ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2022 στις 20:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #21 28-11-22 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Έτσι ακριβώς είναι. Αν και, ειλικρινά, δεν έχω ακούσει καν να υπάρχει τέτοιος θεσμός πλέον. Παλιότερα υπήρχαν σίγουρα ΔΕΑ Ναυτικού γιατί εκεί υπηρέτησε ο παππούς μου. Αυτό το ξέρω. Αλλά ΔΕΑ αεροπορίας μόνο εδώ έχω ακούσει. Κατά τα άλλα συμπλέουμε. Click για ανάπτυξη... Παντα υπηρχαν οι δοκιμοι αξιωματικοι στην αεροπορια οπως και στο ναυτικο αλλα τουλαχτιον τωρα θελουν πτυχιο πανεπιστημιου και φυσικα πολυ δυνατο βυσμα γιατι ειναι λιγοι.. Δεν νομιζω ομως οτι πλεονεκτουν πλεον εναντι του πεζικου καθοτι η αεροπορια και ναυτικο ειναι συνεχεια σε επιφυλακη. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Νοεμβρίου 2022 στις 20:55 Ο Guest 765889: #22 28-11-22 20:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παντα υπηρχαν οι δοκιμοι αξιωματικοι στην αεροπορια οπως και στο ναυτικο αλλα τουλαχτιον τωρα θελουν πτυχιο πανεπιστημιου και φυσικα πολυ δυνατο βυσμα γιατι ειναι λιγοι.. Δεν νομιζω ομως οτι πλεονεκτουν πλεον εναντι του πεζικου καθοτι η αεροπορια και ναυτικο ειναι συνεχεια σε επιφυλακη. Click για ανάπτυξη... Τι να σας πω ρε μάγκες πεζικάριος ήμουν είμαι και θα είμαι Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2022 στις 23:02 Ο Lancelot έγραψε: #23 28-11-22 23:02 I5 και τελείωσες. Τα υπόλοιπα λαϊκή κατανάλωση. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 00:29 Ο nPb έγραψε: #24 29-11-22 00:29 Tο Ι5 υπάρχει ακόμη; ή είναι αστικός μύθος; Γιατί εγώ θυμάμαι κάτι Ι1 που ήταν τελείως Ιφεύγα...γεια σου τύποι. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 11:05 Ο Paragontas7000: #25 29-11-22 11:05 Αρχική Δημοσίευση από thecrazycretan: Καλημέρα ομάδα! Εδώ και λίγους μήνες σκέφτομαι εφόσον περάσω στο τμήμα που θέλω στα Χανιά, να πάω να κάνω την εγγραφή μου κανονικά και στην συνέχεια να παρουσιαστώ στην ΣΕΑΠ. Το γνωρίζω πώς είναι έξτρα μήνες θητείας μα απωλείεσαι ως αξιωματικός πεζικού. Ο λόγος που σκέφτομαι να πάω στρατό πριν το πανεπιστήμιο είναι επειδή μετά το πανεπιστήμιο σκοπεύω να πάω για μεταπτυχιακό εξωτερικό μάλλον Γερμανία και στην συνέχεια να μείνω μόνιμα εκεί. Οπότε, δεν θέλω να έχω εκρεμότητες όπως ο στρατός. Επίσης, ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με τον μισθό των εφέδρων αξιωματικών, κάτι διάβασα ότι παίρνουν 600ευρώ/μήνα. Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας! Click για ανάπτυξη... Σκεψου και το ι5 που το δινουν για πλακα και δεν φαινεται στα κρατικα εγγραφα καθολου λογω απορρητου.Ειναι κριμαμ να χασεις 12 μηνες απο τη ζωη σου ετσι. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 11:05 Ο Giii έγραψε: #26 29-11-22 11:05 Οι δεα στην παραμεθόριο υπηρετούν ίδιους μήνες με αυτούς στην Αθήνα; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 11:08 Ο Paragontas7000: #27 29-11-22 11:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Tο Ι5 υπάρχει ακόμη; ή είναι αστικός μύθος; Γιατί εγώ θυμάμαι κάτι Ι1 που ήταν τελείως Ιφεύγα...γεια σου τύποι. Click για ανάπτυξη... υπαρχει και γινεται abuse πολυ απο γνωστους μου που μετα τη σχολη θελουν να πανε εξωτερικο για δουλεια.Σε περιπτωση που παω εξωτερικο χωρις δευτερη σκεψη παιρνω ι5 και φευγω. Steliosalm Νεοφερμένο μέλος Ο Steliosalm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 12:55 Ο Steliosalm: #28 29-11-22 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Οι δεα στην παραμεθόριο υπηρετούν ίδιους μήνες με αυτούς στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στρατιωτική θητεία: Ποιοι φαντάροι κάνουν 12μηνο, ποιοι 9μηνο - Η απόφαση Ανακοινώθηκε η ΚΥΑ που προβλέπει τη αύξηση της στρατιωτικής θητείας - Από πότε τίθεται σε ισχύ www.ethnos.gr Εδώ λέει πως αν η θητεία γίνει 100% παραμεθόριο, τότε η διάρκεια της θα είναι 14 μήνες αντί για 17. Κάτι παρόμοιο δηλαδή και με τους οπλίτες που επιλέγουν να κάνουν παραμεθόριο για 9μηνο nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 13:05 Ο nPb έγραψε: #29 29-11-22 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σκεψου και το ι5 που το δινουν για πλακα και δεν φαινεται στα κρατικα εγγραφα καθολου λογω απορρητου.Ειναι κριμαμ να χασεις 12 μηνες απο τη ζωη σου ετσι. Click για ανάπτυξη... Δεν θες να μάθεις να στρίβεις χαρτάκι για τσιγάρο και να πίνεις νερουλομένο εσπρέσσο από το Καψιμί και την παγωμένη ζαμπονοτυρόπιτα; Φίλε μου, αν χάσεις την εμπειρία του Καψιμί, τι να πω... Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 13:46 Ο Guest 765889: #30 29-11-22 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Οι δεα στην παραμεθόριο υπηρετούν ίδιους μήνες με αυτούς στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, θεωρητικά ως ΔΕΑ ισχύει. Πρακτικά όμως κατά 99% θα σταλείς σε νησί/Έβρο. Επομένως είναι φλατ 17μηνο. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 15:19 Ο Ryuzaki έγραψε: #31 29-11-22 15:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν θες να μάθεις να στρίβεις χαρτάκι για τσιγάρο και να πίνεις νερουλομένο εσπρέσσο από το Καψιμί και την παγωμένη ζαμπονοτυρόπιτα; Φίλε μου, αν χάσεις την εμπειρία του Καψιμί, τι να πω... Click για ανάπτυξη... Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 15:25 Ο nPb έγραψε: #32 29-11-22 15:25 Mηλόπιτα Στεργίου και αυγόψωμο (βάσει κανονισμού). nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:25 Ο nPb έγραψε: #33 29-11-22 16:25 Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα, αφού πρώτα ξαναπλέναμε το πιρούνι και το πιάτο καθώς πολλές φορές από τη λάτζα, αρκετοί δεν ήξεραν να αφαιρούν πρώτα το υπόλειμμα τροφής και μετά να το ξεβγάζουν. Συνήθως έπλεναν το πιρούνι όπως ήταν και ό,τι έμενε πάνω, έβγαινε...στην εκκένωση μαζί με όλμους. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:45 Ο Guest 765889: #34 29-11-22 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα! Click για ανάπτυξη... Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 11:21 Ο Paragontas7000: #35 30-11-22 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Click για ανάπτυξη... Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 12:57 Η monaxiko brizolaki: #36 30-11-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα Click για ανάπτυξη... Sounds like τα μελομακαρονα της μανας μου Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 15:12 Ο Guest 765889: #37 30-11-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. Click για ανάπτυξη... Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο nPb έγραψε: #38 30-11-22 19:13 Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:32 Ο Guest 765889: #39 30-11-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Click για ανάπτυξη... Αν λες για τα Γιάννενα, η απάντηση είναι 150% όχι. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:07 Ο Paragontas7000: #40 01-12-22 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε Click για ανάπτυξη... Σουτζουκακια μπιφτεκια και το χοιρινο οντως δεν τρωγονται.Αλλα τα οσπρια και τα ζυμαρικα τρωγονται ανετα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: userguest bibliofagos thecrazycretan Dhmhtra.pag. carnage love_to_learn Alessandra Eliza ggl Twittn giannhs2001 lepipini Steliosalm Pierre Bezukhov constansn Φινεύς Κλημεντίνη Ryuzaki Giii Paragontas7000 tsiobieman Antonius Nala kiyoshi Wonderkid roud ΘανάσοςG4 PanosBat De Broglie Unboxholics alpha.kappa Maynard Nic Papalitsas oups Philologist Ιωάννης1234 Marple Panagiotis849 calliope thenutritionist Meow katia.m angel27_ spring day User2350 snowy fmarulezkd Χρονοταξιδιώτης hirasawayui AnnaRd nucomer το κοριτσι του μαη P.Dam. phoni SoyN eukleidhs1821 ένας τυχαίος J.Cameron charmander Scandal ismember tfghp KingOfPop Steliosgkougkou george777 Viedo johnsala Pharmacist01 GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου Panos_02 Papas nikos Gus Roger10 Nikos05 CoolCowboy St11 luisnazariodelima VforVendetta Trolling Stones katiasalonica iminspain Greg1900 Γιωργος15773 SlimShady Mukumbura MarcoReus Stelios725 .aven harry akritas Elena78 Manolo165 Dimitris2001 jim2015 T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Έτσι ακριβώς είναι. Αν και, ειλικρινά, δεν έχω ακούσει καν να υπάρχει τέτοιος θεσμός πλέον. Παλιότερα υπήρχαν σίγουρα ΔΕΑ Ναυτικού γιατί εκεί υπηρέτησε ο παππούς μου. Αυτό το ξέρω. Αλλά ΔΕΑ αεροπορίας μόνο εδώ έχω ακούσει. Κατά τα άλλα συμπλέουμε. Click για ανάπτυξη... Παντα υπηρχαν οι δοκιμοι αξιωματικοι στην αεροπορια οπως και στο ναυτικο αλλα τουλαχτιον τωρα θελουν πτυχιο πανεπιστημιου και φυσικα πολυ δυνατο βυσμα γιατι ειναι λιγοι.. Δεν νομιζω ομως οτι πλεονεκτουν πλεον εναντι του πεζικου καθοτι η αεροπορια και ναυτικο ειναι συνεχεια σε επιφυλακη.
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Νοεμβρίου 2022 στις 20:55 Ο Guest 765889: #22 28-11-22 20:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παντα υπηρχαν οι δοκιμοι αξιωματικοι στην αεροπορια οπως και στο ναυτικο αλλα τουλαχτιον τωρα θελουν πτυχιο πανεπιστημιου και φυσικα πολυ δυνατο βυσμα γιατι ειναι λιγοι.. Δεν νομιζω ομως οτι πλεονεκτουν πλεον εναντι του πεζικου καθοτι η αεροπορια και ναυτικο ειναι συνεχεια σε επιφυλακη. Click για ανάπτυξη... Τι να σας πω ρε μάγκες πεζικάριος ήμουν είμαι και θα είμαι Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2022 στις 23:02 Ο Lancelot έγραψε: #23 28-11-22 23:02 I5 και τελείωσες. Τα υπόλοιπα λαϊκή κατανάλωση. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 00:29 Ο nPb έγραψε: #24 29-11-22 00:29 Tο Ι5 υπάρχει ακόμη; ή είναι αστικός μύθος; Γιατί εγώ θυμάμαι κάτι Ι1 που ήταν τελείως Ιφεύγα...γεια σου τύποι. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 11:05 Ο Paragontas7000: #25 29-11-22 11:05 Αρχική Δημοσίευση από thecrazycretan: Καλημέρα ομάδα! Εδώ και λίγους μήνες σκέφτομαι εφόσον περάσω στο τμήμα που θέλω στα Χανιά, να πάω να κάνω την εγγραφή μου κανονικά και στην συνέχεια να παρουσιαστώ στην ΣΕΑΠ. Το γνωρίζω πώς είναι έξτρα μήνες θητείας μα απωλείεσαι ως αξιωματικός πεζικού. Ο λόγος που σκέφτομαι να πάω στρατό πριν το πανεπιστήμιο είναι επειδή μετά το πανεπιστήμιο σκοπεύω να πάω για μεταπτυχιακό εξωτερικό μάλλον Γερμανία και στην συνέχεια να μείνω μόνιμα εκεί. Οπότε, δεν θέλω να έχω εκρεμότητες όπως ο στρατός. Επίσης, ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με τον μισθό των εφέδρων αξιωματικών, κάτι διάβασα ότι παίρνουν 600ευρώ/μήνα. Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας! Click για ανάπτυξη... Σκεψου και το ι5 που το δινουν για πλακα και δεν φαινεται στα κρατικα εγγραφα καθολου λογω απορρητου.Ειναι κριμαμ να χασεις 12 μηνες απο τη ζωη σου ετσι. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 11:05 Ο Giii έγραψε: #26 29-11-22 11:05 Οι δεα στην παραμεθόριο υπηρετούν ίδιους μήνες με αυτούς στην Αθήνα; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 11:08 Ο Paragontas7000: #27 29-11-22 11:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Tο Ι5 υπάρχει ακόμη; ή είναι αστικός μύθος; Γιατί εγώ θυμάμαι κάτι Ι1 που ήταν τελείως Ιφεύγα...γεια σου τύποι. Click για ανάπτυξη... υπαρχει και γινεται abuse πολυ απο γνωστους μου που μετα τη σχολη θελουν να πανε εξωτερικο για δουλεια.Σε περιπτωση που παω εξωτερικο χωρις δευτερη σκεψη παιρνω ι5 και φευγω. Steliosalm Νεοφερμένο μέλος Ο Steliosalm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 12:55 Ο Steliosalm: #28 29-11-22 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Οι δεα στην παραμεθόριο υπηρετούν ίδιους μήνες με αυτούς στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στρατιωτική θητεία: Ποιοι φαντάροι κάνουν 12μηνο, ποιοι 9μηνο - Η απόφαση Ανακοινώθηκε η ΚΥΑ που προβλέπει τη αύξηση της στρατιωτικής θητείας - Από πότε τίθεται σε ισχύ www.ethnos.gr Εδώ λέει πως αν η θητεία γίνει 100% παραμεθόριο, τότε η διάρκεια της θα είναι 14 μήνες αντί για 17. Κάτι παρόμοιο δηλαδή και με τους οπλίτες που επιλέγουν να κάνουν παραμεθόριο για 9μηνο nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 13:05 Ο nPb έγραψε: #29 29-11-22 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σκεψου και το ι5 που το δινουν για πλακα και δεν φαινεται στα κρατικα εγγραφα καθολου λογω απορρητου.Ειναι κριμαμ να χασεις 12 μηνες απο τη ζωη σου ετσι. Click για ανάπτυξη... Δεν θες να μάθεις να στρίβεις χαρτάκι για τσιγάρο και να πίνεις νερουλομένο εσπρέσσο από το Καψιμί και την παγωμένη ζαμπονοτυρόπιτα; Φίλε μου, αν χάσεις την εμπειρία του Καψιμί, τι να πω... Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 13:46 Ο Guest 765889: #30 29-11-22 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Οι δεα στην παραμεθόριο υπηρετούν ίδιους μήνες με αυτούς στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, θεωρητικά ως ΔΕΑ ισχύει. Πρακτικά όμως κατά 99% θα σταλείς σε νησί/Έβρο. Επομένως είναι φλατ 17μηνο. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 15:19 Ο Ryuzaki έγραψε: #31 29-11-22 15:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν θες να μάθεις να στρίβεις χαρτάκι για τσιγάρο και να πίνεις νερουλομένο εσπρέσσο από το Καψιμί και την παγωμένη ζαμπονοτυρόπιτα; Φίλε μου, αν χάσεις την εμπειρία του Καψιμί, τι να πω... Click για ανάπτυξη... Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 15:25 Ο nPb έγραψε: #32 29-11-22 15:25 Mηλόπιτα Στεργίου και αυγόψωμο (βάσει κανονισμού). nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:25 Ο nPb έγραψε: #33 29-11-22 16:25 Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα, αφού πρώτα ξαναπλέναμε το πιρούνι και το πιάτο καθώς πολλές φορές από τη λάτζα, αρκετοί δεν ήξεραν να αφαιρούν πρώτα το υπόλειμμα τροφής και μετά να το ξεβγάζουν. Συνήθως έπλεναν το πιρούνι όπως ήταν και ό,τι έμενε πάνω, έβγαινε...στην εκκένωση μαζί με όλμους. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:45 Ο Guest 765889: #34 29-11-22 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα! Click για ανάπτυξη... Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 11:21 Ο Paragontas7000: #35 30-11-22 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Click για ανάπτυξη... Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 12:57 Η monaxiko brizolaki: #36 30-11-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα Click για ανάπτυξη... Sounds like τα μελομακαρονα της μανας μου Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 15:12 Ο Guest 765889: #37 30-11-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. Click για ανάπτυξη... Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο nPb έγραψε: #38 30-11-22 19:13 Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:32 Ο Guest 765889: #39 30-11-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Click για ανάπτυξη... Αν λες για τα Γιάννενα, η απάντηση είναι 150% όχι. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:07 Ο Paragontas7000: #40 01-12-22 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε Click για ανάπτυξη... Σουτζουκακια μπιφτεκια και το χοιρινο οντως δεν τρωγονται.Αλλα τα οσπρια και τα ζυμαρικα τρωγονται ανετα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: userguest bibliofagos thecrazycretan Dhmhtra.pag. carnage love_to_learn Alessandra Eliza ggl Twittn giannhs2001 lepipini Steliosalm Pierre Bezukhov constansn Φινεύς Κλημεντίνη Ryuzaki Giii Paragontas7000 tsiobieman Antonius Nala kiyoshi Wonderkid roud ΘανάσοςG4 PanosBat De Broglie Unboxholics alpha.kappa Maynard Nic Papalitsas oups Philologist Ιωάννης1234 Marple Panagiotis849 calliope thenutritionist Meow katia.m angel27_ spring day User2350 snowy fmarulezkd Χρονοταξιδιώτης hirasawayui AnnaRd nucomer το κοριτσι του μαη P.Dam. phoni SoyN eukleidhs1821 ένας τυχαίος J.Cameron charmander Scandal ismember tfghp KingOfPop Steliosgkougkou george777 Viedo johnsala Pharmacist01 GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου Panos_02 Papas nikos Gus Roger10 Nikos05 CoolCowboy St11 luisnazariodelima VforVendetta Trolling Stones katiasalonica iminspain Greg1900 Γιωργος15773 SlimShady Mukumbura MarcoReus Stelios725 .aven harry akritas Elena78 Manolo165 Dimitris2001 jim2015 T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παντα υπηρχαν οι δοκιμοι αξιωματικοι στην αεροπορια οπως και στο ναυτικο αλλα τουλαχτιον τωρα θελουν πτυχιο πανεπιστημιου και φυσικα πολυ δυνατο βυσμα γιατι ειναι λιγοι.. Δεν νομιζω ομως οτι πλεονεκτουν πλεον εναντι του πεζικου καθοτι η αεροπορια και ναυτικο ειναι συνεχεια σε επιφυλακη. Click για ανάπτυξη... Τι να σας πω ρε μάγκες πεζικάριος ήμουν είμαι και θα είμαι
Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2022 στις 23:02 Ο Lancelot έγραψε: #23 28-11-22 23:02 I5 και τελείωσες. Τα υπόλοιπα λαϊκή κατανάλωση. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 00:29 Ο nPb έγραψε: #24 29-11-22 00:29 Tο Ι5 υπάρχει ακόμη; ή είναι αστικός μύθος; Γιατί εγώ θυμάμαι κάτι Ι1 που ήταν τελείως Ιφεύγα...γεια σου τύποι. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 11:05 Ο Paragontas7000: #25 29-11-22 11:05 Αρχική Δημοσίευση από thecrazycretan: Καλημέρα ομάδα! Εδώ και λίγους μήνες σκέφτομαι εφόσον περάσω στο τμήμα που θέλω στα Χανιά, να πάω να κάνω την εγγραφή μου κανονικά και στην συνέχεια να παρουσιαστώ στην ΣΕΑΠ. Το γνωρίζω πώς είναι έξτρα μήνες θητείας μα απωλείεσαι ως αξιωματικός πεζικού. Ο λόγος που σκέφτομαι να πάω στρατό πριν το πανεπιστήμιο είναι επειδή μετά το πανεπιστήμιο σκοπεύω να πάω για μεταπτυχιακό εξωτερικό μάλλον Γερμανία και στην συνέχεια να μείνω μόνιμα εκεί. Οπότε, δεν θέλω να έχω εκρεμότητες όπως ο στρατός. Επίσης, ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με τον μισθό των εφέδρων αξιωματικών, κάτι διάβασα ότι παίρνουν 600ευρώ/μήνα. Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας! Click για ανάπτυξη... Σκεψου και το ι5 που το δινουν για πλακα και δεν φαινεται στα κρατικα εγγραφα καθολου λογω απορρητου.Ειναι κριμαμ να χασεις 12 μηνες απο τη ζωη σου ετσι. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 11:05 Ο Giii έγραψε: #26 29-11-22 11:05 Οι δεα στην παραμεθόριο υπηρετούν ίδιους μήνες με αυτούς στην Αθήνα; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 11:08 Ο Paragontas7000: #27 29-11-22 11:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Tο Ι5 υπάρχει ακόμη; ή είναι αστικός μύθος; Γιατί εγώ θυμάμαι κάτι Ι1 που ήταν τελείως Ιφεύγα...γεια σου τύποι. Click για ανάπτυξη... υπαρχει και γινεται abuse πολυ απο γνωστους μου που μετα τη σχολη θελουν να πανε εξωτερικο για δουλεια.Σε περιπτωση που παω εξωτερικο χωρις δευτερη σκεψη παιρνω ι5 και φευγω. Steliosalm Νεοφερμένο μέλος Ο Steliosalm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 12:55 Ο Steliosalm: #28 29-11-22 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Οι δεα στην παραμεθόριο υπηρετούν ίδιους μήνες με αυτούς στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στρατιωτική θητεία: Ποιοι φαντάροι κάνουν 12μηνο, ποιοι 9μηνο - Η απόφαση Ανακοινώθηκε η ΚΥΑ που προβλέπει τη αύξηση της στρατιωτικής θητείας - Από πότε τίθεται σε ισχύ www.ethnos.gr Εδώ λέει πως αν η θητεία γίνει 100% παραμεθόριο, τότε η διάρκεια της θα είναι 14 μήνες αντί για 17. Κάτι παρόμοιο δηλαδή και με τους οπλίτες που επιλέγουν να κάνουν παραμεθόριο για 9μηνο nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 13:05 Ο nPb έγραψε: #29 29-11-22 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σκεψου και το ι5 που το δινουν για πλακα και δεν φαινεται στα κρατικα εγγραφα καθολου λογω απορρητου.Ειναι κριμαμ να χασεις 12 μηνες απο τη ζωη σου ετσι. Click για ανάπτυξη... Δεν θες να μάθεις να στρίβεις χαρτάκι για τσιγάρο και να πίνεις νερουλομένο εσπρέσσο από το Καψιμί και την παγωμένη ζαμπονοτυρόπιτα; Φίλε μου, αν χάσεις την εμπειρία του Καψιμί, τι να πω... Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 13:46 Ο Guest 765889: #30 29-11-22 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Οι δεα στην παραμεθόριο υπηρετούν ίδιους μήνες με αυτούς στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, θεωρητικά ως ΔΕΑ ισχύει. Πρακτικά όμως κατά 99% θα σταλείς σε νησί/Έβρο. Επομένως είναι φλατ 17μηνο. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 15:19 Ο Ryuzaki έγραψε: #31 29-11-22 15:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν θες να μάθεις να στρίβεις χαρτάκι για τσιγάρο και να πίνεις νερουλομένο εσπρέσσο από το Καψιμί και την παγωμένη ζαμπονοτυρόπιτα; Φίλε μου, αν χάσεις την εμπειρία του Καψιμί, τι να πω... Click για ανάπτυξη... Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 15:25 Ο nPb έγραψε: #32 29-11-22 15:25 Mηλόπιτα Στεργίου και αυγόψωμο (βάσει κανονισμού). nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:25 Ο nPb έγραψε: #33 29-11-22 16:25 Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα, αφού πρώτα ξαναπλέναμε το πιρούνι και το πιάτο καθώς πολλές φορές από τη λάτζα, αρκετοί δεν ήξεραν να αφαιρούν πρώτα το υπόλειμμα τροφής και μετά να το ξεβγάζουν. Συνήθως έπλεναν το πιρούνι όπως ήταν και ό,τι έμενε πάνω, έβγαινε...στην εκκένωση μαζί με όλμους. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:45 Ο Guest 765889: #34 29-11-22 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα! Click για ανάπτυξη... Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 11:21 Ο Paragontas7000: #35 30-11-22 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Click για ανάπτυξη... Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 12:57 Η monaxiko brizolaki: #36 30-11-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα Click για ανάπτυξη... Sounds like τα μελομακαρονα της μανας μου Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 15:12 Ο Guest 765889: #37 30-11-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. Click για ανάπτυξη... Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο nPb έγραψε: #38 30-11-22 19:13 Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:32 Ο Guest 765889: #39 30-11-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Click για ανάπτυξη... Αν λες για τα Γιάννενα, η απάντηση είναι 150% όχι. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:07 Ο Paragontas7000: #40 01-12-22 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε Click για ανάπτυξη... Σουτζουκακια μπιφτεκια και το χοιρινο οντως δεν τρωγονται.Αλλα τα οσπρια και τα ζυμαρικα τρωγονται ανετα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: userguest bibliofagos thecrazycretan Dhmhtra.pag. carnage love_to_learn Alessandra Eliza ggl Twittn giannhs2001 lepipini Steliosalm Pierre Bezukhov constansn Φινεύς Κλημεντίνη Ryuzaki Giii Paragontas7000 tsiobieman Antonius Nala kiyoshi Wonderkid roud ΘανάσοςG4 PanosBat De Broglie Unboxholics alpha.kappa Maynard Nic Papalitsas oups Philologist Ιωάννης1234 Marple Panagiotis849 calliope thenutritionist Meow katia.m angel27_ spring day User2350 snowy fmarulezkd Χρονοταξιδιώτης hirasawayui AnnaRd nucomer το κοριτσι του μαη P.Dam. phoni SoyN eukleidhs1821 ένας τυχαίος J.Cameron charmander Scandal ismember tfghp KingOfPop Steliosgkougkou george777 Viedo johnsala Pharmacist01 GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου Panos_02 Papas nikos Gus Roger10 Nikos05 CoolCowboy St11 luisnazariodelima VforVendetta Trolling Stones katiasalonica iminspain Greg1900 Γιωργος15773 SlimShady Mukumbura MarcoReus Stelios725 .aven harry akritas Elena78 Manolo165 Dimitris2001 jim2015 T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 00:29 Ο nPb έγραψε: #24 29-11-22 00:29 Tο Ι5 υπάρχει ακόμη; ή είναι αστικός μύθος; Γιατί εγώ θυμάμαι κάτι Ι1 που ήταν τελείως Ιφεύγα...γεια σου τύποι. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 11:05 Ο Paragontas7000: #25 29-11-22 11:05 Αρχική Δημοσίευση από thecrazycretan: Καλημέρα ομάδα! Εδώ και λίγους μήνες σκέφτομαι εφόσον περάσω στο τμήμα που θέλω στα Χανιά, να πάω να κάνω την εγγραφή μου κανονικά και στην συνέχεια να παρουσιαστώ στην ΣΕΑΠ. Το γνωρίζω πώς είναι έξτρα μήνες θητείας μα απωλείεσαι ως αξιωματικός πεζικού. Ο λόγος που σκέφτομαι να πάω στρατό πριν το πανεπιστήμιο είναι επειδή μετά το πανεπιστήμιο σκοπεύω να πάω για μεταπτυχιακό εξωτερικό μάλλον Γερμανία και στην συνέχεια να μείνω μόνιμα εκεί. Οπότε, δεν θέλω να έχω εκρεμότητες όπως ο στρατός. Επίσης, ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με τον μισθό των εφέδρων αξιωματικών, κάτι διάβασα ότι παίρνουν 600ευρώ/μήνα. Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας! Click για ανάπτυξη... Σκεψου και το ι5 που το δινουν για πλακα και δεν φαινεται στα κρατικα εγγραφα καθολου λογω απορρητου.Ειναι κριμαμ να χασεις 12 μηνες απο τη ζωη σου ετσι. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 11:05 Ο Giii έγραψε: #26 29-11-22 11:05 Οι δεα στην παραμεθόριο υπηρετούν ίδιους μήνες με αυτούς στην Αθήνα; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 11:08 Ο Paragontas7000: #27 29-11-22 11:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Tο Ι5 υπάρχει ακόμη; ή είναι αστικός μύθος; Γιατί εγώ θυμάμαι κάτι Ι1 που ήταν τελείως Ιφεύγα...γεια σου τύποι. Click για ανάπτυξη... υπαρχει και γινεται abuse πολυ απο γνωστους μου που μετα τη σχολη θελουν να πανε εξωτερικο για δουλεια.Σε περιπτωση που παω εξωτερικο χωρις δευτερη σκεψη παιρνω ι5 και φευγω. Steliosalm Νεοφερμένο μέλος Ο Steliosalm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 12:55 Ο Steliosalm: #28 29-11-22 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Οι δεα στην παραμεθόριο υπηρετούν ίδιους μήνες με αυτούς στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στρατιωτική θητεία: Ποιοι φαντάροι κάνουν 12μηνο, ποιοι 9μηνο - Η απόφαση Ανακοινώθηκε η ΚΥΑ που προβλέπει τη αύξηση της στρατιωτικής θητείας - Από πότε τίθεται σε ισχύ www.ethnos.gr Εδώ λέει πως αν η θητεία γίνει 100% παραμεθόριο, τότε η διάρκεια της θα είναι 14 μήνες αντί για 17. Κάτι παρόμοιο δηλαδή και με τους οπλίτες που επιλέγουν να κάνουν παραμεθόριο για 9μηνο nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 13:05 Ο nPb έγραψε: #29 29-11-22 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σκεψου και το ι5 που το δινουν για πλακα και δεν φαινεται στα κρατικα εγγραφα καθολου λογω απορρητου.Ειναι κριμαμ να χασεις 12 μηνες απο τη ζωη σου ετσι. Click για ανάπτυξη... Δεν θες να μάθεις να στρίβεις χαρτάκι για τσιγάρο και να πίνεις νερουλομένο εσπρέσσο από το Καψιμί και την παγωμένη ζαμπονοτυρόπιτα; Φίλε μου, αν χάσεις την εμπειρία του Καψιμί, τι να πω... Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 13:46 Ο Guest 765889: #30 29-11-22 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Οι δεα στην παραμεθόριο υπηρετούν ίδιους μήνες με αυτούς στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, θεωρητικά ως ΔΕΑ ισχύει. Πρακτικά όμως κατά 99% θα σταλείς σε νησί/Έβρο. Επομένως είναι φλατ 17μηνο. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 15:19 Ο Ryuzaki έγραψε: #31 29-11-22 15:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν θες να μάθεις να στρίβεις χαρτάκι για τσιγάρο και να πίνεις νερουλομένο εσπρέσσο από το Καψιμί και την παγωμένη ζαμπονοτυρόπιτα; Φίλε μου, αν χάσεις την εμπειρία του Καψιμί, τι να πω... Click για ανάπτυξη... Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 15:25 Ο nPb έγραψε: #32 29-11-22 15:25 Mηλόπιτα Στεργίου και αυγόψωμο (βάσει κανονισμού). nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:25 Ο nPb έγραψε: #33 29-11-22 16:25 Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα, αφού πρώτα ξαναπλέναμε το πιρούνι και το πιάτο καθώς πολλές φορές από τη λάτζα, αρκετοί δεν ήξεραν να αφαιρούν πρώτα το υπόλειμμα τροφής και μετά να το ξεβγάζουν. Συνήθως έπλεναν το πιρούνι όπως ήταν και ό,τι έμενε πάνω, έβγαινε...στην εκκένωση μαζί με όλμους. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:45 Ο Guest 765889: #34 29-11-22 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα! Click για ανάπτυξη... Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 11:21 Ο Paragontas7000: #35 30-11-22 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Click για ανάπτυξη... Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 12:57 Η monaxiko brizolaki: #36 30-11-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα Click για ανάπτυξη... Sounds like τα μελομακαρονα της μανας μου Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 15:12 Ο Guest 765889: #37 30-11-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. Click για ανάπτυξη... Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο nPb έγραψε: #38 30-11-22 19:13 Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:32 Ο Guest 765889: #39 30-11-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Click για ανάπτυξη... Αν λες για τα Γιάννενα, η απάντηση είναι 150% όχι. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:07 Ο Paragontas7000: #40 01-12-22 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε Click για ανάπτυξη... Σουτζουκακια μπιφτεκια και το χοιρινο οντως δεν τρωγονται.Αλλα τα οσπρια και τα ζυμαρικα τρωγονται ανετα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: userguest bibliofagos thecrazycretan Dhmhtra.pag. carnage love_to_learn Alessandra Eliza ggl Twittn giannhs2001 lepipini Steliosalm Pierre Bezukhov constansn Φινεύς Κλημεντίνη Ryuzaki Giii Paragontas7000 tsiobieman Antonius Nala kiyoshi Wonderkid roud ΘανάσοςG4 PanosBat De Broglie Unboxholics alpha.kappa Maynard Nic Papalitsas oups Philologist Ιωάννης1234 Marple Panagiotis849 calliope thenutritionist Meow katia.m angel27_ spring day User2350 snowy fmarulezkd Χρονοταξιδιώτης hirasawayui AnnaRd nucomer το κοριτσι του μαη P.Dam. phoni SoyN eukleidhs1821 ένας τυχαίος J.Cameron charmander Scandal ismember tfghp KingOfPop Steliosgkougkou george777 Viedo johnsala Pharmacist01 GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου Panos_02 Papas nikos Gus Roger10 Nikos05 CoolCowboy St11 luisnazariodelima VforVendetta Trolling Stones katiasalonica iminspain Greg1900 Γιωργος15773 SlimShady Mukumbura MarcoReus Stelios725 .aven harry akritas Elena78 Manolo165 Dimitris2001 jim2015 T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tο Ι5 υπάρχει ακόμη; ή είναι αστικός μύθος; Γιατί εγώ θυμάμαι κάτι Ι1 που ήταν τελείως Ιφεύγα...γεια σου τύποι.
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 11:05 Ο Paragontas7000: #25 29-11-22 11:05 Αρχική Δημοσίευση από thecrazycretan: Καλημέρα ομάδα! Εδώ και λίγους μήνες σκέφτομαι εφόσον περάσω στο τμήμα που θέλω στα Χανιά, να πάω να κάνω την εγγραφή μου κανονικά και στην συνέχεια να παρουσιαστώ στην ΣΕΑΠ. Το γνωρίζω πώς είναι έξτρα μήνες θητείας μα απωλείεσαι ως αξιωματικός πεζικού. Ο λόγος που σκέφτομαι να πάω στρατό πριν το πανεπιστήμιο είναι επειδή μετά το πανεπιστήμιο σκοπεύω να πάω για μεταπτυχιακό εξωτερικό μάλλον Γερμανία και στην συνέχεια να μείνω μόνιμα εκεί. Οπότε, δεν θέλω να έχω εκρεμότητες όπως ο στρατός. Επίσης, ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με τον μισθό των εφέδρων αξιωματικών, κάτι διάβασα ότι παίρνουν 600ευρώ/μήνα. Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας! Click για ανάπτυξη... Σκεψου και το ι5 που το δινουν για πλακα και δεν φαινεται στα κρατικα εγγραφα καθολου λογω απορρητου.Ειναι κριμαμ να χασεις 12 μηνες απο τη ζωη σου ετσι. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 11:05 Ο Giii έγραψε: #26 29-11-22 11:05 Οι δεα στην παραμεθόριο υπηρετούν ίδιους μήνες με αυτούς στην Αθήνα; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 11:08 Ο Paragontas7000: #27 29-11-22 11:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Tο Ι5 υπάρχει ακόμη; ή είναι αστικός μύθος; Γιατί εγώ θυμάμαι κάτι Ι1 που ήταν τελείως Ιφεύγα...γεια σου τύποι. Click για ανάπτυξη... υπαρχει και γινεται abuse πολυ απο γνωστους μου που μετα τη σχολη θελουν να πανε εξωτερικο για δουλεια.Σε περιπτωση που παω εξωτερικο χωρις δευτερη σκεψη παιρνω ι5 και φευγω. Steliosalm Νεοφερμένο μέλος Ο Steliosalm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 12:55 Ο Steliosalm: #28 29-11-22 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Οι δεα στην παραμεθόριο υπηρετούν ίδιους μήνες με αυτούς στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στρατιωτική θητεία: Ποιοι φαντάροι κάνουν 12μηνο, ποιοι 9μηνο - Η απόφαση Ανακοινώθηκε η ΚΥΑ που προβλέπει τη αύξηση της στρατιωτικής θητείας - Από πότε τίθεται σε ισχύ www.ethnos.gr Εδώ λέει πως αν η θητεία γίνει 100% παραμεθόριο, τότε η διάρκεια της θα είναι 14 μήνες αντί για 17. Κάτι παρόμοιο δηλαδή και με τους οπλίτες που επιλέγουν να κάνουν παραμεθόριο για 9μηνο nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 13:05 Ο nPb έγραψε: #29 29-11-22 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σκεψου και το ι5 που το δινουν για πλακα και δεν φαινεται στα κρατικα εγγραφα καθολου λογω απορρητου.Ειναι κριμαμ να χασεις 12 μηνες απο τη ζωη σου ετσι. Click για ανάπτυξη... Δεν θες να μάθεις να στρίβεις χαρτάκι για τσιγάρο και να πίνεις νερουλομένο εσπρέσσο από το Καψιμί και την παγωμένη ζαμπονοτυρόπιτα; Φίλε μου, αν χάσεις την εμπειρία του Καψιμί, τι να πω... Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 13:46 Ο Guest 765889: #30 29-11-22 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Οι δεα στην παραμεθόριο υπηρετούν ίδιους μήνες με αυτούς στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, θεωρητικά ως ΔΕΑ ισχύει. Πρακτικά όμως κατά 99% θα σταλείς σε νησί/Έβρο. Επομένως είναι φλατ 17μηνο. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 15:19 Ο Ryuzaki έγραψε: #31 29-11-22 15:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν θες να μάθεις να στρίβεις χαρτάκι για τσιγάρο και να πίνεις νερουλομένο εσπρέσσο από το Καψιμί και την παγωμένη ζαμπονοτυρόπιτα; Φίλε μου, αν χάσεις την εμπειρία του Καψιμί, τι να πω... Click για ανάπτυξη... Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 15:25 Ο nPb έγραψε: #32 29-11-22 15:25 Mηλόπιτα Στεργίου και αυγόψωμο (βάσει κανονισμού). nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:25 Ο nPb έγραψε: #33 29-11-22 16:25 Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα, αφού πρώτα ξαναπλέναμε το πιρούνι και το πιάτο καθώς πολλές φορές από τη λάτζα, αρκετοί δεν ήξεραν να αφαιρούν πρώτα το υπόλειμμα τροφής και μετά να το ξεβγάζουν. Συνήθως έπλεναν το πιρούνι όπως ήταν και ό,τι έμενε πάνω, έβγαινε...στην εκκένωση μαζί με όλμους. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:45 Ο Guest 765889: #34 29-11-22 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα! Click για ανάπτυξη... Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 11:21 Ο Paragontas7000: #35 30-11-22 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Click για ανάπτυξη... Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 12:57 Η monaxiko brizolaki: #36 30-11-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα Click για ανάπτυξη... Sounds like τα μελομακαρονα της μανας μου Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 15:12 Ο Guest 765889: #37 30-11-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. Click για ανάπτυξη... Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο nPb έγραψε: #38 30-11-22 19:13 Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:32 Ο Guest 765889: #39 30-11-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Click για ανάπτυξη... Αν λες για τα Γιάννενα, η απάντηση είναι 150% όχι. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:07 Ο Paragontas7000: #40 01-12-22 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε Click για ανάπτυξη... Σουτζουκακια μπιφτεκια και το χοιρινο οντως δεν τρωγονται.Αλλα τα οσπρια και τα ζυμαρικα τρωγονται ανετα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: userguest bibliofagos thecrazycretan Dhmhtra.pag. carnage love_to_learn Alessandra Eliza ggl Twittn giannhs2001 lepipini Steliosalm Pierre Bezukhov constansn Φινεύς Κλημεντίνη Ryuzaki Giii Paragontas7000 tsiobieman Antonius Nala kiyoshi Wonderkid roud ΘανάσοςG4 PanosBat De Broglie Unboxholics alpha.kappa Maynard Nic Papalitsas oups Philologist Ιωάννης1234 Marple Panagiotis849 calliope thenutritionist Meow katia.m angel27_ spring day User2350 snowy fmarulezkd Χρονοταξιδιώτης hirasawayui AnnaRd nucomer το κοριτσι του μαη P.Dam. phoni SoyN eukleidhs1821 ένας τυχαίος J.Cameron charmander Scandal ismember tfghp KingOfPop Steliosgkougkou george777 Viedo johnsala Pharmacist01 GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου Panos_02 Papas nikos Gus Roger10 Nikos05 CoolCowboy St11 luisnazariodelima VforVendetta Trolling Stones katiasalonica iminspain Greg1900 Γιωργος15773 SlimShady Mukumbura MarcoReus Stelios725 .aven harry akritas Elena78 Manolo165 Dimitris2001 jim2015 T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thecrazycretan: Καλημέρα ομάδα! Εδώ και λίγους μήνες σκέφτομαι εφόσον περάσω στο τμήμα που θέλω στα Χανιά, να πάω να κάνω την εγγραφή μου κανονικά και στην συνέχεια να παρουσιαστώ στην ΣΕΑΠ. Το γνωρίζω πώς είναι έξτρα μήνες θητείας μα απωλείεσαι ως αξιωματικός πεζικού. Ο λόγος που σκέφτομαι να πάω στρατό πριν το πανεπιστήμιο είναι επειδή μετά το πανεπιστήμιο σκοπεύω να πάω για μεταπτυχιακό εξωτερικό μάλλον Γερμανία και στην συνέχεια να μείνω μόνιμα εκεί. Οπότε, δεν θέλω να έχω εκρεμότητες όπως ο στρατός. Επίσης, ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με τον μισθό των εφέδρων αξιωματικών, κάτι διάβασα ότι παίρνουν 600ευρώ/μήνα. Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας! Click για ανάπτυξη... Σκεψου και το ι5 που το δινουν για πλακα και δεν φαινεται στα κρατικα εγγραφα καθολου λογω απορρητου.Ειναι κριμαμ να χασεις 12 μηνες απο τη ζωη σου ετσι.
Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 11:05 Ο Giii έγραψε: #26 29-11-22 11:05 Οι δεα στην παραμεθόριο υπηρετούν ίδιους μήνες με αυτούς στην Αθήνα; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 11:08 Ο Paragontas7000: #27 29-11-22 11:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Tο Ι5 υπάρχει ακόμη; ή είναι αστικός μύθος; Γιατί εγώ θυμάμαι κάτι Ι1 που ήταν τελείως Ιφεύγα...γεια σου τύποι. Click για ανάπτυξη... υπαρχει και γινεται abuse πολυ απο γνωστους μου που μετα τη σχολη θελουν να πανε εξωτερικο για δουλεια.Σε περιπτωση που παω εξωτερικο χωρις δευτερη σκεψη παιρνω ι5 και φευγω. Steliosalm Νεοφερμένο μέλος Ο Steliosalm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 12:55 Ο Steliosalm: #28 29-11-22 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Οι δεα στην παραμεθόριο υπηρετούν ίδιους μήνες με αυτούς στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στρατιωτική θητεία: Ποιοι φαντάροι κάνουν 12μηνο, ποιοι 9μηνο - Η απόφαση Ανακοινώθηκε η ΚΥΑ που προβλέπει τη αύξηση της στρατιωτικής θητείας - Από πότε τίθεται σε ισχύ www.ethnos.gr Εδώ λέει πως αν η θητεία γίνει 100% παραμεθόριο, τότε η διάρκεια της θα είναι 14 μήνες αντί για 17. Κάτι παρόμοιο δηλαδή και με τους οπλίτες που επιλέγουν να κάνουν παραμεθόριο για 9μηνο nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 13:05 Ο nPb έγραψε: #29 29-11-22 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σκεψου και το ι5 που το δινουν για πλακα και δεν φαινεται στα κρατικα εγγραφα καθολου λογω απορρητου.Ειναι κριμαμ να χασεις 12 μηνες απο τη ζωη σου ετσι. Click για ανάπτυξη... Δεν θες να μάθεις να στρίβεις χαρτάκι για τσιγάρο και να πίνεις νερουλομένο εσπρέσσο από το Καψιμί και την παγωμένη ζαμπονοτυρόπιτα; Φίλε μου, αν χάσεις την εμπειρία του Καψιμί, τι να πω... Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 13:46 Ο Guest 765889: #30 29-11-22 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Οι δεα στην παραμεθόριο υπηρετούν ίδιους μήνες με αυτούς στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, θεωρητικά ως ΔΕΑ ισχύει. Πρακτικά όμως κατά 99% θα σταλείς σε νησί/Έβρο. Επομένως είναι φλατ 17μηνο. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 15:19 Ο Ryuzaki έγραψε: #31 29-11-22 15:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν θες να μάθεις να στρίβεις χαρτάκι για τσιγάρο και να πίνεις νερουλομένο εσπρέσσο από το Καψιμί και την παγωμένη ζαμπονοτυρόπιτα; Φίλε μου, αν χάσεις την εμπειρία του Καψιμί, τι να πω... Click για ανάπτυξη... Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 15:25 Ο nPb έγραψε: #32 29-11-22 15:25 Mηλόπιτα Στεργίου και αυγόψωμο (βάσει κανονισμού). nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:25 Ο nPb έγραψε: #33 29-11-22 16:25 Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα, αφού πρώτα ξαναπλέναμε το πιρούνι και το πιάτο καθώς πολλές φορές από τη λάτζα, αρκετοί δεν ήξεραν να αφαιρούν πρώτα το υπόλειμμα τροφής και μετά να το ξεβγάζουν. Συνήθως έπλεναν το πιρούνι όπως ήταν και ό,τι έμενε πάνω, έβγαινε...στην εκκένωση μαζί με όλμους. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:45 Ο Guest 765889: #34 29-11-22 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα! Click για ανάπτυξη... Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 11:21 Ο Paragontas7000: #35 30-11-22 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Click για ανάπτυξη... Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 12:57 Η monaxiko brizolaki: #36 30-11-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα Click για ανάπτυξη... Sounds like τα μελομακαρονα της μανας μου Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 15:12 Ο Guest 765889: #37 30-11-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. Click για ανάπτυξη... Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο nPb έγραψε: #38 30-11-22 19:13 Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:32 Ο Guest 765889: #39 30-11-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Click για ανάπτυξη... Αν λες για τα Γιάννενα, η απάντηση είναι 150% όχι. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:07 Ο Paragontas7000: #40 01-12-22 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε Click για ανάπτυξη... Σουτζουκακια μπιφτεκια και το χοιρινο οντως δεν τρωγονται.Αλλα τα οσπρια και τα ζυμαρικα τρωγονται ανετα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: userguest bibliofagos thecrazycretan Dhmhtra.pag. carnage love_to_learn Alessandra Eliza ggl Twittn giannhs2001 lepipini Steliosalm Pierre Bezukhov constansn Φινεύς Κλημεντίνη Ryuzaki Giii Paragontas7000 tsiobieman Antonius Nala kiyoshi Wonderkid roud ΘανάσοςG4 PanosBat De Broglie Unboxholics alpha.kappa Maynard Nic Papalitsas oups Philologist Ιωάννης1234 Marple Panagiotis849 calliope thenutritionist Meow katia.m angel27_ spring day User2350 snowy fmarulezkd Χρονοταξιδιώτης hirasawayui AnnaRd nucomer το κοριτσι του μαη P.Dam. phoni SoyN eukleidhs1821 ένας τυχαίος J.Cameron charmander Scandal ismember tfghp KingOfPop Steliosgkougkou george777 Viedo johnsala Pharmacist01 GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου Panos_02 Papas nikos Gus Roger10 Nikos05 CoolCowboy St11 luisnazariodelima VforVendetta Trolling Stones katiasalonica iminspain Greg1900 Γιωργος15773 SlimShady Mukumbura MarcoReus Stelios725 .aven harry akritas Elena78 Manolo165 Dimitris2001 jim2015 T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 11:08 Ο Paragontas7000: #27 29-11-22 11:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Tο Ι5 υπάρχει ακόμη; ή είναι αστικός μύθος; Γιατί εγώ θυμάμαι κάτι Ι1 που ήταν τελείως Ιφεύγα...γεια σου τύποι. Click για ανάπτυξη... υπαρχει και γινεται abuse πολυ απο γνωστους μου που μετα τη σχολη θελουν να πανε εξωτερικο για δουλεια.Σε περιπτωση που παω εξωτερικο χωρις δευτερη σκεψη παιρνω ι5 και φευγω. Steliosalm Νεοφερμένο μέλος Ο Steliosalm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 12:55 Ο Steliosalm: #28 29-11-22 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Οι δεα στην παραμεθόριο υπηρετούν ίδιους μήνες με αυτούς στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στρατιωτική θητεία: Ποιοι φαντάροι κάνουν 12μηνο, ποιοι 9μηνο - Η απόφαση Ανακοινώθηκε η ΚΥΑ που προβλέπει τη αύξηση της στρατιωτικής θητείας - Από πότε τίθεται σε ισχύ www.ethnos.gr Εδώ λέει πως αν η θητεία γίνει 100% παραμεθόριο, τότε η διάρκεια της θα είναι 14 μήνες αντί για 17. Κάτι παρόμοιο δηλαδή και με τους οπλίτες που επιλέγουν να κάνουν παραμεθόριο για 9μηνο nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 13:05 Ο nPb έγραψε: #29 29-11-22 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σκεψου και το ι5 που το δινουν για πλακα και δεν φαινεται στα κρατικα εγγραφα καθολου λογω απορρητου.Ειναι κριμαμ να χασεις 12 μηνες απο τη ζωη σου ετσι. Click για ανάπτυξη... Δεν θες να μάθεις να στρίβεις χαρτάκι για τσιγάρο και να πίνεις νερουλομένο εσπρέσσο από το Καψιμί και την παγωμένη ζαμπονοτυρόπιτα; Φίλε μου, αν χάσεις την εμπειρία του Καψιμί, τι να πω... Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 13:46 Ο Guest 765889: #30 29-11-22 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Οι δεα στην παραμεθόριο υπηρετούν ίδιους μήνες με αυτούς στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, θεωρητικά ως ΔΕΑ ισχύει. Πρακτικά όμως κατά 99% θα σταλείς σε νησί/Έβρο. Επομένως είναι φλατ 17μηνο. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 15:19 Ο Ryuzaki έγραψε: #31 29-11-22 15:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν θες να μάθεις να στρίβεις χαρτάκι για τσιγάρο και να πίνεις νερουλομένο εσπρέσσο από το Καψιμί και την παγωμένη ζαμπονοτυρόπιτα; Φίλε μου, αν χάσεις την εμπειρία του Καψιμί, τι να πω... Click για ανάπτυξη... Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 15:25 Ο nPb έγραψε: #32 29-11-22 15:25 Mηλόπιτα Στεργίου και αυγόψωμο (βάσει κανονισμού). nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:25 Ο nPb έγραψε: #33 29-11-22 16:25 Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα, αφού πρώτα ξαναπλέναμε το πιρούνι και το πιάτο καθώς πολλές φορές από τη λάτζα, αρκετοί δεν ήξεραν να αφαιρούν πρώτα το υπόλειμμα τροφής και μετά να το ξεβγάζουν. Συνήθως έπλεναν το πιρούνι όπως ήταν και ό,τι έμενε πάνω, έβγαινε...στην εκκένωση μαζί με όλμους. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:45 Ο Guest 765889: #34 29-11-22 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα! Click για ανάπτυξη... Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 11:21 Ο Paragontas7000: #35 30-11-22 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Click για ανάπτυξη... Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 12:57 Η monaxiko brizolaki: #36 30-11-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα Click για ανάπτυξη... Sounds like τα μελομακαρονα της μανας μου Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 15:12 Ο Guest 765889: #37 30-11-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. Click για ανάπτυξη... Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο nPb έγραψε: #38 30-11-22 19:13 Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:32 Ο Guest 765889: #39 30-11-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Click για ανάπτυξη... Αν λες για τα Γιάννενα, η απάντηση είναι 150% όχι. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:07 Ο Paragontas7000: #40 01-12-22 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε Click για ανάπτυξη... Σουτζουκακια μπιφτεκια και το χοιρινο οντως δεν τρωγονται.Αλλα τα οσπρια και τα ζυμαρικα τρωγονται ανετα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: userguest bibliofagos thecrazycretan Dhmhtra.pag. carnage love_to_learn Alessandra Eliza ggl Twittn giannhs2001 lepipini Steliosalm Pierre Bezukhov constansn Φινεύς Κλημεντίνη Ryuzaki Giii Paragontas7000 tsiobieman Antonius Nala kiyoshi Wonderkid roud ΘανάσοςG4 PanosBat De Broglie Unboxholics alpha.kappa Maynard Nic Papalitsas oups Philologist Ιωάννης1234 Marple Panagiotis849 calliope thenutritionist Meow katia.m angel27_ spring day User2350 snowy fmarulezkd Χρονοταξιδιώτης hirasawayui AnnaRd nucomer το κοριτσι του μαη P.Dam. phoni SoyN eukleidhs1821 ένας τυχαίος J.Cameron charmander Scandal ismember tfghp KingOfPop Steliosgkougkou george777 Viedo johnsala Pharmacist01 GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου Panos_02 Papas nikos Gus Roger10 Nikos05 CoolCowboy St11 luisnazariodelima VforVendetta Trolling Stones katiasalonica iminspain Greg1900 Γιωργος15773 SlimShady Mukumbura MarcoReus Stelios725 .aven harry akritas Elena78 Manolo165 Dimitris2001 jim2015 T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Tο Ι5 υπάρχει ακόμη; ή είναι αστικός μύθος; Γιατί εγώ θυμάμαι κάτι Ι1 που ήταν τελείως Ιφεύγα...γεια σου τύποι. Click για ανάπτυξη... υπαρχει και γινεται abuse πολυ απο γνωστους μου που μετα τη σχολη θελουν να πανε εξωτερικο για δουλεια.Σε περιπτωση που παω εξωτερικο χωρις δευτερη σκεψη παιρνω ι5 και φευγω.
Steliosalm Νεοφερμένο μέλος Ο Steliosalm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 12:55 Ο Steliosalm: #28 29-11-22 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Οι δεα στην παραμεθόριο υπηρετούν ίδιους μήνες με αυτούς στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στρατιωτική θητεία: Ποιοι φαντάροι κάνουν 12μηνο, ποιοι 9μηνο - Η απόφαση Ανακοινώθηκε η ΚΥΑ που προβλέπει τη αύξηση της στρατιωτικής θητείας - Από πότε τίθεται σε ισχύ www.ethnos.gr Εδώ λέει πως αν η θητεία γίνει 100% παραμεθόριο, τότε η διάρκεια της θα είναι 14 μήνες αντί για 17. Κάτι παρόμοιο δηλαδή και με τους οπλίτες που επιλέγουν να κάνουν παραμεθόριο για 9μηνο nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 13:05 Ο nPb έγραψε: #29 29-11-22 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σκεψου και το ι5 που το δινουν για πλακα και δεν φαινεται στα κρατικα εγγραφα καθολου λογω απορρητου.Ειναι κριμαμ να χασεις 12 μηνες απο τη ζωη σου ετσι. Click για ανάπτυξη... Δεν θες να μάθεις να στρίβεις χαρτάκι για τσιγάρο και να πίνεις νερουλομένο εσπρέσσο από το Καψιμί και την παγωμένη ζαμπονοτυρόπιτα; Φίλε μου, αν χάσεις την εμπειρία του Καψιμί, τι να πω... Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 13:46 Ο Guest 765889: #30 29-11-22 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Οι δεα στην παραμεθόριο υπηρετούν ίδιους μήνες με αυτούς στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, θεωρητικά ως ΔΕΑ ισχύει. Πρακτικά όμως κατά 99% θα σταλείς σε νησί/Έβρο. Επομένως είναι φλατ 17μηνο. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 15:19 Ο Ryuzaki έγραψε: #31 29-11-22 15:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν θες να μάθεις να στρίβεις χαρτάκι για τσιγάρο και να πίνεις νερουλομένο εσπρέσσο από το Καψιμί και την παγωμένη ζαμπονοτυρόπιτα; Φίλε μου, αν χάσεις την εμπειρία του Καψιμί, τι να πω... Click για ανάπτυξη... Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 15:25 Ο nPb έγραψε: #32 29-11-22 15:25 Mηλόπιτα Στεργίου και αυγόψωμο (βάσει κανονισμού). nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:25 Ο nPb έγραψε: #33 29-11-22 16:25 Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα, αφού πρώτα ξαναπλέναμε το πιρούνι και το πιάτο καθώς πολλές φορές από τη λάτζα, αρκετοί δεν ήξεραν να αφαιρούν πρώτα το υπόλειμμα τροφής και μετά να το ξεβγάζουν. Συνήθως έπλεναν το πιρούνι όπως ήταν και ό,τι έμενε πάνω, έβγαινε...στην εκκένωση μαζί με όλμους. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:45 Ο Guest 765889: #34 29-11-22 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα! Click για ανάπτυξη... Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 11:21 Ο Paragontas7000: #35 30-11-22 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Click για ανάπτυξη... Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 12:57 Η monaxiko brizolaki: #36 30-11-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα Click για ανάπτυξη... Sounds like τα μελομακαρονα της μανας μου Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 15:12 Ο Guest 765889: #37 30-11-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. Click για ανάπτυξη... Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο nPb έγραψε: #38 30-11-22 19:13 Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:32 Ο Guest 765889: #39 30-11-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Click για ανάπτυξη... Αν λες για τα Γιάννενα, η απάντηση είναι 150% όχι. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:07 Ο Paragontas7000: #40 01-12-22 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε Click για ανάπτυξη... Σουτζουκακια μπιφτεκια και το χοιρινο οντως δεν τρωγονται.Αλλα τα οσπρια και τα ζυμαρικα τρωγονται ανετα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: userguest bibliofagos thecrazycretan Dhmhtra.pag. carnage love_to_learn Alessandra Eliza ggl Twittn giannhs2001 lepipini Steliosalm Pierre Bezukhov constansn Φινεύς Κλημεντίνη Ryuzaki Giii Paragontas7000 tsiobieman Antonius Nala kiyoshi Wonderkid roud ΘανάσοςG4 PanosBat De Broglie Unboxholics alpha.kappa Maynard Nic Papalitsas oups Philologist Ιωάννης1234 Marple Panagiotis849 calliope thenutritionist Meow katia.m angel27_ spring day User2350 snowy fmarulezkd Χρονοταξιδιώτης hirasawayui AnnaRd nucomer το κοριτσι του μαη P.Dam. phoni SoyN eukleidhs1821 ένας τυχαίος J.Cameron charmander Scandal ismember tfghp KingOfPop Steliosgkougkou george777 Viedo johnsala Pharmacist01 GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου Panos_02 Papas nikos Gus Roger10 Nikos05 CoolCowboy St11 luisnazariodelima VforVendetta Trolling Stones katiasalonica iminspain Greg1900 Γιωργος15773 SlimShady Mukumbura MarcoReus Stelios725 .aven harry akritas Elena78 Manolo165 Dimitris2001 jim2015 T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giii: Οι δεα στην παραμεθόριο υπηρετούν ίδιους μήνες με αυτούς στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Στρατιωτική θητεία: Ποιοι φαντάροι κάνουν 12μηνο, ποιοι 9μηνο - Η απόφαση Ανακοινώθηκε η ΚΥΑ που προβλέπει τη αύξηση της στρατιωτικής θητείας - Από πότε τίθεται σε ισχύ www.ethnos.gr Εδώ λέει πως αν η θητεία γίνει 100% παραμεθόριο, τότε η διάρκεια της θα είναι 14 μήνες αντί για 17. Κάτι παρόμοιο δηλαδή και με τους οπλίτες που επιλέγουν να κάνουν παραμεθόριο για 9μηνο
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 13:05 Ο nPb έγραψε: #29 29-11-22 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σκεψου και το ι5 που το δινουν για πλακα και δεν φαινεται στα κρατικα εγγραφα καθολου λογω απορρητου.Ειναι κριμαμ να χασεις 12 μηνες απο τη ζωη σου ετσι. Click για ανάπτυξη... Δεν θες να μάθεις να στρίβεις χαρτάκι για τσιγάρο και να πίνεις νερουλομένο εσπρέσσο από το Καψιμί και την παγωμένη ζαμπονοτυρόπιτα; Φίλε μου, αν χάσεις την εμπειρία του Καψιμί, τι να πω... Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 13:46 Ο Guest 765889: #30 29-11-22 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Οι δεα στην παραμεθόριο υπηρετούν ίδιους μήνες με αυτούς στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, θεωρητικά ως ΔΕΑ ισχύει. Πρακτικά όμως κατά 99% θα σταλείς σε νησί/Έβρο. Επομένως είναι φλατ 17μηνο. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 15:19 Ο Ryuzaki έγραψε: #31 29-11-22 15:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν θες να μάθεις να στρίβεις χαρτάκι για τσιγάρο και να πίνεις νερουλομένο εσπρέσσο από το Καψιμί και την παγωμένη ζαμπονοτυρόπιτα; Φίλε μου, αν χάσεις την εμπειρία του Καψιμί, τι να πω... Click για ανάπτυξη... Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 15:25 Ο nPb έγραψε: #32 29-11-22 15:25 Mηλόπιτα Στεργίου και αυγόψωμο (βάσει κανονισμού). nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:25 Ο nPb έγραψε: #33 29-11-22 16:25 Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα, αφού πρώτα ξαναπλέναμε το πιρούνι και το πιάτο καθώς πολλές φορές από τη λάτζα, αρκετοί δεν ήξεραν να αφαιρούν πρώτα το υπόλειμμα τροφής και μετά να το ξεβγάζουν. Συνήθως έπλεναν το πιρούνι όπως ήταν και ό,τι έμενε πάνω, έβγαινε...στην εκκένωση μαζί με όλμους. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:45 Ο Guest 765889: #34 29-11-22 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα! Click για ανάπτυξη... Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 11:21 Ο Paragontas7000: #35 30-11-22 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Click για ανάπτυξη... Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 12:57 Η monaxiko brizolaki: #36 30-11-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα Click για ανάπτυξη... Sounds like τα μελομακαρονα της μανας μου Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 15:12 Ο Guest 765889: #37 30-11-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. Click για ανάπτυξη... Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο nPb έγραψε: #38 30-11-22 19:13 Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:32 Ο Guest 765889: #39 30-11-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Click για ανάπτυξη... Αν λες για τα Γιάννενα, η απάντηση είναι 150% όχι. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:07 Ο Paragontas7000: #40 01-12-22 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε Click για ανάπτυξη... Σουτζουκακια μπιφτεκια και το χοιρινο οντως δεν τρωγονται.Αλλα τα οσπρια και τα ζυμαρικα τρωγονται ανετα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: userguest bibliofagos thecrazycretan Dhmhtra.pag. carnage love_to_learn Alessandra Eliza ggl Twittn giannhs2001 lepipini Steliosalm Pierre Bezukhov constansn Φινεύς Κλημεντίνη Ryuzaki Giii Paragontas7000 tsiobieman Antonius Nala kiyoshi Wonderkid roud ΘανάσοςG4 PanosBat De Broglie Unboxholics alpha.kappa Maynard Nic Papalitsas oups Philologist Ιωάννης1234 Marple Panagiotis849 calliope thenutritionist Meow katia.m angel27_ spring day User2350 snowy fmarulezkd Χρονοταξιδιώτης hirasawayui AnnaRd nucomer το κοριτσι του μαη P.Dam. phoni SoyN eukleidhs1821 ένας τυχαίος J.Cameron charmander Scandal ismember tfghp KingOfPop Steliosgkougkou george777 Viedo johnsala Pharmacist01 GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου Panos_02 Papas nikos Gus Roger10 Nikos05 CoolCowboy St11 luisnazariodelima VforVendetta Trolling Stones katiasalonica iminspain Greg1900 Γιωργος15773 SlimShady Mukumbura MarcoReus Stelios725 .aven harry akritas Elena78 Manolo165 Dimitris2001 jim2015 T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σκεψου και το ι5 που το δινουν για πλακα και δεν φαινεται στα κρατικα εγγραφα καθολου λογω απορρητου.Ειναι κριμαμ να χασεις 12 μηνες απο τη ζωη σου ετσι. Click για ανάπτυξη... Δεν θες να μάθεις να στρίβεις χαρτάκι για τσιγάρο και να πίνεις νερουλομένο εσπρέσσο από το Καψιμί και την παγωμένη ζαμπονοτυρόπιτα; Φίλε μου, αν χάσεις την εμπειρία του Καψιμί, τι να πω...
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 13:46 Ο Guest 765889: #30 29-11-22 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Giii: Οι δεα στην παραμεθόριο υπηρετούν ίδιους μήνες με αυτούς στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, θεωρητικά ως ΔΕΑ ισχύει. Πρακτικά όμως κατά 99% θα σταλείς σε νησί/Έβρο. Επομένως είναι φλατ 17μηνο. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 15:19 Ο Ryuzaki έγραψε: #31 29-11-22 15:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν θες να μάθεις να στρίβεις χαρτάκι για τσιγάρο και να πίνεις νερουλομένο εσπρέσσο από το Καψιμί και την παγωμένη ζαμπονοτυρόπιτα; Φίλε μου, αν χάσεις την εμπειρία του Καψιμί, τι να πω... Click για ανάπτυξη... Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 15:25 Ο nPb έγραψε: #32 29-11-22 15:25 Mηλόπιτα Στεργίου και αυγόψωμο (βάσει κανονισμού). nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:25 Ο nPb έγραψε: #33 29-11-22 16:25 Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα, αφού πρώτα ξαναπλέναμε το πιρούνι και το πιάτο καθώς πολλές φορές από τη λάτζα, αρκετοί δεν ήξεραν να αφαιρούν πρώτα το υπόλειμμα τροφής και μετά να το ξεβγάζουν. Συνήθως έπλεναν το πιρούνι όπως ήταν και ό,τι έμενε πάνω, έβγαινε...στην εκκένωση μαζί με όλμους. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:45 Ο Guest 765889: #34 29-11-22 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα! Click για ανάπτυξη... Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 11:21 Ο Paragontas7000: #35 30-11-22 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Click για ανάπτυξη... Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 12:57 Η monaxiko brizolaki: #36 30-11-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα Click για ανάπτυξη... Sounds like τα μελομακαρονα της μανας μου Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 15:12 Ο Guest 765889: #37 30-11-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. Click για ανάπτυξη... Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο nPb έγραψε: #38 30-11-22 19:13 Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:32 Ο Guest 765889: #39 30-11-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Click για ανάπτυξη... Αν λες για τα Γιάννενα, η απάντηση είναι 150% όχι. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:07 Ο Paragontas7000: #40 01-12-22 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε Click για ανάπτυξη... Σουτζουκακια μπιφτεκια και το χοιρινο οντως δεν τρωγονται.Αλλα τα οσπρια και τα ζυμαρικα τρωγονται ανετα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: userguest bibliofagos thecrazycretan Dhmhtra.pag. carnage love_to_learn Alessandra Eliza ggl Twittn giannhs2001 lepipini Steliosalm Pierre Bezukhov constansn Φινεύς Κλημεντίνη Ryuzaki Giii Paragontas7000 tsiobieman Antonius Nala kiyoshi Wonderkid roud ΘανάσοςG4 PanosBat De Broglie Unboxholics alpha.kappa Maynard Nic Papalitsas oups Philologist Ιωάννης1234 Marple Panagiotis849 calliope thenutritionist Meow katia.m angel27_ spring day User2350 snowy fmarulezkd Χρονοταξιδιώτης hirasawayui AnnaRd nucomer το κοριτσι του μαη P.Dam. phoni SoyN eukleidhs1821 ένας τυχαίος J.Cameron charmander Scandal ismember tfghp KingOfPop Steliosgkougkou george777 Viedo johnsala Pharmacist01 GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου Panos_02 Papas nikos Gus Roger10 Nikos05 CoolCowboy St11 luisnazariodelima VforVendetta Trolling Stones katiasalonica iminspain Greg1900 Γιωργος15773 SlimShady Mukumbura MarcoReus Stelios725 .aven harry akritas Elena78 Manolo165 Dimitris2001 jim2015 T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giii: Οι δεα στην παραμεθόριο υπηρετούν ίδιους μήνες με αυτούς στην Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, θεωρητικά ως ΔΕΑ ισχύει. Πρακτικά όμως κατά 99% θα σταλείς σε νησί/Έβρο. Επομένως είναι φλατ 17μηνο.
Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 15:19 Ο Ryuzaki έγραψε: #31 29-11-22 15:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν θες να μάθεις να στρίβεις χαρτάκι για τσιγάρο και να πίνεις νερουλομένο εσπρέσσο από το Καψιμί και την παγωμένη ζαμπονοτυρόπιτα; Φίλε μου, αν χάσεις την εμπειρία του Καψιμί, τι να πω... Click για ανάπτυξη... Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 15:25 Ο nPb έγραψε: #32 29-11-22 15:25 Mηλόπιτα Στεργίου και αυγόψωμο (βάσει κανονισμού). nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:25 Ο nPb έγραψε: #33 29-11-22 16:25 Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα, αφού πρώτα ξαναπλέναμε το πιρούνι και το πιάτο καθώς πολλές φορές από τη λάτζα, αρκετοί δεν ήξεραν να αφαιρούν πρώτα το υπόλειμμα τροφής και μετά να το ξεβγάζουν. Συνήθως έπλεναν το πιρούνι όπως ήταν και ό,τι έμενε πάνω, έβγαινε...στην εκκένωση μαζί με όλμους. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:45 Ο Guest 765889: #34 29-11-22 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα! Click για ανάπτυξη... Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 11:21 Ο Paragontas7000: #35 30-11-22 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Click για ανάπτυξη... Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 12:57 Η monaxiko brizolaki: #36 30-11-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα Click για ανάπτυξη... Sounds like τα μελομακαρονα της μανας μου Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 15:12 Ο Guest 765889: #37 30-11-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. Click για ανάπτυξη... Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο nPb έγραψε: #38 30-11-22 19:13 Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:32 Ο Guest 765889: #39 30-11-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Click για ανάπτυξη... Αν λες για τα Γιάννενα, η απάντηση είναι 150% όχι. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:07 Ο Paragontas7000: #40 01-12-22 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε Click για ανάπτυξη... Σουτζουκακια μπιφτεκια και το χοιρινο οντως δεν τρωγονται.Αλλα τα οσπρια και τα ζυμαρικα τρωγονται ανετα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: userguest bibliofagos thecrazycretan Dhmhtra.pag. carnage love_to_learn Alessandra Eliza ggl Twittn giannhs2001 lepipini Steliosalm Pierre Bezukhov constansn Φινεύς Κλημεντίνη Ryuzaki Giii Paragontas7000 tsiobieman Antonius Nala kiyoshi Wonderkid roud ΘανάσοςG4 PanosBat De Broglie Unboxholics alpha.kappa Maynard Nic Papalitsas oups Philologist Ιωάννης1234 Marple Panagiotis849 calliope thenutritionist Meow katia.m angel27_ spring day User2350 snowy fmarulezkd Χρονοταξιδιώτης hirasawayui AnnaRd nucomer το κοριτσι του μαη P.Dam. phoni SoyN eukleidhs1821 ένας τυχαίος J.Cameron charmander Scandal ismember tfghp KingOfPop Steliosgkougkou george777 Viedo johnsala Pharmacist01 GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου Panos_02 Papas nikos Gus Roger10 Nikos05 CoolCowboy St11 luisnazariodelima VforVendetta Trolling Stones katiasalonica iminspain Greg1900 Γιωργος15773 SlimShady Mukumbura MarcoReus Stelios725 .aven harry akritas Elena78 Manolo165 Dimitris2001 jim2015 T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Δεν θες να μάθεις να στρίβεις χαρτάκι για τσιγάρο και να πίνεις νερουλομένο εσπρέσσο από το Καψιμί και την παγωμένη ζαμπονοτυρόπιτα; Φίλε μου, αν χάσεις την εμπειρία του Καψιμί, τι να πω... Click για ανάπτυξη... Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα!
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 15:25 Ο nPb έγραψε: #32 29-11-22 15:25 Mηλόπιτα Στεργίου και αυγόψωμο (βάσει κανονισμού). nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:25 Ο nPb έγραψε: #33 29-11-22 16:25 Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα, αφού πρώτα ξαναπλέναμε το πιρούνι και το πιάτο καθώς πολλές φορές από τη λάτζα, αρκετοί δεν ήξεραν να αφαιρούν πρώτα το υπόλειμμα τροφής και μετά να το ξεβγάζουν. Συνήθως έπλεναν το πιρούνι όπως ήταν και ό,τι έμενε πάνω, έβγαινε...στην εκκένωση μαζί με όλμους. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:45 Ο Guest 765889: #34 29-11-22 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα! Click για ανάπτυξη... Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 11:21 Ο Paragontas7000: #35 30-11-22 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Click για ανάπτυξη... Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 12:57 Η monaxiko brizolaki: #36 30-11-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα Click για ανάπτυξη... Sounds like τα μελομακαρονα της μανας μου Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 15:12 Ο Guest 765889: #37 30-11-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. Click για ανάπτυξη... Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο nPb έγραψε: #38 30-11-22 19:13 Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:32 Ο Guest 765889: #39 30-11-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Click για ανάπτυξη... Αν λες για τα Γιάννενα, η απάντηση είναι 150% όχι. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:07 Ο Paragontas7000: #40 01-12-22 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε Click για ανάπτυξη... Σουτζουκακια μπιφτεκια και το χοιρινο οντως δεν τρωγονται.Αλλα τα οσπρια και τα ζυμαρικα τρωγονται ανετα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: userguest bibliofagos thecrazycretan Dhmhtra.pag. carnage love_to_learn Alessandra Eliza ggl Twittn giannhs2001 lepipini Steliosalm Pierre Bezukhov constansn Φινεύς Κλημεντίνη Ryuzaki Giii Paragontas7000 tsiobieman Antonius Nala kiyoshi Wonderkid roud ΘανάσοςG4 PanosBat De Broglie Unboxholics alpha.kappa Maynard Nic Papalitsas oups Philologist Ιωάννης1234 Marple Panagiotis849 calliope thenutritionist Meow katia.m angel27_ spring day User2350 snowy fmarulezkd Χρονοταξιδιώτης hirasawayui AnnaRd nucomer το κοριτσι του μαη P.Dam. phoni SoyN eukleidhs1821 ένας τυχαίος J.Cameron charmander Scandal ismember tfghp KingOfPop Steliosgkougkou george777 Viedo johnsala Pharmacist01 GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου Panos_02 Papas nikos Gus Roger10 Nikos05 CoolCowboy St11 luisnazariodelima VforVendetta Trolling Stones katiasalonica iminspain Greg1900 Γιωργος15773 SlimShady Mukumbura MarcoReus Stelios725 .aven harry akritas Elena78 Manolo165 Dimitris2001 jim2015 T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:25 Ο nPb έγραψε: #33 29-11-22 16:25 Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα, αφού πρώτα ξαναπλέναμε το πιρούνι και το πιάτο καθώς πολλές φορές από τη λάτζα, αρκετοί δεν ήξεραν να αφαιρούν πρώτα το υπόλειμμα τροφής και μετά να το ξεβγάζουν. Συνήθως έπλεναν το πιρούνι όπως ήταν και ό,τι έμενε πάνω, έβγαινε...στην εκκένωση μαζί με όλμους. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:45 Ο Guest 765889: #34 29-11-22 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα! Click για ανάπτυξη... Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 11:21 Ο Paragontas7000: #35 30-11-22 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Click για ανάπτυξη... Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 12:57 Η monaxiko brizolaki: #36 30-11-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα Click για ανάπτυξη... Sounds like τα μελομακαρονα της μανας μου Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 15:12 Ο Guest 765889: #37 30-11-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. Click για ανάπτυξη... Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο nPb έγραψε: #38 30-11-22 19:13 Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:32 Ο Guest 765889: #39 30-11-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Click για ανάπτυξη... Αν λες για τα Γιάννενα, η απάντηση είναι 150% όχι. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:07 Ο Paragontas7000: #40 01-12-22 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε Click για ανάπτυξη... Σουτζουκακια μπιφτεκια και το χοιρινο οντως δεν τρωγονται.Αλλα τα οσπρια και τα ζυμαρικα τρωγονται ανετα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: userguest bibliofagos thecrazycretan Dhmhtra.pag. carnage love_to_learn Alessandra Eliza ggl Twittn giannhs2001 lepipini Steliosalm Pierre Bezukhov constansn Φινεύς Κλημεντίνη Ryuzaki Giii Paragontas7000 tsiobieman Antonius Nala kiyoshi Wonderkid roud ΘανάσοςG4 PanosBat De Broglie Unboxholics alpha.kappa Maynard Nic Papalitsas oups Philologist Ιωάννης1234 Marple Panagiotis849 calliope thenutritionist Meow katia.m angel27_ spring day User2350 snowy fmarulezkd Χρονοταξιδιώτης hirasawayui AnnaRd nucomer το κοριτσι του μαη P.Dam. phoni SoyN eukleidhs1821 ένας τυχαίος J.Cameron charmander Scandal ismember tfghp KingOfPop Steliosgkougkou george777 Viedo johnsala Pharmacist01 GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου Panos_02 Papas nikos Gus Roger10 Nikos05 CoolCowboy St11 luisnazariodelima VforVendetta Trolling Stones katiasalonica iminspain Greg1900 Γιωργος15773 SlimShady Mukumbura MarcoReus Stelios725 .aven harry akritas Elena78 Manolo165 Dimitris2001 jim2015 T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα, αφού πρώτα ξαναπλέναμε το πιρούνι και το πιάτο καθώς πολλές φορές από τη λάτζα, αρκετοί δεν ήξεραν να αφαιρούν πρώτα το υπόλειμμα τροφής και μετά να το ξεβγάζουν. Συνήθως έπλεναν το πιρούνι όπως ήταν και ό,τι έμενε πάνω, έβγαινε...στην εκκένωση μαζί με όλμους.
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2022 στις 16:45 Ο Guest 765889: #34 29-11-22 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα! Click για ανάπτυξη... Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 11:21 Ο Paragontas7000: #35 30-11-22 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Click για ανάπτυξη... Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 12:57 Η monaxiko brizolaki: #36 30-11-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα Click για ανάπτυξη... Sounds like τα μελομακαρονα της μανας μου Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 15:12 Ο Guest 765889: #37 30-11-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. Click για ανάπτυξη... Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο nPb έγραψε: #38 30-11-22 19:13 Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:32 Ο Guest 765889: #39 30-11-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Click για ανάπτυξη... Αν λες για τα Γιάννενα, η απάντηση είναι 150% όχι. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:07 Ο Paragontas7000: #40 01-12-22 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε Click για ανάπτυξη... Σουτζουκακια μπιφτεκια και το χοιρινο οντως δεν τρωγονται.Αλλα τα οσπρια και τα ζυμαρικα τρωγονται ανετα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: userguest bibliofagos thecrazycretan Dhmhtra.pag. carnage love_to_learn Alessandra Eliza ggl Twittn giannhs2001 lepipini Steliosalm Pierre Bezukhov constansn Φινεύς Κλημεντίνη Ryuzaki Giii Paragontas7000 tsiobieman Antonius Nala kiyoshi Wonderkid roud ΘανάσοςG4 PanosBat De Broglie Unboxholics alpha.kappa Maynard Nic Papalitsas oups Philologist Ιωάννης1234 Marple Panagiotis849 calliope thenutritionist Meow katia.m angel27_ spring day User2350 snowy fmarulezkd Χρονοταξιδιώτης hirasawayui AnnaRd nucomer το κοριτσι του μαη P.Dam. phoni SoyN eukleidhs1821 ένας τυχαίος J.Cameron charmander Scandal ismember tfghp KingOfPop Steliosgkougkou george777 Viedo johnsala Pharmacist01 GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου Panos_02 Papas nikos Gus Roger10 Nikos05 CoolCowboy St11 luisnazariodelima VforVendetta Trolling Stones katiasalonica iminspain Greg1900 Γιωργος15773 SlimShady Mukumbura MarcoReus Stelios725 .aven harry akritas Elena78 Manolo165 Dimitris2001 jim2015 T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Απεφυγα το καψιμι, παραγγελιες απ εξω, γυρισα την πλατη στα Στεργιου και τα Μπιγκ Τσοκο.. Ειπα εδω ειμαστε, θα περιορισω τη χρηματικη χασουρα οσο γινεται, θα τρωω μονο φαγητο στρατου ...σε 1 μηνα εχασα 10 κιλα Εβαλα στοχο ζωης να ανοιξω ενα στρατοπεδο εξω απο καθε ΜποντιΛαιν, να τα κλεισω ολα! Click για ανάπτυξη... Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο.
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 11:21 Ο Paragontas7000: #35 30-11-22 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Click για ανάπτυξη... Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 12:57 Η monaxiko brizolaki: #36 30-11-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα Click για ανάπτυξη... Sounds like τα μελομακαρονα της μανας μου Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 15:12 Ο Guest 765889: #37 30-11-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. Click για ανάπτυξη... Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο nPb έγραψε: #38 30-11-22 19:13 Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:32 Ο Guest 765889: #39 30-11-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Click για ανάπτυξη... Αν λες για τα Γιάννενα, η απάντηση είναι 150% όχι. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:07 Ο Paragontas7000: #40 01-12-22 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε Click για ανάπτυξη... Σουτζουκακια μπιφτεκια και το χοιρινο οντως δεν τρωγονται.Αλλα τα οσπρια και τα ζυμαρικα τρωγονται ανετα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: userguest bibliofagos thecrazycretan Dhmhtra.pag. carnage love_to_learn Alessandra Eliza ggl Twittn giannhs2001 lepipini Steliosalm Pierre Bezukhov constansn Φινεύς Κλημεντίνη Ryuzaki Giii Paragontas7000 tsiobieman Antonius Nala kiyoshi Wonderkid roud ΘανάσοςG4 PanosBat De Broglie Unboxholics alpha.kappa Maynard Nic Papalitsas oups Philologist Ιωάννης1234 Marple Panagiotis849 calliope thenutritionist Meow katia.m angel27_ spring day User2350 snowy fmarulezkd Χρονοταξιδιώτης hirasawayui AnnaRd nucomer το κοριτσι του μαη P.Dam. phoni SoyN eukleidhs1821 ένας τυχαίος J.Cameron charmander Scandal ismember tfghp KingOfPop Steliosgkougkou george777 Viedo johnsala Pharmacist01 GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου Panos_02 Papas nikos Gus Roger10 Nikos05 CoolCowboy St11 luisnazariodelima VforVendetta Trolling Stones katiasalonica iminspain Greg1900 Γιωργος15773 SlimShady Mukumbura MarcoReus Stelios725 .aven harry akritas Elena78 Manolo165 Dimitris2001 jim2015 T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω περάσει από τρία στρατόπεδα μέχρι στιγμής. Ακόμη και το χειρότερο φαγητό που έφαγα, μπροστά στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μοιάζει για δείπνο Michelin φτιαγμένο από τον ίδιο τον Μποτρίνι. Οπότε από εμένα δεν θα ακούσετε παράπονο. Click για ανάπτυξη... Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα.
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 12:57 Η monaxiko brizolaki: #36 30-11-22 12:57 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα Click για ανάπτυξη... Sounds like τα μελομακαρονα της μανας μου Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 15:12 Ο Guest 765889: #37 30-11-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. Click για ανάπτυξη... Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο nPb έγραψε: #38 30-11-22 19:13 Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:32 Ο Guest 765889: #39 30-11-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Click για ανάπτυξη... Αν λες για τα Γιάννενα, η απάντηση είναι 150% όχι. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:07 Ο Paragontas7000: #40 01-12-22 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε Click για ανάπτυξη... Σουτζουκακια μπιφτεκια και το χοιρινο οντως δεν τρωγονται.Αλλα τα οσπρια και τα ζυμαρικα τρωγονται ανετα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: userguest bibliofagos thecrazycretan Dhmhtra.pag. carnage love_to_learn Alessandra Eliza ggl Twittn giannhs2001 lepipini Steliosalm Pierre Bezukhov constansn Φινεύς Κλημεντίνη Ryuzaki Giii Paragontas7000 tsiobieman Antonius Nala kiyoshi Wonderkid roud ΘανάσοςG4 PanosBat De Broglie Unboxholics alpha.kappa Maynard Nic Papalitsas oups Philologist Ιωάννης1234 Marple Panagiotis849 calliope thenutritionist Meow katia.m angel27_ spring day User2350 snowy fmarulezkd Χρονοταξιδιώτης hirasawayui AnnaRd nucomer το κοριτσι του μαη P.Dam. phoni SoyN eukleidhs1821 ένας τυχαίος J.Cameron charmander Scandal ismember tfghp KingOfPop Steliosgkougkou george777 Viedo johnsala Pharmacist01 GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου Panos_02 Papas nikos Gus Roger10 Nikos05 CoolCowboy St11 luisnazariodelima VforVendetta Trolling Stones katiasalonica iminspain Greg1900 Γιωργος15773 SlimShady Mukumbura MarcoReus Stelios725 .aven harry akritas Elena78 Manolo165 Dimitris2001 jim2015 T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τα μελομακάρονα Στεργίου είχαν τόσο πολύ ποτίσει από το σιρόπι (σιγά μην ήταν μέλι το νερό σε επάλειψη) που τα τρώγαμε με κουτάλι ή πηρούνι επειδή διαλύονταν με το απλό άγγιγμα Click για ανάπτυξη... Sounds like τα μελομακαρονα της μανας μου
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 15:12 Ο Guest 765889: #37 30-11-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. Click για ανάπτυξη... Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο nPb έγραψε: #38 30-11-22 19:13 Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:32 Ο Guest 765889: #39 30-11-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Click για ανάπτυξη... Αν λες για τα Γιάννενα, η απάντηση είναι 150% όχι. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:07 Ο Paragontas7000: #40 01-12-22 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε Click για ανάπτυξη... Σουτζουκακια μπιφτεκια και το χοιρινο οντως δεν τρωγονται.Αλλα τα οσπρια και τα ζυμαρικα τρωγονται ανετα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: userguest bibliofagos thecrazycretan Dhmhtra.pag. carnage love_to_learn Alessandra Eliza ggl Twittn giannhs2001 lepipini Steliosalm Pierre Bezukhov constansn Φινεύς Κλημεντίνη Ryuzaki Giii Paragontas7000 tsiobieman Antonius Nala kiyoshi Wonderkid roud ΘανάσοςG4 PanosBat De Broglie Unboxholics alpha.kappa Maynard Nic Papalitsas oups Philologist Ιωάννης1234 Marple Panagiotis849 calliope thenutritionist Meow katia.m angel27_ spring day User2350 snowy fmarulezkd Χρονοταξιδιώτης hirasawayui AnnaRd nucomer το κοριτσι του μαη P.Dam. phoni SoyN eukleidhs1821 ένας τυχαίος J.Cameron charmander Scandal ismember tfghp KingOfPop Steliosgkougkou george777 Viedo johnsala Pharmacist01 GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου Panos_02 Papas nikos Gus Roger10 Nikos05 CoolCowboy St11 luisnazariodelima VforVendetta Trolling Stones katiasalonica iminspain Greg1900 Γιωργος15773 SlimShady Mukumbura MarcoReus Stelios725 .aven harry akritas Elena78 Manolo165 Dimitris2001 jim2015 T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αδερφε γιανεννα σπουδαζω.Παιζει να ειμαι αρρωστος αλλα τα περισσοτερα φαγητα της λεσχης τα τρωω ευκολα και ευχαριστα. Click για ανάπτυξη... Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο nPb έγραψε: #38 30-11-22 19:13 Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:32 Ο Guest 765889: #39 30-11-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Click για ανάπτυξη... Αν λες για τα Γιάννενα, η απάντηση είναι 150% όχι. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:07 Ο Paragontas7000: #40 01-12-22 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε Click για ανάπτυξη... Σουτζουκακια μπιφτεκια και το χοιρινο οντως δεν τρωγονται.Αλλα τα οσπρια και τα ζυμαρικα τρωγονται ανετα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: userguest bibliofagos thecrazycretan Dhmhtra.pag. carnage love_to_learn Alessandra Eliza ggl Twittn giannhs2001 lepipini Steliosalm Pierre Bezukhov constansn Φινεύς Κλημεντίνη Ryuzaki Giii Paragontas7000 tsiobieman Antonius Nala kiyoshi Wonderkid roud ΘανάσοςG4 PanosBat De Broglie Unboxholics alpha.kappa Maynard Nic Papalitsas oups Philologist Ιωάννης1234 Marple Panagiotis849 calliope thenutritionist Meow katia.m angel27_ spring day User2350 snowy fmarulezkd Χρονοταξιδιώτης hirasawayui AnnaRd nucomer το κοριτσι του μαη P.Dam. phoni SoyN eukleidhs1821 ένας τυχαίος J.Cameron charmander Scandal ismember tfghp KingOfPop Steliosgkougkou george777 Viedo johnsala Pharmacist01 GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου Panos_02 Papas nikos Gus Roger10 Nikos05 CoolCowboy St11 luisnazariodelima VforVendetta Trolling Stones katiasalonica iminspain Greg1900 Γιωργος15773 SlimShady Mukumbura MarcoReus Stelios725 .aven harry akritas Elena78 Manolo165 Dimitris2001 jim2015 T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες;
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2022 στις 19:32 Ο Guest 765889: #39 30-11-22 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Click για ανάπτυξη... Αν λες για τα Γιάννενα, η απάντηση είναι 150% όχι. Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:07 Ο Paragontas7000: #40 01-12-22 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε Click για ανάπτυξη... Σουτζουκακια μπιφτεκια και το χοιρινο οντως δεν τρωγονται.Αλλα τα οσπρια και τα ζυμαρικα τρωγονται ανετα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ο πουρές πρέπει να ήταν σκόνη σε χαρτόκουτο που τον αδειάζουν σε καυτό νερό με διάφορα άλλα για να πήξει. Λέτε να έλιωναν πατάτες σε μίξερ; Ακόμη και αυτό να γίνει ποιος θα καθαρίσει τις πατάτες και πόσες πατάτες; Click για ανάπτυξη... Αν λες για τα Γιάννενα, η απάντηση είναι 150% όχι.
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:07 Ο Paragontas7000: #40 01-12-22 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε Click για ανάπτυξη... Σουτζουκακια μπιφτεκια και το χοιρινο οντως δεν τρωγονται.Αλλα τα οσπρια και τα ζυμαρικα τρωγονται ανετα.
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Με εξαίρεση τα απογεύματά Σαββάτου που σέρβιραν καταπληκτικά κρέατα (μοσχαράκι με ρύζι, κοκκινιστό με πουρέ κλπ κλπ) τα υπόλοιπα απλά δεν τρώγονται ρε ντερβισόπαιδο. Σουτζουκάκια, παστίτσιο, πουρές εαν δεις στην είσοδο που τα δίνουν κάτι φασαίοι σε σκυλιά ούτε τα ζώα δεν τα τρώνε Click για ανάπτυξη... Σουτζουκακια μπιφτεκια και το χοιρινο οντως δεν τρωγονται.Αλλα τα οσπρια και τα ζυμαρικα τρωγονται ανετα.