Παιδιά, καλησπέρα! Θα ήθελα λίγο να με βοηθήσετε για να έχω και να δώσω και στο γιο μου μια καλή άποψη σχετικά με την πιο σωστή επιλογή ομάδας! Θέλει να περάσει ΣΜΥ και είναι φέτος Β΄Λυκείου σε ΕΠΑΛ φυσικά. Ήταν καλός πάντα στα μαθηματικά αν και δεν διαβάζει! Λογικά αν διαβάσει καλά μαθηματικά και τα 2 μαθήματα ειδικότητας, πόσο "εύκολο" είναι να περάσει στη ΣΜΥ εφόσον δεν είναι και πολλές οι θέσεις? Και είναι εύκολα τα μαθηματικά α' ομάδας και τα μαθήματα ειδικότητας ηλεκτρολογίας??? Εμείς έχουμε πήξει φυσικά περισσότερο από εκείνον και προσπαθούμε να καταλάβουμε τί γίνεται ώστε να τον ωθήσουμε στην πιο σωστή επιλογή! Δεν νομίζω να άντεχε την β' ομάδα γιατί θεωρώ ότι θέλει πολύ περισσότερο διάβασμα που... δυστυχώς δεν τον βλέπω να το έχει, τουλάχιστον ακόμα! Ελπίζω, επειδή το θέμα έχει κινηθεί μέχρι πριν 2 χρόνια, να το δείτε και να μου πείτε τις απόψεις σας!!! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.