_Morticia_ Επιφανές μέλος Η _Morticia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 11.286 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 20:19 Η _Morticia_: #2.921 02-01-12 20:19 L'avventura (1960) https://www.imdb.com/title/tt0053619/ Χαρακτηριστική ταινία του Michelangelo Antonioni, η οποία αρχικά προκάλεσε το κοινό της εποχής και οδήγησε σε κατηγορίες για ανηθικότητα. Αργή εξέλιξη της πλοκής, χορταστικά πλάνα τοπίων και αρκετές στιγμές σιωπής για να σκεφτούμε πάνω στα συναισθήματα των πρωταγωνιστών. Πρόκειται, κατά τους κριτικούς, για το πρώτο μέρος μίας άτυπης τριλογίας του σκηνοθέτη με επόμενες τις La Notte και L'eclipsse (για τις οποίες επιφυλάσσομαι στο μέλλον ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 20:54 Ο Johnny15 έγραψε: #2.922 02-01-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: 1.ηταν πολυ αργη για τα γουστα μου 2.αν εξαιρεσουμε τον τυπα που τον εδεσαν στην καρεκλα ολα τα αλλα ηταν too much(πχ με τον κακο πακιστανο που βασανισε την τυπισσα) 3.Η σφαιρα στο μαυρουλι που και καλα εκανε autoheal και μαλιστα οχι μονο ψηλοεκλεισε η πληγη αλλα γιατρεύτηκε κιολας 4.τα γαλλικα στο ακυρο απο τον Spoiler τρελο επιστημονα 5.η πλοκη,ειλικρινα περιμενα τοση ωρα απλα και μονο Spoiler για να ακουσω οτι η απαντηση ειναι να ακους προσεχτικά τον αλλον;;; 6.υποτιθεται οτι αμα δεν παρει τα χαπια του μετα απο ωρες αρχιζει σπασμους κτλπ(παλι ο τυπας στην καρεκλα) 7.απο εσενα μαλλον ειδα το post και την κατεβασα ε;; Εσενα τι σου αρεσε;;; Spoiler Θα προτιμουσα η απαντηση να ειναι ενα αδειο φιλο στο οποιο εβρισκες εσυ την ερωτηση κατι ξερω γω σε σχεση με την ζωη τοπυ εκαστοτε υποψηφιου... Click για ανάπτυξη... 1) Για μένα μια χαρά ήταν. Αν την αποκαλείς αργή μάλλον κλασσικά δράματα του στυλ Ο Νονος κλπ δεν σου κάνουν? 2) Ο Πακιστανός είχε πολύ πλάκα ρε συ Αυτός ήθελα να κερδίσει! 3) Ε καλά το autoheal ήταν τραβηγμένο 4,5,6) Μα έτσι ήταν το σενάριο 7) Εγώ την έβαλα. Είχα πει ότι δεν είναι τίποτα φοβερό αλλά μια φορά να τη δεις καλή είναι, δεν είναι σαν τις ταινίες που μετά λες "τι χάσιμο χρόνου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 22:42 Ο moxa15 έγραψε: #2.923 02-01-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: 1) Για μένα μια χαρά ήταν. Αν την αποκαλείς αργή μάλλον κλασσικά δράματα του στυλ Ο Νονος κλπ δεν σου κάνουν? Click για ανάπτυξη... μμμμμμμ δεν ξερω οκ σιγουρα δεν ειμαι και τρελος φαν του ταραντινο(πιο αργα δεν γινεται) αλλα εχει αρκετες καλες ταινιουλες!!!!Ο νονος το 1 κ το 3 μου αρεσαν αλλα ναι γενικα βαριεμαι τις αργες...Γενικα παντως αν ηταν να επιλεξω 2) Ο Πακιστανός είχε πολύ πλάκα ρε συ Αυτός ήθελα να κερδίσει! Click για ανάπτυξη... οχι οχι ο τυπας που μιλαγε πολυ ηθελα με χιλια να νικησει το απαιτουσα 3) Ε καλά το autoheal ήταν τραβηγμένο Click για ανάπτυξη... ελα ρε το παρατήρησες;;; 4,5,6) Μα έτσι ήταν το σενάριο Click για ανάπτυξη... εεεε οκ εμενα δεν μου αρεσε καθολου τι να σου πω,γουστα ειναι αυτα 7) Εγώ την έβαλα. Είχα πει ότι δεν είναι τίποτα φοβερό αλλά μια φορά να τη δεις καλή είναι, δεν είναι σαν τις ταινίες που μετά λες "τι χάσιμο χρόνου". Click για ανάπτυξη... αντε οκ δεν την λες και χασιμο χρονου αλλα σιγουρα δεν ηταν και κατι φοβερο.Απλα μια αδιαφορη ταινια θα ελεγα.... Back on topic American Psycho αν και καπως ανώμαλο σαν ταινια καλο ηταν respect (κυριως το τελος και ετσι οπως προκυπτει...) Αν και εχω πολλες σκεψεις να πω θα παραθεσω απλα τα λογια καποιου ασιμου στο internet: In the end a sin of thought, or a sin of action, is still a sin. In the end we are left with a man, and a nation... whose mask is slipping. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 23:08 Η Lolarikos: #2.924 02-01-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: exam,την ειδα εδω ενας που την πρότεινε δεν μου αρεσε καθολου,χασιμο χρονου... Click για ανάπτυξη... απο οτι θυμαμαι δεν ειναι τοσο κακη ταινια εχει καλες στιγμες και η πλοκη ειναι σχετικα καλη, ενω ο σκηνοθετης χειριζεται πολυ καλα την καμερα με ωραια κοντινα και γενικα πλανα,ωραιες αμορσες και τη χρηση τραβελλινγκ. πισω στο θεμα μας τωρα περασα ευχαριστα την ωρα μου χαζευοντας 2 ακομα chuck norris films : Good Guys Wear Black (1978) An Eye for an Eye (1981) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2012 Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 13:31 Ο Efi1994 έγραψε: #2.925 03-01-12 13:31 που το ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιανουαρίου 2012 Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 22:32 Η Lolarikos: #2.926 03-01-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: που το ειδες? Click για ανάπτυξη... που ειδα τι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 23:02 Η Drama Prinzessin: #2.927 03-01-12 23:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2012 NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 00:45 Ο NikoTexXx: #2.928 04-01-12 00:45 The Ides of March = δεν με ενθουσιασε, καλουτσικη ηταν μωρε. The next three days = αρκετα καλη! Real steel = καλη προς πολυ καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 01:02 Ο Johnnaousa: #2.929 04-01-12 01:02 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: The Ides of March = δεν με ενθουσιασε, καλουτσικη ηταν μωρε. The next three days = αρκετα καλη! Real steel = καλη προς πολυ καλη Click για ανάπτυξη... εχω δει και εγω την πρωτη..επισης μου αφησε ενα αδιαφορα αισθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 02:28 Η prinCess.: #2.930 04-01-12 02:28 The Help. ΠΟΛΥ καλή όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 19:28 Η amy001 έγραψε: #2.931 04-01-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Spoiler The Help. ΠΟΛΥ καλή όμως. Click για ανάπτυξη... την προτεινεις δηλαδη?θελω και εγω να την δω αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2012 ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 19:44 Ο ἅλς έγραψε: #2.932 04-01-12 19:44 Πολύ καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:39 Η CiNeFiL έγραψε: #2.933 05-01-12 23:39 https://www.imdb.com/title/tt1422020/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:41 Ο Johnnaousa: #2.934 05-01-12 23:41 το Hugo..καλη ηταν ενταξει..τωρα βλεπω το Warrior ..κανω διαλειμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:15 Ο Guest 515609: #2.935 06-01-12 00:15 Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #2.936 06-01-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις χωρις Λαρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #2.937 06-01-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ωραιο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:32 Ο Guest 515609: #2.938 06-01-12 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν μπορεις χωρις Λαρισα Click για ανάπτυξη... Ναι επαθα εξαρτηση,ασε Αρχική Δημοσίευση από Gate4: δεν ειναι ωραιο;; Click για ανάπτυξη... Ξερες ατακες.Μπορει μερικες να ηταν καλες αλλα πολυ στημενες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Or3st1s SOAD Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:36 Ο Or3st1s SOAD: #2.939 06-01-12 00:36 Εγω ειδα μια καινουρια Reservoir dogs-Quentin Tarantino Aπλη υποκλιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 17:25 Ο rebel έγραψε: #2.940 06-01-12 17:25 Kinsey https://www.imdb.com/title/tt0362269/ πολύ μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
L'avventura (1960) https://www.imdb.com/title/tt0053619/ Χαρακτηριστική ταινία του Michelangelo Antonioni, η οποία αρχικά προκάλεσε το κοινό της εποχής και οδήγησε σε κατηγορίες για ανηθικότητα. Αργή εξέλιξη της πλοκής, χορταστικά πλάνα τοπίων και αρκετές στιγμές σιωπής για να σκεφτούμε πάνω στα συναισθήματα των πρωταγωνιστών. Πρόκειται, κατά τους κριτικούς, για το πρώτο μέρος μίας άτυπης τριλογίας του σκηνοθέτη με επόμενες τις La Notte και L'eclipsse (για τις οποίες επιφυλάσσομαι στο μέλλον ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 20:54 Ο Johnny15 έγραψε: #2.922 02-01-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: 1.ηταν πολυ αργη για τα γουστα μου 2.αν εξαιρεσουμε τον τυπα που τον εδεσαν στην καρεκλα ολα τα αλλα ηταν too much(πχ με τον κακο πακιστανο που βασανισε την τυπισσα) 3.Η σφαιρα στο μαυρουλι που και καλα εκανε autoheal και μαλιστα οχι μονο ψηλοεκλεισε η πληγη αλλα γιατρεύτηκε κιολας 4.τα γαλλικα στο ακυρο απο τον Spoiler τρελο επιστημονα 5.η πλοκη,ειλικρινα περιμενα τοση ωρα απλα και μονο Spoiler για να ακουσω οτι η απαντηση ειναι να ακους προσεχτικά τον αλλον;;; 6.υποτιθεται οτι αμα δεν παρει τα χαπια του μετα απο ωρες αρχιζει σπασμους κτλπ(παλι ο τυπας στην καρεκλα) 7.απο εσενα μαλλον ειδα το post και την κατεβασα ε;; Εσενα τι σου αρεσε;;; Spoiler Θα προτιμουσα η απαντηση να ειναι ενα αδειο φιλο στο οποιο εβρισκες εσυ την ερωτηση κατι ξερω γω σε σχεση με την ζωη τοπυ εκαστοτε υποψηφιου... Click για ανάπτυξη... 1) Για μένα μια χαρά ήταν. Αν την αποκαλείς αργή μάλλον κλασσικά δράματα του στυλ Ο Νονος κλπ δεν σου κάνουν? 2) Ο Πακιστανός είχε πολύ πλάκα ρε συ Αυτός ήθελα να κερδίσει! 3) Ε καλά το autoheal ήταν τραβηγμένο 4,5,6) Μα έτσι ήταν το σενάριο 7) Εγώ την έβαλα. Είχα πει ότι δεν είναι τίποτα φοβερό αλλά μια φορά να τη δεις καλή είναι, δεν είναι σαν τις ταινίες που μετά λες "τι χάσιμο χρόνου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 22:42 Ο moxa15 έγραψε: #2.923 02-01-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: 1) Για μένα μια χαρά ήταν. Αν την αποκαλείς αργή μάλλον κλασσικά δράματα του στυλ Ο Νονος κλπ δεν σου κάνουν? Click για ανάπτυξη... μμμμμμμ δεν ξερω οκ σιγουρα δεν ειμαι και τρελος φαν του ταραντινο(πιο αργα δεν γινεται) αλλα εχει αρκετες καλες ταινιουλες!!!!Ο νονος το 1 κ το 3 μου αρεσαν αλλα ναι γενικα βαριεμαι τις αργες...Γενικα παντως αν ηταν να επιλεξω 2) Ο Πακιστανός είχε πολύ πλάκα ρε συ Αυτός ήθελα να κερδίσει! Click για ανάπτυξη... οχι οχι ο τυπας που μιλαγε πολυ ηθελα με χιλια να νικησει το απαιτουσα 3) Ε καλά το autoheal ήταν τραβηγμένο Click για ανάπτυξη... ελα ρε το παρατήρησες;;; 4,5,6) Μα έτσι ήταν το σενάριο Click για ανάπτυξη... εεεε οκ εμενα δεν μου αρεσε καθολου τι να σου πω,γουστα ειναι αυτα 7) Εγώ την έβαλα. Είχα πει ότι δεν είναι τίποτα φοβερό αλλά μια φορά να τη δεις καλή είναι, δεν είναι σαν τις ταινίες που μετά λες "τι χάσιμο χρόνου". Click για ανάπτυξη... αντε οκ δεν την λες και χασιμο χρονου αλλα σιγουρα δεν ηταν και κατι φοβερο.Απλα μια αδιαφορη ταινια θα ελεγα.... Back on topic American Psycho αν και καπως ανώμαλο σαν ταινια καλο ηταν respect (κυριως το τελος και ετσι οπως προκυπτει...) Αν και εχω πολλες σκεψεις να πω θα παραθεσω απλα τα λογια καποιου ασιμου στο internet: In the end a sin of thought, or a sin of action, is still a sin. In the end we are left with a man, and a nation... whose mask is slipping. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 23:08 Η Lolarikos: #2.924 02-01-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: exam,την ειδα εδω ενας που την πρότεινε δεν μου αρεσε καθολου,χασιμο χρονου... Click για ανάπτυξη... απο οτι θυμαμαι δεν ειναι τοσο κακη ταινια εχει καλες στιγμες και η πλοκη ειναι σχετικα καλη, ενω ο σκηνοθετης χειριζεται πολυ καλα την καμερα με ωραια κοντινα και γενικα πλανα,ωραιες αμορσες και τη χρηση τραβελλινγκ. πισω στο θεμα μας τωρα περασα ευχαριστα την ωρα μου χαζευοντας 2 ακομα chuck norris films : Good Guys Wear Black (1978) An Eye for an Eye (1981) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2012 Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 13:31 Ο Efi1994 έγραψε: #2.925 03-01-12 13:31 που το ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιανουαρίου 2012 Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 22:32 Η Lolarikos: #2.926 03-01-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: που το ειδες? Click για ανάπτυξη... που ειδα τι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 23:02 Η Drama Prinzessin: #2.927 03-01-12 23:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2012 NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 00:45 Ο NikoTexXx: #2.928 04-01-12 00:45 The Ides of March = δεν με ενθουσιασε, καλουτσικη ηταν μωρε. The next three days = αρκετα καλη! Real steel = καλη προς πολυ καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 01:02 Ο Johnnaousa: #2.929 04-01-12 01:02 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: The Ides of March = δεν με ενθουσιασε, καλουτσικη ηταν μωρε. The next three days = αρκετα καλη! Real steel = καλη προς πολυ καλη Click για ανάπτυξη... εχω δει και εγω την πρωτη..επισης μου αφησε ενα αδιαφορα αισθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 02:28 Η prinCess.: #2.930 04-01-12 02:28 The Help. ΠΟΛΥ καλή όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 19:28 Η amy001 έγραψε: #2.931 04-01-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Spoiler The Help. ΠΟΛΥ καλή όμως. Click για ανάπτυξη... την προτεινεις δηλαδη?θελω και εγω να την δω αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2012 ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 19:44 Ο ἅλς έγραψε: #2.932 04-01-12 19:44 Πολύ καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:39 Η CiNeFiL έγραψε: #2.933 05-01-12 23:39 https://www.imdb.com/title/tt1422020/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:41 Ο Johnnaousa: #2.934 05-01-12 23:41 το Hugo..καλη ηταν ενταξει..τωρα βλεπω το Warrior ..κανω διαλειμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:15 Ο Guest 515609: #2.935 06-01-12 00:15 Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #2.936 06-01-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις χωρις Λαρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #2.937 06-01-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ωραιο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:32 Ο Guest 515609: #2.938 06-01-12 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν μπορεις χωρις Λαρισα Click για ανάπτυξη... Ναι επαθα εξαρτηση,ασε Αρχική Δημοσίευση από Gate4: δεν ειναι ωραιο;; Click για ανάπτυξη... Ξερες ατακες.Μπορει μερικες να ηταν καλες αλλα πολυ στημενες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Or3st1s SOAD Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:36 Ο Or3st1s SOAD: #2.939 06-01-12 00:36 Εγω ειδα μια καινουρια Reservoir dogs-Quentin Tarantino Aπλη υποκλιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 17:25 Ο rebel έγραψε: #2.940 06-01-12 17:25 Kinsey https://www.imdb.com/title/tt0362269/ πολύ μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alehunter: 1.ηταν πολυ αργη για τα γουστα μου 2.αν εξαιρεσουμε τον τυπα που τον εδεσαν στην καρεκλα ολα τα αλλα ηταν too much(πχ με τον κακο πακιστανο που βασανισε την τυπισσα) 3.Η σφαιρα στο μαυρουλι που και καλα εκανε autoheal και μαλιστα οχι μονο ψηλοεκλεισε η πληγη αλλα γιατρεύτηκε κιολας 4.τα γαλλικα στο ακυρο απο τον Spoiler τρελο επιστημονα 5.η πλοκη,ειλικρινα περιμενα τοση ωρα απλα και μονο Spoiler για να ακουσω οτι η απαντηση ειναι να ακους προσεχτικά τον αλλον;;; 6.υποτιθεται οτι αμα δεν παρει τα χαπια του μετα απο ωρες αρχιζει σπασμους κτλπ(παλι ο τυπας στην καρεκλα) 7.απο εσενα μαλλον ειδα το post και την κατεβασα ε;; Εσενα τι σου αρεσε;;; Spoiler Θα προτιμουσα η απαντηση να ειναι ενα αδειο φιλο στο οποιο εβρισκες εσυ την ερωτηση κατι ξερω γω σε σχεση με την ζωη τοπυ εκαστοτε υποψηφιου... Click για ανάπτυξη... 1) Για μένα μια χαρά ήταν. Αν την αποκαλείς αργή μάλλον κλασσικά δράματα του στυλ Ο Νονος κλπ δεν σου κάνουν? 2) Ο Πακιστανός είχε πολύ πλάκα ρε συ Αυτός ήθελα να κερδίσει! 3) Ε καλά το autoheal ήταν τραβηγμένο 4,5,6) Μα έτσι ήταν το σενάριο 7) Εγώ την έβαλα. Είχα πει ότι δεν είναι τίποτα φοβερό αλλά μια φορά να τη δεις καλή είναι, δεν είναι σαν τις ταινίες που μετά λες "τι χάσιμο χρόνου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 22:42 Ο moxa15 έγραψε: #2.923 02-01-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: 1) Για μένα μια χαρά ήταν. Αν την αποκαλείς αργή μάλλον κλασσικά δράματα του στυλ Ο Νονος κλπ δεν σου κάνουν? Click για ανάπτυξη... μμμμμμμ δεν ξερω οκ σιγουρα δεν ειμαι και τρελος φαν του ταραντινο(πιο αργα δεν γινεται) αλλα εχει αρκετες καλες ταινιουλες!!!!Ο νονος το 1 κ το 3 μου αρεσαν αλλα ναι γενικα βαριεμαι τις αργες...Γενικα παντως αν ηταν να επιλεξω 2) Ο Πακιστανός είχε πολύ πλάκα ρε συ Αυτός ήθελα να κερδίσει! Click για ανάπτυξη... οχι οχι ο τυπας που μιλαγε πολυ ηθελα με χιλια να νικησει το απαιτουσα 3) Ε καλά το autoheal ήταν τραβηγμένο Click για ανάπτυξη... ελα ρε το παρατήρησες;;; 4,5,6) Μα έτσι ήταν το σενάριο Click για ανάπτυξη... εεεε οκ εμενα δεν μου αρεσε καθολου τι να σου πω,γουστα ειναι αυτα 7) Εγώ την έβαλα. Είχα πει ότι δεν είναι τίποτα φοβερό αλλά μια φορά να τη δεις καλή είναι, δεν είναι σαν τις ταινίες που μετά λες "τι χάσιμο χρόνου". Click για ανάπτυξη... αντε οκ δεν την λες και χασιμο χρονου αλλα σιγουρα δεν ηταν και κατι φοβερο.Απλα μια αδιαφορη ταινια θα ελεγα.... Back on topic American Psycho αν και καπως ανώμαλο σαν ταινια καλο ηταν respect (κυριως το τελος και ετσι οπως προκυπτει...) Αν και εχω πολλες σκεψεις να πω θα παραθεσω απλα τα λογια καποιου ασιμου στο internet: In the end a sin of thought, or a sin of action, is still a sin. In the end we are left with a man, and a nation... whose mask is slipping. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 23:08 Η Lolarikos: #2.924 02-01-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: exam,την ειδα εδω ενας που την πρότεινε δεν μου αρεσε καθολου,χασιμο χρονου... Click για ανάπτυξη... απο οτι θυμαμαι δεν ειναι τοσο κακη ταινια εχει καλες στιγμες και η πλοκη ειναι σχετικα καλη, ενω ο σκηνοθετης χειριζεται πολυ καλα την καμερα με ωραια κοντινα και γενικα πλανα,ωραιες αμορσες και τη χρηση τραβελλινγκ. πισω στο θεμα μας τωρα περασα ευχαριστα την ωρα μου χαζευοντας 2 ακομα chuck norris films : Good Guys Wear Black (1978) An Eye for an Eye (1981) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2012 Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 13:31 Ο Efi1994 έγραψε: #2.925 03-01-12 13:31 που το ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιανουαρίου 2012 Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 22:32 Η Lolarikos: #2.926 03-01-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: που το ειδες? Click για ανάπτυξη... που ειδα τι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 23:02 Η Drama Prinzessin: #2.927 03-01-12 23:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2012 NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 00:45 Ο NikoTexXx: #2.928 04-01-12 00:45 The Ides of March = δεν με ενθουσιασε, καλουτσικη ηταν μωρε. The next three days = αρκετα καλη! Real steel = καλη προς πολυ καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 01:02 Ο Johnnaousa: #2.929 04-01-12 01:02 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: The Ides of March = δεν με ενθουσιασε, καλουτσικη ηταν μωρε. The next three days = αρκετα καλη! Real steel = καλη προς πολυ καλη Click για ανάπτυξη... εχω δει και εγω την πρωτη..επισης μου αφησε ενα αδιαφορα αισθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 02:28 Η prinCess.: #2.930 04-01-12 02:28 The Help. ΠΟΛΥ καλή όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 19:28 Η amy001 έγραψε: #2.931 04-01-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Spoiler The Help. ΠΟΛΥ καλή όμως. Click για ανάπτυξη... την προτεινεις δηλαδη?θελω και εγω να την δω αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2012 ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 19:44 Ο ἅλς έγραψε: #2.932 04-01-12 19:44 Πολύ καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:39 Η CiNeFiL έγραψε: #2.933 05-01-12 23:39 https://www.imdb.com/title/tt1422020/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:41 Ο Johnnaousa: #2.934 05-01-12 23:41 το Hugo..καλη ηταν ενταξει..τωρα βλεπω το Warrior ..κανω διαλειμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:15 Ο Guest 515609: #2.935 06-01-12 00:15 Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #2.936 06-01-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις χωρις Λαρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #2.937 06-01-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ωραιο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:32 Ο Guest 515609: #2.938 06-01-12 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν μπορεις χωρις Λαρισα Click για ανάπτυξη... Ναι επαθα εξαρτηση,ασε Αρχική Δημοσίευση από Gate4: δεν ειναι ωραιο;; Click για ανάπτυξη... Ξερες ατακες.Μπορει μερικες να ηταν καλες αλλα πολυ στημενες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Or3st1s SOAD Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:36 Ο Or3st1s SOAD: #2.939 06-01-12 00:36 Εγω ειδα μια καινουρια Reservoir dogs-Quentin Tarantino Aπλη υποκλιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 17:25 Ο rebel έγραψε: #2.940 06-01-12 17:25 Kinsey https://www.imdb.com/title/tt0362269/ πολύ μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: 1) Για μένα μια χαρά ήταν. Αν την αποκαλείς αργή μάλλον κλασσικά δράματα του στυλ Ο Νονος κλπ δεν σου κάνουν? Click για ανάπτυξη... μμμμμμμ δεν ξερω οκ σιγουρα δεν ειμαι και τρελος φαν του ταραντινο(πιο αργα δεν γινεται) αλλα εχει αρκετες καλες ταινιουλες!!!!Ο νονος το 1 κ το 3 μου αρεσαν αλλα ναι γενικα βαριεμαι τις αργες...Γενικα παντως αν ηταν να επιλεξω 2) Ο Πακιστανός είχε πολύ πλάκα ρε συ Αυτός ήθελα να κερδίσει! Click για ανάπτυξη... οχι οχι ο τυπας που μιλαγε πολυ ηθελα με χιλια να νικησει το απαιτουσα 3) Ε καλά το autoheal ήταν τραβηγμένο Click για ανάπτυξη... ελα ρε το παρατήρησες;;; 4,5,6) Μα έτσι ήταν το σενάριο Click για ανάπτυξη... εεεε οκ εμενα δεν μου αρεσε καθολου τι να σου πω,γουστα ειναι αυτα 7) Εγώ την έβαλα. Είχα πει ότι δεν είναι τίποτα φοβερό αλλά μια φορά να τη δεις καλή είναι, δεν είναι σαν τις ταινίες που μετά λες "τι χάσιμο χρόνου". Click για ανάπτυξη... αντε οκ δεν την λες και χασιμο χρονου αλλα σιγουρα δεν ηταν και κατι φοβερο.Απλα μια αδιαφορη ταινια θα ελεγα.... Back on topic American Psycho αν και καπως ανώμαλο σαν ταινια καλο ηταν respect (κυριως το τελος και ετσι οπως προκυπτει...) Αν και εχω πολλες σκεψεις να πω θα παραθεσω απλα τα λογια καποιου ασιμου στο internet: In the end a sin of thought, or a sin of action, is still a sin. In the end we are left with a man, and a nation... whose mask is slipping. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2012 στις 23:08 Η Lolarikos: #2.924 02-01-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: exam,την ειδα εδω ενας που την πρότεινε δεν μου αρεσε καθολου,χασιμο χρονου... Click για ανάπτυξη... απο οτι θυμαμαι δεν ειναι τοσο κακη ταινια εχει καλες στιγμες και η πλοκη ειναι σχετικα καλη, ενω ο σκηνοθετης χειριζεται πολυ καλα την καμερα με ωραια κοντινα και γενικα πλανα,ωραιες αμορσες και τη χρηση τραβελλινγκ. πισω στο θεμα μας τωρα περασα ευχαριστα την ωρα μου χαζευοντας 2 ακομα chuck norris films : Good Guys Wear Black (1978) An Eye for an Eye (1981) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2012 Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 13:31 Ο Efi1994 έγραψε: #2.925 03-01-12 13:31 που το ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιανουαρίου 2012 Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 22:32 Η Lolarikos: #2.926 03-01-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: που το ειδες? Click για ανάπτυξη... που ειδα τι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 23:02 Η Drama Prinzessin: #2.927 03-01-12 23:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2012 NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 00:45 Ο NikoTexXx: #2.928 04-01-12 00:45 The Ides of March = δεν με ενθουσιασε, καλουτσικη ηταν μωρε. The next three days = αρκετα καλη! Real steel = καλη προς πολυ καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 01:02 Ο Johnnaousa: #2.929 04-01-12 01:02 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: The Ides of March = δεν με ενθουσιασε, καλουτσικη ηταν μωρε. The next three days = αρκετα καλη! Real steel = καλη προς πολυ καλη Click για ανάπτυξη... εχω δει και εγω την πρωτη..επισης μου αφησε ενα αδιαφορα αισθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 02:28 Η prinCess.: #2.930 04-01-12 02:28 The Help. ΠΟΛΥ καλή όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 19:28 Η amy001 έγραψε: #2.931 04-01-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Spoiler The Help. ΠΟΛΥ καλή όμως. Click για ανάπτυξη... την προτεινεις δηλαδη?θελω και εγω να την δω αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2012 ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 19:44 Ο ἅλς έγραψε: #2.932 04-01-12 19:44 Πολύ καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:39 Η CiNeFiL έγραψε: #2.933 05-01-12 23:39 https://www.imdb.com/title/tt1422020/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:41 Ο Johnnaousa: #2.934 05-01-12 23:41 το Hugo..καλη ηταν ενταξει..τωρα βλεπω το Warrior ..κανω διαλειμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:15 Ο Guest 515609: #2.935 06-01-12 00:15 Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #2.936 06-01-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις χωρις Λαρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #2.937 06-01-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ωραιο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:32 Ο Guest 515609: #2.938 06-01-12 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν μπορεις χωρις Λαρισα Click για ανάπτυξη... Ναι επαθα εξαρτηση,ασε Αρχική Δημοσίευση από Gate4: δεν ειναι ωραιο;; Click για ανάπτυξη... Ξερες ατακες.Μπορει μερικες να ηταν καλες αλλα πολυ στημενες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Or3st1s SOAD Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:36 Ο Or3st1s SOAD: #2.939 06-01-12 00:36 Εγω ειδα μια καινουρια Reservoir dogs-Quentin Tarantino Aπλη υποκλιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 17:25 Ο rebel έγραψε: #2.940 06-01-12 17:25 Kinsey https://www.imdb.com/title/tt0362269/ πολύ μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alehunter: exam,την ειδα εδω ενας που την πρότεινε δεν μου αρεσε καθολου,χασιμο χρονου... Click για ανάπτυξη... απο οτι θυμαμαι δεν ειναι τοσο κακη ταινια εχει καλες στιγμες και η πλοκη ειναι σχετικα καλη, ενω ο σκηνοθετης χειριζεται πολυ καλα την καμερα με ωραια κοντινα και γενικα πλανα,ωραιες αμορσες και τη χρηση τραβελλινγκ. πισω στο θεμα μας τωρα περασα ευχαριστα την ωρα μου χαζευοντας 2 ακομα chuck norris films : Good Guys Wear Black (1978) An Eye for an Eye (1981) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 13:31 Ο Efi1994 έγραψε: #2.925 03-01-12 13:31 που το ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιανουαρίου 2012 Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 22:32 Η Lolarikos: #2.926 03-01-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: που το ειδες? Click για ανάπτυξη... που ειδα τι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 23:02 Η Drama Prinzessin: #2.927 03-01-12 23:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2012 NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 00:45 Ο NikoTexXx: #2.928 04-01-12 00:45 The Ides of March = δεν με ενθουσιασε, καλουτσικη ηταν μωρε. The next three days = αρκετα καλη! Real steel = καλη προς πολυ καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 01:02 Ο Johnnaousa: #2.929 04-01-12 01:02 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: The Ides of March = δεν με ενθουσιασε, καλουτσικη ηταν μωρε. The next three days = αρκετα καλη! Real steel = καλη προς πολυ καλη Click για ανάπτυξη... εχω δει και εγω την πρωτη..επισης μου αφησε ενα αδιαφορα αισθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 02:28 Η prinCess.: #2.930 04-01-12 02:28 The Help. ΠΟΛΥ καλή όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 19:28 Η amy001 έγραψε: #2.931 04-01-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Spoiler The Help. ΠΟΛΥ καλή όμως. Click για ανάπτυξη... την προτεινεις δηλαδη?θελω και εγω να την δω αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2012 ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 19:44 Ο ἅλς έγραψε: #2.932 04-01-12 19:44 Πολύ καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:39 Η CiNeFiL έγραψε: #2.933 05-01-12 23:39 https://www.imdb.com/title/tt1422020/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:41 Ο Johnnaousa: #2.934 05-01-12 23:41 το Hugo..καλη ηταν ενταξει..τωρα βλεπω το Warrior ..κανω διαλειμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:15 Ο Guest 515609: #2.935 06-01-12 00:15 Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #2.936 06-01-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις χωρις Λαρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #2.937 06-01-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ωραιο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:32 Ο Guest 515609: #2.938 06-01-12 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν μπορεις χωρις Λαρισα Click για ανάπτυξη... Ναι επαθα εξαρτηση,ασε Αρχική Δημοσίευση από Gate4: δεν ειναι ωραιο;; Click για ανάπτυξη... Ξερες ατακες.Μπορει μερικες να ηταν καλες αλλα πολυ στημενες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Or3st1s SOAD Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:36 Ο Or3st1s SOAD: #2.939 06-01-12 00:36 Εγω ειδα μια καινουρια Reservoir dogs-Quentin Tarantino Aπλη υποκλιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 17:25 Ο rebel έγραψε: #2.940 06-01-12 17:25 Kinsey https://www.imdb.com/title/tt0362269/ πολύ μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
που το ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 22:32 Η Lolarikos: #2.926 03-01-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: που το ειδες? Click για ανάπτυξη... που ειδα τι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 23:02 Η Drama Prinzessin: #2.927 03-01-12 23:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2012 NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 00:45 Ο NikoTexXx: #2.928 04-01-12 00:45 The Ides of March = δεν με ενθουσιασε, καλουτσικη ηταν μωρε. The next three days = αρκετα καλη! Real steel = καλη προς πολυ καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 01:02 Ο Johnnaousa: #2.929 04-01-12 01:02 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: The Ides of March = δεν με ενθουσιασε, καλουτσικη ηταν μωρε. The next three days = αρκετα καλη! Real steel = καλη προς πολυ καλη Click για ανάπτυξη... εχω δει και εγω την πρωτη..επισης μου αφησε ενα αδιαφορα αισθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 02:28 Η prinCess.: #2.930 04-01-12 02:28 The Help. ΠΟΛΥ καλή όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 19:28 Η amy001 έγραψε: #2.931 04-01-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Spoiler The Help. ΠΟΛΥ καλή όμως. Click για ανάπτυξη... την προτεινεις δηλαδη?θελω και εγω να την δω αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2012 ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 19:44 Ο ἅλς έγραψε: #2.932 04-01-12 19:44 Πολύ καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:39 Η CiNeFiL έγραψε: #2.933 05-01-12 23:39 https://www.imdb.com/title/tt1422020/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:41 Ο Johnnaousa: #2.934 05-01-12 23:41 το Hugo..καλη ηταν ενταξει..τωρα βλεπω το Warrior ..κανω διαλειμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:15 Ο Guest 515609: #2.935 06-01-12 00:15 Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #2.936 06-01-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις χωρις Λαρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #2.937 06-01-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ωραιο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:32 Ο Guest 515609: #2.938 06-01-12 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν μπορεις χωρις Λαρισα Click για ανάπτυξη... Ναι επαθα εξαρτηση,ασε Αρχική Δημοσίευση από Gate4: δεν ειναι ωραιο;; Click για ανάπτυξη... Ξερες ατακες.Μπορει μερικες να ηταν καλες αλλα πολυ στημενες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Or3st1s SOAD Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:36 Ο Or3st1s SOAD: #2.939 06-01-12 00:36 Εγω ειδα μια καινουρια Reservoir dogs-Quentin Tarantino Aπλη υποκλιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 17:25 Ο rebel έγραψε: #2.940 06-01-12 17:25 Kinsey https://www.imdb.com/title/tt0362269/ πολύ μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: που το ειδες? Click για ανάπτυξη... που ειδα τι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 23:02 Η Drama Prinzessin: #2.927 03-01-12 23:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2012 NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 00:45 Ο NikoTexXx: #2.928 04-01-12 00:45 The Ides of March = δεν με ενθουσιασε, καλουτσικη ηταν μωρε. The next three days = αρκετα καλη! Real steel = καλη προς πολυ καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 01:02 Ο Johnnaousa: #2.929 04-01-12 01:02 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: The Ides of March = δεν με ενθουσιασε, καλουτσικη ηταν μωρε. The next three days = αρκετα καλη! Real steel = καλη προς πολυ καλη Click για ανάπτυξη... εχω δει και εγω την πρωτη..επισης μου αφησε ενα αδιαφορα αισθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 02:28 Η prinCess.: #2.930 04-01-12 02:28 The Help. ΠΟΛΥ καλή όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 19:28 Η amy001 έγραψε: #2.931 04-01-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Spoiler The Help. ΠΟΛΥ καλή όμως. Click για ανάπτυξη... την προτεινεις δηλαδη?θελω και εγω να την δω αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2012 ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 19:44 Ο ἅλς έγραψε: #2.932 04-01-12 19:44 Πολύ καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:39 Η CiNeFiL έγραψε: #2.933 05-01-12 23:39 https://www.imdb.com/title/tt1422020/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:41 Ο Johnnaousa: #2.934 05-01-12 23:41 το Hugo..καλη ηταν ενταξει..τωρα βλεπω το Warrior ..κανω διαλειμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:15 Ο Guest 515609: #2.935 06-01-12 00:15 Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #2.936 06-01-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις χωρις Λαρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #2.937 06-01-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ωραιο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:32 Ο Guest 515609: #2.938 06-01-12 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν μπορεις χωρις Λαρισα Click για ανάπτυξη... Ναι επαθα εξαρτηση,ασε Αρχική Δημοσίευση από Gate4: δεν ειναι ωραιο;; Click για ανάπτυξη... Ξερες ατακες.Μπορει μερικες να ηταν καλες αλλα πολυ στημενες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Or3st1s SOAD Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:36 Ο Or3st1s SOAD: #2.939 06-01-12 00:36 Εγω ειδα μια καινουρια Reservoir dogs-Quentin Tarantino Aπλη υποκλιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 17:25 Ο rebel έγραψε: #2.940 06-01-12 17:25 Kinsey https://www.imdb.com/title/tt0362269/ πολύ μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 00:45 Ο NikoTexXx: #2.928 04-01-12 00:45 The Ides of March = δεν με ενθουσιασε, καλουτσικη ηταν μωρε. The next three days = αρκετα καλη! Real steel = καλη προς πολυ καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 01:02 Ο Johnnaousa: #2.929 04-01-12 01:02 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: The Ides of March = δεν με ενθουσιασε, καλουτσικη ηταν μωρε. The next three days = αρκετα καλη! Real steel = καλη προς πολυ καλη Click για ανάπτυξη... εχω δει και εγω την πρωτη..επισης μου αφησε ενα αδιαφορα αισθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 02:28 Η prinCess.: #2.930 04-01-12 02:28 The Help. ΠΟΛΥ καλή όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 19:28 Η amy001 έγραψε: #2.931 04-01-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Spoiler The Help. ΠΟΛΥ καλή όμως. Click για ανάπτυξη... την προτεινεις δηλαδη?θελω και εγω να την δω αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2012 ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 19:44 Ο ἅλς έγραψε: #2.932 04-01-12 19:44 Πολύ καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:39 Η CiNeFiL έγραψε: #2.933 05-01-12 23:39 https://www.imdb.com/title/tt1422020/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:41 Ο Johnnaousa: #2.934 05-01-12 23:41 το Hugo..καλη ηταν ενταξει..τωρα βλεπω το Warrior ..κανω διαλειμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:15 Ο Guest 515609: #2.935 06-01-12 00:15 Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #2.936 06-01-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις χωρις Λαρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #2.937 06-01-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ωραιο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:32 Ο Guest 515609: #2.938 06-01-12 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν μπορεις χωρις Λαρισα Click για ανάπτυξη... Ναι επαθα εξαρτηση,ασε Αρχική Δημοσίευση από Gate4: δεν ειναι ωραιο;; Click για ανάπτυξη... Ξερες ατακες.Μπορει μερικες να ηταν καλες αλλα πολυ στημενες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Or3st1s SOAD Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:36 Ο Or3st1s SOAD: #2.939 06-01-12 00:36 Εγω ειδα μια καινουρια Reservoir dogs-Quentin Tarantino Aπλη υποκλιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 17:25 Ο rebel έγραψε: #2.940 06-01-12 17:25 Kinsey https://www.imdb.com/title/tt0362269/ πολύ μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
The Ides of March = δεν με ενθουσιασε, καλουτσικη ηταν μωρε. The next three days = αρκετα καλη! Real steel = καλη προς πολυ καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 01:02 Ο Johnnaousa: #2.929 04-01-12 01:02 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: The Ides of March = δεν με ενθουσιασε, καλουτσικη ηταν μωρε. The next three days = αρκετα καλη! Real steel = καλη προς πολυ καλη Click για ανάπτυξη... εχω δει και εγω την πρωτη..επισης μου αφησε ενα αδιαφορα αισθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 02:28 Η prinCess.: #2.930 04-01-12 02:28 The Help. ΠΟΛΥ καλή όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 19:28 Η amy001 έγραψε: #2.931 04-01-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Spoiler The Help. ΠΟΛΥ καλή όμως. Click για ανάπτυξη... την προτεινεις δηλαδη?θελω και εγω να την δω αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2012 ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 19:44 Ο ἅλς έγραψε: #2.932 04-01-12 19:44 Πολύ καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:39 Η CiNeFiL έγραψε: #2.933 05-01-12 23:39 https://www.imdb.com/title/tt1422020/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:41 Ο Johnnaousa: #2.934 05-01-12 23:41 το Hugo..καλη ηταν ενταξει..τωρα βλεπω το Warrior ..κανω διαλειμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:15 Ο Guest 515609: #2.935 06-01-12 00:15 Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #2.936 06-01-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις χωρις Λαρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #2.937 06-01-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ωραιο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:32 Ο Guest 515609: #2.938 06-01-12 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν μπορεις χωρις Λαρισα Click για ανάπτυξη... Ναι επαθα εξαρτηση,ασε Αρχική Δημοσίευση από Gate4: δεν ειναι ωραιο;; Click για ανάπτυξη... Ξερες ατακες.Μπορει μερικες να ηταν καλες αλλα πολυ στημενες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Or3st1s SOAD Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:36 Ο Or3st1s SOAD: #2.939 06-01-12 00:36 Εγω ειδα μια καινουρια Reservoir dogs-Quentin Tarantino Aπλη υποκλιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 17:25 Ο rebel έγραψε: #2.940 06-01-12 17:25 Kinsey https://www.imdb.com/title/tt0362269/ πολύ μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: The Ides of March = δεν με ενθουσιασε, καλουτσικη ηταν μωρε. The next three days = αρκετα καλη! Real steel = καλη προς πολυ καλη Click για ανάπτυξη... εχω δει και εγω την πρωτη..επισης μου αφησε ενα αδιαφορα αισθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 02:28 Η prinCess.: #2.930 04-01-12 02:28 The Help. ΠΟΛΥ καλή όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 19:28 Η amy001 έγραψε: #2.931 04-01-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Spoiler The Help. ΠΟΛΥ καλή όμως. Click για ανάπτυξη... την προτεινεις δηλαδη?θελω και εγω να την δω αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2012 ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 19:44 Ο ἅλς έγραψε: #2.932 04-01-12 19:44 Πολύ καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:39 Η CiNeFiL έγραψε: #2.933 05-01-12 23:39 https://www.imdb.com/title/tt1422020/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:41 Ο Johnnaousa: #2.934 05-01-12 23:41 το Hugo..καλη ηταν ενταξει..τωρα βλεπω το Warrior ..κανω διαλειμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:15 Ο Guest 515609: #2.935 06-01-12 00:15 Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #2.936 06-01-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις χωρις Λαρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #2.937 06-01-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ωραιο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:32 Ο Guest 515609: #2.938 06-01-12 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν μπορεις χωρις Λαρισα Click για ανάπτυξη... Ναι επαθα εξαρτηση,ασε Αρχική Δημοσίευση από Gate4: δεν ειναι ωραιο;; Click για ανάπτυξη... Ξερες ατακες.Μπορει μερικες να ηταν καλες αλλα πολυ στημενες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Or3st1s SOAD Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:36 Ο Or3st1s SOAD: #2.939 06-01-12 00:36 Εγω ειδα μια καινουρια Reservoir dogs-Quentin Tarantino Aπλη υποκλιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 17:25 Ο rebel έγραψε: #2.940 06-01-12 17:25 Kinsey https://www.imdb.com/title/tt0362269/ πολύ μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
The Help. ΠΟΛΥ καλή όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 19:28 Η amy001 έγραψε: #2.931 04-01-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Spoiler The Help. ΠΟΛΥ καλή όμως. Click για ανάπτυξη... την προτεινεις δηλαδη?θελω και εγω να την δω αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Ιανουαρίου 2012 ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 19:44 Ο ἅλς έγραψε: #2.932 04-01-12 19:44 Πολύ καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:39 Η CiNeFiL έγραψε: #2.933 05-01-12 23:39 https://www.imdb.com/title/tt1422020/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:41 Ο Johnnaousa: #2.934 05-01-12 23:41 το Hugo..καλη ηταν ενταξει..τωρα βλεπω το Warrior ..κανω διαλειμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:15 Ο Guest 515609: #2.935 06-01-12 00:15 Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #2.936 06-01-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις χωρις Λαρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #2.937 06-01-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ωραιο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:32 Ο Guest 515609: #2.938 06-01-12 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν μπορεις χωρις Λαρισα Click για ανάπτυξη... Ναι επαθα εξαρτηση,ασε Αρχική Δημοσίευση από Gate4: δεν ειναι ωραιο;; Click για ανάπτυξη... Ξερες ατακες.Μπορει μερικες να ηταν καλες αλλα πολυ στημενες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Or3st1s SOAD Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:36 Ο Or3st1s SOAD: #2.939 06-01-12 00:36 Εγω ειδα μια καινουρια Reservoir dogs-Quentin Tarantino Aπλη υποκλιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 17:25 Ο rebel έγραψε: #2.940 06-01-12 17:25 Kinsey https://www.imdb.com/title/tt0362269/ πολύ μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Spoiler The Help. ΠΟΛΥ καλή όμως. Click για ανάπτυξη... την προτεινεις δηλαδη?θελω και εγω να την δω αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 19:44 Ο ἅλς έγραψε: #2.932 04-01-12 19:44 Πολύ καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:39 Η CiNeFiL έγραψε: #2.933 05-01-12 23:39 https://www.imdb.com/title/tt1422020/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:41 Ο Johnnaousa: #2.934 05-01-12 23:41 το Hugo..καλη ηταν ενταξει..τωρα βλεπω το Warrior ..κανω διαλειμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:15 Ο Guest 515609: #2.935 06-01-12 00:15 Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #2.936 06-01-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις χωρις Λαρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #2.937 06-01-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ωραιο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:32 Ο Guest 515609: #2.938 06-01-12 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν μπορεις χωρις Λαρισα Click για ανάπτυξη... Ναι επαθα εξαρτηση,ασε Αρχική Δημοσίευση από Gate4: δεν ειναι ωραιο;; Click για ανάπτυξη... Ξερες ατακες.Μπορει μερικες να ηταν καλες αλλα πολυ στημενες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Or3st1s SOAD Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:36 Ο Or3st1s SOAD: #2.939 06-01-12 00:36 Εγω ειδα μια καινουρια Reservoir dogs-Quentin Tarantino Aπλη υποκλιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 17:25 Ο rebel έγραψε: #2.940 06-01-12 17:25 Kinsey https://www.imdb.com/title/tt0362269/ πολύ μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:39 Η CiNeFiL έγραψε: #2.933 05-01-12 23:39 https://www.imdb.com/title/tt1422020/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:41 Ο Johnnaousa: #2.934 05-01-12 23:41 το Hugo..καλη ηταν ενταξει..τωρα βλεπω το Warrior ..κανω διαλειμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:15 Ο Guest 515609: #2.935 06-01-12 00:15 Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #2.936 06-01-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις χωρις Λαρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #2.937 06-01-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ωραιο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:32 Ο Guest 515609: #2.938 06-01-12 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν μπορεις χωρις Λαρισα Click για ανάπτυξη... Ναι επαθα εξαρτηση,ασε Αρχική Δημοσίευση από Gate4: δεν ειναι ωραιο;; Click για ανάπτυξη... Ξερες ατακες.Μπορει μερικες να ηταν καλες αλλα πολυ στημενες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Or3st1s SOAD Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:36 Ο Or3st1s SOAD: #2.939 06-01-12 00:36 Εγω ειδα μια καινουρια Reservoir dogs-Quentin Tarantino Aπλη υποκλιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 17:25 Ο rebel έγραψε: #2.940 06-01-12 17:25 Kinsey https://www.imdb.com/title/tt0362269/ πολύ μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.imdb.com/title/tt1422020/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2012 στις 23:41 Ο Johnnaousa: #2.934 05-01-12 23:41 το Hugo..καλη ηταν ενταξει..τωρα βλεπω το Warrior ..κανω διαλειμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:15 Ο Guest 515609: #2.935 06-01-12 00:15 Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #2.936 06-01-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις χωρις Λαρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #2.937 06-01-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ωραιο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:32 Ο Guest 515609: #2.938 06-01-12 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν μπορεις χωρις Λαρισα Click για ανάπτυξη... Ναι επαθα εξαρτηση,ασε Αρχική Δημοσίευση από Gate4: δεν ειναι ωραιο;; Click για ανάπτυξη... Ξερες ατακες.Μπορει μερικες να ηταν καλες αλλα πολυ στημενες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Or3st1s SOAD Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:36 Ο Or3st1s SOAD: #2.939 06-01-12 00:36 Εγω ειδα μια καινουρια Reservoir dogs-Quentin Tarantino Aπλη υποκλιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 17:25 Ο rebel έγραψε: #2.940 06-01-12 17:25 Kinsey https://www.imdb.com/title/tt0362269/ πολύ μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το Hugo..καλη ηταν ενταξει..τωρα βλεπω το Warrior ..κανω διαλειμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:15 Ο Guest 515609: #2.935 06-01-12 00:15 Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #2.936 06-01-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις χωρις Λαρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #2.937 06-01-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ωραιο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:32 Ο Guest 515609: #2.938 06-01-12 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν μπορεις χωρις Λαρισα Click για ανάπτυξη... Ναι επαθα εξαρτηση,ασε Αρχική Δημοσίευση από Gate4: δεν ειναι ωραιο;; Click για ανάπτυξη... Ξερες ατακες.Μπορει μερικες να ηταν καλες αλλα πολυ στημενες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Or3st1s SOAD Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:36 Ο Or3st1s SOAD: #2.939 06-01-12 00:36 Εγω ειδα μια καινουρια Reservoir dogs-Quentin Tarantino Aπλη υποκλιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 17:25 Ο rebel έγραψε: #2.940 06-01-12 17:25 Kinsey https://www.imdb.com/title/tt0362269/ πολύ μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #2.936 06-01-12 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις χωρις Λαρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #2.937 06-01-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ωραιο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:32 Ο Guest 515609: #2.938 06-01-12 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν μπορεις χωρις Λαρισα Click για ανάπτυξη... Ναι επαθα εξαρτηση,ασε Αρχική Δημοσίευση από Gate4: δεν ειναι ωραιο;; Click για ανάπτυξη... Ξερες ατακες.Μπορει μερικες να ηταν καλες αλλα πολυ στημενες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Or3st1s SOAD Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:36 Ο Or3st1s SOAD: #2.939 06-01-12 00:36 Εγω ειδα μια καινουρια Reservoir dogs-Quentin Tarantino Aπλη υποκλιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 17:25 Ο rebel έγραψε: #2.940 06-01-12 17:25 Kinsey https://www.imdb.com/title/tt0362269/ πολύ μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις χωρις Λαρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #2.937 06-01-12 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ωραιο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:32 Ο Guest 515609: #2.938 06-01-12 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν μπορεις χωρις Λαρισα Click για ανάπτυξη... Ναι επαθα εξαρτηση,ασε Αρχική Δημοσίευση από Gate4: δεν ειναι ωραιο;; Click για ανάπτυξη... Ξερες ατακες.Μπορει μερικες να ηταν καλες αλλα πολυ στημενες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Or3st1s SOAD Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:36 Ο Or3st1s SOAD: #2.939 06-01-12 00:36 Εγω ειδα μια καινουρια Reservoir dogs-Quentin Tarantino Aπλη υποκλιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 17:25 Ο rebel έγραψε: #2.940 06-01-12 17:25 Kinsey https://www.imdb.com/title/tt0362269/ πολύ μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Spoiler Δεν προκειται να ξαναδω ελληνικη σαχλοκωμωδια Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ωραιο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:32 Ο Guest 515609: #2.938 06-01-12 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν μπορεις χωρις Λαρισα Click για ανάπτυξη... Ναι επαθα εξαρτηση,ασε Αρχική Δημοσίευση από Gate4: δεν ειναι ωραιο;; Click για ανάπτυξη... Ξερες ατακες.Μπορει μερικες να ηταν καλες αλλα πολυ στημενες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2012 Or3st1s SOAD Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:36 Ο Or3st1s SOAD: #2.939 06-01-12 00:36 Εγω ειδα μια καινουρια Reservoir dogs-Quentin Tarantino Aπλη υποκλιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 17:25 Ο rebel έγραψε: #2.940 06-01-12 17:25 Kinsey https://www.imdb.com/title/tt0362269/ πολύ μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Vicky13 chester20080 damn arpol03 suaimhneas Steliosgkougkou Νομάρχης Angelikaaa Abiogenesis Dr. Gl. Luminous charmander Obi-Wan Kenobi Ness constansn aririn ilovekpop χημεια4λαιφ gumiho Wonderkid guest24440 P.Dam. giannhs2001 Scandal Than003 Giorgkalo Maria_Xagorari love_to_learn Unboxholics Libertus Paraskevoula_5 Fanimaid123 eukleidhs1821 Emilouko Georgekk tsiobieman SlimShady Chris_Kon floydiantree Katerinaki13 Darkking Ryuzaki Steffie88 Mukumbura Slytherin Prak chrysm Viedo DrsKatia Vkvkvk J.Cameron olga123 fockos jj! stefan Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Βλα Unseen skygge Wrong JohnGreek hecktors Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν μπορεις χωρις Λαρισα Click για ανάπτυξη... Ναι επαθα εξαρτηση,ασε Αρχική Δημοσίευση από Gate4: δεν ειναι ωραιο;; Click για ανάπτυξη... Ξερες ατακες.Μπορει μερικες να ηταν καλες αλλα πολυ στημενες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Or3st1s SOAD Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 00:36 Ο Or3st1s SOAD: #2.939 06-01-12 00:36 Εγω ειδα μια καινουρια Reservoir dogs-Quentin Tarantino Aπλη υποκλιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 17:25 Ο rebel έγραψε: #2.940 06-01-12 17:25 Kinsey https://www.imdb.com/title/tt0362269/ πολύ μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 389 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 389 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγω ειδα μια καινουρια Reservoir dogs-Quentin Tarantino Aπλη υποκλιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 17:25 Ο rebel έγραψε: #2.940 06-01-12 17:25 Kinsey https://www.imdb.com/title/tt0362269/ πολύ μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kinsey https://www.imdb.com/title/tt0362269/ πολύ μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.