Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο Silent_Killer: #101 28-08-09 12:37 Κάποιος να απαντήσει και σε εμένα; Δεν αξίζει 1 χρόνο το βιβλίο του γυμνασίου(με προγραμματισμό)+1χρόνο excel+1χρόνο word+1χρόνο office?e? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο Anarki έγραψε: #102 28-08-09 12:44 Αυτά τα πτυχία είναι για άτομα που δεν έχουν σκοπό να ασχοληθούν με πληροφορική και θέλουν να έχουν μια πιστοποίηση οτι ξέρουν να χειρίζονται κάποιες βασικές λειτουργίες κάποιων συνηθισμένων προγραμμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georg13pao Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georg13pao αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 373 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 13:37 Ο georg13pao: #103 28-08-09 13:37 Επισης: Συγκεκριμένα, τα Πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί πριν τις 31/12/2006 γίνονται αποδεκτά για συμμετοχή στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ μέχρι 31/12/2009 ενώ τα Πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί μετά την 1/1/2007 ισχύουν για τρία χρόνια από την ημερομηνία έκδοσής τους. Click για ανάπτυξη... Πηγή: ecdl.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Ο iGiannis έγραψε: #104 28-08-09 14:32 Πόσα χρόνια πρέπει να κάνω για να πάρω το ECDL;;:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η ~Valentina~: #105 28-08-09 14:35 αναλογως πως θα προχωρας....καθε ενοτητα που τελειωνεις αν θες τι δινεις..... εγω το τελειωσα σε 1.30 χρονο γιατι αφου ειχα τελειωσει τις τεσσερις πρωτες ενοτητες μετα αρχισα την εξασκηση για να παω να δωσω..... και ειδικα για την 1η ενοτητα εκανα 1 χρονο περπου για να παρω την αποφαση να παω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:39 Ο Silent_Killer: #106 28-08-09 14:39 Παιδιά σας ευχαριστώ!Με διαφωτίσατε!!Τελικα δεν θα πάω πληροφορική!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:40 Η Alessandra: #107 28-08-09 14:40 Εγώ έκανα 3 μήνες και για τις 7. Είμαι καλά, γιατρέ μου; ----------------------------------------- Δεν ήξερα ότιι γίνεται τόση εκμετάλλευση. Θεωρούσα ήδη εκμετάλλευση το γεγονός ότι μας μάθαιναν πράγματα τόσο εύκολα όσο οι συνταγές μαγειρικής και που έπρεπε να πληρώσω γι΄αυτά. Αλλά αυτό το πράγμα, να κανετε 3 χρονια για το πακετο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #108 28-08-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: αναλογως πως θα προχωρας....καθε ενοτητα που τελειωνεις αν θες τι δινεις..... εγω το τελειωσα σε 1.30 χρονο γιατι αφου ειχα τελειωσει τις τεσσερις πρωτες ενοτητες μετα αρχισα την εξασκηση για να παω να δωσω..... και ειδικα για την 1η ενοτητα εκανα 1 χρονο περπου για να παρω την αποφαση να παω... Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν κατηγορίες "Αρχάριοι" και "Προχωρημένοι" ή πάνε όλοι μαζί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Η ~Valentina~: #109 28-08-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Υπάρχουν κατηγορίες "Αρχάριοι" και "Προχωρημένοι" ή πάνε όλοι μαζί;; Click για ανάπτυξη... ολοι μαζι......βεβαια αναλογως τι εννοεις αρχαριοι και προχωρημενοι?? να εχουν παρει διπλωμα ή να ασχουλουνται με υπολογιστες και τετοια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:49 Ο iGiannis έγραψε: #110 28-08-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: ολοι μαζι......βεβαια αναλογως τι εννοεις αρχαριοι και προχωρημενοι?? να εχουν παρει διπλωμα ή να ασχουλουνται με υπολογιστες και τετοια?? Click για ανάπτυξη... Όχι.Εννοώ ότι είναι όλοι μαζί; Και αυτοί που έχουν εξασκηθεί στο σπίτι και αυτοί που δεν έχουν υπολογιστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:51 Η ~Valentina~: #111 28-08-09 14:51 ναι... εγω προσωπικα δεν ειχα υπολογιστη και εκανα με παιδια που ειχαν....αλλα οκ δεν υπηρχε προβλημα γιατι ηξερα τα βασικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Ο iGiannis έγραψε: #112 28-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: ναι... εγω προσωπικα δεν ειχα υπολογιστη και εκανα με παιδια που ειχαν....αλλα οκ δεν υπηρχε προβλημα γιατι ηξερα τα βασικα.... Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Ο Unkown-User: #113 28-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ~Valentina~: #114 28-08-09 14:56 οχι...βασικα ειχαμε παρει ενα βιβλιο που εγω προσωπικα δε το ανοιξα ποτε.....μονο στην αρχη....στην αρχη μαθαιναμε λιγη θεωρια στις Βασιικες εννοιες και μετα στις αλλες ενοτητες οπως word, internet και τα λοιπα, συμφωνα με την καθοδηγηση του δασκαλου καναμε διαφορα πραγμτα στον υπολογιστη..... και οταν τελειωναμε την καθε ενοτητα πηγαιναμε και καναμε εξασκηση σε διαφορα τεστ που καλυπταν ολη την υλη και οταν ειμασταν ετοιμοι πηγαιναμε και διναμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Ο Unkown-User: #115 28-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Εγώ έκανα 3 μήνες και για τις 7. Είμαι καλά, γιατρέ μου; ----------------------------------------- Δεν ήξερα ότιι γίνεται τόση εκμετάλλευση. Θεωρούσα ήδη εκμετάλλευση το γεγονός ότι μας μάθαιναν πράγματα τόσο εύκολα όσο οι συνταγές μαγειρικής και που έπρεπε να πληρώσω γι΄αυτά. Αλλά αυτό το πράγμα, να κανετε 3 χρονια για το πακετο... Click για ανάπτυξη... Σε βάζουν στο λούκι και στο δίνουν σαν να σου κάνουν χάρη. Η εκμετάλλευση στο μεγαλείο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο iGiannis έγραψε: #116 28-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η ~Valentina~: #117 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... σου απαντησα..... δε πρεπει να ξερεις κατι συγκεκριμενο... απλα μαθαινεις πως να κινησε σε word excel internet κτλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Ο Unkown-User: #118 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:19 Ο Silent_Killer: #119 28-08-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχεις δίκιο(εσύ και οι υπόλοιποι που υποστηρίζετε την ίδια άποψη!) ΑΝ θες παίρνεις το manual!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο iGiannis έγραψε: #120 28-08-09 15:24 Εγώ ένα πτυχίο θέλω στην πληροφορική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάποιος να απαντήσει και σε εμένα; Δεν αξίζει 1 χρόνο το βιβλίο του γυμνασίου(με προγραμματισμό)+1χρόνο excel+1χρόνο word+1χρόνο office?e? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο Anarki έγραψε: #102 28-08-09 12:44 Αυτά τα πτυχία είναι για άτομα που δεν έχουν σκοπό να ασχοληθούν με πληροφορική και θέλουν να έχουν μια πιστοποίηση οτι ξέρουν να χειρίζονται κάποιες βασικές λειτουργίες κάποιων συνηθισμένων προγραμμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georg13pao Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georg13pao αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 373 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 13:37 Ο georg13pao: #103 28-08-09 13:37 Επισης: Συγκεκριμένα, τα Πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί πριν τις 31/12/2006 γίνονται αποδεκτά για συμμετοχή στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ μέχρι 31/12/2009 ενώ τα Πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί μετά την 1/1/2007 ισχύουν για τρία χρόνια από την ημερομηνία έκδοσής τους. Click για ανάπτυξη... Πηγή: ecdl.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Ο iGiannis έγραψε: #104 28-08-09 14:32 Πόσα χρόνια πρέπει να κάνω για να πάρω το ECDL;;:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η ~Valentina~: #105 28-08-09 14:35 αναλογως πως θα προχωρας....καθε ενοτητα που τελειωνεις αν θες τι δινεις..... εγω το τελειωσα σε 1.30 χρονο γιατι αφου ειχα τελειωσει τις τεσσερις πρωτες ενοτητες μετα αρχισα την εξασκηση για να παω να δωσω..... και ειδικα για την 1η ενοτητα εκανα 1 χρονο περπου για να παρω την αποφαση να παω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:39 Ο Silent_Killer: #106 28-08-09 14:39 Παιδιά σας ευχαριστώ!Με διαφωτίσατε!!Τελικα δεν θα πάω πληροφορική!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:40 Η Alessandra: #107 28-08-09 14:40 Εγώ έκανα 3 μήνες και για τις 7. Είμαι καλά, γιατρέ μου; ----------------------------------------- Δεν ήξερα ότιι γίνεται τόση εκμετάλλευση. Θεωρούσα ήδη εκμετάλλευση το γεγονός ότι μας μάθαιναν πράγματα τόσο εύκολα όσο οι συνταγές μαγειρικής και που έπρεπε να πληρώσω γι΄αυτά. Αλλά αυτό το πράγμα, να κανετε 3 χρονια για το πακετο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #108 28-08-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: αναλογως πως θα προχωρας....καθε ενοτητα που τελειωνεις αν θες τι δινεις..... εγω το τελειωσα σε 1.30 χρονο γιατι αφου ειχα τελειωσει τις τεσσερις πρωτες ενοτητες μετα αρχισα την εξασκηση για να παω να δωσω..... και ειδικα για την 1η ενοτητα εκανα 1 χρονο περπου για να παρω την αποφαση να παω... Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν κατηγορίες "Αρχάριοι" και "Προχωρημένοι" ή πάνε όλοι μαζί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Η ~Valentina~: #109 28-08-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Υπάρχουν κατηγορίες "Αρχάριοι" και "Προχωρημένοι" ή πάνε όλοι μαζί;; Click για ανάπτυξη... ολοι μαζι......βεβαια αναλογως τι εννοεις αρχαριοι και προχωρημενοι?? να εχουν παρει διπλωμα ή να ασχουλουνται με υπολογιστες και τετοια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:49 Ο iGiannis έγραψε: #110 28-08-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: ολοι μαζι......βεβαια αναλογως τι εννοεις αρχαριοι και προχωρημενοι?? να εχουν παρει διπλωμα ή να ασχουλουνται με υπολογιστες και τετοια?? Click για ανάπτυξη... Όχι.Εννοώ ότι είναι όλοι μαζί; Και αυτοί που έχουν εξασκηθεί στο σπίτι και αυτοί που δεν έχουν υπολογιστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:51 Η ~Valentina~: #111 28-08-09 14:51 ναι... εγω προσωπικα δεν ειχα υπολογιστη και εκανα με παιδια που ειχαν....αλλα οκ δεν υπηρχε προβλημα γιατι ηξερα τα βασικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Ο iGiannis έγραψε: #112 28-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: ναι... εγω προσωπικα δεν ειχα υπολογιστη και εκανα με παιδια που ειχαν....αλλα οκ δεν υπηρχε προβλημα γιατι ηξερα τα βασικα.... Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Ο Unkown-User: #113 28-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ~Valentina~: #114 28-08-09 14:56 οχι...βασικα ειχαμε παρει ενα βιβλιο που εγω προσωπικα δε το ανοιξα ποτε.....μονο στην αρχη....στην αρχη μαθαιναμε λιγη θεωρια στις Βασιικες εννοιες και μετα στις αλλες ενοτητες οπως word, internet και τα λοιπα, συμφωνα με την καθοδηγηση του δασκαλου καναμε διαφορα πραγμτα στον υπολογιστη..... και οταν τελειωναμε την καθε ενοτητα πηγαιναμε και καναμε εξασκηση σε διαφορα τεστ που καλυπταν ολη την υλη και οταν ειμασταν ετοιμοι πηγαιναμε και διναμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Ο Unkown-User: #115 28-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Εγώ έκανα 3 μήνες και για τις 7. Είμαι καλά, γιατρέ μου; ----------------------------------------- Δεν ήξερα ότιι γίνεται τόση εκμετάλλευση. Θεωρούσα ήδη εκμετάλλευση το γεγονός ότι μας μάθαιναν πράγματα τόσο εύκολα όσο οι συνταγές μαγειρικής και που έπρεπε να πληρώσω γι΄αυτά. Αλλά αυτό το πράγμα, να κανετε 3 χρονια για το πακετο... Click για ανάπτυξη... Σε βάζουν στο λούκι και στο δίνουν σαν να σου κάνουν χάρη. Η εκμετάλλευση στο μεγαλείο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο iGiannis έγραψε: #116 28-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η ~Valentina~: #117 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... σου απαντησα..... δε πρεπει να ξερεις κατι συγκεκριμενο... απλα μαθαινεις πως να κινησε σε word excel internet κτλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Ο Unkown-User: #118 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:19 Ο Silent_Killer: #119 28-08-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχεις δίκιο(εσύ και οι υπόλοιποι που υποστηρίζετε την ίδια άποψη!) ΑΝ θες παίρνεις το manual!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο iGiannis έγραψε: #120 28-08-09 15:24 Εγώ ένα πτυχίο θέλω στην πληροφορική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτά τα πτυχία είναι για άτομα που δεν έχουν σκοπό να ασχοληθούν με πληροφορική και θέλουν να έχουν μια πιστοποίηση οτι ξέρουν να χειρίζονται κάποιες βασικές λειτουργίες κάποιων συνηθισμένων προγραμμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georg13pao Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georg13pao αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 373 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 13:37 Ο georg13pao: #103 28-08-09 13:37 Επισης: Συγκεκριμένα, τα Πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί πριν τις 31/12/2006 γίνονται αποδεκτά για συμμετοχή στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ μέχρι 31/12/2009 ενώ τα Πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί μετά την 1/1/2007 ισχύουν για τρία χρόνια από την ημερομηνία έκδοσής τους. Click για ανάπτυξη... Πηγή: ecdl.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Ο iGiannis έγραψε: #104 28-08-09 14:32 Πόσα χρόνια πρέπει να κάνω για να πάρω το ECDL;;:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η ~Valentina~: #105 28-08-09 14:35 αναλογως πως θα προχωρας....καθε ενοτητα που τελειωνεις αν θες τι δινεις..... εγω το τελειωσα σε 1.30 χρονο γιατι αφου ειχα τελειωσει τις τεσσερις πρωτες ενοτητες μετα αρχισα την εξασκηση για να παω να δωσω..... και ειδικα για την 1η ενοτητα εκανα 1 χρονο περπου για να παρω την αποφαση να παω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:39 Ο Silent_Killer: #106 28-08-09 14:39 Παιδιά σας ευχαριστώ!Με διαφωτίσατε!!Τελικα δεν θα πάω πληροφορική!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:40 Η Alessandra: #107 28-08-09 14:40 Εγώ έκανα 3 μήνες και για τις 7. Είμαι καλά, γιατρέ μου; ----------------------------------------- Δεν ήξερα ότιι γίνεται τόση εκμετάλλευση. Θεωρούσα ήδη εκμετάλλευση το γεγονός ότι μας μάθαιναν πράγματα τόσο εύκολα όσο οι συνταγές μαγειρικής και που έπρεπε να πληρώσω γι΄αυτά. Αλλά αυτό το πράγμα, να κανετε 3 χρονια για το πακετο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #108 28-08-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: αναλογως πως θα προχωρας....καθε ενοτητα που τελειωνεις αν θες τι δινεις..... εγω το τελειωσα σε 1.30 χρονο γιατι αφου ειχα τελειωσει τις τεσσερις πρωτες ενοτητες μετα αρχισα την εξασκηση για να παω να δωσω..... και ειδικα για την 1η ενοτητα εκανα 1 χρονο περπου για να παρω την αποφαση να παω... Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν κατηγορίες "Αρχάριοι" και "Προχωρημένοι" ή πάνε όλοι μαζί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Η ~Valentina~: #109 28-08-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Υπάρχουν κατηγορίες "Αρχάριοι" και "Προχωρημένοι" ή πάνε όλοι μαζί;; Click για ανάπτυξη... ολοι μαζι......βεβαια αναλογως τι εννοεις αρχαριοι και προχωρημενοι?? να εχουν παρει διπλωμα ή να ασχουλουνται με υπολογιστες και τετοια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:49 Ο iGiannis έγραψε: #110 28-08-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: ολοι μαζι......βεβαια αναλογως τι εννοεις αρχαριοι και προχωρημενοι?? να εχουν παρει διπλωμα ή να ασχουλουνται με υπολογιστες και τετοια?? Click για ανάπτυξη... Όχι.Εννοώ ότι είναι όλοι μαζί; Και αυτοί που έχουν εξασκηθεί στο σπίτι και αυτοί που δεν έχουν υπολογιστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:51 Η ~Valentina~: #111 28-08-09 14:51 ναι... εγω προσωπικα δεν ειχα υπολογιστη και εκανα με παιδια που ειχαν....αλλα οκ δεν υπηρχε προβλημα γιατι ηξερα τα βασικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Ο iGiannis έγραψε: #112 28-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: ναι... εγω προσωπικα δεν ειχα υπολογιστη και εκανα με παιδια που ειχαν....αλλα οκ δεν υπηρχε προβλημα γιατι ηξερα τα βασικα.... Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Ο Unkown-User: #113 28-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ~Valentina~: #114 28-08-09 14:56 οχι...βασικα ειχαμε παρει ενα βιβλιο που εγω προσωπικα δε το ανοιξα ποτε.....μονο στην αρχη....στην αρχη μαθαιναμε λιγη θεωρια στις Βασιικες εννοιες και μετα στις αλλες ενοτητες οπως word, internet και τα λοιπα, συμφωνα με την καθοδηγηση του δασκαλου καναμε διαφορα πραγμτα στον υπολογιστη..... και οταν τελειωναμε την καθε ενοτητα πηγαιναμε και καναμε εξασκηση σε διαφορα τεστ που καλυπταν ολη την υλη και οταν ειμασταν ετοιμοι πηγαιναμε και διναμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Ο Unkown-User: #115 28-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Εγώ έκανα 3 μήνες και για τις 7. Είμαι καλά, γιατρέ μου; ----------------------------------------- Δεν ήξερα ότιι γίνεται τόση εκμετάλλευση. Θεωρούσα ήδη εκμετάλλευση το γεγονός ότι μας μάθαιναν πράγματα τόσο εύκολα όσο οι συνταγές μαγειρικής και που έπρεπε να πληρώσω γι΄αυτά. Αλλά αυτό το πράγμα, να κανετε 3 χρονια για το πακετο... Click για ανάπτυξη... Σε βάζουν στο λούκι και στο δίνουν σαν να σου κάνουν χάρη. Η εκμετάλλευση στο μεγαλείο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο iGiannis έγραψε: #116 28-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η ~Valentina~: #117 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... σου απαντησα..... δε πρεπει να ξερεις κατι συγκεκριμενο... απλα μαθαινεις πως να κινησε σε word excel internet κτλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Ο Unkown-User: #118 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:19 Ο Silent_Killer: #119 28-08-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχεις δίκιο(εσύ και οι υπόλοιποι που υποστηρίζετε την ίδια άποψη!) ΑΝ θες παίρνεις το manual!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο iGiannis έγραψε: #120 28-08-09 15:24 Εγώ ένα πτυχίο θέλω στην πληροφορική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επισης: Συγκεκριμένα, τα Πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί πριν τις 31/12/2006 γίνονται αποδεκτά για συμμετοχή στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ μέχρι 31/12/2009 ενώ τα Πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί μετά την 1/1/2007 ισχύουν για τρία χρόνια από την ημερομηνία έκδοσής τους. Click για ανάπτυξη... Πηγή: ecdl.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Ο iGiannis έγραψε: #104 28-08-09 14:32 Πόσα χρόνια πρέπει να κάνω για να πάρω το ECDL;;:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η ~Valentina~: #105 28-08-09 14:35 αναλογως πως θα προχωρας....καθε ενοτητα που τελειωνεις αν θες τι δινεις..... εγω το τελειωσα σε 1.30 χρονο γιατι αφου ειχα τελειωσει τις τεσσερις πρωτες ενοτητες μετα αρχισα την εξασκηση για να παω να δωσω..... και ειδικα για την 1η ενοτητα εκανα 1 χρονο περπου για να παρω την αποφαση να παω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:39 Ο Silent_Killer: #106 28-08-09 14:39 Παιδιά σας ευχαριστώ!Με διαφωτίσατε!!Τελικα δεν θα πάω πληροφορική!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:40 Η Alessandra: #107 28-08-09 14:40 Εγώ έκανα 3 μήνες και για τις 7. Είμαι καλά, γιατρέ μου; ----------------------------------------- Δεν ήξερα ότιι γίνεται τόση εκμετάλλευση. Θεωρούσα ήδη εκμετάλλευση το γεγονός ότι μας μάθαιναν πράγματα τόσο εύκολα όσο οι συνταγές μαγειρικής και που έπρεπε να πληρώσω γι΄αυτά. Αλλά αυτό το πράγμα, να κανετε 3 χρονια για το πακετο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #108 28-08-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: αναλογως πως θα προχωρας....καθε ενοτητα που τελειωνεις αν θες τι δινεις..... εγω το τελειωσα σε 1.30 χρονο γιατι αφου ειχα τελειωσει τις τεσσερις πρωτες ενοτητες μετα αρχισα την εξασκηση για να παω να δωσω..... και ειδικα για την 1η ενοτητα εκανα 1 χρονο περπου για να παρω την αποφαση να παω... Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν κατηγορίες "Αρχάριοι" και "Προχωρημένοι" ή πάνε όλοι μαζί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Η ~Valentina~: #109 28-08-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Υπάρχουν κατηγορίες "Αρχάριοι" και "Προχωρημένοι" ή πάνε όλοι μαζί;; Click για ανάπτυξη... ολοι μαζι......βεβαια αναλογως τι εννοεις αρχαριοι και προχωρημενοι?? να εχουν παρει διπλωμα ή να ασχουλουνται με υπολογιστες και τετοια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:49 Ο iGiannis έγραψε: #110 28-08-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: ολοι μαζι......βεβαια αναλογως τι εννοεις αρχαριοι και προχωρημενοι?? να εχουν παρει διπλωμα ή να ασχουλουνται με υπολογιστες και τετοια?? Click για ανάπτυξη... Όχι.Εννοώ ότι είναι όλοι μαζί; Και αυτοί που έχουν εξασκηθεί στο σπίτι και αυτοί που δεν έχουν υπολογιστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:51 Η ~Valentina~: #111 28-08-09 14:51 ναι... εγω προσωπικα δεν ειχα υπολογιστη και εκανα με παιδια που ειχαν....αλλα οκ δεν υπηρχε προβλημα γιατι ηξερα τα βασικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Ο iGiannis έγραψε: #112 28-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: ναι... εγω προσωπικα δεν ειχα υπολογιστη και εκανα με παιδια που ειχαν....αλλα οκ δεν υπηρχε προβλημα γιατι ηξερα τα βασικα.... Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Ο Unkown-User: #113 28-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ~Valentina~: #114 28-08-09 14:56 οχι...βασικα ειχαμε παρει ενα βιβλιο που εγω προσωπικα δε το ανοιξα ποτε.....μονο στην αρχη....στην αρχη μαθαιναμε λιγη θεωρια στις Βασιικες εννοιες και μετα στις αλλες ενοτητες οπως word, internet και τα λοιπα, συμφωνα με την καθοδηγηση του δασκαλου καναμε διαφορα πραγμτα στον υπολογιστη..... και οταν τελειωναμε την καθε ενοτητα πηγαιναμε και καναμε εξασκηση σε διαφορα τεστ που καλυπταν ολη την υλη και οταν ειμασταν ετοιμοι πηγαιναμε και διναμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Ο Unkown-User: #115 28-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Εγώ έκανα 3 μήνες και για τις 7. Είμαι καλά, γιατρέ μου; ----------------------------------------- Δεν ήξερα ότιι γίνεται τόση εκμετάλλευση. Θεωρούσα ήδη εκμετάλλευση το γεγονός ότι μας μάθαιναν πράγματα τόσο εύκολα όσο οι συνταγές μαγειρικής και που έπρεπε να πληρώσω γι΄αυτά. Αλλά αυτό το πράγμα, να κανετε 3 χρονια για το πακετο... Click για ανάπτυξη... Σε βάζουν στο λούκι και στο δίνουν σαν να σου κάνουν χάρη. Η εκμετάλλευση στο μεγαλείο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο iGiannis έγραψε: #116 28-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η ~Valentina~: #117 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... σου απαντησα..... δε πρεπει να ξερεις κατι συγκεκριμενο... απλα μαθαινεις πως να κινησε σε word excel internet κτλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Ο Unkown-User: #118 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:19 Ο Silent_Killer: #119 28-08-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχεις δίκιο(εσύ και οι υπόλοιποι που υποστηρίζετε την ίδια άποψη!) ΑΝ θες παίρνεις το manual!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο iGiannis έγραψε: #120 28-08-09 15:24 Εγώ ένα πτυχίο θέλω στην πληροφορική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πόσα χρόνια πρέπει να κάνω για να πάρω το ECDL;;:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Η ~Valentina~: #105 28-08-09 14:35 αναλογως πως θα προχωρας....καθε ενοτητα που τελειωνεις αν θες τι δινεις..... εγω το τελειωσα σε 1.30 χρονο γιατι αφου ειχα τελειωσει τις τεσσερις πρωτες ενοτητες μετα αρχισα την εξασκηση για να παω να δωσω..... και ειδικα για την 1η ενοτητα εκανα 1 χρονο περπου για να παρω την αποφαση να παω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:39 Ο Silent_Killer: #106 28-08-09 14:39 Παιδιά σας ευχαριστώ!Με διαφωτίσατε!!Τελικα δεν θα πάω πληροφορική!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:40 Η Alessandra: #107 28-08-09 14:40 Εγώ έκανα 3 μήνες και για τις 7. Είμαι καλά, γιατρέ μου; ----------------------------------------- Δεν ήξερα ότιι γίνεται τόση εκμετάλλευση. Θεωρούσα ήδη εκμετάλλευση το γεγονός ότι μας μάθαιναν πράγματα τόσο εύκολα όσο οι συνταγές μαγειρικής και που έπρεπε να πληρώσω γι΄αυτά. Αλλά αυτό το πράγμα, να κανετε 3 χρονια για το πακετο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #108 28-08-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: αναλογως πως θα προχωρας....καθε ενοτητα που τελειωνεις αν θες τι δινεις..... εγω το τελειωσα σε 1.30 χρονο γιατι αφου ειχα τελειωσει τις τεσσερις πρωτες ενοτητες μετα αρχισα την εξασκηση για να παω να δωσω..... και ειδικα για την 1η ενοτητα εκανα 1 χρονο περπου για να παρω την αποφαση να παω... Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν κατηγορίες "Αρχάριοι" και "Προχωρημένοι" ή πάνε όλοι μαζί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Η ~Valentina~: #109 28-08-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Υπάρχουν κατηγορίες "Αρχάριοι" και "Προχωρημένοι" ή πάνε όλοι μαζί;; Click για ανάπτυξη... ολοι μαζι......βεβαια αναλογως τι εννοεις αρχαριοι και προχωρημενοι?? να εχουν παρει διπλωμα ή να ασχουλουνται με υπολογιστες και τετοια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:49 Ο iGiannis έγραψε: #110 28-08-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: ολοι μαζι......βεβαια αναλογως τι εννοεις αρχαριοι και προχωρημενοι?? να εχουν παρει διπλωμα ή να ασχουλουνται με υπολογιστες και τετοια?? Click για ανάπτυξη... Όχι.Εννοώ ότι είναι όλοι μαζί; Και αυτοί που έχουν εξασκηθεί στο σπίτι και αυτοί που δεν έχουν υπολογιστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:51 Η ~Valentina~: #111 28-08-09 14:51 ναι... εγω προσωπικα δεν ειχα υπολογιστη και εκανα με παιδια που ειχαν....αλλα οκ δεν υπηρχε προβλημα γιατι ηξερα τα βασικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Ο iGiannis έγραψε: #112 28-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: ναι... εγω προσωπικα δεν ειχα υπολογιστη και εκανα με παιδια που ειχαν....αλλα οκ δεν υπηρχε προβλημα γιατι ηξερα τα βασικα.... Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Ο Unkown-User: #113 28-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ~Valentina~: #114 28-08-09 14:56 οχι...βασικα ειχαμε παρει ενα βιβλιο που εγω προσωπικα δε το ανοιξα ποτε.....μονο στην αρχη....στην αρχη μαθαιναμε λιγη θεωρια στις Βασιικες εννοιες και μετα στις αλλες ενοτητες οπως word, internet και τα λοιπα, συμφωνα με την καθοδηγηση του δασκαλου καναμε διαφορα πραγμτα στον υπολογιστη..... και οταν τελειωναμε την καθε ενοτητα πηγαιναμε και καναμε εξασκηση σε διαφορα τεστ που καλυπταν ολη την υλη και οταν ειμασταν ετοιμοι πηγαιναμε και διναμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Ο Unkown-User: #115 28-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Εγώ έκανα 3 μήνες και για τις 7. Είμαι καλά, γιατρέ μου; ----------------------------------------- Δεν ήξερα ότιι γίνεται τόση εκμετάλλευση. Θεωρούσα ήδη εκμετάλλευση το γεγονός ότι μας μάθαιναν πράγματα τόσο εύκολα όσο οι συνταγές μαγειρικής και που έπρεπε να πληρώσω γι΄αυτά. Αλλά αυτό το πράγμα, να κανετε 3 χρονια για το πακετο... Click για ανάπτυξη... Σε βάζουν στο λούκι και στο δίνουν σαν να σου κάνουν χάρη. Η εκμετάλλευση στο μεγαλείο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο iGiannis έγραψε: #116 28-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η ~Valentina~: #117 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... σου απαντησα..... δε πρεπει να ξερεις κατι συγκεκριμενο... απλα μαθαινεις πως να κινησε σε word excel internet κτλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Ο Unkown-User: #118 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:19 Ο Silent_Killer: #119 28-08-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχεις δίκιο(εσύ και οι υπόλοιποι που υποστηρίζετε την ίδια άποψη!) ΑΝ θες παίρνεις το manual!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο iGiannis έγραψε: #120 28-08-09 15:24 Εγώ ένα πτυχίο θέλω στην πληροφορική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αναλογως πως θα προχωρας....καθε ενοτητα που τελειωνεις αν θες τι δινεις..... εγω το τελειωσα σε 1.30 χρονο γιατι αφου ειχα τελειωσει τις τεσσερις πρωτες ενοτητες μετα αρχισα την εξασκηση για να παω να δωσω..... και ειδικα για την 1η ενοτητα εκανα 1 χρονο περπου για να παρω την αποφαση να παω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:39 Ο Silent_Killer: #106 28-08-09 14:39 Παιδιά σας ευχαριστώ!Με διαφωτίσατε!!Τελικα δεν θα πάω πληροφορική!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:40 Η Alessandra: #107 28-08-09 14:40 Εγώ έκανα 3 μήνες και για τις 7. Είμαι καλά, γιατρέ μου; ----------------------------------------- Δεν ήξερα ότιι γίνεται τόση εκμετάλλευση. Θεωρούσα ήδη εκμετάλλευση το γεγονός ότι μας μάθαιναν πράγματα τόσο εύκολα όσο οι συνταγές μαγειρικής και που έπρεπε να πληρώσω γι΄αυτά. Αλλά αυτό το πράγμα, να κανετε 3 χρονια για το πακετο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #108 28-08-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: αναλογως πως θα προχωρας....καθε ενοτητα που τελειωνεις αν θες τι δινεις..... εγω το τελειωσα σε 1.30 χρονο γιατι αφου ειχα τελειωσει τις τεσσερις πρωτες ενοτητες μετα αρχισα την εξασκηση για να παω να δωσω..... και ειδικα για την 1η ενοτητα εκανα 1 χρονο περπου για να παρω την αποφαση να παω... Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν κατηγορίες "Αρχάριοι" και "Προχωρημένοι" ή πάνε όλοι μαζί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Η ~Valentina~: #109 28-08-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Υπάρχουν κατηγορίες "Αρχάριοι" και "Προχωρημένοι" ή πάνε όλοι μαζί;; Click για ανάπτυξη... ολοι μαζι......βεβαια αναλογως τι εννοεις αρχαριοι και προχωρημενοι?? να εχουν παρει διπλωμα ή να ασχουλουνται με υπολογιστες και τετοια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:49 Ο iGiannis έγραψε: #110 28-08-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: ολοι μαζι......βεβαια αναλογως τι εννοεις αρχαριοι και προχωρημενοι?? να εχουν παρει διπλωμα ή να ασχουλουνται με υπολογιστες και τετοια?? Click για ανάπτυξη... Όχι.Εννοώ ότι είναι όλοι μαζί; Και αυτοί που έχουν εξασκηθεί στο σπίτι και αυτοί που δεν έχουν υπολογιστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:51 Η ~Valentina~: #111 28-08-09 14:51 ναι... εγω προσωπικα δεν ειχα υπολογιστη και εκανα με παιδια που ειχαν....αλλα οκ δεν υπηρχε προβλημα γιατι ηξερα τα βασικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Ο iGiannis έγραψε: #112 28-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: ναι... εγω προσωπικα δεν ειχα υπολογιστη και εκανα με παιδια που ειχαν....αλλα οκ δεν υπηρχε προβλημα γιατι ηξερα τα βασικα.... Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Ο Unkown-User: #113 28-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ~Valentina~: #114 28-08-09 14:56 οχι...βασικα ειχαμε παρει ενα βιβλιο που εγω προσωπικα δε το ανοιξα ποτε.....μονο στην αρχη....στην αρχη μαθαιναμε λιγη θεωρια στις Βασιικες εννοιες και μετα στις αλλες ενοτητες οπως word, internet και τα λοιπα, συμφωνα με την καθοδηγηση του δασκαλου καναμε διαφορα πραγμτα στον υπολογιστη..... και οταν τελειωναμε την καθε ενοτητα πηγαιναμε και καναμε εξασκηση σε διαφορα τεστ που καλυπταν ολη την υλη και οταν ειμασταν ετοιμοι πηγαιναμε και διναμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Ο Unkown-User: #115 28-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Εγώ έκανα 3 μήνες και για τις 7. Είμαι καλά, γιατρέ μου; ----------------------------------------- Δεν ήξερα ότιι γίνεται τόση εκμετάλλευση. Θεωρούσα ήδη εκμετάλλευση το γεγονός ότι μας μάθαιναν πράγματα τόσο εύκολα όσο οι συνταγές μαγειρικής και που έπρεπε να πληρώσω γι΄αυτά. Αλλά αυτό το πράγμα, να κανετε 3 χρονια για το πακετο... Click για ανάπτυξη... Σε βάζουν στο λούκι και στο δίνουν σαν να σου κάνουν χάρη. Η εκμετάλλευση στο μεγαλείο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο iGiannis έγραψε: #116 28-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η ~Valentina~: #117 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... σου απαντησα..... δε πρεπει να ξερεις κατι συγκεκριμενο... απλα μαθαινεις πως να κινησε σε word excel internet κτλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Ο Unkown-User: #118 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:19 Ο Silent_Killer: #119 28-08-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχεις δίκιο(εσύ και οι υπόλοιποι που υποστηρίζετε την ίδια άποψη!) ΑΝ θες παίρνεις το manual!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο iGiannis έγραψε: #120 28-08-09 15:24 Εγώ ένα πτυχίο θέλω στην πληροφορική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά σας ευχαριστώ!Με διαφωτίσατε!!Τελικα δεν θα πάω πληροφορική!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:40 Η Alessandra: #107 28-08-09 14:40 Εγώ έκανα 3 μήνες και για τις 7. Είμαι καλά, γιατρέ μου; ----------------------------------------- Δεν ήξερα ότιι γίνεται τόση εκμετάλλευση. Θεωρούσα ήδη εκμετάλλευση το γεγονός ότι μας μάθαιναν πράγματα τόσο εύκολα όσο οι συνταγές μαγειρικής και που έπρεπε να πληρώσω γι΄αυτά. Αλλά αυτό το πράγμα, να κανετε 3 χρονια για το πακετο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #108 28-08-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: αναλογως πως θα προχωρας....καθε ενοτητα που τελειωνεις αν θες τι δινεις..... εγω το τελειωσα σε 1.30 χρονο γιατι αφου ειχα τελειωσει τις τεσσερις πρωτες ενοτητες μετα αρχισα την εξασκηση για να παω να δωσω..... και ειδικα για την 1η ενοτητα εκανα 1 χρονο περπου για να παρω την αποφαση να παω... Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν κατηγορίες "Αρχάριοι" και "Προχωρημένοι" ή πάνε όλοι μαζί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Η ~Valentina~: #109 28-08-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Υπάρχουν κατηγορίες "Αρχάριοι" και "Προχωρημένοι" ή πάνε όλοι μαζί;; Click για ανάπτυξη... ολοι μαζι......βεβαια αναλογως τι εννοεις αρχαριοι και προχωρημενοι?? να εχουν παρει διπλωμα ή να ασχουλουνται με υπολογιστες και τετοια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:49 Ο iGiannis έγραψε: #110 28-08-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: ολοι μαζι......βεβαια αναλογως τι εννοεις αρχαριοι και προχωρημενοι?? να εχουν παρει διπλωμα ή να ασχουλουνται με υπολογιστες και τετοια?? Click για ανάπτυξη... Όχι.Εννοώ ότι είναι όλοι μαζί; Και αυτοί που έχουν εξασκηθεί στο σπίτι και αυτοί που δεν έχουν υπολογιστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:51 Η ~Valentina~: #111 28-08-09 14:51 ναι... εγω προσωπικα δεν ειχα υπολογιστη και εκανα με παιδια που ειχαν....αλλα οκ δεν υπηρχε προβλημα γιατι ηξερα τα βασικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Ο iGiannis έγραψε: #112 28-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: ναι... εγω προσωπικα δεν ειχα υπολογιστη και εκανα με παιδια που ειχαν....αλλα οκ δεν υπηρχε προβλημα γιατι ηξερα τα βασικα.... Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Ο Unkown-User: #113 28-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ~Valentina~: #114 28-08-09 14:56 οχι...βασικα ειχαμε παρει ενα βιβλιο που εγω προσωπικα δε το ανοιξα ποτε.....μονο στην αρχη....στην αρχη μαθαιναμε λιγη θεωρια στις Βασιικες εννοιες και μετα στις αλλες ενοτητες οπως word, internet και τα λοιπα, συμφωνα με την καθοδηγηση του δασκαλου καναμε διαφορα πραγμτα στον υπολογιστη..... και οταν τελειωναμε την καθε ενοτητα πηγαιναμε και καναμε εξασκηση σε διαφορα τεστ που καλυπταν ολη την υλη και οταν ειμασταν ετοιμοι πηγαιναμε και διναμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Ο Unkown-User: #115 28-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Εγώ έκανα 3 μήνες και για τις 7. Είμαι καλά, γιατρέ μου; ----------------------------------------- Δεν ήξερα ότιι γίνεται τόση εκμετάλλευση. Θεωρούσα ήδη εκμετάλλευση το γεγονός ότι μας μάθαιναν πράγματα τόσο εύκολα όσο οι συνταγές μαγειρικής και που έπρεπε να πληρώσω γι΄αυτά. Αλλά αυτό το πράγμα, να κανετε 3 χρονια για το πακετο... Click για ανάπτυξη... Σε βάζουν στο λούκι και στο δίνουν σαν να σου κάνουν χάρη. Η εκμετάλλευση στο μεγαλείο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο iGiannis έγραψε: #116 28-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η ~Valentina~: #117 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... σου απαντησα..... δε πρεπει να ξερεις κατι συγκεκριμενο... απλα μαθαινεις πως να κινησε σε word excel internet κτλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Ο Unkown-User: #118 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:19 Ο Silent_Killer: #119 28-08-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχεις δίκιο(εσύ και οι υπόλοιποι που υποστηρίζετε την ίδια άποψη!) ΑΝ θες παίρνεις το manual!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο iGiannis έγραψε: #120 28-08-09 15:24 Εγώ ένα πτυχίο θέλω στην πληροφορική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έκανα 3 μήνες και για τις 7. Είμαι καλά, γιατρέ μου; ----------------------------------------- Δεν ήξερα ότιι γίνεται τόση εκμετάλλευση. Θεωρούσα ήδη εκμετάλλευση το γεγονός ότι μας μάθαιναν πράγματα τόσο εύκολα όσο οι συνταγές μαγειρικής και που έπρεπε να πληρώσω γι΄αυτά. Αλλά αυτό το πράγμα, να κανετε 3 χρονια για το πακετο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:43 Ο iGiannis έγραψε: #108 28-08-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: αναλογως πως θα προχωρας....καθε ενοτητα που τελειωνεις αν θες τι δινεις..... εγω το τελειωσα σε 1.30 χρονο γιατι αφου ειχα τελειωσει τις τεσσερις πρωτες ενοτητες μετα αρχισα την εξασκηση για να παω να δωσω..... και ειδικα για την 1η ενοτητα εκανα 1 χρονο περπου για να παρω την αποφαση να παω... Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν κατηγορίες "Αρχάριοι" και "Προχωρημένοι" ή πάνε όλοι μαζί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Η ~Valentina~: #109 28-08-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Υπάρχουν κατηγορίες "Αρχάριοι" και "Προχωρημένοι" ή πάνε όλοι μαζί;; Click για ανάπτυξη... ολοι μαζι......βεβαια αναλογως τι εννοεις αρχαριοι και προχωρημενοι?? να εχουν παρει διπλωμα ή να ασχουλουνται με υπολογιστες και τετοια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:49 Ο iGiannis έγραψε: #110 28-08-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: ολοι μαζι......βεβαια αναλογως τι εννοεις αρχαριοι και προχωρημενοι?? να εχουν παρει διπλωμα ή να ασχουλουνται με υπολογιστες και τετοια?? Click για ανάπτυξη... Όχι.Εννοώ ότι είναι όλοι μαζί; Και αυτοί που έχουν εξασκηθεί στο σπίτι και αυτοί που δεν έχουν υπολογιστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:51 Η ~Valentina~: #111 28-08-09 14:51 ναι... εγω προσωπικα δεν ειχα υπολογιστη και εκανα με παιδια που ειχαν....αλλα οκ δεν υπηρχε προβλημα γιατι ηξερα τα βασικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Ο iGiannis έγραψε: #112 28-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: ναι... εγω προσωπικα δεν ειχα υπολογιστη και εκανα με παιδια που ειχαν....αλλα οκ δεν υπηρχε προβλημα γιατι ηξερα τα βασικα.... Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Ο Unkown-User: #113 28-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ~Valentina~: #114 28-08-09 14:56 οχι...βασικα ειχαμε παρει ενα βιβλιο που εγω προσωπικα δε το ανοιξα ποτε.....μονο στην αρχη....στην αρχη μαθαιναμε λιγη θεωρια στις Βασιικες εννοιες και μετα στις αλλες ενοτητες οπως word, internet και τα λοιπα, συμφωνα με την καθοδηγηση του δασκαλου καναμε διαφορα πραγμτα στον υπολογιστη..... και οταν τελειωναμε την καθε ενοτητα πηγαιναμε και καναμε εξασκηση σε διαφορα τεστ που καλυπταν ολη την υλη και οταν ειμασταν ετοιμοι πηγαιναμε και διναμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Ο Unkown-User: #115 28-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Εγώ έκανα 3 μήνες και για τις 7. Είμαι καλά, γιατρέ μου; ----------------------------------------- Δεν ήξερα ότιι γίνεται τόση εκμετάλλευση. Θεωρούσα ήδη εκμετάλλευση το γεγονός ότι μας μάθαιναν πράγματα τόσο εύκολα όσο οι συνταγές μαγειρικής και που έπρεπε να πληρώσω γι΄αυτά. Αλλά αυτό το πράγμα, να κανετε 3 χρονια για το πακετο... Click για ανάπτυξη... Σε βάζουν στο λούκι και στο δίνουν σαν να σου κάνουν χάρη. Η εκμετάλλευση στο μεγαλείο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο iGiannis έγραψε: #116 28-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η ~Valentina~: #117 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... σου απαντησα..... δε πρεπει να ξερεις κατι συγκεκριμενο... απλα μαθαινεις πως να κινησε σε word excel internet κτλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Ο Unkown-User: #118 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:19 Ο Silent_Killer: #119 28-08-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχεις δίκιο(εσύ και οι υπόλοιποι που υποστηρίζετε την ίδια άποψη!) ΑΝ θες παίρνεις το manual!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο iGiannis έγραψε: #120 28-08-09 15:24 Εγώ ένα πτυχίο θέλω στην πληροφορική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: αναλογως πως θα προχωρας....καθε ενοτητα που τελειωνεις αν θες τι δινεις..... εγω το τελειωσα σε 1.30 χρονο γιατι αφου ειχα τελειωσει τις τεσσερις πρωτες ενοτητες μετα αρχισα την εξασκηση για να παω να δωσω..... και ειδικα για την 1η ενοτητα εκανα 1 χρονο περπου για να παρω την αποφαση να παω... Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν κατηγορίες "Αρχάριοι" και "Προχωρημένοι" ή πάνε όλοι μαζί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Η ~Valentina~: #109 28-08-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Υπάρχουν κατηγορίες "Αρχάριοι" και "Προχωρημένοι" ή πάνε όλοι μαζί;; Click για ανάπτυξη... ολοι μαζι......βεβαια αναλογως τι εννοεις αρχαριοι και προχωρημενοι?? να εχουν παρει διπλωμα ή να ασχουλουνται με υπολογιστες και τετοια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:49 Ο iGiannis έγραψε: #110 28-08-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: ολοι μαζι......βεβαια αναλογως τι εννοεις αρχαριοι και προχωρημενοι?? να εχουν παρει διπλωμα ή να ασχουλουνται με υπολογιστες και τετοια?? Click για ανάπτυξη... Όχι.Εννοώ ότι είναι όλοι μαζί; Και αυτοί που έχουν εξασκηθεί στο σπίτι και αυτοί που δεν έχουν υπολογιστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:51 Η ~Valentina~: #111 28-08-09 14:51 ναι... εγω προσωπικα δεν ειχα υπολογιστη και εκανα με παιδια που ειχαν....αλλα οκ δεν υπηρχε προβλημα γιατι ηξερα τα βασικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Ο iGiannis έγραψε: #112 28-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: ναι... εγω προσωπικα δεν ειχα υπολογιστη και εκανα με παιδια που ειχαν....αλλα οκ δεν υπηρχε προβλημα γιατι ηξερα τα βασικα.... Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Ο Unkown-User: #113 28-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ~Valentina~: #114 28-08-09 14:56 οχι...βασικα ειχαμε παρει ενα βιβλιο που εγω προσωπικα δε το ανοιξα ποτε.....μονο στην αρχη....στην αρχη μαθαιναμε λιγη θεωρια στις Βασιικες εννοιες και μετα στις αλλες ενοτητες οπως word, internet και τα λοιπα, συμφωνα με την καθοδηγηση του δασκαλου καναμε διαφορα πραγμτα στον υπολογιστη..... και οταν τελειωναμε την καθε ενοτητα πηγαιναμε και καναμε εξασκηση σε διαφορα τεστ που καλυπταν ολη την υλη και οταν ειμασταν ετοιμοι πηγαιναμε και διναμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Ο Unkown-User: #115 28-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Εγώ έκανα 3 μήνες και για τις 7. Είμαι καλά, γιατρέ μου; ----------------------------------------- Δεν ήξερα ότιι γίνεται τόση εκμετάλλευση. Θεωρούσα ήδη εκμετάλλευση το γεγονός ότι μας μάθαιναν πράγματα τόσο εύκολα όσο οι συνταγές μαγειρικής και που έπρεπε να πληρώσω γι΄αυτά. Αλλά αυτό το πράγμα, να κανετε 3 χρονια για το πακετο... Click για ανάπτυξη... Σε βάζουν στο λούκι και στο δίνουν σαν να σου κάνουν χάρη. Η εκμετάλλευση στο μεγαλείο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο iGiannis έγραψε: #116 28-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η ~Valentina~: #117 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... σου απαντησα..... δε πρεπει να ξερεις κατι συγκεκριμενο... απλα μαθαινεις πως να κινησε σε word excel internet κτλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Ο Unkown-User: #118 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:19 Ο Silent_Killer: #119 28-08-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχεις δίκιο(εσύ και οι υπόλοιποι που υποστηρίζετε την ίδια άποψη!) ΑΝ θες παίρνεις το manual!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο iGiannis έγραψε: #120 28-08-09 15:24 Εγώ ένα πτυχίο θέλω στην πληροφορική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Υπάρχουν κατηγορίες "Αρχάριοι" και "Προχωρημένοι" ή πάνε όλοι μαζί;; Click για ανάπτυξη... ολοι μαζι......βεβαια αναλογως τι εννοεις αρχαριοι και προχωρημενοι?? να εχουν παρει διπλωμα ή να ασχουλουνται με υπολογιστες και τετοια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:49 Ο iGiannis έγραψε: #110 28-08-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: ολοι μαζι......βεβαια αναλογως τι εννοεις αρχαριοι και προχωρημενοι?? να εχουν παρει διπλωμα ή να ασχουλουνται με υπολογιστες και τετοια?? Click για ανάπτυξη... Όχι.Εννοώ ότι είναι όλοι μαζί; Και αυτοί που έχουν εξασκηθεί στο σπίτι και αυτοί που δεν έχουν υπολογιστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:51 Η ~Valentina~: #111 28-08-09 14:51 ναι... εγω προσωπικα δεν ειχα υπολογιστη και εκανα με παιδια που ειχαν....αλλα οκ δεν υπηρχε προβλημα γιατι ηξερα τα βασικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Ο iGiannis έγραψε: #112 28-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: ναι... εγω προσωπικα δεν ειχα υπολογιστη και εκανα με παιδια που ειχαν....αλλα οκ δεν υπηρχε προβλημα γιατι ηξερα τα βασικα.... Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Ο Unkown-User: #113 28-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ~Valentina~: #114 28-08-09 14:56 οχι...βασικα ειχαμε παρει ενα βιβλιο που εγω προσωπικα δε το ανοιξα ποτε.....μονο στην αρχη....στην αρχη μαθαιναμε λιγη θεωρια στις Βασιικες εννοιες και μετα στις αλλες ενοτητες οπως word, internet και τα λοιπα, συμφωνα με την καθοδηγηση του δασκαλου καναμε διαφορα πραγμτα στον υπολογιστη..... και οταν τελειωναμε την καθε ενοτητα πηγαιναμε και καναμε εξασκηση σε διαφορα τεστ που καλυπταν ολη την υλη και οταν ειμασταν ετοιμοι πηγαιναμε και διναμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Ο Unkown-User: #115 28-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Εγώ έκανα 3 μήνες και για τις 7. Είμαι καλά, γιατρέ μου; ----------------------------------------- Δεν ήξερα ότιι γίνεται τόση εκμετάλλευση. Θεωρούσα ήδη εκμετάλλευση το γεγονός ότι μας μάθαιναν πράγματα τόσο εύκολα όσο οι συνταγές μαγειρικής και που έπρεπε να πληρώσω γι΄αυτά. Αλλά αυτό το πράγμα, να κανετε 3 χρονια για το πακετο... Click για ανάπτυξη... Σε βάζουν στο λούκι και στο δίνουν σαν να σου κάνουν χάρη. Η εκμετάλλευση στο μεγαλείο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο iGiannis έγραψε: #116 28-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η ~Valentina~: #117 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... σου απαντησα..... δε πρεπει να ξερεις κατι συγκεκριμενο... απλα μαθαινεις πως να κινησε σε word excel internet κτλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Ο Unkown-User: #118 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:19 Ο Silent_Killer: #119 28-08-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχεις δίκιο(εσύ και οι υπόλοιποι που υποστηρίζετε την ίδια άποψη!) ΑΝ θες παίρνεις το manual!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο iGiannis έγραψε: #120 28-08-09 15:24 Εγώ ένα πτυχίο θέλω στην πληροφορική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: ολοι μαζι......βεβαια αναλογως τι εννοεις αρχαριοι και προχωρημενοι?? να εχουν παρει διπλωμα ή να ασχουλουνται με υπολογιστες και τετοια?? Click για ανάπτυξη... Όχι.Εννοώ ότι είναι όλοι μαζί; Και αυτοί που έχουν εξασκηθεί στο σπίτι και αυτοί που δεν έχουν υπολογιστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:51 Η ~Valentina~: #111 28-08-09 14:51 ναι... εγω προσωπικα δεν ειχα υπολογιστη και εκανα με παιδια που ειχαν....αλλα οκ δεν υπηρχε προβλημα γιατι ηξερα τα βασικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Ο iGiannis έγραψε: #112 28-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: ναι... εγω προσωπικα δεν ειχα υπολογιστη και εκανα με παιδια που ειχαν....αλλα οκ δεν υπηρχε προβλημα γιατι ηξερα τα βασικα.... Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Ο Unkown-User: #113 28-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ~Valentina~: #114 28-08-09 14:56 οχι...βασικα ειχαμε παρει ενα βιβλιο που εγω προσωπικα δε το ανοιξα ποτε.....μονο στην αρχη....στην αρχη μαθαιναμε λιγη θεωρια στις Βασιικες εννοιες και μετα στις αλλες ενοτητες οπως word, internet και τα λοιπα, συμφωνα με την καθοδηγηση του δασκαλου καναμε διαφορα πραγμτα στον υπολογιστη..... και οταν τελειωναμε την καθε ενοτητα πηγαιναμε και καναμε εξασκηση σε διαφορα τεστ που καλυπταν ολη την υλη και οταν ειμασταν ετοιμοι πηγαιναμε και διναμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Ο Unkown-User: #115 28-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Εγώ έκανα 3 μήνες και για τις 7. Είμαι καλά, γιατρέ μου; ----------------------------------------- Δεν ήξερα ότιι γίνεται τόση εκμετάλλευση. Θεωρούσα ήδη εκμετάλλευση το γεγονός ότι μας μάθαιναν πράγματα τόσο εύκολα όσο οι συνταγές μαγειρικής και που έπρεπε να πληρώσω γι΄αυτά. Αλλά αυτό το πράγμα, να κανετε 3 χρονια για το πακετο... Click για ανάπτυξη... Σε βάζουν στο λούκι και στο δίνουν σαν να σου κάνουν χάρη. Η εκμετάλλευση στο μεγαλείο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο iGiannis έγραψε: #116 28-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η ~Valentina~: #117 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... σου απαντησα..... δε πρεπει να ξερεις κατι συγκεκριμενο... απλα μαθαινεις πως να κινησε σε word excel internet κτλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Ο Unkown-User: #118 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:19 Ο Silent_Killer: #119 28-08-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχεις δίκιο(εσύ και οι υπόλοιποι που υποστηρίζετε την ίδια άποψη!) ΑΝ θες παίρνεις το manual!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο iGiannis έγραψε: #120 28-08-09 15:24 Εγώ ένα πτυχίο θέλω στην πληροφορική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι... εγω προσωπικα δεν ειχα υπολογιστη και εκανα με παιδια που ειχαν....αλλα οκ δεν υπηρχε προβλημα γιατι ηξερα τα βασικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:52 Ο iGiannis έγραψε: #112 28-08-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: ναι... εγω προσωπικα δεν ειχα υπολογιστη και εκανα με παιδια που ειχαν....αλλα οκ δεν υπηρχε προβλημα γιατι ηξερα τα βασικα.... Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Ο Unkown-User: #113 28-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ~Valentina~: #114 28-08-09 14:56 οχι...βασικα ειχαμε παρει ενα βιβλιο που εγω προσωπικα δε το ανοιξα ποτε.....μονο στην αρχη....στην αρχη μαθαιναμε λιγη θεωρια στις Βασιικες εννοιες και μετα στις αλλες ενοτητες οπως word, internet και τα λοιπα, συμφωνα με την καθοδηγηση του δασκαλου καναμε διαφορα πραγμτα στον υπολογιστη..... και οταν τελειωναμε την καθε ενοτητα πηγαιναμε και καναμε εξασκηση σε διαφορα τεστ που καλυπταν ολη την υλη και οταν ειμασταν ετοιμοι πηγαιναμε και διναμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Ο Unkown-User: #115 28-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Εγώ έκανα 3 μήνες και για τις 7. Είμαι καλά, γιατρέ μου; ----------------------------------------- Δεν ήξερα ότιι γίνεται τόση εκμετάλλευση. Θεωρούσα ήδη εκμετάλλευση το γεγονός ότι μας μάθαιναν πράγματα τόσο εύκολα όσο οι συνταγές μαγειρικής και που έπρεπε να πληρώσω γι΄αυτά. Αλλά αυτό το πράγμα, να κανετε 3 χρονια για το πακετο... Click για ανάπτυξη... Σε βάζουν στο λούκι και στο δίνουν σαν να σου κάνουν χάρη. Η εκμετάλλευση στο μεγαλείο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο iGiannis έγραψε: #116 28-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η ~Valentina~: #117 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... σου απαντησα..... δε πρεπει να ξερεις κατι συγκεκριμενο... απλα μαθαινεις πως να κινησε σε word excel internet κτλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Ο Unkown-User: #118 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:19 Ο Silent_Killer: #119 28-08-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχεις δίκιο(εσύ και οι υπόλοιποι που υποστηρίζετε την ίδια άποψη!) ΑΝ θες παίρνεις το manual!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο iGiannis έγραψε: #120 28-08-09 15:24 Εγώ ένα πτυχίο θέλω στην πληροφορική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Valentina~: ναι... εγω προσωπικα δεν ειχα υπολογιστη και εκανα με παιδια που ειχαν....αλλα οκ δεν υπηρχε προβλημα γιατι ηξερα τα βασικα.... Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Ο Unkown-User: #113 28-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ~Valentina~: #114 28-08-09 14:56 οχι...βασικα ειχαμε παρει ενα βιβλιο που εγω προσωπικα δε το ανοιξα ποτε.....μονο στην αρχη....στην αρχη μαθαιναμε λιγη θεωρια στις Βασιικες εννοιες και μετα στις αλλες ενοτητες οπως word, internet και τα λοιπα, συμφωνα με την καθοδηγηση του δασκαλου καναμε διαφορα πραγμτα στον υπολογιστη..... και οταν τελειωναμε την καθε ενοτητα πηγαιναμε και καναμε εξασκηση σε διαφορα τεστ που καλυπταν ολη την υλη και οταν ειμασταν ετοιμοι πηγαιναμε και διναμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Ο Unkown-User: #115 28-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Εγώ έκανα 3 μήνες και για τις 7. Είμαι καλά, γιατρέ μου; ----------------------------------------- Δεν ήξερα ότιι γίνεται τόση εκμετάλλευση. Θεωρούσα ήδη εκμετάλλευση το γεγονός ότι μας μάθαιναν πράγματα τόσο εύκολα όσο οι συνταγές μαγειρικής και που έπρεπε να πληρώσω γι΄αυτά. Αλλά αυτό το πράγμα, να κανετε 3 χρονια για το πακετο... Click για ανάπτυξη... Σε βάζουν στο λούκι και στο δίνουν σαν να σου κάνουν χάρη. Η εκμετάλλευση στο μεγαλείο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο iGiannis έγραψε: #116 28-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η ~Valentina~: #117 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... σου απαντησα..... δε πρεπει να ξερεις κατι συγκεκριμενο... απλα μαθαινεις πως να κινησε σε word excel internet κτλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Ο Unkown-User: #118 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:19 Ο Silent_Killer: #119 28-08-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχεις δίκιο(εσύ και οι υπόλοιποι που υποστηρίζετε την ίδια άποψη!) ΑΝ θες παίρνεις το manual!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο iGiannis έγραψε: #120 28-08-09 15:24 Εγώ ένα πτυχίο θέλω στην πληροφορική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε πάνω-κάτω; Δουλεύατε με CMD και Run; "Πειράζατε" την Registry; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ~Valentina~: #114 28-08-09 14:56 οχι...βασικα ειχαμε παρει ενα βιβλιο που εγω προσωπικα δε το ανοιξα ποτε.....μονο στην αρχη....στην αρχη μαθαιναμε λιγη θεωρια στις Βασιικες εννοιες και μετα στις αλλες ενοτητες οπως word, internet και τα λοιπα, συμφωνα με την καθοδηγηση του δασκαλου καναμε διαφορα πραγμτα στον υπολογιστη..... και οταν τελειωναμε την καθε ενοτητα πηγαιναμε και καναμε εξασκηση σε διαφορα τεστ που καλυπταν ολη την υλη και οταν ειμασταν ετοιμοι πηγαιναμε και διναμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Ο Unkown-User: #115 28-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Εγώ έκανα 3 μήνες και για τις 7. Είμαι καλά, γιατρέ μου; ----------------------------------------- Δεν ήξερα ότιι γίνεται τόση εκμετάλλευση. Θεωρούσα ήδη εκμετάλλευση το γεγονός ότι μας μάθαιναν πράγματα τόσο εύκολα όσο οι συνταγές μαγειρικής και που έπρεπε να πληρώσω γι΄αυτά. Αλλά αυτό το πράγμα, να κανετε 3 χρονια για το πακετο... Click για ανάπτυξη... Σε βάζουν στο λούκι και στο δίνουν σαν να σου κάνουν χάρη. Η εκμετάλλευση στο μεγαλείο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο iGiannis έγραψε: #116 28-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η ~Valentina~: #117 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... σου απαντησα..... δε πρεπει να ξερεις κατι συγκεκριμενο... απλα μαθαινεις πως να κινησε σε word excel internet κτλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Ο Unkown-User: #118 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:19 Ο Silent_Killer: #119 28-08-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχεις δίκιο(εσύ και οι υπόλοιποι που υποστηρίζετε την ίδια άποψη!) ΑΝ θες παίρνεις το manual!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο iGiannis έγραψε: #120 28-08-09 15:24 Εγώ ένα πτυχίο θέλω στην πληροφορική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οχι...βασικα ειχαμε παρει ενα βιβλιο που εγω προσωπικα δε το ανοιξα ποτε.....μονο στην αρχη....στην αρχη μαθαιναμε λιγη θεωρια στις Βασιικες εννοιες και μετα στις αλλες ενοτητες οπως word, internet και τα λοιπα, συμφωνα με την καθοδηγηση του δασκαλου καναμε διαφορα πραγμτα στον υπολογιστη..... και οταν τελειωναμε την καθε ενοτητα πηγαιναμε και καναμε εξασκηση σε διαφορα τεστ που καλυπταν ολη την υλη και οταν ειμασταν ετοιμοι πηγαιναμε και διναμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Ο Unkown-User: #115 28-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Εγώ έκανα 3 μήνες και για τις 7. Είμαι καλά, γιατρέ μου; ----------------------------------------- Δεν ήξερα ότιι γίνεται τόση εκμετάλλευση. Θεωρούσα ήδη εκμετάλλευση το γεγονός ότι μας μάθαιναν πράγματα τόσο εύκολα όσο οι συνταγές μαγειρικής και που έπρεπε να πληρώσω γι΄αυτά. Αλλά αυτό το πράγμα, να κανετε 3 χρονια για το πακετο... Click για ανάπτυξη... Σε βάζουν στο λούκι και στο δίνουν σαν να σου κάνουν χάρη. Η εκμετάλλευση στο μεγαλείο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο iGiannis έγραψε: #116 28-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η ~Valentina~: #117 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... σου απαντησα..... δε πρεπει να ξερεις κατι συγκεκριμενο... απλα μαθαινεις πως να κινησε σε word excel internet κτλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Ο Unkown-User: #118 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:19 Ο Silent_Killer: #119 28-08-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχεις δίκιο(εσύ και οι υπόλοιποι που υποστηρίζετε την ίδια άποψη!) ΑΝ θες παίρνεις το manual!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο iGiannis έγραψε: #120 28-08-09 15:24 Εγώ ένα πτυχίο θέλω στην πληροφορική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Εγώ έκανα 3 μήνες και για τις 7. Είμαι καλά, γιατρέ μου; ----------------------------------------- Δεν ήξερα ότιι γίνεται τόση εκμετάλλευση. Θεωρούσα ήδη εκμετάλλευση το γεγονός ότι μας μάθαιναν πράγματα τόσο εύκολα όσο οι συνταγές μαγειρικής και που έπρεπε να πληρώσω γι΄αυτά. Αλλά αυτό το πράγμα, να κανετε 3 χρονια για το πακετο... Click για ανάπτυξη... Σε βάζουν στο λούκι και στο δίνουν σαν να σου κάνουν χάρη. Η εκμετάλλευση στο μεγαλείο της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο iGiannis έγραψε: #116 28-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η ~Valentina~: #117 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... σου απαντησα..... δε πρεπει να ξερεις κατι συγκεκριμενο... απλα μαθαινεις πως να κινησε σε word excel internet κτλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Ο Unkown-User: #118 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:19 Ο Silent_Killer: #119 28-08-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχεις δίκιο(εσύ και οι υπόλοιποι που υποστηρίζετε την ίδια άποψη!) ΑΝ θες παίρνεις το manual!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο iGiannis έγραψε: #120 28-08-09 15:24 Εγώ ένα πτυχίο θέλω στην πληροφορική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από djohn: Ναι ρε, πώς το θες? Για κανέναν λόγο δεν κάνανε τίποτα τετοιο. Click για ανάπτυξη... Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η ~Valentina~: #117 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... σου απαντησα..... δε πρεπει να ξερεις κατι συγκεκριμενο... απλα μαθαινεις πως να κινησε σε word excel internet κτλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Ο Unkown-User: #118 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:19 Ο Silent_Killer: #119 28-08-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχεις δίκιο(εσύ και οι υπόλοιποι που υποστηρίζετε την ίδια άποψη!) ΑΝ θες παίρνεις το manual!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο iGiannis έγραψε: #120 28-08-09 15:24 Εγώ ένα πτυχίο θέλω στην πληροφορική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... σου απαντησα..... δε πρεπει να ξερεις κατι συγκεκριμενο... απλα μαθαινεις πως να κινησε σε word excel internet κτλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Ο Unkown-User: #118 28-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:19 Ο Silent_Killer: #119 28-08-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχεις δίκιο(εσύ και οι υπόλοιποι που υποστηρίζετε την ίδια άποψη!) ΑΝ θες παίρνεις το manual!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο iGiannis έγραψε: #120 28-08-09 15:24 Εγώ ένα πτυχίο θέλω στην πληροφορική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Και τι κάνατε; Format; Τους εξηγούσαν τη σημαίνουν τα βελάκια που είναι δίπλα από κάθε εικονίδιο (εκτός από τον κάδο ανακύκλωσης και το my computer) στην επιφάνεια εργασίας; Τι; Πρέπει να ξέρω κάτι πριν πάω εκεί; Click για ανάπτυξη... Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:19 Ο Silent_Killer: #119 28-08-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχεις δίκιο(εσύ και οι υπόλοιποι που υποστηρίζετε την ίδια άποψη!) ΑΝ θες παίρνεις το manual!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο iGiannis έγραψε: #120 28-08-09 15:24 Εγώ ένα πτυχίο θέλω στην πληροφορική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από djohn: Προφανώς ούτε format ούτε τίποτα τόσο "επιστημονικό" κάνουνε word, excel, power point κτλ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχεις δίκιο(εσύ και οι υπόλοιποι που υποστηρίζετε την ίδια άποψη!) ΑΝ θες παίρνεις το manual!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο iGiannis έγραψε: #120 28-08-09 15:24 Εγώ ένα πτυχίο θέλω στην πληροφορική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ ένα πτυχίο θέλω στην πληροφορική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.