Βασικά ποσες χιλιάδες μόρια έβγαλες και πήγες Ηλεκτρονικός?12?γιαυτο ηταν η πρωτη σου επιλογή.Εκτός και αν ο μπαμπας σου εχει καποιο μαγαζί.
Σε λίγο θα παρουσιαστεί κάποιος που θαπεί εβγαλα 18000 μορια και πήγα φοιτητική παραγωγη.
Δικαιωμα σου λοιπόν αλλα το επίπεδο και των σπουδών και αυτων καθαυτών των σχολών αποτυπώνεται στην ικανότητα και τα προσόντα των φοιτητών.Ενας τρόπος είναι λοιπόν η αξιολόγηση μέσω Πανελλαδικων εξετάσεων.
10 χιλιαδες, αλλα δεν ηθελα και παραπανω....
προφανως εισαι και εσυ ενας απο αυτους που κατα καιρο εχω συναντησει που λενε πως "αν βαλεις σχολη πιο κατω απο την βαθμολογια σου πετας μορια" ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ, αν επιλεξεις σχολη εκτος πεδιου ενδιαφεροντος σου πετας μορια....
Τωρα αν εσυ διαβαζες ολο το χειμωνα για να βγαλεις 20000 μορια και μετα να μην ξερεις τι σχολη να δηλωσεις δικαιωμα σου, ομως μην ειρωνευεσαι εμας τους υπολοιπους που ετυχε να ειμαστε κατασταλαγμενοι στις επιλογες μας.....
Οχι ο μπαμπας μου δεν ειναι ηλεκτρονικος, ουτε εχει μαγαζι, αλλα αυτο δεν με εμποδιζει στο να ανοιξω δικο μου!
Οσο για το τελευταιο, ασχολιαστο, εκτος αν στο λυκειο εκανες εργαστηρια ηλεκτρονικης, που το κοβω χλωμο για να τα λες αυτα...
Οι επιδοσεις στις πανελλαδικες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αντιπροσωπευτικες του χαρακτηρα ενος ατομου,
Δηλαδη εσυ για παραδειγμα ανα εισαι ταλεντο στην σκηνοθεσια και δεν εισαι καλος στα μαθηματικα ή στην φυσικη, πως θα περασεις σε σχολη κινηματογραφιας??????
απαντησε μου σε αυτο σε παρακαλω, γιατι ειλικρινα δεν εχω καταλαβει πως σκεφτεσαι......
οσο γι αυτο με την φοιτητικη παραγωγη το αφηνω ασχολιαστο....