Ποια είναι η αγαπημένη σας εποχή και γιατί;

Ποια είναι η αγαπημένη σας εποχή ;
Multiple votes are allowed. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 48)
  • Άνοιξη

• Καλοκαίρι

• Φθινόπωρο

• Χειμώνας

Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

eupalinaros

Νεοφερμένο μέλος

Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 37 μηνύματα.
Οι αγαπημένες εποχές μου είναι το φθινόπωρο και άνοιξη, παλιά ήμουν του καλοκαιριού επειδή μεγάλωσα στη Κρήτη και έμενα 5 λεπτά από τη θάλασσα, αλλά τώρα δε παλεύεται έκτος αν πας πριν τις 9-10 πρωί ή στις 7 απόγευμα στη θάλασσα.
Μισώ τους μήνες Ιανουάριο-Φεβρουάριο, μέσα Ιούνιου έως αρχές Ιούλιου και το Σεπτέμβριο. Τότε είναι η εξεταστική στη σχόλη και κλείνομαι στο σπίτι. :P
Ελλάδα και το φθινόπωρο είναι πανέμορφο. Εξωτερικό όμως θεωρώ την άνοιξη πολύ καλύτερη. Γενικά μου τη σπάει να βρέχει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Οι αγαπημένες εποχές μου είναι το φθινόπωρο και άνοιξη, παλιά ήμουν του καλοκαιριού επειδή μεγάλωσα στη Κρήτη και έμενα 5 λεπτά από τη θάλασσα, αλλά τώρα δε παλεύεται έκτος αν πας πριν τις 9-10 πρωί ή στις 7 απόγευμα στη θάλασσα.
Μισώ τους μήνες Ιανουάριο-Φεβρουάριο, μέσα Ιούνιου έως αρχές Ιούλιου και το Σεπτέμβριο. Τότε είναι η εξεταστική στη σχόλη και κλείνομαι στο σπίτι. :P
Τυχερέ! Μακάρι να ζούσα Κρήτη.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.849 μηνύματα.

Ilias__

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 79 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια