eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:06 Ο eupalinaros: #61 11-09-25 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Οι αγαπημένες εποχές μου είναι το φθινόπωρο και άνοιξη, παλιά ήμουν του καλοκαιριού επειδή μεγάλωσα στη Κρήτη και έμενα 5 λεπτά από τη θάλασσα, αλλά τώρα δε παλεύεται έκτος αν πας πριν τις 9-10 πρωί ή στις 7 απόγευμα στη θάλασσα. Μισώ τους μήνες Ιανουάριο-Φεβρουάριο, μέσα Ιούνιου έως αρχές Ιούλιου και το Σεπτέμβριο. Τότε είναι η εξεταστική στη σχόλη και κλείνομαι στο σπίτι. Click για ανάπτυξη... Ελλάδα και το φθινόπωρο είναι πανέμορφο. Εξωτερικό όμως θεωρώ την άνοιξη πολύ καλύτερη. Γενικά μου τη σπάει να βρέχει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Οι αγαπημένες εποχές μου είναι το φθινόπωρο και άνοιξη, παλιά ήμουν του καλοκαιριού επειδή μεγάλωσα στη Κρήτη και έμενα 5 λεπτά από τη θάλασσα, αλλά τώρα δε παλεύεται έκτος αν πας πριν τις 9-10 πρωί ή στις 7 απόγευμα στη θάλασσα. Μισώ τους μήνες Ιανουάριο-Φεβρουάριο, μέσα Ιούνιου έως αρχές Ιούλιου και το Σεπτέμβριο. Τότε είναι η εξεταστική στη σχόλη και κλείνομαι στο σπίτι. Click για ανάπτυξη... Τυχερέ! Μακάρι να ζούσα Κρήτη. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.979 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:17 Ο Skiyo έγραψε: #62 11-09-25 01:17 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Τυχερέ! Μακάρι να ζούσα Κρήτη Click για ανάπτυξη... Καλά είναι το καλοκαίρι, αλλά το χειμώνα πέφτει πολύ νεκρά ειδικά στα Χανιά. Οποτε προτιμώ να είμαι στη Αθήνα το χειμώνα και το καλοκαίρι στη Κρήτη. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:19 Ο Ilias__ έγραψε: #63 11-09-25 13:19 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Βασικά οτιδήποτε εκτός καλοκαιριού παλεύεται. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο σίγουρο Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching eupalinaros BillyTheKid elefther1ou_ zoed Maynard st.krf Corfu kitty AggelikiGr jYanniss jellojina bigguy Drscientist johnsala FNC_Sophia BatGuin Kate1914 charmander Ilias__ ang12_012 Scandal hello1234 redpointer Mixalis! sophieee Ilikntas Sotiris 12 tsiobieman abyssiniancat Vera giorgos8907 E.Z giannhs2001 UnderGroundGr Sotiris.Y fortheloveofshizaya Giorgkalo sakplat Debugging_Daemon chester20080 Halima Abiogenesis Nala chjan Unboxholics Joji marikakitsou16 MrDna constansn EFAKIT donut_daddy Lathy Wonderkid Χρήστος2006 bbb EllieKal Than003 P.Dam. Mitsaras23 V@Per thepigod762 Nicolas Bobaros32 Indecisive2 Startx0 phleidhs Helen06 Paladin Help :) bibliofagos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Οι αγαπημένες εποχές μου είναι το φθινόπωρο και άνοιξη, παλιά ήμουν του καλοκαιριού επειδή μεγάλωσα στη Κρήτη και έμενα 5 λεπτά από τη θάλασσα, αλλά τώρα δε παλεύεται έκτος αν πας πριν τις 9-10 πρωί ή στις 7 απόγευμα στη θάλασσα. Μισώ τους μήνες Ιανουάριο-Φεβρουάριο, μέσα Ιούνιου έως αρχές Ιούλιου και το Σεπτέμβριο. Τότε είναι η εξεταστική στη σχόλη και κλείνομαι στο σπίτι. Click για ανάπτυξη... Ελλάδα και το φθινόπωρο είναι πανέμορφο. Εξωτερικό όμως θεωρώ την άνοιξη πολύ καλύτερη. Γενικά μου τη σπάει να βρέχει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Οι αγαπημένες εποχές μου είναι το φθινόπωρο και άνοιξη, παλιά ήμουν του καλοκαιριού επειδή μεγάλωσα στη Κρήτη και έμενα 5 λεπτά από τη θάλασσα, αλλά τώρα δε παλεύεται έκτος αν πας πριν τις 9-10 πρωί ή στις 7 απόγευμα στη θάλασσα. Μισώ τους μήνες Ιανουάριο-Φεβρουάριο, μέσα Ιούνιου έως αρχές Ιούλιου και το Σεπτέμβριο. Τότε είναι η εξεταστική στη σχόλη και κλείνομαι στο σπίτι. Click για ανάπτυξη... Τυχερέ! Μακάρι να ζούσα Κρήτη.
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.979 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2025 στις 01:17 Ο Skiyo έγραψε: #62 11-09-25 01:17 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Τυχερέ! Μακάρι να ζούσα Κρήτη Click για ανάπτυξη... Καλά είναι το καλοκαίρι, αλλά το χειμώνα πέφτει πολύ νεκρά ειδικά στα Χανιά. Οποτε προτιμώ να είμαι στη Αθήνα το χειμώνα και το καλοκαίρι στη Κρήτη. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:19 Ο Ilias__ έγραψε: #63 11-09-25 13:19 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Βασικά οτιδήποτε εκτός καλοκαιριού παλεύεται. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο σίγουρο Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Τυχερέ! Μακάρι να ζούσα Κρήτη Click για ανάπτυξη... Καλά είναι το καλοκαίρι, αλλά το χειμώνα πέφτει πολύ νεκρά ειδικά στα Χανιά. Οποτε προτιμώ να είμαι στη Αθήνα το χειμώνα και το καλοκαίρι στη Κρήτη.
Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:19 Ο Ilias__ έγραψε: #63 11-09-25 13:19 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Βασικά οτιδήποτε εκτός καλοκαιριού παλεύεται. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο σίγουρο
Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Βασικά οτιδήποτε εκτός καλοκαιριού παλεύεται. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο σίγουρο