Γεια σας. Θα ήθελα να πω πρώτα πως έχω παρακολουθήσει πολλά θέματα με παρόμοιο περιεχόμενο αλλά κανένα δεν ικανοποίησε όλες μου τις απορίες για αυτό και φτιάχνω αυτό το καινούριο τοπικ.
Οι απορίες μου αφορούν κυρίως τον οικονομικό τομέα. Θα ήθελα ένα ξεκαθάρισμα (και την γνώμη σας) για το πως έχουν τα πράγματα. Πάω β λυκείου και έχω στο μάτι μου οικονομικές σχολές. Κυρίως είναι οι εξής:
Διεθνών & Ευρωπ. Οικον. & Πολ. Σπουδών Μακεδονίας
Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας
Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων Μακεδονίας
Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Μακεδονίας
Ως πρώτη απορία τώρα, ίσως είναι και λίγο γελοία, ποιες είναι οι βασικές διαφορές των σχολών? Με τι δικαιώματα βγαίνεις απο την καθεμιά, τι αποκατάσταση έχουν τώρα (και αν είστε μεντιουμ ή απλώς "μέσα στα πράγματα") τι αποκατάσταση θα μπορούσε να έχει στο μέλλον σε σχέση με την σημερινή (καλύτερη, χειρότερη και γιατί το πιστεύετε)? Δηλαδή υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα μεταξύ τους? Αλλά απο εδώ θέλω κυρίως τις διαφορές τους.
Η Διεθνών & Ευρωπ. Οικον. & Πολ. Σπουδών Μακεδονίας έχει ειδικό μάθημα τα αγγλικά? αν ναι με τι συντελεστή?
Όπως καταλάβατε θα ήθελα να περάσω στο ΠΑ.ΜΑΚ. Διάβασα σε άλλα τοπικς ότι δεν παίζει ρόλο η σχολή αλλά ο μαθητής. Ωστόσο στον ιδιωτικό τομέα παίζει ρόλο η σχολή? Θεωρείται το οικονομικό της Αθήνας καλύτερο? Επίσης στο θέμα οργάνωσης πως τα πάει το ΠΑ.ΜΑΚ?
Άκουσα πως το επάγγελμα του οικονομολόγου τείνει να κορεστεί

. Τι λέτε για αυτό? (Φυσικά εδώ απαντάτε σε προηγούμενο ερώτημα ωστόσο ήθελα να το αναφέρω)
offtopic: σαν 2η επιλογή έχω πληροφορική. Αλλά για να μην ανοίξω 2 τοπικς χωρίς λόγο, πιστεύετε πως πλέον δύσκολα τα βγάζει κανείς πέρα με πληροφορική? Δεν θέλω να γίνω καθηγητής.
Ας ξεκινήσουμε με αυτά και αν θυμηθώ τις άλλες απορίες

ή μου προκύψουν καινούριες θα σας ενημερώσω, μην φοβάστε
Υ.Γ όλες οι σχολές που ανέφερα δεν είναι 5ο πεδίο? μαζί με την ΔΕΟΠΣ