Iliaso
Περιβόητο μέλος

Τ Ε Λ Ε Ι Α ! !
ΕΛΕΟΣ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος

EleNouzZz
Νεοφερμένο μέλος

μεγαλυτερος βαθμος δυσκολιας και θελει προσοχη!
η φυσικη κ η γεωμετρια μου φαινονται παλουκακια
ο ξενοφωντας με μια επαναληψουλα βγαινει μια χαρα
οσο για την ιστορια επαναληψη της α γυμνασιου
*tingerbel*
Νεοφερμένο μέλος

θελει προσπαθεια βεβαια (κυριως με την αλγεβρα) αλλα για ενα μαθητη που διαβαζει οργανωμενα και σωστα ειναι παιχνιδακι

djimmakos
Διάσημο μέλος

Αυτό που με τρομάζει εμένα είναι ότι στην κλίμακα των 100 βαθμών πιο εύκολα χάνεις βαθμούς απ' ότι στην κλίμακα των 20..
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Αυτά έχω να πω εγώ.
(Καλώς σας βρήκα κιόλας

elpi_richie
Νεοφερμένο μέλος

γιατι πρεπει αμεσα να διαλεξω για το μελλον μου!!Την μια διαλεγω το ενα κ την αλλη το αλλο!Το μονο που ξερω ειναι οτι χρειαζομαι διαβασμα!κ εχω κ την χειροτερη φιλολογο που ειχα ποτε!Βαζει κατι 7αρια..
ant1637
Νεοφερμένο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

εγώ έχω μεγάλο άγχος στο αν μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχω κατασταλάξει στο ποια κατέυθυνση 8έλω ν ακολουθήσω..είμαι μαθήτρια τ 19 κ 12/13 κ δν έχω ιδέα που έχω μεγαλύτερη κλίση κ που λιγότερη...γενικά πιστεύω ότι όπου κ ν πάω θ τ παω καλά,τ θέμα μ είναι ν ανακαλύψω τι μ αρέσει περισσότερο...το Σ.Ε.Π στ 2ο τετράμηνο πιστεύετε ότι 8 μ βοηθήσει κθλ??
Τί να σου πω.... όσες πληροφορίες και να σου παρουσιάσει ο καθηγητής, πρέπει εσύ τελικά να αποφασίσεις. Δεν υπάρχει καθηγητής που θα σου πει ''Πήγαινε εκεί''. Φυσικά όμως το μάθημα θα σε βοηθήσει. Η γνώση είναι δύναμη άρα μόλις έχεις τις απαραίτητες πληροφορίες, θα πάρεις μιαν απόφαση. Αυτό που μπορώ να σε συμβουλεύσω εγώ είναι να μη διαλέξεις κατεύθυνση με βάση τα μαθήματά της. Μην πέσεις δηλαδή στην παγίδα του τύπου ''Μου αρέσουν τα Λατινικά, άρα Θεωρητική''. Αποφάσισε με βάση τα επαγγέλματα.
Παρεμπιπτόντως, καλώς όρισες

*και συγχαρητήρια για το βαθμό σου

ant1637
Νεοφερμένο μέλος

:xixi:εσύ εχς αποφασίσει ποια κατευθ8υνση 8 πάρεις??
Shadowfax
Διάσημο μέλος

σ ευχαριστώ πλ γ τς συμβουλές..προσπαθώ ν μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα γ τη σημερινή αγορά εργασίας..ας ελπίσουμε ότι 8 κατασταλάξω εκεί π πραγματικά θέλω
:xixi:εσύ εχς αποφασίσει ποια κατευθ8υνση 8 πάρεις??
Ναι, έχω αποφασίσει από τις αρχές περίπου της χρονιάς.

ant1637
Νεοφερμένο μέλος

Ναι, έχω αποφασίσει από τις αρχές περίπου της χρονιάς.![]()
ποια σχολή σκέφτεσαι?:xixi:
Shadowfax
Διάσημο μέλος

ποια σχολή σκέφτεσαι?:xixi:
Δε ξέρω ακόμα για σχολές. Θετική κατεύθυνση πάντως. Μου αρέσει αρκετά το 3 πεδίο. Θα δούμε!

ant1637
Νεοφερμένο μέλος

το οποιο περιλαμβάνει?Δε ξέρω ακόμα για σχολές. Θετική κατεύθυνση πάντως. Μου αρέσει αρκετά το 3 πεδίο. Θα δούμε!![]()

Shadowfax
Διάσημο μέλος

ant1637
Νεοφερμένο μέλος

α μάλιστα... κ που μπορεί κάποιος ν βρεί πληροφορίες για κάθε πεδίο??Επιστήμες υγείας.![]()

Shadowfax
Διάσημο μέλος

α μάλιστα... κ που μπορεί κάποιος ν βρεί πληροφορίες για κάθε πεδίο??![]()
https://gym-n-mylot.pel.sch.gr/epistpedia.htm
Μου αρέσει επίσης και αυτό το site γιατί σε παραπέμπει κατευθείαν στις σχολές.
https://www.mixanografiko.gr/
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Chris00
- globglogabgalab
- Mitlos
- KonVag
- kafka
- Aris_PaP09
- marikakitsou16
- ntinos...
- Kris.gr
- Schlimazel
- LEXAROS
- Aggel0sss
- Sevaflev
- kostasst
- Kostas634
- aririn
- Ο Καλαμαράς
- Emmanouela.
- paul
- giorgakiss
- mermaid89
- Ioanna98
- SlimShady
- Magigi
- Meow
- Olakalamallon
- Joji
- nastasia8
- Philologist
- angeloskar
- johnstamatis34
- neurogirl
- Panagiotis2022
- spring day
- angies
- vasilis123321
- ggl
- Mammy Nun
- jYanniss
- Maynard
- augustine
- Konstantinos_3
- QWERTY23
- ioannaion
- Lia 2006
- b4d.bra1ns
- anastasis06
- NAYSIKA2021
- Γιούρα
- _Aggelos123
- Σωτηρία
- BillyTheKid
- GabrielaM
- Rene2004
- Dimitris9
- barkos
- J.Cameron
- Ststst02
- γιω99
- pinkheart
- tsiobieman
- Athens2002
- CuHg
- Viedo
- Ryuzaki
- Unboxholics
- harry akritas
- No name
- Mukumbura
- Stroka
- ΘανάσοςG4
- azula
- Μάρκος Βασίλης
- Bak563
- igeorgeoikonomo
- MarcoReus
- Serotonin
- Unseen skygge
- roud
- Bgpanos
- Pharmacist01
- T C
- Φινεύς
- Nefh_
- stefan
- Αλκης Κ.
- Slytherin
- Αντικειμενικός
- vehement
- Alexandroulitsa
- Γατόπαρδος.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.