1000euro μεικτά είναι καλή θέση;;;
οχι αλλα ειναι μια αξιοπρεπεσταση αρχη.Γιατι δεν θεωρεις οτι ισχυει αυτο στην εποχη μας;;;;
Εξαρταται απο το ΤΕΙ και απο το ΑΕΙ.Φυσικα και υπαρχουν ΑΕΙ μουφες οπως και ΤΕΙ μουφες.Ο εργοδοτης θα κρινει τις γνωσεις σου, οχι το χαρτι σου.
ς τοτε γιατι σπουδαζω ρε φιλε,για την ψυχη της μανας μου;;;ασφαλως και θα δει και το χαρτι
Θεωρεις οτι εισαι αρκετα ενημερωμενος για τις σΗΜΜΥ ωστε να συζητησουμε γι αυτες;
οχι αλλα το προτιμω απο αυτη την συζητηση που -οπως εχω προαναφερει- εν τελει δεν με ενδιαφερει κιολας αφου δεν παω εκει....βαρεθηκα να μαλωνω και να παλευω για το τι ειναι καλυτερο,εγω αυτο πιστευω γιατι δεν μπορειτε απλα να το αποδεχτειτε;;;τεσπα plz μην με κανετε να ξανααπαντησω ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε
Αμαααν αρχισανε οι μπηχτες
σωστος
Μα δεν μου είπες κάτι άλλο να απαντήσω. Πάρτε το χαμπάρι ο εργοδότης στον ιδιωτικό τομέα σε θέλει ε ρ γ ά τ η. Το μόνο που θέλει είναι να κάνεις τη δουλειά που θέλει και να την κάνεις και καλά. Το πτυχίο σήμερα δεν δείχνει απολύτως τίποτα, πάνε οι εποχές που έδειχνες το χαρτί και σε έπαιρναν, σήμερα πτυχίο έχουν ΟΛΟΙ. Δεν έχει καν αξία. Δεν τον ενδιαφέρει για αυτό το λόγο τι χαρτί θα του δείξεις καν. Από εκεί και πέρα θα σε εκμεταλλευτεί. Θα σου δώσει ψίχουλα, και θα σε βάλει να δουλεύεις σαν σκυλί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και αν παραπονεθείς θα σου δείξει την έξοδο και θα σου πει κανένα πρόβλημα, πίσω από εσένα υπάρχουν πάρα πολλοί άλλοι ΠΤΥΧΙΟΎΧΟΙ, με καλά βιογραφικά που ψάχνουν απεγνωσμένα για δουλειά. Θα πάρω έναν από αυτούς να μου κάνουν τη δουλειά με τα ίδια λεφτά.
καλα αυτο δεν ισχυει ουτε με σφαιρες φιλε,δλδ εγω με το ιδιο σκεπτικο γιατι ξεκωλονομαι και ο αλλος ειναι χαλαρος στο ΤΕΙ του κωλου που εχει παει;;;;καμια αξια και μετα νομιζω οτι εγω ειμαι απολυτος

ασφαλως και θα σε εκμεταλευτουν αλλα δεν υπαρχουν δα ΤΟΣΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ και ξερεις κατι,αφου ιδια κατασταση υπαρχει και για τους ΤΕΙ τοτε προτιμω να ειμαι ανεργος πτυχιουχος....Τελος,εστω οτι ισχυει αυτο που λες,τοτε πες μου γιατι σπουδαζω;;;;
Το μόνο πλεονέκτημα που έχει ένας από ΑΕΙ είναι 100-200 € παραπάνω στον πρώτο μισθό. Και αυτό ακριβώς το bonus σου γυρνάει boomerang γιατί επειδή ακριβώς αυτό στον εργοδότη κοστίζει, θα προτιμήσει αυτόν από το ΤΕΙ που θα κάνει τη δουλειά το ίδιο καλά και με λιγότερα λεφτά.
δεν ισχυει σε ολες τις δουλειες ασφαλως αυτο...Και θα ειναι 100-200 μονο στην αρχη...τεσπα δεν συμφωνω καθολου

Και αυτό για τις και καλά ανώτερες θέσεις, για τις οποίες κάνουν μόνο αυτοί των ΑΕΙ. Αν και προσωπικά διαφωνώ, αυτά είναι αηδίες των ψωνισμένων, μια χαρά θα στην κάνει τη δουλειά ο οποισδήποτε ξέρει καλά τη δουλειά και έχει πείρα. (και για αυτό έχω προσωπικά παραδείγματα και τα λέω δεν τα βγάζω από το μυαλό μου).
δεν κανουν μονο οι ΑΕΙ αλλα προφανως αν πανε και δηλωσουν ενας Πολιτικος μηχ και ενας απο ΤΕΙ ραδιοτηλεφωνιας(οποια να '΄ναι) προφανως θα επιλεξουν τον 1ο,εχει πιο διευρυμενο πεδιο γνωσεων ΚΑΛΥΤΕΡΟ μυαλο ρε φιλε.Και ελεος τα καλα ΤΕΙ ειναι και καπως υψηλοβαθμα τα χαμηλα ΤΕΙ τι εχουν να ζηλεψουν απο ενα μετριο ΑΕΙ;;;
Μην ανησυχείς όλοι θα τα δούμε, ακόμη ζούμε το όνειρο, μας πληρώνουν οι γονείς μας και εμείς "σπουδάζουμε". Όταν βγούμε κι εμείς στην αγορά εργασίας και θα ψαχνόμαστε το καλάμι που θα καβαλάμε θα πριονιστεί αστραπιαία και θα προσγειωθούμε ανώμαλα.
αυτο μπορει να γινει αλλα εχουμε πολλυυυυυυυυ ακομα
Αν ξέρεις λίγοι από τη σχολή ασχολούνται με την επιστήμη και το προχωράνε! Οι περισσότεροι παρακαλάνε για θέσεις σε μηχανολογικές εταιρίες..
so what's your point???

Οπότε δε θα διαφέρεις και πολύ από ένα απόφοιτο του ΤΕΙ ηλεκτρολογίας ή μηχανολογίας!
καλα σφυρα κλεφτικα,θα διαβαζω εγω 5χρονια τουλαχιστον +++την προσπαθεια μου για να μπω στην σχολη(δλδ πανελληνιες) για να εχω τα ιδια δικαιωματα;;;Δες μια στο ΤΕΕ τι κανουμε σε σχεση με αυτον και ελα να τα ξαναπουμε...
με δουλευεις ετσι;;ποια ειναι δλδ η λογικη,ΠΔΘ ή το ΕΜΠ εχει διαφορα;;;εννοεις οτι συγκριινουμε 2 ΙΔΙΕΣ σχολες απο διαφορετικες πολεις;;;ειλικρινα δεν βλεπω την σχεση???αυτο με τα μικρα και μεγαλα πανεπιστημια δεν ισχυει ασφαλως...Πχ??δες τις νομικες θα την ελεγες σε καποιον που περασε Κομοτηνη;;;;ασφαλως και οχι διοτι ειστε ιδιοι