nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδιά Καλησπέρα!Γνωρίζει μήπως κανένας πότε ξεκινούν τα μαθήματα του 1ου εξαμήνου?Ευχαριστώ προκαταβολικά
οταν βγαλουν πρόγραμμα, τσεκαρε καθε μερα το site της σχολης...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

οταν βγαλουν πρόγραμμα, τσεκαρε καθε μερα το site της σχολης...
Ελπίζω να μην είναι ακόμα υπέυθυνος για το πρόγραμμα ο Λέκτορας, κύριος Π., γιατί θα περιμένετε πολύ για να δείτε (τελικό) πρόγραμμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελπίζω να μην είναι ακόμα υπέυθυνος για το πρόγραμμα ο Λέκτορας, κύριος Π., γιατί θα περιμένετε πολύ για να δείτε (τελικό) πρόγραμμα![]()
κυριος Π....? ποιον λες?

nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα μαθήματα για το χειμερινό εξάμηνο 2012-2013 ξεκινάνε τη Δευτέρα 1/10/2012. Το πρόγραμμα μαθημάτων θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 28/9/2012.
ampalos95
Νεοφερμένο μέλος

nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

υπαρχει κανενας φοιτητης του τμηματος για να με ενημερωσει σχετικα με τα παντα γυρω απο το συγκεκριμενο τμημα???
μπες στο group CSD AUTH στο facebook και ρωτησε τους φοιτητες
https://www.facebook.com/groups/authcsd/
Civilara
Περιβόητο μέλος

https://www.adip.gr/eks/Final Report_csd_auth.pdf
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Quibrick
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Quibrick
Νεοφερμένο μέλος

τον μελετησες τον οδηγο σπουδων?
Φυσικα
chris2799
Νεοφερμένο μέλος

Και πως ειναι ως τμημα ??? (Για τις κριτικες του, διακρισεις, υποδομες κα )
ΥΓ: Ξερω οτι βιαζομαι λιγο, αλλα θα πρεπει να αποφασισω το συντομοτερο δυνατον ποια κατευθυση θα ακολουθησω στην γ λυκειου, αφου οι σχολες πληροφορικης ενταχθηκαν στο 5ο Ε.Π. Επισης, το προτιμω λογω του οτι μενω θεσσαλονικη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
airam
Νεοφερμένο μέλος

Σκεφτομαι να σπουδασω πληροφορικη και θα ηθελα τις γνωμες σας.
1. Εχει μελλον και εργασιακες προοπτικες; (ειμαι ανοιχτη καο για ελλαδα και για εξωτερικο)
2. Συγκεκριμενα οσοι ειναι η ηταν στο ΑΠΘ στο τμημα πληροφορικης ποιες ειναι οι εντυπωσεις σας;
3. Πιστευεται οτι αξιζει;
Ειμαι 2ο πεδιο και ως σχολες εχω σκεφτει φυσικο, μαθηματικο (τις οποιες εν τελει ψιλοαφησα λογω ελαχιστων επαγγελματικων προοπτικων), και τωρα ειμαι αναμεσα σε ημμυ και πληροφορικη.
Πειτε γνωμες ελευθερα πλιζ εντ θενκιου
Guest 454371
Επισκέπτης

@vassilis498 , @Scandal . Με εξαιρεση το 2ο ερωτημα, στα υπολοιπα μπορουν να σε βοηθησουν ανεταΓεια σας
1. Εχει μελλον και εργασιακες προοπτικες; (ειμαι ανοιχτη καο για ελλαδα και για εξωτερικο)
2. Συγκεκριμενα οσοι ειναι η ηταν στο ΑΠΘ στο τμημα πληροφορικης ποιες ειναι οι εντυπωσεις σας;
Ειμαι 2ο πεδιο και ως σχολες εχω σκεφτει φυσικο, μαθηματικο (τις οποιες εν τελει ψιλοαφησα λογω ελαχιστων επαγγελματικων προοπτικων), και τωρα ειμαι αναμεσα σε ημμυ και πληροφορικη.
Lefter
Νεοφερμένο μέλος

Η κυρία ανησυχία που έχω είναι ότι είμαι από θετική κατεύθυνση και ίσως να δυσκολευτώ αρκετά την αρχή
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Για το ΑΠΘ συγκεκριμενα δε γνωριζω να σου απαντησω αλλα οι επαγγελματιιες προοπτικες του τομεα ειναι αριστες. Ακομη κι αν το επιπεδο σου ειναι πολυ χαμηλο, δουλεια θα βρεις. Σημερα.Γεια σας
απαραιτητο disclaimer ωστοσο, οι σπουδες σου δεν καθοριζουν την επαγγελματικη σου πορεια
παλι χωρις να γνωριζω για το ΑΠΘ συγκεκριμενα, ως καποιος που περασε πληροφορικη χωρις ΑΕΠΠ σου λεω πως αν το παρεις ζεστα δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα. Ειναι πολυ μικρη η υλη του ΑΕΠΠ ωστε να σε απασχολει αλλωστε.Κάποιος από πληροφορική ΑΠΘ? Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις για επαγγελματική αποκατάσταση, τα μαθήματα και την σχολή γενικότερα.
Η κυρία ανησυχία που έχω είναι ότι είμαι από θετική κατεύθυνση και ίσως να δυσκολευτώ αρκετά την αρχή
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Αμα εισαι εσωστρεφης τυπος ή θες να εισαι πηγαινε πληροφορικη.Γεια σας
Αν το αναποδο ΗΜΜΥ.
Αν πας ΗΜΜΥ και σου λειπει η πληροφορικη το γυρνας ευκολα.
Αν εισαι πληροφορικη δεν το γυρνας σε ΗΜΜΥ ή το κανεις δυσκολα και εν μέρει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- haji
- 4ptil
- TERMITISSSS
- joa
- Johnny12
- yro2
- grammenoudis
- Leo komm
- Andr3asG
- Guhahg5837
- Helen06
- gospapbig
- RGX
- Ξανθη
- Gravix
- Giii
- abc1234
- Scandal
- skyway
- Nick2325
- Dionyshs1
- airam
- Lefter
- annii
- Jimmy20
- tsiobieman
- Georgekk
- ggl
- paulkin94
- Nala
- Athens2002
- Ryuzaki
- fmarulezkd
- thecrazycretan
- Jocaste
- Nikkkpat
- stefan
- calliope
- Alekos7savv
- dimlevi
- bvb09
- Μαρία2222
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.