errikaki
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AgGeliCo0zZz
Νεοφερμένο μέλος

acid_18
Νεοφερμένο μέλος

Αλλα στο σχολείο δεν φαίνεται
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος

Βetty
Δραστήριο μέλος

ναι ναι το πιστευω...και μ εχει τυχει..αντε τωρα μην αρχισω..!!![]()
εεεε αντε καλε πες

ειμαι περιεργη:no1::no1:
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος

Βetty
Δραστήριο μέλος

δε θες καλυτερα...αστο κανεις δε θελει
θελωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!αντε ειμαι περιεργηη
δεν μου εχει τυχει ποτε!πλζ Χριστινακι

Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος

Βetty
Δραστήριο μέλος

ε ρε παιδι μου ειναι πολυ ευνοημενοι..αλλα γραφουν στις εξετασεις και αλλα τους βαζουν στον βαθμο και παντα βγαζουν εικοσι κτλ...
ΑΑΑΑΑ καταλαβα:no1:
εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε ευτυχως

παντως πιστευω οτι ειναι αναλογα την περιπτωση

toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είναι κάτι που δεν το περίμενα, ίσως να έχω βιώσει την εξαίρεση του κανόνα.
Παραθέτω την προσωπική μου εκτίμηση που πηγάζει και από προσωπική εμπειρία.
Ναι, ίσως τα παιδια των καθηγητών να δέχονται μεγαλύτερη πίεση ακριβώς επειδή γνώριζουν σε προσωπικό επίπεδο τους περισσότερους καθηγητές, όμως τα προνόμια είναι αρκετά επίσης. Τόσο σε βαθμούς, που συναγωνίζεται ο ένας γονιός-καθηγητής με τον άλλον ποιός την έχει μεγαλύτερη, όσο και στην καθημερινή επαφή μέσα στην τάξη.
Πρέπει να πω όμως ότι την μεγαλύτερη ευθύνη για αυτήν την ''ανισότητα'' την έχουν τα ίδια τα παιδιά των καθηγητών, εξάλλου οι καθήγητες είναι από μόνοι τους στην πλειοψηφία τουρίστες.
Η καλύτερη μου φίλη είναι παιδί καθηγητών, η ίδια σε κουβέντες μας το παραδεχόταν για την ιδιαίτερη εκμετάλευση που είχε, ταυτόχρονα ήταν η μοναδική που ήξερα και που δεν είχε προσθέσει σε όλο αυτό μπόνους-γλύψιμο και τα σχετικά.
Τελικώς, η απαντησή μου στο ερώτημα είναι ''Ναι''
'Οπως και το παιδί του γιατρού,του δήθεν,του έτσι,του αλλιώς,του προέδρου του συλλόγου...
Μια μικρογραφία της κοινωνίας δεν μας πρήζουν ότι είναι το σχολείο εξάλλου;
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Στο γυμνασιο ειχα εναν συμαθητη που ο πατερας του ητανε καθηγιτης στο ιδιο σχολειο. Πολοι καθηγιτες τον εβαζαν καπως πιο πανω απο αλλα παιδια, και αλλοι οχι... Βεβαια το ιδιο το παιδι ητανε πολυ καλος μαθητης, και αξιζε τους βαθμους που επερνε, δεν υπηρξε αδικια.
Απο την αλλη εχω δει μαθητρια (κορη καθηγητη) να εχει αντιμετωπιση λες και ειναι βασιλισα, και ενω δεν ητανε καλη μαθητρια να παιρνει καπιους βαθμους παραπανω για να περασει με ανεση την ταξη...
Εξαρτονται ολα απο τον καθε καθηγιτη ξεχωριστα, και απο τον/την πατερα/μητερα του παιδιου...
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος

beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος

Θυμαμαι σαν ημουν στο δημοτικο ηταν ο γιος μιας καθηγητριας ο οποιος καθε μερα προκαλουσε προβληματα , ενα παραδειγμα εκ των οποιων ηταν το οτι εβρισκε νεκρες μελισσες , που ακομα δεν αποχωριστηκαν το κεντρι τους ,τις μαζευε με μια χαρτοπετσετα και κυνηγαγε παιδια για να τους αναγκασει να την καταπιουν.Ουδεποτε του επιβληθηκε ποινη.
Οπως ειπα και πριν οταν εχεις χιλιαδες μηδενικα για καθηγητες προφανως και θα εχουνε το might για right , ο μαθητης με μονο το right τι να κανει.Αυτο για μενα δεν ειναι τωρινο κοινωνικο σχολιο αλλα μια γενικη διαπιστωση για την φυση των κανονων.
milanezos92
Εκκολαπτόμενο μέλος

Zod
Δραστήριο μέλος

Υπάρχει όμως και η άλλη περίπτωση. Σαν καθηγητής ο γονιός να πιέζει το παιδί και έτσι να διαβάζει περισσότερο άρα να είναι καλύτερος μαθητής.
chris_90
Διάσημο μέλος

evoula...
Νεοφερμένο μέλος

M@r@ki
Δραστήριο μέλος

Εγώ βίωσα έντονα την ανισότητα αυτή στο Γυμνάσιο. Μονίμως τα παιδιά αυτά έβγαζαν μεγαλύτερους Μ.Ο από τα υπόλοιπα. Στα διαγωνίσματα ότι και να έγραφαν έπαιρναν 20. Θυμάμαι χαρακτηριστικό παράδειγμα: ο διπλανός μου που είχε τον πατέρα του στο γυμνάσιο έγραψε σε ένα διαγώνισμα μαθ/κα 13 και πήρε 20, αυτομάτως εξισώθηκε με τους άλλους που έγραψαν 19-20. Σε μία άλλη περίπτωση ενώ και οι 2 συμμετήχαμε και γράψαμε ίδιο βαθμό (15) στο διαγώνισμα (Γλώσσα), πήρε 2 βαθμούς παραπάνω(εγώ 17 αυτός 19). Όχι πως αξίζει να αγχώνεσαι για τέτοιες μαλακίες. Στην τελική η ανισότητα αυτή επηρεάζει μόνο τα παιδιά που διεκδικούν σημαία, κάτι που το θεωρώ χαζό.
Υπάρχει όμως και η άλλη περίπτωση. Σαν καθηγητής ο γονιός να πιέζει το παιδί και έτσι να διαβάζει περισσότερο άρα να είναι καλύτερος μαθητής.
Πολύ χοντρό...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.