moxa15
Διάσημο μέλος
εγω χτες ειδα το ELEKTRA δεν μπορω να πω οτι ηταν και τοσο καλο,σιγουρα δεν θα σας το συνιστούσα
https://www.imdb.com/title/tt0357277/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fayy_22
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Δεν μπορώ να πω ότι ξετρεάθηκα
Υποτίθεται, ότι ήταν βραδιά καλών ταινιών, άλλα ο ξάδερφός μου είχε πάρει λάθος ταινία

BLaZy8
Δραστήριο μέλος

manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Τhe way we were...
με την barbra streisand;; ωραία ήταν!!!Tα καλύτερα μας χρόνια.
Τhe way we were...

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
μετρια αλλα ευχαριστη(κυριως λογω eddie murphy)
ρανιααααα
Δραστήριο μέλος

Mr K.
Εκκολαπτόμενο μέλος
βαρέθηκα...βαρέθηκα..και ΒΑΡΕΘΗΚΑ!
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα γιατί?127 ώρες
βαρέθηκα...βαρέθηκα..και ΒΑΡΕΘΗΚΑ!
Εγώ 1,5 ώρα δεν είχα πάρει τα μάτια μου από την οθόνη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr K.
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν είχε εξέλιξη.προσπαθούσε προσπαθούσε ο τύπος και τίποτα δεν κατάφερνε...εκτός απ το τέλος που βήηκε την δραστική λύσηΜα γιατί?Εγώ 1,5 ώρα δεν είχα πάρει τα μάτια μου από την οθόνη!

catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε κρατούσε σε αγωνία όμως..δεν είχε εξέλιξη.προσπαθούσε προσπαθούσε ο τύπος και τίποτα δεν κατάφερνε...εκτός απ το τέλος που βήηκε την δραστική λύση![]()
GiannisED
Νεοφερμένο μέλος
xristina94
Νεοφερμένο μέλος
Στο σινεμά και ήταν η καλύτερη!

dr.melina
Νεοφερμένο μέλος
Μια από τα ίδια κι εγώ σε 3D.Harry Potter and the deathly hallows part 2
Στο σινεμά και ήταν η καλύτερη!![]()
moxa15
Διάσημο μέλος
μπα δεν θα το ελεγα,δεν μου αρεσε καθολου η ταινια εκτος καποιον αστειων που ειχε σε κατι ακυρες στιγμεςHarry Potter and the deathly hallows part 2
Στο σινεμά και ήταν η καλύτερη!![]()
Μια από τα ίδια κι εγώ σε 3D.
και εγω 3d και δεν μπορω να καταλαβω τι σου αρεσε...εμενα τπτ σε καμια απο τις 3 διαστασεις δεν μου κινησε το ενδιαφερον....τελος παντων καθενας με τα γουστα και τις ιδιαιτεροτητες του i guess

τεσπα τελευταια ταινια που ειδα-βλεπω τωρα ειναι https://www.imdb.com/title/tt0472399/ και μου αρεσει πολυ....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Vicky13
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Dr. Gl. Luminous
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki