+10000000000000000000000000000000000 στο γιαννη...
ποτε δεν ημουν της αποψης να αγορασω το "ονομα" του αυτοκινητου, και οχι ενα αυτοκινητο, οπως με τις ΥΠΕΡακριβες bmw που αγοραζεις το "ονομα" και τη φημη της εταιριας... γιατι να δωσω 30000 ευρω και να αγορασω "μαρκα" (πχ bmw, mercedes, audi) και οχι ενα αυτοκινητο με περισσοτερα εξτρα και καλυτερο κινητηρα (πχ ενα mazda, ενα toyota ή ακομα ακομα ενα skoda) ?!!! χαζος ειμαι???!!! δηλαδη εσυ (γενικα μιλαω) αγοραζεις ενα bmw και βγαινεις και λες οτι αγορασες ενα κουτι με ροδες και μηχανη, και εγω με τα ιδια λεφτα ενα πολυ καλα εξοπλισμενο αυτοκινητο... ποιος εχει δικιο? εσυ (γενικα) που αγορασες τη μαρκα, ή εγω που αγορασα την ποιοτητα???
Φιλικα
tnx... Στην bmw θα πληρώσεις 20,000 παραπάνω και θα έχεις ένα υποδιαίστερο αυτοκινητο απ το δικό μου. Θες να το κάνεις? Πρόβλημα σου.
Φιλε mmpf οχι οτι οι bmw ειναι κακες απλα μην υποτιμας την ιαπωνια καθως ειναι πολυ μπροστα στο θεμα κινητηρας και αξιοπιστια
Φυσικά και η ιαπωνία πάντα βγαίνει πρώτη και όσον αφορά την αξιοπιστία, αλλα που να το ξερει αυτό ο mmpf.
Ναι βέβαια, έχει περισσότερα extra. Τα mazda ας πούμε έχουν αντίστοιχα του idrive, head up display, ενεργά προσκέφαλα, θήκη για κινητό με εξωτικερική κεραία και πλήτρα απάντησης στο τιμόνι, active steering, ενεργό cruise control στην προσπέραση, δεν ξέρω αν έχει dvd και τηλεόραση (πλοηγό όλα έχουν), BMW Night Vision, Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας, Ελαστικά runflat, Σύστημα υποβοήθησης φώτων διασταύρωσης, Φώτα φρένων δύο βαθμίδων.
Για να μην πω για τα efficient dynamics
Από τα extra κρίνεις ένα αυτοκίνητο????!!!!! Θα μας τρελάνεις

Τώρα να σχολιάσω την θηκη για κινητο με εξωτρεική κεραια και τα πληκτρα απάντησης στο τιμόνι???? Αγόρασε αυτοκίνητο για το dvd και για την θερμενόμενη χεστρα που έχει.... Και σχετικά με efficient dynamics... Δεν θες να μάθεις τι fuel efficiency εχουν τα μοντελα της mazda και τι οι τεράστιοι κινητηρες της bmw.
Είναι είναι μπροστά...
Ένα σύστημα αντίστοιχου του efficient dynamics δεν έχει εφέυρει ακόμα.
Και μην είσαι τόσο θρασύς ώστε να συγκρίνεις τους φτηνιάρικους κινητήρες της mazda με τους προχωρημένους κινητήρες της bmw
Βρες μου κινητήρα της bmw που να έχει κάνει 400,000 χλμ χωρις rebuild...
Eπίσης επειδή μας έπρηξες τα @@@@ χωρις να ξέρεις... Καθε εταιρεία προσπαθεί να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου των κινητηρων της.. Aπό εκεί και περα η honda και toyota έχουν κατασκευασει υβριδικά, που δεν το έχει κανει η bmw, οπότε αστο..
Και στην τελική ΝΙΩΣΕ, εγώ θα δωσω 30.000Ε και θα έχω ένα αυτοκόνητο πολύυυυ ανώτερο απ το δικό σου, ενώ εσύ με 50,000 δεν θα έχεις ούτε κατα διάνοια το γκάζι, τα κρατηματα, την ενεργητική ασφάλεια, τα φρενα που θα έχω εγώ...
Α! ξέχασα! Θα χαίρεσαι την ηλεκτρική σου χέστρα και την είσοδο για i-pod... (τα οποία θα τα πληρώνεις και extra).
Εκτός κι αν η stock σειρά 3 ή η 5 έχει HUD από μόνη της... ΝΙΩΣΕ
A και σχετικά με τις καινοτομιες της bmw... E, ξερω γω και η mazda εχει το CVT που δεν το εχει καμια άλλη εταιρεία.. Η honda εχει τους vtec κινητηρες που δεν έχει καμια άλλη. H KΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΞΕΚΟΛΑ!
Kαι για να μάθεις και την μόνη διαφορά που έχει η bmw από τις άλλες εταιρείες ... είναι όπως πολύ σωστά είπε ο Hammond the
"snob value" of the badge
KAI ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ:
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=M--kAu6XpKY&feature=related[/ame]