DarkThanos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JoeyGolfi
Νεοφερμένο μέλος

Οταν κατι αξιζει δικαιωνεται. Προσωπικα εχω απειρα πειρατικα κομματια στο pc αλλα παντα αγοραζω cd για ελληνικες μπαντες που το αξιζουν. Και συνηθως αυτοι που αξιζουν δεν ειναι εμπορικοι, και τα cd τους ειναι φθηνα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nina94
Νεοφερμένο μέλος

εσεις απο που κατεβαζετε μουσικη. Απο τοτε που εκλεισαν το Limewire βασανιζομαι στο που ν βρω τη μουσικη που θελω.
help me!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος

και εγω δεν εχω απο που να κατεβαζω τραγουδια τωρα......!!!!παιδια, κατι λιγακι ασχετο,
εσεις απο που κατεβαζετε μουσικη. Απο τοτε που εκλεισαν το Limewire βασανιζομαι στο που ν βρω τη μουσικη που θελω.
help me!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

παιδια, κατι λιγακι ασχετο,
help me!!!
και εγω δεν εχω απο που να κατεβαζω τραγουδια τωρα......!!!!![]()
Μέσο youtube. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε πμ.
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος

OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος

youtube, έχει προγράμματα που μπορείς να τα εγκαταστήσεις στο pc και προγράμματα online...
Ναι αλλα δεν εχουν ΠΑΝΤΑ καλη ποιοτητα τα τραγουδια που ανεβαινουν μεσω youtube....Μέσο youtube. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε πμ.

cha0s
Περιβόητο μέλος

Ναι αλλα δεν εχουν ΠΑΝΤΑ καλη ποιοτητα τα τραγουδια που ανεβαινουν μεσω youtube....
![]()
αν θες τέλεια ποιότητα τα αγοράζεις

btw, αν ψάξεις καλά στο internet θα τα βρεις όλα σε τέλεια ποιότητα
nina94
Νεοφερμένο μέλος

Pequeño
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ έχω πρόγραμμά στο pc για να κατεβάζω πολλά μαζί, αν θέλω όμως ένα τραγούδι τσακ μπαμ στα γρήγορα τα κατεβάζω online από εδώ https://www.youtube-mp3.org/
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Pequeño
Τιμώμενο Μέλος

Αλλά στα torrents υπάρχουν συνήθως ολόκληρες δισκογραφίες, όχι μόνα τραγούδια, και άντε να βρεις τη δισκογραφία του καλλιτέχνη,να ψάξεις το κομμάτι που θέλεις για να επιλέξεις μόνο αυτό και μπλα μπλα μπλα, ενώ τα προγραμματάκια για το youtube σου λύνουν τα χέρια πιο γρήγορα..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.