aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 18:15 Η aLe3ouLa έγραψε: #41 17-08-09 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Evi_Panay: εγω προτεινω πληροφορικη!επαγγελμα νε πολυ καλη αποκατασταση!η αδερφη μου τελειςσε ασσοεε κ πριν ακομη παρει πτυχιο δουλευε σε πολυεθνικη με 1300..σκεψου να τελειωσεις κ να κανεις κ μεταπτυχιακο! καλη επιτυχια σε ο,τι επιλεξεις!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι, αλλά αυτό γίνεται τώρα, σε 5-6-7 χρόνια δεν ξέρουμε τι γίνεται. :p Τέλοσπάντων, Πληροφορική είναι από τις πρώτες προτιμήσεις μου στο μηχανογραφικό, αλλά δεν τις πιάνω..:p Αρχική Δημοσίευση από biousra: φυσικο!!!! Click για ανάπτυξη... Tελικά φυσικό δεν δήλωσα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Evi_Panay: εγω προτεινω πληροφορικη!επαγγελμα νε πολυ καλη αποκατασταση!η αδερφη μου τελειςσε ασσοεε κ πριν ακομη παρει πτυχιο δουλευε σε πολυεθνικη με 1300..σκεψου να τελειωσεις κ να κανεις κ μεταπτυχιακο! καλη επιτυχια σε ο,τι επιλεξεις!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι, αλλά αυτό γίνεται τώρα, σε 5-6-7 χρόνια δεν ξέρουμε τι γίνεται. :p Τέλοσπάντων, Πληροφορική είναι από τις πρώτες προτιμήσεις μου στο μηχανογραφικό, αλλά δεν τις πιάνω..:p Αρχική Δημοσίευση από biousra: φυσικο!!!! Click για ανάπτυξη... Tελικά φυσικό δεν δήλωσα. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.