 έγραψε: #5.845 26-04-14 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι (αν και δεν την έχω δει). Ακούω τη πλοκή και γελάω, δεν ξέρω, μου ακούγεται κάπως να φοβάται άνθρωπος με τη συγκεκριμένη ταινία. (Μιλάει το άτομο που στα θρίλερ γελάει σαν το χαζό) Click για ανάπτυξη... Όταν είδα το τρέιλερ με φάνηκε καλή.. Ως υπόθεση συνηθισμένη (κλασικά οικογένεια μετακομίζει σε στοιχειωμένο σπίτι) αλλά είπα να τη δω. Ντάξυ και εγώ πέθανα στα γέλια με αυτήν την ταινία. Μη τη δεις δεν αξίζει τον κόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 12:58 Η Alma Libre: #5.846 26-04-14 12:58 Έχω κανονίσει με μια φίλη μου κάποια στιγμή στο αόριστο μέλλον να έρθει να τη δούμε εν τω μεταξύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 13:01 Η Gate4 έγραψε: #5.847 26-04-14 13:01 Βρες κανένα άλλο θρίλερ της προκοπής καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 20:49 Ο trelomogolo: #5.848 26-04-14 20:49 I spit on ur grave 1 & 2 ....καλουτσικα ηταν...οκ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος00753684 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κούγκαρ της Ενωσης Ζωαδιων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 22:45 Ο Γιώργος00753684: #5.849 26-04-14 22:45 Dead Silence... Αρκετα καλή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 22:55 Η Εχέμυθη έγραψε: #5.850 26-04-14 22:55 To Amelie Ηθελα εδω και καιρο να τη δω και επειδη ειχα ακουσει και καποιες αρνητικες κριτικες ημουν λιγουλακι αρνητικα προιδεασμενη.Τελικα...ηταν υπεροχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 10:56 Η meetmeinmontauk: #5.851 27-04-14 10:56 it's a wonderful life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Απριλίου 2014 στις 23:01 Η Emilouko έγραψε: #5.852 30-04-14 23:01 Ωραία ταινιούλα.Είχε πολύ γέλιο. Ο Zac Efron κουκλί ως συνήθως. Spoiler Μετανιώνω που την είδα και δεν διάβασα αλλά ας πάει στα κομμάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 2 Μαΐου 2014 στις 20:22 Η phneloph !!!: #5.853 02-05-14 20:22 PREMIUM RUSH Στη Νέα Υόρκη λέει υπάρχουν κούριερ μικρών δεμάτων και φακέλων που τρέχουν με τα ποδήλατα από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη φροντίζοντας να φτάσει ο φάκελος στον προορισμό του όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι τύποι είναι απίστευτοι. Τρέχουν με ιλλιγγιώδεις ταχύτητες και έρχονται πολύ κοντά σε πιθανά ατυχήματα. Ο Γουίλι είναι διανομέας αλληλογραφίας με ποδήλατο στο Μανχάταν. Μια μέρα θα παραλάβει έναν φάκελο από το πανεπιστήμιο του Κολούμπια. Όμως, ένας διεφθαρμένος αστυνομικός θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει αυτόν τον φάκελο. Το κυνηγητό που θα ξεκινήσει θα διανύσει όλη την πόλη. Πολυ ωραια ταινια, ρεαλιστική περιπέτεια, είτε είστε είτε δεν είστε ποδηλάτες η συγκεκριμένη ταινία θα σας κάνει να κολλήσετε στον καναπέ σας αποσβολωμένοι! Θα έχετε την ψευδαίσθηση ότι είστε στο ποδήλατο και τρέχετε, σας χτυπάει ο αέρας και καταϊδρωμένοι χάνετε θερμίδες! https://www.youtube.com/watch?v=1oBxSPohVzY&feature=youtu.be Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 15:24 Η Deutsch... Lover: #5.854 03-05-14 15:24 Με εναν απο τους πιο αγαπημενους μου ανθρωπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:02 Η Chiyo έγραψε: #5.855 04-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: The Boy Ιn Τhe Striped Pyjamas 8,5/10 Click για ανάπτυξη... α στο καλό έχει και ταινία?! έχω διαβάσει το βιβλίο και θυμάμαι είχα συγκινηθεί πολύ. σαντ στόρυ. γενικά τέτοιου στυλ πχ. the pianist, the book thief. the reader με αγγίζουν :Ρ (τσίγιο: το δράμα αυτοπροσώπως :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:34 Η Imadlak έγραψε: #5.856 04-05-14 15:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 20:29 Η Nina-nana: #5.857 04-05-14 20:29 Salmon Fishing in the Yemen. Ανάλαφρο και πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 03:09 Η Jok19 έγραψε: #5.858 05-05-14 03:09 the avengers! τρομερό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:05 Η phneloph !!!: #5.859 13-05-14 21:05 The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:10 Ο thomas l.: #5.860 13-05-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από phneloph !!!: The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Click για ανάπτυξη... με την προτειναν να τη δω αξιζει βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι (αν και δεν την έχω δει). Ακούω τη πλοκή και γελάω, δεν ξέρω, μου ακούγεται κάπως να φοβάται άνθρωπος με τη συγκεκριμένη ταινία. (Μιλάει το άτομο που στα θρίλερ γελάει σαν το χαζό) Click για ανάπτυξη... Όταν είδα το τρέιλερ με φάνηκε καλή.. Ως υπόθεση συνηθισμένη (κλασικά οικογένεια μετακομίζει σε στοιχειωμένο σπίτι) αλλά είπα να τη δω. Ντάξυ και εγώ πέθανα στα γέλια με αυτήν την ταινία. Μη τη δεις δεν αξίζει τον κόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 12:58 Η Alma Libre: #5.846 26-04-14 12:58 Έχω κανονίσει με μια φίλη μου κάποια στιγμή στο αόριστο μέλλον να έρθει να τη δούμε εν τω μεταξύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 13:01 Η Gate4 έγραψε: #5.847 26-04-14 13:01 Βρες κανένα άλλο θρίλερ της προκοπής καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 20:49 Ο trelomogolo: #5.848 26-04-14 20:49 I spit on ur grave 1 & 2 ....καλουτσικα ηταν...οκ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος00753684 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κούγκαρ της Ενωσης Ζωαδιων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 22:45 Ο Γιώργος00753684: #5.849 26-04-14 22:45 Dead Silence... Αρκετα καλή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 22:55 Η Εχέμυθη έγραψε: #5.850 26-04-14 22:55 To Amelie Ηθελα εδω και καιρο να τη δω και επειδη ειχα ακουσει και καποιες αρνητικες κριτικες ημουν λιγουλακι αρνητικα προιδεασμενη.Τελικα...ηταν υπεροχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 10:56 Η meetmeinmontauk: #5.851 27-04-14 10:56 it's a wonderful life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Απριλίου 2014 στις 23:01 Η Emilouko έγραψε: #5.852 30-04-14 23:01 Ωραία ταινιούλα.Είχε πολύ γέλιο. Ο Zac Efron κουκλί ως συνήθως. Spoiler Μετανιώνω που την είδα και δεν διάβασα αλλά ας πάει στα κομμάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 2 Μαΐου 2014 στις 20:22 Η phneloph !!!: #5.853 02-05-14 20:22 PREMIUM RUSH Στη Νέα Υόρκη λέει υπάρχουν κούριερ μικρών δεμάτων και φακέλων που τρέχουν με τα ποδήλατα από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη φροντίζοντας να φτάσει ο φάκελος στον προορισμό του όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι τύποι είναι απίστευτοι. Τρέχουν με ιλλιγγιώδεις ταχύτητες και έρχονται πολύ κοντά σε πιθανά ατυχήματα. Ο Γουίλι είναι διανομέας αλληλογραφίας με ποδήλατο στο Μανχάταν. Μια μέρα θα παραλάβει έναν φάκελο από το πανεπιστήμιο του Κολούμπια. Όμως, ένας διεφθαρμένος αστυνομικός θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει αυτόν τον φάκελο. Το κυνηγητό που θα ξεκινήσει θα διανύσει όλη την πόλη. Πολυ ωραια ταινια, ρεαλιστική περιπέτεια, είτε είστε είτε δεν είστε ποδηλάτες η συγκεκριμένη ταινία θα σας κάνει να κολλήσετε στον καναπέ σας αποσβολωμένοι! Θα έχετε την ψευδαίσθηση ότι είστε στο ποδήλατο και τρέχετε, σας χτυπάει ο αέρας και καταϊδρωμένοι χάνετε θερμίδες! https://www.youtube.com/watch?v=1oBxSPohVzY&feature=youtu.be Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 15:24 Η Deutsch... Lover: #5.854 03-05-14 15:24 Με εναν απο τους πιο αγαπημενους μου ανθρωπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:02 Η Chiyo έγραψε: #5.855 04-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: The Boy Ιn Τhe Striped Pyjamas 8,5/10 Click για ανάπτυξη... α στο καλό έχει και ταινία?! έχω διαβάσει το βιβλίο και θυμάμαι είχα συγκινηθεί πολύ. σαντ στόρυ. γενικά τέτοιου στυλ πχ. the pianist, the book thief. the reader με αγγίζουν :Ρ (τσίγιο: το δράμα αυτοπροσώπως :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:34 Η Imadlak έγραψε: #5.856 04-05-14 15:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 20:29 Η Nina-nana: #5.857 04-05-14 20:29 Salmon Fishing in the Yemen. Ανάλαφρο και πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 03:09 Η Jok19 έγραψε: #5.858 05-05-14 03:09 the avengers! τρομερό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:05 Η phneloph !!!: #5.859 13-05-14 21:05 The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:10 Ο thomas l.: #5.860 13-05-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από phneloph !!!: The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Click για ανάπτυξη... με την προτειναν να τη δω αξιζει βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω κανονίσει με μια φίλη μου κάποια στιγμή στο αόριστο μέλλον να έρθει να τη δούμε εν τω μεταξύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 13:01 Η Gate4 έγραψε: #5.847 26-04-14 13:01 Βρες κανένα άλλο θρίλερ της προκοπής καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 20:49 Ο trelomogolo: #5.848 26-04-14 20:49 I spit on ur grave 1 & 2 ....καλουτσικα ηταν...οκ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος00753684 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κούγκαρ της Ενωσης Ζωαδιων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 22:45 Ο Γιώργος00753684: #5.849 26-04-14 22:45 Dead Silence... Αρκετα καλή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 22:55 Η Εχέμυθη έγραψε: #5.850 26-04-14 22:55 To Amelie Ηθελα εδω και καιρο να τη δω και επειδη ειχα ακουσει και καποιες αρνητικες κριτικες ημουν λιγουλακι αρνητικα προιδεασμενη.Τελικα...ηταν υπεροχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 10:56 Η meetmeinmontauk: #5.851 27-04-14 10:56 it's a wonderful life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Απριλίου 2014 στις 23:01 Η Emilouko έγραψε: #5.852 30-04-14 23:01 Ωραία ταινιούλα.Είχε πολύ γέλιο. Ο Zac Efron κουκλί ως συνήθως. Spoiler Μετανιώνω που την είδα και δεν διάβασα αλλά ας πάει στα κομμάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 2 Μαΐου 2014 στις 20:22 Η phneloph !!!: #5.853 02-05-14 20:22 PREMIUM RUSH Στη Νέα Υόρκη λέει υπάρχουν κούριερ μικρών δεμάτων και φακέλων που τρέχουν με τα ποδήλατα από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη φροντίζοντας να φτάσει ο φάκελος στον προορισμό του όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι τύποι είναι απίστευτοι. Τρέχουν με ιλλιγγιώδεις ταχύτητες και έρχονται πολύ κοντά σε πιθανά ατυχήματα. Ο Γουίλι είναι διανομέας αλληλογραφίας με ποδήλατο στο Μανχάταν. Μια μέρα θα παραλάβει έναν φάκελο από το πανεπιστήμιο του Κολούμπια. Όμως, ένας διεφθαρμένος αστυνομικός θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει αυτόν τον φάκελο. Το κυνηγητό που θα ξεκινήσει θα διανύσει όλη την πόλη. Πολυ ωραια ταινια, ρεαλιστική περιπέτεια, είτε είστε είτε δεν είστε ποδηλάτες η συγκεκριμένη ταινία θα σας κάνει να κολλήσετε στον καναπέ σας αποσβολωμένοι! Θα έχετε την ψευδαίσθηση ότι είστε στο ποδήλατο και τρέχετε, σας χτυπάει ο αέρας και καταϊδρωμένοι χάνετε θερμίδες! https://www.youtube.com/watch?v=1oBxSPohVzY&feature=youtu.be Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 15:24 Η Deutsch... Lover: #5.854 03-05-14 15:24 Με εναν απο τους πιο αγαπημενους μου ανθρωπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:02 Η Chiyo έγραψε: #5.855 04-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: The Boy Ιn Τhe Striped Pyjamas 8,5/10 Click για ανάπτυξη... α στο καλό έχει και ταινία?! έχω διαβάσει το βιβλίο και θυμάμαι είχα συγκινηθεί πολύ. σαντ στόρυ. γενικά τέτοιου στυλ πχ. the pianist, the book thief. the reader με αγγίζουν :Ρ (τσίγιο: το δράμα αυτοπροσώπως :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:34 Η Imadlak έγραψε: #5.856 04-05-14 15:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 20:29 Η Nina-nana: #5.857 04-05-14 20:29 Salmon Fishing in the Yemen. Ανάλαφρο και πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 03:09 Η Jok19 έγραψε: #5.858 05-05-14 03:09 the avengers! τρομερό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:05 Η phneloph !!!: #5.859 13-05-14 21:05 The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:10 Ο thomas l.: #5.860 13-05-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από phneloph !!!: The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Click για ανάπτυξη... με την προτειναν να τη δω αξιζει βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρες κανένα άλλο θρίλερ της προκοπής καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 20:49 Ο trelomogolo: #5.848 26-04-14 20:49 I spit on ur grave 1 & 2 ....καλουτσικα ηταν...οκ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος00753684 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κούγκαρ της Ενωσης Ζωαδιων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 22:45 Ο Γιώργος00753684: #5.849 26-04-14 22:45 Dead Silence... Αρκετα καλή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 22:55 Η Εχέμυθη έγραψε: #5.850 26-04-14 22:55 To Amelie Ηθελα εδω και καιρο να τη δω και επειδη ειχα ακουσει και καποιες αρνητικες κριτικες ημουν λιγουλακι αρνητικα προιδεασμενη.Τελικα...ηταν υπεροχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 10:56 Η meetmeinmontauk: #5.851 27-04-14 10:56 it's a wonderful life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Απριλίου 2014 στις 23:01 Η Emilouko έγραψε: #5.852 30-04-14 23:01 Ωραία ταινιούλα.Είχε πολύ γέλιο. Ο Zac Efron κουκλί ως συνήθως. Spoiler Μετανιώνω που την είδα και δεν διάβασα αλλά ας πάει στα κομμάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 2 Μαΐου 2014 στις 20:22 Η phneloph !!!: #5.853 02-05-14 20:22 PREMIUM RUSH Στη Νέα Υόρκη λέει υπάρχουν κούριερ μικρών δεμάτων και φακέλων που τρέχουν με τα ποδήλατα από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη φροντίζοντας να φτάσει ο φάκελος στον προορισμό του όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι τύποι είναι απίστευτοι. Τρέχουν με ιλλιγγιώδεις ταχύτητες και έρχονται πολύ κοντά σε πιθανά ατυχήματα. Ο Γουίλι είναι διανομέας αλληλογραφίας με ποδήλατο στο Μανχάταν. Μια μέρα θα παραλάβει έναν φάκελο από το πανεπιστήμιο του Κολούμπια. Όμως, ένας διεφθαρμένος αστυνομικός θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει αυτόν τον φάκελο. Το κυνηγητό που θα ξεκινήσει θα διανύσει όλη την πόλη. Πολυ ωραια ταινια, ρεαλιστική περιπέτεια, είτε είστε είτε δεν είστε ποδηλάτες η συγκεκριμένη ταινία θα σας κάνει να κολλήσετε στον καναπέ σας αποσβολωμένοι! Θα έχετε την ψευδαίσθηση ότι είστε στο ποδήλατο και τρέχετε, σας χτυπάει ο αέρας και καταϊδρωμένοι χάνετε θερμίδες! https://www.youtube.com/watch?v=1oBxSPohVzY&feature=youtu.be Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 15:24 Η Deutsch... Lover: #5.854 03-05-14 15:24 Με εναν απο τους πιο αγαπημενους μου ανθρωπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:02 Η Chiyo έγραψε: #5.855 04-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: The Boy Ιn Τhe Striped Pyjamas 8,5/10 Click για ανάπτυξη... α στο καλό έχει και ταινία?! έχω διαβάσει το βιβλίο και θυμάμαι είχα συγκινηθεί πολύ. σαντ στόρυ. γενικά τέτοιου στυλ πχ. the pianist, the book thief. the reader με αγγίζουν :Ρ (τσίγιο: το δράμα αυτοπροσώπως :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:34 Η Imadlak έγραψε: #5.856 04-05-14 15:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 20:29 Η Nina-nana: #5.857 04-05-14 20:29 Salmon Fishing in the Yemen. Ανάλαφρο και πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 03:09 Η Jok19 έγραψε: #5.858 05-05-14 03:09 the avengers! τρομερό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:05 Η phneloph !!!: #5.859 13-05-14 21:05 The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:10 Ο thomas l.: #5.860 13-05-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από phneloph !!!: The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Click για ανάπτυξη... με την προτειναν να τη δω αξιζει βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
I spit on ur grave 1 & 2 ....καλουτσικα ηταν...οκ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος00753684 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κούγκαρ της Ενωσης Ζωαδιων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 22:45 Ο Γιώργος00753684: #5.849 26-04-14 22:45 Dead Silence... Αρκετα καλή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 22:55 Η Εχέμυθη έγραψε: #5.850 26-04-14 22:55 To Amelie Ηθελα εδω και καιρο να τη δω και επειδη ειχα ακουσει και καποιες αρνητικες κριτικες ημουν λιγουλακι αρνητικα προιδεασμενη.Τελικα...ηταν υπεροχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 10:56 Η meetmeinmontauk: #5.851 27-04-14 10:56 it's a wonderful life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Απριλίου 2014 στις 23:01 Η Emilouko έγραψε: #5.852 30-04-14 23:01 Ωραία ταινιούλα.Είχε πολύ γέλιο. Ο Zac Efron κουκλί ως συνήθως. Spoiler Μετανιώνω που την είδα και δεν διάβασα αλλά ας πάει στα κομμάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 2 Μαΐου 2014 στις 20:22 Η phneloph !!!: #5.853 02-05-14 20:22 PREMIUM RUSH Στη Νέα Υόρκη λέει υπάρχουν κούριερ μικρών δεμάτων και φακέλων που τρέχουν με τα ποδήλατα από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη φροντίζοντας να φτάσει ο φάκελος στον προορισμό του όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι τύποι είναι απίστευτοι. Τρέχουν με ιλλιγγιώδεις ταχύτητες και έρχονται πολύ κοντά σε πιθανά ατυχήματα. Ο Γουίλι είναι διανομέας αλληλογραφίας με ποδήλατο στο Μανχάταν. Μια μέρα θα παραλάβει έναν φάκελο από το πανεπιστήμιο του Κολούμπια. Όμως, ένας διεφθαρμένος αστυνομικός θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει αυτόν τον φάκελο. Το κυνηγητό που θα ξεκινήσει θα διανύσει όλη την πόλη. Πολυ ωραια ταινια, ρεαλιστική περιπέτεια, είτε είστε είτε δεν είστε ποδηλάτες η συγκεκριμένη ταινία θα σας κάνει να κολλήσετε στον καναπέ σας αποσβολωμένοι! Θα έχετε την ψευδαίσθηση ότι είστε στο ποδήλατο και τρέχετε, σας χτυπάει ο αέρας και καταϊδρωμένοι χάνετε θερμίδες! https://www.youtube.com/watch?v=1oBxSPohVzY&feature=youtu.be Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 15:24 Η Deutsch... Lover: #5.854 03-05-14 15:24 Με εναν απο τους πιο αγαπημενους μου ανθρωπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:02 Η Chiyo έγραψε: #5.855 04-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: The Boy Ιn Τhe Striped Pyjamas 8,5/10 Click για ανάπτυξη... α στο καλό έχει και ταινία?! έχω διαβάσει το βιβλίο και θυμάμαι είχα συγκινηθεί πολύ. σαντ στόρυ. γενικά τέτοιου στυλ πχ. the pianist, the book thief. the reader με αγγίζουν :Ρ (τσίγιο: το δράμα αυτοπροσώπως :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:34 Η Imadlak έγραψε: #5.856 04-05-14 15:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 20:29 Η Nina-nana: #5.857 04-05-14 20:29 Salmon Fishing in the Yemen. Ανάλαφρο και πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 03:09 Η Jok19 έγραψε: #5.858 05-05-14 03:09 the avengers! τρομερό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:05 Η phneloph !!!: #5.859 13-05-14 21:05 The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:10 Ο thomas l.: #5.860 13-05-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από phneloph !!!: The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Click για ανάπτυξη... με την προτειναν να τη δω αξιζει βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Dead Silence... Αρκετα καλή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Απριλίου 2014 στις 22:55 Η Εχέμυθη έγραψε: #5.850 26-04-14 22:55 To Amelie Ηθελα εδω και καιρο να τη δω και επειδη ειχα ακουσει και καποιες αρνητικες κριτικες ημουν λιγουλακι αρνητικα προιδεασμενη.Τελικα...ηταν υπεροχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 10:56 Η meetmeinmontauk: #5.851 27-04-14 10:56 it's a wonderful life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Απριλίου 2014 στις 23:01 Η Emilouko έγραψε: #5.852 30-04-14 23:01 Ωραία ταινιούλα.Είχε πολύ γέλιο. Ο Zac Efron κουκλί ως συνήθως. Spoiler Μετανιώνω που την είδα και δεν διάβασα αλλά ας πάει στα κομμάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 2 Μαΐου 2014 στις 20:22 Η phneloph !!!: #5.853 02-05-14 20:22 PREMIUM RUSH Στη Νέα Υόρκη λέει υπάρχουν κούριερ μικρών δεμάτων και φακέλων που τρέχουν με τα ποδήλατα από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη φροντίζοντας να φτάσει ο φάκελος στον προορισμό του όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι τύποι είναι απίστευτοι. Τρέχουν με ιλλιγγιώδεις ταχύτητες και έρχονται πολύ κοντά σε πιθανά ατυχήματα. Ο Γουίλι είναι διανομέας αλληλογραφίας με ποδήλατο στο Μανχάταν. Μια μέρα θα παραλάβει έναν φάκελο από το πανεπιστήμιο του Κολούμπια. Όμως, ένας διεφθαρμένος αστυνομικός θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει αυτόν τον φάκελο. Το κυνηγητό που θα ξεκινήσει θα διανύσει όλη την πόλη. Πολυ ωραια ταινια, ρεαλιστική περιπέτεια, είτε είστε είτε δεν είστε ποδηλάτες η συγκεκριμένη ταινία θα σας κάνει να κολλήσετε στον καναπέ σας αποσβολωμένοι! Θα έχετε την ψευδαίσθηση ότι είστε στο ποδήλατο και τρέχετε, σας χτυπάει ο αέρας και καταϊδρωμένοι χάνετε θερμίδες! https://www.youtube.com/watch?v=1oBxSPohVzY&feature=youtu.be Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 15:24 Η Deutsch... Lover: #5.854 03-05-14 15:24 Με εναν απο τους πιο αγαπημενους μου ανθρωπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:02 Η Chiyo έγραψε: #5.855 04-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: The Boy Ιn Τhe Striped Pyjamas 8,5/10 Click για ανάπτυξη... α στο καλό έχει και ταινία?! έχω διαβάσει το βιβλίο και θυμάμαι είχα συγκινηθεί πολύ. σαντ στόρυ. γενικά τέτοιου στυλ πχ. the pianist, the book thief. the reader με αγγίζουν :Ρ (τσίγιο: το δράμα αυτοπροσώπως :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:34 Η Imadlak έγραψε: #5.856 04-05-14 15:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 20:29 Η Nina-nana: #5.857 04-05-14 20:29 Salmon Fishing in the Yemen. Ανάλαφρο και πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 03:09 Η Jok19 έγραψε: #5.858 05-05-14 03:09 the avengers! τρομερό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:05 Η phneloph !!!: #5.859 13-05-14 21:05 The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:10 Ο thomas l.: #5.860 13-05-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από phneloph !!!: The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Click για ανάπτυξη... με την προτειναν να τη δω αξιζει βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
To Amelie Ηθελα εδω και καιρο να τη δω και επειδη ειχα ακουσει και καποιες αρνητικες κριτικες ημουν λιγουλακι αρνητικα προιδεασμενη.Τελικα...ηταν υπεροχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 27 Απριλίου 2014 στις 10:56 Η meetmeinmontauk: #5.851 27-04-14 10:56 it's a wonderful life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Απριλίου 2014 στις 23:01 Η Emilouko έγραψε: #5.852 30-04-14 23:01 Ωραία ταινιούλα.Είχε πολύ γέλιο. Ο Zac Efron κουκλί ως συνήθως. Spoiler Μετανιώνω που την είδα και δεν διάβασα αλλά ας πάει στα κομμάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 2 Μαΐου 2014 στις 20:22 Η phneloph !!!: #5.853 02-05-14 20:22 PREMIUM RUSH Στη Νέα Υόρκη λέει υπάρχουν κούριερ μικρών δεμάτων και φακέλων που τρέχουν με τα ποδήλατα από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη φροντίζοντας να φτάσει ο φάκελος στον προορισμό του όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι τύποι είναι απίστευτοι. Τρέχουν με ιλλιγγιώδεις ταχύτητες και έρχονται πολύ κοντά σε πιθανά ατυχήματα. Ο Γουίλι είναι διανομέας αλληλογραφίας με ποδήλατο στο Μανχάταν. Μια μέρα θα παραλάβει έναν φάκελο από το πανεπιστήμιο του Κολούμπια. Όμως, ένας διεφθαρμένος αστυνομικός θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει αυτόν τον φάκελο. Το κυνηγητό που θα ξεκινήσει θα διανύσει όλη την πόλη. Πολυ ωραια ταινια, ρεαλιστική περιπέτεια, είτε είστε είτε δεν είστε ποδηλάτες η συγκεκριμένη ταινία θα σας κάνει να κολλήσετε στον καναπέ σας αποσβολωμένοι! Θα έχετε την ψευδαίσθηση ότι είστε στο ποδήλατο και τρέχετε, σας χτυπάει ο αέρας και καταϊδρωμένοι χάνετε θερμίδες! https://www.youtube.com/watch?v=1oBxSPohVzY&feature=youtu.be Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 15:24 Η Deutsch... Lover: #5.854 03-05-14 15:24 Με εναν απο τους πιο αγαπημενους μου ανθρωπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:02 Η Chiyo έγραψε: #5.855 04-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: The Boy Ιn Τhe Striped Pyjamas 8,5/10 Click για ανάπτυξη... α στο καλό έχει και ταινία?! έχω διαβάσει το βιβλίο και θυμάμαι είχα συγκινηθεί πολύ. σαντ στόρυ. γενικά τέτοιου στυλ πχ. the pianist, the book thief. the reader με αγγίζουν :Ρ (τσίγιο: το δράμα αυτοπροσώπως :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:34 Η Imadlak έγραψε: #5.856 04-05-14 15:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 20:29 Η Nina-nana: #5.857 04-05-14 20:29 Salmon Fishing in the Yemen. Ανάλαφρο και πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 03:09 Η Jok19 έγραψε: #5.858 05-05-14 03:09 the avengers! τρομερό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:05 Η phneloph !!!: #5.859 13-05-14 21:05 The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:10 Ο thomas l.: #5.860 13-05-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από phneloph !!!: The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Click για ανάπτυξη... με την προτειναν να τη δω αξιζει βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
it's a wonderful life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 30 Απριλίου 2014 στις 23:01 Η Emilouko έγραψε: #5.852 30-04-14 23:01 Ωραία ταινιούλα.Είχε πολύ γέλιο. Ο Zac Efron κουκλί ως συνήθως. Spoiler Μετανιώνω που την είδα και δεν διάβασα αλλά ας πάει στα κομμάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 2 Μαΐου 2014 στις 20:22 Η phneloph !!!: #5.853 02-05-14 20:22 PREMIUM RUSH Στη Νέα Υόρκη λέει υπάρχουν κούριερ μικρών δεμάτων και φακέλων που τρέχουν με τα ποδήλατα από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη φροντίζοντας να φτάσει ο φάκελος στον προορισμό του όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι τύποι είναι απίστευτοι. Τρέχουν με ιλλιγγιώδεις ταχύτητες και έρχονται πολύ κοντά σε πιθανά ατυχήματα. Ο Γουίλι είναι διανομέας αλληλογραφίας με ποδήλατο στο Μανχάταν. Μια μέρα θα παραλάβει έναν φάκελο από το πανεπιστήμιο του Κολούμπια. Όμως, ένας διεφθαρμένος αστυνομικός θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει αυτόν τον φάκελο. Το κυνηγητό που θα ξεκινήσει θα διανύσει όλη την πόλη. Πολυ ωραια ταινια, ρεαλιστική περιπέτεια, είτε είστε είτε δεν είστε ποδηλάτες η συγκεκριμένη ταινία θα σας κάνει να κολλήσετε στον καναπέ σας αποσβολωμένοι! Θα έχετε την ψευδαίσθηση ότι είστε στο ποδήλατο και τρέχετε, σας χτυπάει ο αέρας και καταϊδρωμένοι χάνετε θερμίδες! https://www.youtube.com/watch?v=1oBxSPohVzY&feature=youtu.be Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 15:24 Η Deutsch... Lover: #5.854 03-05-14 15:24 Με εναν απο τους πιο αγαπημενους μου ανθρωπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:02 Η Chiyo έγραψε: #5.855 04-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: The Boy Ιn Τhe Striped Pyjamas 8,5/10 Click για ανάπτυξη... α στο καλό έχει και ταινία?! έχω διαβάσει το βιβλίο και θυμάμαι είχα συγκινηθεί πολύ. σαντ στόρυ. γενικά τέτοιου στυλ πχ. the pianist, the book thief. the reader με αγγίζουν :Ρ (τσίγιο: το δράμα αυτοπροσώπως :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:34 Η Imadlak έγραψε: #5.856 04-05-14 15:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 20:29 Η Nina-nana: #5.857 04-05-14 20:29 Salmon Fishing in the Yemen. Ανάλαφρο και πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 03:09 Η Jok19 έγραψε: #5.858 05-05-14 03:09 the avengers! τρομερό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:05 Η phneloph !!!: #5.859 13-05-14 21:05 The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:10 Ο thomas l.: #5.860 13-05-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από phneloph !!!: The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Click για ανάπτυξη... με την προτειναν να τη δω αξιζει βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραία ταινιούλα.Είχε πολύ γέλιο. Ο Zac Efron κουκλί ως συνήθως. Spoiler Μετανιώνω που την είδα και δεν διάβασα αλλά ας πάει στα κομμάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 2 Μαΐου 2014 στις 20:22 Η phneloph !!!: #5.853 02-05-14 20:22 PREMIUM RUSH Στη Νέα Υόρκη λέει υπάρχουν κούριερ μικρών δεμάτων και φακέλων που τρέχουν με τα ποδήλατα από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη φροντίζοντας να φτάσει ο φάκελος στον προορισμό του όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι τύποι είναι απίστευτοι. Τρέχουν με ιλλιγγιώδεις ταχύτητες και έρχονται πολύ κοντά σε πιθανά ατυχήματα. Ο Γουίλι είναι διανομέας αλληλογραφίας με ποδήλατο στο Μανχάταν. Μια μέρα θα παραλάβει έναν φάκελο από το πανεπιστήμιο του Κολούμπια. Όμως, ένας διεφθαρμένος αστυνομικός θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει αυτόν τον φάκελο. Το κυνηγητό που θα ξεκινήσει θα διανύσει όλη την πόλη. Πολυ ωραια ταινια, ρεαλιστική περιπέτεια, είτε είστε είτε δεν είστε ποδηλάτες η συγκεκριμένη ταινία θα σας κάνει να κολλήσετε στον καναπέ σας αποσβολωμένοι! Θα έχετε την ψευδαίσθηση ότι είστε στο ποδήλατο και τρέχετε, σας χτυπάει ο αέρας και καταϊδρωμένοι χάνετε θερμίδες! https://www.youtube.com/watch?v=1oBxSPohVzY&feature=youtu.be Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 15:24 Η Deutsch... Lover: #5.854 03-05-14 15:24 Με εναν απο τους πιο αγαπημενους μου ανθρωπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:02 Η Chiyo έγραψε: #5.855 04-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: The Boy Ιn Τhe Striped Pyjamas 8,5/10 Click για ανάπτυξη... α στο καλό έχει και ταινία?! έχω διαβάσει το βιβλίο και θυμάμαι είχα συγκινηθεί πολύ. σαντ στόρυ. γενικά τέτοιου στυλ πχ. the pianist, the book thief. the reader με αγγίζουν :Ρ (τσίγιο: το δράμα αυτοπροσώπως :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:34 Η Imadlak έγραψε: #5.856 04-05-14 15:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 20:29 Η Nina-nana: #5.857 04-05-14 20:29 Salmon Fishing in the Yemen. Ανάλαφρο και πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 03:09 Η Jok19 έγραψε: #5.858 05-05-14 03:09 the avengers! τρομερό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:05 Η phneloph !!!: #5.859 13-05-14 21:05 The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:10 Ο thomas l.: #5.860 13-05-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από phneloph !!!: The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Click για ανάπτυξη... με την προτειναν να τη δω αξιζει βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
PREMIUM RUSH Στη Νέα Υόρκη λέει υπάρχουν κούριερ μικρών δεμάτων και φακέλων που τρέχουν με τα ποδήλατα από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη φροντίζοντας να φτάσει ο φάκελος στον προορισμό του όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι τύποι είναι απίστευτοι. Τρέχουν με ιλλιγγιώδεις ταχύτητες και έρχονται πολύ κοντά σε πιθανά ατυχήματα. Ο Γουίλι είναι διανομέας αλληλογραφίας με ποδήλατο στο Μανχάταν. Μια μέρα θα παραλάβει έναν φάκελο από το πανεπιστήμιο του Κολούμπια. Όμως, ένας διεφθαρμένος αστυνομικός θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει αυτόν τον φάκελο. Το κυνηγητό που θα ξεκινήσει θα διανύσει όλη την πόλη. Πολυ ωραια ταινια, ρεαλιστική περιπέτεια, είτε είστε είτε δεν είστε ποδηλάτες η συγκεκριμένη ταινία θα σας κάνει να κολλήσετε στον καναπέ σας αποσβολωμένοι! Θα έχετε την ψευδαίσθηση ότι είστε στο ποδήλατο και τρέχετε, σας χτυπάει ο αέρας και καταϊδρωμένοι χάνετε θερμίδες! https://www.youtube.com/watch?v=1oBxSPohVzY&feature=youtu.be Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Μαΐου 2014 στις 15:24 Η Deutsch... Lover: #5.854 03-05-14 15:24 Με εναν απο τους πιο αγαπημενους μου ανθρωπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:02 Η Chiyo έγραψε: #5.855 04-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: The Boy Ιn Τhe Striped Pyjamas 8,5/10 Click για ανάπτυξη... α στο καλό έχει και ταινία?! έχω διαβάσει το βιβλίο και θυμάμαι είχα συγκινηθεί πολύ. σαντ στόρυ. γενικά τέτοιου στυλ πχ. the pianist, the book thief. the reader με αγγίζουν :Ρ (τσίγιο: το δράμα αυτοπροσώπως :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:34 Η Imadlak έγραψε: #5.856 04-05-14 15:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 20:29 Η Nina-nana: #5.857 04-05-14 20:29 Salmon Fishing in the Yemen. Ανάλαφρο και πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 03:09 Η Jok19 έγραψε: #5.858 05-05-14 03:09 the avengers! τρομερό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:05 Η phneloph !!!: #5.859 13-05-14 21:05 The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:10 Ο thomas l.: #5.860 13-05-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από phneloph !!!: The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Click για ανάπτυξη... με την προτειναν να τη δω αξιζει βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με εναν απο τους πιο αγαπημενους μου ανθρωπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:02 Η Chiyo έγραψε: #5.855 04-05-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: The Boy Ιn Τhe Striped Pyjamas 8,5/10 Click για ανάπτυξη... α στο καλό έχει και ταινία?! έχω διαβάσει το βιβλίο και θυμάμαι είχα συγκινηθεί πολύ. σαντ στόρυ. γενικά τέτοιου στυλ πχ. the pianist, the book thief. the reader με αγγίζουν :Ρ (τσίγιο: το δράμα αυτοπροσώπως :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:34 Η Imadlak έγραψε: #5.856 04-05-14 15:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 20:29 Η Nina-nana: #5.857 04-05-14 20:29 Salmon Fishing in the Yemen. Ανάλαφρο και πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 03:09 Η Jok19 έγραψε: #5.858 05-05-14 03:09 the avengers! τρομερό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:05 Η phneloph !!!: #5.859 13-05-14 21:05 The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:10 Ο thomas l.: #5.860 13-05-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από phneloph !!!: The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Click για ανάπτυξη... με την προτειναν να τη δω αξιζει βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: The Boy Ιn Τhe Striped Pyjamas 8,5/10 Click για ανάπτυξη... α στο καλό έχει και ταινία?! έχω διαβάσει το βιβλίο και θυμάμαι είχα συγκινηθεί πολύ. σαντ στόρυ. γενικά τέτοιου στυλ πχ. the pianist, the book thief. the reader με αγγίζουν :Ρ (τσίγιο: το δράμα αυτοπροσώπως :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 15:34 Η Imadlak έγραψε: #5.856 04-05-14 15:34 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 20:29 Η Nina-nana: #5.857 04-05-14 20:29 Salmon Fishing in the Yemen. Ανάλαφρο και πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 03:09 Η Jok19 έγραψε: #5.858 05-05-14 03:09 the avengers! τρομερό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:05 Η phneloph !!!: #5.859 13-05-14 21:05 The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:10 Ο thomas l.: #5.860 13-05-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από phneloph !!!: The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Click για ανάπτυξη... με την προτειναν να τη δω αξιζει βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 20:29 Η Nina-nana: #5.857 04-05-14 20:29 Salmon Fishing in the Yemen. Ανάλαφρο και πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 03:09 Η Jok19 έγραψε: #5.858 05-05-14 03:09 the avengers! τρομερό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:05 Η phneloph !!!: #5.859 13-05-14 21:05 The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:10 Ο thomas l.: #5.860 13-05-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από phneloph !!!: The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Click για ανάπτυξη... με την προτειναν να τη δω αξιζει βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Salmon Fishing in the Yemen. Ανάλαφρο και πολύ καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 03:09 Η Jok19 έγραψε: #5.858 05-05-14 03:09 the avengers! τρομερό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:05 Η phneloph !!!: #5.859 13-05-14 21:05 The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:10 Ο thomas l.: #5.860 13-05-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από phneloph !!!: The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Click για ανάπτυξη... με την προτειναν να τη δω αξιζει βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης AggelikiGr Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid Joji guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Alma Libre Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
the avengers! τρομερό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:05 Η phneloph !!!: #5.859 13-05-14 21:05 The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:10 Ο thomas l.: #5.860 13-05-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από phneloph !!!: The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Click για ανάπτυξη... με την προτειναν να τη δω αξιζει βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 291 292 293 294 295 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 293 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 13 Μαΐου 2014 στις 21:10 Ο thomas l.: #5.860 13-05-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από phneloph !!!: The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Click για ανάπτυξη... με την προτειναν να τη δω αξιζει βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από phneloph !!!: The Book Thief Πολυ καλη! https://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus Click για ανάπτυξη... με την προτειναν να τη δω αξιζει βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.