Steffie88
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλησπέρα, έχετε παραγγείλει ποτέ από το public? Αν ναι ποια η εμπειρία σας? Εγώ να πω ότι είχα ένα δισταγμό να παραγγείλω γιατί είχα διαβάσει πολλά αρνητικά. Ρώτησα και γνωστούς μου αλλά μου είπαν ότι δεν είχαν ποτέ πρόβλημα, οπότε είπα να κάνω μια απόπειρα και εγώ να παραγγείλω. Έκανα λοιπόν την πρώτη παραγγελία, μου ήρθε μετά από 20 μέρες. Έκανα ωστόσο και μια δεύτερη παραγγελία πριν καν δω πόσο θα κάνει η πρώτη να έρθει και τι θα γίνει. Η δεύτερη από τα 3 προϊόντα ενώ είχαν πει ότι θα έρθουν τα 2 από τα 3 προϊόντα τελικά μου ήρθε μόνο το 1 στις 15 μέρες. Τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει με τα άλλα 2. Αν ήξερα έτσι δεν θα είχα παραγγείλει μιας και αύριο ανοίγουν τα βιβλιοπωλεία και θα τα έπαιρνα. Έχει τύχει σε κανέναν κάτι αντίστοιχο από το συγκεκριμένο κατάστημα?
Καλησπέρα Στέφι , ναι είχα παραγγείλει ένα τάμπλετ περίμενα 1 βδομάδα λένε θα το χετε την επόμενη , πάω την επόμενη , λένε ελάτε την επόμενη , πάω την επόμενη , μου λένε σε 1 μήνα .. εν τέλει την ακύρωσα την παραγγελία. Φέτος παράγγειλα ένα κομπιουτεράκι επιστημονικό μια Πέμπτη , μου λένε ελάτε τη Δευτέρα θα το χουμε εδώ και όντως το είχανε.. είναι λίγο ότι φανεί του Λωλοστεφανή τα Public..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Steffie88
Εκκολαπτόμενο μέλος

NightOwl
Νεοφερμένο μέλος

Steffie88
Εκκολαπτόμενο μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Steffie88
Εκκολαπτόμενο μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Δεν έχω κακή εμπειρία από public.αυτό θα κάνω. εσύ έχεις αντίστοιχη εμπειρία?
Steffie88
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν έχω κακή εμπειρία από public.
Ευτυχώς ου υπάρχουν και κάποιοι που δεν έχουν κακή εμπειρία από αυτό το κατάστημα. Ίσως και να έτυχε σε μένα τώρα.
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΛΛΑ τελευταία οτι εχω πάρει απο Σεπτεβρη κι μετα ειχε ΤΡΑΓΙΚΉ καθυστέρηση .
Ειδικά σε σχολικά βοηθήματα .Μάλιστα το ενα μου ηθρε χωρίς το λυσαρι μεσα .
Αλλα πραγματικά εκαναν μηνα ολόκληρο να έρθουν και παραπάνω .
Αν βιάζεσαι κάτι δεν αξίζει .
Steffie88
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ψωνιζω χρόνια απο το παπλικ, βιβλία κυρίως γιατί με βολεύει λογω yellows(στην κάρτα) κι εχει πραγματικά καλες τιμες .
ΑΛΛΑ τελευταία οτι εχω πάρει απο Σεπτεβρη κι μετα ειχε ΤΡΑΓΙΚΉ καθυστέρηση .
Ειδικά σε σχολικά βοηθήματα .Μάλιστα το ενα μου ηθρε χωρίς το λυσαρι μεσα .
Αλλα πραγματικά εκαναν μηνα ολόκληρο να έρθουν και παραπάνω .
Αν βιάζεσαι κάτι δεν αξίζει .
Και εγώ το βιβλίο που πήρα βοήθημα ήταν και το χρειαζόμουν άμεσα, αλλά δεν ήρθε και δεν βλέπω να έρχεται σύντομα. μάλλον πάει προς ακύρωση και να το πάρω από αλλού.
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εγώ το βιβλίο που πήρα βοήθημα ήταν και το χρειαζόμουν άμεσα, αλλά δεν ήρθε και δεν βλέπω να έρχεται σύντομα. μάλλον πάει προς ακύρωση και να το πάρω από αλλού.
Ακύρωσε το δεν αξίζει , θα έρθει μια βδομάδα πριν τις πανελλήνιες

Panagiotis849
Δραστήριο μέλος

Και εγώ αυτό θα σου έλεγα. Εφόσον δεν είχες πληρώσει και μπορείς πλέον να το προμηθευτείς από αλλού πιο άμεσα, δεν έχεις δεσμευτεί για τίποτα.Πάρε τηλέφωνο και ακύρωσε την παραγγελία.
Guest 468119
Επισκέπτης

Καταγγελία και επιστροφή χρημάτων από την εταιρία. Κάθε μέρα καθυστέρησης της παραγγελίας πληρώνεται με βάση την νομοθεσίαΚαλησπέρα, έχετε παραγγείλει ποτέ από το public? Αν ναι ποια η εμπειρία σας? Εγώ να πω ότι είχα ένα δισταγμό να παραγγείλω γιατί είχα διαβάσει πολλά αρνητικά. Ρώτησα και γνωστούς μου αλλά μου είπαν ότι δεν είχαν ποτέ πρόβλημα, οπότε είπα να κάνω μια απόπειρα και εγώ να παραγγείλω. Έκανα λοιπόν την πρώτη παραγγελία, μου ήρθε μετά από 20 μέρες. Έκανα ωστόσο και μια δεύτερη παραγγελία πριν καν δω πόσο θα κάνει η πρώτη να έρθει και τι θα γίνει. Η δεύτερη από τα 3 προϊόντα ενώ είχαν πει ότι θα έρθουν τα 2 από τα 3 προϊόντα τελικά μου ήρθε μόνο το 1 στις 15 μέρες. Τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει με τα άλλα 2. Αν ήξερα έτσι δεν θα είχα παραγγείλει μιας και αύριο ανοίγουν τα βιβλιοπωλεία και θα τα έπαιρνα. Έχει τύχει σε κανέναν κάτι αντίστοιχο από το συγκεκριμένο κατάστημα?
Panos_02
Εκκολαπτόμενο μέλος

Steffie88
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ακύρωσε το δεν αξίζει , θα έρθει μια βδομάδα πριν τις πανελλήνιες![]()
Είναι και αρχαία, δεν είναι καμιά ιστορία - κοινωνιολογία που είναι πιο νορμαλ να πω οκ δεν τα χρειάζομαι ιδιαίτερα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Κορώνα
- panagiotis G
- NightOwl
- Memetchi
- Revekka
- tsiobieman
- Panagiotis849
- alexrami
- Giorno
- Athens2002
- panagiotis econ
- ΘανάσοςG4
- lnesb
- Stathis2001a
- Steffie88
- spinalgr1990
- Panos_02
- Vold
- Eleni54
- fockos
- Κλημεντίνη
- Dimitris9
- Αλκης Κ.
- Earendil
- kiyoshi
- Unseen skygge
- Lydia6902
- tymvorixos
- fmarulezkd
- tasoss
- Γατόπαρδος.
- hirasawayui
- Johnman97
- tasost
- Elenii01
- TigerHunt
- tslef8
- uni77
- theodoraooo
- Serotonin
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.