Εγώ πάλι εχω να πω οτι για να περάσεις οποιοδήποτε Β2 πάει να πει πως δεν είσαι άσχετος απλώς τυχαίνει μερικοί μαθητές να εξετάζονται στο Β2 που τους πάει .Αλλά σημαντικό βαθμό παίζει κ ο παράγοντας τυχή για αυτό μην ισοπεδώνουμε κανενα πιστοποιητικό γλωσσομάθειας.Όλα έχουν τις δυσκολίες τους.
Τώρα αυτό που είπε η
Lacta144 το θεωρώ ΛΑΘΟΣ γιατί δεν παίζει να είσαι μπάζο στα αγγλικα και να πάρεις lower...η απόδοση του μαθητη σε εξετάσεις διαφέρει απο αυτήν που έχει μέσα στην τάξη και το ξέρω απο προσωπική εμπειρία στις 3 εξετάσεις που έχω δώσει εως τώρα.Τίποτα δεν είναι εύκολο..εμείς τα ονομάζουμε εύκολα και αγχώνουμε παιδιά που δυσκολεύονται και τα κάνουμε να νιώθουν άχρηστα.Καλά θα κάνετε λοιπόν το αν είναι δύσκολο το εντεξελ ή οχι να το κρατάτε για τον εαυτό σας .Ένα παίδι που πιθανότατα να μην το εχει πάρει κ να ακούει σε όλο το φορουμ "πωωω είναι πανεύκολο κ τέτοια"να του καταστρέφουμε ακόμα πιο πολύ την ψυχολογία....απο μόνο του το παιδί θα θεωρεί οτι είναι χαζό που δεν κατάφερε να το περάσει.
Ολά αυτά τα λέω φιλικά..δεν είμαι θυμωμένη απλώς ήθελα να παραθέσω αυτά
Αν κάνω λάθος διορθώστε με (που δεν νομίζω)
Ξέρω τι είναι το εντεξέλ κ το έχω δώσει κ το έχω πάρει (για να προλάβω αυτούς που θα με ρωτήσουν για πολλούς και διαφορους λόγους).