VIDEO
Κρίμα αν δεν είχες/έχεις μια υποτυπώδη υποστήριξη κατά τα φοιτητικά σου χρόνια ώστε να αποκτήσεις επαγγελματική εμπειρία και να έχεις μια ομαλή είσοδο στην αγορά εργασίας,όλοι οι άνθρωποι αξίζουν μια ευκαιρία σε κάτι καλό...
Αλλά πες μου,πραγματικά νομίζεις ότι με αυτό το ύφος αλά Βασιλάκης Καΐλας μπορείς να μειώσεις εταιρίες όπως τα Ελληνικά Πετρέλαια,τον ΑΚΤΩΡ,την ΤΕΡΝΑ,τη ΜΕΤΚΑ και πόσες άλλες (σε κλάδους που μου είναι άγνωστοι) με διεθνή υπόσταση και τεράστια εξαγωγική δραστηριότητα,επειδή επιλέγουν ανθρώπους με "διαφορετικά" κριτήρια (συστάσεις,προϋπηρεσία σε προσφιλείς εταιρίες κ.α.) αντί για αγγελίες στο kariera και το skywalker;
Ή μήπως έτσι νομίζεις ότι θα σπιλώσεις εμένα ή τον οποιονδήποτε άλλο στη θέση μου;
Έννοια σου φίλε μου κι αν ήμουν κάνας σκιτζής θα με είχανε σουτάρει απ'το πρώτο καλοκαίρι...βλέπεις εσείς οι "αδικημένο απ'τη ζωή" έχετε την εντύπωση ότι αν είχατε "κονέ" (τι γελοία λέξη Θεέ μου) και "γνωριμίες" θα κάνατε καριέρα με τα ψέματα ως τα γεράματα!Πλανάστε...
Υ.Γ. Εγώ όπως βλέπεις φοράω παντελόνια και έχω τα κάκαλα να παραδεχτώ ότι έγινα αποδέκτης σπρωξίματος κι έμαθα στου Κασίδη το κεφάλι όλα αυτά τα χρόνια...εσύ τα έχεις για να παραδεχτείς ότι μπήκες να γράψεις αυτές τις μπουρούχες που έγραψες εδώ μέσα γιατί είσαι ΑΝικανοποίητος απ'όσα ζεις και βλέπεις στον ακαδημαϊκό σου βίο;