καλησπερα ειμαι ο Χαρης και ειμαι 15 ολα ξεκινησαν περσυ..πηρα καθηγητρια αγγλικων και εκανα μαθημα 2 ωρες την εβδομαδα μαθημα για να δωσω δοκιμαστικα lower michigan και ετσι εγινε εκανα μαθημα απο τον σεπτεμβρη και εδωσα τον μαιο ..κανεις δεν πιστευε οτι θα το παρω γιατι δεν διαβαζα κιολας

..εφτασαν οι εξετασεις...πηγα και εδωσα listening gvr writing ολα οκ μου φανηκαν κανενα προβλημα..μετα απο ενα μηνα πηγα και εδωσα προφορικα ..ολοι μου λεγαν να μην ανησυχω και οτι ολα θα πανε μια χαρα(η αγγλικου μ με βεβαιωσε πως ειναι δυσκολο να μεινεις)!
Παω που λες να δωσω προφορικα!βλεπουν στην εισοδο το χαρτι μου και με στελνουν στον 1 οροφο(κτιριο. IST STUDIES.μοσχατο )παω ο καιμενος στον 1 οροφο στην αιθουσα που με εστειλαν και ηταν απο εξω ενας 2 μετρος αντρας..και τωρα αρχιζει το νταβαντουρι...
Mου λει "get in"
μπενω μεσα και αρχιζουμε..απο την αρχη μου φανηκε καπως (ηταν 4.00μ.μ /προφανως ηθελε να τελειωνει...)
1)δεν με κοιταγε στα ματια σαν και μου συμπεριφέρονταν σαν να μην
υπήρχα+μιλαγε πολυ σιγα...
μιλαγαμε για κανα 6-7 λεπτα και ολα οκ σε καποια στιγμη μου λει..
ΔΙΑΛΟΓΟΣ
"εχεις φιλους?"
"ναι εχω πολλους και περναμε πολλεσ ωρες μαζι"
"τι συζητατε με τους φιλους σου?"(κατι αρχισε και δεν μου πηγαινε καλα ..)
"μιλαμε για πολλα πραγματα οπως ποδοσφαιρο,υπολογιστες,μαθηματα(και επειδη η ατμοσφαιρα ηταν καπως ειπα να την ελαφρυνω και ειπα)and about girls!
και τοτε ηταν που εμεινα μα...ς
"και τι λετε για τα κοριτσια?"(ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)
απαντηση
"its a personal question i cant answer"
αυτο ηταν... μ λει "ok harry we finished you can go!"
ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΓΑ
"ΕΜΕΙΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ"ΕΙΜΟΥΝ 100% ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ..
μετα απο 1 με 1,5 μηνα περιπου ειμουν στο χωριο διακοπες..χτυπαει το τηλεφωνο και ηταν η μανα μου ..ειχαν βγει τα αποτελεσματα και ειχα περασει σε ολα εστω και με Low pass(το ηξερα απο την αρχη +περιμενα να μην περασω καθολου εκει)
και το φιναλε ..
προφορικα BORDEN LINE FAIL
με αποτελεσμα να μην το παρω..
πειτε μου δεν ειναι αδικια?με τι κουραγιο να συνεχησω τα αγγλικα εγω τωρα ?αν μου χανατυχει παλι μια Εγγλεζα αδερφη ?
το περιστατικο ειναι αληθινο και μπορω να δοσω ολα μου τα στοιχεια + την επιστολη με τα αποτελεσματα..
περιμενω απαντηση
Χαρης το θυμα μιας εγγλεζας αδερφης που μου κατεστρεψε την ζωη