Koulianof 11
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Koulianof 11
Νεοφερμένο μέλος

Itach1
Διάσημο μέλος

Koulianof 11
Νεοφερμένο μέλος

NicolasM
Νεοφερμένο μέλος

Σου προτείνω να απομακρυνθείς λίγο από τα παιχνίδια, γενικά. Μην τα κόψεις, κι εγώ παίζω πού και πού πλέον (στρατηγικής) και χαλαρώνω, αλλά βάλε όριο στον εαυτό σου. Έτσι και θα νοιώθεις λιγότερο την ανάγκη να παίζεις, και θα πείσεις τους γονείς σου ότι δεν χάθηκε κι ο κόσμος αν δουν λίγο αίμα τα ματάκια σου.
mantalo
Νεοφερμένο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

_catalonia_
Δραστήριο μέλος

Παρατηρω αυτο που λες σε πολλα παιδια της ηλικιας σου και μικροτερα(ακομη και στον αδερφο μου που για ενα διαστημα ειχε περιορισει τετοιου ειδους παιχνιδια). Βασικα το καλυτερο πιστευω ειναι να βρεις κατι πιο ενδιαφερον να περνας τον χρονος σου. Ειναι καλυτερη μια βολτα,ενας καφες εξω με φιλους και γενικα οτιδηποτε θα γεμιζει τις ελευθερες ωρες προκειμενου να μην ασχολεισαι με παιχνιδια στον υπολογιστη. Σκεψου στο κατω κατω οτι το καλοκαιρι ειναι για να ξεφυγουμε λιγο απο την ''κλεισουρα'' του χειμωνα και οχι για να ειμαστε μεσα στο σπιτι με τοσο ωραιο καιρο.Ολα αρχισαν στην αρχη της Γ' Γυμνασιου για εμενα οταν αρχισα να παιζω League of Legends (lol) και μετα απο καποιους μηνες η μανα μου ειδε αλλαγη στη συμπεριφορα μου και μου το απαγορεψε...Εγω βεβαια συνεχιζα να παιζω λεγοντας πως αρχισα ενα αλλο παιχνιδια..Ετσι λοιπον εφτασα εδω σημερα και μου απαγορευει ολα τα παιχνιδια που περιεχουν βια! Δεν ειναι αρκετα υπερβολικο αυτο? Τι ισχυει σε εσας?
Επισης,για να φτασει σε σημειο να σου απαγορευσει τελειως ολα τα παιχνιδια σημαινει οτι πραγματι εχει δει καποια αλλαγη στην συμπεροφορα σου. Για εμενα το καλυτερο ειναι να θετει ο καθενας μονος του ορια σε οτιδηποτε κανει και να μην χρειαζεται να επεμβουν οι γονεις.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Η ζωή είναι έξω απ' το Pc ! Αν καίγεσαι, καλά κάνουν και δε σ' αφήνουν να παίζεις!
Koulianof 11
Νεοφερμένο μέλος

mantalo
Νεοφερμένο μέλος

Koulianof 11
Νεοφερμένο μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Κάποιοι γουστάρουν να βάζουν τη χαμηλοκάβαλη-βράκα-φόρμα, τη μπλούζα με το V, να κάνουν το μαλί φράχτη και να πηγαίνουν για clubbing ( ή αλλιώς ψάχνω-κάποιον-να-μου-ικανοποιήσει-τις-κάβλες ) μέχρι το πρωί.
Κάποιοι γουστάρουν να βγαίνουν και να λιώνουν στο ποδόσφαιρό-μπάσκετ μέχρι να μη μπορούν να πάρουν τα πόδια τους.
Κάποιοι γουστάρουν να παίρνουν από κάνα δυο μπουκάλια αλκοόλ και να τη βγάζουν σε σπίτια φίλων χαβαλεδιάζοντας.
Κάποιοι γουστάρουν να λιώνουν βράδια ολόκληρα στο φαψεμπουκ να προσπαθούν να πουλήσουν μούρη ή να πιάσουν γκόμενα.
Κάποιοι γουστάρουν να μπαίνουν skype με φίλους και να παίζουν παιχνίδια στο pc σπάζοντας πλάκα.
Κάποιοι γουστάρουν να αράζουν βράδια στο chat του ischool και να ξίνουν την πέτσα τους.
ΌΛΑ αυτά περιλαμβάνουν συναναστροφή με άλλους. Δε σε κάνει το gaming αντικοινονικό, άλλα πράγματα σε κάνουν. Επίσης όπως στο gaming υπάρχουν υπερβολές, έτσι υπάρχουν και σε όλα τα υπόλοιπα.
Όσον αφορά το οικονομικό, και το ζήτημα πεταμένα λεφτά, εφόσον δε μιλάμε για βασικά πράγματα όπως σίτιση-στέγαση ας το ξανά πούμε αυτό αφού σκεφτούμε πόσα σκάσαμε για το τελευταίο μας smart phone, laptop, ή ακόμα ρούχο και μετά ας μας φταίει και το 10ρικο που θα δώσεις για 2 skins στο LoL.
Και το χιλιοειπωμένο "καλύτερα δώστα για έναν καφέ" είναι μπαρούφα. Εδώ δηλαδή ας πούμε το βρίσκουμε νορμαλ να σκάσεις 4 και 5 ευρώ για κάτι που έχει κόστος κάτω του 10πλάσιου απλά και μόνο επειδή κάθεσαι σε έναν τρέντυ καναπέ; Αν θες να σκάσεις λεφτά θα το κάνεις, με τον οποιονδήποτε τρόπο.
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος

GiannosFloyd
Εκκολαπτόμενο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα πραγματα που μπορει να κανει ενας ανθρωπος και πρεπει να προσφερει και οχι να καθεται μεσα σε ενα χαζοκουτι
εδω ομως δεν ειναι μονο για το λολ ειναι για ολα τα παιχνιδια και ολους
αυτοι που τα πουλανε δεν σε αναγκαζουν να κεγεσαι
απο μονος σου το κανεις
προσωπικη σκεψη ειναι αυτη και πιστευω οτι δικιο εχει η μητερα σου και οι περισσοτερες μαναδες που γκρινιαζουν για αυτο γτ θελουν να γινουμε κατι στην ζωη μας
οταν θα εχεις σχολειο θα χαζολογας και θα παιζεις 4 games την ημερα που μπορει στην χειροτερη να παρουν 4 ωρες?
καποτε θα το βαρεθεις και θα πεις γτ το εκανα και χαλαγα τοσες ωρες
κανεις δεν ειπε να σταματησουμε τα παιχνιδια αλλα πρεπει να μειωθει η ωρα ( το ιδιο εκανα και εγω )
fockos
Επιφανές μέλος

Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

Ολα αρχισαν στην αρχη της Γ' Γυμνασιου για εμενα οταν αρχισα να παιζω League of Legends (lol) και μετα απο καποιους μηνες η μανα μου ειδε αλλαγη στη συμπεριφορα μου και μου το απαγορεψε...Εγω βεβαια συνεχιζα να παιζω λεγοντας πως αρχισα ενα αλλο παιχνιδια..Ετσι λοιπον εφτασα εδω σημερα και μου απαγορευει ολα τα παιχνιδια που περιεχουν βια! Δεν ειναι αρκετα υπερβολικο αυτο? Τι ισχυει σε εσας?
Δεν ειναι μονο το ειδους του παιχνιδιου αλλα γενικα οσοι παθαινουν εξαρτηση στον υπολογιστη τεινουν να εχουν μια πιο βιαιη και αποτομη συμπεριφορα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.